Der har længe været flirt i luften mellem os. På jobbet kører vi lidt på hinanden med fræk snak og vittigheder, med frække undertoner. Du har inviteret på kaffe hjemme hos dig, og jeg er netop stået af bussen. Som aftalt venter du på mig, og vi følges hjem til din lejlighed. Det er varmt, og du er iklædt en lille top, et par små, hvide tætsiddende shorts, der lige stopper under dine balder og et par små sko med høj hæl, som gør, at din numse strutter en anelse, når du går.

 

Vi sludrer lidt om vejret og smågriner lidt over dem fra jobbet. Vi stopper ved døren til din opgang, og du finder nøglerne frem. Da vi kommer ind i opgangen vender du dig mod mig, og giver mig et stort kram. Du kommer helt tæt på, og jeg kan mærke duften fra dit hår i min næse. Du hvisker i mit øre, at du har glædet dig til at se mig.

 

Vi går op ad trappen og ind i din lejlighed. Jeg har aldrig været her, så du tager mig i hånden og viser mig lidt rundt. ”Her er stuen, og her er køkkenet”, siger du, men du hurtigt peger rundt. Da vi kommer ind i soveværelset, siger du; ”ja, her er så min seng”. Du vender dig mod mig og giver mig et lille hurtigt kys, mens jeg kan høre, din vejrtrækning er tung. Du nusser mig lidt i nakken, inden du vender dig mod sengen. ”Jeg skal lige se, om jeg kan finde noget”, siger du og kravler op på sengen. Jeg står og betragter dig – og du ved det. Du krummer bevidst ryggen og strutter med numsen, så jeg lægger mere mærke til den. Med samlede lår fremstår din numse endnu mere rund og lækker. Din krop er fræk at studere, som du ligger der, med de små sko med høje hæle og strutter med numsen. Du drejer hovedet og smiler frækt til mig, inden du kigger ned bag sengen. ”Hvor pokker er den henne?”, siger du spørgende, mens du bevæger din mås fra side til side. Jeg står bare og stirrer på den. Det stramme hvide stof, der på ingen måde skjuler, hvad der gemmer sig indenunder. Du gør det med vilje. Du vil ha’, jeg skal se på din mås. Du tirrer mig. Som jeg står der og kigger på din numse, kan jeg se, du faktisk er en smule våd mellem benene. Jeg opdager pludselig, du ikke har nogen trusser på, da dine safter har lavet en lille våd plet ved din mis, så stoffet bliver mere og mere gennemsigtigt. Pludselig kan jeg se alt, hvad din mis indeholder af lækre ting – og det er præcist det, du ønsker jeg skal se.

 

Da du bliver ved at lades som om, du ikke kan finde, det du søger, overtager jeg legen og gør, hvad du ønsker af mig. Jeg læner mig ind over sengen og lægger en hånd på din ene balde. Du stopper op og ser på mig. Siger ikke noget, men smiler frækt mens du stønner lidt. Jeg masserer dine balder med begge hænder et stykke tid. Jeg har fået nok. Mit mundvand begynder at løbe og jeg tager en beslutning. Jeg rykker dine short af dig, så de lægger sig ved dine knæ. Din numse kommer helt op i ansigtet på mig, da jeg trækker shortsene ned. Jeg spreder dine balder. Nyder at se alt, hvad du byder på. Dit lille lyserøde røvhul, din våde mis og din lille klit. Jeg læner mig ned og smager på dine safter. Du stønner. Jeg stikker tungen frem og lader den finde din klit. Jeg slikker og nulrer den lidt, inden jeg sætter læberne rundt om den og suger til. Jeg sutter lidt på den, før jeg igen pirrer den med tungen. Min tunge vandrer opad, ind mellem dine skamlæber. Du lægger hovedet ned på sengen, så din numse strutter endnu mere. Min tunge fortsætter op mod din numse, hvor den møder dit lille hul. Jeg lader lidt spyt lande midt på dit numsehul og danser derefter min tunge rundt på det før jeg igen går ned og slikker din mis.

 

Min pik er nu så stiv, at den ikke kan være i bukserne. Jeg rejser mig op på knæ og trækker mine bukser ned. Tager min pik frem og lader den finde din åbning. Langsomt stikker jeg den op i din mis, hvor den går helt i bund. Du stønner igen mens du knuger om lagenet. Jeg sætter lidt tempo på, og begynder at bolle dig. Først langsomt ud og ind igen, men jeg sætter hurtigt farten op. Jeg tildeler din numse et klask med den ene hånd, så du udsender et lille skrig af nydelse. Du strækker dig lidt fremover, så jeg falder ud. Du tager dine shorts helt af og vender dig om.

 

”Læg dig ned”, siger du – jeg adlyder. Du sender en spytklat ned og min pik, mens du lader din hånd køre op og ned på den. Du vender dig om, så jeg får din numse i hovedet igen, mens du tager min pik i munden. Per refleks begynder jeg at slikke dig igen. Jeg kan mærke, din tunge leger på min pikhoved, inden din mund kører ned over hovedet og videre helt ned til roden. Jeg stønner. Det er fantastisk, hvordan du suger dig fast, mens jeg kan mærke dine halsmuskler arbejde om mit pikhoved, når du synker. Du går op igen og sutter videre på hovedet, mens din tunge danser henover det. Det gør mig voldsomt liderlig.

 

Du rejser dig igen og sætter dig ovenpå mig. Du begynder at ride mig. Men dine hænder på mit bryst lader du din numse vugge op og ned på min pik, mens du strammer musklerne om den. Det føles, som om, du slikker mig igen – fantastisk! Du sætter dig på hug på mig, og jeg hjælper dig ved at sætte hænderne under dine balder. Jeg ser ned på min stive pik, du rider stor og hård. Jeg overtager rytmen og banker mig pik op i dig i faste stød, der går helt i bund. Det får dig til at lukke øjnene og synke overkroppen ned over mig. Jeg banker videre, mens dine støn bliver voldsommere og voldsommere.

 

Pludselig rejser du dig igen. Lige inden du lægger dig på ryggen, slikker du min pik igen. Bare lige kort – blot at vise mig, du ikke har glemt den. ”Knep mig igen”, siger du, da du lægger dig ned på ryggen. Jeg adlyder og fører min pik op i din våde mis igen. Dine bryster bølger i takt med, at jeg knepper dig i en fast og hurtigt rytme. Du stønner voldsommere og udbyder pludseligt et skrig. Jeg kan mærke din kusse strammer om min pik, da du kommer i en kæmpe orgasme. Jeg sagtner farten lidt, inden jeg vender dig om på siden. Jeg trykker dine ben ned til den ene side, mens jeg optager rytmen fra før. Jeg ser ned på din lækre mås og dit lille lyserøde røvhul. Du ser på mig med et frækt blik, mens du fugter din finger. Herefter fører du hånden ned og løfter din balde op, så jeg kan se mere end før. Du stikker din finger op i numsen, mens min pik stadig arbejder i din mis. Du er for fræk, og jeg kan ikke holde til mere. Jeg sætter farten op, inden jeg trækker mig ud og gør klar til at sprøjte ud over dig. Du opfanger det med det samme, og når at vende dig om og tage fat om min pik. Mens din hånd hastigst river den af på mig, åbner du munden og ser op på mig. Mine boller strammer til og jeg kan mærke, hvordan orgasmen ruller gennem min krop. Jeg stønner voldsomt, da jeg sprøjter min varme sperm ud over dit ansigt. Med åben mund forsøger du at fange så mange dråber som muligt. Jeg lægger nakken tilbage og nyder følelsen af, at du malker mig i hastigt tempo. Du sætter munden rundt om mit pikhoved og suger de sidste safter ud af min pik.

 

Jeg ser ned på dig, mens nerverne gipper i min krop. Jeg nyder synet af dig med min sæd på hagen og et liderligt udtryk i øjnene. Jeg lægger mig ned ved siden af dig. Jeg ligger og ser på dig. Pludselig siger du ”Undskyld, jeg ku’ ikke lade være”. Jeg får fremstammet et ”Det’ ok”. Du smiler inden du rejser dig og hiver mig med ud i badet. Som vi står der med vores nøgne kroppe mod hinanden og kysser, kan jeg mærke, hvordan min pik blive stiv igen. Du bemærker det, smiler og sætter dig på hug foran mig…

 

Skrevet af Kasper

Published On: juli 29th, 2010Categories: sex3 Comments on Den frække kollegaLast Updated: juli 29th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...