De har alrdig mødt hindanden, men i dag skal det være dagen hvor de skulle ses for første gang. Faktisk så vidste de ikke meget om hinanden, ikke engang deres rigtige navne. Hun kaldte sig Jenna mens han brugte Jim som pseudonym. Begge to var de gift. Men ikke med hianden. Det hele startede på nettet. De mødte hinaden på en hjemmeside som vartilegnet dem som ville søge spændningen ved et sidespring. I et stykke tid havde de skrevet til hinanden, og i dag skulle spændningen udløses.

 

De havde aftalt at de skulle mødes på et ret skummelt og mørk værtshus. Der var flere grunde at de netop valgte dette sted. For det første vidste de at ingen i deres omgangskreds ville overraske dem, og for det andet så gav det dem lidt ekstra spændning. Og det var noget som han efterlyste.

 

Hun steg ud af den taxa som hun havde bestilt og som kørte hende fra en lille landsby et stykke udenfor byen til hendes mest nervepirrende date i hendes liv. Hun boede midt i byen, men kørte til den landsby af frygt for at hun skulle møde nogen hun kendte. Efter at have betalt for turen stod hun der og kiggede på den lidt beskidte bodega. Hun tog et dybt åndedrag og fandt en pakke blå kings frem. Hun røg ikke, men hendes nerver skreg næsten efter et skud nikotin.

 

Den milde røg fyldte hendes lunger.  Hun tog et par sug mere. Pludselig blev hun overvældet af en kriblen, som startede i hendes brystkasse, og som en flodbølge oversvømmede hele hendes krop. Hun rystede kort hendes hoved og hendes afblegede skulder lange hår svejede frem og tilbage, som kornplanter på en mark efter en række korte vindstød. Hun havde røget halvdelen af sin smøg, da hun lod den falde på filserne. Med et blød trit med sine sorte højhælede sko slukkede hun gløden og gik indenfor. En tung nikotintåge hang tung i luften. Ingen af de stamgæster der synes at tog særlig notits da denne velklædte kvinde trådte ind af døren. Hun fangede sig selv i at tænke om det skyldtes den tætte cigarettåge eller om de var så berusede at de var ligeglad.

 

Et øjeblik fortrudte hun at hun tog den stramme sorte kjole med de dybe udskæring, som ikke overlod meget til fantasien, på. men så mindede hun sig selv om at hun jo var her for at møde Jim, og at det var for ham hun tog denne kjole på. Nu kiggede hun på de mennesker som sad på de forskellige borde. Nogen af dem spillede kort, andre spillede terninger mens andre igen og så ud som om de var igang med en større diskussion. På et af bordene, ret tæt på døren sad der en enlig mand. Først troede hun at det måtte være Jim, men efter hun kiggede nøje efter så kunne hun se at hun tog fejl. Manden havde langt og fedtedt hår som ville få enhver frituregryde blive gørn af misundelse. Hans lange og uplejede skæg virkede som et beskyttet naturreservat for længst uddøde bakterier og små insekter.

 

Hun vendte sig om og gik hen mod baren. Den lidt for tykke bartender smilede rustent til hende. “Hej jeg hedder Jenna.” sagde hun med en lidt citrende stemme. Bartenderen kiggede på hende, og efter han kom med kort hosten sagde han ” Hej. Hvad skal det være?” Det var ikke det hun regnede med at høre. Jim og Jenna havde aftalt at hvis han kom før hende så skulle hun kun nævne sit navn og så ville bartenderen have en drink klar til hende.

 

Men det så ud til at hun kom først alligevel. Jenna bestilte en tequila sunrise, og mens bartenderen var i gang med at blande hendes drink tog hun plads på en af stolene. Hun vendte sig mod lokalet i håb om at få et glimt af ham. Men igen uden held. Og vendte sin opmærksomhed på hendes drink. Hendes glas var ikke overpyntet med en paraply og alt det andet som de mere fancy steder kunne finde på. Kun tequila, appeslinjuice, rød gradine og nogle isterninger.

 

Mens hun tog det første forsigtige slurk, stillede en mand sig ved siden af hende. En følelse af spænding, nervøsitet og nysgerrighed fyldte hendes krop. Hun kiggede forsigtig på ham. Med en lugt af hvidløg, øl og gamle cigaretter hørte hun ordene “Hej. Dig har jeg da ikke set her før.” Han smilede. Hans tænder var overraskende hvide, og han så også rimelig velsoigneret ud. Men hun vidste instinktiv at det ikke var Jim. Hun smilede tøvende tilbage.

 

Manden bestilte en kold Tuborg. Han tog flasken i hånden, og med en skrå bevægelse udråbte han en stille “Skål”. Hun skålede med ham,og tog en stor slurk i håb om at den vil skylle hendes nervøsitet væk. De to begyndte at snakke. Ikke noget dybtsindig, men bare det almindelige platte smalltalk om vejret og gud og hver mand. Hun grinede lidt tvungen indimellem af hans platte og nogen gange racistiske vitser. Men inderst inde bad hun en bøn om at Jim snart ville dukke op og redde hende. Hun havde tømt sit glas, og besluttede sig for at bestille en ny. Og hun aftalte med sig selv at hvis han ikke dukkede op inden hun var færdig med denneglas så var hun den der var skredet. Hun skulle betale for den nye drink, da bartenderen sagde at den allerede var betalt. Hun kiggede på den mand hun havde talt med, men han løftede begge hænder i en overdreven gestus. “Jeg gider sgu ikke betale for jer kællinger. Jeg går fandme ind for ligestilling.”

 

Jenna kunne mærke en varme fylde hendes krop. Ikke af vrede, selvom hun nok på en hvilken som helst anden dag havde revet hovedet af kroppen på denne taber. Men af spædning. Denne drink kom fra Jim. Hun nåede kun lige at tænke tanken færdig, da hun mærkede en blid hånd på hendes skylder. et stille hvisken rammede hendes vesntre øre:” Kom.” Ikke andet end det. Et ord. Men for hende en hel sætning som fortalte hende at det var Jim, og at hun nu skulle se sin cyberelsker for første gang.

 

Hun tog sit glas rejste sig fra barstolen og vendte sig om. Hun kiggede i det mest blå øjne hun nogen sinde havde set. I hans øjne kunne hun se en blanding af nervøsitet, lyst og godhed. Han lagde sin ene arm på hendes skylder og førte hende til sit bord. Mens de gik hen til bordet hviskede han igen i hendes øre:” Jeg har været her hele tiden og har holdt øje med dig.” Da de kom hen til bordet kunne hun godt forstå at hun ikke fik øje på ham. Bordet var gemt i en mørk skygge, og hans møkede tøj virkede herinde næsten som den perfekte camouflage. De satte sig på bænken, og skyggen afskærmede dem næsten fra reste af lokalet.

 

Begge to kiggede de hinanden dybt i øjenene med en intensitet, der gjorde at deres omverden langsomt forsvandt. Nu var det kun de to. Ingen af dem sagde noget, for det virkede som om ord ville ødelægge den intense følelser af begær som brændte i dem begge to.

 

Langsomt tog han sin en hånd op mod hendes ansigt. Hans fingerspidser gled langsomt over hendes hud, intil hans finger forsvandt i hendes lyse hår. Med et tog hans hånd fat i hendes baghovedet. Ikke særlig hård, men hård nok at hun forstod meningen. Med et sagte tryk skubbede han hendes ansigt mod hans og begge deres læber mødte i et kys. Først forsigtig men efter kort tid blev kysset mere og mere intens. Begge blev deres kroppe fyldt med en glødende og pirrende varme. langsomt, efter det som for begge føltes som en evighed, trak de hver deres hoved tilbage. Hans hånd forblev ved hendes hoved, og han flyttede den igen langsomt på siden af af hendes ansigt. Fire af hans fingerspidser kærtegnede hendes ansigt, mens hans tommelfinger sagte strøg over hendes lukkede læber.

 

Begge deres ansigtsudryk afslørede deres længsel og lettelse over at endelig kunne føle og mærke hindanden. Nu mærkede hun hans anden hånd på hendes ene inderår. Med runde bevægelser bevægede han sin hånd langsomt opad. Og for her millimeter han flyttede sin hånd, blev hendes vejtrækning dybere og dybere. Jenna tog sin hånd lagde den med en fast greb på hans lår. Uden at slippe det faste greb kørte hun hånden og op ad benet indtil hun mærkede den store bule under hans stramme jeans. Jim afgav et stille støn

sammen med et frækt smil. Hans finger nåede nu op til hendes skridt, hvor han kunne mærke at hun ikke havde noget trusser på. “hun huskede det” tænkte han kort og der føltes det som om hans lem var ved at sprænge hans bukser. Elegant fandt tre af hans finger hendes klitoris.

 

Den sagte fygtighed i hendes skede viste ham at hun var tændt. Igen flyttede hans anden hånd sig om til hendes baghovedet. men denne gang tog den hårdere fat end før. Og med et ryk ramte hinandens læber som med det samme smeltede sammeni vilde, næsten ukontrollerede kys. Begge to sugede hinandens støn så ingen i rummet opdagede hvad der forgik. Med et fjernede han sine finger fra hendes klitoris. Hun trak sit hoved tilbage hendes ansigt afslørede begær, men også en bøn om at fortsætte. Langsomt tog Jim hans pegerfinger og førte den langsomt op i hendes våde skede. hun lukkede sine øjne et kort øjeblik.

 

Da hun åbnede den igen råbte de næsten vild begær imod ham. Igen fandt de to sammen i vilde kys for at skjule den ild der brændte i dem. Mens han i en langsom rytme kørte sin finger frem og tilbage, åbnede hun lynlåset og tog fat i hans penis, og med et fast greb masserede hun hans stive lem. Begge deres rytnme var næsten synkron. For hver gang han øgede sin tempo gjorde hun det samme og deres kys blev samtidig mere intens. På det tidspunkt havde de forlængst glemt alt om tid og sted. Lige nu var de fortabt i et univers hvor kun begær, lyst og længsel herskede. De overgav sig til hinanden uden hæmninger og uden fordomme. Begge kunne de nu mærke at kulminationen af deres begær til hinanden var på vej. Intensiteten steg megte hurtigt. hendes lette skrig kunne nu ikke mere gemmes helt i deres kys.

 

Og pludslig skete det. begge to kom de samtidig i en eksplosion af følelser og farver. Denne intense orgasme fratog hende næsten evnen til at trække vejret. Hun kunne mærkede hans dunkende pik i hendes hånd, som samtidig blev svøbt ind i hans varme sæd. Ders munde løste sig fra hinanden. På begges læber var et lille smil som viste deres tilfredshed og deres nyfundene indre ro. Ingen af de to turde at røre sig. Det var som om den næste bevægelse ville afsløre det hele som en våd drøm, og at de ville vågne i deres senge. Men så tog Jim sin finger roligt ud af hende, som udløste igen et lille tilfreds støn.

 

Uden et ord løftede han sin glas, og hun gjorde det samme. Med et afdæmpet lyd rørte de to glas hianden, og med et bredt smil på begge læber tog de to en stor slurk af deres drink. Han lukkede sin lynlås. Han bøjede sig frem. Gav hende et sagte kys på kinden. Hviskede “tak. Det var perfekt” i hendes øre. “Ja” hviskedehun tilbage. Han rejste sig fra bænken, og gik uden at vende sig om ud af døren. Og mens hun så ham forsvinde i den tætte nikotin tåge, bredte sig igen et smil på hendes læber. Det var et taknemlig smil, men også et smil fuld af forventning. At de næste gang vil lade deres nøgne kroppe forenes i en hed og lidenskabelig elskov.

 

Skrevet af Frank

Published On: marts 12th, 2011Categories: sex, utroskab4 Comments on Det første mødeLast Updated: marts 23rd, 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex