Jeg åbnede havedøren og hængte åndsfraværende mit håndklæde til tørre på tørresnoren. Den lette vind føltes som dine lette berøringer på mine ben. Det eneste jeg tænkte på var, hvor meget jeg hadede dig… samtidig med at jeg slet ikke kunne klare mig uden dig. Der var noget ved dig, der fængede mig gang på gang når vi mødtes. Du tændte et begær i mig, jeg havde svært ved at kontrollere. Du gav mig en konstant følelse af længsel efter, at mærke dine hænder på min blottede og sårbare krop. Du tilfredsstillede mig, som ingen anden fyr havde gjort i mit liv. Du havde hele pakken.

Det var anden gang jeg var gået i bad den dag; prøvede forgæves at vaske dig væk fra min nøgne krop under bruseren, fra mødet hjemme hos mig tidligere i morges. Lod de varme stråler glide rundt på min krop og skummede mig ind i sæbe. Jeg hadede dig, jeg ville dig bare ikke mere. Du sårede mig så meget. Jeg lukkede øjnene af udmattelse over hele situationen, og jeg prøvede inderligt at få dig til at forsvinde fra mit sind, men der var du. Dit brune hår, dine brune øjne, din smukke kropskontur og din selvsikre frække personlighed. Jeg forsvandt ind i drømmeland. Du kom hjem til mig, lod dine stærke arme glide om min talje, og kyssede mig som du vidste jeg bedst kunne lide det. Blidt og frækt med din tunge legende med min. Det gik op for mig hvor meget jeg egentlig havde savnet dig, hvor meget jeg egentlig trængte til dig. I det min tanke passerede kysset, spredte jeg ubevidst mine ben og lod de varme stråler fra bruseren finde vej ned til mit skød, hvor jeg legende placerede strålerne på min klit. Det gav et sug i min krop, fordi jeg ikke ville dig mere, samtidig med at jeg slet ikke kunne få nok af dig. Jeg mærkede, at jeg virkelig ønskede dig stående nøgen med mig under bruseren. Tanken om dig der tog fat om mig og pressede mig op af væggen, mens jeg slog benene om din krop, og lod mig sænke ned over din lækre stive pik så du kunne kneppe mig i rytmiske hurtige bevægelser, gav mig en voldsom lystfølelse, så jeg måtte tilfredsstille mig selv. Jeg var opslugt i tanken om dig og mig, og idet jeg havde stået og leget med mig selv, rørt ved alle de forbudte steder; mine bryster, min våde fisse, hele min krop som en enhed, kulminerede oplevelsen og jeg fik min længe ventede orgasme.

Jeg tog min røde blonde g-streng på og matchende bh. Trak min sorte silkekimono let hen over mine skulderblade, og lod den omslutte min krop. Jeg havde smurt hele min krop ind i bodylotion med langsomme bløde bevægelser, inden jeg havde taget undertøjet på. Jeg tog mig god tid til dette og var omhyggelig. Igen havde jeg svært ved ikke at sammenligne dette med dig og dine bløde og milde hænder. Imens jeg stod der i mine egne tanker, ringede det på døren. Jeg tænkte straks at det måtte være dig. Jeg kiggede mig selv i spejlet og sagde højt til mig selv, at nu står jeg altså fast. Jeg går derud opsat på, at du skal forstå, at jeg er meget bedre end det du tilbød mig.

Jeg åbner døren, og der står montøren til mit nye tv. Jeg sukker lettet, dog med en undertone af skuffelse over at det ikke var dig. Jeg lader ham komme ind og montere tvét korrekt. Normalt ville jeg stå og savle over sådan en type som ham, men det eneste jeg kunne tænke på, var dig og mig liggende på det bløde tæppe i stuen godt i gang med en hed omgang sex. Jeg tog mig selv i at falde i staver igen og mærke varmen brede sig rundt i kroppen, især mellem mine ben så jeg gik ud i køkkenet, og lavede en kop te og drak den. Kort efter var montøren færdig. Jeg sagde pænt tak for hjælpen og lukkede døren. Der gik knapt 5 sekunder før det ringede på igen, og jeg var sikker på at montøren havde glemt at fortælle mig et eller andet vigtigt om den nye installering, men da jeg åbnede døren fik jeg mit livs chok, for der stod du…

Du smilede til mig, og jeg stod og så uforstående på dig. – Som om du bare lige kunne komme og smile og så var alt godt igen, nej tak. Jeg spurgte dig om du havde glemt noget, og du kiggede overlegent på mig, trak vejret dybt og gik hen til mig og placerede dine hænder op under min kimono solidt plantet på min røv, og trak mig helt ind til dig. Din duft gjorde mig svimmel, og jeg kunne slet ikke modstå min trang til dig, da du viskede mig i øret:” Ved du godt, at jeg har gået og tænkt på lige siden det sekund hvor jeg gik ud af din dør? Jeg bliver altså nød til at have dig igen, lige nu, lige her. Du gør mig så hård! Bare tanken om dine fantastiske blowjobs om morgenen når jeg stadig halvsover, giver mig lyst til at komme i din frække mund. Du skal ikke sige, at du ikke har den samme lyst til mig, når du tænker på de fantastiske nætter, vi har haft sammen, og hvordan jeg gang på gang får dig til at smage et lille stykke af himlen, når jeg slikker dig til de frækkeste orgasmer.” Jeg var fuldstændig paralyseret af hans overbevisende salgstale, og jeg kunne mærke, hvor våd han havde gjort mig, bare af at stå og viske mig de gode minder i øret. Jeg smilede kådt til ham, der straks tog det som en accept til, at lave flere gode minder. Jeg hoppede op på ham, slog benene omkring ham, og han kyssede mig grådigt, mens mine hænder åbnede hans hvide tætsiddende skjorte. Jeg flåede den af ham, idet han satte mig på køkkenbordet, og solen ramte hans smukke overkrop, som derfor gav mig lyst til at pille voldsomt ved ham. Han kyssede mig ned af halsen, mens jeg åbnede hans bukser, og jeg blev kåd af lyst så jeg næsten troede jeg skulle besvime, da jeg så hans store lækre pik stå rank efter mig. Han smilede kælent af mig, da jeg ikke rigtigt kunne få mit blik fra hans manddom, og som resultat af dette rev han min kimono til side og flåede min g-streng af mig. Jeg stønnede af begær, for jeg vidste hvad der ventede mig. Jeg havde prøvet det så mange gange før, men det virkede så anderledes, som om jeg vidste at det ville blive anderledes på en speciel måde.

Han åbnede erfarent min bh og blottede mine spændte bryster, som han hurtigt begyndte at sutte og slikke. Han bed mig let i min brystvorte, og det eneste jeg kunne tænke på var, at mærke ham oppe i mig. Jeg stønnede heftigt, at jeg virkelig trængte til at mærke ham oppe i mig nu! Han trak mig derpå helt ud til bordkanten. og lod to fingre glide op i mig, og jeg blev helt vild. Han lod derefter sin tunge glide ned til min klit med små kække bevægelser, og jeg havde svært ved ikke at presse mit underliv opad bare for at få det optimale ud af hans tunge. Mens han legede med min våde mis, lod han den anden hånd glide op til mit ene bryst, hvor han hårdt med sine fingerspidser nulrede min brystvorte. Jeg nærmest skreg, at jeg måtte have ham! Det eneste jeg fik ud af dette var, at han stoppede og gik væk fra mig.

Jeg forstod slet ikke var der skete, men jeg nåede ikke rigtigt at tænke over det, før han havde hentet flødeskum på dåse og chokolade fra skabet. Han bad mig om at åbne munden, og jeg åbnede den velvilligt. Han fyldte min mund med flødeskum, og lod det glide ned af min hals og mit bryst, Han tog derpå chokoladesovsen og fordelte den ud over min mave. Han satte den fra sig og kyssede mig liderligt rent for flødeskum i både mund og på hals. Han fortsatte ned over mit bryst og mave med at slikke chokoladen af mig, og mens jeg lå og nød det i fulde drag, gav det et gys i mig, da han sprøjtede kold flødeskum op i min varme fisse. Han elskede den magt han havde over mig, og det eneste jeg kunne, var at overgive mig til ham og min lyst. Han lod sin tunge glide op i mig, og lappede omhyggeligt alt flødeskummen i sig. Han kiggede op på mig, og jeg grinede da jeg så at han havde flødeskum udover hele munden. Jeg bad ham om at komme op til mig, og han lænede sig ind over mig og jeg kyssede flødeskummen af ham. Mens jeg kyssede ham mærkede jeg, at han lige så forsigtigt lod sit pikhoved glide ind i mig. Jeg stoppede med at kysse ham, da jeg slet ikke kunne koncentrere mig. Han kiggede frækt på mig, og spurgte, om jeg godt kunne tænke mig, at mærke hans pik dybt oppe i mig. Jeg stønnede højt, at det var det eneste jeg ønskede mig lige nu! Han drillede mig fortsat ved, at lade hans pikhoved glide ind i mig, men så heller ikke længere, mens han legede med min klit. Jeg var ved at springe af liderlighed, så jeg rejste mig lidt op, greb fat om hans balder og pressede ham op i mig. Han udstødte et højt suk, da han gled i bund på mig med det samme.

Jeg rakte mine arme bagud mod væggen, og lagde begge mine ben op på hans skuldre, så han kunne gennemkneppe mig i hurtige og hårde bevægelser. Vinduerne duggede næsten, da han kom i lange kaskader oppe i mig, og han faldt udmattet sammen over mig. Jeg var bare ikke færdig – så jeg hoppede ned fra bordet, og støttede nu mine hænder på bordet, mens jeg struttede indbydende med røven mod ham. Endnu engang stod hans svulmende pik stiv efter mig og jeg nød, at det var mig der havde magten nu. Han gik hen til mig, og slog mig frækt i røven og sagde. ”Så du vil gerne have mere din frække tøs?” Som svar spredte jeg benene så han havde ubesværet adgang til min fisse, og han forstod godt svaret. Han tog fat om mine hofter, bøjede lidt ned i knæene og lod hans pik glide op i mig, hvorpå han begyndte at kneppe mig igen. Han lod en finger glide ned til min klit samtidig, og jeg kunne ikke holde min orgasme tilbage til sidst. Han fortsatte med at kneppe mig, selvom jeg var kommet, og jeg kunne mærke, at han snart ville komme igen. Derfor sagde jeg hurtigt, at han skulle komme i min mund, så jeg kunne smage ham. Jeg elskede smagen af ham, og det ansigtsudtryk han gav mig, når han så jeg nød at sluge. Han stønnede højt, trak sig ud af mig, og jeg satte mig foran ham, og tog hans pik i munden, og gjorde mig klar til at han skød sin ladning af i min mund. Suttede og slikkede lidt på hans pik, mens jeg legede med hans boller, hvilket hurtigt efter fik ham til at komme. Han trak mig op og kyssede mig blidt, da han havde fået sin orgasme, og holdt mig tæt ind til ham. Som om denne her situation kunne blive bedre, spurgte han om jeg ikke skulle med ham i bad, mens han lod en finger glide op i mig, så jeg kunne slet ikke lade vær med at smile og nikke. Glædede mig til at vaske mig for tredje gang i dag, nu med ham i badet så min frække fantasi måske kunne blive til virkelighed…

Skrevet af TMO

Published On: april 19th, 2013Categories: sex0 Comments on Det forbudte begærLast Updated: april 19th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex