Hun er på vej hjem fra arbejde. Det er forår, og hun har på fornemmelsen at der snart skal ske noget særligt. Fuglene kvidrer udenfor og hele vejen hjem betragter hun træernes første blade, som om det var en evighed siden hun sidst havde oplevet foråret. Hun skruer ivigt op for bilradioen, da hun hører tonerne fra hendes yndlingssang; ”Hvis vi styrtede ned på en øde ø, hvis vi kun havde hinanden til den dag vi skulle dø, så ville jeg være lykkelig og ikke engang forsøge, på at tilkalde hjælp eller sejle hjem, jeg ville ikke engang savne dem”. Tænk hvis man kunne være så forelsket..

Da hun drejer ind i indkørslen til kollegiet, får hun øje på flyttebilen. Hun har længe gået og tænkt over, hvem der mon vil flytte ind i lejligheden ved siden af. Efter hendes bedste veninde flyttede, har det været lidt ensomt at bo der, og hun leger med tanken om at en ny veninde vil flytte ind. En hun kunne drikke vin med, grine med, tage til stranden med og i det hele taget bare dele ting med, som kun veninder gør det. Hun parkerer bilen og på vej op af trappen møder hende et overraskende syn.

Der står han.. vel nok den lækreste fyr hun nogensinde har set. Den tunge flyttekasse markerer hans muskuløse overkrop under den hvide t-shirt. Hans hud er solbrun, hans mørke hår sidder i totter og hans overarme er store og veltrænede. Han er vanvittig lækker og hun kan mærke nervøsiteten brede sig i hele kroppen, da hun genert får præsenteret sig som hans nye nabo. På vej ind i lejligheden konstaterer hun hurtigt med sig selv, at hun vist alligevel ikke har brug for flere veninder. Denne fyr må da være optaget.

De næste dage føles som måneder. De frække tanker om den nye nabo, gør det svært for hende at koncentrere sig på arbejdet. Hendes mange fantasier flyder sammen med tallene på kontoret, men det gør hende ikke noget. Hun ville give meget for at være tæt omsluttet af hans muskuløse krop. En gang imellem mødes de flygtigt på gangen, deres blikke mødes og hun kan se på gnisten i hans øjne at han ikke er kedelig.

Det er fredag aften. Hun skal langt om længe i byen med veninderne, og endelig skal hun ud og lufte den frække sorte kjole hun købte sidste weekend. Den er kort, går kun næsten til hendes knæ og dens nedringede halsudskæring får hendes bryster til at se større ud. Mens hun gør sig klar, tænker hun igen på den nye nabo. Strålerne fra bruseren kærtegner hendes krop, hun lukker øjnene og kan mærke hvordan vandet får hendes lyst til at stige. Hendes fingre følger forsigtigt strålerne fra vandet, fra hendes nakke ned over skuldrene, halsen og ned mod hendes bryster. Hun stønner stille for sig selv, mens fingrene bevæger sig længere ned ad hendes krop. Da hun er færdig under bruseren, finder hun hendes frækkeste undertøj. Selvom det ganske vist sidder gemt under kjolen, får det hende til at føle sig lækker. Hun drikker et glas Lambrusco og nyder den lette brus boble i munden på hende. Tanken om hvordan hun ville ønske den nye nabo skulle tage kjolen af hende, gør hende tændt.

På vej ned ad gangen skal hun forbi hans dør. Den står åben og der står han midt i alt flytterodet. Deres blikke mødes. ”S.. skal du have hjælp”, får hun fremstammet. Han nikker og spørger om hun vil hjælpe ham ned i kælderen med et par kasser. Hans hæse stemme får hendes krop til at sitre. Vejen ned i kælderen føles uendelig lang. Hun har en masse spørgsmål, men hun kan slet ikke få ordene frem. Tavsheden er uudholdelig.

Kælderen er mørk. Kun lyset fra døråbningen gør det muligt for hende at ænse ham. ”Tak for hjælpen” siger han stille, mens han forsigtigt tager hendes hånd og fører hende hen til det fjerneste hjørne i kælderen. Det kilder i hendes underliv, da det går op for hende at de frække tanker har været gengældt. Hun er så spændt at hun glemmer at trække vejret. Hvad skal der ske? Er hun mon faldet i søvn på sengen og dette bare er endnu en af hendes erotiske drømme? Da hans hånd griber fat om hendes nakke er hun ikke i tvivl. Drømmen er blevet til virkelighed. Han kysser hende inderligt og længe. Hendes hænder klemmer ham ind til hende og hun kan mærke forventningerne stige i takt med han kysser hende. Hans hænder finder vej ned til hendes bryst. Han skubber kjolen til side, så han kan komme til at massere dem. Faste klem om hendes bryster får hende til at glemme alt andet. Hun lukker øjnene og venter bare på at få lov til at mærke ham.

Han lader sine hænder glide op under kjolen og hun kan mærke hvor liderlig det gør ham, da det går op for ham at hun ingen trusser har på. ”Hvor er du fræk”, hvisker han, mens hans fingre har fundet vej til hendes klit. Med forsigtige bevægelser kærtegner han området omkring hendes klitoris. Det kilder i hele kroppen og hun kan mærke det gør hende våd. Stille og roligt trækker han kjolen af hende. Mens han kysser hende, åbner han langsomt hendes bh, som falder til jorden. Hun står nu helt nøgen foran den lækreste fyr. Hans tunge bevæger sig fra hendes mund ned til hendes hals. Han kysser og slikker forsigtigt, hvorefter han fortsætter ned mod hendes bryster. Hans varme tunge cirkler rundt om de stive brystvorter, først den ene derefter den anden. Hendes ben sitrer og det er svært at blive stående. Han fortsætter ned over maven, til hendes skød, hvor hans tunge leger med hendes klit. Han stikker forsigtigt to fingre op i hende. Hun kan snart ikke holde det ud længere. Hun flår tøjet af ham. Hans stramme t-shirt og de løstsiddende cowboybukser får hun kastet ned mod jorden. Nu er det hendes tur. Hun sætter sig på knæ og tager hans stive pik i munden. Forsigtigt slikker hun skaftet, mens hun kærtegner hans boller. Hans vejrtrækning bliver tungere og hun øger tempoet med læberne omkring hans lem. Hun fortsætter til han er lige ved at komme. Han skal ikke have lov.. ikke endnu. Hun rejser sig op og kysser ham. Kulden fra muren i ryggen og varmen fra hans nøgne krop står i kontrast til hinanden. Hun kan slet ikke få nok af ham. Måden han pirrer hende på, giver hende lyst til at skrige. Hun skal bare have ham nu. Hun tager fat om hans pik og fører den op i hende. Med ivrige bevægelser forsøger hun at kneppe ham hårdt, men bliver stoppet. Hun er lige ved at skrige. Hun vil have ham fuldt ud, men han giver hende ikke lov. Han lader kun lige pikhovedet trænge ind og hun kan mærke han nyder det, nyder hvordan hendes krop tigger om mere. Stille kører han frem og tilbage, mens han hvisker i hendes øre; ”Vil du have mere?”. Mens hun nikker, øger han tempoet og lader sig trænge helt op i hende. Med hårde stød kan hun mærke at han heller ikke kan vente længere. Han har hårdt fat om hendes baller og hun kommer i den vildeste orgasme. Hun kan ikke holde det inde længere og hun giver et højt støn fra sig, som giver genlyd i den mørke kælder. Kort tid efter kommer han oppe i hende.

De føres tilbage til virkeligheden og det går op for hende at hun må være sent på den. Uden ord tager de hurtigt tøjet på og bevæger sig ud af kælderen.

De går op ad trappen og lige før døren smækker bag hende, læner hun sig mod ham og hvisker ”Velkommen i blokken”.

Skrevet af Majbrit

Published On: marts 12th, 2015Categories: sex7 Comments on Den nye naboLast Updated: marts 12th, 2015
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...