Det var fredag eftermiddag og solen skinnede. Jeg traskede rundt inde i byen, nød det gode vejr og at det endelig var weekend. Da jeg begav mig hjemad, lod jeg bussen køre og gik. Der er jo ingen grund til ikke at nyde det gode vejr fuldt ud. Man kan jo ikke sige at det tit er sommer i Danmark. Efter et par kilometers gang fortrød jeg, solen bagte, min hals var tør og nu var jeg træt i benene. Da jeg gik igennem et villakvarter et par kilometer fra mit hjem, fik jeg øje på hende. Hun stod i en lang tynd sommerkjole og trak lidt ukrudt op. Langt lyst hår, en stor bred røv og ret kraftige overarme. Gad vide om hun er single eller måske keder sig indtil manden kommer hjem fra arbejde?

Jeg stoppede ved hækken og stod og så på at hun arbejdede, hurtige smidige bevægelser og hendes røv bølgede let fra side til side når hun bevægede sig. Pludselig rejste hun sig op og så på mig ”søger du noget Hr.?” ”Nej, jeg holder bare lige en kort pause, jeg har gået hele dagen” vi stod lidt og så hinanden i øjnene, så brød jeg den pinlige tavshed ”Undskyld, men kan jeg ikke få et glas vand, jeg har gået helt inde fra byen” ”Jo selvfølgelig, kom inden for. Jeg trænger selv til en kort pause”. Hun viste mig ind i køkkenet hvor hun fandt en kande og to store glas frem, hurtigt fyldte hun kanden med koldt vand fra hanen. ”Ønsker du også et par isterninger?” ”øhh jo tak” Hun fandt en pose isterninger i fryseren og hældte dem over i kanden, så førte hun mig ind i stuen og skænkede op for mig. Jeg nød vandet og vi hyggesnakkede lidt om hvor vi hver i sær var i vores liv og hun fjernede min hånd da jeg lagde den på hendes lår. Jeg var næsten færdig med mit vand da hun fyldte glasset igen.

Da kanden var tom, kunne jeg heller ikke finde på mere at snakke om, hun virkede sød men havde flere gange afvist mine tilnærmelser. Hun havde dog ikke sagt noget om at hun ventede en mand hjem så hun var nok bare ikke interesseret i lidt hurtigt sex. Jeg rejste mig op, gav hende hånden og takkede for det gode selskab. Hun rejste sig også op og smilte til mig ”Det bliver så lige 50,- kr for en kande isvand” Jeg gloede chokeret på hende og så grinte jeg. Hendes ansigt ændret sig og jeg stoppede med at grine, det havde ikke været for sjov. Hun ville virkelig have penge for vandet. ”Øhh jeg har altså ikke nogen penge med, kan jeg skylde dig?” Pludselig tog hun fat i min hånd, satte sig ned og hev til så jeg endte på hendes skød, med røven i vejret. Det gik så hurtigt så jeg ikke forstod hvad der skete. Med venstre hånd holdte hun mig fast mens den højre taktfast slog mig i numsen. ”Så bestiller han vand uden at have en krone på lommen, jeg skal lære dig at udnytte en stakkels kvinde.” Jeg skreg som en stukken gris og vred mig for at komme fri, hun skældte mig verbalt ud og slog bare endnu hårdere.

Til sidst skubbede hun mig ned på gulvet ”Sådan en tøs, græder over en smugle endefuld. Er du altid så pivet?” Jeg satte mig op på knæ, kunne ikke svare, det hele var så ydmygende, jeg kunne mærke mine tåre løbe. ”I det mindste kender du din plads, på knæ på gulvet. Smid tøjet tøs, så skal jeg satme give dig noget at pive over” Jeg var meget chokeret ”Hvad mener du?” Hun svarede ikke, tog bare fat i min t-shirt og rev den over mit hoved. ”Smid tøjet” gentog hun, jeg turde ikke andet end at smide bukserne, det var besværligt at få dem af uden at rejse mig op og uden at sidde på min ømme numse. Hun skubbede mig omkuld og rev mine underbukser af, jeg var helt nøgen. Hun tog fat om min pik og kugler og klemte til. Jeg skreg af smerte. ”Sådan en lille tøsepik får jeg vist ikke meget glæde af. Jeg håber satme du forstår at bruge tungen”

Hun lod mig ligge på gulvet mens hun hentede en pisk, så skulle jeg ligge med røven i vejret mens jeg slikkede hendes tær og hun gav min ømme numse endnu flere slag. Jeg suttede og slikkede på hendes tær, lige så snart jeg holdte den mindste pause mærkede jeg pisken nive i mine baller. Hun hentede nogle manchetter og satte på mine håndled og så låste hun mine hænder fast på ryggen med en hængelås. Nu var jeg helt i hendes magt. Hun vendte sig med ryggen mod mig og løftede sin kjole op, hendes røv var lige ud for mit ansigt, trusseløs og ville i enhver anden situation have tændt mig. Hun tvang mig til at slikke hendes røvhul. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og hun pressede røven tilbage, hun beordret mig til at stikke min tunge så langt op i hendes røv som jeg kunne. Jeg turde ikke andet end at adlyde.

Så fik jeg ordre til at kravle efter hende, hun gik ud på badeværelset. Mine manchetter bandt hun fast til en krog i loftet over badekaret. Jeg stod næsten på tær for at kunne nå. Hun spulede mig med koldt vand, jeg rystede af kulde og peb endnu mere. Igen ydmygede hun mig ved at kalde mig en tøs og et pivedyr. Jeg skulle finde på et tøsenavn som hun kunne kalde mig og jeg valgte navnet ”Anja”. Det var det eneste navn jeg lige kunne komme på og det skyldtes sikkert at min sidste kæreste havde heddet det. Hun fandt en skraber frem og barberede hele min krop, ben, skridt, ryg og brystkasse. Jeg fik en gag i munden da jeg prøvede at brokke mig. Jeg rystede af kulde, savlen løb ned af mine kinder, jeg stod helt udstrakt og stod på et ben når hun skulle barberer mit skridt og mellem mine baller. Hele tiden skyllede hun sæben væk med koldt vand og hun blev ved til jeg kun havde hår på hoved.

Hun løsnede mig og begyndte at tørre min krop med et dejligt varmt og blødt håndklæde. Jeg nød at mærke varmen vende tilbage til alle mine lemmer, nød hendes kærtegn. Hun nussede min glatbarberet krop og fortalte mig hvor lækker jeg så ud, men også hvor feminin jeg var. Min pik rejste sig hurtigt og hun smilte sødt til mig, tørrede pikken ekstra godt og jeg var lige ved at komme. Hun spurgte om jeg ville med ind i soveværelset, jeg kunne ikke svare så jeg nikkede bare. Jeg mærkede hendes hånd i min og hun førte mig der ind. Hun havde et stort lyst soveværelse, en stor dobbeltseng med gelænder af støbejern og en stor skabsvæg med spejllåger. Hun stod lige bag mig, tog sin kjole af og stod nøgen. Jeg kunne se hendes smukke krop i spejlene, store fyldige bryster, en glat barberet fisse, hård muskuløs mave hvor man kunne ane mavemusklerne og kraftige arme og benmuskler der også kunne ses under huden. Hun var smuk, stærk og gik tydeligvis op i sin krop. Jeg så mærkelig ud, helt uden nogen former for kropsbehåring, lidt for buttet, men uden at være fed og med min stive pik pegende lige op i luften.

Hun beordrede mig til at ligge på maven på sengen, satte sig oven på mig og masserede min ryg, førte mine hænder op til gelænderet og gav mig ordre til at holde godt fast. Kravlede længere ned, nussede min øme numse, kyssede den og fortalte mig at det var den lækreste tøserøv hun længe havde set. Hun spredte mine baller og førte en finger op i mit røvhul ”uhmmm du er stram, jomfru, jeg glæder mig til at lære dig at være en god tøs” Nu ville jeg ikke være med mere, jeg slap gelænderet og vendte mig halvt om, da hendes ene hånd klemte til om mine kugler. Jeg skreg af smerte ”Hold fast tøs, eller jeg kastrerer dig” Hurtigt greb jeg fat i gelænderet igen. Hun rejste sig op og hentede sin pisk. ”Jeg skal lære tøsen at adlyde, når jeg beordre dig til at holde fast, så slipper du ikke er det forstået?” Hvert eneste ord blev undertrykket med et slag på mine baller. Jeg græd af smerte. Hun holdte inde et øjeblik, mine knoer var helt hvide så hårdt holdte jeg fast. Hun fortsatte med at give mig et slag for hvert eneste ord. ”Har du lært at adlyde nu tøs?” ”ja” peb jeg. ”Det hedder javel frøken Laila” ”Javel frøken Laila” fik jeg fremstammet. Min numse var en stor smerte. ”Er du en tøs, Anja?” ”Javel Frøken Laila” ”En liderlig tøs, Anja?” ”Javel Frøken Laila” jeg græd og undrede mig over at hun kunne forstå mine ord gennem mine smerteskrig. ”skal jeg lære dig at være en god og velopdragen tøs?” ”Javel Frøken Laila” Jeg kunne ikke finde nogen udvej, hun havde mig lige hvor hun ønskede det.

Pludselig mærkede jeg hendes negle på mine ømme baller, hun havde lagt pisken og nussede mine mishandlede baller. Kærlige små bevægelser der fik det til at rykke i min pik. Hun hviskede stille ”Det gør ikke så ondt hvis du bare adlyder Anja, du skal nok kunne li’ at få pik. Jeg skal nok være forsigtig ved dig” jeg græd. Hun skilte igen mine baller og førte en finger op i mit røvhul. Denne gang bevægede jeg mig ikke. Hun spyttede på sine fingre og førte to fingre op i mig. ”Der kan du se Anja, det er ikke slemt og din tøsepik kan virkelig li’ det” Min pik var helt stiv og det gav et ryk i den hver gang hun førte fingrene helt op i mig. Hun fortsatte, jeg kunne ikke holde en stønnen tilbage. Hun smilte ”Godt Anja, nyd det. Du bliver en god tøs” Jeg kunne ikke gøre for det, min pik gned mod lagnet, hendes fingre stimulerede mit røvhul og samtidig nussede hun mine ømme baller. Smerten gik lige i min pik og blev forvandlet til en nydelse. Jeg gav efter, lod hende bare gøre hvad hun ville, mærkede en orgasme bygge sig op i mig og jeg nød følelsen. Pludselig var hendes fingre væk fra mig ”En tøs skal ikke nyde det og skal slet ikke sprøjte uden at få lov” Igen piskede hun mig og jeg skreg af smerte. Al nydelsen var væk og min pik faldt hurtigt.

Hun beordrede mig til at sætte mig op, med benene ud over sengekanten. Jeg adlød selv om min røv var en stor smerte. Hun gav mig et par hvide nylonstrømper, jeg tog dem på. De gik lige op over mine knæ og der var en lille sløjfe på hver. Hun gav mig en BH, som jeg ligeledes tog på uden at brokke mig. Hun smilte og rakte mig nogle kunstige bryster som jeg skulle placerer i BH’en. Jeg trak vejret dybt og anbragte dem på deres plads. ”Er du en slut eller vil du have trusser på?” ”Trusser tak” svarede jeg og så ned i gulvet. Hurtigt fik jeg en syngende lussing. ”Jeg troede tøsen havde lært at svare pænt” ”Undskyld Frøken Laila, undskyld”. Jeg fik en hård lussing mere og mine tåre løb igen. ”Det hedder: Ja tak Frøken Laila, din tøs vil godt have trusser på hvis du giver hende lov” Jeg stammede mig igennem sætningen og fik en lussing mere. ”fra nu af omtaler du kun dig selv som tøs” ”Javel Frøken Laila”

Hun gav mig et par hvide trusser, som jeg straks tog på. Uden at sige mere rakte hun mig rødternet nederdel som jeg også tog på og til sidst en stram hvid skjorte. ”Nu er du en yndig skolepige, min tøs. Så skal jeg lære dig en masse ting. Først skal du lære at lægge makeup” Hun klappede i hænderne og smilte. Jeg så på mig selv i spejlet, store bryster der truede med at hoppe ud af den stramme skjorte, en kort nederdel der kun lige dækkede mine baller og som ville afsløre mere ved hver eneste bevægelse. Faktisk overraskede det mig at man stort set ikke kunne se at brysterne var falske, jeg mærkede på dem, de føltes også ægte. Laila jublede ”Bare rolig tøs, du skal nok blive glad for de bryster, de vil få enhver mand til at rejse sin flagstang for dig. Er du sikker på at du vil have trusser på?” ”Ja Frøken Laila. Jeg… Din tøs vil gerne beholde trusserne på” Hendes øjne skød lyn ”Hvis du igen glemmer din opførelse vil jeg søger for at du får så meget pik at du helt glemmer at du blev født som en dreng, tøs. Et det forstået?” ”Javel Frøken Laila”.

Hun vendte sig om og gik og jeg fulgte med. Hun var stadig nøgen, hendes lækre røv vippede lige foran mig og jeg kunne mærke at min pik blev stiv. Hun er nu en lækker kvinde selv om hun har en syg form for sexlyst. Jeg ville gøre alt for at få lov til at fylde hende ud med min stive pik og se hende skrige af lyst. Vi var tilbage på badeværelset. Hun så mig lige i øjnene ”En skam du er så glad for de trusser, det ville have tændt mig at se dig være så glad for dit nye tøj at din ynkelige tøsepik stak ud under nederdelens kant” Hendes hånd fandt min stive pik. Jeg gispede. ”At se dig sådan her med stiv pik, jeg får helt lyst til at blive fyldt ud. Måske skulle jeg ringe efter et par mænd til os. Sæt dig tøs”. Hun sminkede mig og gav mig en paryk på, jeg kunne slet ikke kende mig selv i spejlet. Jeg var blevet 10 år yngre og lignede en 16 årig skolepige fra en sexfilm. Vi gik ind i stuen hvor hun gav mig et par meget høje højhælet sko på. I 30 minutter tvang hun mig til at gå frem og tilbage på stuegulvet, jeg var hele tiden ved at falde. Jeg fik mange slag i røven med hendes pisk og det virkede, jeg blev bedre og bedre til at gå. Hun beordrede mig til at lægge mig hen over spisebordet. Forsigtigt blottede hun min røv og trak mine trusser ned. Hendes fingre søgte efter mit røvhul og fandt det, hun førte to fingre op i mig og jeg lå helt stille og lod hende gøre hvad hun ville. ”God tøs, bare nyd det”

Hun førte en analblok op i mit stakkels røvhul, den var meget stor og jeg troede ikke hun nogen sinde ville få den helt op. Gav mig trusser på og sendte mig ud i køkkenet så jeg kunne lave mad til hende. Analblokken fyldte min røv og skoene fik mine føder til at smerte. Jeg havde fået så mange slag i min numse at jeg aldrig ville glemme det. Jeg græd mens jeg skrallede kartofler. Hun stod i døren ”sikke en tøs, græder over en smugle kartofler, sådan en ynkelig lille tøs. Jeg skal give dig noget at græde over når jeg har spist” Da maden var færdig anrettede jeg den og serverede for hende. Et par stearinlys blev tændt og jeg sad pænt på knæ ved hendes side mens hun spiste.

Da hun var færdig, fik jeg ordre til at rejse mig op og lægge mig ind over bordet, hun løftede min nederdel og trak trusserne af mig. ”spred benene tøs” jeg spredte mine ben. Hun stod lige bag mig og gjorde kneppebevægelser med underlivet mens hun tog mig på ballerne. ”Uhmmm hvilken dejlig røv min tøs har, jeg glæder mig til at se en stor tyk mandepik fylde hende helt ud” Jeg svarede hende ikke, lod hende bare gøre hvad hun ville. ”Er min tøs sulten?” ”Javel Frøken Laila, din tøs er sulten” Hun tog sin tallerken hen til mit hoved og tvang mig til at slikke den ren. Da jeg var færdig tog hun en skefuld sovs og hældte ud på tallerknen, mens jeg slikkede det i mig fik jeg flere slag med pisken. ”Vil tøsen købe nogle kartofler?” ”Din tøs har ingen penge til at købe kartofler, Frøken Laila” ”5 slag med et spanskrør pr. kartoffel, tøs, hvor mange kartofler ønsker tøsen?” Min mave rumlede ”Din tøs vil gerne købe 4 kartofler” svarede jeg, et spanskrør kunne vel ikke gøre mere ondt end den pisk hun indtil nu havde smækket mig med.

Men der kunne jeg ikke have taget mere fejl og det opdagede jeg ved det første slag. Spanskrøret skar sig ind i min i forvejen ømme balle og jeg skreg. Det næste slag ramte den anden balle et øjeblik efter. ”Spis dine kartofler mens du betaler, der er jo ingen grund til at smide mad ud, tøs” Jeg prøvede at spise mens hun slog mig, men spanskrøret rev så hårdt at jeg skreg og græd ved hver eneste slag, det var næsten ikke til at nå at sluge noget mad. Da hun var færdig med mine 20 slag, fjernede hun tallerknen. Der var stadig 1,5 kartoffel på den. ”kan du spise en bøf, tøs?” ”Ja tak Frøken Laila, din tøs er stadig sulten” Jeg kunne ikke lade være, min mave skreg på mad og min hals på vand. Så måtte min røv bare lide med de slag det nu kostede. Jeg turde ikke bevæge mig mens hun gik ud i køkkenet, der gik lang tid før hun kom tilbage. I hånden havde hun en hundeskål og bøffen lå sikkert der i, men jeg så ikke på skålen. Hun havde spændt en stor strap-on på og den gyngede som en stiv pik da hun gik. ”Ja min tøs, bøffen skal du betale for som en rigtig tøs. Du kan jo lige så godt lære det med det samme. Vil du også have sovs på?” Hun hældte resten af mine kartofler op i skålen til bøffen. ”Ja tak Frøken Laila” ”Jeg tænkte det nok, du er en rigtig liderlig tøs”.

Hun satte skålen på bordet ved siden af mig og stillede sig bag mig. Jeg kunne mærke hvordan hun stille og roligt trak analblokken ud af mit røvhul og førte strap-on’en op i stedet. Hun foretog lange bløde kneppebevægelser og jeg mærkede hvordan den gled ind og ud af mig. Pludselig mærkede jeg hendes hånd på min pik. Det overraskede mig at den var stiv. Hun gned på min pik ”God stram tøs og din tøsepik kan godt li’ det. Du må godt komme, men sig til inden du sprøjter tøs” Jeg nikkede, turde ikke sige noget for jeg ville ikke kunne holde et støn tilbage. ”Frøken Laila” stønnede jeg ”Din tøs er ved at komme” Jeg kunne mærke spermen presse sig på. Hun greb hundeskålen og holdte den ind under min pik, jeg kunne ikke stoppe min sperm og stønnede af lyst da spermen blev skudt i lange kraftige sprøjt ud over min bøf. Al dagens opsparede sperm kom væltende, min pik blev ved og ved med at sprøjte og jeg skreg. Hun malkede de sidste dråber ud af min pik, ned over min mad og satte skålen ved mit hoved. ”Spis op tøs og ikke noget med at brug fingrene denne gang” ”Javel frøken Laila” jeg så ned på min mad, bøffen var heldigvis skåret i tern, men nu var den oversprøjtet med sperm. Hun fortsatte med at kneppe mig i røven og jeg spiste min mad. Hun stønnede og rystede mere og mere og hun fortsatte med at kneppe mig længe efter at jeg havde spist op. Til sidst kom hun i en voldsom orgasme.

Hun trak sig ud og satte sig hen på sofaen, kaldte på mig og jeg knælede foran hende. Jeg skulle slikke hendes tær igen og hun afmonterede strap-on’en, der havde også været en dildo oppe i hende. ”er tøsen tørstig?” ”ja Frøken, din tøs er tørstig” Hun var hele tiden flink ved mig hvis bare jeg var ydmygende og talte pænt til hende. ”Hent to vinglas ude i køkkenet, der står også en flaske hvidvin i køleskabet” ”Javel Frøken” Jeg skyndte mig ud i køkkenet efter glas og flasken og kom ind og satte det hele på bordet ved siden af hende. Jeg satte mig pænt på knæ ved hendes side og sagde ”hver’sgo Frøken, skal jeg skænke op for os?” Hun grinte ”Nej det skal jeg nok klare tøs” Hun fyldte det første glas med kold hvidvin og sagde ”Sæt dig op i sofaen tøs, så deler vi lige et par glas” Jeg satte mig op ved siden af hende. Hun tog det andet glas og satte ned på gulvet, satte sig hen over det og tissede til det var helt fuldt. Grinende rakte hun det til mig. ”Drik nu ikke for hurtigt tøs, det skal holde hele aften. Små mundfulde, der skal rundt i hele munden inden du synker” Jeg tog imod glasset, stirede vandtro på hende og på glasset. Ville hun virkelig have at jeg skulle drikke hendes urin? ”Skål” sagde hun og jeg var ikke i tvivl, det ville hun. Jeg tog forsigtigt en lille tår ind i munden og slugte. Det var surt og smagen blev hængende i min mund. Hun så meget sur ud. ”Sæt glasset tøs” Jeg havde kun lige sat glasset på bordet da jeg fik en lussing. ”Sådan skal en tøs ikke skære ansigt når hun får lov til at nyde sin Frues gyldne dråber” Jeg skreg af smerte og mine øjne fyldtes med tåre og fik hurtigt endnu en lussing ”Undskyld Frøken Laila, undskyld” ”Hold kæft tøs, skal du over på bordet eller skal vi sidde her og hygge os?” ”Undskyld Frøken, ikke bordet, din tøs vil gerne sidde her og nyde din urin”.

Vi sad og hyggesnakkede om alt muligt, vores liv, politik og sågar religion. Jeg fik lov til at hente et glas vand mens hun tog endnu et glas vin. Da hun ville i seng gik vi først ud på badeværelset og fjernede al vores sminke, og så gik vi ind i soveværelset. Hun spændte mig fast til sengen med håndjern så jeg lå på gulvet ved hendes side. I mørket fortalte hun mig at hun fik besøg i morgen og hvis jeg var en god og lydig stuepige ville jeg få lov til at slikke hendes fisse i morgen aften. Jeg lå med stiv pik, uden mulighed for at lege med mig selv, og tænkte på hende. Hun tændte mig og hun skræmte mig på samme tid. Jeg ville gøre som hun befalede og være en god stuepige så jeg kunne få lov til at smage hendes safter.

Jeg blev vækket tidligt, min Frue ville have morgenmad på sengen. Hun gav mig en sort og hvid stuepigeuniform med sorte strømper og hvide trusser til, da jeg igen bad om at have trusser på. ”Du skal nok komme til at nyde at gå rundt uden trusser” sagde hun med et smil. Jeg hentede sminken ude på badeværelset og hun lagde en yndig make-up på mig og jeg tog parykken på. ”Du er så sexet Anja, jeg får helt lyst til at mærke din lille tøsepik” sagde hun mens hendes hånd rodet rundt under min kjole. Min pik rejste sig med det samme. Jeg kunne se hendes store fyldige bryster, dynen var gledet væk fra det ene ben. Hvis bare dynen gled lidt mere væk, ville jeg kunne se hendes våde fisse. ”Uhmmm din tøsepik kan godt li’ dit nye tøj Anja. Hent lige min dildo i øverste skuffe og tag min pung med” Jeg gjorde som hun sagde, da jeg vendte mig om med dildoen i hånden var dynen væk og jeg så lige op i hendes glinsende fisse.

Jeg gav hende pungen og hun beordrede mig til at sutte på dildoen, jeg adlød. Hun fandt en 50’er frem som hun gav mig og jeg gav hende dildoen. ”Uhmm den er dejlig våd, du elsker jo at sutte pik Anja” Hun førte dildoen op i sin fisse og jeg kunne ikke få øjnene væk fra synet, det dunkede i min pik. ”Køb et stort franskbrød Anja” sagde hun mens hun kneppede sig selv. Jeg forstod ikke hvad hun mente ”Hvad mener du Frøken?” ”Gå ned til bageren og køb et franskbrød til min morgenmad tøs, og lidt hurtigt, jeg er sulten” Dildoen gled ud og ind i hende og hun stønnede. ”Jamen Frøken Laila, jeg kan da ikke gå ud sådan her?” Jeg var rystet. Dildoen stoppede. ”Vær du glad for at jeg har en stor dildo i min fisse, men dit brok bliver husket tøs” ”Jamen…” ”Hold kæft lige nu eller jeg tager pengene fra dig, så kan du jo se om bageren vil give et franskbrød for en tur i din røvfisse” Jeg trådte to skridt tilbage og ramte hendes skænk, jeg var helt bleg. ”Undskyld Frøken, undskyld, din tøs skal nok gå til bageren” fik jeg fremstammet.

Jeg fik de højhælet sko på og vaklede ud på vejen. Der stod et par med en hund på den anden side af vejen, de kiggede efter mig. Jeg græd af ydmygelse. Jeg kunne ikke høre dem, men de grinte sikkert af mig. Jeg mødte andre mennesker på vejen, alle så efter mig og grinte sikkert lige så snart jeg kom forbi. Jeg kunne ikke genkende nogen af menneskerne og håbede at de heller ikke kunne genkende mig, der var ingen der kaldte efter mig. Da jeg kom hen til bageren var der 4 mennesker i køen foran mig, jeg ventede, så ned i gulvet. Jeg så ikke på døren da den blev åbnede bag mig, rykkede bare lidt frem. Så blev det min tur ”Hvad skulle det være frøken? Gud er der noget i vejen med dem?” Tårerne, jeg havde jo grædt på vejen her ned, jeg rystede på hoved mens jeg tørrede mine tåre væk ”Et franskbrød” fik jeg fremstammet. Hun så mærkeligt på mig et øjeblik. ”Et almindeligt formbrød?” jeg nikkede, turde ikke sige mere. Hun fik pengene og jeg skyndte mig hjem. Laila var stadig i gang inde i soveværelset så jeg gik direkte ud i køkkenet og gjorde morgenmaden klar, arrangerede den på en bakke og gik ind i soveværelset. Hun lå nøgen i sengen med dildoen oppe i sin fisse, min pik rejste sig straks, hun vred sig i nydelse og stønnede. Jeg satte forsigtigt bakken på sengen og knælede ved siden af sengen uden at sige et ord. Hun gjorde sig færdig uden at værdige mig et blik, skreg sin orgasme ud og lå lidt og nød dildoen i sin fisse, jeg kunne ikke få øjnene fra hendes lækre krop.

Da hun var færdig med maden, fik hun igen øje på mig. Nu skule jeg i gang med at ordne hele huset. Jeg startede med køkkenet. Vaskede op, vaskede alle overflader med en karklud og masser af knofedt. Frøken Laila kom jævnligt ud og kontrollerede mit arbejde, nøgen, så jeg fik lov til at slikke hendes tær mens hun udførte sin kontrol. Var arbejdet ikke godt nok fik jeg 10 slag med pisken og var det i orden fik jeg kun 3 slag. Jeg måtte pænt løfte kjolen op og trække mine trusser ned så hun kunne give mig min belønning eller straf. Efter køkkenet blev jeg sendt ud på hendes badeværelse. Først for at sorterer vasketøj og sætte en maskine over og derefter skulle badeværelset skinne. Igen kun med en karklud og masser af knofedt. Da maskinen var færdig, skulle tøjet hænges op ude i baghaven. Jeg bar tøjet der ud og kom tilbage til min Frue og spurgte efter klemmer. Hun gav mig 10 klemmer, som jeg skulle sætte fast på mig pik og så kunne jeg gå ud og løfte op i kjolen og tage en klemme hver gang jeg skulle bruge en. Min pik blev med det samme stiv og det var lige før klemmerne sprang af af sig selv. Det smertede i min pik hver gang jeg fjernede en klemme og da de 10 første var brugt, skulle jeg hente 10 nye. Pludselig opdagede jeg at naboen stod på den anden side af hækken og grinte af mig, det var en ældre mand i starten af tresserne. Frøken Laila smilte da jeg rødmende fortalte det og hun gav mig den store analblok op i numsen for at han ikke skulle tage sig nogle friheder over hendes tøs i dag.

Jeg fortsatte med rengøringen til den næste maskine var færdig og skulle hænges op, igen blev min pik udsat for samme tortur og igen stod den stolt op da jeg satte klemmerne på. Frøken Laila nød at man kunne se min stive pik under kjolen, så nu var det slut med at gå med trusser når jeg gjorde rent. Det blev så tid til frokost, jeg smurte nogle højbelagte madder til min Frue og to leverpostejmadder til mig selv, som blev skåret i tern og lagt i hundeskålen. Hun satte sig ud i haven og jeg gik der ud for at serverer for hende. Jeg blev beordret på knæ og fik igen gaggen i munden. ”Spil pik for mig mens jeg spiser tøs” Hun satte min madskål på jorden foran mig og jeg var ikke i tvivl om at hun ville have at jeg sprøjtede ud over min mad. Min pik var allerede stiv inden jeg begyndte at spille, jeg kunne høre naboen pusle ved hækken. Savlen løb ned over min hage og dryppede ned på min kjole. ”Du savler jo tøs, er det naboens store stive pik du tænker på?” Jeg rystede på hoved ”Jeg er sikker på at han godt vil komme over og stikke den ind i din liderlige mund, eller kneppe dig i din jomfruelige røvfisse, skal jeg kalde på ham?” Hun blev ved med at komme med forslag til mig og glemte helt at spise sin mad. Det rykkede i min pik og hun opfordrede mig til at sprøjte så jeg kunne få noget at spise, igen foreslog hun at vi også fik naboens sperm til at fylde min skål endnu mere. Jeg sprøjtede, det væltede ud af min pik og jeg tror aldrig jeg havde sprøjtet så meget. Hele min krop rystede.

Mine øjne var lukkede, jeg hørte Fruen skrige og hendes stol vælte bagud. Jeg opfattede ikke hendes vrede før hun flåede gaggen ud af min mund og gav mig en lussing eller to, mit hoved fløj bare til siden ”Sådan en skide tøs, her giver man hende lov til lidt nydelse og så kan hun ikke ramme” Endnu en lussing. Hun beordrede mig op på alle fire og begyndte at piske min blottede røv, mens jeg spiste maden. Efter en masse slag hentede hun spanskrøret og jeg skreg da det ramte med fuld styrke. Jeg fik 20 slag med spanskrøret og græd så jeg ikke kunne se ud af øjnene. Jeg forsøgte at skrige, undskylde og spise på samme tid. Endelig havde hun afreageret og satte sig ned for at spise sin egen mad. Jeg spiste færdig og slikkede både skålen og jorden ren på hendes ordre.

Langt om længe var jeg færdig med at gøre huset rent. Alle rum var støvsuget og vasket. Alle flader var tørret af for støv og der var ikke sprunget over nogen steder. Nu var det så mig der skulle gøres i stand. Hele min krop blev vokset så der ikke var skyggen af et hår tilbage, ikke at der var kommet mange i løbet af weekenden, men der blev ikke sparet nogen steder. Så skulle jeg skrubbe kroppen med en svamp så min krop blev rød og øm, røven var et mareridt, men der var ingen kære Frue her. Jeg skulle skrubbes. Neglene blev renset, ørerne renset, selv mit røvhul blev fyldt med vand og spulet rent. Alt sammen med iskoldt vand så jeg rystede af kulde. Så fik jeg lov til at vaske Fruen, hele hendes dejlige krop blev vasket med en blød klud og i dejligt velduftende sæbe. Jeg nød at sæbe hendes store bryster ind, sidde på knæ og lade mine hænder bevæge sig op og ned af hendes ben og med tungen rengøre hendes numsehul. Kun fissen vaskede hun selv, resten af kroppen fik jeg lov til at tage mig af. Selv da hendes tænder skulle børstes var det min opgave. Jeg nød det hele, glemte alt om smerten i min krop og at jeg faktisk frøs.

Jeg tørrede hendes krop grundigt med et stort blødt badehåndklæde og viklede hendes hår ind i et mindre håndklæde. Fik en lille klud som jeg kunne tørre mig selv med og en ordre på at rengøre hele badeværelset igen. Hun stod smuk og nøgen og så på at jeg arbejdede. Vi gik ind i soveværelset hvor jeg iklædte mig den frække stuepigeuniform, igen uden trusser, og så hjalp jeg hende i hendes tøj. En lækker stram kjole, selvsiddende strømper og nogle yndige smykker det hele fremhævede hendes velskabte krop. Så blev jeg sendt ud i køkkenet. Der skulle laves en tre-retters menu. Til forret stod den på fyldte avokadoer, til hovedret skulle de have paneret svinemørbrad med nye kartofler og en lækker sød sovs til og desserten var brownies med vanilleis. Hjemmelavet, frisklavet og jeg skulle nå det inden hendes gæst kom. Mens jeg knoklede i køkkenet, sad hun i stuen og læste i en bog, en gang imellem kaldte hun på mig så jeg kunne skænke hende et glas koldt hvidvin eller række hende et eller andet hun lige ville have fat i. Da jeg troede jeg var færdig, skulle jeg dække bord og pynte det hele med friske blomster fra haven.

Da jeg endelig var færdig, skulle min sminke rettes op så man ikke kunne se hvor travlt jeg havde haft og efter maksimalt 5 minutters pause ringede det på døren. Jeg lukkede op, en ung flot mand stod uden for og spurgte efter Frøken Laila. Jeg inviterede ham ind og tog imod hans overfrakke, han var klædt på til gallamiddag lige som Laila. Jeg fulgte ham ind i stuen hvor hun kyssede ham velkommen og jeg mærkede jalousien skylde igennem mig. Jeg blev sendt ud efter champagne til dem. Da jeg havde bragt dem det, blev jeg igen sendt væk. Laila ville ringe efter mig når jeg skulle serverer forretten og jeg skulle opholde mig i køkkenet så længe. Jeg ventede, anrettet forretten så den var helt klar og ventede igen. Endelig hørte jeg klokken ringe og jeg skyndte mig ind med forretten, de sad ved spisebordet, hans venstre hånd hvilede oven på hendes højre. Jeg serverede for dem og tændte stearinlysene på bordet. Så gik jeg tilbage til køkkenet for at gøre hovedretten klar. Der gik lang tid før jeg igen hørte klokken ringe. Jeg serverede hovedretten og fyldte deres glas med mere champagne. Det var blevet lidt mørkt i stuen så jeg skulle tænde resten af stearinlysene. Jeg kunne høre deres dæmpede samtaler og stille fnisen. Jeg ville ønske det var mig der sad der og spiste med hende og kunne nyde hendes selskab.

I køkkenet stod jeg igen og tænkte på hende, hendes søde ansigt, dejlige krop, hårde måde at behandle mig på, men hendes smilende øjne når jeg gjorde noget rigtigt eller når hun drillede mig. Hun var den dejligste kvinde i verden. Endelig ringede klokken igen. De stod ved vinduet i en hed omfavnelse da jeg kom ind med desserten og ryddet af bordet. Endelig så Laila på mig ”Anja, du må godt spise af resterne og derefter gøre soveværelset klar til natten. Der ligger en natkjole som du kan have på.” Jeg smilede ”Javel Frøken Laila”. Jeg skyndte mig at spise, det var det første rigtige mad jeg havde fået i weekenden og jeg havde ikke lagt mærke til hvor sulten jeg egentlig var. Da jeg var mæt gik jeg ind i soveværelset. Der lå en lyserød natkjole til mig på sengen, den var kort og gennemsigtig, der lå også en lille seddel hvor Laila havde skrevet at jeg skulle beholde BH’en med mine skønne bryster i nat. Jeg klædte om og lagde stuepigeuniformen pænt, jeg skule lige til at lægge mig på sengen da jeg så tæppet på gulvet, jeg måtte heller lægge mig der så kunne hun jo kalde mig op i hendes seng når hun havde brug for mig. Det ville sikkert glæde hende. Jeg var træt, lå længe og lyttede til de muntre lyde inde fra stuen, det var hårdt at ligge på gulvet, men alligevel blundede jeg og faldt vist i søvn.

Pludselig vågnede jeg ved at lyset blev tændt og en fod sparkede til mig ”Undskyld Anja” hørte jeg manden udbryde mens han skubbede Laila omkuld i sengen. Hun hvinede af fryd og han smid sig efter hende. Hun var allerede nøgen. Hans tøj fløj gennem soveværelset efterhånden som hun fik det flået af ham og jeg så hende tage fat om hans store pik. Deres tunger mødtes i en dans, hun bøjede sig ned og tog hans pik i munden og suttede den endnu mere stiv. Jeg sad op og så på dem, jeg troede det var mig der skulle have lov til at nyde hendes krop og her elskede de lige for øjnene af mig. Han spredte hendes ben og slikkede hendes fisse, den fisse hun havde lovet mig i går nat hvis bare jeg ville være en god stuepige. Han førte sin stive pik op i hende og kneppede hende til hun flået hans ryk op med neglene og skreg. Hun skød kroppen tilbage mens orgasmen rullede gennem hende. Han vendte hende om på alle fire og kneppede hende igen så sengen knirkede og bankede ind mod væggen. ”Fyld mig med din sperm” skreg hun igen og igen. Han hev pikken ud og gav hende flere slag i numsen mens hun hvinede af fryd. Hun vred sig rundt på ryggen og han trængte op i hende igen. Hun klynkede mens han kneppede hende. Jeg ved ikke hvor længe de blev ved og jeg ved ikke om jeg græd, jeg havde lyst til at skrige, men sagde ikke en lyd. Jeg havde lyst til at løbe min vej, men kunne ikke se væk. Endelig brummede han mens han fyldte hende med sperm. Hun klynkede og jeg tror hun kom igen.

Længe lå han oven på hende før han rullede om på siden ”Anja?” ”Ja Frøken Laila?” ”Så er det nu, kom og slik mig” HVAD, hun var jo fuld af hans sperm. Ville hun have at jeg skulle slikke hende når det fjols lige havde kneppede hende for vildt? ”Du har været en perfekt stuepige i dag og nu får du din belønning, slik mig” Det var som om jeg langsomt åbnede øjnene. Hun lå med hoved på hans brystkasse, han nussede hende i håret. Hans slimede pik lå halvslapt ned langs hans muskuløse ben og han smilede lige som hende, hun lå med fissen mod mig, på ryggen og med spredte ben. Jeg så lige op i hendes våde fisse, den glinsede af fissesaft og sperm. Jeg kravlede op i sengen, spermen gled lige så stille ud af hende. ”Du er fræk i den natkjole Anja” hun smilte til mig. Jeg stak tungen ned til hendes fisse, slikkede hende og smagte en blanding af frisk fissesaft og sperm. ”Skal jeg få Christian til at tage din jomfruhinde? Anja, du vil nyde at blive gjort til en kvinde” hun stønnede mens jeg slikkede hende hun fortsatte med at ydmyge mig til hun ikke kunne snakke mere, hun holdte mit hoved fast så jeg næsten ikke kunne få luft. Jeg kunne ikke smage spermen mere, kun hendes fissesaft. Hun rystede og holdte mit hoved endnu bedre fast. Stønnede og rystede og pludselig slap hun mig mens hun skreg. Hendes krop gennemrystede af endnu en orgasme.

Hun beordrede mig ned på gulvet og kravlede selv ind til ham, lagde sig til at sove i hans stærke arme. Jeg lyttede til deres rolige vejrtrækning, men kunne ikke selv finde ro. Det var sent før jeg igen sov og jeg blev vækket om morgnen da hun skubbede til mig. ”Stå op Anja, du skal i bageren” Jeg klædte om foran dem, de fulgte mig med øjnene. ”Stuepigeuniformen Anja og ingen trusser” sagde Laila inden jeg fik spurgt om hvilket tøj hun ville have jeg tog på. Da jeg havde fået sko på og var på vej ud af døren kaldte Laila på mig igen. Jeg gik ind i soveværelset, de lå uden dyne på, begge nøgne. ”Jeg er lidt træt Anja, sut hans pik stiv for mig inden du går, jeg vil have pik mens du er ved bageren” ”Hvad” sagde jeg ”Lad være med at spil dum tøs, kom i gang med at sut hans pik stiv” hun smilede til mig. Jeg turde ikke andet end at adlyde. Kravlede op i sengen og tog hans pik i munden. Den var kold og føltes helt død, men den voksede hurtigt i min mund ”Fuck hun kan sutte” udbrød han. Da hans pik var helt stiv rejste jeg op. Laila fniste ”og hun nyder at sutte pik, se lige hendes tøsepik, den vil vække opmærksomhed ude på gaden” De grinte begge to, jeg så ned, min pik stod helt stiv under kjolen. Han kravlede hen over Laila og førte sin pik op i hende, jeg skyndte mig ud.

Hen på eftermiddagen stod jeg igen i mit eget tøj ude i Lailas have. Dagen var gået med oprydning og smæk. Christian var smuttet efter morgenmaden, så det havde kun været Laila og mig. Hun havde den tynde sommerkjole på. Hun kyssede mig farvel ”tak for en dejlig weekend tøs” hviskede hun i mit øre. ”selv tak” svarede jeg, slap hende, vendte mig om mod havelågen og gik. Hun så efter mig. Da jeg stod i havelågen sendte jeg hende et sidste blik. Hun var altså en skøn kvinde. ”Frøken Laila, må jeg spøger om noget?” ”Ja” sagde hun med et smil, ”giver du et glas vand en anden dag?”. Hendes ansigt blev pludselig alvorligt ”Ja med glæde, hvis du vil være min tøs. Men husk, jeg har aldrig sex med en tøs og jeg nyder at låne hende ud til enhver mand der vil op i hende. Du slap kun fordi det var din første weekend” jeg smilte, tænkte for mig selv at hvis bare jeg var en god tøs for hende, så ville hun give mig lov til at have rigtig sex med hende. ”vi ses snart” så gik jeg…

Skrevet af Michael

 

Published On: august 2nd, 2011Categories: analsex, dominans, gruppesex, tvang3 Comments on Det dyre vandLast Updated: august 30th, 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex