Vi sad på restauranten. Det var fredag. Ungerne blev passet, der var vin i glassene og vi nød hinanden.Ingen larm og støj. Vi grinede og flirtede. Efterhånden som middagen skred frem tror jeg at vi begge tænkte på at vi snart skulle hjem  og nyde hinanden. Slikke, sutte, svede og stønne.

Min kone er en lækker pige: først I fyrrerne, langt mørkt hår, slank, frække øjne.  Hun har et par fantastiske bryster som jeg havde næsten frit udsyn til I en meget sexet BH udsæring. Hun var ligesom jeg blevet lidt beruset, ikke meget men nok til at hun var mere åben og uhæmmet end normalt. Lidt efter lidt begyndte vi at tale om sex og hvad vi skulle gøre ved hinanden I aften. Pludseligt udbryder hun: ”Jeg kunne godt tænke mig at blive kneppet af dig og en anden fyr samtidigt”. Jeg kiggede forbløffet på hende og nød hendes liderlige blanke øjne. Fint med mig, jeg har altid fantaseret om at være to mand sammen om min kone. ”Hvem skulle det være? Tænker du på nogen specielt?” ”Næh, egentlig ikke, det kunne være hvem som helst, bare vi svinger kemisk med ham begge to, og at han lidt lækker” svarede hun frækt.

Jeg kiggede rundt I den fyldte restaurant. ”Er der nogen her du synes er lækker, så kan jeg jo gå hen og spørge ham” spurgte jeg. Hun grinede og spurgte om jeg var sindsyg.” Det er ikke I aften vi skal finde een – vi skal bruge de næste uger på at tænke os om, og finde een vi har lyst til”.Vi snakkede ikke mere om det resten af middagen, men tankerne for rundt I mit hoved. Min kone, en anden man og jeg. Et meget liderligt syn tog sig ud for mit indre øje. Vinen blev drukket, det samme blev kaffen og Calvaen. Vi betalte og gik I Københavns gader for at trække lidt luft. Vi blev enige om at ta’ en vogn hjem hurtigst muligt. Vi var begge utålmodige og meget liderlige efter aftenens åbenhjertige snak om sex. Jeg prajede en taxi. Chaufføren var fra Pakistan, og han blev glad over den lange tur til Helsingør. Han var I starten meget snaksagelig. Og fortalte at han havde boet i Danmark de sidste 25 år og var meget glad for at bo her. En fin fyr I starten I slutningen af fyrrerne.

Jeg hørte ikke efter, og svarede ham kun med små brum. Jeg kunne bare ikke holde fingrene for mig selv. Mine hænde søgte op langs min kones lår. Hun spredte dem så jeg kunne komme til. Jeg kunne mærke at hun havde hofteholder på, og pludselig kunne jeg også mærke at hun ikke havde trusser på. Frække. Lille satan!
Jeg blev helt tør I halsen af liderlighed over at sidde på bagsædet af taxien med hånden op under min kones kjole, mens jeg fingerkneppede hendes meget våde skød.

Hun havde svært ved at holde sine støn tilbage. Chaufføren sagde ikke noget, men jeg er sikker på at han sad I bakspejlet og lurede med. Hun sad med lukkede øjne, spredte ben og nederdelen oppe om livet. Der var frit udsyn til hendes næsten glatbarberede fisse. Hvis jeg havde været chauffør var jeg sgu’ kørt I hegnet af det syn. Endeligt ankom vi derhjemme, min kone skyndte sig at stige ud dog låse sig ind, mens jeg betalte for turen. ”Dejlig kone du har” sagde chaufføren ”Hun er meget sexet”.

”Ja” svarede jeg stolt. ”Du må undskylde hvis vi var lidt for uhæmmede under turen, men var var ret liderlige”sagde jeg lidt undskyldende. ”Det gør bestemt ikke noget, jeg nød det” svarede han. Pludselig for en djævel I mig, det fløj nærmest ud af munden på mig: ”Kunne du ikke tænke dig at komme med mig ind og kneppe min kone?” Han kigge mistroisk på mig ”tager du pis på mig ?”svarede han. Jeg forsikrede ham om at han trygt kunne komme med ind. Og at min kone ville elske at der var ekstra hænder til at hjælpe.

Jeg gik først ind I stuen. Min kone gik rundt indenfor I stiletter, hofteholdere, trusseløs og tændte stearinlys. ”Skaat, jeg har en lille overraskelse til dig”  – hun kiggede op, og udstødte et gisp, da hun så taxi chaufføren fra tidligere, stå I stuen og kigge på hende næsten nøgen. Hun prøvede at fremstamme en protest. Men jeg skyndte mig at lukke munden på hende ved at sige at hun jo selv havde snakket om hvor frækt det ville være med en ekstra fyr. Og, at det jo egenligt var synd for chaufføren at have siddet der I bilen og set os varme op uden at få lov til også at se det sidste med. Hun kiggede på mig med et blik der kunne skære I beton. ”Ok” svarede hun ” så lad os se hvad han har at byde på”. Hun gik hen til ham og satte sig ned på knæ.

Langsomt løsnede hun bæltet og lynede hans bukser op og trak dem ned. Under underbukse-stoffet kunne man se at størrelsen ikke fejlede noget. Men da hun trak dem ned præsenterede han den mest gigantiske pik jeg nogenside havde set. Den var ligeså tyk som en kagerulle, og næsten ligeså lang. Min kone fik nærmest et chok over synet. Vi rykkede over I sofaen. Hun begyndte at slikke og sutte på den bedste hun havde lært. Det var ikke plads til den I munden. Så hun skiftevis slikkede det hårde skaft, tog hovedet I munden og suttede på hans store brune nosser. Han stønnede og holdt fast I hendes hovede så hun ikke holdt op. Jeg spredte hendes ben og slikkede hendes sjaskvåde fisse. Det nærmest løb ud af hende. Hun stønnede højt og pressede sit skød ned over mit hoved. Safterne drev ned over mit ansigt. ”Hold kæft hvor er I et par frække drenge” sagde hun,  I skal kneppe mig på skift lige nu” stønnede hun hæst. ”Jeg vil mærke den store pik først!”. Hun satte sig over skrævs på ham og begyndte I det små med at føre monsterpikken langsomt op i sig. Der var ikke plads til den lige med det same. Men lidt efter lidt kom den op I hende. Centimeter for centimeter. Hun skreg og hylede af fryd hver gang den kom i bund. Hun var I en helt anden verden. Jeg stillede mig om bagved dem, spredte hendes balder og kørte min stive pik rundt om hendes glinsende røvhul. Jeg pressede lidt til og den smuttede ind helt uden besvær.

Alle hendes safter virkede som en meget effektiv glidecreme. Vi fandt hurtigt en rytme der virkede. Når han trak sig ud – stødte jeg den ind og omvendt. Aldrig har jeg set min kone så fuldstændig sanseløst liderlig. Hun klynkede, stønnede og skreg: ” Bliv ved, knep mig, knep mig!”. Og jeg må med skam tilstå at det var det mest liderlige jeg nogensinde havde været med til. Der stod jeg og kneppede min kone I røven, mens en vildt fremmed pakistaner kørte sin kæmpe pik ud og ind af hende.  Efter et par minutter kom hun I en lang skrigende orgasme. Og det gjorde jeg også. Jeg sprøjtede min sæd op I hende mens jeg pulede løs. Min kone var ved at besvime, så hun kravlede ned og lagde sig I sofaen og pustede ud. Efter at have sundet sig os i et stykke tid, kiggede vi over på vores ven. ”Hvad hedder du egenlig?” spurgte min kone ” Jamal!” stønnede han hæst. Hans pik stod stadig stiv ud luften. ”Jeg tror at du trænger til at få lettet trykket” sagde min kone henvendt til ham. Hun lænede sig ind over ham og begyndte at slikke han pik igen, mens hun spillede den af på ham. Hun fugtede en finger og stak den forsigtigt ind I hans røvhul mens hun kørte den ud og ind. Min pik rejste sig ved synet, og jeg begyndte at onanere til hvad der mest af alt lignede en scene fra en pornofilm. Efter et par minutter blev det for meget for ham. Han sprøjtede sin tykke hvide sperm ud I hovedet på hende. Det stod ud I kaskader, mens han brølede. Hendes ansigt var dækket af sperm der hang i lange tråde. Nu kunne jeg heller ikke holde mig mere. Hun åbnede munden og jeg pumpede sæden ind i den. Vi lagde og alle på sofaen og var helt smadrede efter den vildeste gang sex jeg nogensinde havde prøvet. Efter at have drukket en øl var Jamal nød til at gå. Han tog tøjet på og takkede os begge for en dejlig oplevelse.

Inden han gik lagde han sit mobilnummer. Er I i byen en anden gang, og har brug for en vogn kan I jo bare ringe” sagde han med et smil, og kørte sin vej. Det blev ikke til mere sex den nat. Men næste morgen vågnede jeg ved at min kone lå og legede min morgen stive pik. ”Godmorgen min skat, og tak for I nat” – ” Det var det frækkeste jeg nogensinde har prøvet” sagde hun med et stort smil på læben. Vi gik I bad og havde sex under bruseren.
Vi snakker tit om hvor frækt det var med en ekstra fyr i sengen. Vi har bare ikke haft mod til at gøre det igen.  Men jeg er næsten sikker på at vi ringer efter Jamal næste gang vi skal hjem, fra en hyggelig tur I byen.

Skrevet af: mikcar

Published On: november 9th, 2007Categories: analsex, gruppesex, sex9 Comments on Chaufføren var frisk på en tur…Last Updated: november 9th, 2007
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...