Jeg sidder i bussen sammen med mine kollegaer på vej ud til mit arbejdes hovedkontor for at fyre den a til et ordentligt brag af en julefrokost som tankstationen jeg arbejder på holder årligt.

Jeg var virkelig i top form med mit udseende :På trods af mine ’’små’ 16 år har jeg langt platin-blond hår ned til røven, sexet makeup med lange kunstige øjenvipper og flotte glasfibernegle selvfølgelig…. Jeg føler mig virkelig lækker og selvom vi skal have arbejdstøj på ude på hovedkontoret kan man stadig se min D-skål og min røv tydeligt markeret pga. det stramme arbejdstøj.

Vi ankom så på hovedkontoret i København og alle var vel mødt op og sprutten var pakket i bilen så vi kunne fyre den a ’et hemmeligt’ sted efter vi havde spist. 
Jeg går og snakker med min kollega Camilla og da jeg pludselig ser en kronraget fyr med nogle store tusser på hans store overarme siger jeg for sjov til Camilla ’’ Nice nu har vores arbejde sgu oss fået personlig dørmand!! ’’ Han kigger så med et skævt smil på mig og siger ’’ hej jeg er din nye chef Kenny’’ og jeg bliver mundlam og helt rød i hovedet og ved ikk hvordan jeg skal redde mig ud a den men han smiler bar til mig.

I løbet a frokosten ser jeg han giver mig elevatorblikket nogle gange og kigger på mig med et glimt i øjet. Vi begynder at drikke lidt øl og da alle har spist færdig får vi lidt tid til skifte om til ’festen’ der foregår et hemmeligt sted jo.. Jeg tager en lille leopardsag kjole på med et bælte under brysterne så de rigtigt træder frem og man kan se mine lange solbrune ben og da jeg er helt klar og går ud til de andre taber Kenny undermunden helt og siger ’’ Og mig som troede du ikke kunne ligne en pornostjerne mere end før’’ og griner sødt til mig.

Da klokken nærmer sig 19.00 beslutter vi os for at tage på en resturant og spise lidt og ikke mindst så er der FRI BAR så den er alle friske på. Der er buffet og jeg står bag Kenny som tager fat i et lille styk kylling og siger jeg virkelig ska prøve at smage det her, så jeg åbner munden og han håndfodrer mig men til min forbløffelse stikker han 2 fingre rigtigt ind i munden på mig så de lige bliver suttet godt og grundigt af.  Var det bar mig eller lagde han vildt an på mig??

Jeg tænker det måske nok bar er mig der har misforstået det hele og tager det køligt og det viser sig at mig og Kenny falder vildt godt i hak sammen og det var så den dag jeg fik mit kælenavn Bambi pga. mine lange ben ( og min gang i beruset tilstand nok ser ud som bambi på glatis? )

Efter maden tager vi så over til det hemmelige sted hvor vi ska’ slutte aftenen a og virkelig drikke igennem og jeg er allerede godt vissen og kan dårligt se ud a øjnene så jeg beslutter mig for a holde en kort pause med sprutten så jeg ikk går død med det samme.

Det hemmelige sted viser sig så at være hjemme hos Kenny som har en overfed lejlighed som ser ud til at være et fedt sted at fyre den af i. vi slæber alt vores sprut ind i hans stue og så bliver der ellers drukket igennem. Min daværende kvindelige chef Hanne som så stopper og Kenny så overtager var oss’ begyndt at blive ret fuld så vi beslutter sammen at vi tager en taxa hjem når vi nu vil hjem da vi bor ret tæt på hinanden så jeg kunne sagtens drikke igennem da jeg ikke behøves tænke på at komme hjem så.

Kenny var blevet godt og grundigt stiv og vi står og ryger sammen ude i hans køkken og flirter en masse med hinanden og pludselig stiller han sig om bag mig og presser sit underliv hårdt mod min røv. Jeg læner mig over køkkenbordet og stritter endnu mere med røven da jeg kan mærke hans stive pik gnide mod min glatbarberet fisse som mega hurtigt bliver våd.. Han tog hænderne op og begynder at gramse på mine store bryster og finder ret hurtigt ud a at jeg var piercet i den ene nippel så den begyndte han at lege lystigt med mens hans anden hånd begynder at bevæge sig ned over mine trusser. Han trækker min g – streng lidt til side med den ene finger og begynder at lege med min klit blidt men alligevel ved jeg godt at han har magten fuldstændig og han bestemmer tempoet. Han stikker 2 fingre op i mig bagfra mens han snaver mig så jeg ikke larmer for meget , han sætter farten op og jeg kan mærke at jeg er ved at komme men pludselig står min kvindelige chef Hanne ved siden a os og jeg fjerner mig straks fra Kenny og ved ikke hvad jeg ska sige eller gøre men Hanne siger bar at hun godt lige vil snakke med Kenny.. alene….

Jeg går ind i stuen til de andre et par minutter senere og der sidder Kenny i sofaen og smiler frækt til mig og vil holder os lidt på afstand fra hinanden et stykke tid så vi ikke får problemer.

Da klokken nærmer sig 5 er det vist på tide at komme hjem af og jeg leder efter Hanne så vi kan få fat i en taxa sammen men jeg finder hende liggende på sofaen , ligbleg i hovedet-.. Hun var blevet dårlig… hun forklarer at hun er nød til at blive sovende der til i morgen da hun ingen gang kan bevæge sig uden at kaste op…

Hvordan kommer jeg nu hjem?? Togene kører ikk og jeg har ingen penge med?

Jeg besluttede at falde om i en seng og faldt så i søvn. Senere den nat hører jeg pludselig nogen komme ind til mig men orker ikke åbne øjnene for at se hvem men pludselig hører jeg et par bukser falde til gulvet og kigger og finder ud af at det er Kenny der er ved at smide tøjet og det er hans seng jeg har lagt mig i. Jeg kan med det samme se på ham at han er stangbarcardi og han kigger på mig og siger, ’’ bar sov videre frække’ og så kaster han sig i sengen og falder i søvn på 3 sekunder.

Næsten morgen vågner jeg ret tidligt og har det sårn okay og ventede lidt på at Kenny vågner men besluttede mig at ligge mig lidt ind til ham og det endte med at vi ligger helt tæt i ske sammen.

Jeg smider trusserne og begynder at gnide mig lidt op ad ham og jeg kan mærke han straks får jern på og lige pludselig stikker han 2 fingre op i mig mens han leger med min klit med den anden. Det er vildt dejligt og jeg ligger og stønner som aldrig før. Jeg kigger mig over skulderen og kigger frækt på ham mens jeg stønner ham lidt i øret. Han fjerner sin hånd og tager fat om sin pik og prøver at få den op i mig med lidt besvær. Han hvisker til mig at jeg er mega stram og snaver mig mens han pludselig i et stød banker sin store pik helt i bund på mig. Jeg klynker lidt og det gør ham endnu mere liderlig idet han pludselig bar tager fat om mig og knepper mig hårdt fa siden af. Efter et stykke tid tager han sin pik ud uden at sige noget og presser den mod min røv. Jeg bliver lidt nervøs da jeg aldrig har fået den i røven før og hans pik var oss ret stor men jeg gav efter og han presser den op i røven på mig og så fik den ellers gas.

Jeg klynker af smerte men han var ligeglad og jo mere jeg klynker jo hårdere år jeg den.. og det tænder mig helt vildt.. han holder tempoet i meget lang tid og hvisker i mit øre at han elsker at høre mig stønne og leger med min klit mens han knepper mig for hårdt i røven-. Jeg kommer i en vild orgasme og skriger den virkelig ud så selv naboerne måtte kunne høre det. Han hvisker ham i øret at jeg vil ha han kommer langt oppe i mig.

Han bliver helt vild og knepper mig endnu hårdere og griber pludselig hårdt fat i min røv og holder fast og så kan jeg mærke at han skyder den største ladning sæd op i mig..
Han falder sammen over mig og jeg kan mærke hvordan den varme sæd løber ud af mig og ned af mit inderlår.

Han kysser mig en enkelt gang og jeg betragter hans flotte sorte tusser på overarmene som også dækker hele hans ryg. Han var en virkelig lækker fyr som virkelig vidste hvad han ville have .

Pludselig går det op for mig at Hanne jo lå og sov inde i stuen på sofaen!! Jeg går helt i panik og Kenny ved udmærket godt at han kan få en fyreseddel for at ’’udnytte sin stilling’ som det hedder når man er sammen med en underordnet..

Jeg går ind i stuen og ånder lettet op da jeg ser at hun heldigvis ikke ligger der men er taget hjem i løbet a natten.

Men til gengæld lignede stuen bar Roskilde festivalen med alle de øldåser overalt på gulvet og smøgskodder på gulvet og chip og sprut udover hans flotte glasbord.
Jeg beslutter mig for at hjælpe ham lidt og begynder at rydde lidt op mens han tager et bad og da jeg står ude i køkkenet og vasker op stiller han sig bag mig og mærker efter om jeg har trusser på og hvisker mig i øret’’ Mmm jeg elsker når du render trusseløs rundt’’

Han tager sin pik og lader den glide hårdt op i min stramme og ikke mindst våde fisse mens han holder hårdt fast i mit hår og banker sin pik hårdere og hårdere op i mig.
Han giver mig et ordentligt klask i røven mens han knepper mig bagfra og lige pludselig klasker han mig endnu hårdere i røven og trækker sig ud og sprøjter ud over min røv med en ordentlig ladning. J
Jeg slikker mig liderligt rundt om munden – jeg elsker at blive brugt fuldstændig og at jeg ikke har noget at sku ha sagt..

Klokken nærmer sig 13 og jeg forklarer ham at jeg faktisk ska’ på arbejde kl. 17 og om at ikk ville køre mig på arbejde på et tidspunkt. 
Han griner lidt a det og sys tanken om at jeg skal rende haltende rundt ude på arbejdet fordi jeg er blevet voldkneppet er meget morsomt.

Han tager tøj på og jeg står og vasker glasbordet af for ølsjatter da han siger’’ du kan sgu da ikk bar stå foroverbøjet og stritte med røven sådan der’’. Jeg smiler frækt til ham og han stiller sig om bag mig igen og trækker bukserne ned om anklerne og så bliver jeg kneppet hen over hans glasbordet. Jeg er begyndt at blive lidt øm så jeg klynker lidt over det så pludselig fjerner han sig og tvinger mig ned på knæ og presser sin pik langt ned i halsen på mig.

Jeg sutter alt jeg kan og kigger liderligt op på ham mens jeg lader min tungepiercing lege med hans pikhoved og tager den så langt til roden jeg kan. Jeg kan mærke han begynder at spænde og giver nogle dybe støn og jeg får en ladning i munden. Han kigger ned på mig og beder mig åbne munden så han rigtigt kan se hvor meget han er kommet i munden på mig. ’’ Slug det’’ siger han og bider sig lidt i læben da jeg sluger det og slikker mig om munden for at få alt med.

Vi tager tøj på og så kører han mig på arbejde….

Det forblev vores lille hemmelighed…

Denne historie er sand og skete i december 07’ og jeg arbejder stadig på den samme arbejdsplads med min chef i bedste velgående. Vi fortryder intet fra den aften på trods a at han er dobbelt så gammel som mig og at vi begge kan blive fyret. Der sker stadig ting og sager på arbejdspladsen.. uden for overvågningskameraernes linse….. 😉

Published On: april 27th, 2008Categories: fulde piger, sex24 Comments on Brugt af chefenLast Updated: april 27th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex