Den tætsiddende festkjole fra aftenen inden klæbede til hendes svedige krop da hun halvsovende sad i bussen på vej hjem. Hun havde overnattet hos en tilfældig ung fyr hun havde mødt i byen, men sexen havde været kedelig og noget der skulle overstås, og i sidste ende sov hun kun hos ham fordi hun ikke kunne tage hjem, da hun boede langt væk fra byen. Hun var slet ikke blevet tilfredsstillet af den amatøragtige teenage-dreng, og som hun sad der i bussen tænkte hun på, hvornår hun mon ville få noget rigtig pik. En stor tyk pik der knapt nok kunne være i hendes stramme fisse, men alligevel blev tvunget ind igen og igen uden hun kunne gøre det mindste for at undgå det. Hun smilede lidt for sig selv ved disse frække tanker, men i samme nu fik hun et chok. Midt i hendes farlige og hede tankespind, opdagede hun med ét en mands blik der borede sig ind i hendes øjne. Hun følte sig øjeblikkeligt skyldig og følte sig sikker på, at han kunne læse hendes tanker.

 

Manden var i midten af fyrrene, skød hun på, men så ud til at holde sig godt. Han var høj og bred og hans hår var tykt og mørkt. Han fastholdt sit blik på den unge pige og fortrak ikke en mine. Hun, derimod, skød omgående blikket ned og kunne tydeligt mærke at hun rødmede, da noget i hende sagde, at han kunne opfylde hendes fantasier. Med forfærdelse så hun ud af øjenkrogen, at manden nærmede sig hende, indtil han stod helt tæt ved. Han bukkede sig ned, rejste sig igen og sagde til pigen: ”Du har vist tabt noget”. Pigen tvang sit blik til at møde hans, han rakte hende et sammenfoldet stykke papir, og gik igen om bagest i bussen.

 

Hans stemme havde været mørk og alvorlig, og han havde synes endnu større tæt på. Med skælvende hænder og stadig i total forvirring foldede hun den lille lap ud, og læste: ”Du skal have noget pik. Stå af når jeg står af. Det er en ordre.” Hun læste de få ord igen og igen og var som lammet. Hun burde være rædselsslagen, men til hendes overraskelse bredtes der en hed varme mellem hendes ben, og mærkelig følelse af vellyst var uundgåelig. Hun følte sig draget mod denne alvorlige, mystiske mand. Hvad ville han? Ville han gøre hende fortræd? Hendes skød brændte.

 

Hun kiggede forsigtigt op, og så manden stå, tilsyneladende helt upåvirket, bagest i bussen og kigge ud af vinduet. Bussen stoppede. Manden blev. Pigen trak vejret heftigere hun. Hun boede ikke langt herfra, men bussen skulle passere en stor skov inden, og skovens udkant sås allerede tydeligt forude. Hun skælvede af rådløshed og forvirring, men mest af alt af begær. Et uønsket men særdeles voldsomt begær strømmede gennem hende, og hun følte sig nødsaget til at følge hans ordre. Bussen stoppede igen, denne gang var der skov på begge sider af vejen. Manden kastede et hurtigt og sigende blik til pigen, og forlod derefter bussen. Hun var som forstenet, og havde aldrig før stået med så mærkværdigt et valg. Bussens døre lukkedes. Var det så for sent nu? ”Stop!” hørte hun sig selv råbe til buschaufføren. Han stoppede.

 

Pigen gik ud af bussen og nåede et øjeblik at tænke, at det hele var fuldstændig åndssvagt. Hvad havde hun gang i? Hun nåede ikke at tænke ret meget mere, for i samme nu blev hun grebet i armen med et hårdt tag. Manden trak hende hastigt ind i skoven uden et ord. Pigen var ikke i stand til at sige noget. Da han havde trukket hende af sted i noget tid, skubbede han hende med ryggen først ind i et mægtigt træ. Han tog fat om hendes hals og klemte let. ”Har din mor og far aldrig fortalt dig at du ikke må gå med fremmede? Du gør måske ikke som de voksne siger?!” Selv hvis pigen vidste hvad hun skulle svare kunne hun ikke da grebet om hendes hals strammedes. ”Så skal du straffes, uduelige møgtøs. Jeg skal nok lære dig at adlyde. Fra nu af gør du kun som jeg siger, og du taler kun når du får besked på det. Er det forstået?” Han slap hendes hals, men hun fik ikke lov at bevæge sig, for med det samme tog han fat i hendes håndled og begyndte at binde hende fast til stammen. Pigen hev efter vejret. ”Er det forstået?!” ”Ja.”

 

Aldrig i hendes vildeste fantasi havde hun troet det muligt at hun kunne være så skrækslagen og så stjerneliderlig på samme tid. Hun havde lyst til at løbe skrigende bort og råbe på hjælp, men samtidig kunne hun ikke få tanken væk fra hans pik, som hun tydeligt havde set vokse sig stor og stærk i de sorte cowboybukser de sidste par minutter. Hun besluttede sig for, at lade sig give fuldstændig hen til den fremmede mand, og lade ham kontrollere slagets gang. Han havde bundet hendes arme stramt om stammen bag hende, og kom nu hen på hendes side igen. Han havde et udspekuleret smil på sine læber. ”Og fra nu af hedder det ”ja, herre”, er det forstået?” ”Ja herre”.  ”Nu skal du fandeme have noget pik din uartige tøs. Du skal have min store fede kødfulde pik i din mund.” Han tog om hendes skuldre og trykkede hende voldsomt ned mod jorden så hun til sidst sad på den fugtige skovbund, stadig med hænderne bundet til stammen.

 

Det gjorde voldsomt ondt og hun kunne høre sin kjole flængedes bagpå. Samtidig kunne hun mærke at hun var ved at blive godt fugtig i trussen. Hun udstødte et gisp da manden lynede ned og hev sin pik frem. Den fra i går havde egentlig været stor nok til hendes lille teenagefisse, hvis han da havde kunnet finde ud af at bruge den ordentligt, men denne her var enorm. Hun havde kun set så store pikke i pornoblade før, og hun var slet ikke forberedt på at kunne møde en i virkeligheden. ”Åbn munden og stik tungen ud.” Hun var stadig i chok over kæmpepikken, men adlød øjeblikkeligt. Manden holdt fast med begge hænder i sin pik og begyndte at gnide den rundt i hendes ansigt og henover hendes varme våde tunge, som hun ivrigt stak frem fra hendes vidtåbne mund. Han maste sin pik mod hendes kinder og hals og tunge, og et par gange nærmest slog han hende i ansigtet med sin pik der blev stadig hårdere og større. Han stak en finger ind i hendes mund og hun begyndte ivrigt at sutte på den. Så to fingre, og hun suttede og suttede. Han blev voldsommere og voldsommere med både fingre og pik, indtil han med et tog fat i hendes hår og pressede hendes hoved ned over hans svulstige dunkende store pik.

 

Han pressede hende så langt ind han kunne. ”Du skal bare sutte til din lille luder. Slik min store hårde pik det bedste du kan. JA! Dygtig pige.” Hun havde intet at skulle have sagt. Flere gange var hun ved at kvæles, men han var ligeglad, han førte bare hendes hoved frem og tilbage over hans svulmende lem. Hun kiggede op på ham med tryglende øjne, men han viste ingen nåde. Sandheden var, at hun nød det i fulde drag, og at safterne væltede ud af hendes nu svulmende og drivvåde fisse. Pludselig slap han hendes hoved, trak sig hurtigt ud og hun hev igen efter vejret. Han spillede sin pik voldsomt lige foran hendes ansigt nu. ”Din beskidte uartige lille luder. Du nød det jo!” ”Ja, herre”, indrømmede hun. Pigen var begyndt at være rigtig glad for denne leg. Hun tænkte kun på mandens pik og på hvornår hun måtte få lov at blive gennemkneppet af den i hendes andre huller. Manden stak igen to fingre i hendes mund og hun suttede ihærdigt, taknemlig over at få lov. Han rev i sin pik og begyndte at stønne mere og mere højlydt indtil han som en eksplosion kom ud over hendes ansigt og i håret. Med begge hans hænder begyndte han nu med voldsomme bevægelser at smøre den fede sperm ud i hendes ansigt. ”Slik så mine hænder rene din lille hore, ellers får du ikke noget pik, og det er jo det du vil ikke?” ”Jo herre”, sagde hun og begyndte ivrigt at sutte alle hans fingre på de to enorme hænder.

 

”Jeg er kun lige begyndt med dig”, sagde han, og fandt noget der lignede et tørklæde frem fra sin jakkelomme. ”Nu skal vi rigtig lege”, fortsatte han, og bandt tørklædet stramt om hendes øjne så hun intet kunne se. Han bandt hende fri fra træet og hev hende brutalt op fra skovbunden. Han skubbede hende af sted, og hun havde ingen idé om hvor langt de havde gået da han pludselig standsede hende. Hun kunne høre der blev fumlet med nogle nøgler, og hun hørte døren knirke, da den gik op. Han trak hende op ad et par trin, og skubbede hende ind i noget der måtte være et bord, som hun forskrækket faldt indover med hele overkroppen. ”Bliv liggende!!!” Skreg manden, da hun forsøgte at rejse sig op igen. Hun blev liggende. Lugten i skovhytten var tæt og stram, og det var tydeligt at der ikke var blevet gjort ordentligt rent i lang tid. Hvor mon hun var nu? Manden havde tilsyneladende befundet sig i et andet rum de sidste par minutter, efter lydene et dømme, men nu kunne hun høre hans tunge skridt komme nærmere. Hendes tanker fløj rundt og hver eneste af dem gjorde hende liderlig. Hvad ville han gøre nu? Ville hun snart få hans pik at mærke i hendes drivende våde skrigende kusse?

 

Hun fik kuldegysninger ved tanken. ”Nååh” hørte hun bag sig. ”Lad os kigge på varerne”. Hun gispede da det gik op for hende, at stemmen ikke tilhørte mandens. ”Hvem er du?” hørte hun sig selv sige, men i samme øjeblik mærkede hun et gevaldigt klask henover balderne, og hun skreg af smerte. ”SAGDE JEG IKKE TIL DIG DU KUN SKULLE TALE NÅR DU FIK BESKED PÅ DET?!” ”Jo herre”, peb hun som en lille pige der havde været uartig overfor sin far, og nu bare ville vinde hans kærlighed tilbage. Hendes blindfold blev fjernet, og hu så, at hånden og den råbende stemme havde tilhørt den første mand. De var to. ”Du kalder ham Mester, lille luder.”

 

 ”Dur hun til noget?” spurgte Mester. ”Hun kan i hvert fald slikke, den lille so. Men hun er stadig bare en uartig tøs der skal straffes”, svarede manden. ”Vil du gerne bede om noget pik, lille pige?” ”Ja, Mester”. ”Det hedder ja tak!!!” ”Undskyld Mester! Ja tak!” Selvom hun ikke længere var blindfoldet, havde hun stadig ikke set Mester. Han stod bag hende og hun turde ikke vende sig. Desuden pirrede det hende, at hun ikke vidste hvem han var. ”Det var bedre… God pige.” Hun kunne høre mændene grine bag hende. Der blev trukket op i hendes kjole og to hænder begyndte forsigtigt at kærtegne hendes runde balder. ”Ikke værst”, hørte hun Mester udbryde. Han begyndte at ælte balderne lidt hårdere nu, men ikke voldsomt. Hun slappede af og nød det. Han begyndte at sprede hendes balder og køre en finger ned gennem røvsprækken. Hun kunne fornemme at manden trak sig tilbage, og satte sig på en stol nogle meter fra bordet hvorpå hun lå foroverbøjet og med strittende røv. ”Sikke en dejlig lille røv du har, prinsesse”, sagde Mester.

 

Han fortsatte med at køre fingeren op og ned gennem revnen, og kun let strejfe stjernen. Hun krympede sig af fryd hver gang, og fantasierne rasede. Pludselig kunne hun mærke det ikke længere var en finger, men en pik, der kærtegnede hendes røv. ”Du vil gerne have den i røven vil du ikke?” ”Jo, Mester”, indrømmede pigen, og begyndte at stønne svagt. ”Det tænkte jeg nok. Beskidte klamme lille luder. Men først skal du mærke den i fissen!” Med ét blev behandlingen af hende en anden. Han flåede hendes trusser ned om anklerne, sparkede hendes ben ud så de var helt spredte og trusserne blev revet i stykker. Så begyndte Mester at slå sin pik op mod hendes pjaskvåde teenagefisse så hun kunne mærke hvordan hendes egne safter sprøjtede ud på hendes lår. ”Nå man er godt nok våd hva?!” Sagde han med en stemme, han knapt kunne kontrollere af liderlighed. Pigen stønnede nu højlydt og fik fremstammet et ”ja Mester!!”

 

Med ét huggede han til. Han borede sin jernhårde pik ind i hendes kusse og hun skreg af smerte og vildskab. For hende var smerten nu forbundet med ultimativ nydelse. Han huggede i hende igen og igen, lige hårdt hver gang. Hun holdt fast i bordpladens sider så hendes knoer blev helt hvide, mens hun forsøgte at holde skrigene tilbage. ”Er det det du vil ha’ hva’? Liderlige tæve.” ”Ja Mester!! Knep mig knep mig knep mig du skal støde i min fisse med din hårde pik, mer’ mer!!!” Det næsten sortnede for hendes øjne. Aldrig før havde hun haft så meget lyst til pik, og det fik hun nu! Hun havde næsten glemt, at de var to, indtil hun hørte sin herre fra en lænestol lidt derfra: ”Gem noget til mig!”. Mester trak sig ud af hende, stadig med pikken stor og stiv, og nærmest kastede pigen hen til manden i lænestolen. Hans pik var helt hård igen nu, og hun rystede af liderlighed ved gensynet. Manden rejste sig. ”Sæt dig i stolen. Jeg knepper hende, så kan hun slikke dig imens”, sagde manden henvendt til Mester. Mester satte sig, og hun så ham for første gang. Han var ældre, måske i midten af halvtresserne. En gammel gris, tænkte hun, men nød tanken. Hun blev skubbet i ryggen, så overkroppen bøjede ned over mester, som fik hendes bryster i hovedet og hun stod med røven i vejret. Manden tog fat i hende og begyndte at kneppe hende i kussen. ”Åh jah!! Din pik er så stor herre! Knep mig knep mig!!” Hun fik et hårdt slag over de blege balder. ”Du skal nok få al den pik du vil have. Du skal kneppes af så mange forskellige pikke i dag, at du ikke drømmer om det.” Mester trak hendes mund ned over sin pik, og hun suttede løs. Hun spyttede på huns pik, slikkede og suttede og tog ham helt ned i halsen. ”ÅÅh den pige kan slikke!! Ja!! Fuck!” Skreg mester mens han holdt stramt i hendes hår og pressede hendes hoved mod sin svulmende pik. Hun nød at blive kneppet mens hun suttede pik. Hun havde aldrig prøvet det før, men hun elskede det, og gjorde sig umage med at tilfredsstille sine herrer.

 

 

Med det samme gik døren op. Hun blev tvunget af Mesters hænder til at blive ved med at sutte hans pik, men hun kunne høre, at der var kommet flere mænd ind ad døren. ”Kom og knep hende, drenge! Hun skal bolles og kneppes og bruges til hun ikke kan gå. Jo flere mænd jo bedre!” ”Nu skal hun fandme have pik den lille jomfru”, sagde en af de nyankomne mænd. Manden, der havde været i gang med at kneppe hendes kusse ubarmhjertigt, hendes første herre, trak sig pludselig ud og hev pigen op at stå og vendte hende, så de nye mænd kunne få et kig på hende. Hun skælvede da hun så ikke færre end 5 mænd stå foran hende med jernhårde lem, sultne og begærlige blikke og udtryk i ansigterne der forvissede hende om, at hun ikke ville mangle pik hele den dag, og at hun ville få alt det, man kunne forestille sig. De nærmede sig hende alle syv som ulve. Hun fik roligt besked på at sætte sig på knæ, og hun adlød. ”Nu skal du først sutte os alle syv på skift.” De stillede sig i en tæt rundkreds om hende og begyndte at gnide deres pikke rundt i hendes hår og ansigt og nakke. Hun tog beslutsomt fast i den første pik og begyndte at slikke det bedste hun havde lært. Først sugede hun bollerne inde munden og derefter slikkede hun langsomt om af skaftet. Hun tog et fast greb om det pulserende lem og begyndte at malke mens hun dækkede hovedet med sin varme bløde mund og suttede til. ”orrrh!!” skreg manden og tog nu styringen. Han kunne næsten ikke klare det, tog fat om hendes hår og begyndte at kneppe hendes mund voldsomt.

 

 

Efter sutterunden var alle mændene utålmodige for at trænge op i hende. Hun tog så meget pik hun kunne. Hun red en mand som lå på sofaen med hovedet hvilene på armlænet. Hun lå ned over ham, og mens hun red ham kunne hun sutte to pikke på en gang som stod ved siden af sofaen. Med hånden rev hun den af på en fjerde. Hun vidste, at det var nu hun skulle have den i røven, for der var stadig tre fyre uden arbejde, og hendes lille stramme røvhul var ledigt og blottet i den vinkel hun lå. Mens hun suttede og kneppede og malkede det bedste hun kunne, begyndte en grådig finger at massere hendes bageste hul. Hun sukkede af lykke. Hun mærkede sine balder blive spredt og en af mændene satte pludselig tungen til. I et øjeblik standsede hun alt hvad hun havde gang i af ren og skær nydelse ved at mærke tungen slikke hendes røv, men et solidt klask over balderne af ham hun spillede pik på mindede hende om, at de nok skulle bestemme hvornår hun skulle stoppe med noget som helst. Slaget i enden brændte, og det tænde hende så hun nu kneppede hurtigere og hårdere endnu. Tungen i stjernen havde hun aldrig oplevet før. Det var vidunderligt, og manden vidste virkelig hvad han lavede.

 

Han slikkede og slikkede og supplerede nogle gange med en finger. Han masserede hårdere og hårdere med tunge og finger, og med ét lod han en finger slippe op. Så to. Han kneppede hendes røv med to store fede fingre og hvis ikke hun havde haft to pikke i sin mund ville hun have skreget af smerte og fryd. Så mærkede hun pikken. Ingen nåde. Ikke noget med en blid start, nu skulle hun bare have den i alle huller på en gang, og der skulle bolles til. Hårdere og hårdere stødede han til i hendes snævre bageste hul, og samtidig kneppede manden under hende også hendes drivvåde fjams endnu vildere. ”Får du nok pik nu hva?! Liderlige billige møgkælling, får du nok?” En af de mænd der ikke havde sin pik inde i hende var begyndt at slå hende taktfast og hårdt i røven mens han råbte af hende. Hun tændte på at være deres slave, deres luder, deres dukke de kunne misbruge, deres lille møgso. Hun kunne mærke hun snart nærmede sig sin orgasme. Hendes krop krampede sammen. Hun kunne ikke få vejret. Hun kneppede og blev kneppet hårdere og hårdere og vildere og mere smertefuldt. De rev hendes krop til blods og bed hende. Total smerte, total nydelse. Med et brag eksploderede hendes krop i en uregerlig orgasme. Hun skreg og græd og orgasmen fortsatte. Mændene trak sig ud og fjernede sig fra hende.

 

Orgasmen var stadig i hende som en uendelig bølge da hun lå på sofaen og mærkede alle syv pikke sprøjte ud over hende på en gang. I munden, i håret, på maven, ud over brysterne indtil hun var dækket til af sperm. Hun var næsten bevidstløs efter eksplosionen, men mærkede, at flere af mændene allerede var klar igen. De kneppede hende på skift og sammen hele resten af dagen.

 

Dette er min første novelle. Skriv en kommentar!

 

Skrevet af Tanja

 

 

Published On: juli 9th, 2010Categories: Uncategorized46 Comments on Brugt og udnyttet af fremmede mændLast Updated: juli 9th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex