Dette er en begyndelse til en lidt fantasiløs veninde, og det virkede..

 

1. mail

 

Prøv at lukke øjnene og tænk på at du ligger på maven og et par bløde hænder der lige så langsomt glider op af ryggen og begynder lige så stille at nusse blidt bag nakken, så en tunge der ligeså blidt følger kurverne op langs rygraden. blide kys på skulderbladene og hænderne der glider i en langsom bevægelse ned over lænden og tungen der følger med langs ryggen. Stopper lige ved trussekanten og så glider langsomt op igen..Blid massage i nakken og så glider hænderne langsomt ned ad lænden igen.. OG SÅ glider hænderne ned til fødderne og ganske blidt glider op ad benene og nusser blidt på inderlårene og små kys der følger hænderne og stopper op ved trussekanten.. Følger trusserne helt blidt rundt uden at røre og så glider langsomt ned mod fødderne igen.. NU stopper vi lidt, og fortsættelse i morgen…

 

2. mail

 

Hvor kom vi til??

 

Så lukker vi øjnene igen.. mærker den lette hånd køre hen over bagdelen og op ad ryggen, langsomt ned ad lænden og hele vejen ned ad lårene og langsomt op ad inder lårene, stadig med små lette kys som følger hænderne.

Nipper blidt til i lænden og hånden kommer lige inden for trusserne, men også kun lige.. Du får nu et tørklæde for øjnene og bliver vendt om på ryggen. Du tror at du selv skal være med nu…. Meeeen NEJ… holder blidt dine arme ned langs siden og en finger på dine læber.. shhhhh lette kys på læberne og hænderne der langsom glider op over din mave, cirkler let uden om navlen og op langs kavalergangen..

små søde ord i ørerne og nipper blidt på øreflippen. Hænderne og kyssene (og tungen) følges nu langsomt ned af dit ansigt og kavalergangen, strejfer lige ganske let hen over BH’en og kan se at brystvorterne begynder at rejse sig, men fortsætter ned over maven, og munden følger med. Lette strøg og søde kys hen over maven og ned til trussekanten, du begynder at ligge lidt uroligt, men holder bestemt dine arme nede langs siden og kører tungen let frem og tilbage lige langs kanten.. glider så ned til dine fødder og føre hænder og munden langsomt op langs lårene og spreder blidt dine ben, og fortsætter med at kysse dig blidt lige ved kanten af dine trusser. Stryger med flad hånd let hen over dig køn, men kun så du lige kan ane det. Munden glider let hen over trusserne og bider blidt i dem, så du kan ane at der er noget i vente?? MEN røre kun lige så let uden på.. Mærker der begynder at blive lidt uro, og du ligger ikke helt stille længere, men nu stopper jeg lidt her, og så må du få en god lille lur..

 

3. mail

 

Du fornemmer en let pusten i navlen, og en mund og tunge der begynder at glide langsom op mod dit ene bryst mens der er en hånd der glider langsomt hen over det andet bryst. Lige så let hen over BH’en så brystvorten begynder at stritte, trækker BH’en ned så brystvorten titter frem og du kan nu mærke at en tunge der begynder at lege med den, og lidt efter kommer den anden brystvorte også frit frem. Tungen og hånden leger nu helt blidt med hver sin brystvorte og så skifter de plads. begynder at nippe lige så forsigtigt mens hånden nu glider ned over maven og begynder at stryge let uden på trusserne, dit åndedrædt bliver lidt tungere og du ligger lidt uroelig og skyder dit skød op mod hånden. Stopper lidt og lader dig falde lidt ned igen. Kysser dig på munden lige så blidt og leger med tungen hen over dine læber og lader min hånd glide hen over dit skød igen og ned langs inderlåret, lidt mere intenst denne gang. lader en finger glide lige inden for trusserne og kan mærke at du er klar… Røre ikke direkte, nej bare lige sådan at det kriller lidt kan mærke at dine forventninger stiger, og kan mærke at pulsen stiger..

 

Dine hænder vil være med nu, og du griber min hånd og presser den mod dit skød mens du tager mig om nakken og kræver at blive kysset lidt mere intenst.. Men så stopper jeg igen og ligger dine arme ned langs siden. Tager din BH af dig og begynder blidt at lege med dine brystvorter. Kun med munden og ind i mellem et let strøg uden på dine trusser. Tungen glider nu ned over maven og kommer til trussekanten og nipper blidt uden på. lader en hånd glide lige så stille ind ved trussekanten og stryger let ned over din *mis* helt let og stille frem og tilbage, mens du kan mærke at mine læber blit nipper dig på inderlåret.. Trækker nu dine trusser ned og du løfter bagdelen så de hurtigt kan komme af..Mærker nu at der er en tunge på vej op ad inderlåret igen, og du begynder at skyde lidt ryg og vrider dig lidt frem og tilbage, og kan se at du slikker dig let om munden.. Ja nu må han sku da snart…… Pause

 

4. mail

 

Der er dukket et par så svedperler frem på overlæben, og du kan mærke at tungen nærmer sig lige så stille *missen*… dine hænder knuger sig nu fast til lagnet, og er nød til at holde lidt bedre fast i dig. lader lige så stille tungen lege helt tæt op ad skamlæberne, og et hurtig svirp omkring den lille tab, og du presser bækkenet op mod min mund, men jeg viger lidt tilbage. og lader tungen vandre stille op ad maven og op til brystvorterne igen, mens den ene hånd stryger dig let op ad inderlåret og med flad hånd gnider dit køn. Du er lidt urolig og presser nu med hænderne hovedet tilbage mod dit skød..

 

stopper helt op fjerner dine hænder og kysser dig let på læberne og mærker at dit åndedræt er blevet lidt tungere, og din tunge er krævende og din krop presser sig mod mig. Blidt men bestemt bliver du presset ned i sengen igen, og nu placerer jeg mig mellem dine lår. Spreder dine lår og begynder igen at kysse dig blidt op langs inderlåret og nærmer mig igen din hule. Begynder nu at kysse og slikke dig lige omkring indgangen til lysthulen, og lader samtidig hænderne glide rundt på maven og nusse dig på brysterne, kan høre småstønnene lyde fra dig nu, og forbarmer mig og lader nu tungen glide ned langs skamlæberne og begynder at trille tungen hen over den lille tab. Du begynder at vride dig, og må tage en hånd til hjælp for at holde dig, og lader så en finger komme til hjælp lige ved indgangen. Begynder lige så stille at små kneppe dig med en finger, mens tungen leger lystigt på din tap. Lader tungen glide hele vejen ned og begynder at lade tunge glide ind og ud af din fisse, og ind i mellem lader den komme lidt rundt hele hulen, og kan mærke at du er meget våd, og nu vrikker dig frem og tilbage, vil have tungen helt ind, men nu stopper vi lidt igen.. Der er kommet en stor bule i bukserne…

 

knuzzz og frække drømme til dig..

5. mail

 

… tungen og fingeren køre på skift ud og ind af den nu meget våde våde fisse, og kan høre at du giver dig helt hen.. tungen finder op til din klit igen og fingeren begynder ligeså stille at pirre dig bag i. kun lige så den cirkler omkring ringmusklen. Først brummer du lidt, men så begynder du at skubbe dig længere ned mod fingeren og den glider lige så stille inden for, og du ligger og vrider dig frem og tilbage så det er sværere og sværere at holde dig og dit åndedræt bliver mere og mere hivene og små klynkene. Stopper op og lader nu min tunge glide op ad maven og hånden følger med og krammer dig blidt på brysterne mens du får små kys på munden og bliver nippet stille på øreflippen.

Du begynder at trække vejret helt normalt igen, og er ikke helt tilfreds med at jeg stoppede. Du begynder at protestere, men min mund stopper dine protester. Vi kysser meget dybt og længe, og du får nu lov til at være med. Du smider tørklædet og kigger mig dybt ind i øjnene, og kan se at du er GLAD… Jeg bliver presset ned i sengen og dine hænder går nu på opdagelse, og kan snart finde ned og mærke pladsen er trang i mine trusser. Du gnider blidt uden på dem og begynder at kysse mig og lader nu din tunge glide ned over mit bryst og dvæler ved brystvorterne og glider længere ned. tålmodigheden er ikke så stor, så trusserne bliver hurtigt vredet af, og frem svupper filuren.. Den hilser friheden velkommen, og får et lille kys som første hilsen. Du vender dig hurtigt om og rækker mig din fisse igen, syntes ikke at jobbet blev gjort hel færdig, så mens din tunge og mund dvæler ved min penis, får jeg serveret en sød rose lige ud for munden.. Holder fast om hoften på dig og begynder igen at slikke blidt omkring skamlæberne, og svirper hurtigt hen over klitten, du er meget våd og meget urolig, og kan hurtigt mærke at du har svært ved at koncentrere dig om min penis, du gnider den mod din kind og hiver lidt efter vejret, du presser din fisse helt ned mod min mund så jeg har svært ved at trække vejret. Du vender dig om og glider hurtigt ned over min mave og lister pikken stille inden for i varmen. Der er absolut ingen modstand og glider helt i bund. Vi ligger helt stille og begynder at kysse og kramme, mens du stille og rolig glider op og ned, jeg kan mærke at der ikke er længe igen, og kan se at du har det på samme måde. Du øger hastigheden og begynder at hoppe frem og tilbage i et hurtigt tempo og giver slip.. og og og og og og … whouuuu Vi ligger helt stille og nyder at nusse og lige stille, mens min manddom krymper, og kan mærke at pulsen falder til helt normal igen.. ligger og nusser og kysser ind i mellem, og ligger helt tæt, så vi kan mærke at hjerterytmen falder til det normale også… Vi er begge helt våde af sved og trænger til et bad, men har ikke travlt, ligger faktisk lige så godt.. Trækker dynen hen over os og ligger bare helt stille og nyder nærheden…

 

Skrevet af Poppey

 

Published On: juni 10th, 2010Categories: sex1 Comment on En fantasi startes opLast Updated: juni 10th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...