Sommeren var over os, som vi længe havde ventet på. Heldigvis havde vi stadig en uges ferie tilbage til at nyde at sommeren endelig var kommet. De foregående to uger af ferien var forsvundet utrolig hurtigt og der havde var fuld drøn på, så vi havde besluttet at den sidste uge skulle stå på total afslapning – kun os to. Så vi sov længe og vågnede op af den nærmest brændende varme og med solen skinnende ind af vinduet. Det måtte bestemt udnyttes og derfor aftalte vi at tage til stranden efter morgenmad og et fælles bad.
 
Og hvilket bad det blev – vi var vist begge allerede blevet lidt liderlige af varmen, og det var svært at holde hænderne fra hinanden. Vi havde ingen planer for strandturen andet end at vi skulle ud og bade og få noget sol på kroppen, så derfor lader vi os rive med af stemningen og jeg tager sæben frem og begynder at sæbe ham ind på ryggen. Langsomt bevæger jeg mig nedad og efter at have gramset godt på den dejlige røv, beder jeg ham om at vende sig om. Det havde han på forhånd gennemskuet ville være mit næste træk, så han har også fundet sæbe frem og så snart han vender sig begynder han at sæbe mine bryster ind. Jeg kan ikke modstå fristelsen og griber derfor fat i hans stive pik. Til at starte med nusser jeg blot langsomt først hans pik og siden da hans boller, hvorefter jeg vender tilbage til pikken. Sæben giver ham en skøn nydelse, idet jeg øger tempoet. Hans fingre har samtidig fundet vej til deres rette plads. Kombinationen af at give hinanden nydelse, at se hinandens nøgne kroppe hvor vandet løber ned ad, og have et meget lidenskabeligt kys, gør at tiden nærmest går i stå. Og der går ikke mange minutter før vi begge giver os hen i en fantastisk orgasme, som tager os begge til himmels.
 
Fuldstændig afslappet og storsmilende smutter vi ud til bilen med alt udstyret til en hyggelig stranddag. Fra os af er der et stykke kørsel til stranden, og vores samtale drejer sig ind på begivenheden i badet og over til en samtale om fantasier. Vi snakker om de fantasier, som vi tidligere har fortalt hinanden, men undersøger også om nogen af os har fået nogle nye lyster. Sådan en samtale er jo altid enormt pirrende og sjovt nok har vi begge tænkt tanken om at tage sexlivet med udenfor hjemmet. Vi bliver enige om at vi meget snart skal prøve at lade os rive med af stemningen når vi er ude at køre, og så finde den nærmeste skov. Selvfølgelig et sted lidt væk fra vejen, men det at der er en risiko for at blive opdaget tænder os begge.
 
Med den tanke i vores hoveder ankommer vi til stranden. Rigtig mange andre har fået samme idé om at tage til stranden, så vi kører lidt længere hen ad stranden og finder et sted, som ikke er nær så overfyldt. Vi starter med at finde vores tæppe frem og lægger os ned og lader solen varme vores halvnøgne kroppe. Vi har hver især læsestof og sådanne ting med til at holde os beskæftiget, men vi kan ikke rigtig slippe samtalen om fantasierne og sex sådan helt generelt.
 
Efter et par timers snak om alt fra vores vildeste fantasier til vores første sex og over til hvordan det er nu, har både solen og samtalen gjort os meget varme. Vi beslutter os for at hoppe i vandet. Den isende fornemmelse går igennem kroppen, da jeg rammer vandet, og søger hurtigt over til ham – måske i et håb om varme. Han ønsker dog at drille mig, så han griber fat i mig, men kaster mig så under det kolde vand igen. Efter en lang og udmattende kamp i vandet finder vi ind til hinanden. Han holder mig helt tæt ind til sig. Under vandet tillader vi os at røre lidt ved hinanden. Der er stadig mange mennesker på stranden, og vi ønsker ikke at gøre nogen forlegne, så derfor holder vi os til en smule pilleri under vandet. Der skal dog ikke gå stadig længe før jeg kan mærke hans pik vokse, og lader ham vide at jeg er mindst ligeså tændt som ham. Straks forsvandt han ned under vandet – jeg forstod ikke rigtig hvad han ville, men pludselig mærker jeg hans tunge kæle for min klit. Det føltes så umådeligt skønt med skiftevis hans tunge og så at kunne mærke vandet strømme forbi. Han kom til overfladen igen, og løftede mig op så jeg sad med mine ben rundt om hans krop, hvorefter vi delte et meget langt og frækt kys. Pludselig slog det os begge hvor vi egentlig befandt os, og lidt ramt af flovhed skyndte vi os op fra vandet igen.
 
Efter solen igen havde tørret vores kroppe var eftermiddagen efterhånden gået. Vi havde egentlig ingen planer for aftenen, så vi besluttede os for at blive. Egentlig håbede vi nok begge på snart at blive alene på stranden, men det ved vi godt ikke sker lige med det samme. Min kæreste spørger mig om jeg ikke vil blive liggende og læse lidt, mens han kører ind til byen for at handle lidt aftensmad og sådan. Det lød rigtig dejligt, så jeg takkede ja til tilbuddet. Mens han er væk mærker jeg virkelig hvor liderlig jeg er blevet af dagen, og at jeg har sindssygt meget lyst til sex med ham. Jeg ringer til ham for at spørge om vi ikke bare skal tage direkte hjem i sengen, men han afviser og siger at jeg bare skal vente og at han kommer tilbage lige om lidt.
 
Han kører ind på græsset og holder tæt på vores plads. Jeg løber op til ham og kysser ham. Han har købt pizza med og har en indkøbspose med ned til vores plads. Han ville ikke vise mig hvad der var i posen, men sagde at det var til senere. Vi nød maden og hinandens selskab på en dag, hvor jeg virkelig følte vi havde fået nydt vores ferie. Efter maden var stranden efterhånden ved at være tømt for menneske – alligevel var vi stadig ikke de eneste. Vi tillod os at ligge helt tæt og kysse, stadig blot iført vores badetøj, så der skulle ikke bruges lang tid for at komme videre hvis vi pludselig blev alene.
 
Efter noget tid vil han vise mig hvad han har købt – og hvilken lækker overraskelse. Med sig har han friske, saftige jordbær og vinduer, og ikke mindst en flaske champagne med den begrundelse at han vil vise mig hvor meget han elsker mig. Det var bare så romantisk. Vi nød hinandens samvær i solens nedgang, og besluttede os for at gå ud og bade igen. Efter lidt leg, hvor vi ganske tilfældigt får rørt lidt ved hinanden opdager vi at vi er alene på stranden. Straks kan jeg se liderligheden i hans øjne og jeg er sikker på at han kunne se det samme i mine, for pludselig står vi helt tæt og kysser meget lidenskabeligt. Jeg trækker ned i hans shorts og smider dem op på badebroen. Endelig kan jeg mærke hans stive pik i mine hænder igen. Han nyder det, men føler sig lidt snydt så han klæder også mig af.
 
Nøgenbadning er en realitet og vi nyder det i fulde drag. Vi kan komme til at røre hinanden overalt, og risikoen for at blive opdaget føles enormt pirrende. På en eller anden måde føles det konstant som om der er nogen der kigger på os, men vi er langt væk i hinanden, så det påvirker os overhovedet ikke. Et kys bliver til mere. Jeg kan mærke hans hænder bevæge sig rundt på min krop og holder bestemt heller ikke mine hænder tilbage fra at mærke hans frække krop. Han presser mig indtil ham og kysser mig inderligt, og imens han beder mig hoppe op og sidde på ham som tidligere, mærker jeg ham presse sin pik op i mig. Følelsen som jeg har hungret efter hele dagen! Vandet gør det let for ham at bevæge hans pik i et stigende tempo ud og ind af min fisse, som man på flere måder må sige er meget våd. Jeg læner mig tilbage og nærmest flyder på vandet, mens han står oprejst og kan ligeså let trække i mine ben. Hans meget stive pik hamrer ud og ind af min fisse, og vandet gør det så let at han faktisk kun behøver en hånd til at bevare rytmen. Til min glæde placerer han den anden hånd på min klit, og nusser den i cirkler. Jeg fortæller ham, hvor godt det føles, hvor frækt det er, og hvor meget jeg elsker ham. Enhver forbigående ville ikke kunne have undgået at hverken se os eller at høre os. Nydelsen er helt ubeskrivelig, og han behøver ikke at øge tempoet meget før han får mig ud i en helt speciel orgasme – en følelse af at man skal være stille for ikke at blive opdaget, men samtidig at være ved at sprænges fordi det er så utrolig dejligt. Og det at vi har bygget op til det hele dagen gør det umuligt for mig at holde orgasmen tilbage.
 
Derefter vender vi nøgne tilbage til vores sted på stranden, der er stadig ikke umiddelbart nogen at se og jeg føler en vild trang til at slikke ham. Jeg begynder ligeså blidt at slikke hans boller og efter en dejlig behandling af dem bevæger jeg mig op til selve pikken. En gang kører jeg langsomt hans pik så langt ind som muligt, hvorefter jeg tager den ud og kører den rundt om min mund. En skøn fornemmelse at kunne mærke ham rundt om hele munden også. Dernæst begynder jeg rigtigt at slikke ham og tager med min ene hånd fat om roden, mens jeg fortsat slikker ham. Min anden hånd nusser hans boller. Et par gange kommer han rigtig tæt på at komme, hvorefter jeg tager pikken ud af munden for at køre den rundt på læberne igen. Det tænder mig helt vildt at høre ham være så tæt på, og den tredje gang han er det vælger jeg at give ham en kort pause, hvor jeg kysser ham op ad kroppen til hans læber. Samtidig slipper jeg taget i pikken og sætter mig op på ham. Vi plejer virkelig begge at nyde en lille ridetur fra min side af, og denne gang er ingen undtagelse. Hans hænder der blidt klemmer mine bryster og hele oplevelsen gør at der ikke går længe inden jeg kan ride mig selv til endnu en orgasme, samtidig med at jeg kan høre ham komme i en rigtig vild orgasme. Det er tydeligt at høre at det også er noget han har ventet på hele dagen. Vi lægger os ved siden af hinanden og nyder et skønt kys.
 
Da vi igen er kommet helt til os selv, pakker vi alt hvad vi efterhånden har fået samlet ved vores sted sammen, og begynder at køre tilbage. Vi skal dog ikke køre mange hundrede meter før vi ser en anden bil holde i vejkanten. Måske var vi alligevel ikke de eneste på stranden den aften, og uvisheden gør det bare endnu frækkere at tænke tilbage på.

Published On: september 30th, 2008Categories: sex1 Comment on FeriedagLast Updated: september 30th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex