Det var begyndt uskyldigt, men hvis Cecilie havde vidst hvordan det ville udvikle sig, havde hun tænkt sig om en ekstra gang og måske gjort det alligevel.

Hun havde været i byen med sin bedsteveninde Lene. De havde snakket om det sædvanlige også sex og det var netop da de snakkede om sex at Cecilie med våde øjne og grødet stemme fortalte Lene at hun var sikker på at Thomas havde været hende utro. De sad længe og holdt i hånden mens Lene forsøgte at trøste sin veninde igennem mange år. De bestilte to glas vin og efter et sip fortalte Cecilie at hun var gravid.

Hende og Thomas havde altid drømt om at få en lille baby og vidste allerede hvad den skulle hedde. Men hun havde ikke fortalt ham noget endnu, hun var sur og tvær på ham fordi hun var sikker på at han havde været sammen med hende den rødhårede Line fra kontoret.De sad længe og snakkede om babytøj, barnevogne, og alt det som hører til en lille ny baby, men det var Lene der brød tavsheden om Thomas formodede utroskab og sagde at hun burde hævne sig så de kunne blive lige! Til at starte med ville Cecilie ikke, men da Lene nævnte navnet på den sexclub som lå i midtbyen og som skulle være et seriøst sted, vågnede en gammel fantasi til live i Cecilie.

Og to uger senere stod hun der så, på dørtrinnet til klubben. Det lå i kælderen og hun måtte gå ned af en stejl stentrappe på sine høje sorte hæle. Der stod Club Rosa på døren som blev åbnet af en ældre herre i sort jakke og hvid skjorte. Han bød hende elegant indenfor og hang hendes frakke i garderoben. Cecilie rystede at skræk indvendigt. Dørmandens elegance forsvandt hurtigt da hun havde betalt ham 150 kr. for indgangen. Han pegede ned af en lang mørk korridor der ledte til flere svagt oplyste rum og lod så ellers blikket glide ned i sin gratis avis. Cecilie sank en klump og begav sig nu på rystende ben ned af gangen. Hun lagde mærke til at der ikke var døre ind til rummene, kun nøgne åbninger.

Det først rum var indrettet som en lille biograf hvor der sad to mænd og så en gay film mens en af dem meget tydeligt sad og onanerede sig selv. Cecilie listede videre, usikker som aldrig før på sit forehavende, men det var ligesom at de mørke rum langsomt trak hende længere og længere ind og væk fra virkeligheden. Da hun stoppede ved den næste døråbning var det første hun fik øje på en ung fyr der sad på første række og nød filmen der spillede på det store lærred.

Han havde lyst hår, så ret så maskulin ud og sad i skjorte og slips som om han lige var gået herind på vej til sit arbejde i banken. Han glemte alt om filmen da han så hende stå der i døråbningen. Usikkert trådte hun nærmere mens hun ud af øjenkrogen så en fyr der fik et blowjob af en rødhåret kvinde oppe på lærredet. Den unge fyr slog sædet ned ved siden af hvor han selv sad som en invitation til at hun skulle sætte sig.

Hun tog en dyb indånding og lod sig så synke ned ved siden af ham. Hendes nerver var flossede, men hun var liderlig som aldrig før. Fyren ved siden af hende sagde ikke noget til hende, i stedet knappede han sine bukser op og tog sin stive pik frem som den mest naturlige handling i verden. Hun kunne ikke få øjnene fra den og tog sig selv i at sidde og savle over udsigten til at få den i munden. Hun kunne ikke styre sig mere, hun sendte Thomas en sidste kærlig tanke hvorefter hun gled ned på gulvet foran den unge fyr og tog hans pik i munden. Den var lækker og allerede dejlig hård. Hun suttede på den begærligt mens hun nulrede hans tunge nosser. Han stønnede og lagde hænderne om nakken på hende.

Filmen var blevet en smule uinteressant nu. Prespermen løb ud af hans pik og blandede sig med hendes mundvand, tilsammen gjorde det hans pik glinsende og glat. Hun skammede sig næsten over hvor troløs hun var endda med hendes og Thomas fælles barn i maven. Alligevel gled hendes hånd ned mellem hendes lår og fandt hurtigt vej til hendes sjaskvåde revne. Sådan suttede hun hans pik i nogle minutter inden hun pludselig mærkede nogen bag sig.

Hun slap sit tag i pikken og vendte hovedet. Det var en mandlig gæst der var kommet ind til dem, han stod bag hende og havde allerede fisket sin pik frem der hang tung og truende ud af hans bukser. Han så ud til at være omkring de 50 eller mere, men pæn, velklædt og slet ikke en bums som hun havde frygtet. Cecilie rejste sig op, så hun stod med røven i vejret, sendte ham et signende blik som en stiltiende accept og vendte sig mod den unge fyrs pik som hun slugte igen. Der gik ikke mange øjeblikke før hun mærkede den nye mand trække hendes trusser ned og nederdelen op. Et par sekunder senere mærkede hun et stort pikhoved der kæmpede for at komme op i hende og det lykkedes hurtigt.

Det var så uvirkeligt at hun ikke kunne tro det men da hans store pik blokkede hendes fisse helt ud gik det for alvor op for hende hvad hun havde rodet sig ud i, det var for sent at stoppe nu og hun havde også mest lyst til at blive ved. Sådan stod hun med røven i vejret, en pik i fissen og en i munden da hun hørte en tredje mand der trådte ind til dem i den mørke biograf hvor filmen imellemtiden var blevet færdig.

Ham her var mørk i huden og så ud til at komme fra et sted i mellemøsten. Han satte sig i stolen ved siden af den unge fyr hvor han langsomt trak sin pik frem. Nu holdt den unge fyr ikke til mere, han kastede hovedet tilbage og skreg sin orgasme ud samtidig med at han eksploderede i Cecilies mund. Hans varme og klæg sæd sprøjtede langt ned i hendes hals og hun sank hver en dråbe mens den anden mand tog hende hårdt bagfra. Manden fra mellemøsten kom hurtigt ind i kampen og trak Cecilie hen til sig. Han spillede sin omskårede pik stiv lige foran hendes ansigt og pressede den så krævende mod hendes læber som hun villigt lod åbne sig for ham. Et stik af dårlig samvittighed fløj igennem hendes tanker, men forsvandt i samme sekund hun mærkede hans stærke og ru hænder presse hendes mund brutalt nedover hans lem så hun var ved at kaste op. Fyren bag hende tog hende stadig med en voldsomhed hun sjældent havde oplevet.

Hans stønnen og hendes klynken fyldte den lille biograf og hun følte sig pludselig som hovedpersonen i en pornofilm. Ud af øjenkrogen ænsede hun to mænd mere der kom ind til dem. Cecilie mærkede en stille panik vokse i hende, hvor mange mænd skulle hun tilfredsstille? De satte sig og tog deres pikke frem, tydeligvis tilfredse med hvad de så. Presperm og spyt sjaskede udover den mørke pik hun havde så dybt i halsen at hun knap nok kunne trække vejret.

Cecilie rejste sig op nu og drejede rundt, stak numsen bagud og tog fat om pikken hun lige havde haft i halsen. Den gled nemt op i hendes udspilede fisse og hun sænkede sig nedover den og begyndte at ride den mens hun kunne mærke to hænder søge op til hendes bryster. Fyren der indtil nu havde kneppet hende så brutalt stod ventende foran hende og der gik da heller ikke mange sekunder før hun greb om hans lem og sugede pikhovedet ind mellem sine røde læber.

Efter nogle minutter trak han pikken ud af hendes varme mund, og sekundet efter sprøjtede han sin sæd udover hendes ansigt. Han brølede som et såret dyr og at mærke på ladningens størrelse kunne hun regne ud at det var første gang i lang tid han havde fået fisse, hun smilede indvendigt og følte sig mere som kvinde end nogensinde før. Spermen drev nedover hendes kinder og dryppede ned på gulvet. Hun red stadig manden fra mellemøsten og så sig nu om efter en ny pik at få i munden. Hun var uden skam nu. Der gik ikke mange øjeblikke før de to sidst ankomne, der for resten begge lignede håndværkere at dømme på deres tøj, stod foran hende med friske pikke pegende ivrigt på hendes våde mund.

Cecilie pressede de to pikke mod hinanden så de lignede et dobbeltløbet gevær og så suttede hun dem på en gang mens hendes spinkle fingre nussede nosserne som var tunge og fylde med krudt. Tre pikke på en gang, hendes tanker var et morads. Manden fra mellemøsten var tæt på at komme nu kunne hun mærke og der gik da heller ikke lang tid før han fyldte hendes fisse med masser af sperm. Han beholdt pikken op i hende indtil den blev slap og faldt ud af sig selv. Imens suttede Cecilie de to håndværker pikke og kiggede mod udgangen i håb om at der ikke kom flere mænd nu. Hun havde knap tænkt tanken til ende før de to håndværkere gryntede i kor, skubbede hende ned på gulvet på knæ og svinede hende til i hår, ansigt og på hendes bryster med deres varme sperm. Det havde ikke været hendes mening at der skulle være så mange mænd, én havde været nok til at hævne sig på det Thomas havde gjort – eller det som hun troede Thomas havde gjort, nu havde hun lige fået pik af fem forskellige mænd, det var for meget tænkte hun og skulle lige til at rejse sig for at gå da en af mændene tog hårdt fat i hendes håndled og trak hende ned på knæ midt på gulvet.

De slog alle sammen ring om hende og med et pegede 5 slappe, halvstive og stive pikke på hende som truende spyd. Med en underlig liderlig og frygtsom fornemmelse i kroppen greb hun to af pikkene som hun begyndte at onanere mens hun slugte en tredje. Deres liderlige støn og duften af mandesved gjorde hende igen ubeskriveligt liderlig og igen og fik hende til at glemme alt om Thomas. Stærke mandehænder kærtegnede hendes overkrop og ansigt. Hun suttede, onanerede, slikkede og endte med at sluge sperm fra deres dejlige pikke på skift inden der tikkede en sms ind på hendes telefon, den var fra Thomas, han spurgte hvor hun var, da han nu havde ventet i mindst 1 time på hende.

Hun løb ud af Club Rosa på sine høje stiletter, med en tung og dårlig samvittighed og kunne pludselig slet ikke huske hvorfor hun var så sikker på at han skulle have været hende utro. Hun skyndte sig at skrive tilbage til ham at hun havde mødt Lene. Så kørte som en gal ud til sine forældre, snerrede af dem fordi de spurgte om en hel masse, blev vasket og undskyldte det korte besøg. Kørte hjem og var sikker på han kunne se det hele på hende. Hun havde besluttet at ville konfrontere ham, deres fælles barn skulle ikke starte livet med utro forældre. Hun duftede mad, da hun trådte ind.

Hun gik ud i køkkenet, hvor hun fandt ham i fuld gang med at lave mad, hun kyssede ham og satte sig ved bordet. Skat… der er noget jeg må spørge dig om, hvad svarede han glad, og pludselig kunne hun bare mærke at det med utroskaben, var helt forkert. De så længe på hinanden, inden hun sagde: du skal være far. Et smil bredte sig på hans læber og i det øjeblik vidste hun at han aldrig havde været hende utro og takkede gud for at hendes besøg i Club Rosa kun havde været en fræk fantasi.

Skrevet af Thomas

Published On: juni 24th, 2009Categories: ! vindernovelle !, gruppesex, racemix, utroskab5 Comments on CecilieLast Updated: november 18th, 2009
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex