Læs også:
Fisketuren – del 1

Nu er det fiskesæson, og jeg havde være ude at wadefiske ved klinten. Da jeg kom ind fra fisketuren, havde den skønneste, mellemblonde pige i tyverne ligget klar til mig, og vi havde elsket vildt på stranden. Bagefter havde vi opdaget at vi var blevet beluret af en lyshåret pige på samme alder, men lidt højere. Hun ville gerne have været med, især på analsex, og som Gentleman kan man jo ikke lade en ungmø gå utilfredsstillet hjem.

Da den mellemblonde, Lis, og jeg var blevet godt svedige af vores sex, foreslog jeg at vi alle tre gik i vandet. Der var ikke meget tøven, og i løbet af et øjeblik var vi alle tre i vandet. Der gik lidt tid med at vaske os selv og hinanden, kysse og kramme og gejle hinanden op. Men til sidst kom vi da op på stranden og blev tørret.

Hele tiden havde blondinen kigget på mig med nysgerrighed og interesse. Det pirrede mig… Vi tog vore sko på og intet andet, og jeg ledte pigerne op ad klinten og hen ad en smal, skjult sti, der førte til en gammel jættestue, hvor taget var fjernet, så stenene nu dannede en ret tæt palisade mod omverdenen. Der var varmt inde i midten, og en af de store, flade sten lå som et bord midt i.

Pigerne tøvede, da de var kommet derind, men jeg tog uden videre blondinen og lagde hende op på stenbordet. Hun overgav sig uden tøven og lagde sig med let spredte ben; det virkede som om hun havde overgivet mig sin krop til fri afbenyttelse. Det var jo et udmærket udgangspunkt for at lære hende noget om analsex, som hun havde ønsket.

Jeg havde lagt hende på maven og satte mig på stenen ved siden af hende. Lis nussede hende på ryggen og jeg bøjede mig ind over hende og kyssede hende i nakken. Langsomt og vådt. Jeg kunne mærke at hun var varm og at jeg sendte en gysen gennem hende. Jeg lod mine læber stryge nænsomt og langsomt ned ad hendes ryg. Jeg tog også resten af hendes ryg, ikke kun rygraden. Jeg stoppede mange gange for at kysse og slikke og hun spandt næsten som en kat.

Da jeg kom til lænden, strittede hun med enden for at få mig ind i hende, men nej. Det var for tidligt. Jeg kyssede og slikkede hendes baller, først den ene og så den anden… Nærmere og nærmere revnen. Hun stønnede, og jeg kunne høre at Lis gjorde det samme. Jeg gav Lis signal om at hjælpe mig, og vi tog hvert sit bag- og inderlår og bearbejdede det med læber og tunge. Lis holdt omhyggeligt trit med mig. Blondinen sukkede lidt skuffet, da vi fjernede os fra det kritiske område, men jeg havde tænkt mig at give hende et ordentligt forspil.

Vi stoppede da vi nåede haserne. Så stillede jeg mig mellem hendes fødder, tog fat i hendes ankler og vendte hende med et snuptag. Hun så lidt overrasket ud over pludselig at ligge på ryggen, men slappede straks efter af. Hun smilede let, men holdt øjnene lukkede. Jeg bøjede mig ned over hende og begyndte at slikke og kærtegne hendes ene lår med mine læber og tunge. Lis fulgte efter på det andet. Også inderlåret, så blondinen spredte naturligt sine ben, så vi bedre kunne komme til.

Vi arbejdede os langsomt og omhyggeligt opad. Jeg kyssede hendes skamlæber og lod tungen cirkle udenpå dem.. To gange… Hun strakte underlivet op mod mig i vellyst… Og så stivnede hun lidt, da jeg arbejdede mig videre opad, over hendes underliv, mave og mellem hendes bryster, til jeg kyssede hende vådt og inderligt på halsen. Hun strakte hals, så jeg kunne komme til, samtidig med at hun prøvede at hæve sit underliv så meget, at jeg kunne trænge ind i hende. Men jeg holdt mig lige præcis udenfor. Hun måtte mærke min pik mod sit skød, men hun fik ikke lov at få den. Ikke endnu.

Der var meget mere forspil til hende. Lis kærtegnede ind i mellem min pik eller slikkede min pung, når hun ikke kyssede på blondinen. Jeg lod min tunge strejfe blondinens læber, langsomt og blidt. De åbnede sig lidt  for at give plads. Langsomt kørte jeg tungen rundt og trængte længere ind, til vi havnede i et godt, gammeldags, smaskvådt tungekys. Hun kyssede grådigt og liderligt. Hun havde slået benene om mig og trak sig nærmere. Jeg vendte mig lige præcis så meget væk, at min pik ikke kom ind, men lagde sig langs hendes ene skamlæbe. Hun var ved at være irriteret og slog nu også armene om mig, så hun bogstavelig talt hang under mig.

Jeg holdt op med at kysse hende og dukkede mig under hendes favntag, så jeg kunne tage hendes ene bryst i munden. Jeg sugede det lidt ind i munden, og lod bagsiden af min tunge cirkle om det. Jeg kunne mærke, at hun kunne tåle mere, så jeg sugede lidt hårdere og brugte også tungespidsen. Hun stønnede allerede rytmisk, da jeg skiftede til det andet bryst, som fik samme omgang. Ind i mellem brugte jeg tænderne blidt på spidsen af vorten.

Lis havde taget blondinens arme, strakt dem op over hendes hoved på stenen og sad nu må hendes hænder. Jeg kunne ikke helt se hvad der foregik med de hænder, men Lis så salig ud.

Imens arbejdede jeg mig støt nedad. Kyssede hendes navle længe, så igen nedad. Lod tungen glide over hendes underliv. Standsede flere gange på vejen for at øge hendes spænding. Mødte skamlæberne, der var hævede og våde. Jeg lod tungen cirkle langs dem… Langsomt!  Flere gange. Jeg slikkede også blidt og varmt med den flade tunge allerøverst på inderlåret. Slikkede tilbage til kanten af skamlæberne. Denne gang fortsatte jeg mod midten. Jeg mærkede hvordan tungen blev budt velkommen i det varme, våde og villige indre og fandt hurtig den lystne knop, som jeg sugede lidt ind.

Blondinen gav et lille skrig, og der kom et mindre skvulp af safter. Jeg lå bomstille lidt, indtil miniorgasmen var ebbet ud. Så begyndte jeg at slikke rundt og rundt, både med for- og bagsiden af tungen. Der var meget vådt og hendes safter dryppede ned på den hårde og varme sten mens hun stønnede vildt.

Hun havde løftet sine ben højt op, og holdt dem med sine hænder, så jeg bedre kunne komme til. Og det gjorde jeg. Jeg nappede hendes klit let med læberne, sugede den ind, slikkede skiftevis med bagsiden af tungen og med spidsen. Hurtigere og hurtigere, men ind i mellem holdt jeg små pauser, for at opbygge mere spænding i hende. Det var hurtit for meget for hende. Hendes krop spændtes som en flitsbue, og hun kom med en dyb stønnen. Jeg holdt tungen på hendes klit, stille. Da hun troede at det var ved at være ovre, slikkede jeg hendes skamlæber. Hun skreg, men hurtigt gik det over i en sukken, da orgasmen gik over til at blive en serieorgasme på flere minutter. Da hun var sat godt i gang med at rulle på udløsningsbølgerne, lagde jeg mig op på hende og trængte ind i hende forfra. Kun lige indenfor, så kørte jeg lidt frem og tilbage dér, mens hun stadig vred sig i udløsningens højder. Hun holdt vejret et par sekunder før hun kom i en sprøjteorgasme, så det plaskede, midt i hendes serieorgasme.

Jeg holdt mig helt stille til hun var ved at falde til ro. Så trak jeg mig ud af hende, og pressede mit pikhoved mod hendes bagindgang. Hun rallede og slog benene om mig for selv at presse på også. Og pludselig var jeg inde i det skønne, stramme hul. Jeg skulle kun pumpe ganske få gange, før hun kom i en voldsom analorgasme. Lis slikkede og nappede hendes bryster imens, rytmisk, for at forstærke orgasmebølgen.

Blondinen var vist nærmest bevidstløs på det tidspunkt og rallede svagt. Jeg blev opmærksom på at Lis havde flyttet sig og nu lå tæt ved siden af blondinen, halvvejs inde over stenene på maven med fødderne på jorden. Jeg undrede mig lidt over at hun stak sin hånd over til os og tog fingrene ind i blondinens fisse, indtil jeg så hvad hun gjorde med den herlige smørelse, hun fandt dér. Hun tog det over på sin egen bagdel og smurte bagindgangen med det.

Jeg kunne se alle detaljer, også da hun liderligt stak sin finger op i fissen og derefter op i anus og kørte lidt rundt med den. Jeg forstod en fin hentydning, trak mig ud af blondinen og stillede mig bag lis, der lystigt strittede med sin faste, runde mås og spredte sine baller med hænderne. Uden videre trængte jeg ind i hendes lystne bagindgang. Der var lidt spænding i starten, så var der fri bane. Jeg stødte hårdt i bund og bad hende om at stramme, så den kraftige ringmuskel klemte om roden på mit lem. Hun fornemmede også spændingen, og da jeg tog min hånd om på hendes klitoris, kom hun omgående. Det forstærkede min fornemmelse af at få pikken krammet og suget, og jeg pressede mig hårdt ind i hende.

Det forstærkede hendes orgasme at jeg holdt fingeren på hendes skamlæber mens hun kom og udløsningen gik over i at blive en serieorgasme, hvor hun næsten ikke kunne få vejret. Hendes ringmuskel krampede sig sammen om min pik og jeg fortsatte med at kneppe hende bagi, for dette her var altså for godt. Jeg holdt hårdt om hendes hofter og stødte til, gang på gang. Helt i bund. Hun rakte hænderne bagud, og jeg tog om hendes arme, så jeg kunne støde endnu dybere. Og nu var det mig, der ikke kunne holde til mosten. Min udløsning tvang sig vej dybt ind i Lis’ ende. Jeg kom vist til at sige nogle høje lyde og det rødtede for mine øjne, da hele min krop krampede sig om at sende ladningen af sted fra et sted dybt i mit dyriske indre. Jeg holdt hendes arme, men efterhånden slappedes vi af og jeg lagde mig om på ryggen mellem pigerne.

Det tog lidt tid før vore ben var i stand til at bære os, mens pigerne lå og hviskede om at det havde været en oplevelse for (under)livet.

Kort efter gik vi ned mod vandet igen. Nogle stønnende lyde tiltrak vores opmærksomhed, og vi kiggede ind under et buskads, hvor lydene kom fra. Der lå et par i en heftig 69’er. Om de var blevet inspireret af at de havde set os, eller de bare tilfældigt var dér, ved jeg ikke, men pigerne og jeg kiggede på hinanden og derefter ned ad mig, hvor pikken var på vej op, tændt af synet. Vi nød synet af de liderlige mennesker et par minutter før vi gik i vandet igen. Vi trængte!

Blondinen stillede sig med ryggen mod mig, helt tæt, så jeg kunne vaske hendes forside. Det tændte hende åbenbart igen, for hendes brystvorter strittede og hun vendte sig om, slog armene om halsen på mig og hævede sig lidt op i vandet, og gav mig et dybt tungekys. Langsomt, men krævende. Hun slog benene om mine hofter og pressede sit underliv mod mit. Det reagerede lillemanden omgående på og da hun mærkede det, vred hun sig en anelse, så den uden videre smuttede ind i hende. Vandet ødelagde det meste af smørelsen, så vi bevægede os ikke ret meget. Vi nød bare den totale fysiske kontakt og det lange kys. Lis blev vist lidt jaloux, for hun gik op af vandet og lagde sig med let spredte ben mod os og gav sig til at lege langsomt med sig selv. Det så ophidsende ud og jeg tog blondinen med op af vandet, stillede hende på alle fire over Lis, og pressede blondinens hoved ned mellem Lis’ ben.

Blondinen var godt klar over hvad hun skulle, så hun begyndte villigt at slikke. Jeg nød synet af blondinens strittende mås over Lis’ ansigt, så jeg trængte uden videre ind i blondinen mens Lis så på fra første parket. Det kunne hun lide, og i løbet af et øjeblik havde blondinen slikket hende til endnu en udløsning. Jeg puffede blondinen væk og lod Lis smage min pik, inden jeg løftede hendes fødder helt op til hendes skuldre, så hendes underliv vendte op mod himlen og jeg kunne trænge ind i hende. Blondinen var med på det og holdt om hendes ankler mens jeg kneppede Lis langsomt.

Jeg tror hun tilgav vort kysseri efter den omgang….

Senere lå vi ved siden af hinanden, jeg i midten, og kom lidt til kræfter igen. Der blev nusset og kysset på kryds og tværs, intet sted på kroppen blev undtaget. Men kun stille og kælent; ingen af os orkede det vilde, selv om blondinen på et tidspunkt satte sig overskrævs på min pik og red mig lidt. Pigerne var vist mætte af sex og godt ømme i underlivet, så der skulle ikke så meget til før de holdt inde.

Vi udvekslede telefonnumre. Begge piger ville gerne at vi mødtes alle tre og også to og to, så det må jeg hellere få arrangeret en dag…..

Læs også:
Fisketuren – del 1

Skrevet af GentlemanLøjseren

Published On: juli 20th, 2011Categories: analsex, gruppesex2 Comments on Fisketuren – del 2Last Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex