Jeg stod ude på badeværelset, i gang med at lægge sidste hånd på aftenens makeup.

Line og jeg skulle i byen. En rigtig pigeaften med masser af drinks og diskoteksmusik. Det var ikke noget vi gjorde særlig tit, faktisk var det mere end et år siden vi sidst havde været ude, men nu skulle det være.

”Det er Line”, råbte Mads inde fra stuen, ”hun lyder sløj”, sagde han, da han rakte mig røret.

”Hej Mie”, sagde Line med en stemme der stort set ikke kunne kendes. ”jeg er ked af at måtte aflyse vores aftale, men jeg er altså rigtig syg”.

Pokkers. Jeg havde virkelig glædet mig til vores tur, men selvfølgelig blev man ikke syg med vilje. ”Det gør ikke noget”, sagde jeg og skjulte min ærgelse. ”Vi finder bare en ny dag. Rigtig god bedring”.

Mads stod og så på mig. ”Hvad skal du så lave?”, Spurgte han.”Anders og Kim kommer til herreaften”. Selvfølgelig havde Mads lavet planer.

Selvom vi havde været sammen i 3 år, nød vi begge at kunne se vores venner hver for sig engang i mellem, og poker – som skulle spilles i aften – var ikke ligefrem det der oftest var emnet, når vi var sammen og havde gæster.

”Jeg finder på noget”, sagde jeg, selvom jeg ikke lige vidste hvad det skulle være. At min aften var gået i vasken skulle ikke betyde at hans aften også skulle.

”Du kan godt være hjemme”, sagde Mads hensynsfuldt. han kunne se lige gennem mig. Se at jeg ikke havde nogen som helst ide om hvad jeg skulle foretage mig. ”Men er det OK, hvis jeg har stuen og du har soveværelset?” Det blev aftalen. Jeg tog den bærbare med mig og riggede soveværelset til til en hyggelig aften med film.

Lidt senere kunne jeg høre Anders og Kim komme. De var i højt humør. ”Ahhh alene hjemme” skrålede Kim, mens han fandt nogle øl frem fra den medbragte pose. Det var jo det der havde været aftalen, og Mads nænnede ikke at tage illusionen fra ham. Og aftalen var jo, at de var alene.

Timerne gik, humøret var højt derinde ved siden af, kunne jeg høre. Men for pokker hvor skulle jeg altså på WC. Kunne jeg tillade mig at liste igennem og ud på badeværelset? Jeg havde jo lovet at blive i soveværelset, så Anders og Kim ikke opdagede, at jeg var hjemme, når nu det var herreaften.

En time senere kunne jeg altså ikke mere. Jeg måtte derud.

Jeg åbnede stille døren og kiggede ind i stuen. Jeg listede lige så stille ud i gangen og ud på badeværelset. Den del gik meget godt, så var det bare tilbageturen.

”Hvad?”, sagde Anders da han så mig liste ind fra gangen. ”Er du hjemme Mie? Jeg troede du var ude med Line”. ”Det var også meningen”, sagde jeg og forklarede at hun var blevet syg, men at de nok skulle få lov at være alene. ”Næ”, sagde Kim. ”Er man i huset på en herreaften spiller man poker. Er det ikke rigtigt Mads?” Mads sad og vred sig lidt kunne jeg se. ”Jo”, sagde Anders højlydt ”selvfølgelig skal du være med, Mie”. Jeg gik hen og stilede mig bag Mads. ”OK”, sagde Mads. ”Men jeg laver reglerne”. Han skubbede alle de vundne småpenge de havde spillet om ud til bordenden. ”vi spiller og Mie”. Der blev helt stille. Jeg stod vist og så lidt forfjamsket ud. Det havde jeg alligevel ikke regnet med han ville sige. Vi havde godt nok tit snakket om det frække ved scenen, men nu stod jeg alligevel og fik lidt kolde fødder. ”det er fandeme okay”, kom det fra Kim.

Der stod jeg i lårkort nederdel, stram top og selvsiddende nylonstrømper. Makeuppen var lagt og håret sat. Alt i alt var alt jo som i vores fælles fantasi.

”Kan vi så få nogle kort”, kom det kækt fra Kim. Mads delte kort ud til en ny runde. Jeg gik lidt rundt om mig selv, vidste ikke helt hvordan jeg skulle gribe sagen an, men Mads havde sat tingene i gang, og jeg kunne se på glimtet i hans øjne at alt var helt OK.

”Yes” råbte Anders, da han vandt runden. Han så på mig, vidste vist heller ikke helt hvad han skulle gøre eller forvente. Jeg gik over til ham.

Han skubbede stolen lidt ud. Jeg lod en hånd glide fra skulderen, ned over maven og ned på låret af ham. Satte mig langsomt ned foran ham.

Kim og Mads sad og stirrede på os kunne jeg fornemme. ”Skulle I ikke begive jer ud i en runde mer?” spurgte jeg mens jeg lod min hånd stryge hen over skridtet på Anders. Jeg tog langsomt fat i han bælte og åbnede. Stadig med øjnene klistret på os begyndte Kim at dele kort ud. Jeg lynede op. Sikke en pik. Den stod allerede på spring og jeg tog fat om den, fugtede læberne og stak den i munden. Det gav et sug i kussen på mig. Hvor havde vi tit snakket om det her, og nu sad jeg i det. Jeg skævede over til Mads. Han smilede og så ikke ud til at have nogle problemer med at jeg sad på knæ og suttede hans vens pik. Havde han mon allerede lagt planen da han foreslog at jeg bare kunne være hjemme?.

Jeg tog Anders’ pik længere ind i munden og levede mig ind i spillet. Spandt kælent til ham, og jeg var ikke i tvivl om at han kunne li det. Han var gledet lidt ned på stolen så pikken virkelig stod stor og stiv. ”Stop, stop” hujede Mads. ”Hun er min nu”. Jeg lod tungen køre en sidste gang helt nede fra roden og op inden jeg rejste mig, kiggede han i øjnene og blinkede. ”jeg kommer tilbage” hviskede jeg.

Mads hev mig ned at sidde på ham. Kyssede mig og gav sig til at gramse på mig. ”Mmmm”, hviskede jeg, ”har du også en stor pik til mig, skat?” han nikkede, mens han hev min bluse over hovedet på mig. Jeg satte mig ned foran ham, og åbnede også hans bukser. Pikken sprang lige ud i ansigtet på mig. Større end jeg længe havde set den. Jeg lagde min ene hånd ned på hans kugler og gav mig til at drille med tungen præcist som jeg vidste han elskede. Rundt og rundt, små nap, og helt fra rod til spids, inden jeg åbnede munden helt og suttede dybt og med et fast sug.

Anders havde delt kort ud igen. Kim havde svært ved at tage øjnene fra mig, men tog mod kortene.

Runden var hurtig, eller også glemte jeg tiden. Anders vandt, og Kim smed kortene på bordet. ”helt ærlig, gutter, nu må det snart være min tur til at vinde”, sagde han. Mads grinede, ”så må du jo bare tage dig sammen og spille lidt bedre”. Anders havde gjort klar, og da jeg satte mig foran ham, lagde han sine hænder på mit hoved. Min kusse var drivvåd og det, at han lagde sine hænder på mit hoved for at få nøjagtig det han ville ha’ gjorde min kusse helt vild. Jeg kunne høre ham stønne næsten inden jeg rigtig var gået i gang. Pikken voksede mere og mere i munden på mig, selvom man næsten ikke skulle tro at det var muligt. Hans hoved lå lænet op mod vægen, og hans hænder styrede tempoet.

Jeg kunne høre på ham at han var lige ved at komme. Pikken smagte lækkert og jeg havde svært ved ikke lige at give den det sidste.

Endelig vandt Kim. ”så skatter”, sagde han, ”nu er det min tur”. Jeg satte mig lydigt hen foran ham. Han havde vist åbnet sine bukser allerede da jeg var hos Mads, og jeg kunne se hvorfor. De to andre var bestemt ikke ringe udstyret, men Kims pik slog alle rekorder. Jeg tog den forsigtigt i munden. Suttede dybt med et fast sug. Der gik ikke længe inden jeg kunne høre på ham, at han virkelig var tæt på. Nu skulle han få sin gevinst, tænkte jeg og lod tungen spille hen over hovedet inden jeg igen tog den dybt i munden. Det kom lidt som en overraskelse at han var så tæt på. Da jeg tog den i munden igen kom der et højt brøl fra ham, og han sprøjtede mig i munden. Jeg tog godt fat om pikken, og mens jeg sank første mundfuld, kørte jeg pikken rundt i hele ansigtet.

De to andre var gået lidt i stå med spillet. Mads skubbede sin stol længere tilbage. ”kom her skat”, sagde han, og jeg gik lydigt hen til ham, mes jeg med bagsiden af hånden tørrede det meste af Kims sæd væk fra mit ansigt. Han trak mig hen over sig, og lod sin hånd glide op af benet på mig. Min kusse var drivvåd. Han lod drillende sin finger glide hen over den, trak trussen til side og trak mig ned over sig. Jeg gispede, da hans store pik gled hele i bund, og jeg mærkede Kim og Anders’ øjne hvilede på min røv, som Mads havde godt fat i. Jeg lukkede øjnene og lagde hovedet tilbage og stønnede, mens jeg red. Jeg kunne være blevet ved. Jeg elsker den måde Mads kan holde min røv på, men han skubbede mig blidt af og pegede over på Anders, mens han lynede min nederdel op, så den faldt ned. Jeg smilede, da jeg langsomt og drillende begav mig over til Anders mens jeg knappede BH-en op og lod den falde. Han kiggede sultent på mig, og hans pik var større end da jeg havde forladt den. Han skubbede mig rundt, så jeg stod med ryggen til ham. Hans ene hånd gled fra strømpekanten op til kussen og ind under trussekanten, mens den anden havde et godt tag i min røv. Jeg nød hans kærtegn, og bukkede mig lidt forover så min røv strittede frækt bagud og lod hænderne lege op ad mig selv fra lårene og klitten over maven op til brysterne, mens Anders pettede mig. Jeg kunne høre Kim stønne tungt mens hans hånd bevægede sig taktfast op og ned. Han havde åbenbart ikke fået nok, da han sprøjtede mig i munden.

Anders’ fingere havde flyttet sig og i stedet trak han mig ned over sig. Der gik et stød af nydelse igennem mig, da han gik helt i bund. Han tog hårdt fat i min røv og hjalp mig til at ride hurtigt og hårdt. Jeg kastede hovedet tilbage og mit lange hår kildede frækt ned ad min ryg, mens jeg havde godt fat i mine bryster.

Da jeg rettede hovedet op igen stod Mads foran mig. Han kørte sin pik rundt i ansigtet på mig og jeg åbnede munden og på det nærmeste slugte den. Han tog fat om mit hoved og styrede den del af slagets gang. Det var fantastisk at blive kneppet så vildt. Min kusse blev stadig mere stram og våd, og det var ikke uden virkning på Mads og Anders, da min krop blev gennemrystet af den vildeste orgasme. Anders lagde hovedet tilbage, spændte i overkroppen, og det virkede som om han glemte tid og sted og bare lod pikken bestemme. Han kom i et langt støn som var mere end Mads kunne holde til. Han sprøjtede mig i munden, i ansigtet og ud over brysterne. Anders trak mig langsom tilbag, så jeg sad lænet op ad ham, og han hænder kørte Mads’ sæd ud over min bryster og mave.

Bagefter trak Mads mig op og kyssede mig, så vores tunger mødtes i smagen af hans sæd. ”Tak”, hviskede han. ”selv tak”, hviskede jeg smilende tilbage og gik ud mod badeværelset.

Skrevet af Mrsx

Published On: april 24th, 2013Categories: gruppesex1 Comment on En uventet aftenLast Updated: april 24th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex