Vi kendte hinanden en gang. Ikke godt, vi havde tilfældigt mødt hinanden på en chat og var faldet i snak. Ikke sexuel snak, bare om løst og fast, arbejde, fritid – den slags. Der havde måske været grundlag for mere, men af en eller anden grund skete det ikke. Kontakten emmede ud og selvom vi havde udvekslet telefonnumre forsvandt den helt.

Jeg tænkte på dig ind imellem, ikke ofte, for mit liv gik videre med hastige skridt. Jeg tænkte hvad der kunne være sket, der var noget ved dig dengang der tiltrak mig, tændte mig. Måske det, at du var så ligefrem, måske det at du alligevel var så tilbageholden.

Den dag du var længst væk fra mine tanker, var du der lige pludselig. En enkelt kort SMS, og mine tanker var tilbage til det der var – og så alligevel aldrig var – engang.

Jeg tænkte over det flere dage. Din besked var kort og uskyldig, som vores kontakt også var, men i den mellemliggende tid havde mit liv ændret sig markant. Jeg var blevet nogens kone, nogens mor. Der var ikke noget i din besked der gjorde, at jeg ikke fortsat kunne være det, det var i mit hoved det hele foregik med høj hastighed.

Efter nogle dages betænkningstid besluttede jeg mig for at svare dig. Jeg havde tænkt svaret igennem 100 gange og var kommet frem til, at du trods alt var en ven dengang og kunne blive det igen, uden at der var noget galt i det.

Vi skrev sammen gennem et par dage. Du havde tænkt på mig så mange gange siden, og indrømmede at du havde håbet på, at det kunne være blevet til mere, at vi i det mindste havde mødt hinanden dengang. Også du var nu i et forhold, måske knap så sat som jeg, men med planer om at blive det.

Jeg skulle i byen i den kommende weekend, for første gang i meget lang tid. Jeg vidste godt at du var flyttet og endda til centrum, og måske derfor hintede jeg forsigtigt til at jeg skulle afsted. Det var ingen invitation, og så måske alligevel.

Den dag jeg skulle afsted havde jeg sommerfugle i maven. Jeg havde ingen idé, om jeg ville komme til at se dig, havde endda svært ved at afgøre med mig selv om jeg ville. Alligevel startede jeg dagen med et meget langt bad, og sørgede for at barbere mig alle tænkelige steder. Jeg smurte mig ind i min dyreste creme, lagde en fantastisk mørk og forførende make up, lakerede mine lange negle og satte håret så jeg vidste at jeg så hamrende godt ud.

Jeg tog mine strammeste jeans på, meget høje røde stilletter, mit smukke – og meget dyre – røde silkeundertøj og derudover en sort, tynd bluse som, meget belejligt, havde det med at glide ned over skulderen og blotte den røde BH strop.

Jeg mødtes med mine venner på en hyggelig café. Vi havde ikke set hinanden længe, alligevel var stemningen med det samme som om vi sås dagligt. Jeg fik vin og grinede og snakkede alt for meget til at nyde min mad, så det varede ikke længe før jeg mærkede varmen i kinderne. De andre ville videre til det dansested vi altid besøgte før i tiden, jeg ville med, men ville lige lægge min taske i bilen og forbi 7/11 efter lidt vand og tyggegummi. Jeg aftalte med de andre at mødes med dem dér.

Jeg kunne mærke at den kolde vind forstærkede virkningen af alkoholen som jeg gik mod min bil. Jeg havde parkeret den i en port, lånt p-plads og kode til porten af gode venner der var på ferie. Min tanke var at tage en taxa hjem, eller sove i bilen hvis jeg blev for fuld.

Pludselig gled min ene fod på fortovskanten, og lige som jeg troede at jeg ville falde tungt, mærkede jeg en hånd på min skulder. Jeg genvandt balancen, og som jeg vendte mig om og så ind i to mørke, smukke øjne vidste jeg bare det var dig. Jeg omfavnede dig og da du hviskede mit navn i mit øre, var jeg sikker. Jeg løsnede mit greb om dig og trak mig lidt væk fra dig, præcis nok til at kunne se dine øjne igen. Jeg var paf. Vidste ikke andet, end at du var smukkere end jeg havde troet.

Du fulgte mig til min bil, vi sagde ikke meget. Vi gik tæt og da jeg mærkede din hånd i min, mærkede jeg samtidig hvordan fugtigheden i silketrusserne gjorde, at de pludselig svøb sig til mig på en helt ny måde. Jeg tastede koden til porten og lukkede os ind, stadig med din hånd i min. Vi kom ind i en lukket baggård, der holdte en enkelt bil udover min, en del cykler og ved siden af køkkendøren til en af byens førende restauranter, stod et par containere.

Jeg åbnede bilen og smed tasken ind på bagsædet. Du havde stillet dig op af en væg, med armene over kors og betragtede mig bare. Beruselsen havde lagt sig, og det var med fuldt overlæg at jeg tabte mine nøgler. Da jeg bukkede mig ned for at samle dem op, kom du tættere på og lagde forsigtigt hænderne på min røv. Du aede mig, fornemmede mine former. Jeg rejste mig helt op, og vendte mig mod dig. “Det her var jo ikke meningen” sagde jeg og mente det slet, slet ikke. Jeg lod mig kysse og dine hænder gled hurtigt ind under min frakke og fornemmede min talje, min røv. Jeg tog om dit ansigt og så dig dybt i øjnene og i det øjeblik besluttede jeg mig for at give mig helt hen. Jeg kunne mærke at jeg trængte til dine berøringer, trængte til dig, og jeg gav mig selv lov.

Der gik ikke længe før min frakke lå på jorden og mine hænder var højt oppe under din t-shirt. Du var meget behåret og det tændte mig vildt, at køre mine lange røde negle gennem, lige ridse overfladen. Du kyssede mig på halsen og jeg kunne høre din tunge, liderlige vejrtrækning. Jeg hviskede til dig; “Du er nødt til at kneppe mig, som kun en rigtig mand kan! Jeg vil mærke dig alle steder på min krop, jeg vil mærke dig fylde mig ud! Men først vil jeg smage din pik! ”

Samtidig knappede jeg dine bukser op og da mine øjne mødte dine, vidste jeg at du var på.

Jeg kyssede dig, dybt og liderligt, mens jeg lod mine hænder finde dine underbukser. Jeg mærkede en kraftig bule gennem det glatte stof og det tændte mig yderligere. Jeg satte mig på knæ foran dig og lod dine bukser falde til jorden. Jeg lod neglene køre langs kanten på dine boksershorts og løsnede dem forsigtigt. Jeg lod din stive pik vippe ud og nød synet. Jeg kiggede på dig, du kørte fingrene gennem mit hår, og som om du vidste hvad jeg tænkte, samlede du mit hår i en hestehale.

Jeg åndede forsigtigt på din pik, lagde begge mine hænder om din hofte og tog dig ind. Helt ind. Min mund var helt, helt åben og jeg nåede langt ned over din pik før jeg lod dig mærke mig. Jeg strammede forsigtigt læberne om dig og lod dig mærke min våde, varme tunge. Du nåede helt ned i halsen på mig, og som du nåede mine reflekser, kiggede jeg op på dig og nød synet af dig og din liderlige vejrtrækning. Du iagttog hvordan jeg langsomt lod dig glide ud igen og du kunne se strengene af halsslim fra mine læber til din pik. Jeg tog dig ind igen og lod alt mit savl følge med. Du blev hurtigt klistret og når mine øjne mødte dine kunne jeg se at du nød det. Jeg suttede dig længe og dybt, savl og slim over det hele. Jeg holdte min ene hånd under dine nosser og fangede alt det våde. Lod det følge med op af skaftet og lod min hånd følge min mund.

Din vejrtrækning ændrede sig og jeg vidste det var på tide at stoppe.

Jeg kom på benene og du kyssede mig vildt og inderligt. Jeg kunne se hvordan dit ansigt skinnede og opdagede først da, hvor tilsavlet jeg var blevet. Du åbnede mine bukser, lod dine fingre finde mine trusser og da bukserne ramte jorden, steg jeg ud af dem. Du drejede mig rundt og betragtede mig som jeg stod der, i tårnhøje stilletter og røde silketrusser. Du trak trusserne til side og bukkede mig helt frem så jeg måtte støtte med hænderne mod asfalten. Du satte dig på hug og jeg kunne mærke din tunge ånde som du slikkede mig, lod din tunge kærtegne mit stramme hul. Det var fantastisk dejligt og jeg havde svært ved både at styre vejrtrækning og balance. Pludselig ændrede du stilling og meget hurtigt trængte du dybt op i mig. Du tog mig hårdt, dybt og længe og jeg nød at mærke, hvordan din pik fyldte mig ud. Jeg rejste mig lidt op, du fik fat i mit hår og drejede mig rundt så jeg kunne læne mig op af køleren på bilen. Jeg lagde mig ind over og lod dig give los.

Pludseligt stoppede du, lænede dig ind over mig og hviskede: ” Hvis du kigger op, vil du opdage at vi har et publikum. Tror du det er bedst hvis jeg stopper?” Jeg kiggede op og i et vindue 2-3 etager over os, i en oplyst opgang, kunne jeg se omridset af 2 personer. Jeg vendte mig om, kyssede dig så jeg kunne både dufte og smage mig selv i dit skæg, og lagde mig så tilbage over køleren. Du forstod mig og nu kunne jeg mærke, at det også tændte dig, at vi ikke var alene. Nu tog du ved, som om du ikke havde andre muligheder end at kneppe mig hårdere end jeg troede muligt.

Igen kunne jeg høre ændringen i din vejrtrækning og jeg rejste mig bestemt, så du ikke længere kunne holde pikken i mig. Jeg vendte mig, kysse dig dybt og liderligt, satte mig igen på hug foran dig og bad dig spille pik for mig! “Kom i mit ansigt og lad mig høre din orgasme”. Du kiggede på mig, lidt forundret, kiggede op mod opgangen hvor de 2 skikkelser stadig holdt øje, og adlød. Du greb om skaftet med den ene hånd og tog hårdt i mit hår med den anden . Jeg lænede mig frem så din pik slog mod mine læber og da du kom i et voldsomt brøl, lænede jeg mig tilbage og nød de varme sprøjt mod mit ansigt. Da du var færdig, rejste jeg mig. Jeg kunne mærke hvordan det løb af mine kinder og jeg fangede det med mine fingerspidser og suttede det omhyggeligt af. Du kyssede mig dybt, kunne ikke undgå selv at få sæd i ansigtet og også det slikkede jeg af.

Pludselig hørte vi porten gå og i en fart trak vi i tøjet. Vi omfavnede hinanden dybt som en ældre herre passerede os, og jeg kunne ikke undgå at se hans smil.

“Jeg må gå” hviskede jeg, ” Tak for alt det du har gjort for mig”! Jeg gav ham et sidste kys, låste bilen og forlod gården. Ikke lang tid efter porten smækkede bag mig, hørte jeg sms-lyden fra min telefon. Der stod kun “Hvornår ses vi igen”?”

Skrevet af Line

Published On: november 7th, 2012Categories: fulde piger, sex, utroskab4 Comments on BaggårdenLast Updated: november 7th, 2012
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex