Kategorier

ARTIVER

Kunne du tænke dig, at nogen skrev en novelle om netop din fantasi?

Eller kunne du måske tænke dig at skrive en novelle baseret på en andens fantasi?

Så er muligheden lige her! Muligheden for at opfylde en andens drøm eller at få opfyldt din egen. Tættere kommer man ikke på virkeligheden.

Ønsker du en novelle om et bestemt emne, så læg en kommentar herunder. Noveller, der er baseret på andres ønsker vil blive kategoriseret som “ønskenoveller“.

Please complete the required fields.

Ønsk løs.

(ingen dyr eller børn)

229 Kommentarer

 1. tgja

  jeg har en ekstra lang sort satin og nylon underkjole på jeg gør det hver dag da min forlovede forlanger det når hun er det så sexet i de store bryster hun har ser hun en mægtig stor bule i og den tager hun fat på så nu sker der nået med min kæmpe store og lange for løsninger.

  Svar
  • Angel

   Gutter noen prøvde å finne en partner for sex ved hjelp av denne botten? t.me/whitneybot

   Svar
 2. Anonym

  Noget om ble og gummibukser og gammeldags regntøj hvor man skal have det på gerne at det er en storesøster og en vennidne der bestemme og en lillebror hvor der på tur sammen i et forlystselse park😊

  Svar
 3. Anonym

  Noget om ble og gummibukser og gammeldags regntøj hvor man skal have det på gerne at det er en storesøster der bestemmer over en lillebror

  Svar
 4. Anonym

  Noget om ble og gammeldags regntøj noget om en svigerinde der siger at man skal have ble på og regntøj på (
  (ung mand)

  Svar
 5. Mig

  Offenligt sex… I en bus eller noget lignende.
  En pige begynder selv, men så kommer en anden pige og “hjælper” hende…. Hed sex mega lækkert og saftigt

  Svar
 6. G.

  Min kone der bliver taget af 2 fremmede mænd, mens jeg kigger på.

  Svar
  • Emma

   Det er skrevet og indsendt herinde

   Svar
 7. M

  En fyr der bliver total ydmyget af sin lillesøster
  Snakket beskidt til

  Svar
 8. Fortelleren

  Voksen mand
  Ung pige
  Ung dreng

  Svar
 9. Anonym i regntøj

  Jeg kan meget godt tænke mig en erotisk novelle hvor hovedpersonen er en storbrystet kvinde i regntøj, selebukser og jakke i tyk pvc, fiskerregntøj, smat støvler og gummihandsker. Hun må gerne også have en latexhood på, og hun ønsker sig at blive kneppet og pisset på av mange mange mænd, aller helst i en smusset atmosfære, f.eks. en stald med koer og koskit. Hun har nok også fantasier om at stå på alle fire og blive malket som en ko, fordi hun ønsker at have stor melkeproduksjon i sin store yver…

  Svar
 10. anonym

  En rigtig hektisk luder novelle…

  Svar
 11. anonym

  En teenage pigs som mister sin mødom til en fest med sin kæreste. Så bliver jeg våd.

  Svar
 12. Anonym

  Fanget og misbrugt af kvinder.
  Jeg vil være bundet i regntøj / latex fra top til tå og vil ikke have nogen mulighed for at komme på toilet. Jeg vil være iført handsker og gasmaske og gerne latex i flere lag. 😀

  Svar
 13. Annonym

  Hed lesbisk sex mellem 2 veninder.
  Gerne i det offentlige rum, hvor nogen kan se dem 🙂

  Svar
 14. Svømmer

  En hvor en ung kvindelig svømmer, er sammen med sin unge træner. Det skal være pludseligt og hot

  Svar
 15. Chlara

  Jeg er helt ny når det kommer til sex og lidt sjenert, men jeg kunne rigtig godt tænke mig en novelle hvor en ung pige bliver bundet og hvor der er masser af dirty-talk. Manden er selvsikker og holder ud længe.
  Den behøver ikke at være så lang, da jeg kommer ret hurtigt…

  Svar
 16. ryge-sex-er-godt

  Vil gerne læse om en fed pige der bliver kneppet mens hun ligger og ryger en smøg og spytter på sig selv og på sin partner!

  Svar
 17. tøssen

  en pige der er sex slave, som får et æg i trussen som skal købe ind med en kæmpe orgasme…

  Svar
 18. hansen

  Hej

  Svar
 19. anonym

  noget med noget politi eller street racers

  Svar
 20. Caporista

  Ville gerne læse en novelle hvor en fyr bliver bedt om at afgøre hvilken pige i en pige gruppe er frækkes/kønnest/ect og hvordan de ender med at forføre ham for at blive vinder

  Svar
 21. møgmanden

  Kan vi så få en historie med en kæmpe stor pik, der knepper kællinger hårdt og ærligt. Det er det, de unge vil have. De vil have fokus på at store pikke kan gøre ting, som små pikke ikke kan; flere stillinger, hårdere orgasmer, dybere penetration, misundelsesvækkende og mindreværdskompleksfrembringende. De kan de lide. Kom så igang.

  Svar
 22. Anonym

  Noget med sm altså hvor manden er dominerende, tvang sexy og hårdt

  Svar
 23. Anonym

  En kvinde på omkring 40, der har sex med sin søn på omkring 20.

  Svar
 24. rejesuppe

  min fantasi er at være hanreje i et forhold med en utroligt smuk kvinde og en anden alfa mand. Han skal have en kæmpe stor pik, men være lille og spinkel. Gerne ung – omkring 18-20.
  Når vi alle tre ser en film sammen lejer hun med hans store pik.
  Hvis vi boller og jeg kommer i hende går hun på toilettet og renser sig for ham og indtil da går han og jeg ind ved siden af og ser porno så han kan holde sig stiv til hende. Jeg ser på at han holder sin pik stiv.
  Hun fortæller sine veninder om vores forhold og om hvor fantastisk det er at blive bollet af en stor pik.
  Vi sover alle i samme seng. Hun ligger i midten og er nøgen, hans pik er stiv og hun røre hele tiden ved den.
  Han er oppe i hende mens de sover i ske.

  Svar
 25. gordon

  en ung lang benet lys blond pige med store bryster og en lækker hjerte formet røv bliver gennembollet sammen med sin bedste veninde
  af fem neger med kæmpe pikke….

  Svar
 26. trold

  Et ungt par har lige slået op. Han vil gerne have hende tilbage og accepterer ikke et nej. Hun er træt af hans klynk og hans lille pik. Hun tager på weekend til Århus med en veninde og møder en fyr med en kæmpestor pik, som boller hende igennem. Ex-kæresten spørger ind til hvad hun har lavet i weekenden, men hun vil ikke sige det. Weekenden efter får hun besøg af ham med den kæmpestore pik og de boller i hendes lejlighed hele weekenden. Ex-kærensten bliver frustreret over at hun ikke svarer tilbage på hans sms-er og at hendes telefon er slukket, så han går hjem til hende og kigger ind af vinduet.

  Svar
 27. Whw

  En fyr der bliver ydmyget af to piger for at have en lille pik, mens han river den af

  Svar
 28. Just

  Jeg vil gerne læse om en slave der bor i stalden, hvor herskeren har indrettet legerum i eksempelvis svinestalden, hesteboksen eller kostalden og hvor slaven opdrages i rå og kolde lokaler af barsk hersker.

  Slaven må gerne være en fyr der er sendt i opdragelseslejr i stalden hos streng hersker p.g.a. han er ulydig overfor sin egen kæreste

  Svar
 29. kim jensen

  mor kenpper 16 år gammel søn jule aften, iført nisse kustyme.
  søn kommer hjem før tid, og seer sin mor stå og øve sig på at strippe. hun stripper for ham, for at se om hun var god.
  beskrives i detaljer.
  ingen henge bryster, men silikone
  novellen skal være i tre dele,og man skal blive totalt liderlig af den.

  Svar
 30. Adam

  Sidste mandag kom min lillebror til at gå ind på badeværelset da jeg var i bad. Han så min penis og sagde at den var lille. Jeg sagde at han skulle holde keft og skride ud, men han begyndte bare at drille, så jeg jagtede ham for at give ham tæsk, men han skynte sig ud og lukkede døren. Jeg fik fat på ham senere og ville tæske ham. Han blev ved med at grine og sagde at jeg havde en lille pik og at hans pik var i hvert fald større end min. Så slog jeg ham.
  Han blev bare ved med at grine og han tog sin pik frem så jeg kunne se at den var rigtig stor og det var den.
  Ligesiden har han drillet mig foran vores forældre og vores store søster. jeg er lige ved at blive sindsyg på den lille lort
  IGår kom han ind på mit værrelse med stivpik og målte den hvor jeg kunne se det. Den var 23 cm. jeg er kun 12.

  Svar
 31. Anonym

  En pige der for en ny kæreste, som er meget dominerene. Hvor hun gør alt hvad han siger, og lever under usle forhold. Gerne hvor hun bliver kneppet i tvang, og vist frem til hans venner.

  Dominans
  Tvang
  Gruppesex

  Svar
 32. Mig

  Noget ungdom om nogle piger. Lidt ligesom i samme kategori som den der hedder “Hvid maling”

  Svar
 33. Mette

  Jeg har en veninde, der skal mødes med en fremmed fyr efter skole ovre i idrætshallen – en hurtig lille opkvikker til hende ønskes??

  Svar
 34. Ydmygelse

  Konen ydmyger manden ved at få masser af pik. Hendes veninder ser på og griner af manden. Og manden skal tvinges til at slikke fisse, røv, pis fra nogle fede gamle damer. Han skal også kneppe dem og så skal han slikke konen ren for sperm.

  Svar
 35. dameunderkjoler

  jeg har opdaget en ny side i mit liv som en person har lyst til at være eventyrlig heterorsexuelt at bevæge sig og gå i ekstra lange sorte dameunderkjoler og natkjoler og negliges til daglig uhm hvor skønt og behageligt sammen med det modsatte køn . sorte dameundertøj.

  Svar
 36. Tigermiss

  Om en ung kvinde der forelsker sig i en mand der er noget ældre ind hende. Hun tør ikke sige det og hun går og sukket og længes efter ham og til sidst finder de sammen i en hed og vidunderlig nat.

  Svar
 37. dolken

  en ung fyr og en ung pige har lige slået op. pigen har fundet en ny lidt yngre fyr som hun flirter med. den yngre fyr har en vildt stor pik som man kan se igennem hans bukser når hun tænder ham. eksen lurer på dem når de knepper. han er meget jaloux og misundelig på den kæmpe store pik.

  Svar
 38. dameunderkjoler

  heteorsexuelt for ekstra lange sorte nylon og satinunderkjoler i bevægelse inkl flere lag ekstra lange sorte negliger op over ens krop det er da eventyrlig og det er da behagelig og sexet.

  Svar
 39. standup001

  Homoseksualitet – 2 fyre

  Svar
 40. dameunderkjoler

  hej min kæreste og jeg har ekstra lange glidende sorte nylonunderkjoler og natkjoler og neglige iført og med vores liderlighed åh er det dog skønt at hun tager fat på min store erotiske lem og mine hænder har fat glitoris åh så skønt.

  Svar
 41. dameunderkjoler

  jeg er ligesom en muslim kvinde der går med slør over hele kroppen dækket til fra hoved til føderne i sort underkjole inderst inde og en lang sort nylonnatkjole og til sidst er iført en ekstra lang sort neglige op over mit hoved det er så lækkert at bevæge sig i disse beklædning genstande foran et kæmpe stort gardespejl.

  Svar
 42. ukendt

  Noget med en ung pig på 17 Der knepper med en fyr hele tiden
  Pigen kan nomalt ikke lide ham
  Men er kun sammen med ham pga god sex
  Fyren skal være en rigtig liderlig type
  Fyren skal være stræk og ha en rigtig stor pik
  Fyren kan ikk lide pigen, men er kun sammen med pigen pga god sex.(de skal være bollevenner)

  Er er nogle steder hvor de skal have sex( de er lige glade om de er offentlige)

  En offentlig park (evt på en bænk.)
  En biograf.
  I et tog.
  I en bus.
  I en savna.
  På et offentligt toliet.
  I et svømme basin.

  Svar
 43. mig igen

  noget med en splejset fyr med en kæmpe stor pik, en eller to meget lækre tøser gerne lidt ældre og en eller to fyrer med små pikke som er meget misundeligt på den store pik.

  Svar
 44. Mig der er mig

  Hejsa
  Jeg ville virkelig gerne læse én novelle om en fætter der oplære sin 2 år yngre kusine 🙂
  Håber der er en derude som vi opfylde mit ønske!
  Tak på forhånd 😀

  Svar
 45. Dansk "mand"

  Hejsa..

  Vil meget gerne læse en novelle om en hotwife, der vælger arabiske mænd frem for danske (altså sin mand) og ydmyger ham i den forbindelse 🙂

  Svar
 46. bare mig

  jeg tænder rigtigt meget på store pikke. især på meget unge mænd. gerne i en alder at 18 og sammen med lidt ældre kvinder. gerne omkring de 23. havde selv en ældre kæreste da jeg var 17. hun var 23. jeg tænder også meget på folk som snakker om store pikke og hvem der har dem; hvordan nogle fyre laver sjov og er misundelige og hvordan piger er interesserede og nedladende overfor små pikke. jeg har en fantasi om at være sammen med min kammerats kæreste. hans pik er ikke så stor og hun er rigtigt lækker og har store bryster. jeg har også været sammen med hans storesøster men det ved han ikke.

  Svar
 47. dameunderkjoler

  hej med jer heteorsexuelle individer jeg er ibland dem dette er meget normalt at bevæge sig i da jeg har enormt stort behov for at bevæge mig i lange sorte nylon og satinunder og natkjoler samt lange sorte negliges. med min lange lem inde under dette . vhn. sorteunderognatkjoler.

  Svar
 48. dameunderkjoler

  en hjemmehjælper så en ældre mand stå i døren påklædt i en sort damenylonunderkjole og en ekstra lang sort nylonneglige da jeg bød vedkommende indenfor blev helt paff over min lange lem der bulede godt ud indeunder vedkommende blev ikke påvirket af dette for frækhed vhn.dameunderkjoler i nylon.

  Svar
 49. En kvinde med en passion.

  Jeg kunne tænke mig en novelle om en moden kvinde, 40-50, som har en utæmmelig liderlighed for ganske unge drenge

  Svar
  • Jesper

   Skal den være rigtig fræk.

   Svar
 50. Major

  Hej Casandra.
  Har du mere du vil have med i historien?

  Svar
 51. bisex i skoven

  En historie om et midaldrende ægtepar, der tager i skoven. Da de er i de indledende faser til hed sex, kommer en ung mand. De 3 mennesker har sex. På et tidspunkt røvpuler den unge fyr konen, samtidig med at manden røvpuler ham.

  Svar
 52. casandra

  Ung pige på de 15-16 år, bliver taget hårdt og domineret af en ung mand på de 31-32 år. Pigen har langt mørkt hår og en fast og smidig lille krop.

  Svar
 53. Wonderful tonight

  Start..hun ankommer i hans hjem.Sofa,drinks,hyggeligt..han siger “nu har jeg lyst til at blindfolde dig” ……….Efterfølgende.bondage,ikke hersker/slave men dominans.Varm stemning,fingerfuck,vibrator,kysse.oral på manden,ik langt ned i halsen,ik sperme, klappe fissen,kneppe bagfra,klemme,rykke brystvorter,gerne bundet rundt om,med knuden ml brysterne..ingen anal.

  Svar
 54. sorte lange nylondameunderkjoler

  hej jeg har min kæreste på besøg vi hygger os med vores sorte lange nylonunderkjoler på så nu fik vi vær vores forløsning samtidig tak skal du have for dette nummer .vhn .dameunderkjoler i sort.

  Svar
 55. birger

  at være sammen med en luder som for besøg af en sort veludrustet mand som tvinger os til at have sex sammen.

  Svar
 56. dameunderkjoler

  hej jeg er igang med min kæreste med sine svulmende store bryster oppe i vores lange sorte dameunderkjoler på hun kærtegner klapper kæmpe lange penis cm 23 uha da da uhmmm så nu får jeg forløsning og hendes liderlighed tak vhn damekjoler i sorte nylon satin.

  Svar
 57. dameunderkjoler

  hej i mænd der bevæger sig påført i super lækre lange sorte nylon og satinunderkjoler på og lad jeres peniser køre op og ned så får i en ekstra gang forløsning for jeg gør det hverdag .vhn udfordrende påklædning indenfor dette emne tak.

  Svar
 58. Zhara

  tvunget i fitness centrets badeværelse af 1, 2 eller måske 3 fyre? 🙂

  Svar
 59. Juvex

  Noget i stil med lægevikaren.
  En mandlig hovedrolle som skal søge arbejde, tid til lægen etc.
  Chefen skal være en smuk kvinde som bare er super liderlig.

  Svar
 60. dameunderkjoler

  hej med jer der bevæger sig i sorte dameunderkjoler i lange stramme længder som om vi er individer mig og kæreste vi bevæger os i det på vi dyrker evig sex hverdag når vi kan komme til det tak i skal nyde dette vhn lange sorte dameunderkjoler i nylon og satin.

  Svar
 61. Henna

  Jeg vil gerne have en novelle om en gymnasiepige, som har et intimt forhold til sin 20 år ældre matematiklærer.

  Svar
 62. dameunderkjoler

  hej i mænd hvad med at gå i brusebad når i er alene hjemme iklædt med dameunderkjoler i sort nylon og satin det er bare så super lækkert tak skal i have dette nummer uhmmm man bliver helt elektrisk efter denne omgang stive lemmedasker. vhn dameunderkjoler i sort

  Svar
 63. dameunderkjoler

  hej jeg er tranvisit i lange sorte dameunderkjoler i satin da min kæreste med sin svulmende store barme er på besøg hos mig bevæger hun sig i ekstra lange sorte nylonunderkjoler hun har fat i min lange stive 23cm lem hele tiden så uhmmm så lækkert .vhn dameunderkjoler

  Svar
 64. dameunderkjoler

  hej inhegohiple behovet for at se en mand i en lang sort dameunderkjole med en lang stor 23cm lem det er så er behageligt at bevæge sig i du eller i kan se alt dette på internettet tak for interessen vhn dameunderkjoler

  Svar
 65. dameunderkjoler

  hej i mænd tænk at gå i sorte dameunderkjoler i nylon og satin som transvisitter rent kropsmæssigt så er det en ren nydelse at bevæge sig i det på tak fordi der skal ske forandringer i vores hverdag end alt dødkedelige vær frække og mor jer efter behag tak vhn sorte dameunderkjoler i lange længder.

  Svar
 66. dameunderkjoler

  hej igen med jer der bevæger sig i lange sorte nylonunderkjoler er det ikke behagelig at have på i får enorm erektion ved at køre den op og ned mad jeres peniser i mandfolk det er så superfrækt og skønt tak nu fik jeg en daglig forløsning min kæreste nydder dette øjebliks kropsmæssigt tak skal du have . vhn . sorte dameunderkjoler i lange længder.

  Svar
 67. dameunderkjoler

  k

  Svar
 68. mig

  at en pige bliver slikket til hun ik kan holde til det mere

  Svar
 69. dameunderkjoler

  vdr sorte dameunderkjoler i nylon og satin har min kæreste og jeg besluttet os til at bevæge os foran vores rigtig store spejlvæg vi gnuber op af hinanden hun tager fat i min penis og jeg har fat i hendes store barme så de svulmer op og ned åh hvor er det skønt tak skal have for dette nummer rent sexuelt da vi nyder hinandens selskab vhn dameunderkjoler i sort nylon og satin.

  Svar
 70. dameunderkjoler

  hej igen jeg lige været til partyfest med 4 andre mænd hvor vi aftalte via væddemål om at møde op i lange sorte nylonunderkjoler og sorte nylonstrømper på med høje stilletsko det var en ren sjov oplevelse for fyrene troede ikke rigtig på det så de besluttede alle fire at gøre det samme som mig så jeg vandt en stor sum kapital så den går over min livs historie vdr mænd kan være anderledes påklædt tak vhn dameunderkjoler i sort nylon

  Svar
 71. webcam

  ønsker gerne en historue om msn flirt til webcam hygge og møde — med hed sex udendørs … gerne i detaljer

  Svar
 72. Jomfru

  Jeg synes der mangler noget bøsseerotik!

  Svar
 73. dameunderkjoler

  hej jeg har lige været brusebad med mine lange sorte nylonunderkjoler på og så skete der at min penis voksede sig enorm eretion da jeg tørre mig og jeg bevæger mig hen til vores gardarobespejl kunne jeg se flot og fræk man er da min kæreste ser mig bliver hun helt elektrisk ummm hvor lækkert vhn dameunderkjoler i sort nylon

  Svar
 74. Natasha

  Mere…

  Jeg er lidt ligeglad nu, hvad der kommer – dog er jeg meget interesseret i bror/søster-konceptet (Det skal helst være 3. persons-historie eller, hvor lillesøsteren som fortæller – og så skal det være en form for tvang (Bror tvinger søster))
  Men jeg vil bare have nogle flere historier 🙂

  Svar
 75. dameunderkjoler

  hej jeg bevæger mig i rigtig lange sorte dameunderkjoler det er der ikke noget forkert i vel ummmmm hvor skønt det er af nylon og satin min kæreste og jeg i daglig.vhn dameunderkjoler i sort

  Svar
 76. My top model ej

  Jeg vil gerne have en novelle om my top model ej, med en god beskrivelse af hvordan my top model ej ser ud! 😀 Og my top model ej skal slå en prut lige op i dit ansigt, og så skal han også være en numsebasker. 🙂

  Svar
 77. tgja

  hej igen jeg er igen i gang med et projekt vedr dameunderkjoler i sorte lange stramme længder fra 1950-60s de ser super frække og sexet ud da jeg samler på disse billeder specielt for eksempelt ved navn gina lollobrigida tak .vhn tgja.der er en behageligt stemning på dette emne .

  Svar
 78. Duo P.I.K

  Vi er en duo som gerne vil tilbyde vore sexede stemmer til at indspille en røvfuld liderlige noveller.

  Er der stemning for dette projekt ;D og i så fald er der nogen der vil lægge lidt livserfaring til

  Hilsen P.I.K

  Svar
 79. Dennis

  Strandsex.
  par på stranden dyrker sex. Et andet par ved siden af kigger på. lad historien udvikle sig. vores lille fantasi herhjemme. (er delvist udlevet. SF)

  Svar
 80. nangilles

  2par holder fest sammen de ender alle i dobbeltsengen dog uden sex den første halve time. en kvinde og en mand ligger ved siden af hinanden stille og roligt udvikler det sig til et lidenskabeligt, ophidsende, frækt samleje mellem de 2 som ikke danner par, de 2 andre kikker på bliver vildt ophidset af at se deres partner give sig totalt hen til et meget hedt samleje

  Svar
 81. Wcnrqrxo

  Very interesting tale Eskimotube
  >:DD

  Svar
 82. tgja

  hej igen min kæreste er taget afsted på kursus i denne wekkend i lange sorte undrkjoler i stramme længder med svumlene store bryster så jeg er helt alene hjemme jeg savner hende allerede med min kæmpe store 23cm penis op i flere lag sorte underkjoler i lange længder ummmm så skønt og lækkert vhn tgja

  Svar
 83. tgja

  hej igen min kæreste og jeg har begge to gang iden med vores ekstra lange sorte nylon og satinunderkjoler åh hvor hygger os med det på min stang stive 22cm penis bliver klemt op i hendes kæmpe store bryster de svumler op ned ummm tak skal have for en forløsning vhn tgja.

  Svar
 84. r

  Semi tvang hvor pigen kommer i en situation hvor hun “betaler” med sex, dvs delvis tvang, men hvor der ikke bliver talt grimt! (grimt sprog tænder mig fuldstændig af). Måske har hun lige droppet sin fyr og er ked af det, og måske også lidt fuld. Der skal dog være noget rigtig på spil for hende, ikke bare at hun ikke vil have en bøde….. eller sådan noget lamt noget. Gerne 2 eller flere fyre og analt…. lækkert! Hvis nogen kunne skrive en sådan historie til mig, ville det godt nok tænde mig og jeg ville blive helt våd og ornanere til den mange gange.

  Svar
 85. martine

  en søster der tænder sindsygt meget på sin lille søster men self ikke tør gøre noget ved det indtil en dag de sover i samme seng 😛

  Svar
 86. big Brian

  Mandlig p-vagt, kvindelig bilist, som har parkeret ulovligt!!! Der er ingen vej udenom for den unge kvinde som lige har fået kørekort, end at hun må ‘betale’ bøden på bagsædet af sin egen bil…

  Svar
 87. tgja

  hej igen det er så skønt at bevæge sig i sine lange sorte satin og nylonunderkjoler i hvores overdækket have selv om det er vinter og i frostvejr ummmm så vi daglige forløsning vhn tgja.

  Svar
 88. tgja

  hej igen nu er det nytår 2011 jeg er lige vågnet og i min rus af champagne og rigtig lækker mad og min kæreste og jeg har rigtig ligget og kneppet hinanden i hvores ekstra lange sorte nylon og satinunderkjoler på ummm hvor var det skønt man er som helt nyt personlighed så nu sidder jeg at onarere med min store 22cm stive penis op i de lange sorte underkjoler åh nu får en forløsning igen igen det er så skønt efter behov så jeg skrive en hel sexuel roman om dette tak vhn .tgja.

  Svar
 89. tgja

  hej igen jeg er vågnet op igen med mine lange sorte nylonunderkjoler fra 1950s stilen med den italienske sexet skønhed i hvor jeg nyder hendes film jeg er fanatisk af hendes krop og skikkelse i lange sorte nylon og satinunderkjoler ummmmmmm åh så skønt at onanere med det på tak .vhn.tgja

  Svar
 90. tgja

  hej igen jeg har været hos min tandlæge jeg skulle have undersøgt mine dejlige sexede tænder det var ganste behageligt for hun vidste hvem var hendes hvide kittel var åpen og under havde hun en ekstra sort nylonunderkjole på så det fik erektion igang med min store 22cm penis den tog hun fat i så rejste op og ved siden af på en anden stol lå der en anden ekstra sort nylonunderkjole den bad hun mig om at tage på tak skal du have for dette nul huller ummmm hvor lækkert så nu fik en forløsning tak vhn tgja

  Svar
 91. tgja

  hej igen jeg har besøg af kæreste som har en lang sort nylonunderkjole på og det har jeg selv på det er så lækkert at vi er sammen på plan og jeg har åres lækreste julegave pakke med en masse lange sorte nylon og satinunderkjoler det er superlækkert jeg kan ikke få nok af dette så nu har jeg flere lag sorte lange underkjoler på ummm på min stive lange penis på 22 cm ¨så nu fik jeg min daglige udløsning.vhn .tgja

  Svar
 92. tgja

  hej igen nu køre jeg i stilling med min store stive penis op i sorte satinnatkjole og i en lang sort nylonunderkjole i en ekstra lang længde som samler på ummm hvor er det dog skønt og behageligt dette kommer fra gina lollobrigida på film fra 1950-60s årene hun super sexet med det på .vhn tgja

  Svar
 93. tgja

  hej igen hver gang handler for mig selv går jeg og tænker og studere overfor frække kvinder i sort stramme lange kjoler enten nylon eller satin eller silke ummm hvor lækkert i forbindelse med høje stilletsko og sorte strømper jeg har på hver dag jeg kan ikke få nok af fornøjelsen så nu fik jeg en udløsning tak. tgja

  Svar
 94. tgja

  hej igen jeg er igang med min svulmene store penis 22cm op i sorte lange nylonunderkjoler og satin natkjoler jeg kan nok af dette jeg er helt elektriks ummmm hvor er det behageligt når kvinder går lange sorte bukser så går mændene i lange underkjoler og natkjoler i sort nylon og satin med parykker på lige transvesitter det er der ikke noget forkert i vel man lever efter behag og behov vel tak vhn tgja.

  Svar
 95. tgja

  hej igen nu er jeg igang igen med mine lange sorte underkjoler i nylon og i sorte satinnatkjoler ummm hvor er det behagelig og skønt vhn forløsningen

  Svar
 96. tgja

  jeg er heteorsexuelt fordi at det skønt at være anderledes da jeg har et behov for rent kropsmessigt nyder jeg at bevæge mig i ekstra lange sorte nylonunderkjoler og natkjoler i satin fra 1950-60årene da min penis er enorm stor størrelse nyder jeg dette ummm hvor er det behageligt så nu fik min daglig forløsning vhn tgja

  Svar
 97. Thomas

  Hvis der er nogle der har nogle øsnker til
  novelle kan i spørge mig så kan jeg se
  om jeg kan opfylde jeres øsnke send til
  thomas_hornbaek@hotmail.com

  Svar
 98. Jannie

  Voldtægt og store dildoer i alle huller

  Svar
  • Jesper

   Skal det være voldtægt af flere på en gang.

   Svar
 99. teach us

  mænd der skriver om hvad en sød lækker pige siger og gør ved dem, så de får stor stiv pik

  Svar
 100. rager det dig

  2 storesøstrer der tager god hånd om deres lillebror! 😀

  Svar
  • Anonym

   God ide

   Svar
 101. Anonym

  jeg vil gerne læse en historie om en ung pige som sutter pik på to drenge fra hendes klasse, hvor den ene fyr har en kæmpe stor pik og den anden har en ret lille pik.

  Svar
 102. Anonym

  Søskende… Storebror og lillesøster

  Svar
 103. Kæresten

  Hej
  Vil gerne overraske min kæreste med en novelle jeg deler op i 24 afsnit her i dec mdr. Den skal baseres på en julefrokost hos ham hvor der kommer godt gang i festen og liderligheden stiger mellem ham og jeg og vi har fræk sex om natten anal må gerne indgå..Ved festen er der 2 af mine veninder, der overnatter….næste morgen vågner jeg før min kæreste går ind i stuen hvor mine 2 veninder er i gang… jeg inviteres med….min kærester vågner og kommer ind og bliver vidne til hed pigesex…med 69ér…leg med dildo…en stor dildo som kan bruges af 2…frække kys og kæl og masser af fisse der bliver slikket…strap -on og sprøjteorgasmer..etc…..

  Svar
 104. torben andersen

  hej sorte nylon og satinunderkjoler jeg er en mand der går i det på .der bevæger i det på .med min lange 22cm stive pik .og den køre op ned.åh hvor er det skånt.tak .torben

  Svar
 105. torben andersen

  jeg har en ekstra sort satin natkjole og en ekstra lang sort nylonunderkjole og onanere med det på mmm. hvor er det dog dejligt og behageligt at have på .tak jeg har en udløsning i dette øjeblik..tak .torben

  Svar
 106. veninden

  Jeg har i lang tid haft frække tanker om min venindes storebror. En sådan novelle ville være dejlig 🙂

  Svar
 107. Anonym

  to veninder ender i lesbisk sex men når veninden rager ned i bukserne finder hun ud af at hendes veninde er en pige med en pik

  Svar
 108. Mr. Clean

  Sofasex, kvinde tændes af frække lyde fra sofaligene genstande, efter skype med kinesisk ludder, uden Jacob!!!

  Svar
 109. Kim

  Tvunget med at gå med ble og sådan og bollet med strap on (:

  Svar
 110. anonym

  venner / fjender

  mobning ked af det truer med selvmord
  :i

  Svar
 111. gay

  Hvad med en om en ung hetero mand på vej hjem fra fest fredag aften der bliver voldtaget af 5-6 indvandre drenge/mænd, med store pikke, i en baggård/gyde ?

  Svar
 112. regntøjs manden

  en med regntøjs sex

  Svar
 113. Onoma

  En kvinde, som til sin rædsel ser en uartig unge få en endefuld. Selvom hun væmmes ved denne form for afstraffelse af børn, oplever hun, at minder begynder at trænge sig på. Minder fra hendes egen barndom, hvor smæk var almindeligt. Om ydmygelsen ved at få i den bare foran en veninde, da hun var lidt for stor og oh skræk, den uforståelige kilden i tissekonen, da det bagefter var venindens tur.
  Det er så flovt! Smæk, “selvom det kun! er” med hånden er ulovligt, nu om dage, hvorfor tænder en voksen kvinde på tanken om at være barn og blive hårdhændet behandlet og se andre børn blive det….det kan man ikke tale om med nogen!
  Og tænk, hvis en mand, syntes man kunne have brug for en god gammeldags omgang, med dertil hørende skældud, selvom man lidt for voksen og næppe ligefrem en sylfide.
  Bare tanken får blodet til at strømme ned og pulsen til at stige.

  Svar
 114. Natasha

  En meget ung pige (15/16) der får sin første sexoplevelse 😀

  Svar
 115. Mille

  En ung læreinde som har sex med en elev på hendes gymnasium. Eleven er splejset men meget veludrustet. Læreindens mand kan ikke tilfredsstille hende efter hun har haft sex med eleven. De to forelsker sig og hun bliver gravid. Hun fortæller hendes mand det, og han affinder sig med det. Eleven må gerne hedde Martin. Det hedder en af de drenge, som jeg har til gymnastik.

  Svar
 116. Anonym

  sex i en frisør stol, eller i den stol der bliver brugt til at vaske hår

  Svar
 117. Anonym

  Sex i en bil på alle måder!! gerne mere end et par
  her er lidt idéer:

  gearstang brugt som dildo
  pige/kvinde knippet op af bildøren
  måske på en offentlig parkeringsplads, hvor der kan komme andre og joine dem

  Svar
 118. anon

  en historie om tre vendinder i 20’erne som fortæller hinanden om hvordan de har været deres kærester utro med den samme fyr som har en kæmpe stor pik.

  Svar
 119. Natasha

  Meget ung pige og meget gammel mand knepper i naturen *dirty*

  Svar
 120. fyr

  incest og voldtæg i anal med masser af detaljer

  Svar
 121. ingenting

  Alenesex Med frugter

  Svar
 122. Liderlig

  Jeg ønsker en novelle hvor en udlændinge på måske-16-17 år bliver bortført og kneppet hårdt´til hun bliver våd af sin egen og pikkens liderlighed.

  Svar
 123. Sexlyst

  Noget der kunne få en liderlig tøs til at komme. Måske noget med en kvindelig hovedpersons første gang på en romantisk tur med kæresten? Hemmeligt er også sjovt men helst ikke utroskab. De skulle gerne begge to være omkring de 16-19 år. Det kunne virkelig tænde mig. Jeg er en kvinde ;D
  Hvis det kommer så kommer jeg xD

  Svar
 124. Peter

  En novelle om par der får besøg af ung mand der på et tidspunkt elsker med konen – ægtemanden bliver liderlig som tilskuer – og slikker konen bagefter. (ikke cuckold men bi-mand).

  Svar
 125. mille

  vil meget gerne se noveller hvor der bliver leget med mad på kroppen.. nutella, bananer, honning. ja alt sådan noget..
  gerne lesbisk.. 🙂

  knuzzer fra mille-pigen

  Svar
 126. Tanja

  Vil gerne se noget med en masse ældre mænd der gennemknepper en ung pige på et bord efter bodegaet er lukket. De skal slås om at få lov til at slikke hende røv og bore deres stive lem langt ned i hendes hals. Masser af dirtytalk!

  Svar
  • Jesper

   Det kunne blive en fræk historie.

   Svar
 127. Sexyb****

  Hej fantastiske novelleskribent!
  Jeg ønsker mig brændende nogle flere noveller i “Tvang” kategorien. Det kunne være så nice med nogle historier der minder om ‘Godsejeren’, ‘Nød lærer nøgen kvinde at spinde’ og ‘Tantes hemmelighed’.
  Jeg er kommet mange gange til læsningen af ovenstående noveller og kunne godt tænke mig at læse noget nyt.
  En novelle med en god scenisk beskrivelse og langsom opbygning til rå og gerne voldsom sex!
  UH! Mere af det 😉
  Sexede hilsner fra den lille mis

  Svar
 128. Anonym

  sex alle steder!!! I skoven, på borde, I vand, sand… osv

  Svar
 129. bob

  Gerne noget fodsex

  Svar
 130. MARTIN ÅR 32

  jeg har ejnfire mad ptorn-star. og søger to piger til sex og i skal bo hos mej og i skal nok få det godt her hos mej og jeg skal nok pase og pejge jer godt og søge got for jer i kan ringe til mej på 20248019 het døjte runt .og håber at høre fra jer .jeg er høj og flot med glimt i jøte.Quaate-mile@hotmail,com

  Svar
 131. Anonym

  Kvinde som bliver taget hårdt i en sandwich i myldretidsbus af to fremmede! Hun kommer hjem til manden med sæden løbende ned af sine lår…

  Svar
 132. cuckold

  En historie om konen der boller uden om, medens manden sidder fastspændt og med chasity og må overvære hendes tur i høet med en anden.

  Svar
 133. cil

  noget med elvis presley som manden, der tager en kvinde eller flere hårdt, intil han kommer i deres/hendes hår. sådan som han godt kunne lide det 😉

  Svar
 134. Simone

  Jeg kunne godt tænke mig at læse en historie om en pige, som forelsker sig i en dreng, som er yngre end hende selv. Historien skal handle om hans kæmpe store pik, og om hvordan han igen og igen boller hende, og hendes jaloux ex-kæreste ved det.

  Svar
 135. ..

  LYD noveller!!!

  Svar
 136. Anonym

  noget med en kæmpe stor pik

  Svar
 137. Jo

  PIGE DOMINERE PIGE !

  Svar
 138. Anonym

  sex i frisørstol, bliver slikket mens frisøren væsker hårfarve ud på hovde pers. osv.

  Svar
 139. Per

  Jeg ønsker en ‘sand’ fortælling om et seniorpar+55 der får eller har en husven på samme alder hvor Q bliver forkælet på alle måder.

  Svar
 140. Kamilla

  Mit ønske er en kvinde, som bliver bundet til en eller anden form for flat objekt (bord, seng et eller andet) og hun så bliver forkælet på alle måder, bliver slikket, taget, det hele.

  Svar
 141. hmm...

  sex i tandlægestol xD

  Svar
 142. :O)

  en ungpige der blive gjort gravid til en familie fest , af et andet familiemedlem 🙂

  Svar
 143. dirtygirly

  ung pige kigger på imens hendes mor bliver knéppet hårdt og brutalt i soveværelset. oppe i vindueskarmen!!! super frækt

  Svar
 144. lbc

  noget om urinsex

  Svar
 145. Anonym

  en pige som bliver kneppet af en fyr med en kæmpe pik

  Svar
 146. mig

  Svigermor

  Svar
 147. den forsigtige

  Jeg vil gerne ha’ en til at skrive en erotisk, ophidsende novelle om en drengs første oplevelser med en større dreng, en oplevelse for livet med alle aspekter af gay-glæderne.

  Svar
 148. Den friske fyr

  jeg kunne godt tænke mig at læse flere noveller om Shemales, både hvor de er sammen med en mand eller et par. gerne hvor manden bliver kneppet

  Svar
 149. hanne

  Jeg kunne godt tænke mig der var nogle historier, baseret på virkelige hændelser. Det tænder mig vildt hvis det er noget der er sket. Også må det meget gerne ske i et køkken, op ad et bord, eller midt i en stue med mange vinduer. Sådan halv offentligt.

  Svar
 150. EmmaKirlse@hotmail.com

  Pige som bliver kneppet hård, op ad alle ting, borde, stole, vægge osv.

  Kontakt mig hvis du er til noget frækt..jeg er 15, fræk & single

  Svar
 151. anonym

  en knægt på under 20 år med en kæmpe stor pik, som knepper en pige på mellem 20-30 år mens hendes kæreste ser på uden at de ved det.

  Svar
 152. Anonym

  politi kvinde bruger sin magt overfor en hjælpeløs 15 årig teenange dreng der er taget i at køre skuter uden kørekor eller sådan nogen

  Svar
 153. Anonym lesbisk

  Er det muligt at få en lesbisk novelle der IKKE indeholder en eneste mand?

  Svar
 154. slikmund69

  Utro kvinde bliver kneppet af to sorte fyre, da manden overraskende kommer hjem og overværer det hele…

  Svar
 155. The Spartan

  Noget med politiet, og en måde at slippe for et klip i kørekortet ;D behøver jeg at sige mere

  evt. to mænd og en kvinde

  Svar
 156. Ann

  Ung kvinde, mand i fyrrene… Udendørs sex, med en MASSE dirty talk… INGEN analsex… Det er bare så klamt. 🙁

  Svar
 157. chubby lover

  alt om store piger

  Svar
 158. bulle

  en 19 årige pige som er jomfru og som får en skøn første gang med hendes første rigtige kæreste.

  Svar
 159. Linda

  Drømmer om at blive voldtaget af fem mænd.
  gerne med oralsex som tvang, dybt nede i halsen…sød der driver end af hagen – en rigtig pik luder for en aften…
  Hvem kan få mit skød til at skrige? 😉

  Svar
 160. tvunget

  en norvelle om en mand der bliver tvunget til sex med et bi sexuelt par af sin kome. hvor han bliver tvunget til mandesex og bliver misbrugt med klemmer og dildoer. mens hans kone bliver kneppet og har pigesex for øjende af ham.og det er hans kone der leder slagets gang,

  Svar
 161. den lange

  En novelle med en familiemor der bliver stoppet af tolder ved graensen….

  Svar
 162. Refaria

  Jeg synes vi mangler nogle noveller med dominerende kvinder, som kan sætte deres mænd på plads i sengen 😉

  Svar
 163. bound

  En pige overrasker hendes kæreste og binder ham til sengen og pirer ham til det yderste. Pigen skal være iført en sexet kjole, hofteholder og netstrømper…. Mums!

  Svar
 164. Underdaniel

  Jeg kunne godt tænke mig en novelle om dominans af en hanrej. Den må gerne indeholde en del ydmygelse af hanrejen (mig *sf*) der bl.a skal gøre konen “klar” til hendes elsker og naturligvis slikke hende ren efter elskeren har vist hvordan en rigtig mand kan tilfredsstille hende. Hanrejens eventuelle udløsning er fuldstændig afhængig af hvor godt han udfører pålagte opgaver.

  Jeg håber at der er een (eller flere) der kan skrive om ovenstående emne der tænder mig meget.

  på forhånd tak
  underdaniel

  Svar
 165. bonden

  En fræk novelle hvor kvinden giver analsex til manden med fingere og evt. dildo.
  det kunne jo værer at man var heldig hvis konen læste den !!!!!

  Svar
 166. 1.3some

  En novelle hvor min kone har vildt fræk sex med en fremmed mand mens jeg ser på. Tænder på han kommer dybt op i hende og jeg overtager hendes sæd fyldte fisse bagefter.

  Svar
 167. Woman85

  Blid s/m mellem et ægtepar. Der skal gerne være forspil i form at legetøj og fx. tidligere på dagen med beskrivelse af hvordan kvinden skal te’ sig og den slags.. Herren skal bestemme.. han dominerer!

  Svar
 168. Mig

  Nat øvelse med militæret, ude i skoven
  den unge sjanten og hans mening på nattevagt…

  Svar
 169. DEN STOR OZ.

  EN PIGE PÅ 18-23 ÅR PÅ ET SLOT I DANMARK I 1530
  DER HAR SEX MED EN ANDEN PIGE OGSÅ KOM BORG
  FRU IND…….

  Svar
 170. anonym

  noget med en lære og en elev. det kunne være frækt ;p

  Svar
 171. Anonym

  en gruppe mænd der misbruger 2 unge kvinder med smukke former. må gerne være politimænd eller noget lign. de skal kneppes hårdt i alle huller så mændene bliver tilfredsstillet

  Svar
 172. Dominans

  Om en pige som bliver bundet hvor drengen dominere rigtig meget .

  Svar
 173. Mig

  en historie med en ung smuk indians kriger og hans fange, den smukke unge hvide pige, han er sød og blid, og hun har enlig ikke noget i mod det..

  Svar
 174. Ligemeget

  Min kæreste fantaserer om at være stuepige hos en enlig herremand (historien er sat i gammel tid), og de kan trods deres fælles tiltrækning ikke være åbenlyst sammen pga forskel i stand. Der lægges op til en langsom, blød novelle.

  Må gerne foregå i kolonitiden, og gerne på caribisk ø eller lignende.

  Frabedes:
  Gruppesex.

  Der udloves nøgenbilleder for veludført arbejde/novelle.

  Svar
 175. Min rådgiver

  Hej

  Jeg kunne godt tænke mig en fræk novelle om hvordan jeg forfører/bliver forført at min mandlige bankrådgiver… midt i arbejdstiden.

  Q

  Svar
 176. Anders

  Fyr forælsker sig i lesbisk pige, og får derfor en perfekt kønsoperation. Der efter går det hedt for sig.

  Svar
 177. gigantisk pik

  familiesex med xxxl moster gittes enorme tunge hængepatter som hænger helt ned over hendes kæmpe behåret fisse. store tykke dildoer eller tykt alter lyst i den store kusse. gerne hvor hun sidder oppe på spidsebordet og laver en stor flot lort på en hvid tallerken.

  Svar
 178. Mizz Kph

  Ehm to drenge der sutter pik på hinanden forførste gang i et telt, eller uden for, f.eks på en spejdertur. har selv set noget lignene 😉

  kys sara

  Svar
 179. Nyforelsket

  Min nye kæreste er min slave.. Han skal sutte en fyr stiv og kneppes af ham, mens han slikker mig… Det er MIT ønske og han følger mit ord!

  Kan DU skrive en historie til ham? Det blir en gave, så den vil VIRKELIG blive værdsat af os begge…!

  Svar
 180. Sexfreak :')

  Jeg kunne godt tænke mig en ordentlig lesbisk en. Uden drenge! Og med sådan en strapon.

  Svar
 181. Anonym

  sex i en svømmehal- gerne af flere fyrer på en gang

  Svar
 182. anonym

  ja, det kunne være fedt med en vildt lækker pige, som får kæmpe diller af en lidt for ung fyr.

  Svar
 183. anonym

  En 20+ årig pige som gentagende gange er sammen med en yngre fyr med et meget stort lem, som hun er yderst betaget af. Måske kan hun være sin kæreste utro adskillige gange. Pigen må gerne blive gravid med den yngre fyr.

  Svar
 184. Fræk tøz

  Hai, jeg kunne godt tænke mig en voldtægt novelle hvor pigen/kvinden bliver bortført og kneppet hårdt

  Svar
 185. Annonym pige [;

  Hej er en Anonym pige som godt kunne tænke/ønske mig en meget meget fræk novelle
  om familie og tvang ..

  Svar
 186. Preggy

  EN fræk novelle med højgravide kvinder. gerne hvor de ligger på fødestuen..eller nogen hvor det ender med de bliver gravide..

  Svar
 187. Jan

  hvad med noget fodsex

  Svar
 188. Kbh-stang

  Kvinde søges til gennemlæsning, redigering og kommentar til kommende noveller.
  Mangler lidt om hvordan en kvinde føler når hun f.eks. bliver slikket, sutter pik og elsker.

  Mvh. kbh-stang@live.dk

  Svar
 189. gert

  mand på 20 boller med kvine på 45

  Svar
 190. ung og gammel

  en ung pige (17-19) og en ældre fyr (30-45) STORT ønske 😛

  Svar
 191. gi mig en robot

  En rrobot historie… en giga mega liderlig robot der knepper sig til en syg magt over hele jorden

  Svar
 192. Lullu

  Sex i en kirke.. ved nadverbænken. Giver deres væsker til hvem der nu sidder deroppe. Farligt, fordi der kan komme nogen, særligt fordi hver en lyd forstærkes

  Svar
 193. per

  mandesex ønskes

  Svar
 194. GREVEN

  Lad os faa stuepigens historie – vil hoere det fra hendes side – blid men fast dominans – af hendes herre – saa af fruen i huset med alt hvad hun kan finde af redskaber…

  Svar
 195. Carulli

  Angående nr.24: Erotiske lyd noveller.

  Ja, det er faktisk et problem. De skal nemlig læses ind på bånd eller dvd først. Det er der ikke rigtigt nogen som har tid til.

  Skriv til carulli@carulli.dk

  Måske kan vi finde ud af noget.

  mvh

  Svar
 196. Carulli

  Angående nr. 21 – selvbondage:
  På denne side http://www.carulli.dk
  Under rubrikken ‘Kvinder II’ er der en novelle om selvbondage. Den hedder Samarkand.
  mvh

  Svar
 197. Kbh-stang

  Sorry… mente indlæg nr. 18
  Du har lagt mærke til politibilen der længe har fulgt efter dig og da du holder stille i din indkørsel, forbavses du over at den også stopper. Ud hopper en høj og muskuløs betjent og hans kvindelige kollega. Hurtig er de henne ved din bil… “undskyld frøken” siger den mandlige betjent ” men de overså vist et fuld stop skilt. Det må vi hellere lige gå ind og snakke om”.

  Svar
 198. Kbh-stang

  Vedr. indlæg nr. 15….sf
  Jeg arbejder på det….
  Men forbered dig på at jeg har min stav og mine håndjern med… og måske min kvindelige makker..

  Svar
 199. den ordblinde

  hvad med erotiske lyd noveller???

  Svar
 200. anonymus

  kvinde hos gynækolog….eller tandlægen…

  Svar
 201. anonym

  to eller flere mænd der tager tyk kvinde. store, bløde bryster, bløde hvide baller, hendes stramme huller….. mænd med stive lem og enorme dildoer. hun fyldes helt ud i alle huller, mens nogen spreder hendes ben, og tvinger hendes våde kusse åben… mmmhhhh….

  Svar
 202. Anonym

  selvbondage

  Svar
 203. Bua

  fantasi over sexoplevelser gennemhele livet.
  De første oplevelser som 4årig dreng med en moster, eksperimenteren med legekammerater, ønsket om at få se sin barnepige uden tøj, skolekærester…. nysgerrigheden ved at opdage hemmeligheden ved hinandens nøgene kroppe…
  undertrykt sexbehov, længsel efter at blive berørt og at få lov til at berøre…. hemmelig forelskelse…..
  o.s.v

  Svar
 204. Anonym

  en dreng der er i sommerhus med familien, og da forældrene går en tur hører han sin søster i badet og så går det løs 🙂

  Svar
 205. MsCatwoman

  Mh, en mega fræk voldtægt begået af en autoritet :p lækkert

  Svar
 206. bettina

  to tyske dyrepassere fra randersregnskov bliver facineret over bavianernes måde at slikke hinanden i røvhullerne på, så de beslutter sig for at prøve selv……………………………………………………………………………………..;) så frækt!!!!

  Svar
 207. orgasmeboy

  en 20 årig knægt der knepper sin jævnaldrene bedste veninde hårdt alle steder

  Svar
 208. Piccolinen

  Til julefrokosten, en ung direktør lægger diskret an på piccolien…hele aftenen.
  Og noget tid efter på kontoret, bliver de der begge efter arbejdstid… og han forfører hende 🙂
  Ganske sødt …ikke noget vildt 🙂

  Svar
 209. Anonym

  Hardcore og alm. sex mellem en ung kvinde og ung mand der danner par. de elsker virkeligt hinanden, men når de har sex kommer de ind i en helt anden verden

  Svar
 210. Hans

  Jeg synes det kunne være rart med noget mand-mand sex.
  Måske to fyre i militæret, i badet ? Wow 😛

  Svar
 211. Bjarne

  Familie sex…en moden mor med runde former har modstræbende sex med sin meget veludstyrede søn. han ender med at gøre hende gravid

  Svar
 212. Frank

  jeg ønsker at læse om andres oplevelser med de smukke dejlifge transpiger.

  Svar
 213. koma

  Voldtægt i piges hjem!

  Svar
 214. Nissepigen

  Jeg kunne godt tænke mig at læse en erotisk julenovelle.

  Svar
 215. Sashe

  En blød, lesbisk novelle med to piger, der er glade for hinanden

  Svar
 216. Anonym

  En hjemmehjælper der på et besøg hos en ældre mand, forbarmer sig over ham og hans liderlighed.
  Hun er først en smule skeptisk, men overgiver sig da hun ser størrelsen på hans lem.
  Hun finder så ud af at der trods alt er en del krudt tilbage i denne ældre mand!

  Svar
 217. Anonym

  Jeg kunne godt tænke mig lidt slave, altså manden tvinger kvinden til forskellige ting.

  Måske ud i skoven 🙂

  Svar
  • Mike

   Ok

   Svar
 218. Anonym

  En ung pige på ca. 18-19 og en ældre mand på omkring de 50.. måske hendes chef på fritidsjob.. 😉 hed sex.. behøves siges mere?!

  Svar
 219. Anonym

  TVANG!!!

  Svar
 220. Anonym

  kendt politisk kvinde! hendes møde med ungdomsorg. de vil hylde hende- have hende begære hende. over det hele!!! dirty og hårdt

  Svar
 221. mrs. jensen

  Pige taget hårdt alle mulige steder. På bordet, op af væggen, i skoven osv.

  Svar
 222. Anonym

  Pige bundet og taget i alle huller på en gang

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest

Share This