Min kones 22-års fødselsdag stod for døren og jeg ville overraske hende. Vi havde kun været gift i kort tid, og dette var hendes første fødselsdag som min kone. Jeg tænkte meget og længe over, hvad jeg skulle give hende i fødselsdagsgave. Lisa var slank, og selvom hun var høj, havde hun en flot trimmet figur, og hun så fantastisk ud i alt tøj, der afslørede bare det mindste af hendes krop. Jeg tænkte på at købe hende det lækreste lingeri men hun var den type, der hellere ville sove i en af mine gamle T-shirts.

Jeg ringede til hendes veninde Julie for råd. Julie var nogenlunde samme højde som Lisa, men hun var lidt mere buttet, og mens Lisa havde en kort frisure, havde Julie skulderlangt sort hår. Julie og Lisa var bedste veninder tilbage fra gymnasiet, hvor de havde tilbragt deres teenageår med at fjolle rundt, drikke og gå til fester. Julie indrømmede åbent, at hun var biseksuel – og altså Lisas bedste veninde.

Jeg regnede med, at Julie ville være i stand til at komme i tanke om en helt speciel gave, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Julie og jeg snakkede om alle mulige former for idéer, og som samtalen gled, blev de mere og mere uanstændige. I gymnasiet havde jeg havde altid haft et godt øje til Julie, og al denne snak om sex, fik flammen til at blusse op igen. Julie blev pludselig stille i den anden ende af røret og bad mig i stedet komme forbi på vejen hjem fra arbejde samme aften, hun havde nemlig fået en fantastisk idé.

Jeg samtykkede vel vidende, at Lisa arbejde på nathold i denne uge og derfor ville komme sent hjem. Jeg kunne dog ikke få flere detaljer om Julies gode idé per telefon.

Da jeg endelig ankom til hendes lejlighed, åbnede hun døren i stramme velsiddende cowboybusker og en lille top, hvilket bare tændte mig endnu mere. Men jeg dyede mig – jeg var jo lykkelig gift. 

Vi satte os på sofaen, og hun fortalte mig om sin idé. Jeg forlod Julies lejlighed overbevist om, at Lisa ville både påskønne og huske denne fødselsdag i lang tid fremover. Vi havde planlagt alt i detaljer, og jeg skulle nu blot hjem og udføre min del af aftalen.

To uger senere tog jeg Lisa med til fødselsdagsmiddag på en fin restaurant i byen, bagefter tog vi i teateret og så et stykke, hun længde havde ønsket at se. På vejen hjem spiste vi en is til dessert, hvorefter vi begyndte at gå hjem. Da vi kom hjem, spottede jeg det aftalte signal fra Julie – en lille figur på skænken i entreen var vendt på skrå.

Jeg førte Lisa med op til soveværelset, mens jeg hviskede i hendes øre, hvor højt jeg elskede hende, og hvordan jeg havde planlagt at udforske hendes krop hele natten. Hun vendte sig om og kyssede mig dybt og længe, mens hendes hofter gned sig lystent mod den voksende bule i mine bukser. Vi klædte hinanden af og lagde os på sengen med mit ansigt mellem hendes ben, og hun nød min tunge. Efter et stykke tid rullede hun rundt på maven og strittede med sin røv mod mig, mens hun tiggede mig om at tage hende længe og hårdt. Hun tirrede mig i flere minutter, mens hun gned sin klitoris med fingrene og arbejde sig frem mod en orgasme, indtil jeg stoppede hende.

Vil du have den bedste gave af alle? Spurgte jeg hende. Ja, svarede hun i troen om, at jeg ville give hende, hvad hun bedte om. Giv mig den nu! Jeg vendte hende rundt og beordrede hende til at sprede benene og hun adlød. Jeg tog et blødt tørklæde frem og bandt det for hendes øjne. Hun gjorde modstand, og jeg lænede mig frem og suttede blidt på hendes brystvorte. Så kan du ikke få din gave, sagde jeg. Hun gav efter, og jeg bandt tørklædet omhyggeligt, så jeg var sikker på, at hun ikke kunne se. Så samlede jeg hendes hænder på ryggen for at binde dem også. Hun gjorde mere modstand men med kys og overtalelse lykkedes det til sidst.

Jeg slukkede lyset i rummet, tændte nogle stearinlys, og vendte så tilbage til Lisa på sengen. Jeg lod drillende mine læber kysse, nappe og bide hende over hele kroppen til hun dirrede. Jeg lod hende mærke min stive pik mod sin krop, før jeg forlod hende igen.

Nu henter jeg din gave. Jeg gik hen til det store klædeskab i rummet og åbnede døren, hvor jeg som forventet fandt Lisas gave – Julie. Hun stod helt nøgen lænet mod bagbeklædningen med højrøde kinder og et lystent blik i øjnene. Jeg tog hende i hånden og førte hende hen til Lisa på sengen.

Lisas cremehvide skind så endnu mere indbydende ud i skæret fra de levende lys. Hendes små bryster lokkede med deres store mørke stive vorter. Julie knælede foran mig og tog min pik i munden helt til roden. Hendes hoved bevægede sig frem og tilbage over min pik i et par minutter, før hun rejste sig op og kyssede mig intens nærmest som tak for at tilbyde hende min kone. Så lagde Julie sig på sengen foran Lisas glinsende våde fisse. Jeg satte mig til rette i en stol ved siden af sengen og kiggede afventende på.

Åh ja, slik mig, giv mig mere stønnede Lisa. Jeg vil have din tunge, slik mig til jeg kommer. Mmm, jeg er så tændt, så våd. Julies mund kyssede det sorte, bløde krøllede hår, hendes tunge fandt Lisa klit. Lisa stønnede og løftede sine hofter mod Julies tunge. Julies hænder gled over Lisas krop, mens hun omhyggeligt sørgede for at løfte hendes negle, så hun ikke afslørede sig selv.

Lisa begyndte at vride sig fra side til side, da Julies tunge bevægede sig længere ned mod åbningen. Julie arbejdede i stilhed, og jeg var også stille, alt imens jeg legede med min stadig stivere pik. Julie flyttede sig om på siden af sengen, så hun havde adgang til hele Lisas krop. Hun kyssede og slikkede hende stille op af den ene arm op mod brystet, hvor hun forsigtigt nappede i vorten. Lisa trak vejret tungt, og Julie gik om på den anden side af sengen, hvor hun gentog processen. Lisa dirrede af forventning.

Jeg rejste mig fra stolen og Julie kom hen til mig. Hun kyssede mig let på kinden og placerede sig så igen for fodenden af sengen, præcis som vi havde aftalt. Nu var det afsløringens time.

Jeg hviskede til Lisa: Er du klar til, at jeg tager tørklædet væk fra dine øjne? Åh ja, jeg vil se dig. Hendes stemme var blød og forpustet. Hold dine øjne lukkede et par minutter endnu, instruerede jeg. Jeg vil have, at du først skal føle og så se.

Jeg fjernede tørklædet og sikrede mig, at hun ikke kiggede. Så gik jeg hen til Julie, der igen gled ned mellem Lisas vidt spredte ben. Lisa stønnede højlydt, da Julie lod sin varme, våde tunge glide op og ned og Lisas klit. Stadig i ekstase løftede Lisa hovedet og kiggede ned, hendes ansigt afslørede hendes overraskelse.

Julie.? gispede hun. Tillykke med fødselsdagen svarede vi hende i fællesskab. Åh, du… du må ikke stoppe. Senere fortalte hun mig, at hun havde været både overrasket og glad, men hun var så tændt, at hun ville have sin orgasme lige meget hvad. Julies ansigt forsvandt igen mellem Lisa ben. Hun brugte sin tunge med stor erfaring. Skiftevis med en stor blød tunge og en lille spids tungespids, der stille drillede Lisas klit, til hun var ved at sprængtes. Lisa bevægede sine hofter i en fast rytme, og Julie lod to fingre glide ind i hendes våde fisse og fulgte rytmen. Lisa var lige på kanten, og hendes vejrtrækning var hurtig og høj.

Jeg kiggede på Julies fisse bagfra, da hun satte sig på knæene for bedre at kunne komme til. Hun var hævet og våd af lyst af at røre ved Lisa. Jeg havde aldrig haft så meget lyst til Julie som lige nu, og jeg kiggede stadigvæk, da Julies frie hånd fandt hendes egen klit.

Lisa skreg, og hendes krop stod spændt i en bue, da den første orgasme skyllede over hende. Julie stoppede ikke, hun slikkede Lisas safter i sig og fortsatte med at bearbejde Lisas klit. Hendes fingre legede blidt med Lisas brystvorter, og hendes tunge bevægede sig hurtigere og hurtigere. Lisa vred sig og kastede sit hoved fra side til side, hendes hofte var løftet fra sengen, og jeg kunne se, hvordan hendes mavemuskler skiftevis spændtes og slappede af.

Åh Gud, jeg kommer igen, jeg kommer… igen! Stønnede hun, mens hendes hofter gnubbede sig mod Julies insisterende tunge. Lisa fik ikke normalt flere orgasmer, men hendes anden orgasme så ud til at være lige så intens som den første.

Nu trak Julie sig lidt væk og kravlede op over Lisas krop, mens hun kyssede hver en centimeter. Hun stoppede ved Lisas bryster, hvor hun kyssede og bed i brystvorterne, mens de kiggede hinanden i øjnene. Lisa smilte til hende og sagde stille: tak.

Det er mig, der takker, sagde Julie, mens hun lod sin hånd glide over Lisas bløde, dampende hud. Jeg kunne se Julies skinnende våde fisse i stearinlysets skær. Se hendes hævede kønslæber sprede sig mod Lisas cremede hvide hud. Dit ansigt er helt vådt, smilede Lisa til Julie. Ja, svarede Julie med dine safter. Kys mig. De kyssede med legende tunger, og Julies hånd klemte blidt om Lisas bryst. Jeg kiggede stadig, men jeg legede ikke med mig selv mere, da det blot ville få mig til at komme, og jeg ønskede at gemme det.

Julie løsnede de bånd, der holdt Lisa fast og bad hende lægge sig ned på sengen. Jeg vil have dig, hviskede hun. Jeg vil have din tunge inden i mig og have dig til at slikke min fisse. Julie vendte sig rund med ansigtet mod mig og Lisas ben og sænkede sin våde fisse over Lisas ansigt.

Åh baby, udbrød Lisa. Du er dryppende våd. Julie lagde sig ned over Lisa – hendes mørke asiatiske hud så endnu mørkere ud mod Lisas hvide hud. Hun lukkede øjnene og stønnede, da Lisas tunge slikkede dråberne af hendes fisse. Det tog kun kort tid, før Julie stønnede højlydt, hun satte sig op og tog hårdt på sine egne bryster.

Åh ja, få mig til at komme. Julie kom hurtigt og faldt sammen ved siden af Lisa, min kone satte sig op og smilede til mig med et glinsende vådt ansigt. Hun bøjede sig ned, løslod sine bånd om benene og kom over til mig.

Lisa satte sig overskrævs på mig, mens hendes hånd guidede min stive pik ind i hendes våde fisse og kyssede mig hårdt. Hun smagte af Julies safter. Jeg kunne mærke hendes fisse skiftevis klemme og give slip på min pik i det samme tempo, som jeg klemte hendes bryster. Mine fingre fandt hendes klitoris, mens jeg trængte dybt ind i hende.

Jeg er så tændt, stønnede hun. Hun kyssede mig igen og rejste sig op. Hun tog mig i hånden og førte mig hen til Julie på sengen. Julie havde kigget på os, mens hun legede med sig selv.

Siden det er min fødselsdag, sagde Julie, så må det være rimeligt, at jeg også må bestemme lidt. Hun trak Julie op på knæ og lod hendes hænder løbe hen over hendes lille, solbrændte krop mens hun kyssede hendes ryg. Lisa rakte ned og spredte Julies baller, så hendes fisse åbnede sig.

Mmmm, sagde Lisa. Julie er så våd og liderlig. Lad mig se dig tage hende. Hun kiggede på mig. Jeg var målløs. Det har været i min fantasi at se dig fucke hende og komme i hendes våde fisse foran mig. Jeg kom næsten bare af tanken. Dette var ikke en del af den oprindelige plan. Jeg var så liderlig, at jeg havde været bange for at komme, da Lisa satte sig på mig, og nu kommandere hun mig til at bolle hendes bedste veninde!

Jeg flyttede mig i position bag ved Julie. Julie kiggede smilende tilbage på mig og lod mig vide at det var OK. Lisa stoppede mig, da mit pikhoved var lige ud for Julies fisse og overtog styringen. Hun spredte Julies kønslæber med fingrene og lod min pik glide lidt ind. Så slap hun grebet om Julies kønslæber og lod mig glide helt ind.

Fuck hende, fortsatte Lisa med kommandotonen på. Jeg vil se dig bolle hende, som du boller mig, få hende til at komme og fyld hende med din sperm. Jeg greb om Julies hofter og startede med at bolle hende, hurtigere og hurtigere. Hendes røv pressede sig tilbage mod mig, og jeg kunne mærke, at hun havde lyst til mig.

Åh Julie, du ved ikke, hvor meget jeg har haft lyst til det her. Mmmm også jeg, jeg har altid haft lyst til dig. Lisa knælede ned ved siden af os. Hun spredte Julies baller, så jeg kunne trænge endnu længere ind og brugte den anden hånd til at lege med Julies klit. Jeg rakte ud efter Lisas bryster. Lisa gned også selv sine bryster med Julies safter.

Ja, fuck mig hårdt. Julie var på et stadie over lyst, hun gned sine bryster og ansigt ind i Lisas safter og gned også Lisas bryster. Lisa gned Julies klit og holdte pause for at smage på sine fingre. Hun lod også mig smage. Vi blev ved sådan et stykke tid, vores kroppe blev ét.

Ligesom jeg var ved at komme, trak Julie sig væk fra mig, hun vendte sig om og tog mig i munden. Lisa kiggede på, og Julie tog hendes hånd og placerede den om min pik.

Åh, jeg spiller den af på dig i hendes mund. Jeg får dig til at komme, så du fylder hendes mund med din sperm. Julie fingerkneppede Lisa. Lisa havde den ene hånd på min pik og med den anden fandt hun Julies andet hul. Julie stønnede og suttede mig endnu hårdere, Lisa mærkede at jeg var ved at komme og ændrede sit tempo til lange hårde strøg. han kommer sagde Lisa. Jeg trak mig ud af Julies mund og spillede nu selv pik, mens pigerne fortsatte med at fingerkneppe hinanden, da de begge stønnede højlydt tæt på en orgasme, kom jeg ud over dem begge.

Bagefter puttede vi os under dynen med Lisa i midten og faldt hurtigt i søvn. Næste dag tog vi et bad sammen inden Julie tog hjem efter at have kysset os begge farvel. Da Julie var gået førte Lisa mig tilbage til soveværelset og takkede mig for den bedste fødselsdag, hun havde haft.

Skrevet af lystpigen

Published On: september 17th, 2007Categories: gruppesex, lesbisk sex, sex21 Comments on Min kone fik en pige til fødselsdagLast Updated: september 25th, 2007
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...