Det er en ganske normal regnvåd dag, og jeg går ind på kontoret for at tjekke min mail. Der er kommet en mail fra min mand og da jeg åbner den viser det sig at det er billeder af mig i ganske anderledes stil end dem man ville vise for familien!  Han skriver at de er lagt ud på nettet, så andre også kan få glæde af dem. Jeg ligger på sengen med sperm ud over hele kroppen. På et andet er mine ben spredt så meget de kan og man kan se at min fisse er drivende våd af dels mine egne safter og også sperm. Jeg lader tankerne gå tilbage til den aften de blev taget.

Vi havde siddet og fået en god middag, med et par glas rødvin, og jeg kunne mærke at der lå noget i luften, da han sagde at jeg skulle gå i bad, mens han ryddede op. Som sagt så gjort, og mens jeg var i bad tænkte jeg at min fisse trængte til at blive barberet, så jeg smurte den ind i barberskum og gned det godt ind. Jeg var så optaget,at jeg ikke hørte min mand komme, før han pludselig stod under bruseren sammen med mig og sagde at nu skulle han nok overtage. Jeg lod ham om at barbere mig, og nød at mærke hans blide hænder smøre skummet godt rundt i min fisse. Da han var færdig og tilfreds med, hvordan det så ud, sagde han til mig om at lægge mig ind på sengen, og at jeg i aften skulle få en overraskelse, jeg sent ville glemme.

Han gav mig bind for øjnene, og da jeg sagde at det ville jeg ikke, fik jeg at vide at jeg bare skulle slappe af og nyde.

Jeg var allerede blevet lidt ophidset, og da jeg mærkede hans tunge langsomt begynde at slikke min fisse, og ramme min knop blev jeg hurtigt våd og liderlig. Jeg stønnede og bad ham kneppe mig, men pludslig mærkede jeg at han rejste sig fra sengen og åbnede døren. Til min store gru, hørte jeg ham sige ” Nu er hun så våd og liderlig som hun kan blive, så nu er det jeres tur” Jeg var skræmt, men alligevel stadig så liderlig at jeg næstan ikke kunne vente på, hvad der skulle ske. “Du har jo så tit ønsket dig flere pikke på en gang og i aften skal du få dine ønsker opfyldt” Jeg mærkede et par fingre mellem mine ben der langsomt gled op til fissen, og et par fingre smuttede ind i min efterhånden sjaskvåde fisse. ” Hun er godt nok våd og liderlig” lød det fra en stemme jeg ikke genkendte, og pludselig mærkede jeg at der var flere hænder der kærtegnede mine bryster og fisse. Hvor mange mon der er nåede jeg lige at tænke da jeg hørte min mand sige ” i må gerne tage hende flere af gangen, hun er en rigtig lille spermluder, der ikke kan få nok.” Så blev jeg hevet op at sidde, af et par stærke arme og jeg mærked en der lagde sig ned og så blev jeg smidt ned ovenpå ham og en hånd førte en pik ind i mit våde hul.Samtidig kunne jeg mærke at mit numsehul blev smurt godt og grundig med creme og jeg blev endnu mere liderlig ved tanken om 2 pikke på en gang. De begyndte i en jævn rytme at kneppe mig og snart kunne jeg mærke at der blev så vådt i min fisse at jeg var bange for et pikken skulle glide ud. Det var det mest liderlige jeg nogensinde havde prøvet og min stakkels fisse og numse kunne næsten ikke holde til det. Jeg kunne mærke at de 2 mænd begyndte at ryste og snart lød der et brøl fra den ene og han lod sin ernorme mængde af sperm sprøjte ind i min numse og ganske kort efter var det ham der tog sig af min fisse der kom, og lod sit sperm komme dybt inde i mig. De 2 trak sig væk, og så hørte jeg min mand sige “slik hende lige ren” og jeg mærkede pludselig en tunge(en kvinde´s?) langsomt begynde at slikke mine opsvulmede skamlæber,og så blev tungen stukket ind i mig, jeg mærkede orgasmen komme rullende ind over mig og lod den få frit løb, mens jeg skreg af nydelse. Nu troede jeg så det hele var overstået, men igen lød min mands stemme og sagde ” så er det den næste, hun er klar igen” For at vise jeg var skilte han mine skamlæber fra hinanden og sagde til den eller de andre” Hold hendes ben godt fra hinanden, jeg bliver nødt til at fotografere hendes dejlige våde skinnende fisse, der sådan driver med sperm.”

Jeg mærkede at der blev grebet om mine ben og jeg blev kælet med over hele kroppen af blide hænder og våde tunger. Så var der en der slikkede mig igen og pludslig sagde en stemme “nu er det vist min tur” Og uden varsel blev der sukket en pik i mig og samtidig mærkede jeg at der satte sig en overskrævs over mit hovede og der blev sagt” Nå- din lille liderlige spermglade tøs, kan du også sutte pik?”  jeg tog gladeligt imod pikken og begyndte at sutte og slikke på den, samtidig med at jeg blev kneppet, og lidt efter kunne jeg mærke at der kom flere op i sengen til os. Ham der kneppede min fisse kom med et brøl og jeg mærkede han trak sig ud og så blev min fisse sprøjtet til med sperm.Min dunkende våde fisse trak sig sammen igen og min krop gennemrystedes af endnu en orgasme. Jeg følte mig stadig liderlig, men var også ved at være lidt øm i både fisse og numse efter at have været brugt af, Ja- jeg havde ikke tal på det mere. Så kunne jeg mærke på den pik jeg havde i munden at den begyndte at rykke lidt og pludslig sprøjtede det ud med sperm fra den. Jeg kunne ikke have det hele i munden, så det begyndte at løbe ned ad min hage. De mænd der sad ved siden af mig i sengen begyndte pludsekig at stønne højere og højere og så kom de ud over mig med al den sperm deres pikke ikke længere kunne holde på. Jeg var efterhånden smurt ind i så meget sperm så der ikke var ret mange tørre pletter tilbage. Igen hørte jeg min mand spørge om der var flere der havde lyst til at bruge mig. Min fisse var igen våd og liderlig og jeg havde virkelig lyst til at få mere, så jeg håbede… Der var åbenbart stadig nogen der havde lyst, for jeg blev pludslig lagt om på maven og igen blev mit numsehul gjort klar med masser af creme og jeg mærkede et pikhoved drillende køre rundt om mit lille sramme hul. Så blev den jaget ind med sådan en kraft at jeg skreg. Og han begyndte at pumpe løs i mit hul Det var en ganske anderledes følelse end i fissen og jeg kunne mærke hvordan jeg blev meget våd i fissen af at mærkr pikken i mit bagerste hul.Pludselig kunne jeg mærke at en eller anden møvede sig ind under mig og begyndte at slikke min fisse. Du godeste, hvor var jeg liderlig nu! At blive slikket samtidig med at blive gennemkneppet bagi var noget af det liderligste jeg havde prøvet.Min stakkels brugte fisse trak sig sammen og jeg kom i den største orgasme nogensinde. Den pik der var oppe i mit bagerste hul blev trukket ud og jeg mærkede en ladning varm sperm blive sprøjtet ud over min bagdel.

Ganske udmattet faldt jeg sammen i sengen, og hørte at folk stille gik ud. Lidt efter kom mind mand ind, tog bindet fra mine øjne og sagde” Nu skal du have din belønning for i aften.” Han stak stille sin tunge ind i min fisse og tungekneppede mig, og da han mærkede min fisse trække sig sammen jog han sin pik ind i mig og kneppede mig. Vi kom samtidig og vores safter blandede sig sammen og vi faldt udmattede  sammen.
Da jeg lidt efter rejste mig for at gå i bad så jeg i spejlet at næsten hele min krop var indsmurt i glinsende sperm, og at det også løb i stride strømme ned af mine ben.

Ja, det var i sandhed en aften jeg sent vil glemme, og nu er det så min tur til at overraske min mand. Han har tit udtrykt ønske om en våd fisse der kan sprøjte, så hvem ved…

Skrevet af Margareth

Published On: september 26th, 2008Categories: gruppesex11 Comments on BrugtLast Updated: oktober 6th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...