I vores lille software virksomhed er vi 18 ansatte. De fleste af dem er udviklere. De er afhængige af at kunne snakke om det de udvikler af software. Derfor er det sådan at de alle sammen tager sommerferie på samme tid. Vi andre må så blive alene tilbage for at passe firmaets andre funktioner. Den her sommer var vi; Jane og jeg alene i to uger. Jane er kun lige godt 30, lille af bygning, men utrolig køn. Hun er fra Irland, og har derfra fået det flotteste røde hår. Det irske temperament ser vi i dagligdagen ikke noget til. Jeg selv er ret kraftig bygget og har allerede rundet de 50. Jane tager sig af salg, mens jeg står for supporten af vores produkter.

Denne sommer falder udviklernes ferie i den varmeste periode, jeg tror at vi har temperaturer på den anden side af de 30 de fleste dage. Derfor er vores påklædning tilpasset vejret. Jane har de lille hvid top på, som stumper et stykke oppe på maven, og dertil de mindste shorts som jeg længe har set. Selv har jeg kun et par shorts og en T-shirt. Vores kontorer ligger i et åbent kontorlandskab. Vi sidder ikke langt fra hinanden på nord-siden af bygningen og kan se over på hinanden. Vi har aflåst hoveddøren, da vi ikke forventer at der kommer nogen, men sådan at vi undgår at skulle holde øje med receptionen. Hvis der skulle komme nogen må de jo bare ringe på.

Et stykke oppe af formiddagen, spørger Jane om jeg ikke lige kan hjælpe hende med en søgning i vores kunde database, hun kan ikke lige huske hvordan det var vi sidst fik denne liste lavet. Jeg går de få meter over til hendes skrivebord og stiller mig bag hende for at guide hende igennem. Så kan hun bedre lære det til næste gang. Mens jeg står her, så har jeg den kønneste udsigt til hendes kavalergang, jeg vil gætte på at vi taler om en god C-skål. Jeg kan ikke se nogen BH, hverken i udskæringen, ikke nogen stropper, ej heller en lukning på ryggen. Nå, nu skulle jeg jo prøve at hjælpe hende. Det er svært at koncentrere sig med den udsigt, og jeg får da også ledt hende lidt på vildveje, en gang eller to. Hvad jeg ikke havde opdaget var at mit eget lem havde nydt forestillingen, og var vokset til en noget anmassende bule i mine tynde shorts. Jeg kunne ikke rigtig gøre noget for at skjule den, for så ville jeg jo først drage opmærksomheden hen på denne lidt pinlige situation, hvor jeg sådan havde tilladt mig at nyde udsigten, og så kontant havde givet udtryk for min opstemthed. Straks vi havde fået lavet listen, tager Jane finderne fra tastaturet og placere sin ene hånd på bulen.

”Du har vel nok nydt synet!?”

”Øh, ja, det kan jeg se at du har opdaget!”

”Ja, vi skulle ikke mange tastetryk hen før du mistede koncentrationen.”

Jeg var fuldstændig afsløret – hvor pinligt. Imens have Jane kørt sin lille hånd stille og roligt op og ned på min bule, og virkningen udeblev ikke. Den voksede til dobbelt størrelse. Det her var bare for frækt. Det havde jeg aldrig troet om Jane. Den lille stille pige! Var der noget frækt gemt i hende. I så fald var det sluppet ud nu, men det skulle vise sig at det her kun var begyndelsen.

Jane fortsatte sin gnubben af min bule, først uden på shortsene, så listede hun stille sine slanke fingre ind i buksebenet for at få bedre fat på tingesten. Jeg tog tråden på og lage min hånd på hendes bryst, og gave det nogle blide strøg, der blev kvitteret med nogle ekstra klem på pikken, så min behandling var blevet godkendt. Det udviklede sig hurtigt. Hun ville have bedre arbejdsforhold, så bukserne røg ned om knæene. Hun gispede en gang da hun så størrelsen og erfarede at jeg ikke havde underbukser på. Sådan gik jeg ofte om sommeren, da min short alle har net inden i der holder tingene på plads. Med mindre den selv gør noget for at komme ud. Jane sukkede noget da jeg havde fået skubbet toppen så langt ned at jeg kunne komme ordentlig til hendes let lyserøde brystvorter. De fik stor opmærksomhed og mange små klem. Jeg gik på huk foran hende og tog først en ene, så den anden vorte i munde og slikkede, sugede og nappede. Skiftevis blidt og hårdt. De viste med alt tydelighed at Jane kunne lide min behandling, hun kunne næsten ikke sidde stille, men gled længere og længere ned på stole. Jeg fik snart det smukkeste syn. Hendes små hvide trusser kom til syne efterhånden som hun gled ned. Ja, de kunne næsten ikke kaldes hvide længere, de var blevet gennemsigtige af hendes safter så flød ud fra hende. Jeg måtte, som den gentleman jeg er, rede hende fra at falde på gulvet. Jeg tog armene ind under lårene på Jane og løftede hende op så hun sad på mine skuldre, hun vejede jo næsten intet. Jeg havde nu hendes plaskvåde trusse lige ud for mit ansigt og kunne stikke tungen ud og smage hendes safter. Da Jane sådan kommer op fra sin hensunkne nydelse, udbryder hun pludselig:

”Se der, de har da fået noget at se på!”

Og i vinduet lige over for vores kontor står fire personer og kikker. De har forhåbentlig nydt forestillingen, for nu bærer jeg Jane højt hævet ind i vores mødelokale. Her inde er persiennerne lukket ned for at holde solen og varmen ude, men der er alligevel bagende varmt. Men her er også et stort mødebord, mange magelige stole og endda en sofa.
Jeg sætter Jane i sofaen, og knæler foran hendes våde skød. Hun er ikke sen til at hjælpe mig af med hendes trusser, og ved samme lejlighed ryger både hende top og min T-shirt. Vi er begge nøgne nu, men det ænser vi ikke. Vores fokus er på Janes drivvåde mis. Jane lægger sig ned i sofaen, med det ene ben over armlænet. På denne måde byder hun sig til. Hun har kun en lille stribe hår lige over skamlæberne, hårene næsten peger ned på indgangen og siger: Det er her du skal til… Efter at have nydt synes lidt for længe siger Jane:
”Kan du så komme i gang, jeg skulle jo nødig gå hen og blive kold.”

”Det må jeg straks sikre mig ikke sker.”

 Jeg bukker mig ned over hendes dejlige våde fisse. De yderste læber er helt røde og ophævede, hun er godt nok tændt. Jeg giver hende min tunge i store bløde slik nede fra og op til toppen af revnen, først uden på, hvor jeg kun lige rammer indgangen til revnen. Ind i mellem også lidt ned af benene, for at det ikke skal blive for intenst. Jane ligger og sukker, hun ryster en gang i mellem, ikke af kulde, men af nydelse. Hun spreder benene noget mere for lige som at sige til mig, at nu må jeg godt komme i gang med det rigtige arbejde. Men hun skal lige vide at det er mig som bestemmer, så det bliver i stedet benene for får lidt opmærksomhed. Hun har lækre faste muskler, med den glatteste hud og de slutter oppe ved den pragtfuldeste fisse som man kan tænke sig. Jane udbryder:

”Du er på afveje, det er længere op det spændende forgår!”

”Ja, men jeg skal lige kontrollere at der ikke er noget galt med understellet, for du skal virkelig nok komme til at bruge det!”

”Mit understel fejler ikke noget, det gør din orienteringsevne der i mod”

”Ja, ja, hvis du vil ha’ det lidt mere direkte, så skal du nok få det.”

Jeg sætter hovedet op til denne underskønne fisse. Borer min tunge lige ned der hvor jeg regner med at klitten er. Og jeg har regnet rigtig. Reaktionen udebliver ikke. Jane gør et hop, og gisper: ”Det er lige der jeg snakke om – kom bare i gang!”

Det kan nok være at hun er trængende – og nu har jeg rigtig fået lyst, nu med alle hendes opfordringer. Der er ikke tvivl om at hun er med på den værste.

Nu bliver Jane slikket til den store guldmedalje, ikke en sprække eller lille plet i hende underskønne fisse bliver forsømt, klitten får også sine ture, med små lette strøg i begyndelsen, og senere nogle ture som om det var en dejlig vaffelis. Safterne løber ud af Jane, og jeg skal gøre mit til at ikke mange af de skønne dråber bliver spildt, men alligevel er det ind i mellem mere end jeg kan nå at fange, så lidt løber der da ved siden af. Jane er nu helt oppe at kører, hurtige gisp efter vejret, stønnen, ”Uuuh”, ”Åååh”, ”Jaaa”, blander sig i mine smaske lyde i hendes skød. Hun er lige op over nu. Da jeg tager tre fingre til hjælp og lirker dem ind i hendes elskovsgrotte er hun fortabt. Hun vrider sig i en lang og nydelsesfuld orgasme. Hun er lige ved at falde ned af sofaen, jeg må kæmpe for at holde fingrene i hende, og safterne bogstaveligt strømme ud af hende. Da orgasmen går over i en serie af små rystelser, tager jeg fingrene ud af hende så hun kan komme ned på jorden igen. Hun ligger lidt for at komme til hægterne igen. Hun smiler frækt op til mig.

”Det er du godt nok godt til. Nu må jeg nok også have lov til at smage på varen.”

”Du skal være så hjertelig velkommen.”

Jane rejste sig op og skubbede mig omkuld i sofaen. Hun lagde sig på knæ foran mig og tog fat i mine fuldstændig spændte pik. Hun slikkede nede fra og op til spidsen, ganske som var det en vaffelis – lige min stil. Hun tog fat om pælen og gav den for fuld skrue med hænder, tunge og mund. Der blev suttet og slikket, æltet og rykket. Jeg var lige ved at gå ud af mit gode skind, her var et håndværk som Jane havde lært sig til perfektion. Aldrig har jeg prøvet noget lignende, efter blot nogle få minutter måtte jeg bede om nåde, og sige stop, for ellers fik hun hele ladningen ned i halsen. Men, tro mig om hun hørte efter, nej, den fik bare en tand til. 15 sekunder efter var Jane ved at blive kvalt i min sperm, det bare væltede ud af min og lige ned i halsen på hende, hun behøvede ikke en gang at synke, det blev skudt lige der ned.

”Har du sparet sammen en hel måned til dette her?”

”Nej, det har nok noget med stemningen at gøre!”

”Så må vi hellere holde stemningen høj!”

Jane fik lagt os i en 69. Hende øverst. Jeg fik trykket den mest dampende våde fisse lige ned i munden. Hun kørte den frem og tilbage, rundt, og op og ned. Den smækre mås var ikke stille blot et enkelt millisekund. Jeg prøvede at holde fast i de lækre baller, men de var godt fedtet ind af alle hendes safter, så det var ikke lige nemt at få et ordentligt tag i hende. Bedre blev det ikke af at hun arbejdede på livet løs for at få stivelsen tilbage i min pik. Det tog hende nu ikke mange minutter før hun stolt kunne erklærer:

”Så, nu er vi klar til anden omgang!”

”Hvilke antal omgangen forventer du vi skal op på?”

”Er det ikke 15 omgange der er i en bokskamp?”

”Så tror jeg at vi skal tage dem over flere dage.”

”Vi får se hvor meget du holder til!”

Det var godt nok ikke den lille stille Jane som jeg ellers var vant til.

”Nu vil jeg sku’ mærke pik!”

kom det bramfrit fra Jane. Hun lagde sig op på bordet med hendes lille lækre mås helt ud til kanten. Jeg skulle godt nok være dum, hvis jeg ikke kunne gætte hvad hun nu forventede. Jeg tog fat i hendes ben som var spredt vidt til begge sider. Placerede min igen fuldt spændte pik lige ud for hende dryppende elskovsgrotte. Jeg skulle lige til at liste den inden for, da Jane tog fat i mine hofter med sine ben og skubbede mig fremad. Den gik lige i bund i et eneste ”plup”. Der var simpelthen ingen modstand, så godt var hun smurt.

”Åååh – det var dejligt, du fylder mig godt ud!”

Modstand kunne Jane nu godt præstere. Hendes kussemuskler gjorde et fantastisk stykke arbejde. Jeg havde forventet at jeg nu skulle bestemme farten, men Jane havde igen kommandoen. Med hendes kussemuskler malkede hun mig. Med sine ben og lår, styrede hun min indtrængen, og som om hun ikke havde kontrol nok, så tog hun fat i mit hår. Jeg blev nu brugt som kneppemaskine af en trænet akrobat. Min pik kørte ind og ud i det tempo som lige netop holdt os begge på toppen. Var en af os ved at komme så blev tempoet sat ned, eller hun slappede lidt af i kussemusklerne. Når faren var overstået, så fik legen igen frit løb. Mit hoved blev ind i mellem dirigeret på slikke opgave hen over hendes bryster, eller inviteret til heftige tungekys i Janes krævende mund. Efter sådan at have været lige ved adskillige gange må Jane have synes at nu måtte anden omgang til at rundes af. Hun halv satte sig op, og tog fat om min ryg, og nærmest sugede mig ind til sig. Nu var det stort set kun kussemusklerne som gjorde deres arbejde, og det var et arbejde som de virkelig forstod sig på.
”Det går galt, du river den af, jeg vil godt ha’ den med hjem igen.”

Jeg kunne ikke tro andet end at hun var ved at rive pikke af mig. Den blev malket, klemt og krammet. Den blev æltet og rykket i. Den blev udsat for den allerbedste behandling jeg nogen sinde havde oplevet.

”Nu, nu, nu, jeg overgiver mig, du skal nok få det hele … ååååh.”

Det fik også Jane til at komme da hun kunne mærke mig sprøjte op i hende indre.

”Fuck, en dejlig pik du har. Nu tager vi lige en pause inden tredje og sidste omgang for i dag, du skulle jo også gerne kunne igen i morgen!”

Jeg var målløs. Her sidder jeg med en underskøn kvinde og arbejdskollega, og så siger hun at vi skal fortsætte med at bolle igen i morgen, og at vi endnu ikke er færdige efter at jeg er kommet to gange og hun adskillige gange.

”Vil du ha’ noget med at drikke?”

”Ja, tak, en dansk vand.”

Jane gå splitter nøgen igennem mødelokalet og ud i vores køkken og kommer tilbage med to dansk vand. Jeg kan kun kikke stumt på denne dejlige kvinde – hvor kan man dog være heldig at møde mennesker som er helt anderledes end man lige først bedømmer dem. På den gode måde altså.

Da Jane har drukket et par store mundfulde af sin dansk vand, sætter hun sig ned foran mig.

”Vi skal vist lige ha’ gang i ham her før der bliver noget sjov igen.”

Hun tager min slappe pik i munden, og det giver et gys igennem mig, jeg havde glemt at hun lige havde drukket rigtig koldt vand. Så det var en kold omgang og ikke den varme mund som jeg havde forventet. Men sjok behandlingen havde sin virkning. Inden for få øjeblikke havde hun fået pikken op på højkant. Den knejsede lige så stolt som allerførste gang i dag.
”Se det var så det! Nu skal vi lige ha’ byttet lidt rundt på safterne. Gå lige lidt ned i knæ.”

Hvad mente hun nu med det? Det skulle jeg hurtigt få at se. Hun stillede sig lige foran mig, med sin lille smækre mås op ad min pik. Ved at gnide enden op ad min pik og så gå op på tær og lidt ned i knæ, fik hun kørt vores safter rundt i hele enden, lige fra røvhullet og ned til elskovsgrotten. Eller rettere sagt så gjorde hun det som hun havde sagt. Flyttede vores safter fra kussen og op til røvhullet. Nu gik det op for mig hvad hun nu ville. Hun stak en hånd bagud og ledte nu pikke hen mod sit lille snævre røvhul som var fedtet godt ind. Det her var noget som hun var ekspert i. Med nogle små bevægelser med måsen fik hun stille og roligt lirket min pik ind i sit lille snævre hul. Nok var det fedtet ind, men der var snævert og jeg var næsten bange for at komme til at sprænge hende, så hun fik helt lov til at styre. Der var heller ikke andet at gøre, for jeg stod helt op ad bordet og kunne hverken komme frem eller tilbage. I løbet at få øjeblikke havde hun hele min stive pik oppe i sit snævre hul. Da hun havde sundet sig lidt og var blevet dus med størrelsen, begyndte hun lige så stille at bevæge sig frem og tilbage, efter kort tid blev farten sat op og hun tog den nu næsten helt ud og ind igen.

”Det her er godt – sæt dig ned på en stol”

Uden at forlade hendes indre, fik jeg sat os på en stol. Hun sad nu og red mig. Og det gik stærkt, som oftest kastede hun sig ned over pælen som gik helt i til kuglerne. Der blev ikke sparet på kræfterne og lydene. Det var godt at jeg allerede var kommet to gange inden for de sidste par timer, for det her var en behandling uden sidestykke. Jeg tog om foran hende for at kæle lidt for hende bryster, det var noget hun kunne lide, inden for kort tid, kom hun i en rystende orgasme, så kraftig at der nærmest stod et springvand ud af fissen på hende. Jeg var drivende våd og stolen nærmest soppede.

”Åååh, det var skønt, men vi skulle jo også lige ha’ dig med ikke?”

”Jeg har godt nok fået rigeligt i dag, men hvis du har lyst, så skal jeg ikke sige nej tak.”

”Så vil jeg ride dig igen, men lidt anderledes.”

”Fint med mig.”

Hun fik nu placeret mig i sofaen, hvorefter hun satte sig op på pælen, denne gang i kussen. Hun havde front mod mig. Og jeg tog fat i hendes bryster, hun nappede i min brystvorter og vi kyssede vild og lidenskabeligt, eller skal jeg sig liderligt. Kussemusklerne gjorde igen deres arbejde grundigt, denne gang blev der ikke lagt fingre imellem, nu skulle jeg bare have fuld skrue havde hun besluttet. Alligevel fik jeg lov til at nyde hendes vilde ridt i vel fem minutter få end at jeg måtte kapitulere og sende endnu en ladning op i denne dejlige tøs, hvis kusse kunne så fantastiske magiske bevægelser. Igen var min sperm den udløsende faktor for hendes egen orgasme. At der var flere safter tilbage i dette lille kvindemenneske kan jeg ikke forstå. I hvert tilfælde så fik jeg igen en skylle af hendes kussesafter ud over mig. En vidunderlig afslutning på ens egen orgasme.

Vi havde nu et større optørringsarbejde foran os. Vi gik nu begge rundt med vores bare ende og tørrede op efter vores saftige eskapader. Det var svært at få pletterne helt af sofaen og stolen, men vi håbede på at det ikke rigtig kunne ses.

Hvad der skete de andre dage mens vi havde ”sommerferievagt” kan vi eventuelt høre senere. Vi kikker stadig på hinanden hver gang vi ser på pletten i sofaen, og vi vælger gerne at sætte os på den stol med pletten. Det vækker dejlige minder. Jane er nu taget med sin mand til Sverige hvor han fik nyt arbejde, så hende ser jeg ikke længere på arbejde, men pletterne siger mig at det ikke var en drøm.

Skrevet af Mikkel Poulsen

Published On: april 9th, 2009Categories: ! vindernovelle !, analsex, sex, utroskab5 Comments on En varm sommerLast Updated: november 17th, 2009
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex