For en del år siden, midt i 1.G, fik jeg mulighed for at komme på udvekslingsrejse til Boston i staten Massachusetts. Jeg gik hele året og drømte mig til det forjættede land og skrev løbende med min værtsfamilie. Efter få mails og vedhæftede billeder indså at dem jeg skulle bo hos var – stenrige, hvilket ikke fik mine forventninger til at blive mindre.

Men det skulle ikke gå helt som forventet. Da jeg ankom til Boston blev jeg modtaget af hele familien, faderen, som havde sit eget it-firma, stedmoderen der var en del yngre og udskiftet med den biologiske mor. Turen til den mindre by Chelsea gik hurtigt og ud af Jaguarens vinduer så jeg et enormt hus åbenbare sig bag nogle tunge jerngitterlåger.

Forældrene som var super søde viste mig rundt i huset og viste mig mit værelse, der lå ved siden af au-pair-pigens værelse. Sun-Jung var 18 år gammel og noget af det smukkeste jeg nogensinde havde set – ærligt! Hun var ikke særlig høj, men havde det længste mørke hår der næsten gik ned til hendes bagdel – og dén var også fantastisk. En smuk stram røv i et par stramme mørkeblå jeans og en hvid top der dækkede over et par små bryster og viste en flad karamelbrun mave, med et lille aflangt navlehul. Hendes øjne var brune, store og dybe og hun smilte genert medens hun kiggede ned i jorden. Jeg følte mig hensat til at være overdrevent høflig over for Sun-Jung, da hun umiddelbart virkede genert og lidt sky. Jeg kom til at bukke for hende, hvilket fik hende til at grine på en befriende måde.

Moderen forklarede at Sun-Jung var kommet til Boston for at lære engelsk/amerikansk og det var dét sprog jeg skulle tale til hende. Nu havde jeg ikke planlagt at skulle slå over i koreansk, så det lovede jeg højt og helligt. Som dagene gik fandt jeg ud af at min værtsfamilie var meget fortravlet. Faderen så jeg nærmest aldrig, da han rejste konstant og moderen havde travlt med hendes eget job og køre hendes steddøtre til ufatteligt mange aktiviteter, ekstra kurser og ikke mindst til deres biologiske mor, der boede flere timer væk i Springfield. Da den mindste pige var flyskræk var stedmoderen nødsaget til at tage den lange køretur med begge pigerne. Jeg respekterede virkelig stedmoderen som knoklede på at holde sammen på hendes nye familie. I dag ved jeg at de senere blev skilt og stedmodren flyttede væk med et fælles barn de fik efter jeg var rejst hjem.

Min egen skole i Boston var sjov og der var unge fra hele verden, men de festede ikke så meget som jeg havde lært i Ballerup. Enten var de helt vildt karrieremindede, nørdede eller så var de religiøse. Jeg fandt dog et par tyske drenge som jeg mødtes med og drak lidt øl og røg nogle smøger med i smug.

Sun-Jung var altid meget stille og jeg synes faktisk også at hun var lidt kedelig. Een dag da stedmoderen skulle på hendes lange køretur med pigerne, fik mine tyske skolekammerater lov til at komme hjem til mig. De havde smuglet øl og lidt bourbon med og vi havde en mindre fest. Sun-Jung kom på et tidspunkt ned af trappen med vasketøj i favnen og gik forbi køkkenet hvor vi sad. Den ene af de tyske drenge, Horst, fik øje på hende og inviterede hende over til det store tunge træbord. Han bød hende øl, hvilket hun takkede pænt nej til og da han skulle til at tilbyde hende bourbon stoppede jeg ham. Med et nervøst smil til hende sagde jeg til de andre at Sun-Jung ikke var den slags pige og at hun ikke drak.

