Dette er en erotisk novelle i 6 kapitler – ét for hver dag i ferien. Novellen er baseret på fri fantasi og det er for hvert afsnit angivet hvem der fantaserer.

Dag 1

HENDE:

Vi var glade for at have taget en overnatning undervejs, for da vi ankom til vores bestemmelsesdestination var vi friske og blev fuldstændig overrumplet over stedets udsigt. Fra den fantastiske vestvendte terrasse var der frit udsyn over søen og de overfor liggende bjerge. Til venstre kunne man se over mod en nyrestaureret villa, som tilsyneladende også var beboet af lejere. De stod i hvert fald og udtrykte begejstring over den samme udsigt, som vi lige havde nydt. De virkede meget forelskede og glade og kunne slet ikke lade være med at kysse og kærtegne hinanden.  Det var dejligt inspirerende at se på for os, som selv satte pris på at nyde hinanden, og som havde glædet os til en kæresteferie. Vi fik hurtigt pakket ud og sat vores nyindkøbte proviant på plads. Som vi gik der og glædede os til en dejlig elskovsuge, aftalte vi nogle ”regler” for vores ferie:

  1. a. Vi skulle hver give den anden én udfordring om dagen
  2. b. Tagterrassen, hvor ingen kunne se os, skulle helt og holdent være nudiststed

Klokken var ved at nærme sig den tid, hvor det var tilladt at nyde dagens første glas vin, og vi tog en vinkøler og en kølig lokal rosévin med op på tagterrassen. Solen var stadig lige intens nok, så vi hjalp hinanden med at smøre vores nøgne kroppe ind i faktor 15. Solen, vinen og berøringen bidrog hurtigt til en ”lummer” stemning, og du bad mig gå nedenunder for at hente et kamera, vi kunne lege lidt med. Jeg tænkte, at jeg ville overraske dig lidt og tog kameraet med ud på badeværelset, hvor jeg ved hjælp af spejlet fik taget et par frække fotos. Nåede lige akkurat tilbage til tagterrassen, da det bankede på døren. Vi så på hinanden – ventede jo ikke ligefrem gæster – og var så absolut ikke klædt på til at modtage gæster. ”Dagens udfordring er, at du skal gå ned og åbne døren, som du er nu” sagde du prompte. Der var ikke så lang betænkningstid, og det fløj gennem mit hoved, at jeg jo ikke behøvede at tænke på andres mening her så langt væk hjemmefra. Nåede dog lige at gribe en vase med tørrede blomster, som jeg holdt foran mit skød, inden jeg åbnede døren.

”Undskyld at vi forstyrrer, men vi så jeres danske bil og tænkte, at I måske kan hjælpe os med at få forklaret udlejningsbureauet, at vi gerne vil blive en uge til … de taler udelukkende italiensk … og ….”

Naboen vi før havde set fra terrassen stoppede brat op og så forlegen ud, da det gik op for ham, at jeg ingenting havde på ”under blomsterne”.

”Det er i orden”, sagde jeg. ”Hvis du henter din kone herover, får jeg lige lidt tøj på, og så kan min kæreste og jeg sikkert hjælpe jer”.

Du stod grinende oppe på trappen og fulgte optrinnet, kastede en kjole ned til mig og tog selv et par shorts på.

Da vores naboer vendte tilbage, bød vi dem ud på den vestvendte terrasse. ”Her er meget smukt, men er udsigten ikke endnu bedre fra jeres tagterrasse?” spurgte kvinden. ”Jo, den er fantastisk, og hvis I får lov til at blive en uge til, kan det være, at I kommer til at se den” svarede du og blinkede frækt til mig.

En kort telefonsamtale senere var lejeperioden blevet forlænget, og vi bød på et glas vin for at fejre succesen.

Parret var fra Fyn. De havde været sammen i et års tid og var også af sted for at nyde hinanden og finde en helle uden at tænke på ”dine og mine børn”. Da de fortalte om deres overvejelser om at bygge et nyt hus, var det naturligt, at vi berettede om vores seneste år og om det hjem, det var lykkedes os at skabe.  Du kom til at tænke på, at vi jo lige havde taget en masse billeder af vores hus i forårsstemning, og rakte kameraet over til dem med en bemærkning om, at de jo bare kunne bladre rundt i billederne.  Det gik pludselig op for mig, at mine nyeste billeder jo lå først for i rækken – men for sent kunne jeg se – for Peter og Lene kiggede på hinanden og smilede. ”Vi har vist mødt et par, der er lige så glade for sex som os” sagde Lene.

Du sagde, at dét var vi i hvert fald – men var ikke klar over den rette sammenhæng, før jeg viste dig billederne.

Lene og Peter rejste sig, og Lene spurgte, om de måtte lave middag til os den følgende dag som en tak for hjælpen med lejligheden.

Så snart de var ude af døren, begyndte vi at grine, men du blev hurtigt alvorlig og sagde, at der sagtens kunne være potentiale for noget sjov med vores naboer, og spurgte, hvad jeg syntes om Lene. ”Det der først og fremmest falder mig ind, er at hun er tiltrækkende, fordi hun føler sig attrået og derfor sexet. Hun virker også fri og naturlig, og så er hun dejlig brun og lækker efter en uge i syden”.

Som så ofte før blev vi begge tændte af tanken om lidt pigesex, og jeg foreslog, at vi tog lidt lækkerier med op på tagterrassen for at nyde solen gå ned. Det var meget frækt at sidde nøgne i de sidste solrester og spise dejligt rustikt brød med diverse pestoer og tapanader til. I starten spiste vi pænt, men efterhånden brugte vi fingrene og smurte de lækre sager på hinandens krop for dernæst at slikke det af.  Du struttede af iver og lyst, og jeg kunne mærke det sitre i hele kroppen.  ”Jeg har lyst til at tage dig her på taget ”, sagde du, og stående i den nedadgående sol kunne jeg mærke dig sprøjte dybt ind i mig, mens du klemte hårdt om mine brystvorter. Det var en meget intens følelse, men jeg var stadig uforløst, så jeg gav dig din udfordring: ”Få mig til at komme – på den vestvendte terrasse”. Vi bevægede os nedenunder og ud på terrassen. Jeg tændte en række fyrfadlys, og skævede over mod Lene og Peter. De var tilsyneladende optaget af at studere et kort… Du bad mig lægge mig op på bordet og gav mig et håndklæde under hovedet. Det var meget frækt at ligge der og vide, at Lene og Peter blot behøvede at kigge op fra kortet. Da jeg samtidig kunne mærke dine hænder bevæge sig op ad mine inderlår og fornemme din ånde mod mit åbne skød, måtte jeg opgive at være stille. Jeg forsøgte at stoppe hjørnet af håndklædet i munden, men det var så pragtfuldt at mærke dine tunge, der legede med min perle. Du forsøgte nu med en finger at nå mit g-punkt, samtidig med at din tunge cirklede hurtigere og hurtigere, og jeg kom med et halvkvalt skrig ned i håndklædet.

Hold da op for en skøn første feriedag.

Skrevet af Parnr7

Published On: marts 13th, 2012Categories: sex1 Comment on FerienLast Updated: marts 13th, 2012
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...