Læs også: Fodboldspilleren 1

Laura havde som nævnt to børn. Drengen på 14 hed Luca og var ligesom sin mor mørk i huden med brune øjne. Pigen på 12 hed Chiara og var også mørklødet, men med klare blå øjne som stod i stærk kontrast til huden. Som personer var de meget forskellige; Luca var genert, indelukket og stadig meget præget af sine forældres skilsmisse. Chiara var udadvendt, charmerende og til tider noget flabet. Men smukke var de – begge to.

Begge børn gik på den europæiske skole i byen. Det havde de gjort allerede inden deres forældres skilsmisse, og det blev der ikke ændret ved. Thomas fik et fint forhold til dem begge – han prøvede ikke at være deres far, men nøjedes med at være deres mors kæreste. Han havde jo heller ikke meget tid til at opdrage, eftersom hans karriere tog det meste af hans tid.

Thomas og Laura havde det forrygende sammen og dyrkede sex hele tiden, stort set. Laura havde for alvor fået øjnene op for det seksuelle univers. Og sammen fandt de en ny lidenskab; nemlig sex på udsatte steder. En gang kom hun over til Thomas, efter han havde trænet. Pænt ventede hun på, at holdkammeraterne tog hjem, hvorefter hun kun iført en cottoncoat gik ind i omklædningsrummet til Thomas. Da hun havde forvisset sig om, at kun Thomas var tilbage smed hun frakken midt i rummet. Thomas trak hende med ind i brusekabinen, hvor de straks begyndte at kæle for hinanden. Laura satte sig på knæ og begyndte at sutte på Thomas’s pik. Den stod straks strunk og stiv, og inden længe fik han hende lagt med maven ind over en massagebænk, hvorefter han begyndte at kneppe hende bagfra. På trods af, at det var et udsat sted gav Thomas sig god tid. Han kneppede hende først hurtigt og hårdt, så trak han sig lidt ud og kælede for hendes røv og fisse. Dernæst stak han pikken ind i hende igen og kørte den langsomt frem og tilbage mellem hende ophovnede skamlæber. Laura var vild med denne behandling og stønnede og jamrede højlydt. Pludselig åbnede døren til omklædningsrummet sig; det var den unge rengøringsdame, som stod der.
Pigen, som var knap 20 år og af østeuropæisk herkomst havde nær tabt kost og spand, da hun så Thomas og Laura.
Hun begyndte befippet at undskylde, men Laura afbrød hende straks:

“Kom herhen”, sagde hun til den kønne unge pige, mens hun med pegefingeren gav signal til at komme nærmere. Pigen gik tøvende hen imod Laura, der hurtigt havde forvisset sig om Thomas’s samtykke. “Sut hans pik”, sagde hun til pigen. Thomas’s pik stod stiv og glinsende, efter han havde trukket sig ud af Laura. Pigen turde næsten ikke andet end at adlyde.

“Du skal ikke være bange”, sagde Laura, mens pigen langsomt tog Thomas’s manddom i munden, “du skal kun gøre det, hvis du har lyst”. Pigen slappede straks af og begyndte at sutte intenst på pikken. Thomas stønnede; det her var sgu sagen – en ung tøs, der suttede ham, mens hans lækre kæreste stod og kælede for sig selv. Der gik ikke længe, før hans krop begyndte at sitre, og uden varsel sprøjtede han en kæmpeladning ind i munden på pigen, som grådigt slugte alt.

Velvidende, at Thomas som oftest holdt rejsningen efter den første udløsning, tog Laura fat i pigen og begyndte at snave hende. Pigen var hurtigt med på idéen, og inden længe var de alle nøgne, men de stod under én af bruserne og kælede for hinanden. Hun var en spinkel pige, den unge rumænske rengøringshjælp – allerhøjest en b-skål og en lille fast numse. Men køn var hun, og hun var fræk, da først hun var kommet sig over det første chok. Inden længe lå Laura med spredte ben på massagebænken, mens pigen slikkede hendes sjaskvåde fisse. Samtidig stillede Thomas sig bag den unge røv, som hans kælede længe for, inden han til sidst stak pikken ind i den snævre fisse. Pigen kunne dårligt koncentrere sig om fisseslikningen, da Thomas med en hånd på hendes klit begyndte at kneppe hende. Men hun genfandt rytmen, og inden længe var begge piger på orgasmens rand. I højlydt kor kom pigerne, hvorefter Thomas blev placeret på bænken. Laura lod sit skød sænke sig over hans pik, mens pigen satte sig på hans ansigt. Og så gik Thomas ellers i gang med at slikke den glatte unge fisse over hans ansigt, mens Laura red hans stive pik. Der gik ikke lang tid, før pigerne igen nærmede sig en orgasme, og denne gang fulgte Thomas med; i lange sprøjt kom han i Lauras fisse omtrent samtidig med, at pigerne kom.

Bagefter fik de skilt sig fornuftigt af med pigen. Hun havde jo ingen beviser for det skete og ville derfor ikke have nogen glæde af at sige det til nogen – hun ville tværtimod miste sit job.

Som årene gik, blev Chiara mere og mere flabet. Hun tog sig nogle gevaldige skænderier med sin mor, så huset rystede engang i mellem.
Thomas lod dem selv håndtere det – han orkede ikke at blande sig, selvom Chiaras tiltagende flabethed også gik ud over ham. To italienske furier, der gik hinanden på klingen ? neej, den måtte de s?gu selv rode sig ud af.

Luca havde ændret sit sind efterhånden – han var nu en selvsikker, italiensk charmetrold med alt, hvad dertil hørte. Og han havde flere gange tøsebørn med hjemme at spise, ligesom Chiara også havde fyre med hjemme.

Laura fik mere og mere travlt på arbejdet, som nu bød på en masse rejser til Bruxelles og Luxembourg. Hendes travlhed på jobbet og de mange skænderier med datteren fik desværre en negativ indflydelse på hendes forhold til Thomas. Hun havde hverken tid eller overskud til at være den samme kæreste for ham som tidligere. Det var egentlig ikke fordi, de var uvenner som sådan – men meget af deres tid sammen blev mere og mere ligegyldig.

Thomas selv trak sig ud af den aktive del af sporten, da han blev 34. Han havde en kæmpestjerne i Klubben og i byen og fik derfor en stilling på en ledende post i den sportslige afdeling. Der var noget at lave, men han havde stadig både tid og overskud til at holde sig i form. Alt kunne have været fryd og gammen; et ønskejob inden for fodbolden i den klub, i den by, han holdt så meget af – hvis ikke det lige havde været for hans skrantende forhold til Laura. Thomas, som ellers altid havde været den tro type, begyndte så småt at kigge en ekstra gang, når Luca havde kærester med hjemme, eller når Chiara havde veninder med hjemme.

Ja, han havde sågar taget sig selv i at kigge lidt for længe på Chiara en eftermiddag, hvor hun havde ligget topløs ved poolen. Chiara, som nu var blevet 16, havde udviklet sig til en ren Afrodite i miniformat. Hendes mørke lød og de klare blå øjne, hendes faste b-skålsbryster og den lille stramme røv i g-strengstrussen – uha, det var pludselig interessant. Men det kunne man jo ikke ? med sin kærestes 16-årige datter.

Imidlertid var det dømt til at gå galt, og det gjorde det også. Laura var som sædvanligt taget på rejse til Bruxelles – endda henover weekenden. Thomas havde forsøgt at tale hende fra at blive der weekenden ud. Men Laura mente, at det var strengt nødvendigt, og sådan blev det. Lørdag morgen vågnede Thomas ved, at vandet løb ude på hans badeværelse. Stadig noget søvndrukken stod han op, kun iført sit adamskostume. Han åbnede døren og kiggede ind i brusekabinen: Der stod Annemiek, Lucas hollandske kæreste og badede. Annemiek var 17 og en veritabel Barbie-dukke af udseende; langt lyst hår, lange flotte ben, en stabil c-skål og flotte blå øjne. Ved nærmere eftersyn kunne Thomas konstatere, at hun var ægte blondine; en smal stribe af lyse hår løb lige over hendes fisse. Først efter x antal sekunders pinlig tavshed, gik det for Thomas, at hans stod helt nøgen over for en ditto ung pige, som tilmed var hans stedsøns kæreste. Luca selv var ikke hjemme – han var med nogle venner på jagt, som var hans helt store lidenskab, efter han som 18-årig fik våbentilladelse. “Øhh”, mumlede Thomas på engelsk, hvad sker der her??

Annemiek, som vist ikke havde det bedste ry på skolen, svarede kækt: “Hvad søren Thomas, står du og lurer på en uskyldig, ung pige?” “Uskyldig, ha – det er vist længe siden, du var uskyldig”, røg det bare ud af Thomas. Hun smilede bare og forklarede, at der vist var røget en pakning eller noget i Lucas badeværelse, og at hun ikke havde villet spørge Chiara om at låne hendes – de kom vist ikke så godt ud af det med hinanden. “Og så tog du bare mit uden at spørge om lov”, spurgte Thomas. “Ja, du sov jo, og jeg troede ikke, du ville vågne” – selvom jeg håbede det”. “Hvad i alverden snakker du om”, sagde han, mens det gik op for ham, at hans pik var vågnet op til dåd.

“Jeg har længe luret på dig og drømt om at blive taget af dig”, sagde Annemiek, “og du ser da heller ikke helt uvillig ud”, kvidrede hun. Den lange tids nærmest cølibatlignende tilstand, synet af den nøgne, lækre pige og sammes kontante udmelding fik det næsten til at slå klik i Thomas’s hjerne. Uden nogen dikkedarer gik han ind til hende i badet og begyndte at snave hende, mens han befamlede hendes frække røv. Han lod en finger glide ned mellem balderne, indtil han nåede kussen. Han stak en finger indenfor og fandt, at hun var plaskvåd – og ikke pga. vandet. Annemiek stønnede; “åh Thomas, du er så lækker, tag mig – tag mig, som den luder, jeg er”.

Ordene fik Thomas til at blive endnu mere liderlig: “Nå, så du er en lille luder”, sagde han til hende, nærmest hvislende. “Ja, brug mig”, stønnede hun. Han lod finger glide lidt op, til den nåede hendes anus. Han stak den indenfor; hun gav sig lidt men sagde ikke noget. “Nu skal sådan en lille luder vise, hvor god hun er til at sutte pik”, sagde Thomas, hvorefter han trak hende ved håret og pressede hende ned mod sin pik. Villigt åbnede hun munden og tog indenfor. Han satte sig på bænken, mens hun lå på knæ foran ham og suttede det bedste, hun havde lært. Inden længe var han klar til at sprøjte, og da hun mærkede dette, ville hun trække hovedet tilbage.

Det havde Thomas dog ikke tænkt sig at lade passere; “du skal sluge, din luder”, sagde han til hende, mens han holdt hendes hoved fast. Annemiek protesterede først lidt, men så overgav hun sig og tog imod hans ladning, som var ganske anselig. Han sprøjtede faktisk så vildt, at hun ikke var i stand til at holde det hele i sig – og flere klatter røg ned på hende patter. “Spis op”, sagde Thomas, hvorefter Annemiek samlede klatterne op og puttede dem i munden, mens hun kiggede ham dybt i øjnene. “Du smager godt”, sagde hun og tog så hans pik i munden igen og suttede den helt ren. Thomas tog fat i hende og gjorde mine til, at hun skulle sætte sig på hans pik. Langsomt, men sikkert gled han op i hendes lyse fisse. Hun stønnede sagte, men hun mærkede hans store pik glide helt op i hende. Thomas holdt hende på røven og styrede hendes rytme. Hun havde en fantastisk evne til at klemme fissemusklerne sammen om hans pik, mens hun bevægede sig og ned på den. Efterhånden var Thomas ved at være møgliderlig igen, og det langsomme ridt var ikke nok for ham. Den her lille so skulle fan?me kneppes, til hun skreg. Så han vippede hende af sig og fik hende op at stå på alle fire. Som hun lå der med røven i vejret lignede hun intet mindre end en pornoskuespiller, tænkte han, inden han stak sin pik ind i hende igen.

Hun stønnede og skreg, da han begyndte at råkneppe hende. Han smækkede hende flere gange på begge balder, mens han kaldte hende luder og slavetøs og andet godt. Dette ansporede blot Annemiek endnu mere: “Ja, jeg er din lille ludertøs, det er kun din pik, jeg vil have”, skreg hun. Og så besluttede Thomas, at nu skulle hun røvpules. Så han trak sig ud af hendes fisse og satte pikhovedet for hendes anus. “Neej?”, skreg hun, “ikke dér”. “Hør her tøs”, sagde han, “det er noget, jeg bestemmer”, og uden tøven bankede han pikken op i røven på hende. Det var lige før, hun væltede af smerte – hun havde ganske vist prøvet det før, men ikke så stor en pik. Thomas lod hende lige vænne sig lidt til fornemmelsen, og da han mærkede, hun slappede af begyndte han at kneppe hendes anus. Inden længe stønnede hun højlydt igen, da hun mærkede Thomas’s pik stimulere andre områder, end hun var vant til. Og da hun samtidig gnubbede flittigt på sin lille klit, gik der ikke lang tid, før hun kom i en meget voldsom orgasme. Thomas var nødt til at holde fat i hende, så hun ikke væltede – så påvirket var hun. Han ventede et øjeblik, til hun var kommet sig, hvorefter han stak sin pik ind i munden på hende igen. Hun var først ikke meget for at sutte på den pik, der lige havde været oppe i røven på hende. Men så nev han hende hårdt i brystvorterne, og så tog hun fat på at sutte ham ren. Da han var tilfreds skubbede han hende tilbage på bænken og lagde sig ind over hende og lod pikken glide op i hendes fisse.

Hun var helt afslappet nu ovenpå den kraftige udløsning, men hun havde stadig kræfter til at klemme om hans pik med sine fissemuskler. Han behøvede derfor ikke at bevæge sig for at komme til endnu en orgasme. Han holdt sin mund tæt ved hendes øre, hvori han hviskede flere sjofle ord som f.eks.: “Om lidt, så skal jeg sprøjte din lille, lækre luderfisse fyldt med varm sperm”. “Ja”, hviskede hun tilbage, “kom med spermen, brug min fisse, knep mig dit svin”. Denne fissemassage af hans pik var meget intens, og sammenholdt med de frække ord kom han i noget nær sit livs orgasme. Følelsen startede nærmest nede tæerne på ham og bredte sig langs rygraden til issen på ham. Kun sjældent, og kun med Laura havde han prøvet noget tilsvarende.

Med de sidste kræfter tilbage i hans krop formåede Thomas at holde sig oven over Annemiek uden at falde sammen på hende. Han rejste sig op og gik over under bruseren, hvor han begyndte at vaske sin pik – den dårlige samvittighed havde indfundet sig. Han havde været i sine lysters magt, og nu fortrød han, noget så bitterligt.

Annemiek lå stadig på bænken med lukkede øjne og spredte ben. Thomas kunne se, hvordan hans sperm var begyndt at løbe ud af hendes fisse.
Hun åbnede øjnene og kiggede på ham. Med det samme opfattede hun hans sindstilstand. “Thomas”, begyndte hun, men blev afbrudt: “Luk”, sagde han, “jeg vil ikke høre mere”. Hun rejste sig og gik over til ham; “jeg ved, du fortryder”, sagde hun, “men du skal ikke være nervøs – jeg siger ikke noget til nogen”.

Thomas stirrede vantro på hende og kom så i tanker om, at hendes far var en højtstående, hollandsk forretningsmand – han havde heller ikke brug for en skandale. “Det forbliver vores hemmelighed”, hviskede hun, mens hun omfavnede ham. Han skubbede hende væk fra sig og så på hende; “hvorfor”, spurgte han. “Jeg overhørte en samtale mellem Luca og nogle af hans venner her til morgen”. “Han pralede med, at han bare kunne kneppe mig til han ikke gad længere, og så ville han dumpe mig”, forklarede hun, hvorefter hun brød sammen i gråd.

Thomas holdt om hende og trøstede hende, nu gjaldt hans dårlige samvittighed ikke længere kun Laura – nu havde han det også dårligt med, at han havde taget Annemiek på den måde. Hun gjorde ham imidlertid opmærksom på, at hun selv havde nydt det – det hele. Da de var færdige med at bade, gik de ned og spiste morgenmad sammen, mens de snakkede.

Annemiek ville gerne vide, hvorfor Thomas havde gjort det, nu hun selv havde måttet bekende sig over for ham. Han fortalte hende om problemerne mellem ham og Laura, men gjorde samtidig klart, at han stadig elskede Laura overalt på Jorden. Dette var Annemiek med på, og da hun samtidig kundgjorde, at hun ikke længere ville være sammen med Luca, blev det klart, at de formentlig aldrig ville se hinanden igen.

Snart kom den taxa, Thomas havde bestilt, og med et trutkys sagde de farvel til hinanden. Thomas stod og kiggede efter hende, da hun med vrikkende mås bevægede sig ned ad den lange havegang. Han havde endnu engang været heldig – dette ville aldrig komme videre. Nu gjaldt det om at få forholdet til Laura op at køre igen.

Imidlertid skulle nye forhindringer støde til – fortsættelse følger.

Skrevet af Steen

Læs også: Fodboldspilleren 1

Published On: november 27th, 2008Categories: analsex, gruppesex, sex, utroskab0 Comments on Fodboldspilleren 2Last Updated: november 27th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex