Nogle aftener i sensommeren cykler jeg ud til stranden ved Bellevue. Som regel venter jeg til solen er gået ned, for så er der en vis kølighed i luften, vandet er stadig lunkent og der er næsten ingen mennesker. Det er vigtigt, at der ikke er ret mange mennesker, for jeg cykler ikke kun ud for at få en aftendukkert.

Jeg er vild med at onanere på stranden, snusende til den friske og salte havduft, mens jeg med langsomme og seje træk spiller pikken af.

Den nordligste del af Bellevue fungerer også som nøgenbad. Der er frit valg, men der er ikke noget skønnere end at glide gennem vandet splitternøgen og pikken bliver tit så bræthård, at jeg må vente med at kravle op på molen, hvis der er andre i nærheden. Området tiltrækker en del bøsser og så er det jo sin sag at stige op af vandet med et ordentligt jern på. Ikke fordi jeg har noget imod bøsser, men det er nu kvinder og fantasier om kvinder jeg tænder på.

Som midt i fyrrene og single, er det heller ikke fordi jeg ikke knepper. Det gør jeg gerne og nærmest så tit som muligt, men i bund og grund synes jeg, at en god og fræk spiller kan være mere tilfredsstillende end et kedeligt engangsknald med en tilfældig fraskilt forstads-bodega-kusse, uden fantasi og teknik. Jeg arbejder i et stort computerfirma, hvor der er mange lækre kvinder og selv om jeg ser helt almindelig ud, skorter det ikke på muligheder. Men langt de fleste vil kun kneppes for at blive gift og få børn, og hvad så bagefter ?

Derfor bruger jeg mest de kvindelige kollegaer som brændstof til mine fantasier. Forestiller mig at jeg tager en sekretær hårdt bagfra nede i kælderarkivet, mens hun har rullet kjolen over ryggen og skubbet trussebunden til side, eller slikker fisse på en af de unge elever, mens hun sidder på kopimaskinen. Min HR chef, Susan, mor til fire børn og godt gift, har jeg også hede fantasier om. Vi onanerer sammen på hendes kontor og hendes læderstol bliver sjaskvåd af hendes safter og min sperm, mens vi kigger på hinanden.

Men det bedste for mig er Bellevue og for en uge siden fik jeg en hed fantasi opfyldt. Bare tanken om hvad der skete, giver mig en voldsom lyst til at tage en spiller, her og nu.

Normalt når jeg kommer ud til stranden går jeg langsomt rundt og finder det rigtige sted at rulle mit badehåndklæde ud. Helst omkring 15-20 meter fra en eller flere kvinder. Som regel er der ikke mange mennesker i tusmørket, men ofte er der held. En aften var det en gruppe unge sorthårede indvandrertøser som pladrede løs, uden at værdige mig et blik. Så dækker jeg mig med et andet håndklæde og løfter det ene ben, så ingen kan se at jeg onanerer, mens jeg, som i et røntgensyn, ser deres behårede sorte fisser under deres bikini og tænker på hvor megen pik de skal have i fremtiden. En anden aften lå en ensom og smuk cafe-latte-blondine på maven og læste i en bog. Her placerede jeg mig, så jeg kunne nyde hendes runde røv, hvor en dueblå g-streng skar sig gennem ballerne. Ind imellem vrikkede hun med røven og kløede sig på den ene balle, så jeg kunne skimte enkelte blonde kussehår trænge sig gennem g-strengen. Uheldigvis kom et ældre ægtepar og satte sig tæt på, så i det tilfælde måtte jeg gå ud i vandet og med ryggen til stranden trak jeg mine badeshorts lidt ned, samtidig med at det kølige vand stimulerede mine nosser, og lod pikken gå i Øresund.

I onsdags var jeg klar igen, med sindet opfyldt af sommerbrune cykelpiger og kjoleklædte kontorkusser. Der havde været tordenvejr omkring spisetid, så luften var frisk og byen virkede nyvasket og renskuret.

Efter at have parkeret min cykel stod det klart, at denne aften ville blive en skuffelse.

Troede jeg.

Der sad kun en enkelt fyr i nøgenområdet. Han røg på en smøg og lignede en som var på vej hjem. Jeg nikkede kort til ham og kastede mig i bølgen. Det bliver sgu en ny aften med Red Tube, tænkte jeg og slugte skuffelsen. Kort efter steg jeg op og gik hen til mit håndklæde og taske. Jeg lagde mærke til at fyren sad der endnu, men lidt længere væk, henne ved endevæggen, var der i mellemtiden ankommet et par som gjorde klar til en dukkert. Kvinden var en høj brunette og manden var en muskuløs og sportstrænet type. På afstand kunne jeg se det var et smukt par.

Heldige asen, tænkte jeg og tændte en smøg og satte mig ned.

De kyssede og krammede ude i vandet og jeg kunne fornemme en elektrisk vibration mellem dem. Hun var virkelig en super godte og hendes hvide bikini understregede hendes kurver, ligesom hendes bryster var faste og ikke for store. En naturlig skønhed, ligesom ham, Tarzan, der lignede en af den slags mænd som ved sit blotte åsyn gør mange trusser våde.

– Om lidt begynder de at pule, lød en stemme bag mig.

Jeg vendte mig om og så fyren stå med et svedent grin og nikke til mig.

– De er fra Polen eller Ukraine og kommer her en gang i mellem. Så gennempuler han hende og hun vil gerne have nogle gutter til at kigge på. Jeg tror hun tænder på at nogle mænd gokker den af mens hun bliver pulet bagfra.

– Virkelig?

Det gav et kæmpesug i mit mellemgulv og jeg måtte tænde en ny smøg.

– Ja, jeg har set dem to gange før. Den ene gang var der såmænd en fyr som fik lov til at komme ud over hendes patter.

– Hold da op, svarede jeg og dirrede som en schæfer i løbetiden.

Vi stod og røg og så parret komme op af vandet. Ham Tarzan bredte et stort rødt tæppe ud i sandet og vi kunne høre de snakkede sammen, men vi var for langt væk til at opfatte nogle detaljer.

– Hvis de begynder, går vi bare hen til dem, sagde fyren som nok var lidt yngre end mig og med et ubarberet ansigt. Han havde en Doors T-shirt og et par korte bukser på, men en let bule viste mig at hans pik var halvstiv. Jeg sneg mig til at kigge ned af mig selv og rødmede ved at konstatere, at min bule var langt større, eller mine badebukser strammere.

– Hvem siger nej til et lille live show, nikkede fyren bare stille.

Jeg lo indforstået og blev nærmest svimmel ved tanken om hvad der nu kunne ske. Jeg kiggede ud over Øresund, hvor halvmånen tegnede sig over Sverige. Der var stadig ikke flere mennesker på stranden, men jeg var ligeglad om jeg om lidt kunne blive anholdt for blufærdighedskrænkelse.

Fyren prikkede mig på skulderen og vi kunne nu skimte at kvinden sad på hug og gav Tarzan et blowjob. Vi samlede vores ting op, smed smøgerne i sandet og gik hen til dem.

Jeg var nervøs som en konfirmand da vi nærmede os parret på det røde tæppe. Det var vildt, men de stoppede ikke da vi langsomt lagde vores håndklæder i sandet. Tæt på kunne jeg nu se, at de var lidt ældre og modne en jeg havde forstillet mig. Tarzan stod og svajede bagover med den ene hånd på hoften og den anden på brunettens hoved. Hans badebukser hang stramt om hans lår mens brunetten holdt om hans pik med den ene hånd og bearbejdede hans pikhoved med sine læber.

Det var en enorm pik.

Tarzan sendte os et lille nik og blinkede med det ene øje til fyren som han formentlig kunne genkende. Han stønnede svagt da hun tog pikhovedet ud af munden og gokkede ham langsomt. Så vendte hun hovedet mod os og smilede med store brune øjne og fyldige læber.

Det slog gnister i mig for brunetten var virkeligt veldrejet og smuk og hele situationen var så uvirkelig, at jeg måtte knibe mig selv i armen. Hendes næse var stor, men ellers mindede hun om en mellemting mellem Julia Roberts og Helene Christensen. Hendes lange lår var faste og hendes røv var en anelse buttet og en smule bred, men stærkt indbydende i kraft af hendes modenhed.

Tarzan lavede et tegn med hånden og signalerede med et hårdt blik, at fyren og jeg skulle begynde at onanere. Vi trak begge vore bukser med og borede vores fødder fast i sandet. Jeg begyndte at gnide meget forsigtigt, for ikke at eksplodere med det samme, hvorimod jeg kunne se fyren tage mere håndfast fat. Brunetten skiftede stilling fra hug og på knæ, stadig med Tarzans dunkende pik i hånden. Hun vendte sig mod os og med den ene hånd trak hun ned i sin hvide bikinitrusse, først ned over venstre lår og så det højre. Hendes glatbarberede kusse kom til syne og hun spredte de brune ben, lænede sig lidt bagud og tog igen Tarzans günter i munden. Med den ene hånd holdt hun om hans lår, men hun begyndte at fingerere sin kusse med den anden. Langsomt spredte hun sine skamlæber til ære for os og kørte fingrene rundt.

-Åh gud, stønnede fyren og vi sank begge ned på knæ lige foran hende.

Jeg var nød til at stoppe med min pik, mens jeg paralyseret stirrede på hendes lækre kusse og kunne skimte det lyserøde indtræk. Et øjeblik efter begyndte en tynd stribe af saft, at løbe ned af hendes lår. Fyren ved siden af mig hakkede løs med et vanvittigt udtryk, mens jeg altså lige tog en pause og kunne dufte hendes kusse på de to meters afstand.

Tarzan trak sig ud af hendes mund og stirrede lidt på os. Jeg begyndte at gnide let igen, for ikke at fornærme nogen. Så stoppede brunetten med at lege med sin kusse og lænede sig fremover mod os med et skælmsk og henført blik i hendes øjne. Hun gik ned på knæ og albuerne og Tarzan bevægede sig bag hende og krængede hendes trusser længere ned.

Nu skulle hun kneppes bagfra.

Men inden Tarzan trængte ind i hende lavede han en ny håndbevægelse og dirigerede min sidemand tæt hen brunetten. Han kravlede frem på sine knæ og anbragte sin pik lige uden for hendes næse. Jeg kunne se hans blege røv bevæge sig mens hun tog ham i munden. Som i en trance rejste jeg mig op og kiggede mig omkring på stranden. Der var stadig ikke andre end os, og så gik jeg et par skridt hen til manden for at se ham køre sin pik op i brunetten. Han sendte mig et kort blik og spredte hendes fyldige baller med hænderne, så hendes røvhul og saftige kusse kom til syne. Et øjeblik holdt han pikken lige i åbningen og så stødte han langsomt igennem. Det gav et ryk i hendes krop og hendes kusse lignede noget der var tæt på at sprække. Ja selv de kraftige blodårer i hans pik aftegnede sig i kusseåbningen mod mellemkøddet. Med lange beherskede træk bevægede pikken sig ind og ud, men hun stadig havde min ”nye” strandven i munden. Sådan gik der nogle minutter, mens jeg nød synet af hendes baller der gyngede frem og tilbage.

Men en hurtig bevægelse dirigerede han mig igen frem foran hende og da jeg satte mig på knæ og på ny tog min pik i hånden, slap hun min makker løs og bød mig hen. Det svimlede igen for nu var det min tur til at få svøbt hendes brede læber om min pik. Først gokkede hun den lige et par gange og tog den så i munden.

Hold kæft hvor var det godt. Jeg måtte tænke på lønniveauet i Peru for ikke at sprøjte hende i munden og som en rytmisk maskine mundkneppede hun min pik, mens hun selv måtte skubbe røven frem og tilbage for at modstå presset fra Tarzans enorme pik der bankede ind bagfra.

Få sekunder efter tror jeg hun kunne mærke at jeg var ved at komme, stoppede brat og trak min pik ud af hendes mund. Tarzan trak sig ud af hende og rejste sig. Hans pik glinsede i måneskinnet af hendes safter.

– Lick her, sagde han på gebrokkent engelsk, henvendt til mig.

Jeg blev paf og vidste ikke hvordan lige..men han gjorde tegn til at jeg skulle ligge mig ned på ryggen på deres røde tæppe. Jeg så brunetten stå op, men så satte hun sig langsomt ned over mit ansigt, med ryggen til min pik. Hendes drivende kusse kom nærmere og jeg tog fat i hendes baller og trak kussen helt ned til min mund. Hun rokkede lidt frem og tilbage for at sidde ordentligt. Min næse og mund blev overklistret af hendes safter, men jeg skiftevis slikkede hendes skamlæber og drev min tunge rundt om hendes klitoris. Hun duftede af en blanding af saltvand og lavendel. Fordi hun havde været i vandet, var det den lækreste kusse jeg nogensinde havde smagt.

– Jeg skulle have barberet mig. Du er fandeme heldig, hørte jeg makkeren sige, mens han stod tæt på og stadig kørte solo med sin pik. Min egen pik var blevet lidt slap, fordi jeg var så koncentreret om at slikke hende ordentligt og samtidig være i stand til at trække vejret. Så mærkede jeg en ru hånd om min pik og gispede, da jeg kunne regne ud at det var Tarzan som tog fat. Aldrig før havde en anden mand rørt mig, men det føltes meget kompetent og han vidste klart noget om pikke. Lidt efter kunne jeg ane, at han med en finger arbejdede sig ned mod brunettens røvhul. Jeg kunne mærke fingeren på min hage, da han ramte plet og stak fingeren op i hende.

Jeg hørte en grynt oppefra og nogle varme klatter ramte min mave. Det var makkeren som kom og nu sprøjtede ud over brunetten og mig. Så gik det stærkt, for jeg kunne fornemme hvordan hun strammede sine lår og hendes baller dirrede kraftigere og kraftigere og med et tungt gisp fik hun orgasme, hvilket sovsede mit ansigt ind i en strøm af mere kussesaft.

Så trak hun sig og lagde sig på siden på tæppet.

Jeg rejste mig igen på knæ og så makkeren tage sine ting og gå op mod græsplænen. Han sagde ikke farvel men forsvandt bare op i mørket, mens jeg nu var alene med parret.

– Jerk Off, sagde Tarzan hårdt og jeg begyndte at spille pik igen. Brunetten flyttede sig hen så jeg havde mine knæ lige ved hendes bryster. Hun smilede og rørte mine nosser med den ene hånd. Nu var det mig som spændte mine lår og var klar til at fyre kanonen af, men så kom Tarzan og satte sig overfor mig, også på knæ.

– Me first, mumlede han og holdt min hånd, så jeg ikke kunne onanere. Så spillede han sig selv af og kom med en snerren i nogle lange drøje sprøjt, som overplastrede brunettens mave og bryster med sperm. Jeg havde aldrig set så stor en ladning og kunne lugte en hvidløgsaura af hans sæd.

Hurtigt kom han om på den anden side og satte sig ved siden af mig. Så tog han med sin højre hånd fat om min pik og begyndte at pleje mig. Det var vildt grænseoverskridende, men igen, han vidste hvordan man spillede en pik af, rytmisk, temposkift og med det helt rigtige træk, hen over pikhovedet, som mange kvinder har svært ved at finde ud af. Brunetten lå og smurte hans sperm rundt om brysterne og nu kunne jeg ikke holde mig mere.

Helt omme fra ryggraden kunne jeg mærke jeg var på vej. Jeg spændte helt vildt og Tarzan satte tempoet en anelse op. En enorm spasme ramte mit underliv og så kom jeg med et brøl der sikkert kunne høres til Sverige. Min sperm ramte brunetten på halsen, men en ny klat ramte hende på kinden og en tredje klat i hendes hår. Tarzan dirigerede min pik rundt mens jeg bare lod ladningen fyre afsted.

Det sortnede for mine øjne, mens jeg sank sammen og vidste, at dette var den bedste spiller jeg nogen sinde havde oplevet…bedre end jeg selv kunne have gjort.

Efter et minuts stilhed begyndte parret at røre på sig. Det så ud som om de ville i vandet igen og brunetten havde bestemt også meget sperm hun skulle have vasket af.

-Fuck of, sagde Tarzan mens han tog badebukser på og brunetten sendte mig et nedladende blik. Det ramte mig hårdt, at jeg bare havde været statist i deres private show.

Jeg rejste mig med bævende knæ og trak mine egne badebukser op. Jeg ville hjem og tage et bad og kiggede for sidste gang på dem. De nikkede bare og viftede mig væk.

På vejen op mod min cykel på græsplænen fik jeg øje på en lyshåret kvinde i løbetøj som stod op af et træ. Hun kiggede på mig og slikkede sig på den ene hånd. Så kunne jeg se, at hendes løbeshorts og hvide trusser var trukket noget ned.

I det jeg passerede sagde hun stille.

– Godt brølt, løve.

Skrevet af Vrigstad

Published On: august 14th, 2014Categories: gruppesex1 Comment on BellevueLast Updated: august 14th, 2014
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...