Dette er sidste afsnit af “En kvinde der ved hvad hun ville” se første afsnit her

Er du mon nu blevet sur tænker jeg, eller er du gået ind i sengen for at gøre dig færdig, men et øjeblik efter kommer du tilbage med din dildo i hånden. Lægger den på skriverbordet mens du kigger på mig og siger ”Nå, nu må vi se om dette har bedre virkning” jeg kigger kun ud af øjenkrogen, kan næsten ikke koncentrere mig. Du roder nede i dit skab, og siger, ”hmmm – hvilke skal jeg tage på”. Du står foroverbøjet og jeg ser du holder to af dine højhælede sko i hænderne. ”Måske dem her” du tager et par sorte sko på. Står og drejer lidt rundt, kigger kort for at se om du har min opmærksomhed, sender mig et ultrakort frækt glimt, men drejer dig så bort.
Det her er for meget, mine tanker kan slet ikke slippe dig. ”nej måske ikke alligevel”, siger du, ”dem her skal det være”. Du tager de blå velour sko frem. Tager dem hen til din mund ”uhmm – blødt velour, ja de her er vist bedre” og giver dem et kys, tager dem på og siger lige som til dig selvvvvvv, ”ja det er vist lige dem”. Jeg siger højt ”det er simpelthen ikke fair det her”. Du ved det tænder mig ekstra når du har høje hæle på. Du lader som om du ikke høre mig, kommer langsomt hen til skrivebordet tager dildoen og sætter dig til rette på stolen og spreder benene som før, mens du siger: ”Det her er hvad du skal gøre ved mig!” Du kigger mig i øjnene mens du holder dildoen op til munden. Du stikker din tunge ud og lader den kærtegne spidsen. Jeg kan mærke der ikke længere er plads til min pik i mine bukser. Så siger du: ”Du skal først kneppe mig i munden”. Du lader dildoen glide ind i din varme mund og sutter langsomt på den. Du lægger den anden hånd ned mellem dine ben og begynder at kæle for din klit. Jeg kan mærke jeg snart bliver nødt til at gøre noget ved dig, ellers eksploderer jeg selv. Jeg tager fat om min pik for at få den til at lægge sig, men det har den helt omvendte effekt. Den bliver bare mere stiv. Du fortsætter ufortrødent med at mundkneppe dig selv. Du trækker dildoen ud og lader den glide ned over dine bryster. Du bliver nødt til at fjerne hånden fra din mis for at kunne holde dit ene bryst mens du lader dildoens spids køre forsigtigt rundt om din ene brystvorte. Du kigger mig i øjnene og siger: ”Bagefter skal du lade din pik lege med mine bryster” Dine ben har du samlet igen for at safterne mellem dine ben ikke skal tørre ud. Du kigger mig hele tiden i øjnene mens du leger med dig selv og dine dejlige bryster. Jeg sidder som forstenet. Jeg er ikke længere i stand til at få lavet det, jeg skulle have lavet. Du ved, du har mig lige præcis, hvor du vil have mig. Du bukker hovedet ned, så du kan nå spidsen af dildoen med tungen.
Langsomt sidder du og leger med dig selv. Jeg lukker øjnene et øjeblik og drømmer, at det er min pik som var i nærheden af dine bryster og varme læber. Du må have set det drømmende udtryk på mit ansigt, for du siger. ”hvad tænker du på. Er det noget med mig”. Jeg åbner øjnene og kigger på dig. Din anden hånd er på vej ned mellem dine lår, som du langsomt spreder. Du lader den langsomt glide ned mellem dine lår. Du lader den kæle lidt for din klit mens du spreder skamlæberne med den frie hånd.
”Til sidst skal du kneppe mig rigtig længe”, siger du mens du lader dildoen glide ind i dig. Du lukker dine øjne og lægger hovedet tilbage. ”og måske skal du også føre din pik herhen” din anden hånd begynde at nærme sig dit bagerste hul, hvor du forsigtig lirker din fingerspids ind. Du stønner stille mens du knepper dig selv. Du ser vildt fræk ud, med de høje smukke sko og dildoen inde i dig. Du spænder din ryg mere og mere i en bue, mens nydelsen tager til. Dildoen ryger ind og ud i et stadig højere tempo. Jeg kan se det hele og tænker at du er den dejligste kvinde jeg nogensinde har kendt. Jeg elsker dig.

Din stønnen tager til i styrke. Pludselig samler du benene og næsten skriger din orgasme ud i rummet. Jaaa… Jaaaah. Åhh jaaaaaaaa… Et øjeblik holder du dildoen i ro, mens du sidder lidt og sunder dig. Du åbner igen øjnene og kigger frækt på mig. Så begynder du igen at kneppe dig selv med det fantastisk formede stykke plastic. ”Rigtig længe”, siger du, mens du smiler dit mystiske smil til mig. Denne gang er tempoet ikke så højt som sidst. Det er tydeligt at du vil nyde den her orgasme mere end den sidste. Du gør udelukkende det her for min skyld. For at jeg skal nyde at se på dig. Du har rettet dig lidt op på stolen og har nu den anden hånd fri igen. Du begynder at ælte dit ene bryst. Du tager hårdt fast. Jeg kan høre på dig du nyder at være hård ved dit bryst. Du knepper dig selv hurtigere og hurtigere. Jeg kan se på dig du er ved at komme. Du holder mit blik fast, mens du knepper dig selv tættere og tættere på orgasmen. Du kan næsten ikke holde mit blik fast mere. Du har lyst til at kaste hovedet tilbage kan jeg se, men du holder mit blik fast. Ååååh jaaa, siger du skingert. Orgasmen er allerede kommet og gået igen, men du bliver ufortrødent ved. Du kigger mig direkte i øjnene. Du vil have, at jeg ser dig, mens du kommer. Det er ikke nemt for dig at blive ved. Jeg kender din krop og ved at du nu er overfølsom der mellem benene.

Jeg er tændt i hele kroppen, som om jeg bare er en stor forventningsfuld pik, der bare venter på at sprøjte min varme sæd ud over dig.
”Du skal sprøjte al din varme sperm op i mig siger du næsten som du læste mine tanker. ”Du skal komme i mig”, siger du hurtigt. Forventningen om at jeg kommer oppe i dig, føre dig ind i den næste orgasme. Jaaah… jaaaaahh… åååh jaaaaaaaaaah, hviner du, da du bliver nødt til at kaste hovedet tilbage og nyde den tredje krampetrækning. Du trækker dildoen ud af dig igen. Jeg kan se den er meget våd. Du sidder og synker sammen et øjeblik.
Du får styr over din vejrtrækning. ”Århh det var godt”, siger du. Jeg er ude af stand til at gøre noget som helst. Du kigger på mig og tager dildoen op til munden. Vil du smage, spørger du frækt. Jeg smiler og læner mig lidt frem, men når ikke at sige noget inden du tager dildoen ind i munden og begynder at sutte den ren.
”Det ser ud som om Mini B godt vil ud i friheden” siger du og kigger på mine meget spændte bukser. Og med en kommandoagtig tone ”Lyn ned, men du må ikke røre den, jeg måtte ikke før så du må heller ikke nu”.
Du kommer helt hen til mig og lægger varsomt din hånd på min pik. ”Nå; så var mit lille show da ikke helt forgæves”, siger du og smiler. Du smutter din hånd ned i mine underbukser og begynder langsomt at spille min pik. Du kan mærke at den er stenhård. Du holder op, men holder nu bare hårdt om den helt nede ved roden, mens du kigger mig i øjnene. Jeg får vendt mig rundt på stolen så jeg sidder ud mod dig. ”Endelig har jeg din fulde opmærksomhed”, siger du.

”Jeg har lige lidt jeg skal ordne. Lidt omvendt striptease” siger du. Du går hen og finder et par små stramme skindhandsker frem og tager dem på med et frækt smil. Du går langsomt og vuggende og jeg nyder at se dig i dine høje sko.

Du begynder at trække mine bukser ned. Jeg letter mig lidt så du kan få dem helt af. ”Hvad skal jeg dog gøre for at få dig til at kneppe mig”, siger du undrende og kigger mig ind i øjnene. Jeg kan se hvor liderlig du er og også glad over du har vundet mig væk mit arbejde. ”Det ved jeg ikke”, siger jeg og prøver at lyde uskyldig. Du bukker dig ned og giver pikhovedet et let kys på skaftet.
Jeg ville ønske du vil tage pikken ind i munden mens du er dernede, men du puster bare lidt på den. Du smiler sødt til mig inden du giver mig et kys lige over knæet. Jeg er ved at komme bare ved den blide berøring. Du fortsætter med at kysse mig op ad låret til du når lysken. Fornemmelsen af dine bløde læber mod min hud er så fantastisk dejlig. Du undgår behændigt at rører pikken og fortsætter med at kysse mig op ad maven til du når min hals. Det kilder i hele min krop.

Du sætter dig op på bordet, smiler frækt, trækker dig lidt tilbage og med et frækt glimt i øjet lader du din ene skospids kører op ad ned ad skaftet af min pik. ”føles det dejligt” spørger du. Du kan se på mig at du har mig i din hule hånd og kan få mig til hvad som helst nu. Du får behændigt min pik ind under din høje hæl og fortæller mig hvor frækt det ser ud. Jeg kan jeg se du holder øje med mig, om jeg reelt kan klare det…. Du vil ikke have jeg kommer endnu… du er et syn for guder…

Jeg kan ikke huske jeg nogensinde har været så klar til dig. Du kravler ned fra bordet og begynder at kysse mit maveskind. Du tager dig god tid. Jeg er ved at blive utålmodig og skubber dig længere ned, men du fjerner bare min hånd og fortsætter i dit eget tempo ned mod min pik. Langsomt; uendelig langsomt fortsætter du. Så kan jeg endelig mærke din varme ånde på pikhovedet. Jeg kan ikke holde til det her længere. Jeg er bange for at en enkelt berøring fra dig vil få mig til at komme. Jeg lukker øjnene vel vidende, at om et lille øjeblik lukker du dine bløde læber omkring hovedet. Spændingen lige før er ulidelig. Øjeblikket hvor dine læber skulle have lukket sig om min pik er passeret, men ingenting er sket. Jeg åbner hurtigt øjnene og kigger på dig. Jeg ser at du sidder med munden åben og holder den lige over hovedet.
Du er og bliver en drillepind.
Da vi får øjenkontakt, lader du dine læber lukke sig om min pik og begynder langsomt at sutte. Jeg kaster hovedet tilbage og nyder din behandling. Jeg kan mærke orgasmen presser faretruende på.
Du stopper igen – det er som at ryge ud af paradis, ”nu skal du høre Mini B – næste gang vil jeg ikke vente så længe, så vanker der. Slemme dig” – vap du giver den et slag med din skindbehanskede hånd, så den svipper ind mod min mave. ”er du med” – vap, et til –
”det er nok” siger jeg – ”jeg tror den har forstået”. – ”måske siger du, luk nu øjnene, lad mig om at tale med den lille frækkert”.
”ok – jeg tror du har forstået” – siger du og lader i stedet din tungespids spille og ad den. Eller…?
Det er lige før det sortner for mig, jeg er liderlig som aldrig før.

”Nu tror jeg at jeg er ved at være klar til at mærke din pik oppe i mig”. siger du hæst.
Du stiller dig overskrævs på mig og får manøvreret min pik hen til din varme åbning. Du vil ride mig. Det er nu kun et spørgsmål om tid før jeg kommer. Du kigger mig dybt i øjnene og siger hæst, ”vil du rides eller måske tage mig bagfra – Jeg er i en tilstand hvor jeg ikke kan svare eller formulere en sætning. ”Ok ser ud som om jeg selv må bestemme her”. Du hiver mig i pikken og lader den pege mod dine let spredte ben og beder mig om at sidde stille. ”Skal jeg sænke mig over den?” spørger du….Der er intet i verden jeg hellere vil.
Og langsomt sænker du dig ned over mig og vi sidder helt stille – nyder det, mærker hinanden, samme hjerteslag, samme åndedræt, er faktisk mere én person end to, så begynde du at roterer en smule med underlivet og langsomt starter du med at ride mig og øger tempoet mere og mere… jeg mærker udløsningen komme helt nede fra et sted jeg ikke har prøvet før. Dine øjne smiler varmt til mig mens du mærker min lem pulserer…og vi mødes i et tæt og varmt kys mens jeg sender mine indestængte safter op i dig.
…….

Published On: september 29th, 2018Categories: sex1 Comment on En kvinde der ved hvad hun ville #2/2Last Updated: oktober 9th, 2018
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex