Kender du det med at selvom man elsker en person rigtigt meget og inderligt, så ender det daglige tummerum med at blive en smule kedeligt?

Da man startede med at komme sammen var alt hyggeligt, sjov og spændende. Men som tiden går bliver det bare dagligdags.

Sådan går det også med det seksuelle samliv.

Jovist er det stadig dejligt og frækt. Bare ikke lige så intenst som i starten.

Det er de samme stillinger, det samme man gør og så videre. Jeg elsker sex med Pernille, men jeg kunne godt tænke mig at gøre noget ekstra for hende. Men hvad?!

Hård sex… Been there. Bindeleg… Done that. Jeg kunne blive ved. Der var selvfølgelig en del ting som vi ikke havde prøvet, men det var fordi at det ville hun ikke, og der var også ting der var enten for underlige eller for klamme.

Sådanne ting som analsex, gruppesex/trekant partnerbytte var ikke noget som Pernille ville.

Når vi havde sex havde jeg prøvet at hviske hende historier i ørerne om hvordan hun blev udnyttet af en flok fyre, og det fik hende op at ringe. Men som hun sagde der er langt fra fantasi til at gøre det.

Hun sagde også at det var en underlig fantasi som jeg havde. Det var da rigtigt at det var en fantasi som jeg havde. Jeg havde intet imod at hun blev kneppet af andre fyre. Nu havde hun kun haft sex med mig, så jeg syntes at hun skulle have lov til at prøve lidt andet. Second thoughts? Nej. Jeg var overbevist om at det ikke ville give problemer. Og ja, det tændte mig en del at se hende få pik af andre og se hende nyde det. Så ja, min fantasi, men jeg troede nu alligevel at hun et eller andet sted nød tanken.

Jeg kunne sagens mærke forskel når vi havde sex. Under de sexakter hvor jeg fortalte hende om hvordan hun blev udnyttet af andre fyre, så blev hun så våd som aldrig før. Hun benægtede dog at hun tændte på det. Yeah Right.

Men det var bare en fantasi som blev brugt i sengen af os to alene. Men samtidig med ønskede jeg at give hende et eller andet som hun ikke havde prøvet før. Noget hvor det kredsede om hende. Hun fortjente noget ekstra godt. Men hvad?

I lang tid gik jeg og spekulerede over hvad jeg kunne gøre.

Og så slog det mig. Det vi havde gjort før, skulle gøres igen og på samme aften, og så ville jeg krydre det lidt med nogle nye ting.

Nu var hun ikke til anal, da hun syntes at det gjorde for ondt. Så på nettet fik jeg bestilt et begynder sæt til anale nydelser.

Og så skulle det ellers planlægges til mindste detalje.

Lørdagen oprandt hurtigt og ventet. Jeg stod som sædvanlig op tidligt og satte mig til at spille computer mens jeg ventede på at hun skulle stå op. Og da hun så var stået op så opførte jeg mig ganske som jeg plejede. Gik og tog hende på babserne, klappede hende i numsen og spurgte frækt om vi ikke snart skulle kneppe. Så ville hun ikke fatte mistanke. Det gjorde jeg tit uden at det betød at vi skulle lave noget.

Dagen gik som en efterårs lørdag tit gør. Meget stille og rolig. Det var gråt og koldt udenfor.

Da klokken nærmede sig de 15 overtalte jeg hende til at gå en lille tur i det små kolde vejr. Da vi kom tilbage overtalte jeg hende til at vi skulle hoppe i bad sammen. Bare sådan for hyggens skyld, og ikke mindst for at få varmen.

Efter badet gik vi ind i soveværelset for at finde noget hygge tøj. Som vi stod derinde stillede jeg mig om bag hende og gav hende en stor krammer. Jeg kyssede hende ømt på halsen, noget jeg havde erfaret altid var en god start. Langsomt kyssede jeg mig op mod hendes øre og bed hende forsigtigt i øreflippen. Kom jeg så langt uden hun gjorde modstand, så var jeg ret sikker på at kunne gå resten af vejen. Og det var ikke nogen modstand.

Jeg vendte hende langsomt om mens jeg kyssede hende fra øret hen over hendes kind og hen til hendes bløde læber.

Vores læber mødte hinanden i et ømt og blidt kys, som hurtigt blev mere intenst og krævende. Jeg lod min tunge glide hen over hendes underlæbe og bed hende blidt i læben. Pernille trak efterhånden vejret tungere, så jeg puffede hende blidt ned på sengen, og lagde mig hen over hende. Min pik var allerede stiv og jeg sørgede for, at da jeg lagde mig hen over hende, så strejfede den forsigtigt hen over hendes klit. Som altid gav det et sæt i hende. Det var et godt tegn på at hun var liderlig. Et af tegnene.

Vi kyssede hinanden lidenskabeligt og lod tungerne sno sig om hinanden. Hendes hænder kælede for min ryg og balder mens hun lod sig føres helt ind i liderlighedens verden. Jeg gled ned af hende og lagde mig ved siden af hende og kyssede hende ned over halsen og ned til hendes store og fyldige bryster. Hendes brystvorter stod hårdt ud i luften, og ventede bare på min berøring. Jeg lod min tunge slikke hen over hende bryster og cirklede rundt om brystvorten dog uden at røre ved den. Jeg kyssede mig hen til det andet bryst og gav den samme behandling der, før jeg langsomt kyssede mig ned mod hendes mave.

Hun elskede når jeg kyssede hendes mave, så jeg tog mig god tid med kysseriet samtidig med at jeg langsomt men fast æltede hendes bryster.

Jeg kyssede mig videre ned til venusbjerget og kyssede mig videre ned til lysken. Kyssede hende på indersiden af lårene, så tæt på hendes mis som det overhovedet kunne lade sig gøre uden at røre. Hun var klar til at modtage min pik. Det var der ingen tvivl om. Hendes skamlæber var opsvulmede og glinsede af hendes elskovssafter.

Langsomt kyssede jeg mig hele vejen op til hendes bryster og forbi dem op til hendes læber igen. Hun kyssede mig grådigt og jeg gengældte det. Hvor havde jeg dog lyst til at støde mig ind i hende. Men jeg var ikke helt færdig med hende.

Jeg puffede til hende så hun forstod at hun skulle vende sig om. Da hun nu lå på maven satte jeg mig hen over hende. Hun skubbede sin røv mod min pik da hun kunne mærke den. Men nej. Den skulle ikke ind i hendes fisse endnu.

Jeg kyssede hendes ryg, skulderne, lænd, baller og ben. Intet blev urørt tilbage. Og det gjorde sit. Pernille stønnede tungt i dynen og var klar til at blive gennem kneppet.

“Vend dig om”, kommanderede jeg. Lydig vendte hun sig om så hun igen lå på ryggen.

Frem under sengen hev jeg fire reb frem, som hver var bundet fast under sengen, og som nemt kunne justeres. Jeg bandt hendes hænder så hun lige akkurat kunne røre ved mig når jeg lå på hende, men uden at hun kunne stoppe mig. Jeg bandt benene så hun ikke kunne samle dem.

Hun kiggede lidt skeptisk på mig da jeg nærmede mig med et bind til hendes øjne, men hun havde intet at skulle have sagt. Hun lå bundet og ude af stand til at gøre noget. Jeg bandt det fast og sørgede for at hun intet kunne se. Så nu lå hun der og kunne ikke røre sig eller se noget. Jeg startede filmkameraet og spurgte om hun var klar til at få sig en tur hun sjældent ville glemme.

“Ja. Tag mig så” stønnede hun tungt.

“Så må vi hellere starte ordentligt, og kysse og slikke dine bryster og så langsomt ned mod din fisse.”

“Det har du gjort. Tag mig nu”

“Det kan vist aldrig gøres for grundigt.”

Pernille gav et lille støn fra sig da tungen blidt ramte hendes spændte brystvorte. Tænderne nappede blidt i den og fik hende til at stønne højere og vride sig i bare lyst.

“Jeg vil mærke din pik inde i mig”

Der var stilhed. Tungen gled rundt om hendes brystvorter og slikkede dem begærligt. Brysterne blev æltet med en fast hånd. Langsomt gled tungen ned mod hendes mave og cirklede et par gange rundt om navlen, før den igen fortsatte ned mod hendes brændende skød. Tungen gled tæt forbi hendes klit og fjerlet strøg den ned over hendes skamlæber. Hele vejen ned og så hele vejen op. Lige så forsigtigt blev tungen sat på klitten og cirklede forsigtigt rundt på den. Pernilles vejtrækning var nu meget tung og hun havde svært ved at ligge stille. Langsomt kørte tungen nedad igen og denne gang mellem skamlæberne. Tungen delte skamlæberne fra hinanden og gled tættere og tættere på indgangen til elskovshulen. Søgende fandt tungen frem til indgangen og forsigtigt blev tungen presset indad. Pernille var godt våd, og tungen smagte begærligt på hendes safter.

Pludselig blev tungen stukket hårdt ind og kørte rundt der inde. Pernille stønnede højt og pressede sit underliv hårdt ned mod tungen.

Tungen fortsatte op mod klitten igen og slikkede den hårdt. Pernille var nu tæt på orgasmen, men hver gang hun nærmede sig for meget, stoppede tungen sin dans.

“Knep mig nu. Jeg vil mærke din pik.”

Langsomt og drillende begyndte tungen at slikke sig op ad hendes varme krop. Pernille vred sig og prøvede at komme til at fremskyde akten, men intet hjalp. Det her skulle trækkes ud.

Hun kyssede læberne grådigt da de ramte hendes. Hun lagde sine hænder på ryggen af den hvide prins der lå på hende og sendte hende i den syvende himmel. Hun kunne ikke holde fast da rebene forhindrede hende i det.

Så snart hun kunne mærke pikken ved hendes fisse, prøvede hun at skubbe underlivet ned mod den. Men den blev bare flyttet.

“Kom nu. Jeg bliver vanvittig hvis ikke jeg snart mærker din pik i mig.”

Pikken nærmede sig igen og skubbede sig blidt mod hendes fisse.

“Skal den ind langsomt?” Spurgte jeg frækt.

“Nej. Bank den hårdt ind i mig og knep mig hårdt. Jeg kan ikke vente med at få den”.

Så snart hun havde sagt det, blev pikken banket helt i bund med et enkelt slag. Pernille skreg sit støn ud. Men Pikken kneppede hende ikke hårdt. Den var trykket helt i bund, og der blev den holdende.

Lige så hurtigt som den var trykket ind blev den hevet ud igen. Og lige med det samme bankede den sig langt op i hende igen. Og så blev hun kneppet hårdt. Ubarmhjertigt blev pikken banket hårdt ud og ind af hendes fisse mens hun skreg sin lyst ud.

Hendes fisse knugede sig hårdt fast om pikken som om den prøvede at suge den længere ind i sig.

Midt i knepperiet forsvandt pikken ud af hendes liderlige fisse. Men der gik ikke længe før hun forstod hvad der skete. For pludselig var tungen nede og lege med hendes klit igen.

“Kan du lide det”, spurgte jeg.

“Ja” stønnede hun heftigt. Men pludselig gik det op for hende at tungen slikkede samtidig med at jeg havde spurgt, og min stemme var kommet fra hendes højre side og ikke mellem hendes ben.

Hun var nu klar over at det var en fremmede der lå og slikkede hendes fisse til den store guldmedalje. Selvom hun ikke var til den slags så kunne hun ikke slippe sin liderlighed nu. Hun nød faktisk den fremmedes tunge. Men samtidig var hun alligevel lidt flov og genert.

Lige som pernille skulle til at sige noget afbrød jeg hende.

“Jeg ved godt hvad du vil sige, men du nød da hans pik ret meget.”

Pernille var helt rundt på gulvet. Lige fra hun havde fået bind for øjnene så havde det været denne her fremmede som havde leget med hende. Hun blev helt flov ved tanken. Hun havde tigget en fremmede om at kneppe hende, og hun havde bedt ham om at kneppe hende hårdt. Hun følte sig flov og udnyttet. Men det værste var næsten at hun var død liderlig. Hun havde nydt det helt ekstremt meget.

Som hun lå der og sloges med en masse følelser flyttede den fremmede sig og pressede sin pik hårdt op i hende.

“Nej” stønnede hun. Men det hjalp ikke. Pikken gled hele vejen op i hende, fyldte hende ud, brugte hende imod hende vilje. Pludselig kunne hun endnu tydeligere mærke hans pik oppe i sig.

Hun kunne mærke det store pikhoved der masede sig igennem hendes fisse og trykkede hendes skedevægge hårdt til side. Hun kunne mærke hvordan hendes skamlæber blev trykket hver gang han stødte ind i hende. Hans store nosser der klaskede ind mod hende. Hvordan hendes safter strømmede ud af hende, og hvordan hendes lyst eksploderede inde i hende.

Hendes krop skreg efter mere, men hendes sind var i syv sind. Den her følelse havde hun ellers lovet sig selv at hun kun ville have over for en. Ham hun var gift med. Men nu lå hun med en anden mands pik inde i sig, og ønskede bare at han skulle kneppe hende hårdere.

Langsom men sikkert overgav hun sig til den fremmede “voldtægtsmand” der gennempulede hende. Hun prøvede at flytte sig lidt men rebene forhindrede hende i det.

Jeg fjernede rebene fra hende og sagde at hun ikke måtte gøre modstand eller fjerne bindet fra øjnene. Straks smed hun sine ben rundt om mandens hofter, så han kunne støde længere ind i hende. Med sine arme trak hun manden ned til sig og tungkyssede med ham. Hans pik for ud og ind af hendes fisse i en imponerende fart.

“Nå. Du nyder det jo.” Siger jeg grinende

“Nej jeg gør ej”, stønner hun tungt.

Manden stopper med at kneppe og begynder at slikke hende igen. Han slikker indtil hun lige er ved at komme, og så stopper han.

“Vil du gerne komme” Spørger jeg Pernille

“Ja”

“Du kommer ikke før at du viser at du nyder det her” Hop op på hans lem og vis at du nyder at have hans pik langt oppe i dig.

Pernille sætter sig overskærvs på ham og synker hurtigt ned over hans pik.

Hans pik glinser af hendes safter for hver gang hun løfter sig. Hun knepper ham hårdt mens han kysser og krammer hendes bryster.

“Rid ham til at han kommer i dig . Der er flere der skal til.” Pernille hører godt hvad der blev sagt, men er så opslugt af liderlighed at hun er ligeglad med om der er flere til stede.

“Jeg har altså ikke taget min p-pille i dag“, stønner hun hæst.

“Det ved jeg, og rid ham indtil at han kommer dybt oppe i din fisse.”

Manden tager fat i Pernille og tungekysser hende hårdt indtil han med et dybt brøl sender en ladning sæd dybt inde i hende. Hun rider ham hårdt mens hans pik sprøjter dybt ind i hende med lange seje sprøjt.

Manden tager fast i hendes hofter og holder hende hårdt fast. Hun kan mærke hvordan pikke sender de sidste sprøjt ind i hende med et par krampetrækninger.

Pernille sider stille og nyder følelsen af en fremmed pik der er dybt inde i hende og hvordan fremmed sæd strømmer ind i hendes ubeskyttede fisse.

Manden lægger Pernille ned på ryggen og rejser sig fra sengen. Dårligt nok er han ude, før at Pernille kan mærke at der er en ny en der kommer ned i sengen.

Pernille rækker hånden frem og møder hurtigt den ny pik. Hun føler på den. Pikhovedet er mindre en den forrige og den er heller ikke lige så lang eller tyk.

Men hun er ligeglad. Den skal snart tilfredsstille hendes brændende fisse. Hun læner sig frem og tager hele pikken ind i sin mund og sutter på den. Hun lader sin tunge cirkle rundt på hovedet af den og slikker ned langs med skaftet. Med sin hånd tager hun fat i vedkommendes nosser. Hun bliver overrasket over størrelsen på dem. Hun vejer dem i sin hånd og bliver mere tændt bare at kunne føle hvor store de er. Forsigtigt lader hun sin tunge slikke hen over de glatbarberede nosser. Hun lader grådigt sin tunge slikke dem hele vejen rundt, og forsigtigt suger hun den ene kugle ind i munden. Manden tager blidt fat i hendes hoved og stønner dybt mens han nyder hendes kærtegn.

Manden kommander hende til at stille sig på alle fire, og så snart hun står der trykken han sin pik langsomt op i hende. Han fylder hende slet ikke ud som den anden, men det er stadig en pik og den skal stadig kneppe hende.

Mens han langsomt knepper hende mærker hun noget koldt der rammer hendes røvhul, og som langsomt rinder videre ned mod hendes fisse.

“Nej ikke det”

Jeg rømmer mig udiskret og spørger om hun skal bindes fast igen.

Pernille siger ikke mere. Manden tager en af de mindste nyindkøbte dildoer frem, og leger med hendes røvhul med den. Forsigtigt og langsomt varmer han hendes røv op mens han ganske langsomt udvider hende med dildoen. Hun kan mærke hvordan den langsomt glider længere og længere op i hende og efterlader en sviende smerte.

Hun kan lige så tydelig mærke hvordan hans pik og dildoen ligger helt tæt på hinanden. Der er ikke meget imellem dem. Selvom at det smerter er hun så liderlig at hun ikke andet end kan tage imod.

Da han har taget dildoen ud af hende knepper han hende hårdt. Hun lægger sit hoved ned mod puden og stønner. Samtidig tager den fremmede mand en større dildo frem og fedter den godt ind i glidecreme, og mens han knepper hende hårdt, begynder han at lirke den ind. Pernille ved ikke hvad hun skal. Hun synes at smerten og ubehaget tager for meget fokus fra hans knepperi, men samtidig er hun liderlig som aldrig før.

Pernille lader ham føre den større dildo ind i sig og nyder bare da den er inde og han igen knepper hende på livet løs.

Han beordrer hende til at rejse sig op så hun står på alle fire. Derpå lægger han sig hen over hende og spørger om hun nyder at blive taget som den tæve hun er. Hun klynker bare et ja.

“Skal jeg tage dig hårdt som en han hund?

“Ja”

Han begynder at kneppe hende hårdere og fordi han ligger hen over hende, så for hver gang han støder ind i hende, så bliver dildoen også stødt ind i hende.

Selvom hun ikke havde troet det så nød hun faktisk lige nu følelsen.

Hun stønner højt og trykker sig hårdt tilbage mod hans pik.

“Elsker du at blive kneppet i begge huller på en gang?”

“Ja”

“Så rid mig mens du har dildoen i røven”

Manden lægger sig ned og Pernille hopper hurtigt op på ham. Hun rider ham hurtigt og længe og nyder bare følelsen i begge sine huller.

Pludselig kan hun mærke at dildoen lige så langsomt bliver trukket ud, men hun får bare vide at hun skal kneppe videre indtil hun får anden besked.

“Stop lige.”

Pernille stopper men bliver siddende med pikken i sig.

“Læg dig ned over mig”

Pernille lægger sig lydigt ned. Pludselig kan hun føle at der bliver presset noget mod det bagerste hul. Det her er ikke kold som dildoen var, og det føles mere blødt. Pludselig føler hun et nyt sæt hænder der tager fat om hendes hofter, mens at presset mod det bagerste hul tager til. Ham nedenunder hende begynder langsomt at kneppe hende igen. Pikken der er på vej ind i det bagerste hul er vist cirka samme størrelse som pikken i hendes fisse, så smerten er ikke meget slem. Mens at ham under hende knepper hende presser fyren bagved hende sin pik ind i hendes røv. Pernille gisper da han fylder hele hendes røv ud og endnu mere da han begynder at kneppe hende. Først kører han lige så forsigtigt men hurtigt sætter han farten op, og kort tid efter banker de begge sine pikke hårdt op i hende.

Pernille skriger og stønner. Hele hendes krop føles som om den er ved at eksplodere, som om den var ved at blive revet fra hinanden af to pikke.

Men alligevel, nød hun følelsen af at blive taget hårdt af to mænd på en gang. Følelsen af fire hænder der tager på hende læber der kysser hende alle steder og tunger der slikker hende.

Pernille strammer sine muskler i underlivet og det bliver for meget for de to mænd der begynder at stønne om kap. Fyren under hende kommer pludselig og sprøjter en god portion sæd ind i Pernille. Hun kan mærke det ene varme sprøjt efter det andet blive sendt ind mod hendes livmoder.

Pludselig gisper Pernille højt da en ny og underlig følelse fylder hende. Fyrens pik der er i hendes røv udspiles pludselig en del da han også kommer. Han tager hårdt fast i hendes hofter og banker sin pik hårdt ind i hende og holder den der inde mens han kommer. Og det er ikke en lille sjat der kommer der. Fire store ladninger sperm strømmer ind i hendes hul. Hun kan mærke den varme sæd strømme ud af hans pik og langt op i hendes tarm.

Mens begge fyre lige så stille bare har deres pikke inde i hende, Kan hun mærke hvordan al sæden i hendes røv og fisse presser på for at komme ud af hende.

“Når I trækker jer ud, så skal I gøre det så at sæden ikke kommer ud af hende. Og Pernille… Sørg for at der ikke kommer noget ud af dig. Det kommer først ud når jeg siger til.”

Lidt efter ligger Pernille igen på ryggen i sengen og stønner tungt.

“Jeg kan snart ikke mere. Må jeg ikke godt komme nu?”

“Snart. Der er lige en mere der vil sige hej.”

Så snart jeg havde sagt det kunne Pernille mærke en stor mand sætte sig i sengen.

Hun rækker hånden frem og rammer et veltrænet bryst. Hun lader sine hænder gå på opdagelse og opdager til sin fryd en stor veltrænet mand. Hun lader sin hånd glide nedad og finder roden af han pik. Hun lukker sin hånd rundt om den og gisper af befippelse. Hans pik er så tyk at hun ikke kan lukke sin hånd om den. Den er monster tyk. Hun har meget lyst til at tage bindet af for at se denne mand og hans lem. Men hun må jo ikke, og hun har ikke lyst til at skulle spændes fast nu.

Hun lader hånden glide op af hans lem og ryster af spænding da hun opdager at den også er ret lang. Den her pik kommer til at støde op mod hendes livmoderhals når han presser den helt i bund. Hvis han overhovedet kan få hele sin pik ind i hendes snævre fisse.

Hun får sig endnu en overraskelse da hun når til pikhovedet. Det er stort som hendes knyttede næve.

“Se nu har du mulighed for at vise hvor meget du nyder at blive kneppet af en stor sort pik. Rid hans kæmpe lem med din stramme fisse. Og husk nu. Intet af den sæd der er i din fisse må komme ud.

Pernille rejser sig og skræver ned over hans pik. Hun tager fat lige under hans pikhoved og styrer den mod sin fisse. Der går et gys igennem hendes krop da hun føler hans lem mod sin fisseåbning. Selvom hun er blevet gennem kneppet og hendes fisse er godt udvidet, så føles det som om hun igen var jomfru. Han hoved er så stort at det føles som om den umuligt kunne komme ind i hende. Hun lader sin kropsvægt presse ned mod hans enorme lem. Hun kan føle hvordan at hendes skedeåbning bliver nærmest flået fra hinanden og hvordan den langsomt presser sig igennem hende. Smerten fra hendes fisse er nu bare ren lyst. Hendes krop ønsker bare denne pæl langt oppe i sit skridt. Hun presser hårdere ned og giver et skrig fra sig, da pikhovedet er igennem åbningen og presser sig hårdt mod hendes skedevægge. Hun kan føle hver eneste millimeter af pikken i sig og hvordan den baner sig igennem hendes fisse hen imod hendes livmoder hvor den til sidst vil sprøjte sin sæd dybt ind i. Hans pik er så tyk at den presser sæden fra hendes røvhul ud. Den varme sæd flyder ned over mellemkødet og videre ned over hans pik og hans nosser.

“Er der nogens sæd jeg vil mærke i min livmoder, så skal det være dit der sprøjter der ind”.

Hårdt trykker hun sig ned over hans pik, og gisper da hun kan mærke den ramme hendes livmoder. Hun trykker sig endnu hårdere ned mod hans pik, bare for at føle hans pik endnu mere mod sin livmoderhals. Hun lægger sig ned over hans bryst og tungekysser med ham i langt tid, mens hans pik bare står som en kæmpe pæl ind i hende. Langsom løfter hun sit underliv og sænker det lige så langsomt igen. Hans pik er våd af hendes safter og blandingen af sæd fra flere forskellige mænd.

Pernille rejser sig op og gnubber sit underliv frem og tilbage. Hans pik rammer hende alle steder i hendes underliv og er ved at drive hende til vanvid. Hun begynder at hæve og sænke sit underliv igen og støder nu kraftigere ned over hans pik. For hver gang hun støder ned kan hun mærke hvordan han pikhoved nærmest udvider hendes livmoderhals, som om den prøvede at komme der ind.

Følelsen var vidunderlig selvom det samtidig gjorde ondt. Pernille kneppede den fremmedes lem hårdt i lang tid, mens han kærtegnede hele hendes krop.

Pludselig tager han fast i hende og ruller rundt så de ligger i en missionær. Hans enorme pik banker nu nådesløst op i hendes udspilede fisse, og hun kan ikke andet end at skrige og stønne. Hele hendes krop er som i ekstase. Hver gang hans lem banker dybt op i hende og rammer hendes livmoderhals, sendes der elektriske stød ud i hver eneste nerve der er i hendes krop.

Pernille slynger benene rundt om hans hofter og trækker ham ned til sig, og ligefør at hun tungekysser ham siger hun: “Jeg elsker din pik, kom hårdt i mig.”

Manden lægger sine arme rundt om hende og holder hende hårdt ind til sig, mens de krævende kysser hinanden. Han rammer så hårdt ind i hendes fisse at hun begynder at blive svimmel. Det eneste hun kan mærke er hans varme krop ind mod hendes og en enorm pik der er ved at gennemtæve hendes uskyldige fisse.

“Jeg kommer om lidt”, siger han med en dyb stemme.

“Sprøjt i min ubeskyttede fisse. Jeg vil mærke dig komme langt oppe i mig.”

“Du skal komme først.”

Da han har sagt det sætter han sig op og jeg lægger mig ned mellem hendes ben. Hans pik banker stadig ubarmhjertigt ind i hendes fisse da min tunge begynder at slikke hendes klit. Følelsen af at blive kneppet hårdt og samtidig at mærke en tunge kæle for sin fisse, bliver for meget for hende.

Hendes fisse begynder at krampe rundt om hans enorme lem og hun kan nu mærke ham endnu tydeligere. Da han kan mærke at hendes fisse begynder at malke ham for sperm begynder han at grynte tungt. Jeg flytter mig og han lægger sig ned over hende igen. De slynger armene rundt hinanden og nyder at komme i hinandens orgasme. Han pik banker hårdt ind i hendes fisse der suger den til sig.

“Tryk dig hårdt ind i mig. Jeg vil have al din sæd langt ind i min ubeskyttede livmoder.”

Han banker sin pik hårdt ind og støder hårdt ind mod hendes livmoderhals. Han holder sin pik der da han nosser sender en kæmpe ladning sæd af sted og direkte ind i hendes livmoder.

Da det første sprøjt er sendt af sted trækker han sig tilbage og skal til at banke sig ind i hende igen. Inden han når det trækker Pernille benene længere op, så han kan komme endnu dybere ind i hende. Hans næste stød tager næsten luften fra hendes. Han støder så hårdt så hun føler at hans lem er halvvejs inde i hendes livmoder. Pernilles orgasme er længere og hårdere end den nogen siden har været før. Hendes fisse krammer og malker hans pik endnu engang og endnu et sprøjt bliver sendt af sted. Pernille kan mærke hvordan han sprøjter sin varme sæd dybt ind i hende. Den varme følelse af sæd helt der inde får hende til at komme igen.

Da orgasmen var klinget af for dem begge, lå de bare og nød hinandens kærtegn. Hans pik forblev inde i hende indtil at den var helt slap. Prøvede han at trække den ud før trak Pernille sig ind til den igen. Hun ville nyde den så længe som muligt.

Da den var helt slap trak han den forsigtigt ud af hendes ømme fisse. Sæd fra flere forskellige mænd begyndte straks at flyde ud af hendes sønderkneppede fisse.

Da hun havde sundet sig lidt kyssede hun den fremmede mand farvel med et håb om gensyn.

Da hun tog bindet af stod jeg der med en buket blomster og smilede.

“Tillykke med syv års dagen skat”

Hun var træt men glad. Det var en overraskelse hun sent ville glemme.

“Skal vi snart have sex” sagde jeg med et skævt smil.

Hun gav mig et slag på skulderen og hoppede i bad.

“Alle for en“…. Eller rettere “Alle på en.”

Skrevet af Major

 

 

Published On: oktober 21st, 2013Categories: analsex, dominans, gruppesex, racemix7 Comments on Alle for enLast Updated: oktober 21st, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex