Læs også:
En forførende weekend – del 1 
En forførende weekend – del 3

Lørdag

Pia vågnede lørdag morgen med modsatrettede følelser: Først og fremmest en inderlig nydelse i hele kroppen over deres dejlige elskov aftenen før, samtidig var der en lille skuffelse over, at pisken og hendes håndmanchetter ikke var blevet brugt. Ydermere rumsterede tanken om swinger og flere mænd i hendes baghoved, men kunne på ingen måde overskygge det skønne ved deres oplevelser.

Da hun ville stå op opdagede hun til sin rædsel, der hurtigt blev afløst af fryd, at hun ikke kunne bevæge sig. Hun var bundet på hænder og fødder og totalt i Andreas´ magt. Hun lå på maven med blottet skød iført sit evakostume. Pia kunne høre Andreas rumstere inde i stuen. Hvad havde han planlagt? Hun kunne mærke, at usikkerheden tændte hende, varmen begyndte at brede sig i hendes skød, mens hun i tankerne gennemgik nogle af sine inderste fantasier, der både frastødte hende, men samtidig ophidsede hende, så hun i sin hjerne synes at registrere, at en dråbe af hendes safter var på vej ned mellem hendes ben.

Da Andreas kom til syne i døren følte hun en pludselig skam over at ligge her og fantasere om hemmelige scenarier, der alle gjorde hende våd. I den ene hånd havde han en tandbørste, i den anden kunne hun skimte noget sort, der hang ned ad ryggen på ham. ”Nå, ligger du godt?” sagde han, mens han strejfede hende mellem benene med sin tunge. ”Ja” svarede hun med en spænding og forventning i kroppen. ”Ophidser det dig at ligge her hjælpeløs og overladt til dine tanker?” spurgte han, men han kendte allerede svaret, da hans pegefinger berørte hendes grotte. ”Det må jeg nok sige, hvilke fantasier har du gjort dig?” spurgte han, mens han fandt tandbørsten frem og nærmede sig hendes mund. Hun nåede ikke at svare, før hun fik tandbørsten i munden og blidt fik børstet sine tænder. Pia fik besked på at sluge skummet, mens Andreas tog noget frem fra gulvet. Pia gjorde, som hun fik besked på og tænkte lystfuldt og en smule nervøs på den pisk, hun havde valgt. Det var rigtig nok den, og Andreas lod den køre blidt fra hendes hals, nedover brysterne og brystvorterne, der allerede nu var trukket sammen. Ned mellem hendes ben, hvor følelsen af de kolde strimler fra pisken føltes dejligt mod det varme skød. Pludselig slog han hende fast på lårene. Forskrækket udstødte hun et lille gisp og kiggede spørgende i hans øjne. De strålede af kærlighed til hende og en ømhed overfor hende, hans hustru. Skiftevis slog han fast med pisken og aede hende med strimlerne fra pisken. Lidt efter lidt mærkede Pia, at den blanding af svag smerte og sensuelle strøg tændte hende. I baghovedet havde Pia nok troet, at det ville være hendes reaktion, men hun var alligevel overrasket over, hvor liderlig hun pludselig følte sig. ”Vil du ikke nok prøve at slå lidt hårdere” hørte hun sig selv sige mellem gispene, der undslap hendes mund. ”Måske” var svaret, der kom fra en stemme, der mere end alt andet udstrålede ømhed. Andreas legede med pisken på hendes bryster, brystvorter, lår, inderlår og i hendes dunkende skød. Da han svirpede pisken på hendes skamlæber var hun ved at få orgasme på stedet. Andreas virkede i højere grad end Pia bekymret for, om det gjorde hende ondt, men hun ønskede bare, at dette ville fortsætte.

Andreas lagde sig mellem hendes ben og begyndte nu med sin dejlige tunge at kysse og slikke hende. Pia reagerede med det samme, skød ryggen og udstødte et liderligt suk. Han sugede et vakuum omkring hendes klit, hvilket fik den til at svulme endnu mere. Hun lå der på sengen – hjælpeløs – og nød Andreas´ tunge spille i hendes skød. Da Andreas stak tungen ind i den drivvåde grotte og samtidig fingerkneppede hende med to fingre kunne hun mærke liderligheden tage til. ”Slik hårdt på min klit, mens du bruger dine fingre” udbrød hun, og til hendes held havde han i dette øjeblik glemt, at det var ham og ikke hende, der bestemte. Med kraftfulde og på samme tid kærlige bevægelser blev Pia nu slikket så dejligt, at hun løftede sig fra sengen, mens hun mærkede orgasmen gennemryste hendes krop.

Andreas rejste sig op fra gulvet, og Pia kunne se hans stive lem var vådt af ophidselse. Han nød virkelig at tænde hende og lod hende få lov til at smage hans safter i hendes villige mund. Han nød det tydeligvis, men trak sig ud og fortalte, at dette kun var en smagsprøve på, hvad dagen ville bringe. Derefter fik huns besked på at gå i bad og komme ind i stuen til ham nøgen.

I stuen lå der bh’en fra i går, der blottede hendes brystvorter, et strutskørt og den hvide, næsten gennemsigtige skjorte. ”Jeg elsker dig, det ved du godt, ikke? Ifør dig nu tøjet foran øjnene på mig”. Det blev gjort meget sensuelt, og bulen i Andreas´ bukser afslørede, at han ikke var uberørt over situationen.

Formiddagen blev brugt på at gå i forskellige butikker, hvor de kun kiggede på ting og tøj til sig selv. Børnene måtte vente til en anden gang. Denne weekend var Pia ikke mor, hun var kæreste, elskerinde, slavinde og hustru til manden i sit liv.

Efter frokosten sad de på en fortovscafé og nød en drink. Andreas bad Pia tage en isterning op og køre den mod hendes brystvorter. Modvilligt gjorde hun det, men hun kiggede stjålent til folk omkring dem. Isterningen virkede med det samme, og brystvorterne blev stive og følsomme. Pia fik lyst til at kærtegne dem, men Andreas´ ”stop” og menneskerne omkring dem gjorde, at hun havde lettere ved at stoppe. Da tjeneren kom med endnu en drink sad Pia med stive brystvorter og en summen i underlivet, hvor i hvert fald brystvorternes tilstand var synlig for tjeneren, der også havde mere end svært ved at holde øjnene fra hendes dejlige krop. ”Synes du, at min hustru ser dejlig ud, og i særdeleshed hendes bryster?” spurgte Andreas den måbende tjener. ”Øhhh, jaaa” svarede han forlegent. ”Vil du gerne se mere af dem?” spurgte Andreas, mens Pia var rødere i hovedet end længe set, mens hun indvendigt sydede af raseri. Tjeneren var ude af stand til at svare, men stod som naglet til jorden i spændt og forlegen forventning. ”Skat, træk lige ned i din skjorte, så vores unge ven kan få et glimt af herlighederne” sagde Andreas med et smil, der viste, at han nød situationen.  Pia knappede vredt den øverste knap op, således at det øverste af hendes bryster kom til syne for tjeneren og en storsmilende Andreas. Situationen var absurd. Her sad hun med sin elskede mand, der udleverede hende og hendes krop for en fremmed mand. På trods af sin vrede og forlegenhed kunne Pia mærke, at situationen påvirkede hende, især fordi Andreas´ storetå cirklede om hendes skamlæber, der i trusseløs tilstand var frit tilgængelige. Andreas fik efter et stykke tid vinket tjeneren væk, men bad hende udtrykkeligt om at holde skjorten åben. Problemet var ikke så meget skjorten, mere at hendes brystvorter i den kvarte bh struttede af vellyst for alle, der kiggede, særligt fordi isterninger og vandet, de havde efterladt gjorde skjorten mere end gennemsigtig. Andreas satte sig over ved siden af hende, tog omkring hende og placerede sin ene hånd i hendes skød, hvilende på strutskørtet. Under deres drinks sammen sneg han flere gange sin finger vædet i cosmopolitan ind omkring Pias hede køn. Således ophidset fulgte hun med, da Andreas fortalte, at det var på tide at komme videre. Han lod hende vente udenfor, mens han snakkede kort med tjeneren og gav ham noget i hånden, drikkepenge eller adresse til deres hytte? Pia var i en tvetydig stemning, da de sammen gik hen til bilen, der var parkeret i en baggård lige ved hovedgaden.

Inden de satte sig ind i bilen befalede Andreas, at Pia skulle knappe sin skjorte op og lege med sine bryster, mens han ivrigt knappede sine bukser op, så hans stive lem stod rank indenunder underbukserne. Synet af hans stive pik fik Pia til at klemme hårdt på sine brystvorter, mens hendes anden hånd var på vej ind under nederdelen. ”Det har jeg ikke bedt dig om” sagde Andreas, da han så, at Pias fingre var på vej til hendes skød. Blussende måtte hun holde fingrene fra sine hede grotte, men reagerede villigt, da Andreas bad hende om at slikke hans stive pik. Siddende på hug foran bilen suttede hun ham begærligt, mens hun med den anden hånd skiftevis nulrede hans nosser og klemte hårdt om hendes egne bryster. Andreas´ åbenlyse begær fik Pia til at sutte med stramme læber, mens hun brugte safterne fra sin grotte (som Andreas ikke opdagede) til at massere sine bryster. Da Andreas var tæt på at komme, bad han hende om at holde forhuden helt strakt, mens hun spillede med tungen på hans hoved. Hun kunne mærke en sammentrækning og brusen fra hans nosser og få sekunder efter sprøjtede han sin varme liderlighed ind i munden på hende. Næsten kvalt af den voldsomme stråle tak hun hovedet tilbage, hvorefter at anden ladning sprøjtede hende i ansigtet. Hun vendte munden tilbage til hans pik og slikkede ham helt ren. Da Andreas med funklende øjne befalede hende at tørre sig med fingrene og slikke det sidste af hans ladning på hendes ansigt, gjorde hun det med stor entusiasme, da hun ville have alt hans kærlighed ind i sig. Pinligt berørt fik hun nu øje på et par på deres alder, der stod og iagttog dem. Hun fik øjenkontakt med dem og kunne se på kvindens blussen og mandens bule i bukserne, at Pia og Andreas vist ikke var de eneste, der havde nydt dette. Dryppende våd bad han hende sætte sig ind i bilen, hvor hun med spredte ben og bedende øjne bad ham om at få lov til at udløse den orgasme, der ikke var mange minutter væk. Andreas svarede blot, at hun måtte vente til, at hun kunne få noget bedre, hvorefter Pia gjorde sit bedste for at få tankerne væk fra lysterne i hendes skød.

Hjemme i hytten delte de et glas champagne, hvilket kun forstærkede Pias i forvejen fantasifulde lyster. Mens de ventede på taxaen, stillede Andreas Pia et spørgsmål, som overrumplede hende og drillede hendes fantasier: ”Hvis du kan vælge mellem 3 muligheder, hvilken vil du så vælge: A. at vi efter middagen tager ind på en bar og i et rollespil finder og forfører hinanden, selvom det er OK, hvis vi hver især på vejen finder en anden at flirte med og evt. invitere med, hvis vi begge er enige om det. B. At vi sammen tager på swingerklub og oplever det, der sker, at vi er fuldstændige enige om, at vi ved at læse hinandens signaler kan gøre det, der er godt for os begge. C. At en af de personer, jeg har kontakt med gennem nettet (M eller Q – du bestemmer) kommer og deltager i vores elskov?”  ”Jeg ved godt, at jeg med disse spørgsmål bryder vores leg, hvor jeg måtte bestemme alt, men det er vigtigt for mig, at jeg ikke overskrider dine grænser min elskede” sagde Andreas, efterfulgt af et varmt og hedt kys. Pia elskede ham i dette øjeblik højere end livet, at han pirrede til hendes skjulte fantasier med en åbenlys respekt for de grænser, hun trods alt havde, gjorde hende ør af lykke.

Hun tænkte sig længe om, mens hun i fantasien lod de 3 scenarier udspille, alle 3 var grænseoverskridende, da de brød den privatsfære, hun værnede meget om, men samtidig pirrede de hendes lyst og fantasier, så hun på stedet havde svært ved at vælge en af dem fra. Da Andreas lod hende stå alene med sine syndige tanker, blev hun mere og mere tændt på den ene, af de 3 idéer. Hun stod der, langt væk i sine tanker, da hun mærkede en velkendt summen mellem sine ben. Andreas stod bag hende og førte varsomt den enormt store dildo (35cm og 7cm bred) omkring hendes våde grotte. Da hun tog armene bagud for at holde om ham, spændte Andreas et håndjern om hver af hendes hænder og bandt det fast i standerlampen. Andreas tvang hende forover, således hun stod med blottet grotte og røv foran ham. Hun følte sig magtesløs og ønskede bare, at Andreas ville fylde hende med det pragteksemplar af en pik, han havde i hånden. Nænsomt, men med fast tag blev hun fyldt ud af den store dildo. Vibratoren var på fuld styrke, og følelsen af svinebundet at blive kneppet af en så stor pik ophidsede hende, så den første orgasme uventet skyllede gennem hende. ”Giv mig mere – jeg vil fyldes helt ud” skreg hun, mens Andreas jog dildoen helt op, så der ikke var en uudnyttet kvadratcentimeter tilbage i hendes våde kusse. Da Andreas samtidig klaskede hende på balderne for efterfølgende at skubbe en mellemstor og meget våd dildo op i hendes røv, kunne hun ikke styre sig mere: ”Knep mig vildt, knep mig i begge huller hårdt og heftigt”. Andreas efterkom hendes bøn og kneppede hende, mens hun stod magtesløs og tog imod og tog imod. Få sekunder efter kom Pia i et skrig, der fyldte hele stuen.

Andreas kyssede hende blidt og tørrede nænsomt hende op og ned af benene. Efter at have givet Andreas et kys, hvori hele hendes dybfølte kærlighed til ham blev vist, var hun ikke i tvivl om sit svar: ”Jeg kunne godt tænke mig…..

Skrevet af Anders

Læs også:
En forførende weekend – del 1 
En forførende weekend – del 3

Published On: januar 21st, 2010Categories: sex3 Comments on En forførende weekend – del 2Last Updated: marts 7th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex