Der gik nogle uger siden den famøse regnvejrsdag hvor jeg lærte Rolf at kende. Mine tanker havde kredset omkring det der var sket, og hvordan jeg skulle forholde mig. Der var ingen tvivl i mit sind om at jeg havde nydt det, og tanken om Rolfs skønne hundepik i mellem mine lår kunne til stadighed gøre mig både varm og våd. De første dage efter besøget hos Rolf og hans Herre var jeg bekymret over om min mand skulle lægge mærke til noget. Jeg gjorde mit bedste for at optræde så normalt som muligt, både i og uden for sengen.
Som ugerne gik, faldt jeg til ro. Min mand begyndte at tale med naboen over hækken, og efter de første nervøse fornemmelser (ville han komme med forblommede hentydninger) faldt jeg til ro. Vi havde endda ham og han nye kæreste ovre. Det viste sig nemlig at hans kone have forladt ham nogle måneder tidligere. De var utroligt søde og både min mand og jeg nød deres selskab.

En aften ringede telefonen.. Det var vores nabo. Om min mand og jeg havde lyst til at komme over og grille hos ham og kæresten i næste uge? Selvfølgelig ville vi da det. Aftalen blev så at vi tog vinen med og han sørgede for bøfferne og hvad der nu ellers behøvedes.
Dagen kom og min mand og jeg troppede op på den anden side af hækken. Jeg havde til lejligheden taget en let sommerkjole på, vejret var jo strålende, bare ben i højhælede røde sko. Svagt pink trusser og en matchende bh, Min mand var, med sædvanlig mandlig mangel på fantasi, hoppet i et par, dog, pæne bukser, en kortærmet skjorte, og wow.. pudsede sko.
Naboen åbnede da vi ringede på… Han smilede til mig og blinkede og spurgte drillende om jeg nu havde husket at få min nøgle med i tilfælde af at det skulle blive regnvejr. Min mand grinede, han havde jo fået historien, omend med visse udeladelser, mens jeg følte at jeg blev blussende rød i kinderne og en varme spredte sig i min mave. Jeg tog mig sammen og svarede ja, og forsøgte mig med et smil der nok faldt noget fladt ud.
Vi gik ud på terrassen hvor naboen, som i øvrigt hedder Otto, allerede havde tændt op i grillen. Så snart vi var kommet derud lagde han nogle lækre bøffer på, og snart var terrassen fyldt med den særlige duft af sommer, nemlig brændende grillkul, og duften af bøffer der langsomt bliver grillet.
Vi satte os ned og min mand åbnede vinen og skænkede. En velkomstskål, og de sædvanlige fraser om at det var hyggeligt at vi kunne komme, og tak for invitationen.
Efter lidt tid hvor vi alle ligesom var ved at føle os hjemme og godt tilpas, ikke mindst på grund af den gode rødvin, spurgte Otto om det var i orden at lukke Rolf ud. Han havde stået og pebet i køkkenet lige siden vi var kommet, og var nu begyndt at kradse uopdragent på døren. Både min mand og jeg sagde samstemmende at det selvfølgelig var i orden, vi kendte jo begge Rolf fra tidligere møder på vejen når Otto luftede ham, Jeg kendte ham jo så på en lidt anden måde en min mand, men det behøvede han jo ikke at få at vide.
Otto gik ind i huset, og snart hørte vi trippende poter på gulvet og ud på terrassen kom Rolf som en raket. Vi grinede af hans iver for at hilse på os alle sammen, den store buskede hale svingende fra side til side truede med at feje alt af bordet,
Efter et hurtigt kig på min mand, strøg Rolf over til mig, og pressede sin snude op mellem mine ben, Et kort sekund mærkede jeg hans snude mod mine trusser inden jeg fik grebet fat i hans hoved og trukket ham væk. Rødmende løftede jeg hans hoved og nussede ham bag ørene mens minderne fra tidligere fløj gennem min hjerne. Otto grinede højt. ”Ja, men kan da sige at Rolf har god smag hvad angår kvinder, har I noget sammen?” Jeg kiggede på ham med et vredt blik, men min mand slog bare en skraldlatter op og rystede på hovedet. ”Ja, det kunne sgu se kønt ud”, grinede han.
Bøfferne kom på bordet samt ristede majskolber og en skøn salat, og den næste flaske vin blev åbnet. Rolf havde lagt sig ved mine fødder og lå nu stille og gav nu og da min ankel et lille slik.
Efter maden tog mændene ud af bordet og Otto spurgte med et uartigt grin om jeg ville lave kaffen. Jeg rødmede lidt men gik da med dem ud i køkkenet og fik sat kaffen over. Der var et være leben derude. To mænd, mig og Rolf som vimsede rundt og gik i vejen. Otto fik lejlighed til at tage mig både her og der, og fornemmelsen af hans stærke næve på mine balder eller de hurtige strøg op ad mine lår fik mine brystvorter til at tegne sig tydeligt gennem min lette sommerkjole.
Mens kaffen bryggede undskyldte jeg mig (den megen vin) og gik op oven på. Jeg måtte have bare lidt lindring for kløen mellem mine lår. Jeg fandt hurtigt badeværelset, og ligesom jeg lukkede døren smuttede Rolf med ind. Jeg smilte til ham, og nussede hans øre. ”Hvad er dog det, søde? Fik du ikke nok sidst?” Jeg satte mig yderst på toilettet og trak kjolen op om hofterne. Jeg nåede knapt nok at sprede benene før Rolf med vanlig iver borede sin snude op mellem min lår og ivrigt begyndte at slikke min trusse. Jeg lænede mig stønnende tilbage, hvor havde jeg dog savnet den ivrige tunge i min fisse. Jeg rakte ned og trak trussen til side og mærkede Rolfs ru tunge direkte på mine skamlæber og klit. Mine skamlæber åbnede sig indbydende og Rolf stak tungen op og fik mig til stønnende at glide ned fra sædet. Jeg rakte ud efter hans pik, og mine fingre lukkede sig om hans pose som jeg begyndte at gnide. Det varede ikke længe før hans dejlige hundepik kom til syne, og snart lukkede min fingre sig om den og ornanerede den i lange tag.
Min mands stemme nedefra rev mig brutalt ud af mit liderlige univers ”Hvor pokker bliver du af, Karen? Kaffen er klar” Jeg fik febrilsk skubbet en meget modvillig Rolf væk fra mit drivende skød, rettet på mine trusser, og huskede lige at trække inden jeg åbnede døren og gik ned til de andre.
Da jeg trådte ind i stuen kiggede Otto på mig og grinte. ”hvad lavede du deroppe” Spurgte han. Jeg fortalte at en dame nødvendigvis måtte være alene engang imellem, specielt når to herrer havde hældt vin på hende. ”og Rolf skulle også?” grinede han og pegede på Rolfs pik der endnu ikke var trukket tilbage. Jeg rødmede fjollet og kiggede ærbart væk, ”Rolf var med for at beskytte mig mod to ustyrlige handyr” Jeg fik et fåret smil frem og satte mig i sofaen…
Otto havde nu fået sat kaffekopper og små glas på bordet, og snart gik snakken igen lystigt. De små glas blev fyldt op igen og igen, og stemningen blev en anelse løssluppen efterhånden som hæmningerne forsvandt. Otto satte musik på og snart lød der svage toner ud i rummet hvorefter han kom over og bød mig op. Jeg så på min mand, men han smilede bare og nikkede, og snart efter gled jeg ind i Ottos favn.
Det varede ikke længe før jeg mærkede hans knæ mellem mine lår, blidt og rytmisk gnubbe mod mit skød, og jeg lukkede øjnene i nydelse mens mine trusser igen langsomt blev tilvædet af mine safter. Hans hånd gled uset ind på mit bryst, og hans fingre fandt min stive brystvorte gennem kjolen stof og bh’en bagved. Han klemte den hårdt mens han hviskede i mit øre ”Nåede Rolf at smage dig deroppe?” jeg lukkede øjnene i nydelse og bare nikkede. ”Du er liderlig efter ham igen, er du ikke?” Ottos stemme var hæs af liderlighed og jeg begyndte selv at gnubbe mig mod hans knæ mens jeg tænkte på Rolfs skønne dyrepik der bankede ud og ind i mig med en vildskab jeg aldrig havde kendt til før. ”Jo, hviskede jeg tilbage.. jeg vil mærke ham igen.”
Otto svingede mig rundt så jeg stop med ryggen til ham. ”Du, nabo” sagde han med et grin. ”Jeg tror ikke at din kone kan tåle at danse, hun er blevet helt våd” med disse ord trak han op i min kjole og afslørede mine trusser som nu havde en tydelig våd mørk plet i det pink. Jeg forsøgte forgæves at trække min kjole ned og dække over min tilstand, men min mand rejste sig fra sofaen og kom grinene over til os. ”Det var satans” sagde han og en pengeseddel skiftede ejer. ”Otto påstod at du nok havde hemmelige lyster og at han kunne få dig gjort liderlig ved at danse med dig. Jeg troede at det var løgn så vi væddede.” Min mand rakte ud og lod sin hånd glide langsomt over mine våde trusser. Jeg stønnede lavt og pressede uvilkårligt hofterne frem for at møde hans hånd. Otto benyttede chancen og lod sin næve glide ned i mine trusser bagpå, hans fingerspidser gled langsomt ned mellem mine balder, og jeg mærkede ham presse mod mit bagerste uartige hul.
Viljeløst lod jeg dem gøre hvad de ville, hænderne i mine trusser gjorde det af med min sidste ærbare modstand og jeg lod automatisk mine hænder glide ned over mændenes voksende buler. Jeg gned dem, mærkede de hårde pikke der endnu var gemt bag bukserne. Jeg begyndte febrilsk at rive i deres bælter og fik snart løsnet deres bukser der langsomt gled ned om deres fødder. Jeg lod mine hænder glide ned under linningen på deres underbukser og blev belønnet med liderlige støn da jeg kærtegnende lod mine fingernegle glide op og ned af de to stenhårde pikskafte. Min mand begyndte at nusse og slikke mit øre, noget der gør mig komplet tosset af begær, mens Otto kyssede min hals. Jeg var i den syvende himmel.. To liderlige mænd helt for mig selv… to skønne kampklare pikke, og deres fingre både for og bag, der nussede, kælede, pillede og gnubbede alle de dejlige steder. Ottos finger havde forvildet sig indenfor den stramme anusmuskel og bevægede sig nu langsomt frem og tilbage lige indenfor. Jeg drev af safter. Mine trusser var på det tidspunkt ikke andet end en våd klud der tilfældigvis dækkede min fisse.
Otto begyndte, med sin frie hånd, at knappe min kjole op, og snart var mine bryster frie, kun dækket af min bh. Min kjole var gledet ned fra mine skuldre, og hang nu nede om mine hofter kun holdt oppe fordi mine hænder var travlt beskæftiget i mændenes underbukser.
Otto trak min bh op over mine bryster, og snart mærkede jeg hans læber lukke sig om min stenhårde følsomme brystvorte og lyn af lyst skød gennem mig og samledes i min våde fisse
Min mand trak sin hånd op af mine trusser. Jeg klynkede af skuffelse da hans behændige fingre forsvandt fra min fisse, men han smilede bare og overlod mig til Otto mens han selv begyndte at tage sit tøj af.
Snart sad han nøgen i sofaen med en fantastisk rejsning og nød sin drink mens Otto tog sig kærligt at mig. Vi havde flere gange talt om eventuelt at prøve med et andet par, men dette var sket så uventet hvilket bare gjorde det endnu mere liderligt. Otto trak sig væk fra mig, og min kjole gled ned om mine fødder og jeg trådte ud af den, nu kun iført trusser og bh. Jeg så på min mand som bare nikkede smilende, og jeg rakte bagud for at åbne min bh, men blev belønnet med det svidende slag over balderne. Jeg udstødte et forskrækket skrig og hoppede væk, men Otto greb mig i armen og trak mig tilbage igen. ”Dette her skal jeg nok klare” var hans kommentar. Han rakte ud og i løbet af ingen tid lå min bh på gulvet ved siden af min kjole. Otto kom over, han tog min hånd og stak den ned i mine trusser ”Vis os hvor liderlig du er,” grinede han og begynde at tage sit tøj af mens han og min mand så på mig. Jeg rødmede lidt.. en ting var at onanere foran min mand når vi havde sex, men ligefrem at gøre det foran ham OG Otto… udstille min egen tøjlesløse liderlighed. Men jeg var for langt ude på det tidspunkt. Det eneste der talte nu var min våde fisse og de to dejlige pikke der forhåbentligt snart ville bemægtige sig min krop.
Jeg begyndte langsomt at bevæge min hånd i trussen, fingrene gled op mellem mine opsvulmede skamlæber og op i min fisse. Jeg lod tomlen gnubbe mod min klit, og stønnede svagt da bølger af liderlig lyst igen og igen skyllede igennem mig. Min anden hånd havde nu fundet mit bryst, og fingrene trak og rullede den stive brystvorte mens jeg automatisk stødte mit underliv frem og tilbage mod mine fingre.
Otto havde fået tøjet af nu, og kom nøgen gående over imod mig, med det hårde lem svajende fra side til side. Jeg slikkede mig om læberne.. huskede jo kun alt for godt den nydelse jeg havde fået tidligere.. smagen, og fornemmelsen da han hårdt jog pikken op i mig. En fornemmelse jeg så inderlig ønskede at mærke igen. Otto knælede ned bag ved mig. Jeg mærkede hans hænder på mine hofter og langsomt blev mine trusser hevet ned om mine lår og jeg stod nu, nøgen og udstillet på gulvet med fingrene vildt arbejdende i min drivende fisse.. fingerkneppende mig selv fortabt i min egen nydelse.
Otto fjernede min hånd fra min fisse… førte den op til mine læber og pressede mine våde lidt klæbrige fingre ind i min mund. Jeg lod tungen glide op og ned af dem, slikkede mine safter i mig, lod frækt tungespidsen glide op og ned mellem de spredte fingre. Min mand sad og stirrede fascineret i sofaen. Hans hånd havde lukket sig om den store pik, og han sad langsomt og onanerede til synet af sin liderlige kone der stod foran ham skamløst udstillet i al sin liderlighed.
Jeg er ikke ligefrem en snerpe i sengen, men det at se mig udstille mig selv på denne måde og så foran en ”fremmed” dét havde han ikke ventet at jeg ville gøre.
Otto lod en hånd glide langsomt ned over min krop, ned mellem mine lår og jeg mærkede hans fingre sprede mine skamlæber og søge opad i min våde sprække. Hans fingre fandt, og nulrede min hårde klit, og jeg slog armene om hans hals og sank klynkende i knæ, mens jeg stille bad til at han ville bore sine fingre dybt op i mig. Jeg rakte ned og greb fat om hans pik, og begyndte at gnide den i lange tag. Jeg lod fingerspidserne kæle for det våde pikhoved, glide kælent rundt om kanten for så at lade min håndflade ae hans pik, mens mine fingre gled ned og blidt masserede hans spændte nosser. Hans fingre begyndte at gnubbe hurtigere i min sultne fisse, og jo mere jeg onanerede ham jo vildere blev hans fingres leg i min fisse. Vi stønnede næsten synkront og vores fingerleg blev hurtigere og vildere, indtil Otto med en kraftanstrengelse rev sig væk fra mig.
Inden jeg rigtigt fattede hvad der var sket, tog han min arm og førte mig hen til kaffebordet foran sofaen hvor min mand sad med en pik ser så ud som om den kunne eksplodere hvert øjeblik.
Da han så vi kom over, begyndte han hurtigt at rydde bordet for kopper og glas, og Otto skubbede mig blidt men bestemt ned på bordet. Jeg lå nu på ryggen langs med bordet, med hovedet hængende ud over den ene ende, mens mine fødder hvilede på gulvet. Min mand rakte ud og begyndte at lege med mine bryster, hans fingre hev og klemte mine brystvorter og jeg stønnede svagt, og rakte ud efter hans dejlige pik. Men inden jeg nåede at få fat, tog Otto mine arme og bandt dem til sofabordet ben og gik så hen i den anden ende og bandt mine ankler på samme måde.
Der lå jeg så, med skrævende ben og en åben våd fisse, sulten efter pik. Min mand smilede, kom over og knælede ved mit hoved. ”Jeg synes vi skal lade vores vært få fornøjelsen, synes du ikke?” Han så kærligt ned på mig og jeg nikkede bare stumt. Otto, bøjede sig ned mellem mine ben, og jeg mærkede hans varme læber lukke sig om min klit. Jeg skreg min liderlighed ud og løfte mit underliv op mod hans ansigt. Foran mine øjne stod min mands pik, og jeg rakte tungen ud og begyndte at stryge det opsvulmede hoved med tungespidsen. Virkningen kom omgående, han greb mit ansigt, og pressede langsomt den stive stang ind mellem mine læber og ind i min mund hvor jeg sultent lod tungen sno sig om den, slikke op og ned af skaftet og pirre det lille frække hul. Han stønnede højt og begyndte at bevæge underlivet, støde sin pik ind og ud af min mund, mens jeg sugede og slikkede det bedste jeg havde lært. Otto slikkede min fisse, jeg mærkede hans dejlige tunge glide op og ned i min drivvåde åbne revne, og stønnede gurglende hver gang han lod tungen bore sig op i mig, eller når han drillende torturerede min klit med læber eller tænder.
Endelig rejste han sig, jeg mærkede hovedet af hans hårde lem, stryge op og ned i min fisse, han skubbede pikken indenfor, bare lige så det det svulmede pikhoved var kærligt omsluttet af mine bløde skamlæber. Jeg stønnede højt, stadig med min mands pik kneppende min mund. Så mærkede jeg at han greb om mine hofter, og i et langt glidende stød pressede han sin pik op i mig. Jeg spændte uvilkårligt imod ham, løftede mine hofter og mødte hans piks indtrængen og stønnede gurglende da jeg mærkede hvordan pikken fyldte mig ud. Et lille øjeblik blev han helt oppe i mig, så trak han sig tilbage, og snart begyndte han rytmisk at kneppe mig i lange hårde glidende stød. Jeg var i den syvende himmel, min mands store lem i min mund, hans hænder kærtegnende mine spændte brystvorter. Otto med pikken rytmisk glidende frem og tilbage i min hede fisse, lod en finger glide op langs min drivvåde sprække. Hans fingre fandt min hårde klit og begyndte drillende at gnubbe den. Jeg lod tænderne blidt raspe henover min mands følsomme pikhoved og sugede derefter hårdt på pikken og hørte hvordan han stønnede højt. Jeg var ved at eksplodere, min fisse var et krater af utæmmet lyst, mine safter flød som lava ned mod min ende og mine lår, og jeg pumpede mit underliv hårdt op mod Ottos pik hver gang han stødte den i bund.
Efter nogen tid mærkede jeg at Otto trak sig ud af mig og jeg stønnede utålmodigt, jeg var SÅ tæt på at komme. Han ventede lidt, så lagde han sig igen på knæ mellem mine spredte ben og lod sin tunge lege i min fisse. Hans læber lukkede sig om min hårde klit og han sugede hårdt på den og lod så tænderne nippe i den. Jeg rystede af liderlighed, var helt fra den. Der var kun de to pikke i mit univers. Jeg hørte fjernt min mands stemme ”Slik hende til kun kommer, hun nyder en tunge i fissen”, ”Gør hun det?” sagde Otto, ”så har jeg en der er bedre til det end både du og jeg” Min mand stirrede uforstående, og jeg blegnede mens Otto smilede vidende.
Han gik hen og åbnede døren til køkkenet, og Rolf kom farende ind i stuen. Otto greb ham og holdt ham i halsbåndet og førte ham ind mellem mine ben. Min mand stirrede fascineret. ”Tror du den vil?” spurgte han. Otto grinede, ”Jeg er sikker på han vil, spørgsmålet er om Karen er interesseret?” Jeg rystede febrilsk på hovedet, ”nej, NEJ” råbte jeg, ”det gør I ikke!” mens jeg indvendig sydede af liderlig forventning om igen at mærke Rolfs skønne tunge i min fisse. Min mand tænkte sig om et sekund, så nikkede han, og Otto slap Rolf som omgående stak snuden op mod min fisse. Jeg mærkede hvordan han hurtigt snusede til mine våde safter og så kom tungen. De første slik kom op langs mine skamlæber og ramte min klit med utrolig præcision. Jeg skreg da jeg mærkede de elektriske stød af lyst fare gennem min krop og jeg løftede uvilkårligt underlivet for at møde Rolfs tunge. Mine liderlige støn og små skrig lød gemmen stuen mens Rolf flittigt brugte sin hundetunge i min fisse. Otto løsnede mine hænder og jeg rakte ned og holdt Rolfs dejlige hoved tæt mod min fisse mens han slikkede.
Min fisse var åben efter Ottos pik så dejligt havde kneppet den, og Rolf var ikke sen til at bore sin tunge dybt op i mig. De to mænd stod og onanerede mens de så på Rolf og mig. Jeg kunne mærke spændingerne i min krop, jeg var som en spændt fjeder parat til at blive udløst og slippe sin kraft løs og Rolfs tunge var det der var ved at udløse denne fjeder. Jeg løftede min fisse op mod Rolf… hans ru tunge raspede mod min følsomme klit igen og igen.
Jeg kom!! En bølge af hvidt lys eksploderede i min hjerne, jeg skreg min orgasme ud i stuen, mens min krop gennemrystedes af bølge efter bølge af liderlig lyst. Min fisse drev af væde, og Rolf slikkede ivrigt mine safter i sig og sendte mig atter ud over orgasmens afgrund. Mine støn gik over i hulken, jeg kunne ikke tage det mere, Otto trak Rolf væk fra mig, og jeg sank gispende sammen på bordet stadig med følelsen ad hundens tunge i min fisse.
De to mænd knælede ved siden af bordet jeg lå på. Deres hænder gled blidt og kærtegnende hen over min krop, og min mand kyssede mig blidt. Jeg faldt langsomt til ro igen, mit gispende åndedrag blev normalt og jeg lå bare og nød deres kærtegn.
Vi kunne høre Rolf klynke lidt ovre fra sit hjørne. ”Det lyder som om at den er ked af det” sagde min mand. ”ja” sagde Otto, og fortsatte, ”men han fik jo heller ikke orgasme”. Min mand rystede på hovedet, ”Det er jo næsten synd, kan man ikke gøre noget?” Otto kiggede på ham med et grin og spurgte så, ”Må jeg?” Min mand nikkede, ”ja, det andet er jo næsten dyrplageri.”
Otto kom over og løsnede mine hænder og fødder og hjalp mig op at stå. Der var en stor våd plamage der hvor jeg havde ligget. Han tog min hånd og førte mig ud på gulvet og venligt men bestemt tvang han mig ned på hænder og knæ, og kaldte så på Rolf som straks kom luntende over til os. Min mand knælede bag mig, jeg kunne mærke hans hånd og fingre på mit lår, og begyndte så småt at blive fugtig igen.
Otto så på mig, ”Ja, Karen. Så er det din tur. Nu har Rolf jo givet dig noget, så nu er det vel kun ret at du gengælder fornøjelsen” Han rakte ned og tog min hånd og førte den op under Rolfs mave, ned mod posen. Jeg tøvede, et var at blive slikket mens min mand så på, et andet var ligefrem at onanere en hund. Men da jeg mærkede at min mand lod to fingre glide op i min fisse, og hans tommel mod min bagdel, lukkede jeg øjnene og greb blidt fat om posen og begyndte at gnide den. Rolf drejede hovedet da han mærkede min hånd, han slikkede mig på kinden og stod så ellers stille mens mine fingre arbejdede på hans pose. Efter lidt tid, kom den røde spids af hans hundepik til syne, og langsomt blev den større og større mellem mine fingre indtil den stod stor og mægtig med den store knude synlig. Min mands fingre i min fisse begyndte at bevæge sig hurtigere, et sikkert tegn på at han nød hvad der foregik. Otto lå på knæ ved siden af mig, jeg drejede hovedet og tog hans pik i munden mens mine fingre klemte blidt om Rolfs pik og gned den i lange tag. Min mand var krøbet op bag mig, og jeg mærkede hvordan hans dejlige pik gled op i min fisse, og hans hænder holdt fast om mine hofter mens han langsomt begyndte at kneppe mig. Jeg mærkede ophidselsen bemægtige sig min krop igen. Min mands pik der rytmisk gled frem og tilbage i min stadig vådere fisse. Ottos store pik i min mund og Rolfs hundepik imellem mine fingre.
De to mænd havde holdt ud længe, og jeg kunne mærke på Ottos pik at han snart måtte komme. Det rykkede i den, og den voksede yderligere mellem mine sugende læber og drillende tunge. Han stønnede og bevægede sine hofter i ryk.
Det første sprøjt af hans varme sperm ramte min gane. Jeg trak hovedet væk og de næste lange sprøjt klaskede varmt mod min kind, min hals og over mine skuldre og ryg. Jeg kunne mærke den klistrede sperm glide ned af min kind mens Otto hårdt gned sin pik og sendte de sidste sprøjt ud over mig. Jeg åbnede villigt min mund og slikkede ham ren.. lod min tunge glide op og ned langs skaftet, rundt om hovedet og nød smagen af ham. Han sukkede og lod blidt fingrene glide gennem mit hår, og trak sig så langsomt ud af min mund.
Synet af Otto der kom ud over mig var for meget for min mand. Han strammede grebet om mine hofter og stødte sin pik hårdere og hurtigere op i min fisse som velvilligt tog imod. Jeg lænede panden mod Rolfs varme pels, og gned ham hurtigere. Han begyndte at klynke igen, og krummede ryggen og begyndte at bevæge bagpartiet. Min mand lænede sig over min ryg, rakte ind under mig og greb mine bryster og begyndte at knibe mine stive vorter. Lidt efter stødte han hårdt op i mig, og jeg mærkede hvordan hans sperm skød op i mig. Jeg klemte mine skedemuskler omkring hans pik og malkede ham. Igen og igen mærkede jeg hvordan han fyldte mig og snart begyndte hans sperm at sive ud af min fisse og ned af mine lår.
Min mand faldt udmattet hen over min ryg. Han lå lidt og nussede og kyssede mig i nakken så rejste han sig, og han og Otto hjalp mig op at stå. Rolf kunne ikke forstå hvorfor det dejlige holdt op, så han sprang op og begyndte at gnide sin pik mod mit lår, men Otto trak ham væk.
Jeg blev igen ført over til sofabordet, og de to mænd hjalp mig ned på ryggen… Otto kaldte på Rolf og hjalp ham op så hans forpoter var placeret på hver side af mig. Jeg hævede mig op på albuerne og så ned mellem mine ben. En stor liderlig rød hundepik vippede op og ned lige ud foran min gabende fisse. Rolf stødte allerede med bagdelen og spidsen af hans pik gled frem og tilbage i min våde sprække. Jeg så op på min mand, vidste ikke hvad jeg skulle.. Skulle jeg fortsætte med at spille den uskyldige, eller skulle jeg give efter for mine lyster og bare nyde den stive hundepik der så dejligt allerede nu gned min fisse. Afgørelsen blev taget for mig da Otto rakte ned og trak mit ene ben ud til side. Min mand gjorde det samme med mit andet ben, og jeg lå nu åben og modstandsløs for Rolfs dyriske instinkter.
Otto rakte ned med den anden hånd for at hjælpe, men inden han nåede så langt stødte Rolf hårdt til og hans pik gled op i mig i et langt stød så langt op at jeg gispede i overraskelse. Hans pik fyldte mig, min fisse var spændt og gned mod hans tykke pik mens han kneppede mig. Jeg lukkede øjnene, mit hoved rullede sanseløst fra side til side og jeg gispede og skreg liderligt hver gang Rolfs pik bankede i bund i min fisse. Jeg løftede min fisse op imod ham. Mændene havde sluppet mine ben og stod nu og så på, men jeg ænsede dem ikke. Jeg slog benene om Rolf, ville have ham dybere op i min sultne fisse. Rolf kneppede mig, jeg var ikke Karen mere, den søde nabokone med godbidderne, i Rolfs instinkter var jeg en brunstig tæve der skulle bedækkes og Rolf var den der skulle sørge for at det blev gjort.
Jeg lukkede øjnene og gled bort i nydelsens tomrum. Rolfs pik gned mod mit g-punkt hver gang han stødte op i mig, og det gjorde han med en vildskab der truede med at skubbe mig ned fra bordet.
Hans pik svulmede i mig, med ét stødte han hårdt mod mig, og det føltes som min fisse blev udvidet yderligere. Rolf havde presset knuden op i mig.. Vi var nu uløseligt forbundet og jeg mærkede hvordan han stadig småkneppede mig. Og så kom det… Rolf sprøjtede sin hundesperm op i mig i lange hårde sprøjt. Det var som min fisse blev spulet indvendig. Igen og igen kom han. Jeg følte hvordan min fisse langsomt blev fyldt af hans safter og det føltes som om jeg skulle sprænges af liderlighed. Jeg overgav mig totalt. Jeg kunne ikke mere og jeg kom i en eksplosion af en orgasme der fik det til at sortne for mine øjne. Rolf fortsatte med at pumpe mig fuld af sin sperm, og jeg holdt krampagtigt fast i ham mens orgasmen sønderrev min krop og alle mine sanse. Min fisse var fyldt og jeg kunne mærke hvordan Rolfs sperm sivede ud af mig og drev ned af mine lår og ben.
Jeg sank sammen.. lå slapt over sofabordet mens Rolf pumpede de sidste sprøjt op i mig. Så blev også han stille. Vi lå sammen i lang tid.. Jeg hev efter vejret i korte gisp, og nød efterdønningerne af min orgasme, og følelsen af Rolfs stadig hårde knude oppe i min fisse.
Nogen tid efter, gled Rolf ud af mig, og en lille strøm af vores safter flød ud af min fisse. Han gav min ansigt et lille slik, og luntede så over i den en ende af stuen.
Jeg rejste mig med besvær, det var som jeg stadig havde Rolf oppe i mig. Mændene hjalp mig over i sofaen hvor Otto meget fornuftigt havde lagt et tæppe. Jeg sank taknemmeligt ned mellem mine to mænd og lukkede øjnene. Min mand lænede sig over mod mig, kyssede min mund. ”Det var fantastisk, søde. Jeg har aldrig set noget lignende. Du var så dejlig.” Jeg smilede mat, og rakte ud og gned kælent hans halvstive lem.
Otto havde skænket et glas vin som han gav mig, Jeg nippede og smilede til ham. ”Så fik du det som du ville,” grinede jeg. Otto smilede tilbage. Jeg så ned af mig selv, pletter af sperm dækkede det meste af min krop og jeg lod dvælende en finger glide ned gennem dem.
”Jeg tror jeg trænger til et bad nu,” sagde jeg og rejste mig.
Mens jeg gik op ad trappen til første sal, hørte jeg Otto sige til min mand at der jo ikke var nogen grund til at tage hjem i aften. Hans seng var rigeligt stor til os alle.
Jeg smilede ved mig selv mens jeg lukkede badeværelsesdøren bag mig. Det ville blive en interessant og dejlig lang nat.

Published On: juli 12th, 2017Categories: gruppesex7 Comments on Dyr sex 🙂Last Updated: juli 12th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex