Det ville have været en smuk ceremoni, hvis ikke det var fordi jeg vidste, at det var den syvende gang min bedstemor skulle giftes. Det er 4 år siden idag, men jeg vil altid huske den aften. Jeg var kun 18, men allerede meget udviklet og sexuelt erfaren. Jeg havde allerede utroligt store bryster, en DD skål. Jeg har altid haft det nemt med mænd, altid kunne sno dem om min lillefinger. Det var selfølgelig også svært for dem. Jeg var alt hvad der er forkert ved ungdommen idag. Forførende og sexuel, men med et ungt og livligt sind. Lokkende og fristende.

Min bedstemors nye mand, havde to sønner og en datter. Den ældste søn var 31. Han var en ”festabe” men alligevel en karrieremand med stil og klasse. Det var første gang jeg mødte dem, alle tre, og jeg faldt egentlig godt i spænd med dem. På trods af min unge alder og sind, var jeg alligevel meget moden også.

De nygifte skulle tilbringe natten på et hotel inde i byen, og alle børnene og børnebørnene sov i deres hus. De fleste besluttede sig for at gå i seng med det samme vi kom hjem. Det var kun mig og den ældste søn, der besluttede sig for at blive hængende lidt nede i stuen. Vi fandt nogle øl i køleskabet og satte os i sofaen. Jeg var allerede godt beruset fra festen, men vi snakkede rigtig godt sammen og hyggede os, så jeg drak lidt mere.

Vi sad overfor hinanden i sofaen og snakkede om alt muligt. Han havde en kærste hjemme i Esbjerg og hun havde to børn. Han fortalte om hvordan han egentlig ikke elskede hende og hvordan hun havde været ham utro. Jeg har altid bedst kunne lide at sidde med benene oppe, så jeg havde lagt dem over mod ham.

Jeg sidder og fortæller om et ar jeg havde på knæet, da han pludselig lægger hånden på det og begynder at kærtegne det med tommelfingeren. Mit hjerte begynder at dunke hårdt i brystet på mig, og jeg tænker pludselig slet ikke på andet, end at jeg bare må have ham. Da jeg bare bliver siddende ligeså stille, læner han sig langsomt ind mellem mine ben, henover mig og begynder at kærtegne min kind. Jeg signalerer til ham med øjnene at det er i orden. Han stryger håret væk fra mit ansigt, og kysser mig blidt på munden. Han stopper op, og kigger igen på mig efter bekræftigelse af at jeg gerne vil have det. Han kysser mig igen. Denne gang hårdere og mere vådt. Jeg mærker hans tunge begynde at føle sig vej gennem mine læber, så jeg lukker den ind og gengælder den bløde, indvendige massage.

Han presser sig hårdt ind mod mig. Jeg kan mærke hans liderlighed mod min fisse. Han begynder at gnubbe sin stive pik op ad mig, i takt med at han masserer mine svulstige bryster. Åh hvor er han fræk. Jeg vil have ham. Han skal kneppe mig hårdt og vildt. Men han trækker mig med ham op at sidde, og kun modvilligt slipper vi grebet med læberne, for at han kan trække min kjole af mig. Hans bløde læber og tunge når mig igen. Denne gang på halsen og brysterne. Han er over det hele.

Igen presser hans tunge igennem mine læbers bløde barriere. Jeg begynder at knappe hans skjorte op, og uden vi slipper hinanden igen, knapper han B.H.’en af mig. Det er så forkert det her. Jeg må ikke. Det er forkert. De andre er lige ovenpå. Men fuck, hvor er jeg tændt! Forsigtigt trækker han min G-streng til side og masserer med en finger min klitoris. Jeg mærker hvordan safterne begynder at strømme ud af mig. Han mærker det også, for han stikker nu en finger op i skeden på mig, og masserer forsigtigt mit G-punkt. Hans pik er endnu hårdere nu end den var før. Åh, hvor føles det godt. Jeg vil have ham oppe i mig. Skubber ham op fra mig. Han ser så bedende ud, da jeg trækker hans pik frem fra de fine kjolebukser. Jeg vil forkæle ham lidt. Han skal hungre efter mig. Jeg skubber ham helt tilbage så han falder om på ryggen. Den er så stor og hård. Glat og bred. Pludselig bliver jeg overvældet af lysten til at spise ham. Jeg tager med et fast greb omkring roden af pikken og slikker den med tungen nedefra og op. Han stønner tungt og tilbageholdent. Jeg samler læberne omkring den og lader munden glide helt ned over den, til den rammer bagsiden af min hals. Strammer om den med kinderne så det giver et ryk i ham. Jeg sutter på den indtil han til sidst skælver af fornøjelse. Han udgiver safter som jeg sluger åbenlyst for ham, så han kan se hvor meget jeg vil have ham.

Han skubber nu mig om på ryggen og holder mig tæt ind til ham, mens han presser sit kæmpe lem op i mig. Begge stønner vi i takt, af rén nydelse, det gør ondt, men det gør det bare endnu bedre. Hans pik er helt perfekt, fylder mig ud til bristepunktet. Han knepper mig hårdt og jeg kommer til at bide ham i læben af nydelse. Han lader mig gøre det. Han dunker pikken hårdere og hårdere op i mig, jeg mærker en sitrende fornemmelse sprede sig i min krop og sorte pletter kommer for mine øjne. Griber hårdt fat i hans faste baller og presser dem hårdt ind mod mig. Fuck det er godt! Jeg kommer til at stønne så højt at han må lægge en pude over munden på mig. Det bliver vådt mellem mine baller og mine ben vibrerer.

Jeg skubber ham væk fra mig igen og tager fast om pikken på ham, river i den, fast og rytmisk, mens jeg leger med mine bryster for ham. Han stønner dybt, men han skal ikke komme endnu, så jeg slipper mit greb. Vender mig om på alle fire og vifter drillende min røv for næsen af ham. Han bider i den, det er så frækt. ”Stik den op i mig igen, og knep mig som et vildt dyr!” udbryder jeg forpustet.

Nu holder han ikke tilbage længere. Han jorer pikken voldsomt op i fissen på mig igen. Han kører hårdt og hurtigt. For hvert voldsomme stød udgiver jeg et tilsvarende voldsomt støn. ”Slå mig!” skriger jeg, hvorefter han svinger en hånd over min højre balle så det giver et højt smæld. Mit hoved falder ned og hviler på sofaens armlæn, men røven stritter stadig fast op i luften. Han sænker tempoet, ”er du okay?”, spørger han prustende. ”ja for helvede” stønner jeg, ”hårdere!”.

Han trækker den svulmende store pik ud og samler mit hår i sin hånd og rykker mig op på armene igen. Mens han stadig holder fast i mit hår, så mit hoved er revet tilbage, banker han brutalt pikken i min våde fisse igen. Han støder voldsomt og hårdt. Jeg kan ikke længere stønne pga. mit tilbagetrukkede hoved, så han slipper igen. Han banker pikken i bund hver gang. Min fisse er en smule for lille til hans kæmpe lem, så mine høje støn er også af smerte, men jeg elsker det.

”Slå mig igen” befaler jeg, og han svinger igen hånden ned på min højre balle. Det brænder i den, men jeg kan lide det. Han borer pikken hurtigere ud og ind nu, og når ikke længere helt i bund for hvert stød, så jeg banker røven tilbage i mod ham, i takt med dem. Sveden driver af os begge to mens vi begge pumper hårdt mod hinanden. Min fisse dunker og jeg mærker, at jeg kommer igen. Safterne næsten sprøjter ud af mig og driver ned ad mine ben. Han gisper efter vejret. Trækker pikken ud og med et kraftigt brøl, sprøjter han sin varme sæd ud over røven og ryggen på mig. Udånder lettet og lader sig falde ned i sofaen igen.

Jeg går nøgen ud i køkkenet og tører, så godt jeg kan, min ryg, røv og lår med et viskestykke. Da jeg kommer tilbage ind i stuen, ligger han stadig bare på sofaen og pruster. Hans pik ser ikke så voldsom ud mere og ligger bare slapt mellem hans ben.  Han rækker ud efter sine smøger, og tænder en. Jeg går over til ham, stjæler et hiv og lægger mig, på maven, ovenpå ham. Han reder mit hår mellem fingrene mens han smiler.

Senere går vi i seng hver for sig, ingen måtte vide hvad der var sket mellem os. Det var forbudt og forkert, men fuck hvor var det godt!

Skrevet af Malene

Published On: juni 9th, 2011Categories: ! vindernovelle !, familie, sex, utroskab9 Comments on BryllupsnattenLast Updated: september 7th, 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...