I en lille måneds tid har jeg skrevet med en fra min datingprofil. Vi har det rigtig godt sammen og klikker med det samme. Det er som om vi har kendt hinanden i flere år.

 

Det startede med breve/chat via. vores datingside, men derefter fik vi udvekslet e-mails og mobilnumre, og vi snakker sammen flere gange om dagen.

 

Det kilder i maven hver gang han skriver. Vi aftaler at nu skal vi mødes, for at se om vores kemi er li så god i virkeligheden.

 

Han forslår at vi tager ud og sejler den kommende weekend da de lover godt vejr. Og hvorfor ikke tænker jeg. Vi aftaler at det skal være lørdag eftermiddag – vi mødes nede på marinaen.

 

I løbet af ugen har jeg travlt på kontoret, så tiden går så stærkt at jeg ikke når at blive nervøs over vores aftale – heldigvis. Fredag aften slår det mig dog at det allerede er i morgen, og jeg får lidt sommerfugle i maven.

 

Lørdag går jeg og nusser omkring mig selv. Jeg barberer mine ben, smører mig ind og vælger noget lækkert undertøj. Jeg ender med at vælge mine røde hotpants og BH sæt med sort kant, som jeg fik i fødselsdagsgave for en måned siden. Udover tager jeg en let sommerkjole på og et par sandaler med en lille hæl. Jeg vælger og tage en let cardigan med i tasken – hvis det nu skulle blive køligt.

 

Jeg kører ned til marinaen med sommerfugle i maven og er spændt på at se ham. Jeg har selvfølgelig set billeder af ham, men alligevel…

 

Der står han så, og jeg er bestemt ikke skuffet! Han har brunt kort hår, og pæne muskler. Han står i et par velsiddende lyse jeans, og en hvid skjorte T-shirt.

 

Vi smiler til hinanden og krammer. Han har flotte brune øjne og det største colgate-smil. Vi går ned til hans båd, og han hjælper mig om bord. Jeg lader ham navigere, da jeg ikke har den fjerneste forstand på både.

 

Vi taler dejligt afslappet og nemt sammen, og han har et glimt i øjet – som jeg altid godt har ku li. Et stykke ude kaster han anker, og spørger om jeg vil en tur med i vandet. Jeg går ned i kahytten og skifter til den medbragte bikini. Da jeg kommer op har han skiftet til badebukser – og det ser ret lovende ud!

 

Vi hopper i, og det er dejligt at blive afkølet i sommervarmen.

 

Efter et stykke tid hopper vi ombord igen og han henter et par håndklæder. Han ligger det om mig bagfra og giver mig samtidig et knus. Derefter henter han en flaske champagne og to glas. Vi sidder og snakker og nyder at blive tørret af solen.

 

Pludselig sidder han stille og smiler til mig. Han spørg om han må prøve noget. Lidt tøvende siger jeg ja, og han tager min hånd og bøjer hovedet ind til mig, og kysser mig. Jeg kan mærke min puls går helt i vejret og kysser ham tilbage!

 

Han kysser mig ned af halsen og han bider mig let i øreflippen – jeg kan ikke lade vær med at udstøde et lille suk. Han hånd tager fat om min nakken og begynder at kysse mig langt op dybt. Vores tunger mødes. Det giver stød i mit underliv. Han ligger mig ned og kæler for min krop. Han tager fat i mit ene bryst og klemmer det let. Jeg sukker og han kysser mig ned at halsen igen. Hans tunge finder hurtigt vej ned til mit bryst, og glider rundt om brystvorten.

 

Min vejrtrækning er dybere og jeg er tænd af hans berøring. Han tager min BH af og leger med mine bryster og kysser mig igen. Jeg kan tydelig se bulen i hans badebukser, og det er dejligt at se at han også nyder det.

 

Jeg kysser ham dybt og inderligt og han lader sin hånd glide ind under trussekanten. Han massere min klitoris i cirkelbevægelser, og har bare lyst til at mærke ham nu.

 

Jeg får hans badebukser af, samtidig med at han får trusserne af mig. Jeg ligger ham ned og begynder at kærtegne hans pik. Jeg sætter læberne på hans pikhoved og begynder at drille med tungen. Jeg kan hører at han sukker let. Jeg tager ham i munden og sutter det bedste jeg kan. Jeg tager fat om pikken og begynder at køre den op og ned, imens jeg slikker hans spændte pikhoved. Han stønner og det ophidser mig meget. Jeg sætter mig på ham og glider langsomt ned over hans stive pik. Jeg begynder at ride ham – frem og tilbage. Han er dybt i mig, og han rammer det helt rigtige sted.

 

Han vender mig om så jeg kommer til at ligge nederst og han begynder stille og roligt at støde sin pik i mig. Lange dybe stød. Hans bevægelser bliver dybere, heftigere og hurtigere.

 

Det er så dejligt og vi stønner i kor.

 

Så trækker han sig ud af mig og kæler for mine bryster. Han begynder at klemme, og slikke på dem. Han slikker mig langs maven og ned til min fisse. Han slikker min fisse, samtidig med at han har en finger på min klit. Jeg stønner højt og er li ved at nå mit klimaks da han stopper og beder mig om at sætte mig på alle fire. Han bøjer sig ind over mig og støder mig langsomt bagfra. Hans finger kæler samtidig for mine bryster og jeg kæler for min klit.

 

Vi når klimaks samtidig! Vi sukker begge og ligger arm i arm, nusser, kysser og snakker. Til sidst tager vi tøj på og sejler tilbage til marinaen.

 

Han inviterer mig ud at spise på en lille hyggelig restaurant i nærheden og bagefter tager vi hjem til mig og fortsætter hvor vi slap tidligere…

 

Skrevet af Sanne

Published On: april 27th, 2010Categories: sex4 Comments on En tur til søsLast Updated: juni 1st, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...