Iiiiih endnu et skænderi! Det er da utroligt at vi ikke bare kan enes om tingene. Alle andres forhold virker altid så uproblematiske, tænkte Maria efter endnu et skænderi med Thomas hele morgenen. Det var som om de var kørt fast. Da de var nyforelskede, kunne de grine af alting, som f.eks. at han glemte at slå toiletbrættet ned. Nu irriterede alle de småting hende ekstremt.

 

Måske var deres kærlighed bare ovre, 7 år var også lang tid. Hun havde altid troet at hun skulle ende sine dage med Thomas, men måske stopper kærligheden bare for nogle mennesker? Hun savnede de små ting, der før i tiden piftede deres forhold op – ligge i sengen sammen hele søndagen, hive ham ud af badet og forkæle ham. Lige nu kunne hun ikke engang huske, hvornår hun sidst havde taget sexet undertøj på for hans skyld. Før i tiden kunne hun mærke en varme stige i hendes underliv, bare han kyssede hende dybt – nu tog hun sig selv i at fantasere om andre, når hun engang imellem legede med sig selv, når Thomas kom sent hjem.

 

Hun rystede på hovedet for at få alle de negative tanker væk. Hun vidste inderst inde, at hun elskede Thomas højere end nogen anden, og bare tanken om at skulle undvære ham gav hende knuder i maven. Der må gøres noget, tænkte hun. Måske en rejse? Åh Paris i foråret. Eller Venedig…

 

Hun blev brat revet ud af sin drømmeverden, da hendes sekretær bankede på døren og spurgte, hvornår hun ville gå til pause.

“Jeg går ud og spiser idag, Teresa” sagde Maria, hun trængte til at komme lidt ud og få noget luft.

 

Efter at have spist lidt, gik Maria rundt og så på butiksvinduer. Hun opdagede, at der var udsalg i hendes ynglings undertøjsbutik, “Aaagh, jeg kan godt lige hurtigt gå ind”, tænkte hun.

 

Hun fandt hurtigt noget lækkert undertøj og gik ind i prøverummet. Mens hun stod og prøvede den nye bh, begyndte hun at høre lyde fra prøverummet ved siden af. Det lød som nogle der kyssede heftigt. Maria prøvede at ignorere det og begyndte at studere sit spejlbillede.

 

Kyssene inde ved siden af blev heftigere, og der begyndte at komme små suk og stønnen. Maria kunne mærke varmen stige op i hendes underliv, det tændte hende at vide og høre fremmede have sex så tæt på hende. Det virkede så forbudt og frækt på samme tid.

Hun var nødt til at se, hvem de fremmede var, bare lige et hurtigt kig. Hun skubbede gardinet en lille smule væk og så dem.

 

Et ungt par, måske i midten af 20´erne. Manden flot markeret, glinserne af sved på overkroppen, flotte blå øjne og kort lyst hår. Han stod bagi en flot ung pige. Halv langt brunt hår og brune øjne og flotte bryster, der hoppede, når han stødte hans pik ind i hende. De havde stillet sig med hovedet mod spejlet så han rigtigt kunne se hende, mens han tog hende.

 

Maria kunne mærke, hvor våd hun blev mellem benene og måtte bide sig selv i læben for ikke at komme til at sige noget. Hun var så optaget, at hun ikke engang opdagede, at manden kiggede på hende. “Hej”, sagde han og smilte som om det var helt normalt. Pigen kiggede op og så Maria. “Kom og leg med os smukke”, sagde hun og rejste sig op. Hun tog Marias hånd og trak hende ind.

 

Maria havde aldrig gjort noget lignende før, men hun kunne ikke få sig selv til at sige nej og gå, det var som om hun var i trance. Hun stillede sig i midten af parret og mærkede deres hænder, der begyndte at vandre på hendes krop. Manden begyndte at kysse hende ned af nakken, mens han masserede hendes hårde bryster, Maria sukkede og nød det. Pigen havde lagt sig ned på knæ og var begyndt at kysse hende op af inderlårerne.

 

Maria kune ikke holde sine støn tilbage mere. Pigen var nået til Maria´s g-streng nu og kyssede den udenpå. Maria havde lyst til at flå dem af og mærke pigens læber mod sin hud. Pigen trak Marias g-streng ned, som havde hun læst Marias tanker. Hun spredte Marias ben og begyndte at slikke hende. Det føltes som et stød i Marias krop, da hun mærkede hendes tunge, det var fantastisk.

 

Manden var også begyndt at arbejde sig ned af Marias krop, hans hænder legede med Marias baller. De satte Maria på en stol i hjørnet og kærtegnede hendes krop og legede med hendes bryster. Manden lagde sig ned, mens pigen satte sig på ham og gled ned over hans store stive pik.

 

Maria begyndte at lege med sig selv, mens hun så pigen ride ham hårdere og hårdere. Hun kunne se, hvor hårdt pigen red ham, og at hun nød at han fyldte hende helt ud. Pigen satte sig ned mellem mandens ben og tog hans pik i munden. Maria kunne se, hvor meget manden nød det, og at han måtte bide sig selv hårdt i læben for at undgå et kæmpe brøl, da han kom.

 

Pigen vendte sig mod Maria, spredte Marias ben og kyssede hende op af inderlårende igen, stak forsigtigt 2 fingre ind. Maria smed hovedet tilbage og nød det. Fingrene begyndte at bevæge sig hurtigere og stødte hårdere op i Maria. Pigen fandt hurtigt Marias g-punkt og tirrede hende ved at stoppe lige inden Maria kom. Hun skiftede med at lege med fingrene og tungen mellem Marias ben, mens manden legede med Marias bryster.

 

Da Maria kom føltes en kæmpe brand, der kunne mærkes i hele kroppen. Hun kastede hovedet bagover og kunne ikke stoppe hendes skrig. Hendes hjerte bankede løst i brystet, og hun opdagede, at hun var helt forpustet. Parret smilte til hende og hjalp hende med at komme op og stå. De tog deres tøj på og kyssede hende farvel.

 

Maria stod tilbage alene i prøverummet og prøvede at forstå, hvad der lige var sket. Hun havde aldrig i sin vildeste fantasi troet,, at hun ville gøre sådan noget.  Mens hun stod og tænkte blev gardinet taget lidt til side og pigen kom ind og gav hende en seddel med deres tlf nr på og sagde med et smil, at Maria jo kunne ringe, hvis hun fik lyst.

 

Da hun var gået, stod Maria og kiggede på sedlen og smilede for sig selv. Nu vidste hun, hvad hun skulle gøre for at pifte hendes og Thomas forhold op igen. Hvem behøver at tage til udlandet, når der findes eventyr i ens egen by….

 

Skrevet af Christine

Published On: juli 1st, 2010Categories: gruppesex, utroskab3 Comments on Et uforglemmeligt mødeLast Updated: juli 9th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...