Vi er en gruppe på syv. Jeg har ændret på navnene, men ikke fjernet dem helt. Bare byttet rundt på dem.
 
Jeg har et eventyrligt sexliv som jeg kan takke min kone Maj for.

Maj og jeg er 30 år og vi har kendt hinanden siden vi var tyve. Lige fra første gang jeg var med Maj hjemme hos hendes forældre i København har hendes lillesøster Marlene været meget interesseret i mig og min pik, men jeg har selvfølgelig holdt passende afstand uden at afvise hende. Hver sommer har Maj og jeg i ferierne haft Marlene med sydpå til Italien, Kroatien, Frankrig og Spanien. Vi har, hvor vi har kunne,t solet os nøgne og Marlenes interesse for min pik er blevet større og større. Maj har taget det afslappet. Det var jo blot hendes lillesøsters naturlige interesse der var ved at udvikle sig siger hun. At Marlene var meget optaget af min pik vidste hun godt

For tre somre siden tog vi til Frankrig og boede på campingplads i Ramatuelle på et lille rødt bjerg ved siden af Saint Tropez. Marlene var nu lige fyldt atten år og var for længe siden begyndt at betro sig til mig om sine sexfantasier og sine drengekærester, men hun havde stadig aldrig rørt ved en pik.

En dag lå vi nøgne på stranden og solede os og Maj lå på siden af mig med hovedet i min armhule.
Marlenes hånd nærmede sig min pik og hun og så spørgende på mig, og jeg så spørgende på Maj.
– Lad hende bare prøve mærke din pik hviskede hun. Marlene tog om min pik og mærkede den blive stor og stiv. Der løb hurtig nogle dråber ned på hendes fingre og hun smagte på dem og hun begyndte at køre forhuden op og ned og blev rød i hovedet. Det var så frækt at mærke hendes hånd om min pik at jeg var lige ved at få udløsning. Marlene var hed i kinderne og gned sin lyshårede fisse og stønnede.

Marlene og Maj ligner hinanden så meget at hvis de havde været jævnaldrende ville man have troet de var tvillinger og har begge to langt lyst hår og grønne øjne. De er tvillinger af væsen og sind. De er over gennemsnitshøjde og har gylden hud året rundt. De har begge en meget flot figur. Slanke med velformede bryster og runde dråbeformede numser og slanke ben og lår med bløde rundinger lår med god plads til en hånd på skødet oppe mellem lårene.

I teltet sov jeg i midten på vores store dobbeltmadras der fyldte hele teltgulvet. Maj og jeg ligger altid nøgne. Vi plejer at elske hver aften og vi plejer at falde i søvn ved at jeg ligger oppe i Maj. enten oppe i hendes skede eller hendes numse. Maj er meget let at tænde og har især meget nemt ved at komme i numsen. Hendes hud føles som marcipan og hun i den tid vi har kendt hinanden altid haft nøgent skød bortset fra en lille lyst hår op mod navlen. I ferien måtte vi undvære denne måde at falde i søvn på.

Troede jeg.

Det skete allerede denne nat. Jeg var gledet op i Majs numse og vi bevægede os lydløst frem og tilbage og Maj kom i små hæse støn og jeg kunne ikke holde mig tilbage og kom i kast med hoften og tømte min pik i hendes lækre røv.
– Er I snart færdige, hviskede Marlene hæst.
Jeg gled ud af Maj og lade mig på ryggen og vidste ikke hvad jeg skulle sige. Maj holdt om min pik som hun plejer når vi har elsket og slikkede mig ren, men lige pludselig kom der en lille hånd til og greb om min pik. Maj rejste sig op på albuen og så sin lillesøster i øjnene. Maj så spørgende på mig og hviskede at Marlene godt måtte få lov. Marlenes hånd holdt fast om min pik og hun begyndte at bevæge hånden op og ned og jeg afgav små dråber der smurte hendes hånd. Marlene begyndte at ånde tungt og jeg kælede for hendes små faste ungpigebryster og kyssede hende. Det var frækt og næsten forbudt og det gjorde mig endnu mere liderlig. Jeg kom igen i nogle kraftige stød ud på hendes hånd og Marlene førte hånden op og lugtede og smagte på min sperm. Jeg klemte et par fingre op i hendes lille søde fisse og kildede hendes klitoris og hun stønnede og trak vejret hurtige og hurtigere. Hun tog min hånd og satte tempoet op og det gav nogle små ryk i hendes krop.
– Jeg ved ikke rigtig om jeg får orgasme, men det føles skønt, hviskede hun.

Maj sagde at nu skulle vi sove men jeg lagde mig med ryggen mod Maj om mod Marlene og vi lå og kyssede hinanden længe. Hun hviskede at hun altid havde været forelsket i mig. Lige så længe hun kunne huske. Det vidste jeg godt, men havde holdt hende på afstand lige til nu. Marlene fik liv i min pik igen og jeg gled ind mellem hendes lår og gled frem og tilbage. Vi faldt i søvn ved at Marlene holdt om min pik. Min pik var stadig stiv da jeg faldt i søvn og jeg vågnede ved at Marlene holdt om min pik med et liderligt udtryk i øjnene. Hun lagde sig på mit lår og gned længe lige så stille sin våde fisse frem og tilbage på mit lår og kom i små klynk. Vi lå tæt sammenslyngede og kyssede og kælede indtil Maj vågnede.
 
Vi spise morgenmad og gik til stranden og vi lagde os alle tre på et tæppe. Jeg tog badebukserne af og Marlene smed straks trusserne og Maj fulgte efter og vi lå alle tre nøgne.  Maj og Marlene sagde at de nød at mændene så på dem. Marlenes fisse var dækket af små fine gyldne krøller. Vi gik alle tre i vandet, men Maj ville kun have en hurtig dukkert og gik op igen. Marlene og jeg blev i vandet og gik så langt ud at vi kun havde skuldrene over vandet. Vi legede og jeg gav hende flyveture, men det blev mere og mere intimt. Vi holdt om hinanden og legede tagfat under vandet og jeg greb hende bagfra og tog fat om hendes bryster og min pik gled ind mellem hendes lår og jeg bevægede mig frem og tilbage og jeg kom i voldsomme stød. Marlene dukkede ned under vandet og suttede min pik og kom op og gispede efter vejret. Det var første gang hun havde haft en pik i munden og hun sagde det var lækkert og hun var enorm liderlig. Jeg stak fingrene op i hendes fisse og legede med hendes klitoris lige til hun kom i små klynk. Da min rejsning havde lagt sig lidt førte jeg Marlene ind mod land med hende gående oven på mine fødder og hendes lille faste røv mod min pik medens jeg holdt om hendes bryster. Vi gik vi op af vandet og lagde os igen hos Maj.
– Nu passer I på, sagde Maj. Marlene skulle helst ikke blive gravid.
Marlene smilede genert. Vi lå og solede os og jeg mærkede igen en interesseret hånd fatte om min pik.
– Ikke her og ikke nu. Vent, hviskede jeg.
– Jeg tager P-piller hviskede hun.
Selvom Marlene hviskede hørte Maj det alligevel og blev liderlig ved tanken om at hendes lillesøster havde lyst til at bolle med mig og jeg vendte mig om og vi lå i ske og jeg gled op i hendes røv og vi var ved at komme begge to. Pludselig mærkede vi Marlenes hånd glide ind mellem vores lår bagfra og tage fat om min pik der var våd af Maj. Det var så frækt at Maj gispede.
– Sådan en lille fræk tøs hviskede hun.
Marlene havde ligget og brugt hånden på sig selv og hun klynkede og bad mig give hende en finger. Jeg greb ind om hendes ene balle og med tommelfingeren oppe i hendes skede klemte jeg til om hendes balle og hun stønnede højt medens hendes krop rystede af nydelse.

Om aftenen sad vi omkring bålet og Maj og Marlene havde store sommershorts på og sad med benene over kors på jorden. Da Marlene løfte benet for at skifte stilling så jeg hun var uden trusser og lidt efter rejste Maj sig for at hente Cola og hun var også uden trusser. Maj og Marlene smilede underfundigt til mig med et udtryk i øjnene som om de enten var lidt berusede eller lidt på stoffer, eller simpelthen liderlige. Vi delte en flaske hvidvin og gik ind i teltet og lagde os nøgne på soveposerne uden blufærdighed. Vi lå på ryggen og jeg mærkede deres hænder om min pik og havde omgående rejsning. Marlene kyssede mig og Maj satte sig på mig og førte min pik op i hendes fisse. Jeg elsker at glide op mellem hendes glatte skamlæber og mærke glatheden af hendes nøgne hud.
– Vent sagde jeg. Du kradser lidt. Du trænger til at blive barberet.
Jeg fandt mit barbergrej frem og barberede Maj medens Marlene gned min pik bagfra. Da jeg var færdig hviskede jeg i øret på Maj og hun nikkede. Vi greb Marlenes ben og holdt hende og spredte hendes ben.
– Du skal også barberes, hviskede jeg.
Marlene nikkede og så hed ud i øjnene og jeg barberede hende så hun kun havde en lille fin stribe over klitoris tilbage. Hun stønnede svagt og vred sig da jeg barberede rundt om hendes skamlæber og rundt om hendes klitoris og omkring numsehullet. Maj var varm i kinderne og stønnede.
– Elsk med Marlene stønnede hun. Jeg vil se dig elske med min lillesøster.
Marlene lå på ryggen og spredte benene og så med glasagtige øjne på mig. Jeg lagde mig over hende og suttede hendes bryster hårdt og kælede for hende. Jeg greb fat i hendes lange lyse hår der nåede helt ned til midt på ryggen og trak hårdt. Med den anden hånd kørte jeg min pik rundt i hendes nybarberede fisse og gned rundt om hendes klitoris så hun stønnede.
– Årh ja knep hende, stønnede Maj og tog om min pik bagfra ind mellem mine lår.
Marlene så på mig med blanke øjne og lå stiv og helt stille. Jeg gled forsigtigt op i hende og mødte modstand lidt oppe og Marlene bed sig i læben. Jeg stødte lidt hårdere til og mødte modstand. Maj så kærligt på sin lillesøster og lagde en hånd på Marlenes pande. Jeg stødte kraftigere til og Marlene klynkede. I et kraftigt stød brød jeg hinden og gled op i hende til skaftet af min pik og hun udstødte et langt suk. Jeg bevægede mig ligeså stille og der kom lidt blod og jeg trak mig ud og Maj tørrede det af og jeg gled igen op i Marlene igen. Hun var enorm snæver og jeg kørte frem og tilbage i Marlenes stramme fisse og kunne ikke holde mig men kom helt oppe i bunden af hendes nyåbnede skede i kraftige stød, så jeg sank sammen over hende og lå oppe i hende. Marlene hulkede.
– Græder du?
– Jaaahhh ååhhh, men det er fordi det er så dejligt, græd hun. Gud hvor er det dejligt at blive fyldt ud af din pik.
Jeg kyssede hendes varme læber. Jeg var blevet mere og mere forelsket i Marlene de sidste par år og var helt vild med endelig at få lov til at kneppe hende. Maj væltede mig ned af Marlene og om på ryggen og suttede mig stiv igen og satte sig over mig og kørte min pik rundt i hendes fisse. Hun førte mig op i sin numse og gjorde den glat af hendes fedtede saft og lod sig langsomt sænke sig ned over mig. Jeg gled igennem hendes ringmuskel og hun stønnede.
– Se hvad han gør stønnede hun til Marlene. Se  han knepper mig i røven.
Maj lod sig synke helt ned over mig og sad med min pik helt i bunds hendes røv og begyndte at bevæge sig op og ned. Når hun bevægede sig op spændte sine røvballer så kraftigt om min pik at jeg næsten var ved at eksplodere.
Vent sagde hun og sad stille og så på Marlene.
Marlene sæt dig på Mogens og lad ham slikke din nybarberede fisse,
Marlene satte sig over mit ansigt og jeg fandt hendes lille klitoris med tungen. Maj begyndte at bevæge sig igen og jeg kunne ikke holde mig længere og kom i kraftige stød op i hendes røv. Maj kom i lange dybe suk. Når hun får analorgasme er det meget dybere end i skeden. Hun faldt sammen ind over Marlene og mig og vi lå sådan længe medens min pik blev lille i Majs røv og hun væltede ned af mig.
Prøv at føle min numse hviskede Maj til Marlene. Marlene følte flovt efter i sin storesøsters numsehul.
– Den er helt udvidet ikke og det lufter op i røven når jeg bevæger mig. Ringmusklen slapper helt af og jeg kan mærke den kølige luft ind i min tarm.
– Der løber sperm ud af din numse hviskede Marlene.
Vil du også prøve at blive kneppet i røven hviskede Maj
– Marlene så på mig med sine blanke grønne øjne og blev rød.

Marlene begyndte at slikke min pik. Hun kørte mig så langt ind i munden som hun kunne og jeg bad hende om at passe på med tænderne. Hun åbnede op og strammede læberne og slikkede min pik som om hun ikke havde lært andet. Fra den var helt lille til den var stiv som en stang.
– Læg dig på ryggen hviskede jeg. Vi skal have det rart og jeg vil elske dig i numsen. Så vil du kunne lide det og aldrig ville kunne undvære det.
Vi lagde os mod hinanden og jeg gled op i Marlenes stramme fisse og fik den fuld af hendes tykke saft og kørte min pik om i hendes lille numsehul og smurte den ind. Forsigtigt pressede jeg mig ind i hendes numse og hun løftede sine lår helt op i armhulerne på mig så hun var helt åben og så mig i øjnene. Jeg pressede mere og mærkede hendes ringmuskel give efter og gled ind i hendes lille røv med pikhovedet.
– Ååårhhh stønnede Marlene. Lig stille. Det gør ondt.
Vi lå stille lidt og det dunkede i min pik.
– Sig når det ikke gør ondt længere sagde jeg og bevægede pikhovedet stille i hendes ringmuskel
– Nu gør det ikke ondt mere hviskede Marlene og jeg trængte lidt op i hende.
–  Åååhhh, stønnede hun. Åååårrrh hvor er det frækt.
 Jeg trængte op i hende og så hende dybt i øjnene medens jeg trængte helt i bund i hendes lille stramme røv så jeg kunne mærke mine nosser mod hendes røv og vi blev liggende længe og kyssede og elskede og gled ud og ind i hendes røv medens Maj kærtegnede os mellem benene og slikkede mine nosser
 – Ååååhh stønnede Marlene. Ååårhhh stønnede hun. – Åååårrrh hvor er det altså frækt.
Jeg gled ud og ind og pludselig rykkede det i hele hendes krop og hun udstødte en række små klynk og blev slap i mine arme og jeg blev liggende oppe i hendes numse. Marlene havde fået sin første analorgasme og Maj puttede sig ind til os og strøg sin lillesøster over håret og tørrede sveden af hendes pande. Marlene var helt slap og kom langsomt til sig selv.
– Årrrhhh sagde hun. Jeg troede det var ulækkert. Men det føles bare så frækt og intimt.
Jeg var stadig stiv oppe i Marlenes røv og min pik dunkede. Jeg rullede om på ryggen med Marlene oven på mig og begyndte at bevæge mig i hendes numse igen og hun så mig intens i øjnene. Hun begyndte at bevæge sig lige så stille og jeg tog om hendes fødder og hun begyndte at ride på min pik med numsen.
– Ååårhhh nej stønnede hun
Hun bevægede sig hurtigere og hurtigere op og ned og jeg nød synet f min pik oppe i hendes røv og synet af hendes attenårige unge krop og hendes gyldenbrune hud og greb om hendes bryster og kneb brystvorterne så de blev stive. Maj satte sig mellem mine ben og tog om sin lillesøsters bryster og kælede for dem. Marlene stønnede og sank helt i bund på min pik og sad stille og nød det længe lagde sig tilbage i Majs arme. Jeg bevægede mig stille og Marlene fulgte med og indtil Marlene sagde at hun troede hun skulle komme.

Jeg beveægede min pik i hendes røv og hun kom i små klynk.
– Ååårrhhh stønnede Marlene. Jeg bliver vanvittig. Knep mig. Ååååååårrrrrhhhhhh nej stønnede hun og faldt ned over mig og jeg blev oppe i hende. Marlene vred sig og stønnede med min pik oppe i numsen.
– Ikke mere, hviskede hun og lagde sig på mig.
– Hvor er det frækt, hviskede hun. Jeg havde ikke troet det var så godt. Nu er jeg allerede blevet elsket i fissen og i numsen af dig hviskede hun. Hvad tror I mine veninder vil sige?
Maj rullede Marlene ned af mig og sænkede sin røv ned over min stive pik og red sig til en hurtig orgasme og kom i dybe suk.
– Nu skal vi sove sagde Maj.
Marlene og jeg lagde os i ske og denne nat sov vi slet ikke. Marlene havde min pik oppe i fissen eller numsen og kom i små klynk og jeg tænkte kærligt på at både lillesøster og storesøster lå med begge deres huller fyldt med min sæd.

De følgende dage elskede Marlene og jeg så ofte Marlene havde lyst. Jeg kneppede hende tidligt og sent. Både i numsen og i fissen. Hun var liderlig som tøser er i den alder og ville elske hele tiden og vi opholdt os meget af tiden i teltet medens Maj slikkede sol. Når Maj blev liderlig af at vi bollede elskede vi i hendes røv.

Om aftenen når vi skulle sove skændtes Maj og Marlene for sjov om hvem der skulle hvad først og hvordan. Jeg nød bare at give dem begge to pik og fyldte deres fisser og deres numser. Marlene var dejligere og meget mere stram at elske med end min kone. Jeg kunne altid beholde min rejsning indtil jeg sov. Jeg sov den ene nat oppe i min kones dejlige røv og den anden nat oppe i Marlenes lækre våde gennemkneppede røv.

Maj og jeg bor i Århus og Marlene i København. Efter ferien er hun kommet på besøg et par gange om måneden og vi sover alle tre i dobbeltsengen. Maj er ikke det mindste jaloux. Hun får mindst ligeså meget ud af det som jeg, siger hun. Hun bliver vild og tændt af at se mig bolle hendes lillesøster. Især når Marlene rider ovenpå min pik med numsen og Maj kan nå at få mig op i sin numse inden jeg kommer og jeg gemmer min udløsning til hendes røv.

En fredag ringede Marlene og aftalte at komme i weekenden og sagde hun havde en lille overraskelse med.

Vi hentede hende ved færgen og til vores store overraskelse så vi at Marlene havde taget to gymnasieveninder med. Maj så udtrykket i mine øjne og smilede mærkeligt til mig. Den ene, Marianne, var en høj og flot pige med lange slanke ben i lange støvler og rigtig kvindefigur med en rund røv og langt mørkebrunt hår og Mette var en lidt mindre pige med en helt slank ungpigekrop med lyst hår langt ned på ryggen. De smilede generte og underfundigt til os og klemte sig sammen på bagsædet.

Om aftenen fik vi rødvin og jeg satte Bruce Springsteen på og kunne høre tøserne snakke i krogene. Maj var opstemt og rød i kinderne. Jeg førte en hånd op under hendes kjole og mærkede at hun var våd. Maj så hemmelighedsfuld på mig og sagde hun gik over til naboerne Hanne og Mikkel.

Jeg var alene nu med Marlene, Marianne og Mette og vidste hvad der skulle ske og min pik stod i bukserne. Pigerne var alle tre kun atten år og jeg var helt syg bare ved tanken om at skulle se dem nøgne. Især Marianne længtes jeg efter at se nøgen. Marlene brød isen. Hun rejste sig og begyndte at klæde sig af og til sidst stod hun kun i små røde trusser og sorte stockings og sagde at nu var det min tur. Jeg klædte mig helt af og mærkede alle tre pigers øjne rettet mod mig da min pik og mine nøgne nosser og mit tæt trimmede hår. Marianne sukkede og Mette blev helt rød. Marlene smed trusserne og gik hen til mig og løftede benet op og lagde det om min ryg så Marianne og Mette kunne se hende lige ind i fissen.
– Tag mig sådan, hviskede hun. Lige her foran dem.
Jeg førte min pik op i hende og stødte forsigtig ind i hende og kørte rundt i den forreste del af skeden.
– Åååååååårrrrhhhhh stønnede Marlene.
Jeg stødte dybere op i hende og gled helt op og Marlene sukkede og lagde sig ind mod mig. Jeg kneppede hende ligeså stille og hun begyndte at stønne højt.
Jeg kunne mærke mit pikhoved støde på helt oppe i bunden af hendes skede og fylde hende helt ud.
– Årh hold kæft Mogens hvor har jeg længtes efter din pik, hviskede hun.
Marlene trak sig tilbage og stadig med benet oppe om min ryg førte hun min pik om i sin numse og sagde at jeg skulle presse lige så forsigtigt. Hun gjorde sit numsehul vådt og jeg trængte stille og roligt op i hendes røv og bollede hende i røven og Marlene kom i små klynk
Marianne og Mette havde slørede øjne af liderlighed over Marlenes lille opvisning.
Marlene foreslog at vi skulle gå op i soveværelset. Hun hviskede at hun havde lovet sine veninder at jeg ville elske med dem og havde overtalt dem til at begynde at bruge P-piller. Hun havde fortalt dem om mig og om min krop og min pik og hvor dejligt det var. Marianne og Mette havde haft kærester men havde bare pettet. De havde aldrig elsket. Vi gik ovenpå og jeg lagde mig på ryggen. Marlene kravlede op og skrævede med benene og tog mig op i numsen igen og satte sig helt ned over mig. Hun var allerede mere vild med at blive kneppet i numsen end i skeden ligesom Maj. Marianne og Mette så på os. De var generte, flove og liderlige. Af med tøjet hviskede Marlene. Marianne begyndte at klæde sig af. Hendes gyldne øjne glødede med et indre lys som gennemsigtig rav og hun trak vejret hastigt. Hun trak blusen over hovedet og havde en lille rød Bh på. Hun steg uf af sine jeans og stod i rød Bh og små røde gennemsigtige trusser og sorte selvvsiddende strømper og det lange brune hår langt ned ad ryggen. Jeg stirrede fortabt på hende. Hun var noget af det smukkeste jeg havde set. Hun knappede Bh’en op og løsnede de smukke ungpigebryster og jeg stødte pikken dybt op i Marlenes røv.
Ååårrhh nej hviskede Marlene og bevægede sig på min pik.
Marianne tog fat i Mettes bluse og krængede den over hovedet på hende. Mette havde sort Bh på og små struttende bryster med brune brystvorter. Hun havde stramme jeans på. Marianne løsnede hendes bukser og trak dem af hende og Mette stod i Bh og små sorte trusser og sorte stockings.
– Kom nu sagde Marlene. Husk hvad vi har aftalt.
Mette trak Bh’en af og vi så hendes små ungpigebryster og dejlige krop. Hun så genert på Marlene der bevægede sig på min pik. Jeg stirrede fortryllet på dem begge. Marlenes veninder var ligeså smukke som Marlene selv men Marianne havde den langt den flotteste krop. Marianne var naturligt brun og Mettes lyse hud var næsten som marcipan at se på og hendes lyse hår skinnede mod den lyse hud.
– Kom nu ikke så generte sagde Marlene.
Marianne trak trusserne ned og afslørede et skød med sorte glatte hår. Marianne havde et stort mellemrum oppe mellem lårene og jeg kunne se hendes baller ind mellem hendes lår. Mette trak trusserne ned og afslørede et skød med lyse krøller. Mettes lår sad tæt sammen og samledes om hendes gyldne fisse. De kravlede op i dobbeltsengen og lagde sig ved siden af Marlene og jeg. Marlene satte sig mellem mine ben og suttede min pik der stod stift op i luften. Marianne og Mette tog begge generte fat i min pik og kærtegnede den og nussede og nulrede. Mette begyndte at gnide op og ned forhuden og Marianne så mig spørgende i øjnene og suttede min pik. Jeg havde en hånd i fissen på dem hver medens de sad på hug og kyssede og tog om min pik. Jeg kunne mærke de blev våde i fissen. Især Marianne blev så våd og liderlig at og min hånd drev af hendes fedtede saft og hun sukkede og suttede som en allerede erfaren pige. Marlene rejste sig hemmelighedsfuldt og gik ned på badeværelset og kom tilbage med et fad vand og mit barbergrej. Hun smilede til Marianne og Mette og bad dem lægge sig ud over sengekanten med spredte ben. Hun gav mig en lille saks og jeg klippede først de sorte hår af Mariannes våde skød. Hendes fissehår var sorte og bløde som silke og jeg lod en lille stribe stå tilbage som jeg lod fingrene løbe igennem. Jeg kyssede hende op i skeden og slikkede hendes skamlæber og kørte tungen rundt om hendes klitoris.
– Ååååååååårrrrrrhhhhhhh stønnede hun.
– Vent hviskede jeg.
Jeg tog barberskummet og sprøjtede en klat på hendes skød og gned det ud hendes hår og om i numsen på hende. Da jeg rørte hendes numsehul gav hun et spjæt og rødmede helt dybrødt.
– Vær sød ikke røre mig der, hviskede hun.
– Husk nu hvad vi har aftalt, hviskede Marlene.
– Jeg sprøjtede lidt mere skum ud og kørte rundt i hendes numsehul.
– Nej vil du ikke nok lade være hviskede hun og tog min arm. Det er for intimt og privat.
Jeg respekterede Marianne og skummede hende ind og barberede hendes skød og tog blidt hendes skamlæber og barberede dem helt glatte og helt op i forsnævringen over hendes klitoris. Jeg gjorde hende helt glat. I medens lå Mette ved siden af og så liderligt til og ventede på det blev hendes tur. Marlene sad på huk på gulvet bag mig og kælede med mine nosser og min pik bagfra ind mellem mine lår så jeg stønnede. Marianne var nu helt glat på skamlæberne men havde sorte hår i numsen. Jeg sagde at det så pænest ud når de også var barberet af. Jeg løftede hendes ben og satte hendes hæle på sengekanten. Jeg smurte lidt skum i numsen på hende og hun lukkede øjnene og bed i læberne og vred sig. Jeg barberede tæt omkring hendes numsehul
– Nej, nej vil du ikke nok lade være.
Jeg barberede hende helt glat i numsen og tørrede hende fin og ren med et håndklæde. Jeg kørte en finger rundt i hendes våde fise og kørte rundt om hendes tæt lukkede numsehul og pressede min finger ind men kunne næsten ikke åbne hendes ringmuskel. Marianne havde lukkede øjne og lå stille. Jeg stak fingeren ind i hendes numse og Marianne stønnede. Jeg kørte fingeren frem og tilbage i hendes snævre hul og hun blussede og gemte hovedet i hænderne, men begyndte at vride sin røv. Hun løftede hovedet og så på mig med blanke øjne.
– Men. – men det kan man da ikke stønnede hun. Det kan man da ikke.
Jeg kørte fingeren helt i bund og hun udstødte små gisp. Jeg kørte en finger mere ind i Mariannes numse og hørte hende sukke. Hun begyndte at bevæge sig rytmisk nu.
– Kan du lide det spurgte jeg.
Marianne nikkede med hovedet gemt bag hænderne.
Jeg berørte ledt Mariannes numsehul med pikhovedet og stødte forsigtigt til så min pik kom indenfor. Marianne stønnede og vred sig med sine lange ben og smukke krop. Jeg stødte længere ind i hende og mærkede pikhovedet komme forbi ringmusklen og der var fri bane og jeg gled op i hendes røv.
– Åååårrhhh stønnede Marianne. Jeg stødte helt i bund så mine nosser gled op i hendes revne.
– Åååårrhhh nej, det kan man da ikke, stønnede hun.
Jeg kørte frem og tilbage i hendes røv og hun stønnede og vred sig. Hun var helt forgræmmet i ansigtet af liderlighed.
– Hvordan er det at blive bollet i røven hviskede jeg.
 – Åååårrrhhh stønnede Marianne. Ååååårrrrhhh hviskede Marianne.
Marianne trak mit hoved ned og krammede og kyssede mig og hviskede i mit øre at hun slet aldrig havde forestillet sig at det kunne være så godt og at hun gerne ville have at jeg kom oppe i hendes numse.
– Det skal jeg nok. Jeg skal nok fylde både din numse og din fisse og hviskede jeg
Jeg kneppede Marianne i lange bløde stød og fik udløsning helt oppe i røven på hende og Marianne kastede med kroppen og kom i en lang analorgasme første gang hun blev taget i røven.
-ÅÅåååååårrrrrhhhh gud nej hviskede Marianne. Det havde jeg aldrig forestillet mig at kunne føles så godt.
– Du får et godt sexliv hviskede jeg.
Hun så på mig med kærlighed i øjnene allerede. Vi vidste allerede at vi havde noget sammen.
Marlene bad Mette lægge sig og sprede benene parat til at blive barberet.
Jeg satte mig mellem Mettes ben og Marianne satte sig på den ene side og Marlene på den anden sidde af Mette og jeg klippede Mettes lyse krøller af og kørte fingrene rundt i hendes fisse så hun vred sig.
– Årh nej, åh nej, stønnede Mette. 
Jeg klippede de sidste lyse hår af og smurte hende ind i skum og tog skraberen. Jeg så Mette i øjnene. Hun så feberagtigt på mig. Jeg skrabte hårene af hendes skød og barberede hendes skamlæber helt glatte. Marianne og Marlene følte efter om der var hår tilbage og Marlene følte hende i numsen. Mette stønnede.
– Det er for meget stønnede hun.
Marlene tørrede Mette ren for skum og suttede min pik ren efter jeg havde været oppe i Mariannes numse.
– Den smager af Mariannes røv hviskede hun liderligt.
Marlene var for længst en erfaren pige og ikke sart. Hun var vild liderlig med at kneppe og jeg glædede mig altid flere dage forud til hun kom og besøgte os og jeg måtte nogen gange bede Maj trække trusserne lidt ned så jeg fik udløsning i hendes røv.
Marlene hviskede og spurgte Mette om hun var parat. Mette så mig i øjnene og smilede og spredte benene helt og greb mine hænder og lagde dem på sine små bryster.
– Forsigtig hviskede hun.
Jeg kørte pikken rundt i hendes skamlæder der var våde og ophovnede af liderlighed. Jeg kørte pikken indenfor i hendes skede og gled langsomt op i hende. Hun skubbede til mit bryst og bad mig være forsigtig. Hun sukkede og bad mig køre lidt frem og tilbage i den forreste del af skeden og vred hofterne op mod mig og sagde at jeg skulle støde til. Jeg stødte og hun gav et lille hvin og faldt ned på sengen og jeg gled helt i bund i hende og gled ud og ind. Hun klynkede og krydsede benene om min ryg og lå helt åben og tog mig i lange dybe stød. Vi kyssede og kælede og hun begyndte at stønne.
– Jeg ved ikke om jeg kan komme hviskede hun. Jeg har aldrig prøvet at få orgasme. Jeg har ikke pillet ved mig selv.
Hun stønnede hurtigere og hurtigere. Marianne og Marlene kælede os op mellem lårene. Mette var ved at bevæge sig mod orgasme kunne jeg mærke og jeg kørte med pikken i hendes snævre fisse i lange stød.
– Jeg tror jeg kommer stønnede hun. Ja jeg kommer stønnede hun. Jeg kommer åårrrrrhhhhhhhh åååååårrrhhhhh nej nej ååårrrh.
Hun kom i ryk og fik kramper i maven og klyngede sig op mod mig og holdt mig fast med benene om min ryg og jeg eksploderede op i hendes nyåbnede fisse.
 Marianne og Marlene satte sig op.
– Åh hvor er det frækt at se på hviskede Marianne. Jeg vil også have at du tager mig.
Jeg lå oven på Mette og mærkede min stive pik helt i bund i hende igen. Hun kunne ikke tage mig helt i bund. Hun var enorm lækker med enorm lækker hud. Som creme var hendes hud og hendes nybarberede fisse var helt glat. Mette kunne mærke at jeg blev stor inde i hende igen og begyndte at bevæge sig igen hurtigere og hurtigere og pludselig kom hun voldsomt igen. Og lidt efter kom hun igen.
– Bliv oppe i mig lidt endnu bad hun og jeg sad på knæene med min pik oppe i hendes fisse og løftede hendes fødder og kneppede hende igen så hun kom.
Marlene rykkede min pik ud og slikkede den ren og suttede på den og vendte mig på ryggen og satte sig overskrævs på mig.
Marlenes mave var helt fald og brun og hendes skamlæber var helt brune som hendes hud og hendes faste bryster struttede. Hun bøjede sig ned over mig og hviskede at jeg ikke måtte glemme at det var os to der var ”kærester” Marlene red sig allerede erfarent til en orgasme og kom i små klynk og kast med hovedet og vred sig oven på mig. Da hun var kommet og jeg stadig var stiv førte hun mig om i sin numse og kørte min pik rundt i sit numsehul og lod sig langsomt synke ned over mig. Hun tog mig i dybe hug og og stønnede. Hun havde allerede lige så let ved at komme i numsen som Maj og hun kom hurtigt igen i små klynk. Så rejste hun sig og bad Marianne lægge sig.
Marianne var syg i øjnene af liderlighed.
– Få mig til at komme hviskede hun. Jeg lagde mig på hende og gled stille op i hendes numse igen der stadig var slap og bevægede mig.
– Jeg er helt løs i røven hviskede Marianne.
Marlene slikkede min pik ren og kørte den rundt i Mariannes indre skamlæber. Selvom hun var nybarberet var hendes hud brun i skødet. Hun var overordentlig dejlig. Jeg kørte rundt med pikhovedet og trængte op i hendes skede og kørte længe frem og tilbage i den forreste af skeden og hun stønnede højt. Jeg stødte dybere og mødte kun lidt modstand. Hun gav et lille suk og jeg gled helt i bund.
 – Åååååårrrrhhhhh stønnede Marianne. Det er dejligt endelig at få en pik.
Jeg var allerede lun på Marianne og jeg kunne mærke det var gensidigt og ville lige nu allerede gerne have haft hende for mig selv og elske kærligt med hende. Hun var for dejlig. Hendes bryster og røv og stramme nyåbnede skede. Vi klyngede os til hinanden og kyssede og jeg var hele tiden nær ved at komme.
– Kom op i mig hviskede Marianne. Vi bevægede os stadig hurtigere og hurtige og jeg kunne mærke at Marianne allerede var ved at komme. Vi lå helt stille og der var en elektrisk spænding mellem os og jeg bevægede mig oppe i hende og vore kroppe gennemrystedes i en lang orgasme som jeg kun havde oplevet det sammen med Maj. Marlene og Mette så til medens Marianne og havde elsket. Kom op i min numse igen hviskede Marianne. Jeg mærkede jeg blev stiv oppe i hendes skede igen. De unge tøser gjorde mig vildt liderlig og jeg kunne få rejsning den ene gang efter hinanden.
Jeg førte min pik om til hendes numsehul og mærkede at ringmusklen stadig var helt slap og jeg gled dybt op i hende og hun sukkede dybt.
– Hvad laver du hviskede hun?
– Boller dig i røven hviskede jeg.
– Det kan man da ikke stønnede hun og bevægede sig under mig.
– Kom også i min numse, hviskede Marianne.
Jeg kørte hurtigere og hurtigere med hoften og Marianne begyndte at stønne igen.
– Nej nej nej, nu kommer jeg, Jeg vil have din sæd i røven. Min pik var ved at sprænges og jeg kom i Marianne i langsomme stød og kyssede hende og lå oppe i hendes numse til min pik blev slap
Mette trak min pik ud og puttede i munden og slikkede mig ren.
– Jeg vil også elskes i numsen, hviskede Mette.
Mette var næsten i ekstase.
Jeg lagde mig på ryggen og Mette lagde sig på mig med benene spredt ned over mine lår. Jeg tog min pik og kørte den rundt i hendes skamlæber og ind i hendes lille fisse og stødte helt i bund. Hun sukkede og vred sig. Jeg stønnede. Min pik stod stangstiv. Vi lå sammenslyngede og jeg trak forsigtigt min pik ud og førte den om i Mettes numse og kørte rundt og fedtede hendes numsehul ind. Jeg pressede ligeså stille på med pikhovedet medens Mette og jeg så hinanden dybt i øjnene. Jeg pressede lidt til og gled ubesværet op i hende og hun sukkede og klemte ballerne sammen så jeg følte jeg blev stødt ud og jeg pressede mig helt op i hendes stramme røv.
– Ååååååårrrrhhhhh gud stønnede hun. Tag mig. Tag mig på alle fire.
Hun skubbede mig væk og satte sig og Marianne tog fat om min pik og førte den ind i Mettes runde hul. Jeg stødte til og mærkede Mette køre fingrene på sin klitoris og hun begyndte at stønne
– Det er for frækt hviskede hun hæst og vendte sig og så på Marlene og Marianne medens hun blev boller i røven.
Jeg greb Mette om maven og rejste mig op. Hun slappede helt af og hun hang som en kludedukke i mine arme med det lange lyse hår fejende på mine fødder. Jeg kneppede hendes numse blidt og nød synet af min pik bevæge sig ud og ind i hendes røv. Vi lagde os og jeg kyssede Marianne og kørte et par gange ind i hendes numse og holdt hendes ringmuskel åben. Marianne og jeg kyssede kærligt og var allerede blevet lidt forelskede. Marlene var lidt jaloux. Hun havde måske fortrudt tænkte jeg at hun havde taget to så dejlige veninder med. Men jeg trak hende ind til mig og sagde at det vi havde sammen var helt specielt og det skulle vi altid have sammen. Marlene satte sig oven på mig og da jeg lige havde været oppe i Mette og Mariannes numser førte Marlene mig igen op i sin numse og red på min pik og klemte ballerne sammen. Jeg var kommet det jeg kunne foreløbig, men kunne mærke at jeg kunne holde mig stor og stiv resten af natten og at pigerne kunne bolle på min pik. Jeg blev liggende på ryggen og de fandt på frække ting. Marianne ville hele tiden have mig i numsen og var allerede øm. Hende der til at begynde med havde givet et gisp da jeg blot berørte hendes anus ganske let. Mette ville ride på mig med fissen og gnide sig selv samtidig og Marlene ville også kneppes i sin lille brune røv.
 
Marlene ryddede op og fjernede hår. Jeg rejste mig og vi gik ned på badeværelset sammen.
– Marianne er helt vild med dig hviskede hun. Hun vil have dig i røven hele tiden.
– Marlene hviskede jeg. Jeg er gift med din storesøster og hun har givet os lov til det her så lad os bare nyde det, men jeg er helt liderlig efter Marianne. Hun er bare dejlig. Det er du også, men vi kan jo gøre det så tit. Er der noget at sige til at jeg er vild med Marianne.
– Hvad så med Mette spurgte Marlene.
– Jeg er mest vild med dig og Marianne.
– Du har taget mødommen på os alle tre nu hviskede hun og så mig dybt i øjnene.
– Tak fordi du gav mig lov hviskede jeg
– Og vores mødom i vores numser hviskede Marlene og førte min pik op sin røv og gled dovent frem og tilbage. Hun nød at blive bollet dovent og langsomt og både i fissen og røven.
Marlene satte sig på toilettet og tissede medens hun så mig i øjnene og hun tørrede sig tog min pik munden og slikkede mig stiv.
Vi gik op i soveværelset. Marianne og Mette lå og ventede og var røde i kinderne. Min pik stod stiv og Marianne satte sig og suttede mig. Jeg lagde mig på ryggen og trak hende ned over mig og jeg trængte helt op i hendes skede og hun bevægede sig og stønnede. Jeg mærkede hendes slanke ben ud over mine lår og hun løftede sig og førte mig op i sin røv.
– Forsigtigt, hviskede hun og gled ned over mig og jeg gled helt i bund i hendes røv.
Marlene og Mette lagde sig på hver side af os og kælede for os mellem benene. De trak tæppet op over os. Marianne lå på mig med min pik oppe i røven og hun blev helt slap på mig og hun faldt i søvn med sit lange mørkebrune hår rundt om mit ansigt. Lidt efter sov vi alle fire.

Jeg blev vækket ved at Maj hviskede mit navn og jeg vågnede. Hun havde trukket tæppet til side og stod og så på os. Hun var nøgen. Jeg opdagede at naboen stod bagved hende med pikken oppe i hendes røv og så at nabokonen Hanne stod ved den anden side af sengen.
– Har du hygget dig hviskede Maj.
Jeg nikkede blot.
Marianne lå stadig oven på mig med benene uden på mine lår og jeg var blevet lille oppe i hendes røv. Maj så det og blev jaloux selvom hun stod med Mikkels pik oppe i sin røv.
– Hanne vil kneppes i røven af dig, hviskede Maj.
Nabokonen var en utrolig smuk og slank tøs på samme alder som Maj og jeg. Hun havde enormt lange ben og smalle hofter og fuldkomme bryster. Hun stod i små røde silketrusser. Jeg flyttede på Marianne og hun vågnede. Mikkel kunne ikke holde øjnene fra de tre tøser og stirrede betaget på deres unge pigekroppe. Marianne holdt genert hænderne for brysterne da hun opdagede at Mikkel så på hende. Marlene rullede om på siden og sov videre. Mette sov fast. Jeg rejste mig og gjorde plads for Mikkel der lagde sig bag ved Marlene og forsigtigt kørte rundt med pikken i hendes brune skamlæber og gled ubesværet op i hendes lille stramme fisse. Marlene bevægede automatisk numsen og stønnede og vred sig i søvne. Hun vågnede og vendte sig om.
– Hvad fanden laver du din dumme skid stønnede hun.
Mikkel holdt hende fast og jeg bad hende falde til ro.
– Mikkel er vores nabo hviskede Maj. Jeg har lovet ham at ham må elske med dig lidt. Marlene slappede af og Mikkel trængte op i hende igen og hun bollede med Mikkel. Det var første gang jeg så en pik i en piges fisse. Det var mere end jeg kunne klare. Jeg var blevet sindssyg liderlig af at være alene med de tre piger men at se Marlene blive bollet var mere end jeg kunne klare. Det var første gang jeg så en pige blive bollet af en mand. Jeg greb Maj og kyssede hende men hun stødte mig væk.
– Elsk med Hanne hviskede hun. Det har jeg lovet hende
– Hanne kom hen til mig og tog mit hoved og kyssede mig. Jeg havde længe haft lyst til at kysse naboens kone. Hun var klassisk smuk med sorte buede øjenbryn og lange sorte øjenvipper og en velformet næse og en velformet mund med røde læber. Hun var høj og slank hvor Maj var mere rund og blød. Jeg greb fat om Hanne og trak hende ned over sengen. Jeg så Mikkels store pik glide ud og ind i Marlene. Hanne puffede mig ned på ryggen og suttede min pik. Hun trak sine trusser af og jeg så hendes mørke skød med lange sorte silkebløde hår. Jeg mærkede Hanne i skødet og gned rundt i hendes drivvåde hår. Hun satte sig oven på mig og red mig langsomt og blødt medens jeg holdt fast om hendes små fødder. Hun var allerede våd af liderlighed og hurtig parat til at komme men hun nød det og trak det ud så længe som muligt. Hun kastede hovedet tilbage og så op i loftet og vuggede med kroppen og jeg stirrede fascineret på hendes nydelse. Hun red hurtigere og hurtigere og fladt ind over mig og kyssede mig.
– Jeg har haft lyst til din pik længe Mogens. Jeg har set dig nøgen om sommeren, men Mikkel og jeg har været for generte til at spørge, hviskede Hanne.
Hanne stønnede og vred sin røv oven på mig og gled op og ned. Jeg greb om hendes flotte bryster og hun gned selv sin klitoris medens hun langsomt masserede sig frem til en orgasme.
– Ååååååååårrrrrrhhhhhhhhh stønnede hun og faldt ned over mig og vi kyssede varmt.
Hanne blev siddende på mig og mærkede jeg stadig var stor og stiv oppe i hende og hun bevægede sig igen. Maj sad og så til med et lille mystisk smil. Hun så ud til at være blevet tilfredsstillet af Mikkels pik. Mikkel elskede med Marlene og de var begge ved at komme. Min pik var stiv oppe i Hanne og jeg kunne mærke at den ville blive ved med at stå. Jeg blev helt syg af at se Mikkel bolle med Marlene og stødte min pik op i Hanne og hun bevægede sig hurtigere og hurtigere og kom igen i en langtrukken orgasme.
Hun lagde sig ned over mig og hviskede at det var første gang hun havde fået fremmed pik siden hun havde lært Mikkel at kende.
Marianne rakte hænderne op efter mig og jeg kravlede ned i sengen bag hende og gled op i hendes nyåbnede snævre skede. Marianne puttede sig ind til mig
Jeg kyssede hende og vi lå tæt sammen og mærkede hvor lækkert det var at vi var smurt ind i hendes og Hannes safter i skødet. Marianne lukkede øjnene og havde blot lyst til at ligge og glide lige så stille. Mikkel kom med et brøl og bankede pikken op i Marlene i voldsomme stød. Marlene stønnede og slyngede sine brune ben om ham og vred sig under ham. Hun kastede sig tilbage.
– Åååååååååårrrrrrrrhhhhhh stønnede hun og faldt sammen med Mikkel over sig.
Mikkel faldt ned på siden af Marlene og var helt mat i øjnene og hans pik blev slap.
Mette havde set til og begyndte at sutte Mikkels pik og massere den. Hanne så misundeligt på Marianne og mig og kravlede op i sengen med sine flotte lange ben og skubbede Marianne væk og overtog min pik og red på mig igen medens hun gned sin klit og kom igen i en langtrukken orgasme og kastede med kroppen. Hun gled ned og lagde sig hos mig. Hanne på den ene side og Marianne på den anden. Det var frydefuldt at tænke på de begge to var mætte og Maj sad oprejst med Mikkels tykke pik i røven og var mæt. Mette sad med fortinnede øjne og ventede på min pik. Hun satte sig over mig og førte min pik op i sin fisse. Vi kyssede og jeg mærkede Mariannes og Hannes hænder komme bagfra og hjælpe til. Mette kørte min pik rundt på sine tykke skamlæber og gned sig selv våd og saftig og så førte hun mig om til hendes numse og ville have mig der.
– Kom i min røv hviskede hun.
Jeg gled forsigtigt indenfor med pikhovedet og gled helt i bund i hende og lå stille. Hun så mig i øjnene og vi kyssede og hun klemte røvballerne sammen så de strammede om min pik. Hun gled ubesværet ned over mig med numsehullet og tog mig helt i bund og sad og vuggede liderligt med lukkede øjne. Hun vuggede hurtigere og hurtigere og begyndte at ride på mig med røven og gned sig selv på sin klitoris. Jeg stødte hårdt op i hende og hun kom i en langtrukken hulken og faldt grædende ned over mig og snøftede.
– Ååååårrrrrhhhhhh det er bare så skønt hviskede hun. Jeg vil have en kæreste der boller ligeså godt som dig stønnede hun.
Hun faldt bagover med håret hængende ned over mine fødder og jeg kunne se min pik oppe i hendes numse. Det var for meget og jeg begyndte at bevæge mig kraftigere og kraftigere i hendes røv og Mette lænede sig bagover så jeg kun kunne se hendes hage og hendes lange lyse hår. Jeg stødte op mod hendes små runde baller. Helt ud og helt ind. Mette løftede sig længere op og jeg trak mig længere og længere ud og kunne se hendes åbne numsehul og hun stønnede når jeg ramte hullet igen og mærkede hende dybt oppe. Hun skreg højt da hun kom i en lang analorgasme.
Det havde været for meget at se på for Maj og hun red på Mikkel. Hun kom hurtigt og skreg højere end hun plejer og jeg kunne se hvordan hendes lår og mavemuskler trak sig sammen i kramper. Mikkel eksploderede op i hendes røv og de kyssede og kælede. Mikkel og Maj var uden tvivl allerede blevet meget glade for hinanden. Jeg vendte mig mod Marianne og vi lå ansigt til ansigt og kyssede. Jeg mærkede jeg kun havde lyst til Hanne og Marianne. Jeg kom lige fra Mettes numse og havde ikke gjort mig ren. Jeg hviskede til Marianne og hun slikkede mig ren og førte mig op i sin snævre fisse som jeg fyldte helt til bunds og vi lå længe og lige så stille med Hanne bag min ryg og hænderne ned om min pung. Mariannes hud var så blød at røre ved. Hendes hud og hendes skød var helt elektrisk og hun var allerede vild med at få pik. Hun tog mig dybt op i sig og lå stille med låret ind over mit og lå bare stille. Der var blevet ro omkring os, og jeg opdagede at Maj og de andre var væk og der kun var Marianne og Hanne og mig. Jeg vendte mig om mod Hanne og gled ind i hendes bløde våde hår og op i hendes fisse og lå længe oppe i Hanne og kyssede indtil hun lige så stille kom medens hun så mig i øjnene.
– Det er næsten for godt til at være sandt hviskede hun.

De andre kom lidt efter op og vækkede os og sagde at det var sengetid. Vi så rundt på hinanden. Hanne så på mig med spørgende øjne. Mikkel og Maj og Mette trak også i tøjet og de gik over i Nabohuset. Hvad der var blevet aftalt og hvad der skete derovre den nat er jeg ikke helt uvidende om i dag, men Mikkel kunne holde til betydeligt mere end en gang når det var en ret han ikke fik til daglig.

Hanne redte dobbeltsengen og lagde sig. Hun havde en utrolig smuk og moden krop. Marianne og Marlene lagde sig ved siden af hende og jeg spredte Hannes lange ben og slikkede hendes behårede våde fisse og begravede min pik i hendes skød.
Hvor det begyndte og hvor det endte husker jeg ikke længere, men jeg husker at jeg vågnede op om morgenen ved at ligge i ske med Marianne med min pik oppe i hendes røv og mærkede at jeg begærede hende i hendes snævre numse. Min pik var øm, men jeg var allerede tændt og vild efter Mariannes røv. Hun vågnede og bevægede røven og trak sig bort og vendte sig om mod mig og førte mig op i numsen igen og sådan lå vi helt stille og elskede i Mariannes numse indtil hun kom i i en stille stønnen. Marlene og Hanne sov. Vi listede ud af sengen og ned på badeværelset og tog brusebad. Jeg skruede brusehovedet at bruseren og rettede den mod Mariannes klitoris og hun begyndte hurtigt at stønne og vride sig og jeg førte strålen helt tæt på hendes klitoris og kørte rundt. Hun sukkede og lagde kroppen ind mod mig så hun hang i min arm medens jeg kørte rundt med strålen. Hun trådte op på mine fødder og det var så frækt at jeg stod med hende i armene og hun stod på mine fødder. Da hun var lige ved at komme smed jeg bruseren og trængte op i hendes skede i hurtige stød og hun kom i dybe støn.
– Åååårrrrhhhhh. sukkede hun
– Hvem skulle tro at du først lige har fået pik i går hviskede jeg. Du er jo slet ikke til at styre.
Jeg frotterede Marianne og gned hende. Hun var den mest veludviklede af de tre piger og havde en utrolig velskabt skikkelse med rund røv, smukke bryster og slank talje. Hun blussede i hovedet og jeg løftede hende op på toiletbordet så hun kunne se sig selv i spejlet medens hun sad på knæ. Jeg kælede for hendes skød og satte mig på knæ og slikkede hendes numse og hun gav nogle små gisp af generthed og forskrækkelse.
– Jeg er stadig så genert hviskede hun og lukkede øjnene. Se ikke på mig i spejlet.
Jeg gjorde hendes fisse og numse våd med min tunge og slikkede hendes søde, lidt salte saft i mig. Jeg var så liderlig af hende at jeg var ved at eksplodere. Jeg rejste mig op og stod bag hende i spejlet og tog om hendes bryster og masserede hendes brystvorter til de var hårde og stive. Marianne sukkede og kastede nakken bagover og lagde hovedet ind til min skulder. Jeg så min pik i spejlet bevæge sig ind mellem hendes lår og op i hendes revne. Jeg begyndte at bevæge mig og Marianne klyngede med armene bagover om mit hoved. Jeg kørte rundt om hendes brune numsehul og pressede min pik indenfor. Marianne stønnede og åbnede øjnene og så min pik oppe i hendes røv i spejlet.
– Nej Nej du må ikke, hviskede hun. Ikke her foran spejlet.
Jeg pressede til og gled op i hende.
– Ååååååårrrrrrhhhhh nej hvor er du fræk sagde hun. Jeg sagde du ikke måtte.
– Se dig selv i spejlet sagde jeg og bevægede mig i hendes numse.
Marianne lænede sig bagover og pressede sig endnu mere tilbage og slå min pik glide op og ned i sin røv.
– Åååårrrhhhh. Det er altså for frækt hviskede hun.
Hun stirrede hypnotiseret på min pik og begyndte at presse med enden ned over min pik. Jeg stødte hårdere op i hende og hun brugte hånden til hjælp og kom i en voldsom udløsning. Ååååååååårrrrhhhh gud nej stønnede hun og kom igen.
Jeg bevægede mig og hun blev varm igen og vred sig med røven på min pik og kom igen
– Åååårrrrrhhhh nej nej stønnede hhun. Jeg har aldrig forestillet mig at det ville være så godt.
Hun kunne allerede blive ved med at komme. Jeg kunne mærke hendes kroppe sitre og hendes mave og baller trække sig sammen om min pik.
Åååååårrrrhhhhh nu må du ikke mere. Min numse kan ikke holde til det. Jeg er øm og jeg tror jeg bløder lidt. Du skal trække dig ud. Jeg har krampe i røven.
Jeg mærkede hendes ringmuskel trække sig hårdt sammen om min pik og jeg havde svært ved at trække den ud.
 – Åååårrrh stønnede Marianne da jeg gled ud.
Åårrhh min røv stønnede hun.
Hun hoppede ned på gulvet. Hun var en høj pige. Hun hoppede rundt på gulvet gned sig i røven og så på mig.
– Hold ferie en fest jeg har i røven hviskede hun.
– Lov mig at jeg får lov til at tage dig i røven igen inden I skal hjem igen sagde jeg.
– Så skal det være ligeså forsigtigt hviskede Marianne og med masser af creme.
Jeg tog en ren vaskeklud og vaskede hende først dybt ind i fissen og derefter dybt i numsen og tørrede hende og fandt noget creme og smurte min pik ind i creme og gled op i hende og cremede hendes ind langt op i numsehullet. Hun så genert på mig og jeg blev vild af det generte blik og var enormt stiv igen. Marianne suttede mig så jeg var lige ved at eksplodere i munden på hende.
– Kommer du hviskede hun.
– Ja stønnede jeg.
– Vent sagde hun,
Hun tog min pik og trak i den og førte mig med pikken ovenpå. Marlene og Hanne sov endnu. Marianne kravlede ind under tæppet til Marlene og hviskede hende i øret. Marlene vågnede og så morgensøvnig ud med hævede øjenlåg. Hun var B-menneske som Maj og jeg havde ofte bollet hende i røven medens hun næsten sov. Marianne løftede tæppet til side og Marlene lagde sig på ryggen med spredte ben. Hun havde den sødeste fisse. Store bløde skamlæber og næsten ingen indre skamlæber at se. Kun som én stor moden fersken der var parat til at modtage min pik. Jeg lagde mig på Marlene og hun tog imod mig med vådt skød. Jeg gled i bund i hende og hun sukkede dybt.
– Stille hviskede hun. Elsk mig stille.
Vi lagde os om på siden og hun lagde sit lår op om min hofte. Og jeg gled stille ud og ind i hende. Jeg mærkede Marianne kilde mig i numsen og lige pludselig havde hun en finger indenfor. Jeg kneppede Marlene lidt hårdere.
– Stille hviskede hun.
Marianne kørte fingeren frem og tilbage og nu gled den let ud og ind. Jeg stønnede. Det havde jeg aldrig prøvet før. Tænk sig at min lille nye kæreste skulle lære mig det. Jeg bevægede mig langsomt i Marlene og hun begyndte at klynke.
– Tag mig i numsen hviskede hun.
Jeg gled op i hendes numsehul og udvidede ringmusklen. Hun havde ligesom Maj let ved at tage en pik i røven og hun stønnede og bevægede hoften hurtigere og hurtigere og hun kom i små klynk og snak slapt ned på puden. – ÅÅåååårrrrrrrhhhhh.
– Har vi ikke hele dagen endnu spurgte Marlene.
– Jo sagde Marianne. Færgen går klokken otte i aften
– Så lad mig sove lidt endnu.
Marlene faldt i søvn igen. Hanne var vågnet og havde set mig bolle Marlene i røven og smilede genert. Jeg havde ikke bollet Hanne i røven endnu.
– Hvad laver I, hviskede hun. – Boller du tøserne i røven hviskede Hanne.
Hanne så genert på mig og på min pik og rødmede. Hun stod ud af sengen og jeg så op i hendes sorte behårede skamlæber ind mellem ballerne. Hun så retningen af mit blik og smilede genert til mig.
– Jeg skal tisse, hviskede hun. Går du med.
Vi fulgtes ad ned på badeværelset. Min pik var stiv. Jeg var beruset af sex og vidste jeg kunne stå i dagevis. Hanne satte sig genert på toilettet og tissede. Hun tog min pik i munden medens hun tissede
– Jeg tror du er den eneste ud over Mikkel der har set mig tisse sagde hun og suttede min pik.
Jeg tog et stykke toiletpapir og tørrede Hanne i skødet og hun kyssede min pik.
 – Du er så lækker hviskede hun. Jeg skal have et bad. Jeg er helt glat af sved og mine fissehår er helt stive af din sperm efter i nat.
Hanne gik ind i bruseren og så brusehovedet var skruet af og sendte mig at spørgende blik. Hendes gyldne øjne var blanke. Hun åbnede bruseren og tog slangen og puttede den op i skeden og spulede sig ren. Derefter puttede hun den op i numsen og skyllede sin numse ren medens hun så mig i øjnene. Hun åbnede bruseren og lod sig overrisle med vand og sæbede sig ind. Hun havde ekstrem flotte ben og en kuglerund fast røv og fast mave og tilpas store bryster. Hendes hud var naturligt gylden ligesom Majs og Marlenes og Mariannes. Hendes sorte hår hang ned til midt på ryggen af hende og hendes øjne var gyldne som rav. Hun var en utrolig flot kvinde og hun var til og med min nabo. Hun skyllede sig ren og jeg frotterede hende og tørrede hendes hår og pjuskede det og hun redte det igennem med fingrene og var smuk.
– Jeg strøg fingrene i Hannes hår i skødet. De var silkebløde og våde.
– Det er næsten synd at fjerne dem så flot du er hviskede jeg.
– Hvad mener du hviskede Hanne.
– Jeg synes vi skal barbere dit skød sagde jeg. Det føles meget bedre og er meget rarere at slikke.
– Nej sagde Hanne. Jeg trimmer mit skød hviskede hun og så spørgende på mig. Jeg så i hendes varme gyldne øjne
– Jeg synes nu du skal lade mig barbere dig. Det føles helt anderledes sagde jeg. Du bliver glad for det og jeg kan bedst lide at elske med dig når dine skamlæber er glatte.
– Hvad tror du Mikkel vil sige.
– Han vil elske efter at have bollet Mette og Maj mellem deres glatte skamlæber.
Jeg lukkede varmt vand ud i håndvasken og fandt barbergrejet frem og Hanne sætte sig på toiletbordet med spredte ben. Hanne lagde benene op på bordet og stemte i med hælene på bordkanten med åbent skød og jeg klippede langsomt hendes sorte hår af og barberede hende helt glat og nøgen. Hanne så ned på sit skød og mærkede selv sine skamlæber var glatte. Jeg førte min pik op i Hannes nybarberede fisse og stødte op i hende og hun så mig kærligt i øjnene og bevægede sig stille. Jeg fik hende til at vende sig med ryggen om mod mig og hun satte sig på min pik og red sig selv frem til orgasme
– Ååååååårrrrhhhhh Gud hvor føles det skønt med din store pik i min nøgne fisse hviskede hun.
Jeg løftede hende op på toiletbordet og satte hende med knæene på toiletbordet foran spejlet og greb om hendes bryster medens hun greb om min pik og stønnede. Hendes bryster kunne fylde mine hænder ud. Hendes brystvorter blev hårde og stive og hun bad mig klemme hårdt til. Jeg klemte til og hun stønnede. Hun tog fast om min pik og førte den rundt i hendes våde fisse og førte den indenfor og jeg gled op i hende.
– Ååååååårrrrrhhhhhh gud hvor lækkert hviskede hhun. Det er godt at blive rigtig fyldt ud. Mikkels pik er mindre end din og fylder mig ikke helt. Jeg må låne den lidt engang imellem hviskede hun.
Jeg bevægede mig hurtigere og hurtigere og Hanne førte min hånd ned til hendes klitoris og jeg kørte rundt om den med fingeren og helt op over den i krogen og gled rundt.
– Ååååårrrhhh ja. Knep mig Mogens.
Jeg kneppede hende medens vi begge to så i spejlet og så hinanden i øjnene.
– Hurtigere hviskede Hanne.
– Jeg kommer Årrrhhhh ja jeg kommer, skreg hun.
Hendes krop dirrede og jeg kunne mærke hendes skede trække sig sammen om mig.
– Åårrhh for helvede hvor gør det godt hviskede hun.
– Det har jeg aldrig prøvet før hviskede jeg.
– Hvad hviskede Hanne.
– At jeg kan mærke når skeden trække sig sammen om min pik.
– Har du ikke hviskede hun, så skal du mærke det igen.
Hun bevægede sig med enden på min pik og hun kom allerede igen.
– Sådan her foran spejlet i præcis samme stilling har jeg lige bollet Marianne op røven hviskede jeg hæst. Jeg havde endnu ikke bollet Hanne i røven.
– Du har nok rigtig fået dig en lille sød kæreste hviskede Hanne.
Jeg gled ud og ind i Hannes glatte fisse og hun stønnede igen. Kneb sig selv hårdt i brysterne og pressede ned mod min pik. Hun kom i et dybe støn.
– Åååårrhhh nej. Åååååårrrrrrhhhhhh gud hvor er det dejligt hviskede hun.
Jeg var stadig ikke kommet og holdt mig stiv. Hanne kunne mærke mig oppe i sin skede og bevægede sig igen. Hun rakte hånden ned og tog min pik medens hun så mig i øjnene.
Hun tog cremen jeg havde smurt Marianne med i numsen og smurte sit nuumsehul ind medens hun så mig i øjnene. Hun førte min pik op i hullet og bad mig presse lidt til.
– Pas på. Hviskede hun hæst. Ligeså stille. Jeg er meget sart i starten.
 Jeg pressede lidt.
– Vent lidt hviskede hun medens vi så hinanden i øjnene i spejlet. Det var intenst.
– Nej jeg tror ikke jeg kan tage din pik. Den er for stor hviskede hun.
Jeg holdt om hendes bryst med den ene hånd og ned om hendes skød med den anden.
– Kom lidt igen hviskede Hanne.
Jeg gled lidt indenfor.
– Ååååårrrhh nej stønnede hun.
Jeg mærkede hendes ringmuskel åbne sig lidt og kørte forsigtigt frem og tilbage i numsehullet for at få den til at slappe helt af. 
– Kom så hviskede Hanne nu tror jeg jeg kan tage dig.
Jeg gled forsigtigt op i Hannes røv og mærkede at hun var helt stram hele vejen op i modsætning til Majs og Mariannes og Marlenes og Mettes. De havde kun stram ringmuskel, men Hannes røv var stram helt op.
– Åh Guud stønnede hun. Åh gud hvor er det dejligt at få røven fyldt ud af din pik. Tror du at vi kan få lov at låne hinanden engang imellem hviskede hun.
Jeg glemte alt omkring mig og så hende i hendes slørede gyldne øjne medens jeg kørte ud og ind i hendes snævre røv.
– Ja hviskede jeg. Maj er blevet vild med Mikkels pik og vi er vilde med hinanden. Hvorfor skulle vi så ikke låne hinanden lidt engang imellem?
– Åååårrrrh gud. Knep min røv hviskede Hanne. Det glæder jeg mig til skreg hun og red på min pik med røven. Hanne førte min hånd ned til klitoris og jeg kørte rundt. Jeg holdt hende i et fast greb og hun hang på min pik.
– Årh gud hvor er der frækt at se mig nøgen i spejlet med din pik oppe i  røven.
Hun stønnede og bevægede sig hurtigere og hurtigere og kom i et skrig så hele hendes krop rystede. Hun faldt tilbage i mine arme og jeg løftede hende ned på gulvet. Hendes knæ var stive af at sidde på bordkanten og hun vaklede på de lange ben og støttede sig ind til mig.
– Årrrhhh Gud Mogens. Jeg er aldrig blevet kneppet sådan før. Jeg er aldrig før blevet kneppet så meget hverken i fissen eller i røven. Du er vidunderlig.
Hun satte sig på toilettet og støttede hovedet i hænderne og tørrede sig i fissen og røven og smilede til mig.
– Ååååårrrrhhh nej sukkede hun og tog min pik og suttede den. Den var helt ren fordi hun havde skyllet sig ud med bruseren. Hun suttede min pik og kiggede op på mig med et blankt skær i øjnene.
– Din pik smager af min numse hviskede hun og så genert op på mig
– Hvad tror du Mikkel har lavet med Maj og Mette  i nat, sagde hun hæst.
– Jeg tror de har hygget sig. Han har sikkert bollet dem godt igennem begge to. De var godt lune på Mikkel begge to.
– Det er godt for ham sagde Hanne hæst. Han har ikke så tit lyst til at elske med mig mere.
Vi rejste os og jeg vendte Hanne om med hendes røv ind mod mig og tog om hendes bryster. Hun vendte hovedet og så spørgende på mig. Jeg tog min pik der stod stiv og gled forsigtigt op i numsen på hende igen. Jeg førte hende op af trappen op ovenpå stadig med prikken oppe i hendes røv.
– Det går sku da ikke Mogens, hviskede hun.
– Jo jo. Det går fint. Det gør Maj og jeg så tit sagde jeg.
Vi kom op i soveværelset. Marlene vågnede et øjeblik og så søvnigt på os og trak dynen op over hovedet og sov videre. Marianne lå og ventede og så hedt på os da hun opdagede at min pik oppe i Hannes røv. Jeg tog Hanne om livet og hun lod sig falde forover ned på gulvet med min pik oppe i sin røv. Hun satte sig på knæene og jeg samlede hendes lange sorte hår og trak til medens jeg kneppede hende i røven bagfra. Hanne stønnede og hviskede at jeg skulle køre hurtigere. Hun gned sin klitoris og stønnede hurtigere og hurtige. Jeg mærkede Mariannes hånd komme bagfra og kilde mig under pungen. Hanne stødte tilbage med røven og sank ned med hovet på sine håndflader med numsen i vejret.
– Knep mig Mogens stønnede hun og trak vejret hurtigere og hurtigere.
– Kan din numse holde til det hviskede jeg.
Hendes ringmuskel var helt åben men hendes røv var stadig lige stram. Jeg kørte helt ud af hende og stødte ind i hendes runde hul i lange stød. Hanne kom voldsomt og stønnede dybt.
– Åååårrrhhhhh nej. Nu kan jeg snart ikke holde det ud længere. Jo mere du knepper mig jo mere liderlig bliver jeg stønnede hun og sank sammen på gulvtæppet.
Marianne skubbede mig om på sengen og min pik stod stift op i luften. Den langbenede og slanke tøs satte sig over mig og gled ned over min pik med fissen.
Marianne så spørgende på mig med slørede øjne og gled op og ned på min pik.
 – Jeg vil have dig i numsen igen men jeg er for øm hviskede hun.
Hun rejste sig og løb ned i badeværelset og kom tilbage med en stor tube creme som hun gav Hanne og Hanne smurte Mariannes numse og baller ind og min pik ind og Marianne satte sig overskrævs på mig og gled ligeså langsomt ned over min pik og tog mig dybt i numsen og stønnede.
– Åååårrrhh hvor er din pik stor hviskede hun. Jeg kan mærke dig helt oppe i bunden af røven.
Hun begyndte at vride sig på mig og gled rundt med sin cremede røv oven på mig og begyndte langsomt at ride op og ned med lukkede øjne. Jeg fattede om hendes velformede bryster og nulrede hendes brystvorter og hun lagde sig ned oven på mig og vi kyssede medens hun bevægede røven op og ned. Jeg stødte op i hende og vi fandt en langsom rytme og Marianne begyndte at stønne og på mig siddende og gned sin klitoris og fik udløsning igen med mig oppe i hendes røv. Hun var vidunderlig til kneppe. Vi lå en tid stille og min pik var stadig stiv oppe i hendes røv. Marianne vækkede Marlene og hviskede til hende at jeg var parat til at tage hende i røven og begyndte at slikke hendes skød og gjorde hende varm og liderlig. Marlene satte sig søvnigt over mig og Marianne cremede hendes numse ind og stak fingrene dybt op i hendes hul og Marlene stønnede og vred sig og kastede det lange lyse hår tilbage i hakken og red dovent håret med fingrene. Marianne førte min pik ind i Marlenes numse og jeg stødte langsomt opad og Marlene udstødte et gisp. Hun satte sig ned over min pik og kørte frem og tilbage med sin numse på mine hofter så det rykkede i min pik.
– Jeg vil have du kommer i mig hviskede hun og ruskede mig. Du skal ikke give Marianne og Hanne det hele.
Jeg stødte dybere og dybere i hendes numse og jeg var ved at få udløsning men ventede på Marlene. Marianne satte sig mellem vores ben og kælede for Marlenes bryster og kildede hendes klitoris og Marlene begyndte at bevæge sig hurtigt op og ned. Jeg bad Marlene klemme ballerne sammen og jeg mærkede hendes numsehul blive snæver og jeg kom i voldsomme stød op i hendes kuglerunde røv
– ÅÅåååårrrrrrrhhhhh ja Ååååårrrrrh ja stønnede Marlene og kom i små klynk. I hendes grønne øjne var der et feberagtigt lys og der gled et slør over hendes øjne.  Hun blev liggende oven på mig med min pik oppe i røven til den blev slap.

Så stod vi op og gik alle fire ned i bad og vaskede og skyllede os og frotterede hinanden og klædte os kun på. Vi dækkede bord og Hanne ringede over til Mikkel at de skulle komme over at spise. De kom lidt efter. Mette satte sig på Mikkels skød og Maj så genert på mig. Hun var rød i kinderne og hendes læber var opsvulmede af at kysse, men jeg kunne se på hende at hun stadig var fuld af liv. Mikkel sad med et mærkeligt smil om munden. Han kyssede Mette i nakken. Maj satte sig ved siden af Mikkel og puttede sig ind til ham.
– Har I hygget Jer spurgte Hanne stille.
Mette rødmede og vendte hovedet ind mod Mikkel.

Vi spiste morgenmad og bagefter kørte vi til stranden og fandt et ugenert sted. Vi klædte os alle af og Mikkel gjorde store øjne da han så Hannes nøgne skød.
– Hvor er du sød. Jeg kan ikke vente med at elske med dig igen sagde Mikkel.
Vi gik alle i vandet. Mette og Maj holdt sig tæt til Mikkel, medens Hanne og Marianne og Marlene stod rundt om mig og vi legede sammen. Mikkel og Maj og Mette gik hurtigt op af vandet og lagde sig på tæpperne. Marianne tog om min pik nede i vandet og suttede den så den blev stiv. Hun kom op og gispede efter vejret og suttede igen.
– Jeg vil prøve have dig op i mig her i vandet sagde Marianne og slyngede sine lange slanke ben om mig.
Jeg løftede hende op på min pik og gled ind i hendes fisse medens hun smilede til mig. Vi kneppede lidt.
– Vent til vi kommer op af vandet hviskede Marianne. Jeg vil hellere mærke jeg selv er våd end våd af vandet. Det føles koldt og klamt
Jeg satte hende ned igen og vi gik op af vandet og lagde os på tæpperne ved siden af Maj og Mette og Mikkel. Mikkels fingre var oppe i Majs fisse og hun gned lårene liderligt mod hinanden medens Mette sad på hans store pik i fissen og red op og ned. Det var enormt frækt at se Mettes lille røv glide op og ned på Mikkels store pik. Mette stønnede og Maj løftede låret og spredte benene så jeg kunne se Mikkels fingre oppe i hendes fisse. Maj så på mig og smilede liderligt til mig. Mette kom ekstatisk og hendes krop gennemrystede i en lang blød orgasme. Mette løftede sig af Mikkels pik og Maj satte sig op og sank langsomt ned over hans tykke pik og begyndte at bevæge op og ned på Mikkels pik med sin runde bløde røv. Det var for frækt at se på at Mikkel kneppede min kone og jeg så spørgende på Hanne. Jeg sad oprejst på knæene og Hanne satte sig baglæns på mit skød og jeg bevægede mit pikhoved rundt i hendes tykke glatte skamlæber og jeg gled op i hende. Hannes skamlæber var de flotteste af dem alle. Store og bløde og brune som hendes hud. Hun sukkede og satte sig med vægten på min pik og vi stirrende på Mikkel og Maj medens de kneppede. Maj løftede sig på knæ og tog om Mikkels pik og gjorde sin numse våd og saftig og sænkede sig ned over Mikkel med sin røv. Jeg vidste at Maj kunne tage en pik i sin numse når som helst og hun sank ned over Mikkel der var helt i ekstase over at bolle med min kone i røven. Maj bevægede sig op og ned og lagde sig ind over Mikkel og vi havde frit udsyn til Mikkels pik oppe i Majs røv. Hanna stønnede ved synet og begyndte at bevæge sig og jeg kildede hendes klitoris som jeg nu vidste hvordan hun ville have det. Maj og Mikkel bollede hurtigere og hurtige og Maj kom i kraftige kast med overkroppen og udstødte dybe støn.
– Åååååårrrrhhhh Mikkel din pik er god hviskede hun.
Maj blev siddende på Mikkels pik og hun så på Hanne og mig. Maj kunne se lige op mellem Hannes ben og min pik oppe i Hannes fisse. Maj bevægede sig oven på Mikkel igen. Hanne var ved at komme og jeg stødte hende dybere og hurtige op imellem hendes baller og jeg kildede rundt om hendes klitoris. 
Hanne kom i kraftige rystelser og stønnede.
– Ååååååårrrrhhhhh hviskende hun det er for liderligt at se andre gøre det sammen, stønnede hun
Maj red på Mikkels pik helt oppe i røven og kom igen med dybe suk.
Hanne rejste på knæ foran mig og lænede sig helt bagover i mine arme og førte min pik om til sin numse.
– Forsigtig nu hviskede hun. Jeg tror godt jeg kan tage dig stille. Bare du er forsigtig.
Jeg pressede stille på og åbnede hendes ringmuskel og gled forsigtigt indenfor. Jeg mærkede Mariannes varme hånd fatte stramt om min pik
– Forsigtigt nu, hviskede Hanne og jeg gled roligt frem og tilbage til hendes ringmuskel og jeg gled helt op i Hanne og mærkede hun var åd af min sæd fra om morgenen.
– Ååååååårrrrrhhhhh stønnede Hanne. Vi satte os begge på knæ og jeg holdt om Hannas bryster og gned hendes klitoris. Hun var allerede varm fra før og kom i kast med hofterne. Hun sukkede og sank sammen i mine arme. Mikkel så hypnotiseret til medens hans kone fik min pik op i røven og Marianne og Marlene sad og så på os med liderlige smil om munden.
– Åååååårrrrhhhhhh for helvede hvor føles det det godt at blive kneppet af en stor pik i røven, stønnede hun. Jeg kan simpelthen ikke mere.
Jeg havde gemt min udløsning og vidste jeg skulle stå hele weekenden. Mikkels pik stod også stadigvæk og Mette satte sig på alle fire og Mikkel gned hendes numse ind i saften fra hendes stramme fisse. Hans pik nærmede sig hendes numse og da han rørte hendes numse for hun forskrækket frem. Mikkel tog fat om hendes hofter og stødte let på hendes ringmuskel med pikken og gled indenfor med pikhovedet og Mette stønnede og vrikkede med sin lille bløde røv.
– Forsigtigt hviskede hun og bed sig i læben.
Mikkel bevægede sig frem og tilbage og kom dybere og dybere op i hendes numse og Mette vred sig og stønnede. Mikkel lå ind over hendes ryg og forsvandt helt op i hendes lille pigerøv. Majs hånd havde travlt med Mettes fisse og klitoris og Mette klynkede og vred sig og begyndte at græde. Mikkel kørte ud og ind i hende og Mette kom i en langtrukken orgasme der ikke ville stoppe. Vi så alle paralyserede til at Mikkel kneppede Mettes røv og Marianne ville have mig i numsen igen selvom hun var øm. Hanne flyttede sig fra min pik og Marianne satte sig på mig og jeg gled langsomt op i hendes snævre numse. Marlene sad stille foran os og så min pik begravet oppe i numsen på Marianne. Jeg bevægede mig lidt og Marianne kørte rundt med. Hun bevægede sig op og ned og jeg kunne mærke hvordan hendes baller strammedes og hun var ved at støde min pik ud. Jeg stødte dybere op i hende og hun åndede heftigere og heftige. Hun var en varmblodig pige og kunne allerede selv ride sig til en analorgasme. Hun kom i en kraftig udløsning og lagde sig i sandet med spredte ben så vi kunne se hendes åbne numsehul. Marianne rejste sig slikkede min pik ren.
– Nu vil jeg have dig resten af dagen hviskede Marianne.
Jeg lagde mig på ryggen i sandet og Marianne satte sig overskrævs over mig og gled ned over min pik med fissen og satte sig på mig og slappede helt af og så kærligt på mig. Jeg greb fat i hendes fødder og holdt om dem og sådan sad hun stille indtil vi skulle til at hjem. Min pik var blevet slap oppe i hendes fisse og hun begyndte at kilde sig selv og klemme sine bryster og begyndte at bevæge sig lidt med røven. Samtidig fik Maj liv i Mikkels pik igen og satte sig over skrævs på han igen og førte ham op i sin numse og begyndte at ride på ham. Maj ville altid elskes i numsen. Hun havde lang lettere ved at få udløsning i numsen end i skeden. Nogen gange kunne hun kun i numsen. Når hun kom i numsen var det nogle gange så dybt at hun i et øjeblik mistede bevidstheden. Maj red på Mikkels pik og Marianne så Mikkel glide up og ud af Majs numse og stønnede. Hun satte det ene ben i sandet og førte mig om til sit numsehul og gjorde den våd.
– Forsigtigt nu hviskede hun. Jeg er meget øm.
– Jeg skal nok passe på hviskede jeg.
– Kom lidt hviskede hun og jeg pressede på med pikken og åbnede hendes ringmuskel.
– Ååååårrrrrhhhhh, nej det gør for ondt hviskede hun og sad længe stille.
Jeg lå helt stille og ventede. Jeg så Maj ride på Mikkels pik og synet fik mig til næsten at eksplodere i Mariannes numse før jeg var kommet op i hende.
– Kom nu bare lidt igen, hviskede Marianne.
Jeg pressede lidt på og gled helt indenfor og gled forsigtigt op i hendes ømme hul medens hun stønnede af smerte. Hun var stadig ligesom Hanne helt våd i numsen af min sæd efter i morges og jeg begyndte at kneppe hende langsomt og hun fulgte med. Hanne tog om hendes bryster og Marlene kildede hendes klitoris. Jeg hørte min kone komme med en hæs stønnen og Mikkels høje brøl. Jeg strammede grebet om Mariannes fødder og hun sad fastlåst mellem os og stønnede og rødmede helt ned på halsen,
– Ååååååårrrrrrhhhhhh nej skreg hun og bevægede sig. Jeg kan ikke tage mere. Hun kom i en serie små orgasmer.
Marianne gled ned af min pik og Marlene satte sig og gled ned over mig med sin numse og tog mig helt op og hun red sig til en orgasme og kom i hendes små søde klynk.
Marlene gled ned fra mig og Hanne satte sig over mig med skrævede ben og så mig i øjnene da hun førte mig op i hendes numse.
– Forsigtigt hviskede hun.
Hanne bestemte selv farten og gled langsomt længere og længere ned over min pik til hun sad med røven på mit skød.
– Ååååååårrrrrrhhhhh gud sukkede hun og begyndte at bevæge sig og gled langsomt op og ned. Mikkel var helt syg af at se Hanne blive bollet i røven og kørte sin pik i Maj
Jeg havde gemt min udløsning til Hannes utrolig lækre stramme røv og fyrede min sæd op i hendes tarm. Hun hulkede højt og sank sammen i Mariannes arme og blev siddende oven på mig indtil min pik var slap. Maj lå oven på Mikkel og Mette suttede Mikkels slappe pik og Marianne suttede min pik ren efter jeg havde været oppe i Hannes røv.

Vi rejste os alle og gik i vandet og klædte os på og kørte hjem. Derefter kørte jeg pigerne til færgen og Marianne hviskede at de snart ville komme igen
– Jeg køber noget glidecreme til dig næste gang så du ikke bliver så øm, hviskede jeg.
– Jeg hørte godt hvad i hviskede om sagde Marlene.
– Du kan jo bare lade være med at ligge og sove hele formiddagen fniste Marianne.
Mette bad mig genert hilse Mikkel og sige at hun snart kom og besøgte ham igen.
Vi kommer alle tre igen om en måned sagde Marlene og rørte ved min pik i bukserne så hun kunne mærke en lille bule.
Jeg så de tre veninder gå op ad trappen i deres snævre jeans og vrikke med deres unge frække numser og tænkte varmt på at de var fyldt med vores sæd både i fissen og i røven.

Da jeg kom hjem var Maj og Mikkel gået over i nabohuset.

– Vi har hele aftenen og natten for os selv sagde Hanne glad og lagde armene om min hals og kyssede mig og faldt bagover og skød sin hofte ind mod mig. Hendes ben var længere end mine.
– Vi aftalte at Maj bliver ovre hos Mikkel i nat.
Jeg blev glad.
– Og i den komme de uge, hviskede Hanne.
– Hvad for noget.
– Hanne så på mig med sine gyldne øjne der skinnede som rav.
– Ja jeg bliver her hos dig hele den næste uge hviskede hun. Jeg er blevet glad for dig og din pik og Maj er blevet glad for Mikkel og Mikkel kan ikke få nok af Maj. Derfor hviskede hun og så mig i varmt i øjnede.
Jeg kunne næsten ikke tro det. Hanne og jeg skulle sove og være sammen en hel uge.
Hanne og jeg pjattede medens vi lavede mad og vi spiste og så på hinanden.
– Hvad nu sagde Hanne stille og så mig i øjnene.
– Jeg har slet ikke fået nok af dig, hviskede jeg.
– Lad os gå i bad sagde Hanne stille. Vi klædte os af og gik ud og sæbede hinanden ind og skyllede os og vi tørrede os og Hanne så på mig varmt i øjnene.
– Jeg har lyst til at trimme din pik så jeg kan mærke dig helt glat oppe mellem mine skamlæber og mine røvballer, hviskede hun.
Hun skummede mig ind og fandt skraberen og barberede mig helt glat rundt om pikken og på maven og skyllede mig ren og jeg struttede stiv.
– Jeg har lyst til at du tager mig foran spejlet ligesom i morges hviskede hun. Jeg vil mærke din glatte pik i røven.
Jeg løftede hende op toiletbordet og cremede hendes numse ind i samme creme som jeg havde brugt i Mariannes numse. Hanne åndede allerede hurtigere. Jeg tog om hendes smukke bryster og gled frem og tilbage med pikken mellem hendes slanke lår. Hun samlede benene og nød at se mig glide ud og ind i spejlet. Hun spredte benene og løftede den ene fod op på toiletbordet og tog min pik og førte om til hendes numse.
– Jeg er meget øm, hviskede hun. Kom ligeså forsigtigt.
Jeg pressede langsomt til og gled indenfor i hendes snævre hul. Hanne stønnede.
– Det er for vildt hviskede hun. Jeg er aldrig blevet elsket så meget i røven før. Gør i altid det hviskede hun.
Jeg nikkede
– Maj vil helst have pikken i numsen og det vil jeg også. Det er strammest og mest frækt for mig. hviskede jeg.
– Ååååårrrrrhhhh stønnede Hanne. Du er så fræk Mogens. Jeg glæder mig til en hel uge sammen med dig.
– Jeg vil ikke nøjes med en uge hviskede jeg og gled dybere op i Hannes røv.
Hun sukkede og vred sig. Vi kunne se lige op i hendes skød og se min pik bevæge sig hendes røv i spejlet. Det var vildt frækt at se Hannes flotte ben helt på bordet. Jeg klemte hende hårdt på brystvorterne og kildede hendes klitoris så hun stønnede. Jeg bevægede mig langsomt og kunne mærke at Hanne var ved at komme. Hun åndede tungt og stønnede hæst. Hun satte benet ned på gulvet og strammede sine baller og bad mig komme helt op i hendes røv og op mellem revnen mellem hendes baller med roden af min pik. Min glatte pik gled helt ind i røven på hende og jeg mærkede roden forsvinde helt ind i hendes røv.
– Åååååårrrrhhhhh Mogens du er så dejlig at blive kneppet af. Stønnede hun. Mikkel ville aldrig være gået med til nøgen pik og nøgen fisse.
Jeg kneppede hurtigere. Hannes numse var den strammeste af dem alle og hendes skede var den strammeste. Strammere end de helt unge tøsers fisser og numser. Hannes numse var den eneste jeg kunne mærke stramme om min pik og det gjorde mig vildt ophidset og hun var den eneste jeg kunne mærke stramme sig sammen om mig når hun fik udløsning i skeden. Hannes underliv var vidunderlig og hendes krop den smukkeste af dem alle. Jeg kneppede hende og kælede for hendes klitoris til hun kom i kast med kroppen og jeg kunne se hvordan det rykkede i hendes flade mave og lår og mærke hendes baller stramme sig rytmisk om min pilk. Men jeg holdt mig. Vi skulle være sammen hele natten.
– Åååååårrrrrrhhhhhh stønnede Hanne og lænede sig bagover til mig. Jeg holdt hende oppe og mærkede hendes vægt på min pik
– Nu må du ikke mere hviskede hun. Jeg er for øm nu.
– Vi har hele natten hviskede jeg og hun så på mig med slør over de ravgyldne øjne.
Hun tog min pik suttede mig ren og vi gik op i soveværelset og lagde os på lagenet og jeg væddede hende og gled op i hendes skede. Vi lå længe stille ansigt til ansigt og snakkede medens vi bevægede os lige så stille.
– Jeg vil have dig i numsen igen hviskede Hanne. Hun rejste sig med et tøset smil og gik ned i badeværelset og kom tilbage med cremen og cremede min pik ind og klemte en stor klat ud i min hånd og jeg cremede hendes bryster ind og hele hendes underliv ind og dybt op i hendes numse. Hun satte sig over mig og førte mig forsigtigt indenfor i ringmusklen og stønnede.
– Av for satan hviskede hun og bed sig i underlæben. Forsigtigt.
Jeg gled forsigtigt op i hende igen og hun sænkede sig ned over mig. Hun gled rundt i cremen og jeg mærkede min glatte pik mod hendes mellemkød. Hanne vred sig oven på min pik og sad med hovedet bagover med lukkede øjne og bed sig i læben og nød det stille. Hun begyndte alt at bevæge sig op og ned og kildede sig selv. Hun sad stille længe og nød det.
– Det er dejligt at blive rigtig gennemkneppet af dig hviskede hun. Jeg kan mærke at jeg slapper fuldkommen af i kroppen.
Hun red hurtigere og stønnede og var ved at komme. Jeg stødte hofterne op mod hendes baller og mærkede min pik helt oppe i hendes stramme røv. Hun kom i dybe støn og det rykkede i hendes krop. Hun lagde sig på mig og vi rullede om på siden og jeg blev oppe i hendes numse og vi lå og kyssede blidt og så hinanden kærligt i øjnene. Vi var blevet meget glade for hinanden allerede.
– Det er så dejligt at blive elsket i røven af dig, hviskede hun. Du boller ikke bare og knepper løs ligesom andre fyre. Du elsker. Hun så mig i øjnene.
– Det er første gang jeg er blevet elsket i røven på denne måde hviskede hun. Lov mig at vi skal gøre det tit.
– Vi bliver jo ved med at være naboer heldigvis hviskede jeg og når Mikkel og Maj har det rart sammen kan vi jo også.
Vi smilede til hinanden og kyssede.
– Det er utrolig så længe du kan holde dig stiv, sagde Hanne.
– Det er der da mange mænd der kan hviskede jeg. Bare tøsen er dejlig nok og især er fræk nok og jeg kan mærke hun elsker at blive kneppet lige så meget som jeg elsker at kneppe hende.
– Hvad med Maj spurgte Hanne.
– Hun vil elskes hver aften og nat hviskede jeg.
– Åh gud nej hviskede Hanne. Mikkel gider næsten aldrig. Det er godt at Maj kan få hans pik op at stå
– Maj kan få enhver pik til at stå hviskede jeg. Hun er fræk og lækker ligesom dig.
– Hanne puttede sig ind til min skulder og jeg mærkede hendes lange ben lægge sig ind over mine. Hun begyndte at bevæge sig og så mig i øjnene.

– Jeg er vist ved at blive lidt vild med dig sukkede Hanne.
– Og Maj er vild med Mikkel hviskede jeg.
Min pik var stadig stiv oppe i Hannes røv og jeg bevægede mig,
– Ååååååååårrrrrhhhhh, nej ikke igen hviskede hun. Jeg tror ikke jeg kan lige nu.
Jeg bevægede mig ganske langsomt og kunne mærke at Hanne begyndte at følge med.
– Åååååårrrrhhhhh stønnede hun og hendes krop rystede og jeg mærkede hendes stramme røv om min pik. Jeg stødte til et par gange og hun kom rigtigt og sank slap ned på madrassen og puttede sig ind til mig. Hun lagde sit lår op over mig og lagde sig tilrette med min pik oppe i røven. Hanne sukkede og jeg mærkede hun åndede langsomt. Mine tanker gik tilbage til Mettes lille krop, Marlenes søde krop og bryster og Mariannes lækre krop og ømme røv men frem for alt Hannes dejlige røv som jeg stadig var dybt oppe i. Mine tanker forkludrede sig og sådan faldt vi i søvn i armene på hinanden.

Ud på natten blev vi vækket ved at Maj stod ved sengen og hviskede mig i øret.
– Vi skal noget frækt, hviskede hun.
Hanne vågnede. Jeg var blevet slap i Hannes numse men Hannes ringmuskel havde lukket sig om min pik og den var øm. Jeg trak mig forsigtigt ud og Hanne tog min pik og kyssede den. Maj og Mikkel var ved at trække af tøjet og lagde sig op i sengen til os. Maj hviskede til Hanne og smilede frækt.
– Årrrhh nej hviskede Hanne. Det mener i ikke.
– Jo kom nu hviskede Maj og satte sig over på mig og studerede min nybarberede pik og smilede et hemmelighedsfuldt smil og kørte min pik og slikkede mig ren før jeg skulle op i hendes skede.
– Du smager af numse, hviskede hun og smilede varmt til mig med liderlige øjne og så frækt på Hanne. – Af Hannes numse hviskede hun.
Hanne smilede genert
Maj tog min pik og kørte den rundt i hendes skamlæber som hævede når hun var liderlig. Hun så ud som om hun havde bollet hele natten og var rød og ophovnet i ansigtet og hendes bryster var røde og hendes baller var røde som om Mikkel havde givet hende smæk. Mikkel satte sig bag Maj og klemte en klat creme ud og kørte den ind i Majs numsehul. Maj lod sig langsomt sænke sig ned over min pik og jeg mærkede den kendte fornemmelse af hendes fisse og skød. Mikkel førte sin pik ind i Majs numse og Maj stønnede.
– Ja hviskede hun. Bevæg jer begge to.
Vi gled til bunds i hende og jeg mærkede Mikkels pik i min kones røv og blev fuldkommen vild, og Mikkel og jeg begyndte at kneppe min kone fissen og røven og hun fandt ind i rytmen og stønnede højt.
– Mere råbte hun. Åååååårrrrhhhh hvor er det vildt.
Hun begyndte alt vugge med kroppen og jeg vidste at hun var på vej. Hun kom i et skrig og kastede sig bagover i armene på Mikkel der holdt fast om hendes bryster. Vi sad lidt sådan og Maj begyndte at bevæge sig igen. Jeg lå stille og mærkede Mikkel kneppe min kone i røven indtil hun kom igen. Hanne var blank i øjnene og Maj flyttede sig og Erik lagde sig på ryggen og Hannes satte sig på hans pik. Hanne sank ned over sin Mikkel og jeg trykkede en klat creme ud og smurte hendes numsehul ind medens hun vred sig på plads på Mikkels pik. Hanne satte sig op på knæ og lå ind over Mikkel. Jeg pressede på med min pik og gled indenfor og ventede. Hanne stønnede og jeg pressede mig længere ind i hendes snævre røv.
– Vent hviskede hun. Lige så stille. Jeg er meget øm.
Jeg ventede og jeg kunne mærke Majs hånd gribe om min pik og føre den ganske langsomt op i Hannes røv.
– ÅÅååårrrrrhhhhhh, sukkede hun. Det er bare for vildt.
Hun begyndte at bevæge sig og vore pikke gled ud og ind og Hanne stønnede hæst.
Jeg kunne mærke Mikkels pik oppe i Hannes fisse og stødte til bunds i hendes røv og begravede min pik helt oppe i hendes revne og holdt mig der, medens Mikkel kneppede sin kone i skeden og Hanne var ved at komme. Jeg kørte ud og ind i hendes røv i lange tag og hun stønnede højt.
– Ååååååårrrrrrrhhhhh nej skreg Hanne. Hvad er det vi gør? Kom i mig begge to skreg hun.
Mikkel og jeg var parate og jeg stødte hårdt op i Hannes røv og kom i en kraftig udløsning og mærkede Mikkel komme i Hanne i et brøl. Vi sank sammen alle tre oven på hinanden og væltede om på sengen. Maj lagde sig mellem os og kyssede Mikkel og Hanne kyssede mig

– Nu går vi over til Mikkel igen sagde Maj stille. Jeg kommer hjem i weekenden. Så skal vi alle fire være sammen igen og bolles i fisen og røven hviskede hun. Mikkel og Maj klædte sig på og forlod huset.

Hanne var helt udkørt og lagde sig på mig med et ben på hver side af mit lår med sit cremede skød og lå og nød fornemmelsen mod sit nybarberede skød
– Har du lyst til mere, hviskede jeg.
Hanne så mig i øjnene og nikkede og suttede på min pik.
– Det er rigtig nok. Du smager af min numse hviskede hun med et smil. Hun fik mig stor og stiv igen og satte sig oven på mig og gled i små bevægelser med røven ganske langsomt ned over mig igen med sin cremede røv og stønnede.
– Jeg glæder mig til at blive kneppet i røven af dig hele ugen stønnede hun og bevægede sig langsomt op og ned medens hun hjalp til på sin klitoris og jeg kneb hendes brystvorter hårde. Hun skreg da hun kom og væltede ned ved siden af mig og så mig dybt i øjne.
– Nu vil vi sove hviskede hun.
Hun lagde igen låret op på mit og jeg havde min pik oppe i hendes numse.
– Du er så dejlig at sove sammen med på den måde hviskede hun. Vidste du det.

Sådan faldt vi søvn i samme stilling igen.

Om morgenen bollede vi igen i Hannes snævre røv. Først oppe i sengen og igen nede foran spejlet før vi skulle på arbejde. Vi elskede hver aften til langt ud på natten og hver morgen fik Hanne min sæd op i numsen foran spejlet. Maj og Mikkel så vi ikke igen før næste weekend hvor Maj og Hannes igen fik begge deres huller fyldt. De næste måneder blev Maj ovre hos Mikkel og vi bollede sammen i weekenderne og Maj så mere og mere ny ud for hver gang jeg så hende. Mikkel var forandret og han elskede nu også med Hanne i røven til det var en fryd at se på, medens jeg elskede Maj i røven. De næste måneder kom tøserne igen og Mette forsvandt hurtigt over til Mikkel og længtes efter at blive bollet igennem af Mikkels pik. Marianne og Marlene smed altid tøjet næsten omgående og vi barberede os alle sammen helt glatte og elskede og bollede og kneppede. Om natten kom Mikkel og Maj og Mette og alle fem piger fik både Mikkels og min pik i begge huller. Hanne var den mest liderlige af dem alle. Hun drev af saft og sæd fra fisse og røv. Det var for frækt at bolle de unge tøser både i fissen og i røven og især Marianne var helt i ekstase når hun fik begge huller fyldt i sin snævre fisse og snævre numse. De næste år kom tøserne igen og sådan er det fortsat i fire år næsten hver måned lige til i dag. Alle tre piger er flyttet til Århus nu og Marianne og jeg har mødtes mange gange hvor vi har haft hinanden helt for os selv og hun er den skønneste tøs at elske med og helt vild med at blive olieret ind over hele kroppen og blive cremet og bollet i røven og vild med min helt nøgne pik. Marianne har fået en kæreste. Han er sød siger hun, men han har ikke så stor en pik som mig siger hun og han kan ikke kneppe hende rigtigt igennem. Marianne kan komme næsten konstant ligesom Hanne og jeg kan holde mig og når hun tager hjem er hun altid øm i både fissen og røven og hun har købt noget Lidokain creme og pebermynteolie at smøre sit numsehul med som lindrer på ømheden. Marianne siger at hun have mig som elsker uanset hvad der sker.

Maj bor ovre hos Mikkel og Hanne og jeg har for længst fundet en hverdag sammen. Vi har næsten det samme morgenritual hver dag med at vi først elsker i Hannes røv oppe i sengen og vi tager bad og barberer os og jeg løfter Hanne op på toiletbordet og vi knepper hende i røven medens vi ser os selv i spejlet. Hanne siger at hun i løbet af dagen kan mærke når min sæd løber ud af hendes numse og gør hendes trusser våde, og så tænker hun på mig og glæder sig allerede til at komme hjem og få min pik og vi elsker i hendes røv så snart vi er kommet hjem og hun stadig er våd i sin numse af min sæd fra om morgenen. Hun er den varmeste kvinde jeg har kendt.

Jeg tror vist alt det er Maj der har bestemt hvornår og hvordan og hvem skulle være sammen med hvem. Maj og jeg har talt sammen og hun siger at hun stadig elsker mig men at hun stadig er syg med at få Mikkels tykke pik i røven og hun er aldrig hjemme mere undtagen når vi alle fire boller sammen og Mikkel og jeg fylder Maj og Hanne både i fissen og i røven. Hanne og jeg nyder hvert øjeblik vi har sammen. Vi er næsten for forelskede i hinanden og elsker vidunderligt sammen og har det utrolig godt sammen. Jeg har det bedre sammen med Hanne end jeg har haft det med Maj og Hanne er blevet så glad for at elske i røven at hun næsten ikke har lyst til at blive elsket i skeden længere undtagen når hun samtidig får en pik i røven. Hvordan det vil gå, vil kun tiden vise. Vi bliver sikkert skilt. Hvornår det sker ved jeg ikke, og jeg ved ikke hvad der er bedst for os, men Maj og jeg glider mere og mere fra hinanden og Hanne og jeg bliver mere og mere forelskede i hinanden. Tøserne har fået deres kærester og mænd, men vi mødes stadig alle sammen så Mikkel og jeg kan kneppe pigerne igennem og jeg stadig får det dejlige syn af at se alle pigerne få Mikkels pik i røven. Mange gange kommer Marianne hos Hanne og mig og sover hos os bliver kneppet godt igennem. Hanne og Marianne nyder begge to at se på at jeg boller den anden i røven. Vi ser stadig tit Mette liste sig ud af nabohuset om morgenen efter at have sovet sammen med Maj og Mikkel efter at være blevet gennemkneppet af Mikkels store pik. Jeg synes vist at jeg er heldigst og jeg ved Hanne synes det samme, men når jeg ser Maj og Mikkel er jeg ikke i tvivl om at de er lykkelige sammen.

Skrevet af Poul

Published On: marts 18th, 2008Categories: ! vindernovelle !, analsex, familie, gruppesex, utroskab40 Comments on En kærlig lang numsenovelleLast Updated: juli 27th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex