Finanskrisen er over os, og den gav mig en oplevelse som jeg aldrig havde troet jeg skulle opleve end sige have lyst til.

Jeg er 35 år 170 høj med et ok udseende, lidt ekstra kilo godt fordelt på røv og bryst. Nok til at fyrene godt gider kigge selv om jeg ikke er helt ung længere.

Nå men jeg har arbejdet på kontor i et firma gennem mange år, og desværre måtte vi lukke grundet finans krisen.Jeg var gift men ingen børn, men samlivet var ikke længere så hot som for 10 år siden da vi blev gift, og efter jeg blev arbejdsløs i en længere periode, endte vi med at gå fra hinanden.

Derfor stod jeg nu alene, uden job i en lille lejlighed..

Til sidst måtte jeg sige ja til et job som sosu assitent, med tilknytning hos en privat samling ældre boliger. Jeg skulle bare gøre rent, sørge for indkøb tøj vask osv. den personlige rengøring klare de enten selv, ellers var der nogle andre der tog sig af den del.

Jobbet var “fint” stille og roligt, og beboerne var søde og de andre kollegaer lige så.

Hjemme skete der ikke rigtigt noget, ofte var jeg så træt at jeg bare spiste, klarede lidt huslige sysler og faldt i søvn foran fjerneren.

Men i sommerferien skete det som vendte op og ned på “alting”.

Jeg har altid godt kunne lide at klæde mig pænt, og om sommeren gik jeg altid i korte kjoler eller nederdele.Og denne dag var ingen undtagelse. Selv om jeg var blevet alene havde jeg ikke droppet at gå med det lidt frækkere undertøj, som min mand i sin tid havde købt til mig. Det fik mig til at føle mig godt tilpas, så derfor var jeg på denne varme sommer dag iført en let sommer kjole til lige over knæene, en lækker bh samt et par g-strengs trusser.

Planen for dagen var et jeg skulle ordne indkøb for en del beboere, og derfor regnede jeg bare med at jeg skulle tusse lidt rundt og nyde det gode vejr.

Men desværre var en af sygeplejskerne blevet syge, og jeg blev derfor sendt over til Jens for at hjælpe ham med at komme i tøjet.

Jeg havde godt mødt Jens nogle gange, en ældre herre omkring 75. Høj, med flot gråt hår. Helt sikkert en lækker mand i hans unge dage. Men de sidste par år var gået ud over hans ryg, og de fleste dage skulle han have hjælp til det meste.

Da jeg kom der over sad Jens på kanten af sengen, og hilste mig velkommen. Han sad i sin undertrøje og et par herre underbukser. Elastikken var blevet lidt slap og man kunne skimte hans mandom gennem buksebenet.

At dømme ud fra den smule jeg kunne se, så havde den helt sikkert gjort pigerne glad i sin tid. Den virkede “enorm” trods den bare “hang” der. Jeg dvælede måske lidt for længe ved synet, for Jens rømmede sig og spurgte om han kunne få en kop kaffe inden vi skulle i tøjet.

Hurtigt trak jeg mig ud i det lille køkken og fik sat en kande kaffe over. Jeg mærkede at jeg ikke helt kunne slippe synet af hans store pik. Varmen havde bredt sig til mit forsømte underliv, og jeg kunne mærke fugten trænge sig på.

Da kaffen var færdig, gik jeg ind med 2 kopper og satte mig på sengen ved siden af ham. Vi snakkede om løst og fast, og han var meget behagelig. Mit blik vandrede lidt for ofte mod hans skridt, og på et tidspunkt rettede han sig lidt og så kunne jeg næsten se den hele. Den så halv stiv ud, og meget stor.

Jeg tabte min kop i bar befippelse, og måtte skynde mig ud og finde noget at tørre op med. Der lå jeg så på knæ og tørrede kaffe op, uden at tænke på at min korte kjole sikkert afslørede mere end planlagt.

Tanken slog mig da jeg mærkede at en dråbe saft, løb fra min kusse forbi mine minimale trusser, og ned at låret.Jeg skulle lige til at vende mig, da jeg mærkede et par stærke hænder på min hofter.

Jeg stivnede, og anede ikke hvad jeg skulle gøre. Der lå jeg på alle 4, forand en mand der var 40 år ældre end mig.Min liderlighed havde overtaget, min kusse dunkede og sendte safter ned at mine lår i en lind strøm.

Jeg mærkede den ene hånd løfte min kjole og afsløre mine velformede baller, og mine nu gennemblødte trusser.En finger blev kørt hen over mit skød, og jeg mærkede at jeg var lige ved at komme. Så blev mine trusser trukket til side, og brutalt mosede han sit kæmpe lem op i min våde kusse.

Han var helt i bund, og jeg kunne mærke hvordan han ramte min livmoder hals… Så kom jeg… Min kusse krampede om hans fede pik, og jeg huggede min røv bagud mod ham. Jeg mærkede hvordan han gled helt op i min livmoder. så kom jeg igen.. Jeg har aldrig i mit liv haft så stor en pik oppe i mig. Igen og igen mærkede jeg hvordan min kusse bare klamrede sig til den tykke pæl som fyldte mit indre.

Da jeg igen kunne sanse lidt, mærkede jeg hvordan han begyndte at kneppe mig. Hans store tunge nosser klaskede mod min driv våde klit. Så kom der et smertens udbrud fra ham, og han trak sig ud. Jeg var skuffet, min kusse var sulten efter pik.

Jens’s ryg havde igen givet ham problemer. Jeg rejste mig på vaklende ben, og fik hjulpet ham op i sengen.Der fik jeg syn for sagen.. Han pik stod stiv som en teenage drengs, omkring 25 cm i længden, og med et pikhoved så stort som en manderin.

Jeg måtte have mere… Jeg kastede mig nærmest over den, så snart han lå på ryggen. Med begge hænder placeret på skaftet, fik jeg med møje og besvær gabt så meget over den at jeg kunne få den ind i munden. Åh hvilken herlig pik.. Jeg slikkede og sugede og legede til jeg kunne fornemme han slappede af..

Så kunne jeg også fornemme at han nosser trak sig sammen til den store finale.. Men min kusse ville have mere…

Jeg stoppede mit sutteri, trak min kjole op over hovedet og løsnede min bh… Med mine tunge bryster fri fra deres “fængsel” kravlede jeg op og satte mig over skrevs på ham.

Jeg kiggede lideligt på ham, mens jeg med min ene hånd greb om hans stadig stive pik, og satte den mod min kusse.Da jeg mærkede hovedet, bane sig vej mellem mine skam læber. Lukkede jeg øjenene og lod mig glide ned over pikken med al min vægt.

Igen blev jeg spiddet fuldstændigt, min kusse var fyldt til briste punktet. Min hjerne slog fra og så mærkede jeg Jens kærtegne mine bryster. Jeg lænede mig frem efter og begyndte et sindsygt ridt, mine bryster blev nu taget under hård og kærligt behandling.

Jens begyndte at bide og slikke mine brystvorter, han hev i dem og nev samtidig med at tog fat i mine baller.Sammen klaskede vi min kusse ned over hans stive pæl, og igen kunne jeg mærke hvordan orgasmen rullede ind over mig.

Hans pik gik som et stempel, min kusse nærmeste sugede sig fast til den, og så kom det… Når min mand i sin tid tømte sig i mig, kunne jeg mærke hvordan han svulmede op og sprøjtede i mig.. Men Jens’s pik svulmede ikke bare op…

Den i forvejen ernorme kølle, voksede til dobblet tykkelse så jeg troede min stakkels kusse skulle flække. Og så kom sæden.. Kaskader af sæd, strømmede op i min fisse, min livmoder blev fyldt til renden af hans sæd. Og da hans pik blokkede mig totalt, kunne det ikke komme ud.

Så besvimede jeg.. klaskede sammen som en karklud, over på ham. Det lykkedes ham at få drejet os om på siden, så jeg gled ned i hans seng.

Da jeg kom til mig selv igen, mærkede jeg hans pik trække sig ud af mig og sæden der fossede ud af mig og oversvømmede sengen. Jeg kiggede kærligt på ham, og smilte.

“Tak” sagde jeg.. Det var vidst lige hvad jeg trængte til. “Jamen selv tak” sagde han. Jeg fik samlet mig sammen og så fik vi ved fælles hjælp Jens ud i badeværelset.

Her fik jeg skyllet mig ren for vores safter, mens Jens kiggede på.Jeg sæbede mig ind, og kunne jeg mærke at jeg stadig var liderlig. Jeg stod med ryggen til Jens og sæbede langsomt mine bryster ind, og mit skød fik også ekstra opmærksomhed.

Igen mærkede jeg Jens’s store hænder på mine hofter.. “Tror vidst du trænger til hjælp” sagde han. Jeg vendte mig om og så hans store spyd igen stod lige ud i luften. “Jeg tror du trænger mere” sagde jeg og gik på knæ. Så sæbede jeg nænsomt hans stive pik ind, og fik ham vasket inden jeg igen lod min tunge og mine læber lege med pikken.

Jeg suttede og slikke det bedste jeg havde lært. Inden han kom igen trak han mig op og stå. Og så begyndte han langsomt at sæbe mig ind.. Over det hele kom han.. Brysterne fik den store tur, min kusse løb igen over sig.

Min klit stod spændt og jeg var ved at knække sammen da han ramte den. Han vendte mig om så han kunne nå min ryg. Heldigvis var badeværelset udstyret med sådan nogle gribe bøjler, så jeg greb fat en oppe over mit hoved.Jeg kunne mærke hans kæmpe pik, ramme mod mine baller og før jeg tænker over det har jeg taget fat om den med min frie hånd og ført den ind mellem mine baller.

Jeg løfter mit ene ben op på skamlen, mærker hvordan det store hoved er placeret lige uden for mit forbudte hul.Jens’s hænder er på mine bryster, og jeg stikker min hånd ned mellem benene for at trække pikken tættere på.

Min vejr trækning er tung nu, og jeg kan mærke at Jens bliver ivrig… Han støder pikke frem og tilbage mellem mine baller, og jeg kan mærke presset vokse på min muskel… Jeg holder om pikken, og presser mig bagud. Jeg mærker hvordan det kæmpe hoved kommer lidt inden for. Det er næsten for meget, men jeg kan ikke tænke på andet.. Jeg må have den op…

Jeg slappede af.. Og da Jens næste gang trykkede sin pæl mod min røv skubbede jeg tilbage… Så skere det.. Det føltes som om min røv flækkede.. Samtidig med at min kusse var så våd som aldrig før. Jens glider i en lang bevægelse hele vejen op i min meget udspilede tarm…

Jeg ryster af liderlighed, det hele går på mig.. min kusse, min røv hele min krop spasmede i den orgasme jeg oplevede nu. Heldigivs formåede jeg at holde fast i gribebøjlen, men jeg blev kun holdt oppe af mit greb i bøjlen, og Jens’s pik i røven.

Jens kunne ikke stå for mine orgasme kramper og tømte med et brøl sig op i mig igen. Endnu en gang kunne jeg mærke, hvordan han pik bare voksede og hvordan sæden bare spulede op i mig. Så hvis ikke jeg allerede havde været midt i en orgasme var jeg sikkert kommet igen.

Langsomt kom vi til os selv, Jens’s pik svandt langsomt ind og gled ud, mens jeg hang i min bøjle. Sæden fossede ud af min udblokkede røv, ned af mine ben og ud på gulvet.

Denne gang badede vi i stilhed. Jeg fik Jens i tøjet, efter selv at have fundet min bh og kjole. Mine trusser var så gennemblødte at det kunne være lige meget med at have dem på.

Så da jeg kyssede Jens farvel fik han dem som et minde. Da jeg kom tilbage på kontoret, spurgte de andre om jeg var syg, for jeg så helt opkogt ud.

Så jeg meldte mig “syg” og gik hjem.

To dage efter ringede min gamle chef, og tilbød mig en stilling i hans nye firma.

Jens og hans pik kunne jeg ikke slippe, så nu har jeg meldt mig som besøgsven….

Skrevet af Fantasten

Published On: juni 7th, 2010Categories: gruppesex, tvang, Uncategorized, utroskab7 Comments on Finanskrisen kradserLast Updated: juli 7th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex