Min kone var gået fra mig (Jens) for et par år siden efter mange års ægteskab, så jeg boede alene i et mindre hus i nærheden af Århus. Jeg var lige gået på efterløn. Ergo var jeg 60 år dengang.

En dag var jeg ude at hjælpe en bekendt (dame, Lise) med at sætte billeder og reoler op. Hun var lige flyttet i ældrekollektiv.

Hendes datter Anne var lige flyttet tilbage til Århus efter et mislykket ophold i København. Hun have fundet sig en etværelsers, som hun ikke var særlig glad for. Hun tilbragte det meste af tiden sammen med sin mor fordi hun led af depressioner og var arbejdsløs. Hun var genert og usikker på sit eget værd, men uden grund, for hun var intelligent og var cand. et eller andet.

Lise var lidt træt af situationen, men nænnede ikke at insistere på, at Anne benyttede sin egen bolig til hverdag.

Jeg foreslog derfor at Anne kunne flytte over til mig i en kort periode. Jeg havde jo god plads, så hun kunne så bo lidt hos mig, i et ledigt værelse, et stykke tid og på den måde være tæt på Lise og alligevel lidt på afstand.

Som sagt så gjort. Anne flyttede ind til mig. Vi skulle selv lave mad og holde rent hver i sær. Det gik fint til at begynde med. Efter nogle uger spurgte jeg Anne om hun ville ind og se TV i min stue. Det ville hun gerne.

Vi blev snart enige om at det var mere praktisk, at vi også lavede mad sammen. Hun beholdt dog stadig sit eget værelse.

Anne var 37 år var meget slank og havde ret små bryster. Håret var langt og lidt tjavset, hun brugte ikke make up og gjorde intet for at se lidt godt ud, så det var i hvert fald ikke den pige, hanhundene halsede efter, når de var frie på markedet.

Anne og jeg kom dog rigtig godt ud af det med hinanden. Muligvis fordi aldersforskellen var så stor, regnede ingen af os vel med at der kunne opstå et intimt forhold. Med tiden blødte hun meget op over for mig og vi kunne brænde vittigheder af til hinanden og det viste sig, at vi havde de samme interesser for musik, kultur og ikke mindst natur. Vi begyndte også at gå lange ture og handle ind sammen.

En aften havde Lise spist en god middag sammen med os og der var ikke sparet på vinen. Cognacen kom med som kaffetilbehør. Hun bemærkede at Anne havde forandret sig meget positivt, mens hun havde boet hos mig. I anledning af hendes mors besøg, havde hun lagt make up og sat håret op og hun viste sig at være ganske køn. Hvorfor har hun ikke gjort noget mere ud af sig selv når hun i virkeligheden var sådan en køn pige, tænkte jeg.

Nu går du vel ikke hen og bliver forelsket i Anne eller udnytter hende så hun kommer i ”vanskeligheder” indvendte Lise. På det tidspunkt kunne jeg svare ærligt, nej!. Det skulle dog hurtigt blive anderledes, hurtigere end jeg selv havde troet det muligt.

Lise blev ret hurtig træt og gik tidligt hjem, så natten var stadig ung da vi satte os i sofaen for at se tv. Det var nu ret kedeligt så Anne nikke med hovedet og efter en kort stund faldt hun i søvn og lod sit hoved falde ned på min skulder. Jeg støttede hende og lagde min arm om livet på hende. Hendes ændrede udseende og hendes nære kontakt til mig fik mine hormoner til at røre på sig og de styrede min hånd op til hende dejlige faste bryst. Jeg kuplede forsigtigt min hånd rundt om brystet og mærkede svagt den lille brystvorte gennem den tynde bluse. Det var umuligt for mig at holde hånden i ro. Stille begyndte jeg at cirkle en finger rundt om og på brystvorten, som reagerede med at stivne og strutte mere og mere. Anne vågnede og så på mig med sine dybe vemodige øjne. Det er vel nok dejligt at sidde sammen med dig. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det er så skønt, hviskede hun.

Nu knappede jeg hendes bluse op og lod den anden hånd søge det andet bryst. Der var ingen protester kun et lille suk af velvære. Hun så igen på mig og så spurgte jeg hende, om jeg måtte kysse hende. Hun sagde ikke noget. Skal jeg holde op spurgte jeg, thi jeg ville jo ikke risikere at blive beskyldt for voldtægt. Nej, nej fortsæt bare. Jeg vil gerne kysses af dig. Nu var spillet i fuld gang med hede tungekys, ned på halsen og i nakken. Hun duftede dejligt af god parfume, som tændte mig yderligere. Hendes skjorte var nu helt åben og mine hænder kærtegnede hende over alt ned til bæltestedet. Så knappede jeg langsomt og forsigtigt hendes bukser op og lod mine fingre søge ned til hendes skød. Det var allerede godt vådt. Hun protesterede lidt og sagde at hun ikke havde megen erfaring, for hun havde kun været sammen med én mand og kun én gang. Han havde bollet hende hurtigt og ikke særlig kærligt. Det var sket på en strand ved solnedgang. Da han hurtigt var færdig havde han rejst sig, Tørret sin pik af i hendes nye kjole og var gået sin vej, uden at sige tak eller noget andet. Hun lå tilbage uden at have oplevet den himmelske orgasme, med en tabt mødom og sæd og blod løbende ud af sit skød. Det var vist nok årsagen til hendes depression og mindreværdsfølelse.

Da jeg ville trække hendes jeans ned over hofterne lettede hun selv lidt på numsen så jeg kunne fjerne dem. Hendes trusser flugte med ned af lårene, men hun bad mig om at hive dem op igen, fordi hun var lidt bange for hvad vi var ved at starte. Det var nu meget nemmere at komme til hendes skød og jeg kunne let få en finger ind i hendes våde revne. Jeg trak trusserne til side så jeg kunne give hende mine søde kærtegn med min ivrige tunge. Nu var Anne meget ophidset og hendes tøven svandt lidt efter lidt. Så røg også trusserne.

Du skal beholde dit tøj på sagde hun, men jeg var ved at blive vanvittig over at se hende ophidset og nøgen. I over 2 år havde jeg ikke set en nøgen kvinde, endsige en køn ung pige. Jeg tog alligevel min skjorte af. Hun protesterede ikke. Igen kærtegnede vi hinanden med kys her og der og blidt kæleri. Så begyndte jeg at krænge mine bukser af. Du burde ikke gøre det sagde hun. Mine trusser kunne ikke skjule min meget stive pik der stak op over elastikken. Du ligner en på 45 år hviskede hun med glæde i øjnene da hun så mig nøgen. Hun havde lagt sig på sofaen med benene strittende ud til siden. Kom ned til mig, men du må ikke stikke din fyr ind i mig. Jeg lagde mig over hende og vi fortsatte kæleriet og kyssene, på munden på brysterne, navlen, hendes tæer, lægge, lår og ikke mindst hendes elskovsgrotte. Det var så liderligt, at jeg næsten var ved at komme hele tiden. Da jeg nok engang ville kysse hendes skød løftede hun sine lår og holdt dem godt ud til siden. Jeg krøb ind mellem dem og kyssede først hendes skød og så langsom op ad maven til halsen og så hendes mund. Idet vore tunger mødtes var min pik i stilling og jeg trængte forsigtigt ind i Annes venusbjerg. Det ulmede som en vulkan der snart ville eksplodere. Først lå vi helt sammen og helt stille, så trak jeg mig ud til åbningen, men uden at forlade hulen. Jeg stødte ind igen og vi begyndte at gentage vores elskovsbevægelser i stadigt højere tempo. Pludselig sagde Anne, pas på at du ikke gør mig med barn. Idet samme bragede hendes livs første orgasme gennem hendes spinkle krop og hun maste sig ind til mig med alle sine kræfter så jeg ikke kunne trække mig ud. Jeg var helt i bund i hendes dejlige snævre fisse, så da hendes sammentrækninger begyndte, havde jeg ikke fysisk styrke eller vilje til at trække mig ud. Al min fornuft var som blæst væk eller rettere rejst helt ud i det yderste af min pik. Da hendes orgasme var på det højeste lod jeg min pik søge helt ind til livmodermunden og begyndte at sprøjte min livgivende sæd ind i hende. Efter mere end to års udsultning var det en ordentlig ladning jeg fyrede af. Vi fortsatte til vi ikke havde mere kraft og saft i os, men faldt i søvn tæt sammenslyngede og min pik dybt begravet i Annes skød. Ikke en dråbe af min sæd kom ud af hendes snævre, stramme skød, men da vi vågnede og ville rejse os, kom sæden løbende ned af hendes inderlår som en hel syndflod. Jeg tog mine trusser og stoppede op i hendes fisse så der ikke skulle komme pletter på sofaen og tæpperne.

Vi tog et dejligt brusebad og vaskede hinanden og blev selvfølgelig liret op igen. Nu gik vi ind i mit soveværelse. Der var jo en ekstra seng, som havde været tom i lang tid. Anden runde tog sin start og vi nød hinandens nærvær. Da jeg trængte ind i hende kom der ikke et ord om påpasselighed lige inden jeg var ved at komme igen trak jeg mig ud. Anne spurgte om der var noget galt, men jeg svarede at det kun var fordi jeg ville nyde synet af min unge kønne kvinde. Jeg løftede hendes fod og begyndte at kysse min vej langs benet til hendes elskovskløft. Da jeg stak min tunge ind i hendes skød kunne jeg endnu smage min sæd fra før. Det var en meget stærk følelse, som fik os til at elske vildt og voldsomt. Hun kom mange gange og hviskede flere gange kom i mig. Jeg fyldte hende to gange mere med min livseleksir inden vi havde fået nok for den nat.

Efter ni måneder blev Annes værelse til et barneværelse og min dobbeltseng fik fuld belægning igen. Anne har nu travlt med at passe vores søn og har fået et deltidsjob inden for hendes fag. Vi behøver ingen daginstitution for jeg er jo derhjemme og nyder det at have al min tid til vores lille søn, den tid som jeg ikke fik da mine to piger fra mit ægteskab var små.

Med Annes alder var vi nød til at tage en hurtig beslutning om vi ville have flere børn.

Det skete en aften, hvor vi tilfældigt havde set en meget erotisk scene med Sharon Stone og Mich. Douglas, så vi blev så ophidsede af at se, hvad der foregik på skærmen at vi skyndte os ind i sengen og begyndte at efterabe det vi lige havde set. Men jeg glemte at tage kondom på i farten og Anne havde endnu ikke fået spiral sat op efter fødslen. Da jeg skulle til at sprøjte hviskede jeg, skal vi have én til? Hun svarede ikke. Det var ikke nødvendigt for slyngede sine slanke ben rund om mine baller, så jeg ikke kunne komme fri. Hendes orgasme var allerede i gang så jeg pressede mig så langt ind i Anne jeg kunne, før min sæd sprøjtede igen og igen. Der var så megen sæd at hun ikke kunne rumme det alt sammen selv om hun havde sine ben højt op i luften. Da hun mærkede at jeg ikke havde mere i mig tog hun min hovedpude og stoppede ind under sin ende, så sæden kunne blive inde i hende så længe som muligt. Hun havde dermed afgjort at vi skulle have nok en lille. Der blev ikke brug for lægens hjælp til en spiral denne gang, men jordemoderen fik en kunde i stedet.

Vores vellykkede situation havde Anne selvfølgelig nævnt over for sin storesøster Beate. Hun var 43 år og var ikke helt så slank som Anne, men jeg havde truffet hende et par gange dels hos deres mor Lise og hun havde også været hjemme hos Anne og mig et par gange.

Beate var gift med en u-landsmedarbejder. Han havde været hjemmefra, i næsten 4 måneder på det tidspunkt da Anne skulle nedkomme. Hun tilbød og komme hjem og hjælpe til mens Anne var på fødeafdelingen og i tiden derefter.

Det gik fint. Beate og jeg gik godt i spænd sammen. En Aften hvor jeg trængte til et bad og stod under bruseren kom Beate bragende ind. Hun kunne ikke holde sig. Hun skulle sådan tisse. Mens hun sad der rakte jeg hånden ud efter mit håndklæde. Da hun så mig uden tøj på sagde hun ”Jo Anne har ret, du mangler ikke noget”. I den sidste ventetid havde jeg jo ikke fået afreageret sådan seksuelt set, så da jeg så Beate med sit blottede skød fik jeg stådreng på, næsten med det samme. Da hun havde tisset færdigt tog jeg en strimmel toiletpapir i hånden og ville give det til Beate. Hun tog min hånd og førte den ned til sit skød og sagde, ”Hvis du tørrer mig så tørrer jeg dig på ryggen”. Den bemærkning kunne jeg ikke sidde overhørig. Vi var begge noget ”sultne”, så jeg foreslog hende at vi gik i bruseren sammen.

Det syntes hun var en god ide. Jeg sæbede Beate ind på ryggen og begyndte at kæle for hendes bryster (de var lidt større og blødere end Annes). Hendes vorter strittede som store olivenstene. Hun tog min kæp i hånden og kørte op og ned på den i et godt tag og en dejlig rytme. Da hun havde gjort det et stykke tid tog hun med et rask tag og førte den ind i sit skød. Det var utroligt frækt. Idet øjeblik var der kun hende og mig. Hurtigt fandt vi en dejlig rytme , men jeg havde også mine betænkeligheder, for jeg elskede jo min kære Anne og nu stod jeg her med hendes søster. Ville jeg kunne beherske mig hvis hun ikke var beskyttet? Ville vi blive forelskede så det skadede vores forhold til vores egne partnere? Hvis hun blev gravid ville hun gennemføre en ny fødsel? Alt dette for gennem mit hoved i et kort øjeblik. Jeg mærkede at jeg snart ville sprænge og trak mig ud. Nej nej ikke endnu stønnede hun vildt bliv i mig lidt endnu, så kommer jeg. Jeg stammede ophidset, er du beskyttet?. Hun rystede på hovedet. Nu var jeg igen lidt afkølet så jeg entrede igen hendes livskanal og vi blev vildere og vildere i vores elskovsleg. Igen var det lige der op over så jeg måtte trække mig ud igen, men denne gang var hun forberedt og holdt mig stramt om mine baller og når jeg prøvede at trække mig tilbage fulgte hun med. Så var hun også med og da min sæd begyndte at sprøjte samtidig med hendes orgasme var vi fuldstændig ude af stand til at vriste os fra hinanden. Nok en gang havde naturen forlangt sin ret. Stød efter stød sendte jeg min sæd ind i Beates skød.

Jeg fik pludselig en ide, her i ”Nødens stund”.  Jeg skruede brusehovedet af slangen, tempererede vandet, stak forsigtigt slangen ind i Beates skød, hvor jeg lige havde sprøjtet min livgivende sæd ind og satte større tryk på. Nu skyllede vand og sæd ud af hendes skød. Efter en grundig gennemskylning slukkede vi tørrede os og gik ind i seng.

Da Annes værelse jo var blevet ændret til børneværelse var Beate nød til at sove i Anne seng ved siden af min. Vi slukkede lyset og lagde os til at sove. Vi havde lovet hinanden, at vi ikke måtte gentage vores elskovsleg. Den grundige skylning havde imidlertid gjort Beate liderlig igen. Vi kunne ikke falde i søvn. Pludseligt mærkede jeg Beates hænder forsigtigt stryge min ryg med følsomme liderlige strøg. Nu var hånden også nået til min pik. Vi må ikke sagde jeg, men uden overbevisning. Jeg elsker Anne og du må ikke komme imellem os gispede jeg.

Hun lagde sig helt ind til mig så jeg kunne mærke hendes dejlige bryster presse mod min ryg. Så tog hun min hånd og førte den ned til hendes våde skød. Jeg magtede ikke længere at gøre modstand, men førte min ene finger hen over hendes klit og derefter ind i hendes skød. Da hun nu var sikker på at jeg ikke ville kunne sige nej vendte hun ryggen til mig og trak sin natkjole af. Hun svajede ryggen godt bagud og sagde til mig at jeg skulle tage hende bagfra. Jeg vendte mig lydigt om, fjernede mine underbukser og trængte ind i Beate bagfra. Mine hænder bearbejdede ivrigt hendes bryster og skød, mens jeg trængte dybere og dybere ind i hende. Efter et stykke tid var det lige op over så jeg trak mig ud inden det gik galt. Så rullede hun om på ryggen og spredte sin lår for mig. Fuldmånen lyste kraftigt ind gennem vinduet så jeg tydeligt kunne se hendes dejlige fisse. Jeg måtte kysse den. Lidt efter trak hun mig ind i sin fisse og så startede slutspurten. Vi kørte hårdt på nu og vi nærmede os hurtigt det kritiske punkt. En voldsom sitren i hendes skød viste at hun var ved at komme. Hun låste mig helt fast og jeg pressede mig helt ind i hendes fisse og så skød jeg i voldsomme sprøjt min sæd ind i hendes dejlige, ubeskyttede frugtbarhedskanal. Det havde været så voldsom en orgasme at vi ikke orkede at trække os fra hinanden, men blev liggende sammen resten af natten. Sådan faldt vi i en skøn afslappet søvn. Inden vi stod op næste morgen søgte vi atter en forening, men jeg havde ikke den samme energi som for 10 år siden, så Beate fik en dejlig orgasme, men jeg kunne ikke komme med denne gang. Pokkers også at jeg er ved at blive gammel.

Næste dag fik Beate travlt med at komme til lægen, for at forhindre at vores elskov fik følger.

Skrevet af Jens

Published On: januar 2nd, 2013Categories: sex, utroskab2 Comments on De to søstreLast Updated: januar 5th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex