Det startede så simpelt. Uskyldigt. Jeg nussede hendes ryg, imens hun var iført to trøjer. Vi lå tætte, meget tætte. Jeg begyndte langsomt at køre mine fingre forsigtigt langs hendes side, og jeg kunne mærke hele hendes krop blev elektrisk, og at hendes vejrtrækning blev højere, og tungere. Jeg kiggede ind i hendes nakke, nervøs.

Jeg hev langsomt trøjerne op, og begyndte at kærtegne hendes bare hud. Hendes vejrtrækning blev tungere og tungere, og mine kærtegn mere beslutsomme. Lyden af hendes få støn, der sjældne gange undslap hendes mund, selvom hun prøvede at holde dem inde, tændte mig, og min vejrtrækning blev også højere. Jeg blev ved i lidt tid, indtil jeg tog mig sammen, og drejede hende om. Hun lagde sig automatisk op på mig, og jeg fortsatte kærtegnende. Jeg gik videre ned, og kørte mine fingre langs hendes inderlår.

Hendes vejrtrækning blev meget højere, og meget tydeligere. Jeg kendte alle hendes følsomme steder på kroppen, og udnyttede hver og én. Hun stønnede og sank en klump, da jeg tog min ene finger tæt på revnen ved hendes baller, og alle hendes hår rejste sig. Jeg overgav mig til sidst til mig egen lyst, og lagde hende på siden. Hun rettede sig, så hun lå ned, og jeg satte mig forsigtigt ovenpå. Jeg var fuld af frygt, men prøvede desperat at slappe af. Hun var begyndt at blive vild, og hendes støn var umulige at holde inde. Jeg hev hendes top op, og så at hendes bryster allerede var elektriske. Jeg begyndte at slikke på brystvorterne, og stønnene blev højere.

Jeg bed virkelig svagt til brystvorterne, og det hele virkede surrealistisk. Mine slik, nap og sug blev mere beslutsomme, alt imens jeg kørte mine fingre langs hendes krop. Hun vred sig svagt, og stønnede højlydt. Jeg nød lyden af hendes støn, og begyndte at kysse hendes krop, imens jeg langsomt hev hendes nat bukser, og trusser ned. Hun lod mig, og hjalp endda svagt til.

Jeg k

Published On: februar 10th, 2013Categories: lesbisk sexKommentarer lukket til UrørtLast Updated: februar 10th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...