Læs også: Fodboldspilleren 2

Han havde spillet professionelt fodbold, siden han var 19. Da han var 23 røg han til udlandet ? nærmere betegnet Tyskland. Efter fem gode år blev han solgt videre til en italiensk klub.

Undervejs var hans ægteskab med Lotte smuldret. Hun kunne ikke acceptere, at det var hans karriere, der bestemte, hvor de skulle bo.

Så da han – lad os kalde ham Thomas – blev købt af en større italiensk fodboldklub, var det samtidig starten på et nyt liv på kærlighedsfronten.

Thomas var som de fleste elitesportsfolk velbygget; 1,84, kort lyst hår, havblå øjne og en nærmest gylden hud, når han fik sol nok. Det sidste var slet ikke noget problem i Italien, hvorfor han det meste af året kom til at tage sig ud fra den bedste side.
Og det skortede da heller ikke på interesse fra de lokale skønheder.

Og efter en række kortere forhold med forskellige yngre piger fandt han så Laura. Laura var en klassisk, italiensk skønhed med skulderlangt, knaldsort hår og flotte nøddebrune øjne. Hun var 31, da de mødtes – han 30. Og selvom hun havde to børn på hhv. 12 og 14 (pige og dreng), så var Thomas sikker på, hun var den rette.

Første aften de mødtes var på en bar i den indre by. Thomas hold havde lige vundet det italienske mesterskab, og det skulle fejres.

Laura kendte ejeren af baren, så hun havde fået lov at komme med til denne fest for særligt indviede. Thomas havde på dette tidspunkt boet to år i Italien, så hans italienske var blevet ganske godt. Han faldt hurtigt i snak med hende, og hun lod sig med det samme overvælde af hans charmerende væsen.

Hurtigt blev de ret fortrolige, og hun fortalte, at hun var enlig med mor med to børn. Til hendes overraskelse skræmte det ham ikke det mindste, hvorfor hun blot blev endnu mere betaget af ham. Hun havde forladt børnenes far, fordi han gentagne gange var hende utro ? endda med hendes bedste veninde den ene gang. Hun vidste godt, at hendes job i den italienske hær med de mange NATO-møder tog meget af hendes tid, hvorfor hun måske nok havde forsømt at være den fuldendte hustru ?

børnene havde til gengæld ikke lidt afsavn. Hun var også godt klar over, at når hun mødte en ny mand, så ville det mønster ikke gentage sig. Ikke at hun ville kvitte jobbet, men hun skulle nok huske på at give manden, hvad han ville have i sengen.

Thomas, som var en smule forbløffet over hendes ligefremme facon, blev mere og mere fascineret af denne smukke og kloge kvinde. Så da de festlige formaliteter var overstået, tog de hjem til ham. Han tog hende ved hånden op til soveværelset og bød hende indenfor. Hun trådte ind i værelset og lod straks sin kjole falde. Hun stod nu i et lækkert sæt hvidt lingeri med g-streng, som stod i flot kontrast til hendes mørke.

Thomas nød synet af denne formfuldendte kvinde, som bestemt ikke lignede en mor til to ? flotte, slanke ben, der sluttede i en fast, strittende numse. Hendes mave var flad, og hendes bryster lignede en C- skål og hang ikke den mindste smule, da han tog Bh?en af hende.

Han kyssede hende længe og inderligt, og lagde hende så på sengen, hvor han begyndte at kysse hende blidt på brysterne. Hun sukkede dybt, og han bevægede sig ned over maven på hende og stoppede en kort stund ved kanten af hendes trusser. Forsigtigt trak dem af hende og begyndte at kærtegne hendes inderlår. Det var helt tydeligt, at her var en forsømt kvinde, rent seksuelt. Han skilte hendes lår ad og begyndte at slikke hendes fisse.

Laura var helt i den anden verden. Sådan havde hendes eksmand aldrig gjort for hende. Han havde blot koncentreret sig om sin egen udløsning og var så rullet om på den anden side. Nuvel, hun havde måske heller ikke selv været god til at gøre noget specielt for ham ? den slags havde hun syntes var lidt ulækkert. Men da hun mærkede Thomas?s tunge i sin fisse, blev hun klar over, at der var nye aspekter af sex, hun måtte lære at kende.

Og Thomas kunne sit kram; ganske vist var det lidt svært, da Laura var temmelig behåret ? intim barbering var tydeligvis ikke et kendt begreb for hende. Men hendes fisse smagte dejligt, og at høre hvor meget hun nød det, gjorde ham kun endnu mere inspireret. Efter 5-6 minutter kom Laura i en bragende orgasme, der næsten fik hende til at besvime.

Han lagde sig op ved siden af hende og kælede for hende, til dønningerne havde lagt sig. Da hun kom til sig selv, kiggede hun på ham, nærmest grædende af lykke: ?Du er så dejlig, men jeg har ikke meget erfaring i at behage mænd?. Han smilede til hende og betroede hende, at det skulle hun nok lære hen ad vejen – hvis hun havde lyst.

Og lyst havde hun, så hun skubbede Thomas ned og ligge på ryggen, hvorefter hun kravlede ned til hans pik. Den var allerede halvstiv pga. slikkeriet, og da hun tog fat om den, voksede den hurtigt til fuld størrelse (18 cm). Laura slikkede forsigtigt på den, og da hun opdagede hans reaktion, blev hurtigt modigere. Snart suttede hun ham, som om hun aldrig havde bestilt andet, og inden længe var han ved at komme. Han meddelte hende, at det var ved at være tid, men hun fortsatte ufortrødent, og så endte han med at sprøjte sin varme sperm ind i munden på hende. Det kom lidt bag på hende, at der ville komme så meget, men hun forsøgte at sluge det hele. Noget af det røg imidlertid ud igen og landede på hendes bryster, hvilket ikke gjorde situationen mindre fræk.

Thomas var i den syvende himmel. Sådan en smuk og klog kvinde ? og så var hun oven i købet et naturtalent til at sutte pik. Hun kiggede på ham med sine store, brune øjne ? og da hun opdagede hans begejstring, lyste hun op i et kæmpesmil. Han lagde sig ovenpå ham og begyndte at kysse ham. Dette havde den effekt, at hans pik ikke lagde sig. Og uden de store sværdslag fik han lirket sin pik op i hendes endnu våde fisse.

Hun stønnede lavt, da hun mærkede pikhovedet skille skamlæberne ad.

Langsomt, men sikkert kom ham helt op i hende. Mm, hun var snæver, men ikke for snæver – lækkert. Laura var uvant med at ride en mand, men fandt stille og roligt en rytme, som passede dem begge.

Thomas viste hende undervejs, hvordan hun kunne gnide på sin klit, mens hun red ham. Dette bragte hende hurtigt på orgasmens rand. Da hun kom, trak hendes fisse sig sammen om Thomas?s pik, hvilket fik ham til at komme i lange sprøjt oppe i hendes fisse. Hun faldt sammen ovenpå ham og krammede ham forpustet. Så rullede hun af ham og ned ved siden af ham, hvor hun lagde ved hans skulder med hans arm inde under sig. De faldt hurtigt i søvn – trætte, men lykkelige.

Thomas vågnede tidligt næste morgen, da solens stråler sneg sig ind gennem det østvendte vindue. Han kiggede ned ved siden af sig, hvor Laura endnu sov. Han smilede ved sig selv; så var det ikke en drøm. Han kunne ikke dy sig for lige at tage dynen af hende og kigge på hendes krop. Fuck, hun var smuk og lækker – og bare synet af hende fik hans pik til at rejse sig igen. Pludselig slog hun øjnene op; han kyssede hende uvilkårligt med tungen, og hun kyssede straks tilbage. Hendes hånd gik på opdagelse og fandt hans nu helt stive pik. Hurtigt kravlede hun ned og tog ham i munden, mens han kælede for hendes fisse med hånden. Hun blev hurtigt drivende våd, og hurtigt kravlede han op bag hende og stak pikken ind. Hun var mere end modtagelig, og han begyndte langsomt at bolle hende. Hun tog hånden ned mellem sine ben og begyndte at kærtegne sin klit. Han satte efterhånden farten op, stødte hårdere og hurtigere. Laura stønnede nu højt og inderligt, mens hendes fingre arbejde på klitten. Thomas var nu så liderlig, at han kom til at smække hendes velskabte balder. Først blev han helt forskrækket over sig selv, men da han indså, at det kun gjorde hende mere liderlig, gjorde han det igen. Faktisk blev han så modig, at han til sidst stak sin ene finger ind i hendes anus, hvorefter hun kom i en bragende orgasme, som nærmest ingen ende ville tage. Det var lige før, han ikke kun holde pikken indendørs, så meget som hun rystede. Til slut trak han sig ud og spillede den af, til han sprøjtede ud over hendes lækre røv.

Da de havde sundet sig lidt, undskyldte han, at han var kommet til at smække hende og stikke en finger i hendes røv. Hun smilede blot til ham og sagde, at hun havde nydt det til fulde – og at den anale penetrering havde været med til at give hendes sit livs orgasme.

Efter endnu et par timers søvn stod de op og gik i bad. Han slugte hende med øjnene; synet af hendes ansigt gik lige i hjertet på ham, men synet af hendes krop gik lige i pikken på ham. Hun smilede smigret ved synet af hans erigerede lem og strøg den let med den ene hånd, mens hun stille nulrede hans nosser med den anden. Han klemte og masserede hendes bryster alt imens, de kyssede hinanden liderligt. Mens de fortsatte kæleriet fortalte han hende, at han havde lyst til at barbere hendes fisse. Han forklarede hende, at det ville gøre det hele mere frækt for dem begge, og hun indvilgede. Hun lagde sig på bænken, som ham havde stående i sin rummelige brusekabine, mens han hentede barbergrej.

Han smurte hende godt ind og påbegyndte langsomt barberingen. Selvom Laura aldrig havde prøvet noget lignende, var hun ikke den mindste smule nervøs. Hun følte sig 100 % tryk ved Thomas, som da heller ikke var uden erfaring i netop fjernelse af kvindelige kønshår. Langsomt med sikkert forsvandt den sorte behåring, der havde dækket det meste af hendes fisse. Thomas jublede ved synet af de bare skamlæber, som efterhånden var godt hævede af bar lider. Thomas fjernede det hele og gav sig til at skylle efter med bruseren. Laura var efterhånden så liderlig, at hun var ved at gå til. Og da Thomas holdt brusehovedet lige præcist det rigtige sted kom hun meget voldsomt. Han kyssede hende intenst, mens han lod hende komme sig ovenpå orgasmen.

Så stak han hovedet ned til den nybarberede fisse og begyndte at slikke. Laura blev helt ekstatisk over hans ferme behandling, og fornemmelsen af at være helt glat forstærkede bare hendes oplevelse. Da han samtidig lod en finger snige sig ind i hendes anus, gik hun nærmest amok af liderlighed. Hun stønnede og skreg på hans pik, men han lod hende på pinebænken lidt endnu. Så stak han endnu en finger op i røven på hende og sagde: “Det er der, jeg vil tage dig”. “Ja, ja, knep min røv”, skreg hun. Han skrævede henover bænken, skubbede hendes ben op mod hendes skuldre, således at hendes anus blev lettere tilgængelig.

Han stak forsigtigt pikken op i hende – han ville være forsigtig. Men han havde ikke behøvet at bekymre sig. Til trods for, at hun var røvjomfru, havde hun ingen problemer med at blive fyldt ud netop dér.

Han kneppede hende hurtigt og hårdt og måtte overgive sig til en kæmpeorgasme efter kort tid. Al det forspil med badet, barberingen og slikkeriet; det havde for meget af det gode, og han sprøjtede 5-6 gange op i hendes bageste hul og faldt udmattet sammen i kabinen. Selv for en veltrænet sportsmand havde dette været hårdt.

Laura var temmelig overrasket over sig selv, da de bagefter badede færdigt og tog tøj på. Hun var slet ikke klar over, at hun ville tænde på de ting, hun havde oplevet med Thomas i løbet af det sidste halve døgn; sperm i munden, smæk i numsen, intim barbering og analsex – wow, det var næsten for vildt. Men hun indså hurtigt, at det var fordi, hun var så vild med Thomas, at hun ikke havde haft nogle betænkeligheder med disse ting, som hun ellers kun kendte fra Nettet og diverse fortællinger fra hendes veninder. Han var manden i hendes liv – det var hun sikker på.

Thomas var også straks forelsket i Laura, og inden længe flyttede hun og hendes børn ind til ham i hans store villa.

Skrevet af Steen

Læs også: Fodboldspilleren 2

Published On: oktober 1st, 2008Categories: analsex, sex2 Comments on FodboldspillerenLast Updated: november 27th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex