Læs også:En forførende weekend – del 2En forførende weekend – del 3

Fredag

Pia havde sommerfugle i maven og en snurren i mellemgulvet, og dét der er lige under…

Det var fredag, og den dag hvor hun skulle på weekend med sin elskede mand, Andreas. De havde igennem det sidste 1½ år leget med deres, og især hendes, seksuelle grænser. Andreas havde været i godt humør hele ugen med det der hemmelighedsfulde udtryk, han altid havde, når han havde planlagt noget frækt for hende og dem.

Han havde spurgt hende, om hun lige meget hvad, ville føje hans ønsker og indskydelser i denne deres elskovsweekend. Hun havde tøvende svaret “ja”, selvom hun var en smule nervøs for, at han ville bringe andre end dem selv ind i deres leg. Han havde længe været optaget af swingerklubber og flere mænd. Noget hun havde svært ved at acceptere som en del af deres elskov, selvom hun inderst inde syntes, at tanken om sex med flere eller sammen med hendes Andreas, mens andre så på, var frækt.

Hun vidste derfor ikke, hvad weekenden ville bringe, men netop denne spirende nervøsitet påvirkede hende, så hun allerede nu kunne mærke, at hendes grotte var klar til det, som Andreas havde planlagt. Hun nød, når Andreas tog initiativet og styringen, når hun var i hans vold og måtte lystre de idéer, som udsprang fra hans syndige fantasi. Det var måske netop det, der var det spændende og ophidsende; at hun følte sig syndig og beskidt, kun i stand til at nyde sig selv og Andreas, at overgive sig fuldstændigt til sine liderlige lyster.

I løbet af det sidste 1½ år, havde de leget med dildoer, vibratorer, analstave, video, blindfold og det at være bundet, og følelsen af at være ude af stand til at styre situationen tændte hende mere, end hun havde troet muligt. Bare tanken om dét, som de havde gjort sammen fik hende til at røre blidt ved sig selv, bare for at mærke varmen fra hendes skød. Hun fik hurtigt hænderne væk fra hendes skød, da hendes gode kollega, Lise, kom ind på kontoret…

Hendes mobil bippede, det var en sms fra Anders: I din taske ligger der to legesager: Den lille lilla g-punkt vibrator og den store lilla dildo. Allerede nu, er der mig, der bestemmer over din krop, som vi har aftalt i weekenden. Du skal nu tage den lille vibrator frem og køre den let på din klit, mens du sidder på kontoret. Du må ikke få orgasme, men skal blive så ophidset, at safterne gør dine trusser våde.

Hun kunne med det samme mærke, at hun havde lyst til det, men hendes fornuft fik hende til at tøve, fordi hun var bange for at blive opdaget. På samme tid kunne hun dog mærke, at netop frygten for opdagelse allerede var ved at gøre hende mere våd. Hun tog derfor vibratoren op ad tasken, listede den ind under hendes nederdel og lod den arbejde på hendes klit. Hele tiden vandrede hun fra en stigende ophidselse og en frygt for, at hendes gode kollegaer skulle opdage, at hun langt inde under den ordentlige kvinde, var en kvinde med lyster og begær. Heldigvis virkede kontoret mere eller mindre tomt, og hun lod sig give efter for sin stigende liderlighed. Hun kørte vibratoren i cirkler omkring hendes klit, og nogle gange tog hun den ind i grotten, som den uden problemer vandrede ind og ud af pga. hendes stadigt stigende ophidselse. Hun kunne mærke, at en orgasme var under opsejling, men huskede Andreas´ besked. I det samme kunne hun høre trin på trappen og skyndte sig at tage vibratoren ned i tasken, selvom den var våd af hendes safter. Lise kom ind ad døren, mens Pia sad blussende på stolen. “Er der noget galt, du er helt rød i kinderne” spurgte Lise, “Øhh nej” fik Pia fremstammet mens hun skyndte sig at tørre safterne fra hendes fingre af i bagsiden på nederdelen.

Kort tid efter fik Pia en ny besked på mobilen: Håber du nød det og undgik opdagelse, nu skal du bruge begge på dig selv, enten på kontoret eller i bilen, mens du optager det på mobilen og sender det til mig. Knus Andreas.

Pia skyndte sig med indestængt begær og tasken over armen ud i bilen med en undskyldning om, at hun havde glemt madpakker til børnene. Hun kørte ud på en parkeringsplads ved motorvejen, hvor hun fandt legesagerne frem, satte mobilen til at optage og satte sig godt til rette i sædet. Først suttede hun på dildoen med et begær, som var det Andreas´ stive lem hun havde under kærlig behandling, dernæst førte hun den langsomt ind i hendes åbning. Hun gav et lille gisp og glædede sig til at få noget pik. Et sted i hendes hjerne havde hun svært ved at forstå og forlige dig med tanken om, at hun så villigt fulgte Andreas´ mindste vink, men på samme tid, var det netop det, der tændte hende endnu mere.

Vibratoren havde hun i den anden hånd og brugte den allerede nu hidsigt omkring hendes klit og øverst i hendes grotte. Hun nød det: Både at sidde og lege med sig selv, men også tanken om, at bilerne ude på vejen ikke vidste, at der i den store Honda på parkeringspladsen sad en sexet kvinde og nød sig selv. Engang imellem så bilisterne mod hende med et overrasket udtryk, men de vidste jo ikke, hvad hun lavede, havde måske en lille anelse, men heller ikke mere. Dildoen var i mellemtiden kommet helt ind i hendes drivvåde grotte, der stimuleret af hendes beskidte fantasier og vibratorens effekt på kontoret virkelig var klar til at blive fyldt ud. Hun kørte langsomt men dybt inde i sig selv, men vibratoren tog sig kærligt af hendes klit. Det varede dog ikke længe, før hun kørte dildoen i hurtige og hidsige bevægelser, mens vibratoren blev klemt ind sammen med. Følelsen af de to legesager i hendes grotte hensatte hende i ekstase, og med gutturale skrig fik hun den orgasme, hun havde ventet på hele dagen.

Da hun åbnede øjnene så hun, at bilen var helt dugget til og nåede at blive en smule flov over, at hun for offentligt skue havde hensat sig til sin indestængte liderlighed. Hun fik slukket for optageren og sendt en saftig mms til Andreas.

Med safter i trusserne og en vis varme i kroppen modtog hun tilbage på kontoret en sms fra Andreas: Du så dejlig ud, da du gav efter for din liderlighed. Jeg havde dog ikke skrevet, at du måtte få orgasme – men det må vi så drage konsekvenser af senere… Når du kommer hjem har jeg pakket din kuffert for weekenden. Du må ikke tage andet med, end det, der er i kufferten. På sengen ligger der en del forskellige legesager. Du skal vælge 3 ting med i kufferten, som du godt kan tænke dig, at vi tager i brug i weekenden. Men husk: Ikke andet end i kufferten, du har allerede været ulydig, så nu gør du, som jeg siger. Våde kys. Din Andreas

Resten af dagen på kontoret slæbte sig af sted: Hun fik ikke udrettet meget arbejde, men kredsede i hendes tanker hele tiden om den forestående weekend, herunder kufferten. Hvad havde han pakket til hende – både af legesager og tøj? Igen vekslede hendes tanker mellem dybt begær og en snigende uro over, at hun på ingen måde havde kontrol over den forestående weekend. Hun forestillede sig alverdens forskellige situationer for den kommende weekend, og lige gyldig hvad, optændte de hendes begær efter sex og Andreas, selvom hun engang imellem følte en vis flovhed over hendes fantasier.

Kl.14.00 tog hun hjem til et tomt hus, da Andreas var kørt til Aalborg med børnene. Hun skyndte sig ind i soveværelset og blev overrasket, da hun gennemgik kuffertens indhold: Der lå 2 corsager, 2 bh´er og 1 par trusser, hvilket vel på ingen måde var nok til en weekend? På den anden side elskede Andreas, når hun var trusseløs…. Tøjet i kufferten var også overraskende: En tætsiddende og nedringet top, en hvid skjorte, en ny sort vest og en rød top, der knap nok kunne dække hendes bryster. Derudover var der nogle nederdele, heraf en, der var meget kort og det strutskørt, som hun til jul havde ønsket sig. Hendes sexede negligé var også pakket med. I kufferten lå der allerede den kæmpestore dildo, som hun var kommet til at elske, den røde glimmervibrator, der virkelig kunne forkæle hendes g-punkt, analstaven som hun aldrig troede kunne tænde hende, men som gav hende lange og voldsomme orgasmer, samt flere af deres fælles legesager. Ydermere var der udstyr til at blive bundet. Hun glædede sig, og nervøsiteten i maven blev hurtigt skiftet ud med en voldsom spænding og et kraftigt begær efter at blive brugt og fyldt ud, så hun igen kunne skrige sin orgasme og kærlighed til Andreas ud.

På sengen lå der forskellige legesager, som hun ved første indskydelse fandt frastødende, men efterhånden pirrede hende og hendes fantasier. Der lå en dildo, der kunne spændes fast på hende, så den ville blive siddende inde i hende, dertil var der en fjernbetjening. En pisk, som hun i sin vildeste fantasi havde svært ved at forestille sig kunne være forbundet med elskov, men på den anden side… En dobbeltdildo, en pakke med dildoer i forskellige størrelser, der så ud til at skulle fylde hendes andet hul ud -tanken om dem var på samme måde frastødende og tiltrækkende, en slags vibrator udformet som en tunge, kunne den være lige så god, som når Anders slikkede hende? Derudover var der 2 andre vibratorer, som hun aldrig havde set før.

Smilende tænkte hun på, at hun alligevel ville bryde Andreas´ forbud mod andre ting. Hun havde nemlig overvundet sig selv og i en sexbutik købt noget, som hun gerne ville have, at Andreas skulle bruge på hende. Hvad det var, måtte han selv finde ud af i løbet af weekenden.

Hun tænkte længe over sit valg, havde fat i flere af tingene, og bare ved tanken om at blive udsat for, at være en del af disse elskovslege kunne hun mærke, at hendes fantasi og liderlighed fik frit løb. Hun tog et bad, mens hun overvejede sine valg og barberede sig helt glat, samtidig med at hun sørgede for at være helt ren i alle ender og kanter af hendes dejlige krop, som hun i løbet af det sidste års tid var kommet til at holde mere og mere af. Hun havde lyst til at røre ved sig selv, at stimulere den opsvulmede klit, men kom i tanke om, at hun ikke havde fået besked på dette. Da hun ren og velduftende kom ind i soveværelset igen, havde hun med en vis uro, men først og fremmest dyb ophidselse truffet sine valg. Hun valgte pisken, den sorte dildo med takker og påspændingsdildoen, som hun uden hænder kunne have i sig.

Hun tænkte længe over sit valg, havde fat i flere af tingene, og bare ved tanken om at blive udsat for, at være en del af disse elskovslege kunne hun mærke, at hendes fantasi og liderlighed fik frit løb. Hun tog et bad, mens hun overvejede sine valg og barberede sig helt glat, samtidig med at hun sørgede for at være helt ren i alle ender og kanter af hendes dejlige krop, som hun i løbet af det sidste års tid var kommet til at holde mere og mere af. Hun havde lyst til at røre ved sig selv, at stimulere den opsvulmede klit, men kom i tanke om, at hun ikke havde fået besked på dette. Da hun ren og velduftende kom ind i soveværelset igen, havde hun med en vis uro, men først og fremmest dyb ophidselse truffet sine valg. Hun valgte pisken, den sorte dildo med takker og påspændingsdildoen, som hun uden hænder kunne have i sig.

Der tikkede endnu en sms ind: Jeg er på vej hjem nu, så når jeg kommer hjem skal du være omklædt og klar til det, jeg beder dig om. Du skal tage din dejlige sorte BH på sammen med vesten og den korte nederdel. De selvsiddende er et must. Håret løst og markeret make-up. I din lille taske skal du tage en af de nye dildoer med. Resten pakkes i kufferten. På din glatbarberede og trusseløse grotte skal du massere det chilicreme, der ligger på badeværelset. Forventer, at du udfører mine direktioner. Knus. Andreas

Da Pia læste sms´en blev hun først en smule trodsig over, at hun så åbenlyst skulle ose af sex i sin påklædning. Omvendt måtte hun med den varme, der blussede i hendes underliv erkende, at tanken om at være så udfordrende klædt tændte hende. Hun vidste, hvor meget Andreas elskede, når hun gav sig hen til sin seksualitet, og hun følte sig sexet og tryg i hans selskab. Chilicremen var hun en smule ængstelig for, da hun forbandt det med en sviende og stikkende varme. Igen gav hun sig hen, da hun inderst inde jo vidste, at Andreas kun ville hende noget godt.

Da hun smurte chilicremen på sit glatbarberede venusbjerg kunne hun med det samme mærke en sviende fornemmelse, der ved første tanke var ubehagelig, dog måtte hun erkende, at netop smerten var med til at tænde hende. Hun var i hvert fald våd og følte hendes underliv pulsere af vellyst. Selvom hun ikke måtte, kunne hun ikke lade være med at smøre lidt chilicreme på hendes pegefingre og med nænsomme bevægelser berøre sine skamlæber. Igen gik smerten og ophidselsen hånd i hånd, på trods af tårerne, der pressede på i hendes øjenkroge fik hun bare lyst til at røre sig selv. Forsigtigt masserede hun sin klit og glemte af ren vellyst, at hun stadig havde creme på fingrene. Hun følte en brændende smerte, der dog mærkeligt nok blev afløst af i dyb og inderlig liderlighed. Selvom Andreas havde forbudt det, kunne hun ikke lade være med at føre sine fingre ind i sin efterhånden drivvåde grotte. Hun jamrede nu – både af smerte og af vellyst og kunne i den dobbeltsidige tilstand allerede mærke konturerne af en orgasme nærme sig. Hun slikkede på sine fingre, dels for at smage hendes elskovssafter men også fordi, at forbindelsen mellem mund og køn var en del af hendes fantasier og ophidselse. Hun brændte på tungen og i lige så høj grad i hendes saftige grotte. På randen af ekstase fik hun dog så meget kontrol på sig selv, at hun fjernede fingrene fra sit brændende skød.

I hendes liderlige tilstand sneglede minutterne sig af sted. Hvornår kom han og befriede hende fra det begær, der åbenlyst blussede fra hedes ansigt og skød? Hun kunne mærke safterne billedligt talt drive ned af hendes lår og ønskede mere end alt andet, at Andreas kom og fyldte hende, så hun kunne skrige sin orgasme ud. Med begæret i fuldt flor fik fantasierne om den kommende weekend frit løb, og hun forestillede sig, hvordan han ville stimulere hende på enhver tænkelig måde. Chilicremen havde vakt hendes nervøsitet, men så sandelig også hendes begær. Hun måtte modstridende erkende, at smerten på en eller anden uudgrundelig måde tændte hende i en sådan grad, at hun ville ønske, at netop den del ville fylde noget i den kommende weekend.

Endelig gik døren op, og Andreas stod i alrummet. Han kunne med det samme se, at hun på ingen måde var uberørt over hans besked. “Du ser forbandet dejlig og sexet ud i det tøj” sagde han, mens han kyssede hende begærligt og førte hende ind foran spejlet. Og hun måtte indrømme, at hun på alle måder så indbydende ud: Hendes dejlige barm struttede i den tætsiddende top, og nederdelen sad tæt om de hofter, hun fandt alt for store. Maven var ikke til at se, da hendes dejlig og følsomme bryster tog alt opmærksomheden.

Andreas førte en finger ned under hendes nederdel og berørte let hendes fugtige grotte og opsvulmede klit. “Du har vist ikke nøjedes med at smøre cremen udenpå sagde han strengt, da han suttede på sine fingre og smagte hendes elskovssafter. Det bliver du straffet for” sagde han og kiggede alvorligt, men på samme tid ømt på hende. Det gjorde hende ængstelig og forvirret, at han så pludselig ændrede karakter. Selve ordvalget påvirkede hende, da hun blev urolig over, at hun skulle straffes, og hvordan? Tankerne om den kommende straf stred mod alt i hende, omvendt måtte hun erkende og kunne mærke, at det på ingen måde havde dæmpet hendes ophidselse. “Vil du ikke nok gøre det nu, jeg kan mærke, at jeg i den grad trænger til dig og din straf” hørte hun sig selv sige. “Nu må du vente til det behager mig”, sagde Andreas med en stemme fuld af begær. Hun kunne mærke, at han havde lyst til at tage hende lige nu og her, men det lykkedes ham at bede hende om at sætte sig ud i bilen.

De kørte længe uden ord, men med fælles tanker. Hun kunne se på ham, at han fantaserede om det, der skulle ske i weekenden, og hun fantaserede i lige så høj grad om, hvad han ville udsætte hende for. Hun var ikke i tvivl om, at han nød, at han i den grad definerede slagets gang. Hun kunne se det på den bule, der var i hans bukser og mærke det på hans åndedræt. Hun var selv meget ophidset, følelsen af bilens sæde mod hendes bare hud og fornemmelsen af hendes safter, der lige så stille gjorde hendes sæde vådt. Da de nærmede sig Kolding hev han op i hendes nederdel og begyndte at stimulere hendes klit meget kraftigt. Følelsen af hans fingre mod hendes klit og fornemmelsen af, at bilisterne i de andre biler kunne se hende sidde i sit sexede tøj og med blottet skød gjorde hende mere liderlig, end hun troede muligt. “Jeg vil smage din pik” sagde hun med en stemme fyldt af indestængt liderlighed og håb. “Du må vente, til jeg beder dig om det” sagde han, mens han alligevel sad og rørte ved sig selv udenpå bukserne. “Find den nye dildo frem, jeg er spændt på dit valg” sagde han, mens han stak to fingre op i hende, så hun gispede af vellyst. Hun fandt genert og på samme tid vellystigt dildoen frem. Hun havde valgt en sort dildo, der havde takker for neden til hendes klit. De kunne dog kun komme hende til gode, hvis hun fyldte sig selv ud til roden med den sorte dildo. “Nå, du drømmer om en negerpik” sagde han skarpt til hende. “En sådan kan jeg ikke give dig, men det har du måske lyst til?” Hun blev med det samme flov og følte sig ydmyget; det var jo ikke hende, der havde valgt, at der skulle være en sort dildo i det udvalg, hun måtte vælge fra. “Det kan du ikke være bekendt” sagde hun trodsigt, men med en ubændig lyst til at blive fyldt ud af denne negerpik. “Hov, viser du tænder nu? Jeg troede, at vi var enige om, at det var mig, der bestemte i denne weekend. Du skal ikke svare igen, når jeg taler  -er det forstået?”  Med en rystende erkendelse, måtte hun indrømme over for sig selv, at Andreas jo havde ret. Hun havde indvilliget i dette rollespil, og hun kunne mærke på reaktionen fra hendes grotte, at det tændte hende. “Det er forstået” sagde hun med en stemme sløret af begær – begær efter at kneppe sig selv med denne dildo, begær efter at underkaste sig Andreas´ befalinger og først og fremmest et dybfølt begær efter manden, som hun elskede.

“Du skal fugte dildoen med de isterninger, der ligger i køletasken, og derefter køre langsomt omkring din klit og ind i din grotte” sagde han med en stemme fuld af ømhed og kærlighed. Da hun mærkede den kolde dildo på sine varme og opsvulmede skamlæber og klit, gav hun en forskrækket gisp. Følelsen af den kolde dildo mod hendes varme grotte fik hende til at snappe efter vejret af liderlighed. “Tag toppen af og rør ved dine bryster, mens du sætter benene op i forruden og kører dildoen dybt ind i dig” sagde han åbenlyst ophidset af det scenario, der udspillede sig ved siden af ham: Hans smukke kone sad fuldstændig blottet for alle på deres vej og klynkede af begær. Hun efterkom villigt hans ønsker, da de i den grad kongruerede med hendes: At blive fyldt ud. Selvom hun registrerede, at bilerne omkring hende kigge langt i hendes retning, kunne hun ikke andet, end at sanse sit eget begær.  Hun tog fat i dildoen og stødte den dybt ind, hvilket føltes vidunderligt, samtidig med at hun med hidsige bevægelser og fast hånd klemte hendes brystvorter, så hun sejlede ind i en verden, hvor der kun var hendes begær. Pludselig blev hun afbrudt af hans stemme, der hårdt sagde: “Hvis du vil tilfredsstille dig selv, skal du bede pænt om lov”. Opslugt af hendes begær kunne hun ikke andet end at efterkomme hans ønske og spurgte med hæs stemme:  “Må jeg ikke nok?” “Selvfølgelig min skat, du er så fantastisk dejlig” sagde han. Med mange forskellige billeder på nethinden kneppede hun nu sig selv med den indestængthed, som fyldte hendes krop. Hun kørte dildoen i hurtige, nærmest hidsige bevægelser ind og ud af hendes drivvåde grotte, slap de strittende brystvorter og masserede sit mellemkød, mens roden af dildoen tog sig kærligt af hendes klit. Alle muskler i hendes dejlige krop spændtes, da hun mærkede orgasmen skylle ind over sig, mens hun skreg: “Åh ja, jeg kommer nu!”

Da hun var kommet til sig selv, så hun, at Andreas sad med opknappede bukser og rørte ved sit lem. “Smag mig, som jeg smager dig” sagde han, mens han suttede hendes fingre rene af elskovssaft. Der var ikke noget, hun hellere ville, men var alligevel genert over, at skulle læne sig indover ham her midt på vejen. Grådigt tog hun hans stive lem i munden og slikkede hans hoved med sin tunge. Hun begyndte hurtigt at køre op og ned af hans stive skaft med sin mund, mens hun mærkede, at plamagen på hendes sæde ikke blev mere tørt. “Stop, nu har du smagt den, vi gemmer resten til senere” sagde hans mund, selvom han stive pik virkede til at have en anden mening.

Resten af turen gik godt, indtil de ankom til stedet, hvor de skulle tilbringe weekenden. Det var heldigvis en hytte uden naboer, da hun gerne vil kunne give sig fuldt hen uden tanke for, hvad naboværelset måtte tænke.

De skulle på restaurant fortalte Andreas hende, og tæt omslyngede gik de hen til en lækker restaurant. Med i tasken havde hun den dildo, der kunne sidde fast inde i hende, mens Andreas havde fjernbetjeningen. Hun havde accepteret, at weekenden skulle foregå på hans præmisser, men var alligevel lidt urolig for, hvad han havde planlagt. Omvendt elskede hun, når han planlagde og udførte de fantasier, hun uden den store modstand havde taget til sig som sine egne. Måske var det hendes egne? Måske var deres kærlighed så dyb, at han kunne se inde i hendes sjæl og derfor åbenbare disse vidunderlige fantasier om sex og elskov. Beroliget af disse tanker var hun nu klar på alt, hvad han ville forlange af hende denne aften og hele weekenden.

Under forretten sad de med sammenflettede fingre og hviskede søde og frække ord til hinanden, da han lænede sig ind over hende og bad hende om at gå ud på toilettet og tage dildoen på. Han bad hende tage champagnen med og bruge den til at fugte dildoen. Villigt efterkom hun hans ønske og sad nu på toilettet i færd med at føre den lille dildo op i hendes trusseløse skød. Følelsen af champagnen i hendes grotte sved, men var så afgjort med til at ophidse hende. Da hun kom ind igen følte hun, at alle kunne se gennem hendes sexede tøj, men sandheden var bare, at mange – både kvinder og mænd –  kiggede langt efter hende, fordi hun osede af erotik og sensualitet, både indeni og udenpå.

Mens de sad og nød hovedretten og hun den dejlige følelse af at have en pik i sin våde grotte kunne hun pludselig mærke en summen brede sig i hendes underliv. Heldigvis kunne hun kun mærke og ikke høre den, men hun frygtede, at hendes stemme og lyst ville påkalde sig opmærksomhed fra restaurantens andre gæster. Vibrationerne gjorde deres til, at hun blev mere og mere våd. Ønskede, at de sammen kunne tage væk herfra og forene deres kroppe. Bundet af Andreas´ ord måtte Pia skiftevis kæmpe mod og overgive sig til sin vellyst. Da hun mærkede safterne læbe ud på hendes lår, de frydefulde lyde sidde i sin hals og en ubændig lyst til at røre sin svulmende klit, slukkede Andreas vibratoren. “Det ser ud til, at det var et godt valg, du traf” sagde han, hvilket hun kun kunne medgive ham i. “skal du sætte fingrene dybt ind i dig selv og tage dem ud og dyppe i champagnen. Når jeg siger stop skåler vi”. Hun skød bagdelen frem på stolen, hvorved hendes nederdel gik op og blottede hendes bare køn, men hun måtte ikke rette på nederdelen for Andreas. Efter at have ført sine fingre, først to, men hurtigt tre ind kunne hun mærke en dyrisk liderlighed gå igennem hende. Andreas bad hende om at stoppe, hvilket hun modvilligt og stakåndet gjorde og skålede med ham. Hvor var det dejligt at smage sine safter, gid hun aldrig skulle stoppe. Hun fik lirket nederdelen på plads og var efter desserten mere end klar til at tage hjem til hytten…

På deres gåtur hjem kom de forbi et slags diskotek. “Dette er en swingerklub, hvor folk sammen med deres partner eller sammen med flere udlever deres fantasier”. Hun blev øjeblikkeligt helt stiv ved tanken om, at Andreas ville, at de to skulle derind, men havde jo lovet at føje ham. “Bare rolig skat, det er ikke det, jeg har i tankerne for dig og os i aften” sagde han. Lettet, men på samme tide en smule nysgerrig efter at træde ind i det seksuelle univers, hun i så lang tid havde rynket på næsen ad. Pludselig var hun så tæt på det, og en lille del af hende ønskede, at de sammen var gået derind, men hun glædede sig i langt højere grad over, at han respekterede hendes udtalte ønske om ikke at deltage i dette og forventningen om, hvad hun nu skulle opleve af seksuelle fantasier.

Da de kom hjem skænkede Andreas en drink til dem begge og bad Pia om at gå ud på badeværelset og klæde sig om i det tøj, der lå og ventede på hende. Modvilligt tog hun dildoen ud og følte sig ensom uden den. På badeværelset tog hun de små g-strenge på og bh’en, der til hendes overraskelse ikke dækkede hendes brystvorter, men bare løftede hendes dejlige bryster. Hofteholderen passede perfekt til hendes krop og endte i et par frække netstrømper, der skulle i et par sorte støvler, et af de par, hun havde fået af ham til jul. Da hun kom ind i stuen var der stearinlys og en madras og tæppe på gulvet, lige ved stolpen midt i stuen. På madrassen lå der hendes dejlige dildoer, analstaven, der havde givet hende nye og uventede oplevelser samt et par håndjern. Andreas sad i bar overkrop i sine Björn Borg, der i den grad så ud til, at de var ved at give efter for bulen. Andreas bad hende lægge sig på madrassen og røre ved sig selv, mens hun skulle fortælle hvad hun gjorde, hvordan det føltes samt hvad hun havde lyst til.

Pia havde kun tanke for at fylde sig ud, men besluttede sig for langsomt at bygge den længe ventede orgasme op. Hun startede med at hælde chilicreme udover sine huller og lod smerten ved dette ophidse hende, mens fingrene vandrede. Dernæst tog hun den lille blå dildo omkring sin klit, men mærkede på sig selv, at hun hellere ville have den omkring hendes røv. Da den summende kørte ind og ud af hendes røv stønnede hun højt af liderlighed, og hurtigt fik hun fat i den røde glimmerdildo, der kærtegnede hendes grotte og g-punkt. Effekten af at være fyldt ud i begge huller sammen med den varme fornemmelse fra chilien fik hurtigt og heftigt Pia til at stønne af fryd. Andreas kom hen til hende, kyssede hendes bryster og bed let i dem, en fornemmelse der både gjorde ondt og øgede hendes begær. Hun tiggede og bad om, at hun måtte tage ham i munden og fantaserede om, at hun slikkede Andreas, mens hun blev fyldt af andre mænd. Fantasien fik det til at flyde fra hende, og Pia satte sig på alle fire og kneppede sig selv i begge huller. Hun kunne mærke, hvordan de to pikke stødte sammen ved hendes væg. Følelsen var dejlig og hun ønskede på samme tid, at det skulle blive ved for evigt samtidig med at hun ikke kunne vente med at skylle sin safter ud i en kraftig orgasme. Da hun mærkede orgasmen skreg hun af glæde og i ekstase over, hvad Andreas kunne gøre ved hende…

Pia tog chilicremen og hældte det ud over sig selv og Andreas´ stive pik. Ønskede at forkæle ham og samtidig ville hun elske, hvis der var en, der kunne forkæle hende, eller hun kunne forkæle dem begge. Med følsomme bevægelser slikkede hun hans pik og tog den helt ind i munden, helt ned til roden, hvor følelsen af manglende luft gjorde hende svimmel, men først og fremmest af begær. Hun fjernede sig et kort øjeblik fra Andreas´ stive lem og tog analkæden og førte den kugle for kugle op i sin røv. Følelsen når en kugle passerede hendes ring var ubeskrivelig dejlig, og mens hun suttede stramt om hans pik og nulrede hans kugler fik hun til hendes udelte begejstring kæden næsten helt op. Nu kunne hun ikke vente mere, men satte sig op på ham med ryggen til, så han kunne styre kæden. Hun red ham vildt og stødte uden videre den blå dildo med takker op sammen med Andreas, mens hun skreg, at han skulle føre den sidste kugle op i hendes røv. Fyldt ud med kæde, pik og dildo skød hun ryggen op og mærkede hans orgasme komme rullende samtidig med at det sprøjtede ud af hende. Da hun skreg at han skulle tage en kugle ud skyllede der en orgasme mere ud over Andreas og hende selv.

Tæt omslynget lå de i sengen og nød hinandens nærhed. Pias sidste tanke, inden hun faldt i søvn, var, at hun glædede sig til i morgen…..

Skrevet af Anders

Læs også:En forførende weekend – del 2En forførende weekend – del 3

Published On: december 23rd, 2009Categories: ! vindernovelle !, analsex, sex8 Comments on En forførende weekend – del 1Last Updated: maj 1st, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex