På grund af manglende arbejde og derfor ingen julefrokost ,synes Tøzen, der skulle ske noget.

På en god fredag, hvor der var mange fester i byen, gjorde Tøzen sig klar til en rigtig fræk aften. Hun forventede at score bare på grund af den lange frække sorte kjole. Den var åben næsten ned til navlen og slidset op i begge sider. Man kunne ane at Tøzen intet havde på under kjolen undtagen selvsiddende netstrømper.

Tøzen kørte ind til byen med alle lysene. Alle var I julehumør, men hun var ikke. Hun var nervøs på grund af sit foretagende. Nu eller aldrig.

Tøzen kørte til en bestemt bar, hvor hun vidste, der var mange mennesker. Hængte frakken i garderoben og gik lige op til baren. Der var utrolig mange, der vendte hovedet og kiggede efter hende. Hun bestilte et glas rødvin og stod stille og rolig og nød vinen trods nervøsiten.

Pludselig kom der en fyr op bag hende og stod meget tæt. Han tog sin hånd og førte den op ad benet under kjolen. Han tog hånden foran på hendes bare skind og lod fingrene ramme klitten, så vinen skvulpede i glasset, dernæst førte han fingrene ind i fissen og kørte op. Det var vidunderligt og Tøzen nød det virkeligt. Hun havde svært ved at stå stille, og ønskede at sprede benene mere, men det var for tydeligt.

Højt sagde han: ” og hvad hedder så du ?” Tøzen sagde sit navn og han fortalte så, hvad han hed.

”Jeg synes, du skal sætte dig op på barstolen”, sagde han, og lettet satte hun sig op. På denne måde kunne hun sprede benene lidt mere, så han bedre kunne komme til. Nu var hun våd, meget våd. Det var vild frækt, og han nød det åbenbart meget. De fyre der stod lige ved siden af, var udemærket godt klar over, hvad der skete og der blev næsten ikke sagt et ord. Alle ville følge med, selv bartenderen opfattede, hvad der skete.

Fyren ved siden af, ville også gerne være med, så han gned hånden op ad benet  på den anden side, og så blev der trængsel ved fissen, men så spurgte den 1. Fyr om hun ville danse.
De gik nu ud på gulvet og dansede meget tæt og var midtpunktet for de andres blikke og hvisken. Nu kælede fyren for tøzens bagdel udenpå kjolen, og de nød hinanden et godt stykke tid og flere danse.

Fyren hviskede til tøzen og inviterede hende til overnatning i nærheden. ”Jeg vil ha’ dig” sagde han. ” jeg vil kneppe dig, så du ikke kan gå”.  ” Du er det frækkeste, jeg nogensinde har oplevet”.

Så gik han hen og snakkede med den anden unge mand, som havde været meget ivrig og kom så hen og hentede tøzen.

De kørte nu hen til hotellet, hvor de skulle overnatte og da de kom op på værelset fik Tøzen  at vide, hun skulle taget tøjet af og ligge sig på sengen. Her fik hun et blindfold på og blev bundet, så benene lå ud til siden og var  nu fuldstændig åben, så fyren kunne bruge hende.

Hun kunne høre, han gik rundt og døren blev  åbnet igen, men der blev ikke sagt noget.

Derefter kunne hun høre at han tog tøjet af , og så var han henne og undersøge hende ret grundigt, men nu var der pludselig 4 hænder. De nussede og kælede og pludselig fik hun stukket en pik i munden. ”Sut” sagde en stemme, men det var ikke den stemme, hun kendte.

Pludselig gik det op for hende at det var den anden fyr fra baren, der var der. Hun var noget forvirret. Kendte de hinanden ? eller var det bare tilfældigt, fordi han havde haft fingrene oppe i hende ?

Den 1. Fyr, som vi kan kalde A, som hun nu kendte stemmen på, løftede hendes ben op og trængte dybt ind i fissen på hende. Hun skreg op og nød det. Det var så godt. Han trak sig  ud igen og ind igen. Det var næsten for meget for hende. Da de var bange for, at hun skulle få et orgasme så tidligt, trak han sig ud og fik vendt Tøzen om på alle fire. Den anden  fyr B lagde sig ned på sengen og stak pikken op i tøzen. Hun begyndte at ride ham, og blev meget ophidset. Det var noget hun kunne lide.

Men fyren A standsede det, og smurte Tøzens stjerne med noget olie og trængte ind i hendes røv, så hun nu havde en pik både det ene og det andet sted. Det var noget de alle 3 nød og fik oparbejdet en hastighed, hvor de alle tre samarbejdede.

Det var bare for meget, for alle 3. Først gav fyren B et brøl op, så kom Tøzen og hun blev ved med at ryste og dirre, og lød nærmest klagende og så fik fyren A sit største orgasme nogen sinde.

Nu måtte de holde en pause. De lå med Tøzen i midten og snakkede om alt muligt. De var enige om, det ikke var sidste gang, de skulle mødes. Alle 3 synes, det var et rigtig frækt møde i baren. Fyren B kunne ikke forstå, hvordan Tøzen turde, men hun forklarede, at hun havde lyst til ”at se mennesker”.

Så måtte Tøzen yde sit. De 2 fyre lagde sig ned i sengen og hun begyndte nu at slikke først den ene og så den anden. Da de begge struttede af sundhed og begge havde mundkneppet hende, så lagde fyren A sig i en 69 med Tøzen. Hun slikke ham og suttede og sugede pikhovedet, medens han slikkede og sugede hendes klit. Hun kunne næsten ikke koncentrere sig, da det føltes så godt. Hun havde fået et orgasme denne aften, og flere var ikke noget, hun var vant til.

Nu  lagde fyren B sig, bag hende og trængte ind i hendes røv, frem og tilbage og helt i bund og da det var første gang  han fik analsex, så  varede han ikke så længe………….. pludselig råbte han op…. ” ja, ja kom, kom, nu kommer jeg.”

Nu måtte han melde pas, og han tog et hurtigt bad og tog sit tøj på.  ” Vi ses” sagde han. Inden kan gik, bøjede han sig ned og suttede på hendes brystvorte. Sagde farvel og tungekyssede Tøzen.

Nu lagde fyren A sig ved siden af Tøzen og kyssede og krammede hende. Bed i hendes bryster og sugede vorterne, så de strittede lige op.

Han var meget ophidset nu, især da han mærkede, at Tøzen kunne lide det. Det kunne han høre.

Han satte sig på en behagelig stol i værelset og tog Tøzen på skødet, så hun sad med ryggen til ham. Han borede pikken op i hendes røv  og tog fat I hendes bryster og råbte, ”så rid mig dog, så rid mig dog” Nu gik det hurtigere og hurtigere og de var dækket af sved. Men der var grænser for, hvad han kunne klare, og pludselig brølede han op. ”yes – yes – yes – åh, det er godt”.

Efter en skøn og forrygende nat med sex adskillige gange  i forskellige stillinger og ligeså mange dejlige orgasmer,  rejste Tøzen sig op og gik i bad. Da hun gik ud ad døren, sagde Herren:  ”Godt job i aftes, vi ses I næste uge”. ” Der var ingen, der fandt ud af, vi kendte hinanden”.

Skrevet af Kirsten

Published On: marts 20th, 2009Categories: gruppesex2 Comments on Da Tøzen gik i byenLast Updated: april 2nd, 2009
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...