– Hej Adam, må man komme indenfor?, spørger hun lidt kejtet, da døren straks bliver åbnet. Hun træder ind i entreen og giver ham et knus.  – Spændende at komme her alene – sig mig, var det her egentlig din idé eller Oles?

Han tager imod hendes håndtaske, og lægger den på hylden…- Nåh, det var vist egentlig Oles idé… Felicia og jeg har været sammen i henved 3 måneder efterhånden, men Ole har ikke mødt hende endnu, og syntes at det kunne være lidt sjovt og anderledes at gøre det på denne her måde.

Hun smiler snedigt:  – Du skulle bare vide, hvad han har planlagt!

Han ser spørgende på hende med en påtaget forskrækket mine.

– Pasta med skaldyr, griner hun. – Hans hofret.

Han ler med og fører hende ind i stuen.

– Sid ned, siger han, og hun lader sig glide ned i sofaen, idet hun samtidig retter på sin hvide sommerkjole. Hun kommer til at tænke på, at kjolen jo nærmest er det eneste hun har på. Ingen BH… det er jo sommer, og brysterne er jo faktisk ret små. Til gengæld føles det fine stof dejligt imod hendes sommerbrune hud. Faktisk havde hun overvejet også at droppe trusserne. Hvorfor egentlig? Hun ville jo ikke andet end bare en uskyldig flirt og en hyggelig aften sammen med Oles gamle skolekammerat, Adam. Nå, men i stedet havde hun så valgt en hvid g-streng, hvilket føles som et fair kompromis.

Adam er, som hun kender ham: Charmerende, veltalende, morsom. Og ikke spor uventet disker han nu op med små lækre tapas hapser og skænker hende et glas champagne, som selvfølgelig ikke skummer over, som hvis Ole havde gjort det. De skåler.

Han sætter glasset fra sig og ser på hende: – Tænkte du på, om de kunne finde på at … gøre noget?

Tavshed.

– Jeg mener, tror du måske, at Ole kunne have lyst til noget mere end et tantekys?

– Altså helt ærligt, … begynder hun.

– Undskyld, afbryder han,   – det var dumt af mig”.

– Nej, det er okay. Hun ler en lille latter for at løsne stemningen lidt. – Det, jeg mener, er… jeg ved det sgu ikke… jeg tror det faktisk ikke. Men jeg kender jo kun Ole og ikke din kæreste, jeg mener Felicia. Hvad er hun for en type?

– Hun er vild, svarer han. Han udtaler nærmest ordet med et W. …”Wild” Sådan lidt på jysk. – Der sker virkelig noget, når man er sammen med hende – og så er hun sgu en køn pige!

– Høj?

– Næh, nærmest det modsatte. Hun er vel et hoved lavere end dig. Mørkt hår. Kort. Lidt krøllet. Smalle øjne. Der er vist et eller andet østeuropæisk i familien.

Hun tager mod til sig: – Men til gengæld har hun bittesmå bryster, ikke? Sig det nu!

Han smiler skævt: – Du har ret. Kun en E-skål.

Pokkers! Det var lige sådan en type, som Ole kunne falde for. Ligesom hans gamle kæreste Anne-Mette. ”Søde Anne-Mette”, vrænger hun inde i hovedet, og ser et øjeblik trist ud.

– Hey, er der noget i vejen? Er det mig, der igen har sagt noget åndssvagt?

Hun smiler lidt træt: – Nej, nej, Adam. Det er bare mig. Og Ole! Han er vild med store bryster. Det ved du sikkert alt om. Og på det punkt er jeg måske ikke heeelt den, han drømmer om.

Han ser på hende. Og derpå direkte på hendes bryster.  Pause.  – Må jeg have lov at se dem?

– Du kigger jo allerede, kan jeg se!

– Nej, jeg mener, må jeg få lov at se dine bryster? Ren og skær faglig interesse, selvfølgelig. Jeg har faktisk lidt erfaring med de ting.

Det tvivler hun ikke et sekund på: Adams ry som trussetyv er kendt i vide kredse. Han bliver roligt siddende i stolen overfor, og gør ikke mine til at ville rejse sig. Bliver bare ved med at kigge på hende. Og smile.

”Hvad pokker,” tænker hun. Og uden at sige svare på hans spørgsmål trækker hun stropperne ud over skuldrende. Først den venstre. Så den højre. Og trækker samtidig lidt ned i kjolens blondekant, sådan at den nu sidder lige under de blottede bryster og løfter dem en anelse op. Solbrune med svagt synlig bikinistribe. Små, hårde brystvorter. Lyserøde.

Hun ser ham lige ind i øjnene og fastholder hans blik: – Nå, har du set nok?  – hun trækker kjolen op igen.

– Du har pæne bryster.

– Jeg har små bryster, har jeg!

– Jeg kan godt lide dem! Du har dejlige bryster. De sidder lige som de skal, og er faktisk meget frække. Det er der mange mænd, som godt kan lide. For eksempel mig! Han ler.

Hun mærker, at hun rødmer, men føler samtidig en behagelig uro. Det her er lidt vildt. Men også fint nok. Og ret uskyldigt, synes hun; på sin egen ”skyldige” måde.

De skifter emne igen, og taler et stykke tid om fælles venner og veninder, og om, hvordan Adam har mødt Felicia til et yoga-kursus (som nu mere lyder som ”tantrisk massage”). Samtalen bevæger sig langsomt men sikkert ind på mere intime emner, som også berører hans og Felicias erotiske forhold. Hun er pirret, men har egentligt ikke lyst til at høre flere detaljer. I stedet er der ét spørgsmål, som hun har enorm lyst til at stille ham, og stemningen er vel sådan nu, at det er OK … så hun tager mod til sig og spørger –

– Får Felicia altid udløsning, når I elsker?

– Interessant spørgsmål. Hvorfor vil du gerne vide det?

– Jeg er bare nysgerrig. Et øjebliks stilhed. – Lidt som du har det med kvindebryster åbenbart.

Han smiler: – Udløsning – eller orgasme – er strengt taget ikke noget, man får, det er noget man tager

– Og gør hun så det?

– Ja det skulle jeg mene…

– Hver gang?

– Jah, det tror jeg da…

Hun mærker, at svaret gør hende lidt trist, men samtidig endnu mere urolig.

Samtalen tager igen en ny drejning, og efter en tur rundt om hans arbejde og hendes gymnastikhold begynder de at samle glas og tallerkener sammen og bærer dem ud i køkkenet. Han sætter et par skåle i køleskabet og vender sig om imod hende:

– Jeg synes, at det har været en fantastisk aften. Og en virkelig dejlig date med dig. Men aftenen vil nu ikke være helt perfekt, hvis ikke jeg får lov til at kysse dig.

Hun stivner. Men ved med det samme, at hun vil give efter. Hun siger intet, men stiller sig bare afventede med læberne ganske let adskilte. Hun tør næsten ikke trække vejret. Han ser på hende. Spørgende. Men hun slår blikket ned, idet hun dog samtidig drejer sit ansigt i hans retning. Han tager et par lydløse skridt fremad og lægger hænderne på hendes skuldre. Hendes øjne er nu kun smalle sprækker, men hendes mund mere åben end lukket. Han bøjer sig forover og trækker hende ind til sig. Pludselig kan hun mærke hans læber mod hendes. Ganske let. De står helt stille i et eller to meget lange sekunder. Hendes tunge søger hans overlæbe, og nu kan hun også mærke hans tungespids, som lige berører undersiden af hendes tunge, og derefter bevæger sig i små sirlige bevægelser. Hun gengælder hans kys. Deres tunger fortsætter i en leg, som bliver mere og mere intens, og tid og rum er for en stund ophørt med at eksistere. Hun er fanget i en drøm, en fantasi. Dette er ikke virkeligt, blot et tankeeksperiment, en leg, som kan prøves af, uden at det er farligt, og uden at nogen bliver kede af det.

Hun lægger en hånd om hans nakke, og holder med den anden hånd rundt om hans lænd, idet hun trækker ham helt ind til sig. Hans fingre leger behændigt med hendes kjolestropper, og hun mærker, hvordan han med fingrene – og så med tænderne – igen får stropperne ned over skuldrene, og derpå får trukket kjolekanten ned, så hun endnu engang står med brysterne helt blottede og med brystvorterne strittende frem imod ham.

Hans tunge vandrer ned af hendes skulder og leger med hendes brystvorter. Han slikker hendes bryster, suger dem til sig, samtidig med at hans hånd finder vej fra knæhasen langs bagsiden af låret og op under kjolekanten. Hans fingre stopper et lille øjeblik, da de genkender g-strengen, men cirkler så rundt på hendes nøgne baller og ned mod hendes køn.

Som en refleks skyder hun hofterne et par centimeter frem, og er ikke i tvivl, da hun mærker den spændte bule i hans cowboybukser. Nu er hans dejlige fingre indenfor g-strengen og finder hjemmevant hendes sprække. En finger begynder at kærtegne hende fra mellemkødet og op mellem skamlæberne og så rundt om hendes våde åbning.

Hun kysser ham. Vildere nu. Og mærker to trænede fingre lægge sig på hver side af hendes klitoris, hvor de langsomt masserer hendes begær.

Efter nogen tid – som måske bare var nogen sekunder? – løfter han hende op, så hun sidder på kanten af køkkenbordet. Hans ene hånd skubber forsigtigt hendes venstre knæ til side, idet han samtidig glider et skridt frem mod hende, således at hendes lår nu skræver til begge sider forbi hans hofter. Igen glider hans fingre rutineret forbi trussekanten og hun kan mærke én, måske to fingre, på vej ind i hendes skede, hvor de bevæger sig. Ind. Ud.

Lysten fylder hende, og hendes krop følger automatisk hans bevægelser. Hendes skød bevæger sig frem og tilbage i takt med hans vidunderlige berøringer. Hun kysser og slikker hans ansigt, idet hun lukker sine øjne og registrerer, hvordan åndedrættet nu er mere hektisk og nærmest stødvist følger en fælles rytme. Bag hendes tæt sammenknebne øjenlåg bliver lyset fra køkkenlampen helt orange og fylder efterhånden hele hendes bevidsthed.

– Jeg vil mærke dig, hører hun ham sige, og hans hænder er pludselig væk fra hendes køn og i gang med at åbne et bæltespænde af metal, som klirrer påfaldende højt i det stille køkken.

Han er ved at åbne den øverste bukseknap, da hun med ét mærker, hvordan virkeligheden rammer hende som et eksprestog , og hun hører sig selv sige: -STOP – og et øjeblik efter: – Det går ikke det her…

Hun glider ned fra bordkanten – hvilket nærmest skubber ham et halvt eller et helt skridt baglæns. Hun ser væk fra hans forbavsede ansigt og trækker hurtigt kjolestroppen op og skubber barmen på plads. G-strengen sidder lidt vist forkert, men et par hurtige vrid med hofterne løser også det problem. – Undskyld, siger hun.

Han ser på hende. Og smiler nu igen. – Du skal ikke sige undskyld. Det var mig, der gik for langt. Det skulle jeg ikke have gjort. Men hold kæft, hvor er du bare superlækker. Og hvor er Ole bare en heldig mand. Jeg håber han selv ved det!

Hun gengælder hans smil: – Det er OK, siger hun. – Der skete jo ikke noget, vi ikke begge havde lyst til. Men hertil og ikke længere, synes jeg. Og det bliver så vores lille hemmelighed.

Han giver hende et hurtigt kys på næsen: – Sikke en vidunderlig hemmelighed. 1000 tak!.

De går ind og sætter sig ved sofabordet. Der er stadig halvkold champagne tilbage, og han skynder sig at fylde deres glas. Hun nipper til indholdet: – Skål! – to absent friends!

– Ja, man må da håbe, at de to også har haft en hyggelig aften sammen, fniser han.

– Mmmm, men den behøver ikke have været lige så hyggelig som vores, vel?

Han smiler til hende.

– Nå, men apropos, så må jeg vel også hellere se at komme hjem! Hun har allerede rejst sig fra sofaen og fortsætter uden at standse ud i entreen, hvor Adam indhenter hende: – Skal jeg ikke køre dig hjem? Så kan jeg jo også hente Felicia?

– Helst ikke. Hvis det er i orden. Jeg har lyst til at være lidt alene. Og desuden er jeg jo på cykel.

De giver hinanden et hurtigt kram og et kindkys. Og så står hun pludselig igen ude på villavejen og ser hen mod sin cykel, som står låst op ad en lygtepæl. Det er endnu ikke blevet mørkt, og den lune aftenvind smyger sig behageligt om hendes nøgne ben. Hun trækker vejret dybt og tæller meget langsomt til 10. Så går hun med hastige skridt tilbage mod hoveddøren og ringer på.

Han lukker op, og skal lige til at sige noget, men hun fortsætter bare forbi ham ind i entreen – samtidig med at hendes hånd griber hans arm og trækker ham med sig. Gennem stuen med de halvfyldte glas på sofabordet. Og ind i soveværelset, hvor hans dobbeltseng står uredt midt i rummet. Hun puffer ham ned på sengen, skubber skoene af, mens hendes venstre tommelfinger hurtigt trækker g-strengen ned og væk i én glidende bevægelse, så de havner på gulvet ovenpå hendes sandaler. Hun er lynhurtigt over ham og får åbnet hans jeans, som sammen med underbukserne krænges ned til knæene. Hun læner sig forover og lukker munden om hans halvstive lem (som godt nok er mindre end hun altid har forestillet sig, men som alligevel hurtigt bliver hårdt og fast). Hun griber fat om penishovedet, og rykker kroppen en lille smule frem, så hans lem nu møder hendes køn, som gaber fugtigt og åbent mod hans potens. Hun lader sig glide ned, og mærker hans spændstighed støde dybt ind i sig. Hun gisper – og lukker øjnene. Hun støder knæene frem og klemmer sammen om hans lænd, samtidig med at hun fortsætter med at ride ham i et stadigt hurtigere tempo. Han følger hendes rytme og besvarer hendes bevægelser fra sin delvis fastlåste position.

Varmen og lystfølelsen, som hun tidligere på aftenen følte ude i køkkenet, er der straks igen, og hun griber fat om lagenet og krammer det hårdt med alle fingre, samtidig med at hun spænder med hele underlivet omkring hans dejlige lem og trækker vejret hurtigt ind og ud gennem næsen. Hun leger med tungespidsen mod sin egen gane, og mærker pludselig en ny og stærkere følelse starte et ubestemt sted i kroppen, hvorfra den støt og roligt vokser og nu føles som en spændt sitren, der breder sig fra underlivet og op langs rygraden til nakken. Den stråler fra lænden og ud i balderne og derefter ned i lårene og knæene, som spænder stadig fastere om Adams krop, idet hun igen sætter tempoet en halv takt i vejret. Hun ridder ham hæmningsløst, med øjnene fast klemt i, og i et tempo, som hun efterhånden ikke selv styrer. Og mens hendes læber langsomt åbner sig og danner en bred, forvrænget mund, mærker hun forløsningen skylle gennem kroppen to eller tre gange – hvorpå følsomheden pludselig bliver ”for meget”, og hun falder sammen over hans brystkasse. Hun ligger helt stille og hører, hvordan hendes eget åndedræt langsomt falder til ro.

Hun ser ham ind i øjnene og smiler let. Han er ikke kommet. – Tak”, siger hun bare.

– Sig mig, hvad skete der lige der?!, vil han vide. Men hun er allerede på benene igen og på vej hen imod døren, mens hun haltende og hinkende får trusser, kjole og sandaler på plads.  – Kom godt hjem, kalder han fra sin plads i sengen, da hoveddøren smækker i og hun igen står ude i aftensolen.

Da hun 20 minutter efter står foran sin egen entredør, standser hun et øjeblik, og prøver om hun kan opfange nogen lyde derindefra. Intet! Hun har selv en nøgle, men vælger alligevel at ringe to gange på dørklokken. Deres signal. Nu hører hun helt klart lyde gennem døren. Nogen der hvisker. En lavmælt fnisen. Hun fisker nøglen frem og låser op. Ingen! Men døren ind til soveværelset står åben. Og nu hører hun igen denne lyd som af indestængt latter. – Hallo? – intet svar. Så tager hun sig sammen og går frem mod døren ind til soveværelset: Midt på sengen danner dynen en høj bule, som nærmest synes at være blevet levende. Hun trækker vejret 2-3 gange. – BØH!, siger bulen. Og sekundet efter ryger dynen i vejret – og Ole og Felicia ligger grinende på sengen. Men fuldt påklædte:

– Der troede du rigtig nok, hva’?, ler Ole og ser udfordrende på hende. Den anden person – kvinden – Felicia – rejser sig på knæ i sengen. Hun ser ganske rigtigt skøn ud. Ikke ret høj, men meget velproportioneret og med at begavet udtryk i ansigt og øjne: – Aj, det var bare for sjov, siger hun. – Du troede vel ikke på det helt ærligt vel? Jeg er Felicia – og din kæreste er bare supersød. Vi har haft sådan en sjov og hyggelig aften sammen. Og så er han jo en fantastisk kok!

– Yes! I am an excellent cock, samtykker Ole og griner endnu højere.

– Nå, men jeg må vel hellere se og komme af sted. Jeg kan vel få en taxa ovre på Torvet. Felicia tager jakke og sko på. Hun giver Ole et knus: – Tak for en virkelig super aften, du er simpelthen så sjov at være sammen med. Og til hende: – Hyggeligt at møde dig! Håber vi to snart kan ses igen.

Døren lukkes i.

– Wauw, siger Ole. – Hende er der altså ret godt skub  i. Adam får virkelig sin sag for dér! Ih, skat, hvor ser du altså bare dejlig ud! Og så i den dér smukke kjole! Havde du og Adam en god aften? Kom, lad os lægge os her og kysse lidt, skal vi ikke? Han er vist lidt speedet, men hun smiler alligevel og lægger sig ned ved siden af ham. Deres læber mødes. Deres tunger begynder at lege. Drillende. Hun kysser ham. – Mmmm, siger han bare, og lægger en hånd mellem hendes glatte lår. Fingrene lirker sig drillende opad.

– Var hun sød?, spørger hun…

– Hvem? Felicia?

Hun sukker og ser bebrejdende på ham: – Jeg er sikker på, at du sad der hele aftenen og savlede over hendes pornobryster!

– Ja, ja, ja, indrømmer han, – men du ved, at det er dig jeg er vild med, og dig, som jeg vil ha’.

– Nu?, spørger hun – og stikker prøvende en hånd ned i hans bukser.

Han fører sin hånd helt op til hendes skød og ind under g-strengen: – Ahhh … jeg synes jeg kan mærke, du har lyst til mig? Dine skamlæber er helt hævede!

– Det er fordi, du rører ved dig dem, svarer hun. – Kom! Jeg har lyst til at mærke dig!

Han trækker bukserne af og hjælper hende af med kjolen.  -Endelig!, sukker hun, da hun mærker ham dybt inde i sig.

Hun mærker hans hænder, som holder fast rundt om hendes skuldre, mens han selv hviler på albuerne. Med skiftevis korte og dybe stød finder han sammen med hende i en rytme, hvor deres kys og åndedræt følger kroppenes bevægelser mod hinanden i et tempo, som langsomt, men sikkert, stiger fra det rolige og undersøgende til en hurtigere og efterhånden vildere elskovskamp. Hun lukker øjnene helt sammen og smiler for sig selv, da hun genkender den kildrende fornemmelse, som endnu engang breder sig fra et sted mellem hendes ben og ud i balderne, ned i benene og op gennem lænden, ryggen, skuldre og nakke og tænder et vidunderligt sollys inde i hendes hoved.

”Denne gang vil jeg trække den og nyde den rigtig længe”, når hun at tænke.

Skrevet af Carsten

Published On: august 10th, 2011Categories: sex, utroskab0 Comments on Blind DateLast Updated: august 30th, 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex