Det var tirsdag aften. Jeg var på vej under hotellets bruser for at gøre mig klar til mødet med Helle.
 
Det seneste års tids kedsomhed og trivialiteter i ægteskabet fik mig efter nogle års fravær til at vende tilbage til chatten på nettet – i første omgang blot for at snakke og flirte lidt. Der gik dog kun et par uger, så kom jeg i kontakt med Helle. Hun var 40 år og savnede, som jeg selv, lidt mere spænding i hverdagen. Og selvom hun havde en lidt ældre elsker på arbejdet, så ville hun mere – og gerne med en, der var lidt yngre end hende selv. Jeg var 33 år og havde tidligere haft nogle fantastisk oplevelser med kvinder, der var ældre end jeg. Så jeg blev hurtigt fristet til at lade det udvikle sig. Chatten havde derfor hurtigt udviklet sig til mailskriverier og billedeudvekslinger, og tre måneder senere fik vi muligheden for at mødes. Arbejdet havde sendt mig tre dage til Jylland, så jeg skulle overnatte på hotel. Vi havde aftalt, at vi skulle mødes kl. 21 i baren på hotellet.
 
På vej under bruseren gjorde jeg klar til intimbarberingen. Barberskum blev sprøjtet i den ene hånd og jeg gik under bruseren. Jeg tændte for vandet som i første omgang fik lov til at løbe ned langs væggen. Med barberskum i hånden begyndte jeg nu at massere min pik, som der hurtigt kom liv i. Hoved, skaft, nosser, mellemkød og anus blev smurt ind i det bløde skum og pikken rejste sig og stod stor og stiv – tyk og hård. Udrustningen var jeg med efterhånden blevet rigtig glad for. Med sin almindelige længde men ekstra tykkelse, har den med årene fået flere positive kommentarer, hvilket har hjulpet til at bringe mit sexuelle selvværd helt i top.
 
Skraberen kom frem og de små hårstubbe blev fjernet fra skaft, nosser, mellemkød og omkring anus. Da det hele var fjernet nød jeg at mærke den glatte hud og med resterne af barberskummet begyndte jeg at massere min efterhånden meget hårde pik. Hånden gled frem og tilbage og pirringen af det blottede hoved gjorde nydelsen endnu større. Med den anden hånd lod jeg barberskumsrester fungere som glidemiddel og langefingeren gled op bagi. Efter at have læst om analstimulation var jeg begyndt at eksperimentere med fingeren, og fornemmelsen var skøn. G-punktet blev stimuleret og det hårde skaft og store hoved blev masseret, mens jeg fantaserede om, at have pikken i Helles frække mund og fylde den med min store ladning sperm. Da jeg var lige ved at eksplodere og benene ved at ekse under mig, stoppede jeg legen for at gemme herlighederne til hende. Brusebadet blev afsluttet og med stiv pik gik jeg ud i værelset for at gøre mig færdig.
 
Kvart i ni satte jeg mig i baren iført jakkesæt og skjorte med et par åbne knapper. Det havde Helle givet udtryk for, at hun ville være helt vild med. Bomuldstights og t-shirt havde jeg i dagens anledning ladet ligge tilbage på værelset. Med en drink i hånden satte jeg mig tilrette, så jeg kunne se hende, når hun kom ind. Nogle minutter over ni trådte Helle ind i baren, og jeg var ikke i tvivl om, at det var hende – til trods for at hun var endnu smukkere og endnu frækkere end billederne havde antydet. Hun så fantastisk ud, da hun kom gående ind med sit lange krøllede blonde hår, blå øjne og en krop der blev perfekt fremhævet af en knælang, sort kjole, der var knappet hele vejen på forsiden. Under havde hun nylonstrømper og stiletter på fødderne. Hvilket syn.
 
Jeg rejste mig og gav hende et kram og spurgte, hvad hun ville have at drikke. Et hurtigt smut i baren og tilbage til hende, så jeg kunne sætte mig ned og nyde synet af hende. Vi snakkede om løst og fast, og heldigvis var kemien rigtig god. Da vi havde tømt vores drinks, gik jeg i baren for at hente to nye. Jeg lagde mærke til, at Helle sad lidt uroligt, mens jeg var væk. Da jeg kom tilbage satte jeg mig ned og spurgte, om der var noget galt. Helle lænede sig ind over bordet og hviskede med et frækt glimt i øjet, at der ikke var noget galt. Tværtimod havde hun taget sine trusser af, fordi hun havde bestemt sig for, at hun ville mærke min pik. Stemningen, hendes frække ord og de manglende bomuldstights fik straks min pik til at rejse sig, og der kom en kæmpe bule i mine bukser.
 
Med drinken i hånden satte jeg mig om på den anden side af bordet, hvor Helle sad i en sofa. Vi skålede og drak en tår af drinken med øjenkontakt, der signalerede, at vi skulle have en hed nat. Vores læber mødtes og efter et par blide berøringer skiltes de og tungerne mødtes i et lidenskabeligt og hedt kys. De øvrige få gæster i baren kunne ikke være i tvivl om, at der var gang i noget ved vores bord. Min hånd gled fra Helles dejlige bryster ned over maven, hoften og videre ned på låret. Her fandt den hurtigt op under kjolen og nussede hende langs kanten på de selvsiddende strømper. Helles smidige fingre lynede mine bukser op, og hun tog min allerede meget stive pik frem. Hun nussede mine nosser i bukserne, inden hun tog fat om skaftet og begyndte at massere det. Jeg sukkede dybt og priste mig lykkelig over, at vi stadig kyssede heftigt for ellers var mine lyde trængt godt ud i baren.
 
Helle stoppede sin leg med min pik og trak sig tilbage fra kysset. Hun kiggede intenst på mig og spurgte, om vi ikke skulle finde mere private omgivelser at fortsætte i. Jeg fik hurtigt lynet bukserne i igen – selvom det næsten kunne være lige meget. Drinksene blev tømt og vi forlod så anstændigt som muligt baren. Med hede kys og berøringer blev vi desværre bragt alt for hurtigt til 8. sal med den tomme elevator. Vi hastede ud og var ved at støde ind i et par, der var på vej ned. Vi undskyldte og fortsatte mod værelset. Jeg opdagede at vi nu igen var alene på værelsesgangen, så jeg pressede Helle op mod væggen og genoptog de hede og lidenskabelige kys. Jeg masserede med en hånd hendes bryster hårdt gennem kjole og bh, mens den anden forkælede hendes ene balde. Igen med snilde fingre åbnede hun min lynlås og fandt min pik frem. Hun vred sig løs af mit greb og gik på hug foran mig. Slikkede mit spændte pikhoved inden hun lod pikken glide inden for i sin varme frække mund.
 
Det var næsten for meget for mig. Her midt på gangen med risiko for at blive opdaget fik jeg suttet pik, som jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst fik. Jeg begyndte at bevæge underlivet og inden længe kneppede jeg Helles frække mund. Som i badet tidligere mærkede jeg orgasmen godt på vej, men det skulle ikke være endnu. Så jeg trak mig ud og hev Helle op igen. Med pikken strittende ud af lynlåsen skyndte vi os de sidste 20m til værelset. Inden for kastede vi os over hinanden. Min jakke røg på gulvet og skjorten blev åbnet. Bæltet der havde fremhævet Helles flotte talje blev løsnet og de første knapper i kjolen blev åbnet. Kyssene var lidenskabelige og hede som aldrig før. Vi nåede hen til skrivebordet, hvor der meget praktisk var placeret et spejl over. Jeg vendte Helle om og pressede hende ind over bordet. Trak hendes kjole op og nød synet af hendes fritlagte numse. Uden tøven pressede jeg min hårde pik langt op i hende, og nød at se hende i spejlet. Hun vendte næsten det hvide ud af øjnene af nydelse over at mærke min tykke pik fylde hende helt ud. Jeg nød at mærke hendes varme, våde fisse stramme om min pik, og jeg begyndte straks at kneppe hende hårdt.
 
Opvarmningen i bruseren og den frække behandling på gangen havde gjort mig så liderlig og så klar, at der ikke gik lang tid, før jeg kunne mærke orgasmen var på vej igen, igen. Vi havde skrevet om det på mailen, og jeg besluttede mig for, at hun skulle have min store ladning, som vi begge fantaserede om, men som vi kun havde set på film. Jeg trak mig ud, og Helle forstod, hvad jeg tænkte, så hun satte sig igen på hug foran mig. Hun tog fat om min pik og slikkede hovedet mens hun i hurtige, rytmiske bevægelser masserede det dunkende skaft. Jeg stønnede som en gal og igen var benene ved at forsvinde under mig, da jeg brølede min orgasme ud og den varme sperm pumpede ud af mig. Helle holdt min pik et par centimeter fra sin mund og tog villigt imod de fire-fem hårde sprøjt, der forsvandt i munden på hende. De næste nåede ikke så langt og havnede delvist på hendes hage og delvist dryppede ned på hendes bryst og kjole. Nøj, det var et frækt syn at se denne smukke, frække kvinde med min sperm ud over sig. Da hun havde slugt min ladning slikkede hun pikken ren for egne og mine safter, slikkede sig om munden og rejste sig og delte det med mig i endnu et vådt og hedt kys.
 
Nu var jeg blevet forkælet – så var turen kommet til Helle. Hurtigt kom hun ned at ligge på ryggen på den store dobbeltseng. Ligeså hurtigt fik jeg taget resterne af mit tøj af, og afklædt lagde jeg mig til rette oven på hende. Efter nogle flere af de dejlige, frække, hede kys kom jeg op på knæ og fik åbnet de sidste knapper i hendes kjole og nød synet af hendes nybarberede glatte skød. Med en spids tung kærtegnede jeg hendes mave omkring navlen. Fortsatte ned over skambenet til inderlårene, hvor jeg slikkede langs kanten på strømperne. Tilbage mod det varme skød lod jeg tungen glide pirrende fra anus, via mellemkødet, gennem hendes våde sprække til hendes spændte klitoris. Behandlingen fortsatte og for hver tur frem og tilbage, gled tungen længere og længere op i hendes dejlige, varme fisse. Jeg kunne høre, hvordan Helles suk udviklede sig til små støn, og hver gang jeg nåede til klitoris, blev det til små skrig.
 
Jeg fokuserede nu min tunges leg omkring klitoris. Mine tanker gik tilbage på mailen, hvor Helle havde spurgt, hvordan jeg havde det med sprøjteorgasmer. Jeg måtte indrømme, at jeg aldrig havde prøvet det, men at tanken tændte mig rigtig meget. Helles frække stønnen, hendes dejlige fisse og tanken om sprøjteorgasmen havde gjort min pik stiv og kampklar igen. Så jeg begyndte at massere den lidt, mens jeg slikkede hende. Min stønnen blev kvalt efterhånden som jeg slubrede hendes dejlige safter i mig. Så i stedet for at lege med min pik, lod jeg en finger glide op i Helle og fandt hendes g-punkt. Med fingeren stimulerede jeg hendes g-punkt, mens tungens leg med klitorisen blev intensiveret. Tankerne for omkring sprøjteorgasmen, og jeg kunne høre Helle stønne højere og højere. Pludselig tog hun fat i min nakke, løftede underlivet og lod orgasmen rulle gennem sin sitrende krop. Med tungen stadigt placeret på klitoris mærkede jeg sprøjtet mod min hage. I ren refleks åbnede jeg munden og mærkede for første gang, en kvinde sprøjte sine varme safter ind i min mund. Sikken en oplevelse. Helt vildt frækt. Jeg sank så godt, det var muligt og nød hver en dråbe. Da orgasmen havde fortaget sig, kyssede jeg igen blidt klitoris og kravlede op til Helle.
 
Vi kiggede hinanden dybt i øjnene og smilede sageligt. Med en pik der stadig var godt stiv, kunne jeg ikke undgå, at den kiggede indenfor. Helle væltede mig om på ryggen og rejste sig op. Lod kjolen falde til jorden og uden med fastholdt blik rullede hun nemt strømperne af. Nøgen stod hun på gulvet og lod mig spise hver en centimeter af hende med øjnene. Hun smilede til mig og øjnene strålede at hun ville have mere. Hun satte sig overskrævs på mig og som det nemmeste i hele verden gled hun ned over mig. Centimeter for centimeter kunne jeg mærke den varme fisse stramme omkring min tykke pik. Hun lænede sig frem og vi kyssede igen. Længe og lidenskabeligt. Så satte hun sig op, lænede sig tilbage og begyndte de rytmiske bevægelser med underlivet. Med hænderne placeret om hendes hofter, pressede jeg underlivet op mod hende. Tempoet blev sat op og hun red mig hårdere og hårdere. Vi stønnede om kamp og bevægelserne blev vildere og vildere.
 
Pludselig stoppede Helle og hun kravlede af. Lagde sig på alle fire og strittede pirrende med sin numse lige mod mig. Signalet blev forstået med det samme, og sekunder senere pressede jeg igen min pik helt i bund i hende bagfra. Som ved første gang jeg trængte op i hende var vi begge så liderlige, at bevægelserne hurtigt tog til i styrke og hurtighed. Med et godt tag om hofterne kneppede jeg denne fantastiske, frække kvinde hårdt bagfra. Hun lod en hånd glide op mellem benene og efter at have nusset mine nosser og næsten bragt mig i den 7. himmel, lod hun to fingre lege flittigt med sin klitoris. Ingen af naboerne kunne længere være i tvivl om, hvad der foregik på vores værelser. Vores suk og stønnen var højere, end de havde været før. Og for hver gang jeg hamrende min stive pik langt op i hende tog det blot yderligere til. Til sidst dukkede hun nakken, spændte hver en muskel og lod kroppen gennemryste af en kæmpe orgasme. Med orgasmen strammede hun hver en muskel om min pik samtidig med, at jeg kunne mærke hendes dejlige safter kærtegne hoved og skaft, da det løb ud af hende og ned på mine nosser og videre til inderlårene. Følelsen var helt fantastisk og helt ny, så jeg kunne ikke holde mig tilbage og mærkede igen kroppen ryste, da jeg pressede pikken helt op i hende og lod den varme sperm løbe gennem mig og sprøjte op i hende. I små blide stød lod jeg orgasmerne aftage for os begge.
 
Jeg trak mig roligt ud og lagde på siden ved siden af hende. Som en velopdragen pige ville Helle igen gøre rent, så hun gled ned mellem mine og slikkede pik, nosser, mellemkød og lår ren for vores blandede safter. Igen kom hun op til mig og delte herlighederne i et vådt kys.
 
Jeg lagde mig ned på ryggen og hun lagde sit hoved til rette ved min armhule. Vi lå begge og trak lidt efter vejret og nød hinandens selskab. Helle nussede mig på brystet, maven og inderlårene – og selvom det ikke blev lige med det samme, så vidste jeg, at det ikke var det sidste sex, vi havde dyrket den nat.
 
Det blev begyndelsen til et fantastisk frækt forhold, som eksisterer den dag i dag. For mig betyder det krydderi til hverdagen og for hende betyder det, at hun nu har to elskere, der forkæler hende, så hun ikke behøver at tænke på den slags derhjemme. Måske hun skal prøve begge elskere samtidigt en dag…

 Skrevet af Kim

Published On: september 29th, 2008Categories: sex, utroskab1 Comment on Et hedt mødeLast Updated: oktober 6th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex