For en del år siden skulle mine forældre på en chartertur til Kreta og eftersom jeg var fyldt 18 år, var der andre ting jeg hellere gad at lave den sommer. Jeg havde håbet at kunne få huset for mig selv i 14 dage, men min snarrådige mor fik hurtigt arrangeret, at jeg skulle hjælpe til på min onkel og tantes lille feriested ved Limfjorden.

På togstationen blev jeg hentet af min tante og min 19 årige kusine Marie. Marie var ligesom min tante en høj flot pige med meget langt lyst hår. Hun stod i en kort kjole med en hvid skjorte og tennisko på – og lignede mest af alt een som lige kom fra tennisbanen af. Sommervarmen lå som en tyk dyne over den lille søvnige jydske ferieby. På det lille hotel, som nærmest var en bondegård omdannet til bed and breakfast, blev jeg sat ind i de daglige pligter. Jeg skulle egentlig ikke gøre så meget og min kusine satte mig hurtigt ind i rutinerne.

Da hun skulle vise hvordan man redte sengene, stod vi inde i det fjerneste værelse. Med ryggen til mig strakte hun sig ind over sengen for at fastgøre lagenerne i hjørnerne på madrassen. Hendes dejlige røv kom til syne i den korte kjole og jeg kunne se de hvide trusser og lige skimte en dejlige venusbule mellem hendes ben. Som 18 årig skulle der ikke meget til for at blive begejstret og jeg havde mit besvær med at skjule min egen bule i bukserne. Marie og jeg kom tæt på hinanden den sommer og vi brugte meget tid på at gå til stranden. Jeg elskede at ligge i solen og stjæle mig til at se hendes krop når hun selv lå og slikkede solskin med de lukkede øjne. Hendes fast flotte ungpigebryster sås tydeligt i badedragten og når hun havde den hvide dragt på kunne jeg se omridset af hendes brystvorter gennem stoffet. Og endnu frækkere var det når hun lige havde været i vandet, hvor hendes venusbjerg viste sig tydeligt og omridset af hendes revne og hendes kønshår aftegnede sig.

I slutningen af ferie ankom et turistpar og indlogerede sig. Marie og jeg stod i receptionen og talte, da de kom ind af døren. Kvinden var en svensk lys kvinde i starten af 30erne og manden var en meget høj flot lidt yngre mulat, der viste sig at spille basket i Euroligaen. De havde mødt hinanden under en ferierejse og nu skulle de udforske feriedanmark inden han skulle præsenteres for hendes familie i Sverige. De fik nøglerne til det bedste af værelserne, annekset, med de store panoramavinduer ud mod stranden. Min kusine fnisede efter at parret havde fået deres værelsesnøgler og sagde “Så du ham den lækre? Lagde du mærke til noget specielt ved ham?”. Jeg havde ikke set så meget på ham, men mere hans frodige skandinaviske kæreste med de brede hofter og den lyse hud. “Han havde den største bule i bukserne jeg nogensinde havde set!”. Marie var fuldstændigt flad af grin og stod og viste med fagter, hvor lang den måtte være.

Vi talte meget om parret den dag og da mørket faldt på, besluttede vi os til at se lidt nærmere på turistparret. Marie havde åbenbart prøvet det før, så hun tog resolut nogle lagner fra lageret, så vi havde et alibi hvis det skulle gå galt. I mørket nærmede vi os annekset og så til vores ærgrelse at du havde trukket de store gardiner for panomramavinduer. Men fra et af de andre vinduer på anneksets side kunne vi se direkte ind i stuen. Vi skulle bare lige stå midt inde i et buskads. Vi kom tæt på vinduet og da vi kiggede ind af vinduet fik vi begge en overraskelse. Den svenske kvinde sad på sine knæ midt i stuen, nøgen, frodig og i hendes hænder holdt hun sin kærestes kæmpestore pik. Hun skulle lige til at begynde at sutte på den. Marie gispede og var ved at gå da jeg holdt hende fast. Hun blev et øjeblik nervøs, men besluttede sig for at blive stående med mig.

Jeg kiggede mest på den svenske kvinde og hendes lyse hud. Maries øjne var klistret til den store pik og hun blev ret stille. Da et tidspunkt løftede den mørke mand sin kæreste op på spisebordet, hvor hun lagde en dyne under sig. Jeg så hvordan hendes trimmede fisse lå helt åben og parat til at modtage den store sorte pik som strittede lige ud i luften. Marie stod uroligt i buskadset og da jeg kiggede på hende kunne jeg se, at hun stod op og krydsede sine ben og rykkede lidt frem og tilbage. “Hvad laver du?” spurgte jeg og Marie blev lidt flov. Hun tog min hånd og førte den ned til hendes trusser under kjolen. Jeg blev overrasket over hvad Marie var i gang med og lagde mine hånd på den bule jeg nysgerrigt havde set adskillige gang på ferien.

Inden i stuen så vi begge den mørke mands store tykke pik, der langsomt trængte op i den lyse fisse. Hans pik lignede nærmest en arm på afstand og kvindens lukkede øjne og åbne mund bevidnede om hendes liderlighed. Vi kunne ikke høre noget gennem de tykke ruder, så det var tydeligt for mig at kunne høre Maries vejrtrækning. Marie var meget tændt af scenariet inde i stuen, så hun trak sine trusser ned til knæene og spredte let sin ben. Jeg kunne høre at hun rørte ved sig selv og jeg kunne også høre de små sjask, da hun selv stak en finger op i sig selv. Varmen i mit hoved gjorde mig ør og let på samme tid. Jeg prøvede at tage Marie på hendes dejlige røv og kunne mærke vibrationerne fra hendes onani gennem kroppen. Hun stønnede lidt med lukket mund medens hun bed sig i læben. Hendes øjne stirrede på det kneppende par i stuen.

Den svenske kvinde havde trukket sine ben og så hendes kærestes pik kunne trænge i bund. Da hendes tykke pik var i bund, var der stadig adskillige centimeter tilbage. Så lang var hans pik. Maries onani bestod i at hun skiftevis kørte sin fingre henover hendes klit og bagefter stak hun en finger op i sig selv. Jeg bevægede min hånd fra hendes røv og prøvede at stikke en finger op i Marie. Marie struttede med røven så jeg bedre kunne komme til med min finger. Hun var sjaskvåd og stram. Hendes lår sitrede allerede. Hendes akavede positur gjorde hende utålmodig og samtidig stod hun klisteret til vinduet – paralyseret af hvad som der foregik på den anden side af ruden. Den store tykke pik gled nu ud og ind i den svenske kvinde og hun hjalp selv til med hendes fingre, så selvom scenen var lydløs kunne vi næsten fornemme kvindens stønnen. Hendes bryster dansede på hendes brystkasse hver han hamrede sin pik i bund…næsten i bund.

Marie stønnede indædte og mumlede omtåget at jeg skulle stikke 2 fingre op i hende. Mine fingre gled op i Marie hvis fisse var plaskvåd og mine fingre blev ligeså. Marie løftede hendes ene ben og placerede hendes fod på en gren i buskadset. Jeg havde nu fri adgang til hendes våde hul og lydene fra hendes fisse blandet med hendes stønnen, fik mig hurtigt til at tage min pik ud af mine bukser. Jeg havde aldrig været sammen med en pige før og den nye følelse af Maries lille våde varme fisse, der trinvist blev indtaget af min strittende pik – først pikhovedet og til sidst hele min pik. Marie kom med det samme og hun fjernede hovedet fra vinduet og koncentrerede sig om sin egen orgasme. Hendes muskler i skeden strammede omkring min pik og det tog mig ikke mange bevægelser førend jeg selv kom. Fuldstændig ør og desorienteret pumpede min pik automatisk min sæd op i Maries lille hul. Hun smilede og stak en hånd ned i skridtet på sig selv og smurte et par fingre ind i vores sammenblandede safter, og smagte på det.
Inde i stuen var parret stadig i gang og vi nåede lige at se han trak sin kæmpe sorte pik ud af den skælvende svenske kvinde og sprøjte på hendes smukke bryster og hals.

Marie tog min hånd og vi listede tilbage til hovedhuset for at gå i seng. Vi var oppe de meste af natten. Jeg havde listet mig ind på Maries værelse forbi min tante og onkels soveværelse. Marie var hoppet i en natkjole og sad smuk og lækker og talte om parret i annekset. På et tidspunkt havde hun talt sig så varm at hun indvilligede i at onanere foran mig. Hun havde selv prøvet at være sammen med nogle ældre fyre og hun beskrev hvordan én havde slikket hende i lang tid og hvordan han gjorde det godt. Marie spredte sine skamlæber og viste mig sin lille lyserød kilder. Hun ville skiftevis slikkes direkte på den og uden om den. Hun var blevet våd igen og jeg fik også lov til at stikke mine fingre op i hende. Jeg kombinerede min slikning og min fingerknepning og jeg prøvede med 3 fingre for at Marie også skulle mærke hvordan det var med noget stort oppe i sig. Maries hoved virrede fra side til side og hendes lår sitrede hver gang jeg strejfede hendes klit med min tunge. Min fingre snurrede og jeg begyndte hidsigt at køre dem op i hende.

Nu sjakskede det fra Marie og hun stønnede næsten for højt…og kom. Hun lagde sig på siden og hev efter vejret. Efter et stykke tid var turen kommet til mig og jeg lagde mig på ryggen, så Marie kun give min pik en tur med hendes hænder. Hun fik også instruktioner men kunne slet ikke holde det tempo jeg plejede at spille pik. Den langsomme behandling af hendes fingre var ikke nok og Marie løftede op i natkjolen så jeg kunne se den lille lyse fisse med de opsvulmede skamlæber. Hun gled ned over min pik og begyndte at ride mig medens jeg holdte under hendes røv. Den stramme våde behandling fik det til at snurre i min stramme pung og kort tid efter sprøjtede jeg min kusine fuld af min sæd, der langsomt dryppede tilbage på mit maveskind. De resterende dage gik med at udspionere det fremmede pars seksuelle udskejelser, hvor Marie og jeg hver nat gik op på værelset for at gentage og praktisere alt det vi havde set.

Marie og jeg skrev flittigt breve sammen i årene efter. Turistparret vendte tilbage flere år i træk og en sommeraften var Marie blevet overrasket af den svenske kvinde, som havde spottet Marie gennem glasset. det var endt med at Marie havde undskyldt overfor parret og fortalt om den systematiske udspionering der også omfattede mig. Til sidst var det endt med at parret havde forført min kære kusine og hun havde fået det som hun længe havde drømt om – at få fyldt sit lille sultne hul ud med den store tykke mørke pik!

Skrevet af Midtermanden

Published On: november 3rd, 2013Categories: Uncategorized6 Comments on Ferie-spionagen med min kusineLast Updated: november 3rd, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...