Jeg er ikke en tyr eller nogen lagenkonge, men på trods af det, så var jeg den elev, som min engelsklærer kom til, når hun ville have sex.

Da Hanne nærmede sig mig, antog jeg naturligt, at hun ville diskutere min sidste aflevering. Så derfor var min første indskydelse, at beklage, at jeg ikke havde anstrengt mig nok.

Hanne overraskede mig, da hun i stedet låste døren til klasseværelset før hun kom hen til min stol og sagde at der var en del af mig, der anstrengte sig nok – og hårdt. Det, Hanne gjorde bagefter, gav mig næsten et hjerteanfald: hun rakte ned mellem mine ben og gav mit skridt et hårdt klem.

Hanne sagde, at hun havde lagt mærke til, hvordan jeg havde studeret hende i flere uger og mente, at det var tid til, at lade mig vide, hvor meget hun værdsatte det.

Hannes afsløring var lidt speciel, for det, der rent faktisk havde gjort mig stiv i timerne, det var hende blondinen, der sad lige foran mig i timerne. Men som det liderlige handyr, jeg var, ville jeg ikke lade den chance, at have sex med Hanne glide mellem fingrene. Hanne tog mig om bag en reol med bøger, hvor hun havde forberedt sig godt og lagt nogle soveposer ud. Hanne satte sig på sine knæ foran mig og løsnede mit bælte og mine bukser. Da mine bukser gled ned om mine ben, gav Hanne sig tid til at røre ved mit skridt og gnide sine hænder mod min stive pik. Hanne kommenterede, at mine 20 cenmtimeter bestemt var nok, men at da jeg stadig voksede, så kunne det være, at den med tiden også gjorde det. Samtidig rullede hun min forhud tilbage og begyndte at slikke på hovedet. De fornemmelser, hendes mun gav mig var fantastiske og jeg blev nødt til at placere mine hænder på Hannes hoved for ikke at tippe over.

Jeg kunne fornemme Hannes tillid til, at dette var kun begyndelsen, da hun tog ved mine hofter og tog min pik helt ind i sin mund. Jeg var stadig jomfru and havde aldrig oplevet noget tilnærmelsesvist det, der skete med mig nu. Inden for få minutter nåede jeg klimaks og skød store strømme af sperm ind i Hannes ventende mund, som grådigt slugte alt, jeg havde. Hanne blev ved med at sutte på min pik indtil hun var sikker på, at hun havde suttet alt det, jeg havde, i sig.

Jeg var i den syvende himmel og Hanne gav mig lidt tid til at komme til mig selv, mens hun tog sit tøj af og lagde sig – helt udstrakt – på gulvet. Hun kaldte mig “skat” og gav min pik tid til at lade op igen. Nu var det tid til, at jeg skulle give igen. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, men behøvede det heller ikke, for Hanne var mere end villig til at lære mig alt, hvad jeg behøvede at vide. Hun gav mig instruktioner i, hvor og hvordan jeg skulle slikke hendes behårede blonde kusse. Det tog mig bestemt ikke lang tid at gøre, hvad der var forventet af mig og Hanne fik sin orgasme lige så hurtigt, som mig.En ting, jeg erfarede var, hvordan en pige kunne få mange orsamer uden at miste pusten og Hanne stønnede og kom og kom og til flere gange. Da jeg endelig stoppede, kyssede Hanne mig og lad sin tunge spille ind i min mund – og på den måde fik Hanne lov til at smage en smule af sine egne safter, som hun havde ejakuleret da hun kom. Hanne jokede endda med, at jeg var en endnu bedre Elev i klassen og at jeg var bedre til at slikke end hendes mand. Hanne strøg sin hånd op og ned over min pik, og lod et kondom glide ned over mit hårde lem, hvor efter hun lagde sig på alle fire og inviterede mig til at tage hende doggstyle. Jeg førte mit pikhoved til hendes lyserøde åbning og pressede til, og det var der, jeg opdagede, at et kondom tog toppen af følelsen og tillod mig derfor at kneppe Hanne meget længere end den tid, det tog før jeg under blowjobbet. Hanne lærte mig at gnide på hendes clitoris samtidig med, at jeg kneppede hende. Jeg forstod ikke helt hvorfor, indtil hun igen fik en orgasme.

Tiden fløj og inden jeg vidste af det, så var frikvarteret gået og Hanne og jeg skulle have tøj på og gøres rene. Hanne gav mig et kys og fortalte mig, hvor dygtig en elev, jeg var og hun håbede, det ville vare ved resten af semestret. Jeg kyssede Hanne og tænkte, om alle mine lærere observerede lige så meget – og var lige så villige?

Published On: juli 5th, 2007Categories: sex6 Comments on Forført af min lærerindeLast Updated: juli 5th, 2007
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...