Hun smilede tilbage og skyllede det halvt fyldte glas ned. Drengene hujede og skreg. De begyndte at synge underlige tyske drikkesange. Stemningen blev godt løftet og som vi altid plejede at gøre, stoppede vi festen tidligt så vi kunne nå at gurgle hals i Listerine og Pepsi coke inden vi skulle hjem til værtsfamilierne så de ikke opdagede noget. Sun-Jung begyndte at rydde op efter drukgildet da telefonen ringede. Stedmoderen var kommet sent til Springfield med pigerne og var nødsaget til at overnatte hos hendes svigerforældre, der boede i samme by som den biologiske mor. Hun vil tage direkte på job, så vi så hende først næste eftermiddag. Sun-Jung og jeg fik anvisninger om hvor vi skulle hente penge til pizza og andet. Vi bestilte pizza og drak flere af de tiloversblevne øl, så de ikke kunne spores når stedmoderen kom tilbage. Sun-Jung kunne ikke lide øl, så hun nippede af whiskyen.

Vores snak blev pludselig super sjov og mere vedkommende end nogensinde. Sun-Jung kom faktisk selv fra en velhavende familie, men hendes forældre synes at hun skulle prøve at gå til hånde og udfylde en kvindes plads i et hus, inden hun skulle på college og universitetet i Seoul. Hendes familie lød meget strenge og konservative, hvilket hun bekræftede. Hun fortalte om at leve et dobbelt liv i Korea og jeg flød langsomt ind i hendes dybe mørke øjne. Hun grinede genert og sagde at jeg vist var blevet lidt fuld og prikkede mig på næsen. Vi grinede begge to og stoppede op i grinet, medens vores øjne fangede hinanden. Jeg ved ikke hvad der gik igennem mig, men jeg lænede mig over mod hende for at kysse hende. Hun gav mig et forsigtigt tante-kys som jeg troede var en høflig afvisning. Stilheden var pinlig, men Sun-Jung forklarede at hun ikke havde lært at kysse “european style” med tungen. Jeg tog om hendes smukke ansigt og hviskede til hende om at åbne munden og lade hendes tunge røre min og lukke mundene sammen. Det varede ikke længe før end vi kyssede godt og efter de første instruktion, hvor det hele var lidt teknisk, begyndte vi at nyde kyssene og vi kunne begge mærke den dér grådighed, når man ikke kan stoppe med at kysse. Min hånd bevægede sig forsigtigt rundt på hendes krop og lagde sig på hendes mave, hvor jeg kunne mærke hendes hastige åndedræt. Hun lagde en hånd på mit lår. Min hånd bevægede sig modigt op under hendes bluse. Jeg kunne mærke hendes brystvorte gennem den tynde bh og klemte den let. Hendes smukke lyse asiatiske stemme sagde et eller andet på koreansk og jeg bad hende oversætte. Hun grinede genert igen og sagde “You should really know…that I am a virgin..”. Hun kiggede ned i jorden og hendes sætning fik et lyn til at slå ned i hjernen på mig. Hun inviterede mig til at tage hendes mødom! Denne gudesmukke koreanske prinsesse, ville have sex med mig. Mig der også var jomfru og kun havde haft fingrene oppe i naboens datter, Helle, og lært at give hende den ene orgasme efter den anden – forrige sommer i et legehus. Mod at hun havde taget min pik i munden og prøvet at sutte på den, men hendes tænder havde gjort ondt og hun fik ikke lært det. Så jeg sprøjtede i stedet på hendes store hvide bryster.

Men Sun-Jung var slet ikke som naboens datter. Hun var gudesmuk, asiatisk, nøddebrun med de mest utrolige træk. Sun-Jung satte sig op på bordet medens vi kyssede videre stående. Jeg tog hendes bluse af og hun hægtede selv sin lille bh op. Hun var virkelig smuk. Små smukke bryster, hvor vorterne strittede lige ud i luften, og et maveskind der bevægede sig hurtigere når jeg slikkede hendes mørke faste knopper. Hendes små hænder kærtegnede min nakke og hun lagde sig langsomt på det store bord. Hun løftede sin lille røv lidt op i luften og jeg begyndte klodset at lyne hendes bukser op. Hun grinede genert igen og løftede sine ben op og jeg kunne tage bukserne helt af hende. Hun havde små sorte- og-hvidprikkede trusser på. Hun beholdte de lange hvide strømper på, der gik hende til knæene. Jeg blev modig og løftede trussekanten til side og fik et chok. Sun-Jung var ikke barberet, ej heller trimmet og hendes fisse var dækket af sorte hår. Det lignede slet ikke det som jeg havde set på nabodatteren i Ballerup, hvor hendes lidt tykke fisse og store venusbjerg nærmest var dækket af engleagtige hvide dun. Jeg kyssede Sun-Jung på hendes lille bulede venusbjerg, medens jeg hurtigt fandt hende hul med en pegefinger. Hun var sjaskvåd og stønnede allerede da jeg listede en finger 1/4 længde op. Der var ikke meget plads inde i Sun-Jung. Jeg fingerkneppede hende langsomt og kunne se hvordan der dannede sig lidt hvidt skum omkring min finger når jeg gjorde det hurtigt. På et tidspunkt trak jeg hurtigt min finger helt ud af hende og med en våd lyd så jeg hvordan hendes mørkehul lukkede sig sammen. Hun så drømmende eller omtåget ud da hun pegede ned på min bule i bukserne. Jeg faldt næsten da jeg trippende skulle tage bukserne af, men endte foran hende med min store hvide pik strittende ud i luften. Hun skubbede sin lille smukke røv helt ud til bordkanten, så hendes lille stramme fisse var i hoftehøjde. Jeg ville lige vise hende hvad jeg havde lært i Ballerup, så jeg stak 2 fingre op i hende og brugte min anden hånds fingre til at bearbejde hendes lille strittende klitoris, der var gemt bag en smuk karamelfarvet hudfold. Men hun stønnede ikke som naboens Helle, der stønnede hæst og lavt. Sun-Jung klynkede og nærmest jamrede sig, hendes smukke lysebrune lår sitrede og hendes hul gjorde mine fingre sjaskvåde. Hun kom flere gange, og jeg blev bare ved indtil hun stoppede mig i en pause mellem kramperne.

Hun grinede med lukkede øjne og små svedperler rendte fra hendes armhuler med den sorte behåring. Hun hoppede nøgen ned af bordet og tog min hånd og førte mig op i ægteparrets kæmpe runde seng. Spejlet i loftet synes jeg var grimt og virkede “taggy”, men skulle snart finde ud af meningen. Sun-Jung lagde mig på sengen og begyndte at gnide på min pik. Hun holdte alt for slapt på den og jeg måtte instruere hende. Men hun fulgte mine råd til punkt og prikke og alt for hurtigt sprøjtede jeg en lang tyk stråle ud på hendes arm og albue. Hun smilede og betragtede nysgerrigt min sæd løbe ned af hendes arm. Hun smagte på sine fingre og vrængede lidt på næsen, men grinede. Jeg var superærgerlig over at jeg var kommet og hun kunne se ærgrelsen i mit ansigt. Vi lagde os på ryggen og så op i spejlet. Hun følte på sine bryster og fortalte mig længe om hvordan hun onanerede i Korea. I badet med bruseren og spredte ben, i sengen med fingrene eller med hendes heftigt pumpende hårbørste og hvordan hun engang har kunnet komme bare ved at sidde med benene over kors og havde strammet hendes lårmuskler. Det havde taget hende næsten en time om at komme og hun havde gået med kramper i benene resten af dagen. Hendes historie fik min pik til at stritte igen og hun kravlede langsomt oven på mig. Hun spredte sine skamlæber, der gemte sig bag den tykke kønsbehåring og langsomt kunne jeg mærke varmen og fugten der omsluttede min dunkende pik. Hun lukkede øjnene og red langsomt min pik. På et tidspunkt tvang hun hele min pik op i sig, så jeg var i bund. Følelsen var fantastisk og jeg nød hendes smukke krop og hendes smukke ansigt med de lukkede øjne. Hendes lange sorte hår dækkede nogen gange hendes ansigt og når hun slog håret til side med hænderne kunne hun ikke afværge, at hun gled helt i bund på mig. Med en blanding af lyst og smerte i hendes ansigt satte hun farten op og den snævre behårede fisse malkede mig min hvide pik op i sig. Hun mærkede sammentrækningerne fra min pik og kunne se på mit ansigt at jeg kom. Hun smilede og gjorde ingen antrit til at trække mig ud af hende. I spejlet kunne jeg se hendes oppefra og blev tændt da hun kastede sit hoved tilbage med hænderne hvilende på mine knæ, så jeg kunne se hendes smukke krop. Sun-Jung kyssede mig længe og min pik forblev oppe i hende. Hun var stram og kyssene fra hendes mund på min hals fik det efter 10 min. tid til at kilde i min pik. Jeg løftede hende op med et svup og lagde hende på sengen. Jeg åbnede hendes behårede skød og fik adgang til hendes mørke hul. Jeg fik lyst til at smage på en kvinde første gang og smagen var dejlig. Jeg kunne smage hendes smag blandet sammen med min. Jeg slikkede på hendes klit i store cirkler og hun viste behændigt med fingrene hvordan jeg skulle slikke tæt omkring og på hendes klit. Hun var ved at komme igen og jeg skyndte mig at stikke min pik op i hende og hun fandt hurtigt selv ned til hendes klit. Hende stramme fisse sjaskede og jeg kunne se den hvide skum fra hendes skamlæber sutte om mit hvide skaft. Hendes jamren kom tilbage og ved tanken om at den smukke koreanske pige skulle komme på grund af mig, snørrede mine nosser sig sammen og begyndte at gøre ondt, ligesom de dage hvor jeg har haft onaneret 4-5 gange. Lydene fra hendes fisse, jamren fra hendes smukke lille mund og udsigten til de små faste bryster med de brune vorter fik det til at sortne for mine øjne. Jeg kunne høre mig selv sige en lyd jeg aldrig havde sagt før..lidt lissom’ den lyd man vågner af, når man tror man drømmer at man falder . Sun-Jungs lille krop med de spredte ben og min store hvide danske krop ovenpå, pumpende, omsluttende, sjaskende våde af sved – hele menageriet kunne Sun-Jung se i spejlet og beskrev på hendes bedste stønnende engelsk hvordan vi så ud – vi kom begge to og igen fik jeg lov til at sprøjte min sæd dybt op i hende. Men i stedet for mine typiske undertrykte lyde når jeg stod i bruseren eller lå i min seng havde den smukke lille koreanske prinsesse fjernet et filter og jeg råbte min orgasme ud i soveværelset og knækkede sammen over hende. Jeg lå længe oven på hende – oppe i hende og gled langsomt ud.

De efterfølgende 4 måneder havde Sun-Jung og jeg sex utallige gange i huset. Vi eksperimenterede begge sammen og vi fik afprøvet lidt af hvert. Sun-Jung blev habil til at sutte min pik og fik mig til at komme flere gange og vænnede sig til smagen til sidst og slugte stolt og viste mig sin tomme mund. Jeg lærte ved et uheld hvordan en finger i det “forkerte hul” kunne udløse nye højder af hendes orgasmer og jeg kunne også slikke hende til en orgasme på ganske få minutter.

Sun-Jung og jeg mistede langsomt kontakten efter vi rejste hjem til vores hjemlande, selvom vi mailede heftigt i starten. Efter lang tid med stor ungdommelig kærlighedssmerte vendte jeg tilbage til livet og brugte min fantastiske seksuelle erfaringer på andre piger på mit nye gymnasie. Men ingen var så smuk og fræk som Sun-Jung som jeg aldrig nogensinde vil glemme.

Skrevet af Midtermanden

Published On: november 12th, 2013Categories: analsex, sex2 Comments on Den koreanske au-pair, Sun-Jung, i BostonLast Updated: november 12th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex