Klokken var 07.00 da vækkeuret ringede. Det var sidste uge i min sommerferie og jeg havde lavet en aftale med min veninde om at jeg skulle besøge hende. Planen var at vi skulle ud og shoppe og bagefter finde et sted at spise frokost. Jeg havde aftalt med min mand at jeg skulle være hjemme igen kl. 15 for at hente børnene.

Min veninde er et par år yngre end mig, og bor alene i et stort hus i udkanten byen, tæt ved vandet.

Det var en dag i begyndelsen af juni og solen stod høj på en stor blå himmel. Jeg kørte tidligt af sted, for at undgå det blev for varmt i bilen. Jeg afleverede børnene i skole og dagpleje, og derefter kørte jeg af sted mod veninden, og en dag jeg aldrig vil glemme.

Da jeg en time senere ankom til min venindes hus, bankede jeg på men der var ingen svar, jeg bankede igen, ventede men gik så ind. Hun var ikke at se nogen steder så je kaldte på hende. Hun svarede lidt efter at hun var oven på. Jeg gik op oven på, jeg kunne se hun lige var stået op, og hun sagde at hun lige ville en hurtig smut under bruseren.

Jeg svarede at jeg bare lige ville vente nedenunder, så smilede hun og spurgte så om ikke jeg ville med i bad?

Jeg rødmede vist en smule, men skyndte mig at takkede nej og sagde jeg vist hellere måtte vente på hende i stuen nedenunder.

Det er ingen hemmelighed at min veninde er til piger, og har haft flere forhold. Vi har ofte joket med det over computeren, men jeg har to børn og er gift med en mand som jeg elsker.

Min veninde er ca 162 og slank bygget med kort mørkt hår, og lidt maskuline træk. Jeg synes hun er en virkelig attraktiv pige, og hun har nogle fantastisk smukke øjne.

Jeg har faktisk op til flere gange fantaseret om hende og tanken om at være sammen med en anden kvinde tænder mig helt vildt, men som sagt er jeg lykkelig gift med en mand, så det er i min verden helt forbudte tanker.!

Jeg sætter mig tilrette i stuen og tænder for tv’et. Der er ikke rigtig noget spændende, på DR1 er der en genudsendelse med Søren Rye, og på tv2 sender de morgen tv hvor der er et indslag om de danske badestrande, og man ser billeder af halv nøgne mennesker fylde skærmen.

Efter ca ti minutter kan jeg høre min veninde kalde oppe fra badeværelset, først lader jeg som ingen ting, men så kalder hun igen. -” hey er du ikke sød at komme herop med et håndklæde, de ligger i øverste skuffe i kommoden i soveværelset?” Jeg tøver lidt, og så får jeg pludselig den vildeste ide!

Jeg smider mit tøj på hendes seng, pakker mig ind i håndklædet og går med raske skridt opad trapperne mod badeværelset. Imens jeg går, får jeg en brændende følelse i maven og underlivet, men samtidig er der noget i mig der siger, at det her her er helt forkert! Jeg stopper op et øjeblik foran døren til badeværelset og er lige ved at vender om, men så kalder hun igen -” Haloooo kan du ikke høre mig!”

Jeg åbner døren og går ind. Hele rummet er fyldt af damp og duften af shampoo og vanilje. En radio spiller noget musik henne fra vindueskarmen. Jeg kan se hende gennem ruden til brusekabinen. Jeg trækker vejret helt ned i maven, smider håndklædet på gulvet og tænker ved mig selv, at nu må det bærer eller briste. Jeg går hen og åbner glasdøren ind til brusekabinen hun står med ryggen til og har ikke set mig komme ind. Det giver et sæt i hende da jeg stiger ind i badet. Hun vender sig om og siger -”hej det var du længe om, og smiler”. Et øjeblik ved jeg slet ikke hvordan jeg skal reagerer og står bare og kigger på hende.

Hun er endnu smukkere som hun står der i badet, med vandet løbende ned af hendes solbrune krop. Hun har flere tatoveringer og det tænder mig helt vildt. Hun vender sig om, og jeg lægger mine hænder på hendes skuldre. Jeg masserer hende blidt, og lader mine hænder glide langsomt ned langs hende arme. Jeg når ned til hendes hænder, holder om dem og klemmer dem blidt. Hun stønner lidt og lægger sit hoved bagover så det rammer min kind. Jeg kysser hende forsigtigt på halsen imens jeg lader mine hænder glide langsomt op ad hendes mave op til hendes bryster. Jeg kysser hende igen og samtidig kærtegner jeg hendes brystvorter. Hendes krop ryster en smule og hun stønner og vender sig om.

I et kort øjeblik rammer vores blik hinanden og så kysser hun mig. Det er en helt ubeskrivelig føles og mine ben bliver som gele samtidig med at det føles som om tusinde sommerfugle går amok i min mave, men samtidig har jeg stadig den følelse at det her er helt galt, jeg er jo gift med en mand og har to børn!?

Jeg giver efter igen og lader mine hænder glide ned langs hendes arme imens jeg sætter mig ned på hug. Jeg lukker mine øjne, og kysser hendes bryster, først det ene, så det andet og lader min tunge lege med hendes brystvorter. Jeg fortsætter ned ad mod navlen, som jeg kysser blidt. Hun læner sig op ad vægen imens hendes hænder holder om mit hoved. Jeg fortsætter nedad indtil jeg kommer til hendes hår kant og åbner øjnene. Jeg kan se hun har barberet sig, det tænder mig endnu mere.

Nu er jeg ” all in” og lader alle tanker forsvinde ud af mit hovedet. Nu er jeg kommet så langt så nu skal drømmen leves fuldt ud.

Jeg lader mine fingre kærtegne hende og jeg kan mærke at hun skælver og så spreder hun benene en smule så jeg bedre kan komme til..

Jeg fortsætter med at kærtegne hende, og kysser hende blidt. Jeg lader mine finger føle sig frem og det gir et sæt i hende da jeg rammer hedes klit. Jeg kan mærke hun er våd og klar. Jeg kysser hende igen imens min finger glider op i hende, hun stønner igen og siger hun at jeg skal blive ved.

Jeg lader mine tunge finde frem til hendes klit, smager på hende og dufter hende. Jeg bliver helt ør i hovedet, og det sitrer i mit underliv. Jeg slikker hende imens min finger kærtegner hendes skede. Jeg kan hører at hendes vejrtrækning bliver hurtigere imens hendes krop ryster en smule, imens jeg fortsætter med at slikke hende. Det var ikke længe inden hun kommer hun stønner højt og hendes krop skælver. Jeg rejser mig op og kysser hende på munden imens jeg kærtegner hendes nakke og skuldre.

Hun kigger på mig, blinker og siger, -”tak, er du sikker på du ikke har prøvet det før?”

Hun slukker for vandet tager min hånd og fører mig ud af badeværelset. Vi går ind i soveværelset ved siden af, og hun skubber mig forsigtigt ned på sengen.

Hun ligger sig ved siden af mig og lader sine fingre glide gennem mit våde hår. Hun kysser mig igen og kigger på mig, imens hun lader sin tunge kærtegne min hals og mine brystvorter.

Jeg kan mærke jeg ryster en smule, føler at nu har jeg mistet kontrollen. Jeg lukker mine øjne, giver mig hen, lader mig forfører ind i en anden verden, uvidende om hvad der nu skal ske.

Vi ligger på denne måde et stykke tid, hun fortsætter med at kærtegne min krop, og jeg har bare sådan en lyst til at mærke hende oppe i mig. Pludselig rejser hun sig, jeg når at tænke, -”nej ikke stoppe nu” men hun vender sig, smiler og går hen mod kommoden, hvor jeg tidligere havde fundet håndklædet til hende.

Jeg betragter hendes krop, hun er smuk! Hun har en stor tatoo på ryggen, jeg tror den forestiller et fabeldyr eller en drage. Jeg bliver helt varm inden i når jeg kigger på hende og får med det samme lyst til at gå efter hende, holde om hende og smage hende igen.

Hun bukker sig ned, og åbner den nederste skuffe i kommoden. Jeg kan se hun tager noget frem.

Da hun vender sig om kan jeg se at det er en lilla dildo. Jeg bliver helt varm inden i og det begynder at brænde i mit underliv. Hun tager den langsomt op til munden kærtegner den med sine læber og spørger så om jeg har prøvet sådan en? Jeg får fremstammet at det har jeg ikke, og jeg kan mærke at lige nu er jeg med på hvad som helst.

Hun sætter sig på hug ved siden af sengen og beder mig om at sætte mig op, og svinge benene ud over sengekanten. Nu sidder hun lige foran mig, jeg betragter hende oppefra og stryger mine finger igennem hendes korte mørke hår. Hun spreder forsigtigt mine ben, og kærtegner mine inderlår. Hun kysser mig blidt forneden, og jeg kan mærke hendes tunge på min klit. Det gir et sæt i mig da hun rammer første gang og jeg stønner højt. Forsigtigt lader hun sine finger glide ind i mig, jeg er meget våd og meget tændt, og min vejrtrækning er hurtig. Hun fortsætter og jeg kan mærke at det er lige før jeg eksploderer, så stopper hun og skubber mig bagover. Hun gir mig dildoen og siger jeg skal lege med den. Jeg tager den mellem tænderne, smager på den og leger med den med tungen.

Jeg føler det som om jeg er i en trance og ønsker det aldrig vil stoppe. Hun venter lidt, kigger på mig og fortsætter så med at slikke mig. Jeg kan mærker at alle mine muskler begynder at spænde og jeg giver hende dildoen og hvisker at hun skal komme den op i mig, hun smiler og siger jeg skal vente lidt.

Tolmodighed har så aldrig været min stærke side, og jeg er ved at sprænge af længsel, efter at mærke dildoen inde i mig.

Lidt efter tager hun dildoen kysser og slikker på den og lader den glide ned over min krop, forbi mine bryster og ned til min skede. Hun slikker mig blidt igen og lader den så glide op i mig.

Jeg hiver efter vejret og borer mine finger ned i madrassen, følelsen er helt ubeskrivelig og og inden længe kommer jeg i en kæmpemæssig orgasme og det sortner for mine øjne.

Min veninde kravler op i sengen til mig og kysser mig og smiler. Hun kigger mig i øjnene og siger, ”håber du er tilfreds ?” Jeg ved ikke hvad jeg skal svarer, for jeg kan ikke finde ord som kan beskrive det som jeg lige har oplevet, men får vist fremstammet ordet fantastisk!

Vi ligger lidt i sengen uden at sige noget, klokken er 11.15, og vi bliver enige om at vi hellere må få noget tøj på og komme af sted, så vi kan få noget at spise.

Vi klæder os på uden at sige en hel masse til hinanden, derefter går vi neden under og drikkeret glas vand.. Vi går ud til bilen og kører ned i mod byen. Vi snakker om løst og fast som om intet anderledes var hændt.

Senere den dag kører jeg hjem i min bil, men jeg har en underlig følelse i maven.

Nu har jeg prøvet det, nu har jeg været sammen med en kvinde, og det var helt fantastisk!

Det var en oplevelse jeg aldrig vil glemme, men samtidig har jeg også været min mand utro og skammer mig!

Jeg har udlevet min drøm, den forbudte fantasi, det var en helt fantastisk oplevelse, men som jeg aldrig vil kunne fortælle til nogen.

Skrevet af Charlotte

Published On: august 27th, 2011Categories: lesbisk sex9 Comments on Den forbudte fantasiLast Updated: september 7th, 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex