Hun vågner efter en dejlig nat i sin mands selskab. Hun nød alt, hvad han gjorde ved hende og kan mærke på sit dejlige elskovshul, at hun i den grad fik sin del af orgasmerne. Hun føler sig fri og dejlig ved tanken om at have en mand, der begærer hende i en sådan grad. Langsomt begynder en idé at tage form i hendes hoved…

Det er en af de fantastiske dage, hvor børnene er på besøg ved bedsteforældrene, og med sin mand på arbejde har hun hele huset for sig selv. Hun går rundt i en halvt ophidset tilstand det meste af dagen og forbereder den overraskelse, som hun vil give sin mand. Mellem de forskellige gøremål giver hun sig god tid til at læse forskellige erotiske historier – dels for at lade sig inspirere til aftenen, der kommer, men også for at dyrke sin egen seksualitet, der lige præcis denne dag er i fuldt flor og uden de hæmninger, som hun normalt har.

I løbet af dagen sender hun flere beskeder til sin elskede mand – både sms´er og mms´er, alle der emmer af sex. Da han har set billeder på mms´en, hvor hun ligger på maven med armene tæt ind til kroppen, så hendes dejlige bryster fremstår endnu mere sexede, samtidig med, at hun med knaldrød læbestift omslutter den store sorte dildo, får hun et svar tilbage, hvor han skriver, at hun er den dejligste i hele hans verden, og at han vil gøre alt for hende. Lige præcis dette svar falder i god jord, da det nemlig er hende, der skal få ham til at gøre alt for hende – uden chance for at påvirke begivenhedernes gang denne særlige aften. Hun ved, at han tænder på, at hun er fræk – at hun er en femme fatale, der i den grad vedkender sig sin fantastiske erotiske og liderlige side.

Derfor kan hun næsten ikke vente på hans ankomst og reaktion, da hun efter et dejligt bad med omhyggelig barbering og rengøring af sin dejlige krop finder sit tøj frem til aftenen…  Badet har gjort hende endnu mere liderlig og fræk, og da hun tager de sexede netstrømper på sine nyligt barberede ben lader hun langsomt fingeren fortsatte op i sin hede hule, mens hun kærtegner sine skamlæber og mellemkødet – godt hjulpet af hendes elskovsvæsker, der lige så stille pibler ud af hende. Netstrømperne påsættes den flotte, frække hofteholder, der er helt ny og i et andet materiale end de andre. BH´en, der matcher hofteholderne sættes på plads, og det kolde med sensuelle materiale pirrer hendes utrolig sensitive og sensuelle brystvorter. Hun bliver stående foran spejlet og nyder sit spejlbillede, mens hun lægger sin make-up, der i den grad understøtter billedet af en femme fatale. Hun føler sig fræk, nærmest pornografisk liderlig ved synet af den lækre kvinde i spejlet. Hun tager resten af tøjet på: En kort nederdel og en hvid skjorte, som opknappet og med en knude på maven fastholder den erotiske udstråling, der næsten er dominerende. Som kronen på værket tager hun de nyindkøbte høje sko på, der fuldender hendes udseende og udstråling.

Da hun som sædvanlig for en besked fra ham om, at han er på vej hjem, svarer hun, at han skal komme ind i huset, tage et bad med grundig rengøring og barbering og skifte til det tøj, der ligger fremme og derefter kun har mulighed for at stoppe begivenhederne ved at sige ”eksprestog”. Hun kan mærke på hans bekræftende svar, at han lige nu sidder liderlig i bilen med stift lem ved tanken om aftenen, der kommer. Hun har det på samme måde og mærker, hvordan hun tændes ved tanken om, at han i aften er i hendes magt, at hun i aften uden besnærende bånd vil være den seksuelle kraft, som hun inderst inde godt ved, at hun er.

Han kommer ind, og som aftalt tager han et langt bad, mens hun tænder for fjernsynet og de 3 computere, der står forskellige steder i stuen og alrummet – alle 4 viser frække film. Således omgivet af liderlighed stiller hun videokameraet op og sætter sig med spredte ben på en stol med et glas champagne i hånden og et par reb omkring sin hals. Da han entrerer rummet iført en åbenstående skjorte under en sort habit smiler hun tilfreds – både ved synet af ham, men især hans lyksalige smil, da han ser hende og hendes kraftige og erotiske udstråling. ”Du ser fantastisk ud – lige til at spise”, siger han, da han kommer hen til hende og giver hende et kys. ”Tak min lille skat og i lige måde” replicerer hun, mens hun knapper hans skjorte helt åben og giver ham et dybt og inderligt kys.

”Du må gerne servere for mig og os nu”, siger hun, mens hun med spredte ben sætter sig på en stol ved bordet og lægger rebene skødesløst på bordet, der udover service også prydes af forskellige sexlegesager. De sidder begge tændte og spiser – akkompagneret af de liderlige lyde fra de forskellige skærme. Hun ved, at han fra sin position kan se hendes næsten blottede fisse og den indbydende revne, og tanken tænder hende, så den langsomt glinser af hendes safter. Det lykkes dem trods de erotiske omgivelser trods alt at holde en samtale kørende – dog hele tiden med tankerne hos dem begge, om det, der venter…

Da de er færdige med at spise beder hun ham rydde af, mens hun sætter sig på bordet og med en lille vibrator begynder at cirkle omkring sin revne – både for at pirre sig selv og hendes mand. I de bløde bukser kan det tydeligt ses, at han tændes ved hendes leg, og hun rykker røven længere frem, så begge hendes huller står frit tilgængelige, mens hun fortsat leger udenpå sin nu drivvåde fisse. ”Kom herhen og slik mig til en dejlig orgasme” siger hun, og han adlyder med glæde hendes bud. Han bøjer sig ned til hendes blottede skød og med en bred tunge slubrer han hendes safter. Han gør tungen hårdere og cirkler omkring hendes hævede elskovsknop, hvilket får hende til at ånde tungt af liderlighed. De stirrer hinanden i øjnene, og hun ser i hans sin egen liderlighed spejlet, hvilket får hende endnu mere ophidset. ”Læg dig på bordet” siger hun, og liggende får han hendes fisse udover hans ansigt. Han slikker begærligt og i højt tempo, mens hun nærmest maser sit underliv rundt i hans ansigt. Hun hulker, skriger af den liderlighed, som har ligget og ulmet hele dagen og kommer i et brag af en orgasme, hvor hun mærker safterne pible ud af hende, og stønnende befaler hun ham at blive liggende og slikke hende ren. Hans fine habitbukser er spændt til bristepunktet, og hun kan mærke på hans tunge åndedræt i omkring sit underliv, at han også er ophidset.

Da hun er slikket ren, beder hun ham om at gå ind i stuen, hvor der er et inferno af nøgne mennesker, der alle dyrker sex, og deres liderlige skrig og lyde bølger ud fra skærmene. ”Sæt dig her”, siger hun, efter hun sammen med våde kys har taget tøjet af ham, så hans stive lem er ude i det fri. Hun kan se, at hans pikhoved glinser af safter – et sikkert tegn på, at han er mere end tændt. Da han har sat sig, binder hun hans arme fast til siderne, trækker ham frem, så han halvtliggende også får bundet sine ben, så hans pik, nosser og røv nu er fuldstændig frie og uden beskyttelse. Hun fjerner sig fra ham, selvom han næsten tryglende beder hende blive og slikke ham, som den frække tøs, som hun er. Og hun har lyst, men fastholder overfor sig selv, at det i aften er hende, som bestemmer slagets gang. Noget som hun netop i dag har lyst til, og som hun ved tænder ham. Hun tænder kameraet, så han ses lidt fra siden bagfra, og hun kommer i centrum, da hun står et par meter fra ham på den madras, som hun tidligere har lagt frem. Hun tager et rødt bånd frem og binder om hans stive pik og fortæller, at hun jo regner med at få en gave senere, men han må sørge for, at han ikke forhindrer dette ved at komme før, hun vil have det. Hun binder det lidt stramt, så hans blodårer træder tydeligere frem, og han fortæller hende i en byge af frække og beskidte ord, hvor lækker og fræk hun er. Dette tænder hende yderligere, hvilket han udmærket ved, og hun forsvinder for en stund og kommer tilbage med alle deres legesager.

Hun giver sig god tid, mens hun tager et stykke tøj af ad gangen, hele tiden vier hun sin interesse og fingre på sine erogene zoner; kører hen ad sin lænd, rører og krammer sine baller, krammer sine stadig indhyllede bryster, kører fingrene let op ad sine inderlår, hvor fingrenes leg på netstømperne og den bare hud ophidser hende. Han ledsager hendes pirrende leg med sig selv med frække og beskidte ord, der normalt får hende til at blive vild, men denne aften holder hun igen og mærker, hvordan dette tænder hende yderligere. Hans pik er efterhånden ved at koge over af safter, og inden hun tager fat på legesagerne går hun over og tager safterne fra hans pik og en efter en fører ind i hans mund, så han også smager sine safter, som hun nyder at smage sine. Han sutter begærligt hendes fingre, mens hun fortæller ham, hvor liderlig og fræk han er.

Hun forlader ham igen og tager den store sorte dildo frem, slikker på den og fører den lige så stille ind i sin drivvåde fisse. Hun fører den langsomt ind og ud – for hver gang dybere ind, så den næsten rammer hendes livmoderhals, mens hun stønnende fortæller ham, hvor lækkert det er at mærke den store sorte pik i sin fisse. Hans øjne er ved at spise hende, og han stønner lykkeligt, mens han fortæller hende, at hun er det bedste, som er sket i hans liv. På randen til en orgasme tager hun den dejlig store, sorte pik ud, tager en lille buttplug og en pisk med og nærmer sig ham. Hans øjne er overraskede, men alligevel forventningsfulde, og da hun fører buttpluggen ind i hans røv, efter hun har vædet den med sine safter, vokser hans pik yderligere. ”Slik den sorte pik ren” befaler hun, mens hun fører den langt ind i hans mund.

Da den er ren, lader hun pisken kæle for hans brystvorter, inderlår og hans pik, mens hun fortæller ham, hvor slem en fyr, han er. Pludselig slår hun ham hårdt, både på maven, på inderlårene og på hans pik, og hans reaktion er heldigvis positiv, selvom han klager sig lidt, da der igen pibler presperm frem på hans pikhoved. Hun nyder det, mærker hvordan det at være i fuld kontrol og bundhamrende liderlig er fantastisk. Han ruller med øjnene, og hun kan se på ham, at han er tæt på at sprøjte. Det er alt for tidligt siger hun, henter en isterning, som hun kører over hans brystvorter og lader dråberne løbe ned af hans mave. Hun tager den i munden og begynder at slikke hans pik, hvilket får ham til at holde igen, men stadig fastholde sin efterhånden kolonorme størrelse. Da han er faldet til ro, forlader hun ham igen, kører sin allerstørste dildo ind i sin fisse og knepper hæmningsløst sig selv, indtil hun skrigende får din anden orgasme, der har været udsat så længe, hvilket forstærker kraften på den imens han med en stemme fuld af liderlighed fortæller, hvor dejlig en fræk lille tøs hun er, og dette forstærker hendes fantastiske orgasme.

Efter hun er kommet til sig selv, retter hun sin opmærksomhed mod ham, og millimeter fra hans krop fører hun en analkæde op i sin stramme røv, mens de frække ord fyger gennem luften mellem dem. Samtidig dermed tager hun en vibrator og fører op i sin syndige, liderlige fisse, som hun langsomt knepper sig selv med bagfra. Således fyldt ud i begge huller kysser hun ham grådigt, mens hun med sin frie hånd stimulerer hans hul med buttpluggen. Han stønner af liderlighed ligesom hun og tigger og trygler om, at han må kneppe hende og sprøjte al sin kærlighed op i hende. Hun smiler og lader sig langsomt falde nedover hans stive pik, der strammer i hendes, i forvejen, fyldte fisse.

Centimeter for centimeter kommer han længere og længere op i hende, og da han er helt i bund roterer hun med sit underliv, så hun mærke pikken, vibratoren og kæden fylde hende til bristepunktet. Følelsen er fantastisk, og hun fortsætter med i langsomt tempo at kneppe sig selv med vibratoren, mens hun med den anden hånd tager om hans nakke, så de sidder tæt omslyngede i deres fælles ekstase. ”Knep mig, rid mig, så du sprøjter udover mig”, stønner han, og hun er så klar som aldrig før. Fuldstændig fyldt, både af pikke og af et dyrisk, lidenskabeligt begær rider hun ham, mens de begge stønner og skriger uartikulerede lyde ud. ”Sprøjt min fisse fuld af din sperm”, råber hun, mens hun rider ham vildt og fuldstændig uden hæmninger. Få sekunder kommer de begge i en langvarig og nærmest uendelig orgasme, hvor de begge mærker, hvordan hinandens elskovsvæsker strømmer mod hinanden i hendes drivvåde indre.

Hun stiger af ham, befrier ham for buttpluggen og rebene, men inden lader hun sin fisse omslutte hans mund og befaler ham at slikke hende ren. Lettere modvilligt gør han det, og hun fornemmer, hvordan deres elskovsvæsker i en sælsom blanding flyder fra hendes fyldte fisse ned i hans mund. Hun slutter med at kysse ham inderligt som et tegn på deres kærlighed, men også som et tegn på, at de igen er ligeværdige, da de så begge får smagen af hinandens elskovsvæsker i deres munde.

En oplevelse, som de sent vil glemme, og som nemt kunne forestilles gentaget en anden gang….

Skrevet af Mister Mister

Published On: marts 23rd, 2011Categories: sex6 Comments on Et øjeblik med liderlighed overaltLast Updated: maj 11th, 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex