Læs også:
En forførende weekend – del 1
En forførende weekend – del 2

 Andreas kyssede hende blidt og tørrede nænsomt hende op og ned af benene. Efter at have givet Andreas et kys, hvori hele hendes dybfølte kærlighed til ham blev vist, var hun ikke i tvivl om sit svar: ”Jeg kunne godt tænke mig A, hvor  vi efter middagen tager ind på en bar og i et rollespil finder og forfører hinanden, selvom det er OK, hvis vi hver især på vejen finder en anden at flirte med og evt. inviterer med, hvis vi begge er enige om det. men du må love mig, at elskoven kun er for os, medmindre jeg eftertrykkeligt beder dig om andet”

Lørdag aften og nat (del 3)

Da Pia havde givet Andreas sit svar, fortalte han reglerne for denne aften. Hun skulle til enhver tid gøre, som han sagde, og hvis han syntes, hun gjorde noget forkert, blev hun straffet. Det vigtigste var, at hun på ingen måde måtte røre ved sig selv, medmindre han bad hende om det. Først bad han hende om at smøre påspændingsdildoen godt ind i chilicreme, dernæst fandt han en kjole frem, der i den grad var forførende, med dyb udskæring fortil og en næsten bar ryg, kun delt af et bånd, der skjulte bh’en. Lingeriet lod han Pia om, men fortalte hende, at hvis han ikke kunne lide det, blev hun straffet. Pia gik ind i badet og klædte sig om. Hun var meget spændt på, hvordan aftenen ville forløbe, hvordan hun ville reagere, og hvad der ville ske. Hun brugte lang tid på at gøre sig dejlig, selvom det strengt taget ikke var nødvendigt, som den smukke kvinde hun var. Da hun kom ind i stuen igen, var hun gudesmuk fra inderst til yderst. Og endnu bedre følte hun sig smuk, tiltrækkende og dejlig. Andreas kom hen til hende med et glas champagne og hviskede hende forelsket i øret: ”Du er så smuk, at jeg kunne spise dig lige nu. Du skal vide, at du er kvinden i mit liv, at jeg forguder dig, og jeg i min elskov med dig -ligegyldig i hvilken sammenhæng – altid fortæller guderne, at det er en velsignelse, at jeg har dig og kun tænker på dig”.

Taxaen havde efterhånden ventet længe udenfor, da de satte sig ind i den. De sad tætomslyngede på bagsædet og udvekslede søde ord og hede kys. Middagen var dejlig; i lækre og intime omgivelser med lækker mad og dejlig vin. Pia kunne efterhånden mærke, at hun var påvirket af vinen og champagnen. Den småberusede følelse gjorde hende kåd og forventningsfuld til aftenens eventyr.

Under hovedretten bad Andreas Pia om at gå på toilettet og tage sin påspændingsdildo på. Villigt efterkom hun hans ønske, da hun stadig havde i friske erindring, hvor dejligt det havde været sidst. Da hun på toilettet skulle tage dildoen på, kunne hun mærke sine safter og måtte give efter for lysten til at massere sin klit. Samtidig brugte hun dildoen som dildo og førte den ind og ud af hendes grotte. ”Er der noget galt?” hørte hun en stemme sige udenfor toilettet. Hun havde åbenbart været så opslugt af sit begær, at hun, uden at lægge mærke til det, havde udstødt nogle liderlige lyde. ”Øhhh nej” lykkedes det Pia lettere stakåndet at sige, hvorefter hun førte dildoen i sit skød og satte den fast og satte kjolen på plads igen. På vejen ind i restauranten kunne hun mærke, hvordan dildoen brændte i hendes skød. Chilien sved og gjorde ondt, men først og fremmest hende mere ophidset.

Da hun kom ind til Andreas igen, smilte han til hende, men da hun satte sig ned, virkede han vred og bestemt, da han sagde: ”Har du leget med dig selv?” Det måtte hun jo modstræbende indrømme, hvorefter Andreas fortalte hende, at det ville komme til at gøre ondt på hende. Pia blev nervøs over dette, men tænkte på pisken, der i den grad havde påvirket hende og håbede, at det var den, han mente, da han sagde, at det ville gøre ondt. Da de forlod restauranten, havde de efterhånden fået den del drinks, så Pia var meget fjollet og klar på alt.

Andreas pegede på baren/natklubben, de skulle ind på, der heldigvis ikke var swinger, og fortalte, at de i de næste 2 timer ikke måtte have kontakt. Pia skulle først gå ind og have en halv time for sig selv, hvorefter Andreas ville komme ind, men ikke hen til hende. ”Hvad med dildoen” spurgte Pia med at forventningsfuldt smil om munden. ”Den styrer jeg” sagde Andreas og gav hende et langt kys.

Pia gik småfjollet, men med sommerfugle i maven ind på natklubben. Hun satte sig ved baren og bestilte en Cosmopolitan. Der var mange mænd i natklubben, der alle kiggede langt efter hende, mens hun sad der. Der gik ikke lang tid, før stolen ved siden af hende blev optaget, og en mand sidst i tyverne spurgte, om han måtte byde på en drink. Pias første tanke var nej, men Andreas havde kun givet hende penge til en drink, og i sin småberusede tilstand havde hun stor lyst til en til. De sad og talte om løst og fast, og det stod hurtigt klart for Pia, at denne mand havde stor interesse i hende. Kort tid efter stødte der en mand mere til, og de begge opvartede hende efter bedste evne. På skift forsøgte de at nulre hendes hænder eller røre ved hendes vidunderlig smukke ryg, men Pia formåede elegant at afvise disse tilnærmelser. Pludselig kunne hun mærke en summen i sit skød og kiggede sig omkring. Andreas sad ved et bord 7-8 meter fra hende og smilte kærligt til hende. Det så ud til, at han var stolt over, at hans hustru påkaldte sig så meget mandligt opmærksomhed. Hun havde åbenbart selv nydt opmærksomheden, for hun havde helt glemt tiden og så nu, at Andreas måtte have været i natklubben i en ½ time. Hun var på ingen måde upåvirket af dildoen i hendes skød og udstødte et lille nydelsesfyldt støn. Situationen med vibratoren oppe i hende og de to interesserede mænd ophidsede hende, og hun havde svært ved at lade deres hænder blive væk fra hendes krop. Heldigvis slukkedes dildoen, men den havde haft den virkning på hende, at hun nu virkelig var ophidset og liderlig. Hun havde den største lyst til at gå hen til Andreas, men han sad lige nu en dyb samtale med et par, der kærligt holdt om hinanden.

”Har du lyst til at danse?” spurgte den ene af fyrene, hvilket hun sagde ja til. Den første dans var festlig og sjov, og da anden sang begyndte, var det en sjæler. Fyren tog hende tæt ind til sig, og i det samme tændtes vibratoren i hendes grotte. Pia måtte under denne dans kæmpe mod sine lyster, da hun i stemningen og med en summende dildo oppe i hende havde svært ved at abstrahere fra, at hun virkelig ville have noget pik. Fyren tog hendes kælne og sensuelle bevægelser som et tegn på, at han kunne tage et skridt mere og forsøgte at kysse hende. Pia lod hans tunge strejfe hendes kind og hals, men ville gemme sine kys til Andreas, selvom hun mere end nogensinde havde lyst til at rive sig med.  Da hun kom op i baren igen, så hun, at Andreas havde stillet sig i umiddelbar nærhed af hendes efterhånden brandvarme stol, hvor han stod med en smuk latinamerikansk skønhed, der allerede nulrede hans ører og holdt godt fast om hans lænd. På trods af jalousifølelsen, der straks kom op i hende, kunne hun ikke lade være med at blive tændt af at se, at hendes dejlige mand var i gang med at forføre en kvinde. Med den stadig vibrerende dildo gjorde sit til at holde ophidselsen intakt lod hun på skift de to unge mænd byde hende drinks og glemte snart, at hun ville gemme sig til Andreas. Da en af fyrene pressede sin krop tæt op ad hende, mærkede hun en kæmpe pik, der stod rank og pressede på hendes hofter. Hvor ville hun ønske at mærke denne kæmpepik i hendes våde grotte.  Den anden fyr fornemmede efterhånden, hvilken vej det gik og fortsatte sin jagt efter sex hos en anden kvinde.

Pia var tændt som aldrig før – med en kæmpepik i sin umiddelbare nærhed sammen med det åbenlyse begær efter hende, som den unge mand viste. Samtidig så hun en anden kvinde kæle for sin mand, og Andreas´ hænder arbejde på de specielt sensuelle steder hos en kvinde, der bare tændte hende. Da Andreas og kvinden tog deres drinks med over til hende og den unge mand, fik hun de frækkeste billeder på nethinden af dem alle sammen i en heftig elskov

De 4 faldt efterhånden i god snak, og Pia var så tændt, at hun næsten ikke kunne vente med at blive tilfredsstillet – og det selvom at vibratoren nu kun fyldte hende og ikke vibrerede. Da hun mærkede en tisse træng, lykkedes det hende at hviske i Andreas´ øre, at hun elskede ham og var liderlig som aldrig før i hendes liv. Andreas bad hende tage vibratoren ud, og hvis hun ønskede det, få den erstattet af den unge mands pik. ”Jeg stoler 100% på dig og elsker dig” sagde han. Da Pia kom ind igen gik hun straks hen til den unge mand og hviskede, at hun ville have ham nu. Kyssende gik de udenfor og fandt hurtigt en gård, hvor de kunne dyrke det rå og uhæmmede sex, Pia tørstede efter. Hurtigt fik hun pikken ud af bukserne på ham og suttede begærligt hans stive lem. Da hun sad der i sine høje hæle med bøjede og spredte ben, mens hun tog den store, dejlig pik i munden, så hun Andreas og kvinden stå i skyggen og iagttage dem. Fuldstændig fri af hæmninger – beruset af liderlighed, vendte hun sig om og lod den store dunkende pik fylde hende ud bagfra. ”Knep mig hårdt din tyr!” skreg hun, mens orgasmen rullede ind over hende. Hun blev taget hårdt og heftigt, og da hun mærkede sammentrækningerne i den store pik, vendte hun sig om og lod ham oversprøjte sit ansigt. Da hun så, at Andreas´ pik var ved at blive slikket af kvinden, mærkede hun en fantastisk lyst til at få Andreas og kvinden i sin seng. ”Tak for nu, du var et godt knald, men nu har jeg andre planer” sagde hun til den unge mand, fjernede spermen fra sit ansigt og gik over til Andreas og kvinden. Hun kælede let for kvindens ryg, så hun fjernede sin mund fra Andreas´ stive pik, kyssede hende dybt og spurgte, om hun ville med hjem med hende og hendes mand.

Det varede ikke længe før de sad i taxaen på vej hjem, og på bagsædet sad Pia med en enorm lyst til at blive kælet for og smage den store bule i Andreas´ bukser. Hun huskede dog Andreas´ ordre, men kunne ikke lade være med at kæle blidt for bulen. ”Kan du opføre dig pænt, eller er du bare så liderlig, at det ikke kan lade sig gøre?” hviskede Andreas i hendes øre. ”Jeg vil have, at du nu med frække ord fortæller mig, uden at hviske, hvad du har lyst til”. Pia kunne i dette øjeblik ikke andet end at efterkomme hans ønsker og fortalte lidenskabeligt, hvad hun ville, at de 3 sammen skulle gøre. Taxachaufføren kiggede i bakspejlet et par gange, men Andreas fik hende til at fortsætte. Andreas havde blottet sin stive pik og bad Pia slikke ham blidt. I sin beruselse sansede Pia, at chaufføren virkede oprigtigt interesseret i bakspejlet, men da hun bøjede sig ned over hans stive lem, glemte hun alt om det. Hun ønskede bare at smage hans safter og få ham i munden, og da kvinden nænsomt og sensuelt kørte sine fingre omkring Pias drivvåde grotte var hun ved at komme på stedet.

Da de kom hjem bad Andreas Pia lægge sig på sengen sammen med kvinden, mens han fandt legesagerne frem. Pia lå og kyssede lidenskabeligt med kvinden og kunne ikke lade være med at røre ved hendes dejlige krop. Denne nysgerrighed over elskov med en anden kvinde pirrede hende dybt, selvom tanken var helt ny for hende. Da Andreas kom ind igen, lå Pia og kyssede og slikkede roseknoppen, noget som tændte dem begge. Andreas tog analstaven og lod den glide ind i Pias røv, mens hun begærligt slikkede kvindens grotte. Hun kunne høre på kvindens støn, at hun også var ophidset, så Pia tog en dejlig dildo og lod den glide ind i kvindens grotte. Da kvinden samtidig tog Andreas´ pik i munden kunne Pia mærke orgasmen komme buldrende, og ophidselsen fra kvinden bjertog hende, og hun nød den simultane orgasme sammen med kvinden og smagen af hendes safter i sin gane.

Kvinden gav Pia et dybt kys og lod sin tunge vandre på opdagelse på Pias krop. Hun nev hende blidt i brystvorterne, så de stod stive og sitrende. Tungen vandrede ned og stoppede ved Pias plaskvåde grotte. Her blev hun først slikket med bred tunge som en isvaffel – noget der tændte hende, derefter gjorde kvinden sin tunge hård og kørte omkring Pias klit. Samtidig med dette lirkede hun analstaven endnu længere ind i Pias stramme hul og den dobbeltsidige påvirkning efterlod Pia mere end villig. Foran Pias ansigt stod Andreas´ pik rank med tydelige årer. Pia tog den begærligt i munden efter hun havde ladet sin tunge spille på det spændte pikhoved. Hun suttede med stramme læber og tog den dejlige pik helt ned til roden. Lyden af Andreas´ støn og påvirkningen i hendes huller fra kvinden gjorde, at Pia fuldstændig mistede beherskelsen. Dette mærkede kvinden, og hun tog en dejlig stor vibrator og stødte den ind i Pias sultne grotte. Følelsen af en kvindetunge på sin klit, den voldsomme vibrator i sin grotte og analstaven i hendes stjerne samt en dejlig pik i sin mund fik Pia til at komme i en heftig orgasme, der skyllede ud over kvinden ansigt, der velvilligt tog imod Pias elskovssafter.

Pia trak sig en smule tilbage i sengen og overlod Andreas og kvinden til hinanden med sig selv som en – indtil videre – passiv tilskuer. Andreas´ hænder gik på opdagelse på denne nye kvindekrop, og han fandt hurtigt de steder, der fik kvinden til at klynke af liderlighed. Da Andreas lagde sig for enden af kvinden og slikkede hendes grotte og stramme hul, kunne Pia ikke længere holde sig tilbage. Hun lod sin dampende grotte sænke over kvindens mund, således at begge kvinder kunne nyde en spillende tunge. Andreas vendte kvinden om og stødte hårdt ind i hendes grotte. Tempoet blev hurtigt heftigt, og Pia lagde sig på ryggen under kvinden og slikkede skiftevis hendes lystknop og Andreas´ nosser og pik. Kvinden brugte sin tunge og hele sin højre hånd til at stimulere Pia. Denne treenigheds liderlighed steg i takt, og da Pia mærkede kvindes drivvåde kusse trække sig sammen kom hun selv i en dejlig orgasme, mens kvindens safter piblede ud af hendes grotte og ned i Pias mund.

Andreas´ pik stod stadig klar, og Pia ønskede mere end nogensinde, at han skulle tage hende hårdt i røven. ”Tag mig hårdt i røven, mens hun knepper mig med den store dildo – jeg vil bare fyldes ud og kneppes som den liderlige tøs, jeg er” skreg hun til de to andre. Andreas fandt hurtigt hendes røv, og safterne fra dem alle tre gjorde, at han uden smerter hurtigt kom helt i bund. Kvinden jog den store dildo op i Pias drivvåde grotte, samtidig med at hun på sig selv brugte en dejlig vibrator, der fyldte hende ud. Følelsen af en dejlig stiv pik og en kæmpe dildo, der simultant kneppede hende hårdt, gjorde, at Pia hurtigt kunne mærke orgasmen arbejde sig fra nakken og ned. På Andeas´ uartikulerede lyde og på sammentrækningerne i hans pik kunne hun mærke, at han snart ville skyde alle sine elskovssafter af sted. Samtidig dermed lå kvinden foran Pia og skreg sin begyndende orgasme ud. I et fantastisk og magisk øjeblik oplevede Pia  Andreas´ , kvindens og sin egen orgasme komme i fuldt flor, og de 3 elskendes ekstaseskrig blandede sig med hinanden og bidrog til en endnu heftigere orgasme, der efterlod dem alle tre stakåndede på sengen.

Pia lå og kyssede ømt med kvinden med Andreas bag sig, hvor han med kærlige ord og bevægelser viste hele sin kærlighed til hende. I dette øjeblik følte hun sig som mere kvinde end nogensinde før i sit liv og takkede guderne for, at hun havde mødt manden i sit liv, og hun glædede sig til de stunder og oplevelser de i fremtiden skulle have – sammen, og måske sammen med andre….

 Skrevet af Anders

Læs også:
En forførende weekend – del 1
En forførende weekend – del 2

Published On: februar 23rd, 2010Categories: analsex, gruppesex10 Comments on En forførende weekend – del 3Last Updated: marts 7th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex