Fuck … enten var jeg skør, eller også var jeg mere end normal!

April måned, vejret er lunt. 18 grader, og solen varmer byen. Husenes facader, gadens asfalt og ansigterne på de unge mennesker der fylder torve, pladser, parker, gader og stræder. Alle har vi ventet på forårssolen og nyder dens stråler på den blege vinterhud. Føler hvordan den kærtegner kinderne, og får dem til at rødme.

Jeg stod og lænede mig op ad gelænderet ved Frederiksholms Kanal, og lod som og jeg prøvede at finde vandmanden og hans gyldne havfruer i det mørke vand. Men i virkeligheden kiggede jeg på … kusser. De var godt nok skjult af nederdele, kjoler og bukser. Mit blik borede sig gennem ethvert stof. Jeg så unge glatte fisser, glatbarberede og med stramme, nærmest dukkeagtige skamlæber. Jeg så vildtvoksende hårvækst bag afslappede behagelige bukser med vide lår. Jeg så trimmede trekanter i stramme jeans, der når kvinden gik forbi understregede hendes vuggende hofter. Det tykke stof klemte hendes balder og fik dem til at fremstå endnu rundere og fyldigere.

Men det der for alvor fik blodet til at pumpe gennem hele min krop med fornyet styrke var de uldne skolefrøken-nederdele. At se det nistrede stof kærtegne hofterne, og når solen strejfede maven på disse tilsyneladende ærbare kvinder, trådte der et perfekt relief frem af deres kødfulde venusbjerge. Et perfekt Y! To linier mødes og forsætter som én ned mellem hendes lår. Lår der pga. det kraftige stof presses mod hinanden når hun går. Den kølige vind, der ikke varmes af solen idet den blæser op mellem hendes knæ burde få det til at gyse i hendes underliv. Men hun ænser det ikke. Hendes målrettede blik ser ret frem, mens hun taler i mobiltelefon.

Hendes øjne møder mine. Eller det vil sige, mine er fastlåste mod hendes køn. Hun bemærker det, og tager farten af et øjeblik. Hendes øjne flakker inden hun beslutter sig for at fortsætte over mod slotskirken. Jeg lægger ikke skjul på, at jeg beundrer hende og drejer langsomt min krop idet hun passerer mig.
Jeg skubber fra på gelænderet og føler mig trukket med af hendes udstråling. Hun efterlader sig et kølvand i menneskemylderet. Jeg lægger mig i denne slipstrøm.

Hun er ved ikke at hun er smuk. Hendes lidt nervøse famlen med telefonen, da hun lægger den ned i tasken harmonerer ikke med hendes yndefulde hænder og det blide udtryk i hendes øjne. Er det fordi hun ved, at hun gør mig liderlig? Vi venter begge på bussen. Jeg ved ikke hvilken linie, men vi venter på den samme. Hendes hår er en smule rødligt og fregnerne lige under hendes øjne betyder at hårfarven er ægte. Gad vide om ’den’ har samme farve?

Vi steg på Linie 10 mod Østerbro. Jeg nåede at få et glimt af Nyhavn idet vi passerede ankeret. Nyhavn var det tydelige tegn på foråret. Pølsevognen og de flaskesamlende mænd med fedtede muleposer havde været i hi, og vågnede nu op til en ny sæson.

Jeg sad 2 rækker bag hende og betragtede hendes nakke. En hvid skjorte med meget stor krave blev holdt på plads af en vest, der matchede uldnederdelen. Det hvide stof bredte sig som blomsterblade ud af vestens ærmer og op langs hendes hals.

Fuck … det føltes som om jeg svævede frit i luften mellem hende og sædet jeg sad på. Jeg bildte mig ind, at jeg kunne dufte hendes salte hud. Der var kun os to i bussen, selvom midtergangen var fyldt af folk der alle så tomt frem foran sig, og tænkte på noget andet. Nogen tænkte på hvad de skulle købe ind til aftensmad og andre på om han eller hun nu var hjemme eller ej.

Jeg tænkte kun på hende … og hendes … kusse, da hun pludseligt rejste sig. Vi holdt allerede stille, og jeg måtte springe ud af bagdøren inden den smækkede, og bussen kørte videre.

Hun vendte sig om, og stirrede direkte på mig. Østre Allé. Der var ikke andre i nærheden.

”Følger du efter mig?”, spurgte hun.

Hvad skulle jeg svare? Det blev et kort, men tydeligt:

”Ja”.

Jeg prøvede at smile, og se hende direkte ind i øjnene.

”Hvis jeg må?”, sagde jeg, og så stadig på hende.

”Hvorfor?”
”Du er smuk”, svarede jeg, helt ærligt.
”Hvad mener du?”. Hun så meget skeptisk ud.
”Du er den smukkeste kvinde, jeg har set i dag”, svarede jeg, igen helt ærligt.

Hun virkede endnu mere skeptisk. Hun vidste det faktisk ikke!

Hvad var det jeg gjorde? Hvad havde jeg egentlig forestillet mig? Vi så længe på hinanden. Pludselig smilede hun.

”Du må gerne følge med”, sagde hun overraskende. Nu var det mig der blev skeptisk.
”Jeg mærkede at du så på mig, da jeg gik forbi dig inde i byen”. ”Det var rart”, sagde hun. ”Kan du godt lide uldnederdele?”
”Ja, og rødt hår”, svarede jeg.

Det næste kom fuldstændig uventet. Hun kyssede mig på kinden, tog fat i min hånd, og begyndte at gå gennem Fælledparken. Vi sagde ikke noget til hinanden. Vi så heller ikke på hinanden. Det var som om, jeg mærkede hvert et hjerteslag og hvert et åndedræt gennem hendes slanke fingre. Da vi passerede et stort bøgetræ, stoppede vi begge samtidig … og uden tøven kyssede jeg hendes lyserøde læber. De var lidt kolde. Hun åbnede munden lidt, og hendes tungespids mødte min. Den var brændvarm, og meget nysgerrig …

Fuck! Jeg stod foran en dør på 4. sal på Rigshospitalet. Elisabeth var ved at låse sig ind på sit kontor. På skiltet ved siden af døren stod der: Odentologi – Elisabeth Broager, mens min hånd kærtegnede hendes inderlår. Tommelfingeren gned mod kanten på nederdelen. Pegefingeren undersøgte om strømperne var strømpebukser, eller om de var selvsiddende. Blondekanten afslørede, hvad jeg havde håbet på … hvid, kølig, nøgen hud inde bag det lune uldstof. Længere nede ad gangen skramlede nogen af sted med et rullebord. Jeg trak ikke hånden til mig.
Inde på kontoret var der mørkt. Persiennerne var rullet ned. Døren lukkede sig bag os. Jeg lod hånden glide længere op, og mærkede de fugtige trusser … satin? … eller var det silke ? Nej så udsøgt var hun ikke … hun var helt almindelig … og fuldstændig magisk. Skubbede trussekanten til side, og lod pegefingeren føle sig frem. Jeg lukkede øjnene. Faldt på knæ, og trak op i nederdelen. Tungen søgte den fugtige satin. Det smagte himmelsk!

Elisabeth stod med spredte ben op ad døren. Trusserne lå nu på gulvet, og nederdelen var skubbet op om livet. Hendes bagdel struttede, og jeg lå på knæ lige bag hende. Hun smagte salt og sødt på samme tid.. Lige som jeg havde forestillet mig i bussen.

”Hvad hedder du?”, spurgte hun … stønnende
”Emil”, svarede jeg. Kort.
”Kom Emil”, sukkede hun, og kravlede på alle fire ind midt i lokalet.

Jeg kunne ikke beherske mig længere. Flåede nederdelen, vesten og den hvide skjorte af hende. Hun havde en bronzefarvet bh på.

Hun lå nu nøgen på nær bh’en på gulvet, med mig bagved som en brunstig hanhund. Jeg borede min næse ned mellem hendes balder og lod tungen gå på opdagelse.

Drømmekusse! De sarte hår på kanten af hendes drivvåde kusse var fugtige og bløde. Jeg vendte hende om, og så hende dybt i øjnene. Hun vidste at jeg duftede og smagte af hendes safter, og alligevel greb hun mig
om nakken, og trak mig til sig. Kyssede mig let på læberne … før hun pressede mig nedad igen.
Brystvorterne tegnede sig tydeligt gennem det blanke stof på bh’en. Jeg kyssede dem gennem stoffet, og væden farvede stoffet mørkt. Det så ud som om brysterne voksede, men det var en kombination af de struttende brystvorter bag det våde satin og hendes dybe åndedræt, der fik hele hendes brystkasse til at hæve og sænke sig i et roligt tempo.

Hun rakte selv om på ryggen og spændte bh’en op. Jeg fjernede den hurtigt og fik straks øje på de lyserøde brystvorter midt på hver af de hvælvede, fregnede bryster. Kyssede først det ene grådigt, slikkede langsomt på vorten, gjorde tungen bred og trak en våd stribe på tværs af brystkassen over til det andet bryst.

Næsten uden at jeg bemærkede det, havde Elisabeth knappet mine jeans op og førte resolut hånden ned i dem. Hun greb fat om skaftet på pikken, der var fuldt erigeret. Det havde den været siden busstoppestedet ved Slotskirken. Jeg kyssede stadig hendes bryster, mens hun omfavnede min pik og pressede ned mod roden af den. Virkningen udeblev ikke. Jeg kom med det samme. Den varme sæd pumpede ad flere omgange ud i mine bukser, sprøjtede ud på hendes håndled og løb langs pikken ned mellem hendes fingre.
Hun grinede og som en ’straf’ gav jeg den venstre brystvorte et kontant nap med tænderne, og rejste mig hurtigt op på knæ. Hun kiggede mig direkte ind i øjnene, og smilede. Jeg rejste mig helt op, skubbede bukser og underbukser ned i én bevægelse, hvorefter jeg førte pegefingeren ned i først den ene og derefter den anden strømpe og tog et skridt fremad. Jeg stod helt nøgen foran hende. Hun havde rejst sig på sine albuer og sæden dryppede fra min slatne men stadig tykke pik. En stor klat ramte hendes skulder. Hun tørrede det af med hånden, og jeg beordrede hende straks til at slikke fingrene rene.

”Mmmhhh”, sagde hun, mens hun vellystigt suttede på fingrene, én af gangen.
”Og nu pikken”, sagde jeg.

Uden tøven rejste hun sig på knæ, tog fat i den med to fingre, mens hun med lange sultne slik fjernede ethvert spor af min forårskådhed. Resultatet var dog, at pikken stod helt rank og dunkende igen, da hun var færdig.

”Du skylder mig en forklaring”, sagde hun blidt, stadig siddende på knæ lige foran mig.

Hendes grønne øjne strålede og fangede glimt af det sparsomme lys, der trængte gennem sprækkerne i persiennerne.

”Jeg har jo fortalt dig, at du er den smukkeste”, ”… og ja, jeg tænder vildt på uldne nederdele”.
”Hvor vildt?”, spørger hun kælent.
”Helt vildt!”, svarer jeg.

Hun finder nederdelen i bunken af krøllet tøj, og tager den på igen. Jeg kvitterer med et lille frækt smil. Hun vender sig væk fra mig. Læner sig forover ind over skrivebordet. En lille bunke papirer og en gipsafstøbning af noget, der lignede tænder, falder på gulvet. Gipsen knuses i små stykker. Hun trækker nederdelen op over balderne så de to halvkugler krones af det grå, grove stof. Hun lægger sig helt ned mod bordet, spreder benene lidt, og hendes skød åbner sig mod mig og blotter den drivvåde kusse. Det føles som om jeg skal besvime, men falder i stedet på knæ lige bag hende, griber om balderne og spreder med tommelfingrene lårene endnu mere fra hinanden.

Jeg fordyber mig i den smukke blomst. Omkranset af dejlige skamlæber, bløde og fyldige. Den krøllede kant på læberne minder om skallen på en valnød, men da tungen rører det forførende kød, føres tankerne stræks over på den blødeste og sødeste dessert – Tiramisu, som på italiensk betyder ’træk mig op’. Det var lige hvad smagen gjorde. Jeg slikkede først langsomt og bredt, smagte på alle nuancerne, fra det renskurede venusbjerg til den svulstige kusse, videre over det salte mellemkød og helt op mellem hendes dampende balder. Kort efter borede jeg min tunge så langt op i kussen som jeg overhovedet kunne, og kneppede hende med tungespidsen.

Elisabeth Broager stønnede nu så højt, at jeg var overbevist om, at det kunne høres langt ned ad gangen. Jeg var ligeglad, og det var hun også. Vores liderlighed fyldte hele lokalet og vore kroppe med ukontrolleret lyst.

”Knep mig”, stønnede hun. Uden at jeg helt forstod det første gang.
”Knep mig, Knep mig, Knep mig, KNEP MIG”, kom det rytmisk og højere og højere fra hendes mund.

Selvom det var næsten umuligt at løsrive mig fra at slikke hende, rejste jeg mig op, og pikken vippede ivrigt op og ned ret foran mig. Med fødderne skubbede jeg hendes ben lidt længere fra hinanden, greb hende om lænden og lod pikken glide op mellem hendes lår. Drillende og alligevel målrettet.

I stedet for at bore pikken op i hende, bad jeg hende rejse sig op, så jeg kunne lade den glide frem og tilbage mellem skamlæberne. Jeg kunne mærke safterne drive ned ad begge sider på pikken og pikhovedet gnubbede hårdt mod hendes svulmende klitoris. De drivvåde, krøllede røde hår, kærtegnede og kildede skaftet på pikken, så jeg næsten var bange for at komme med det samme – igen.

”Knep mig, Knep mig … knep mig”, peb hun nu.

Jeg skubbede hende forover igen, tog hårdt fat i hendes hofter, og borede hele mit lem op i hende i én sej bevægelse. Åhh, hvor var hun dejlig. Jeg kunne mærke hver en fiber, hver en nerve og hver en blodåre i hendes sultne, liderlige og absolut himmelske kusse!

Da jeg allerede var kommet én gang, kunne jeg nu kontrollere min egen liderlighed 100%. Jeg lyttede til hendes åndedræt og de forskellige støn, der kom fra hendes mund. Hvis jeg bevægede mig lidt for hurtigt, blev det til små klynk. Men hvis jeg trak hende helt til mig, lod pikhovedet vokse inde i hende og vuggede langsomt frem og tilbage, blev hendes stemme straks dybere, hæsere og uendeligt meget frækkere. Jeg prøvede at holde denne rytme, mens jeg nød hendes glæde ved at blive kneppet, hårdt og længe midt på hendes eget skrivebord.

Det føltes som om min pik voksede og voksede, men det var hendes kusse, der klemte hårdere og hårdere om den. Jeg holdt fat i hendes krøllede røde hår med den ene hånd og pressede hovedet ned mod skriveunderlaget. Hun gipsede efter vejret, og sved og spyt løb fra hendes mundvig ud på bordet. Håret klæbede sig til hendes pande og hendes kinder. Min anden hånd kærtegnede hendes klit, og jeg kunne mærke pikken glide forbi fingerspidserne.

Hun strakte benene helt ud, og hendes ryg stod nu i en bue. Hendes gispen blev til høje støn og kort efter til skrig. Jeg strakte selv benene, pressede mig helt i bund i hendes kusse og mærkede hvordan den malkede sæden ud af mig. Skrigene lød nu som gråd og den svedige krop rystede under mig. Mine fingre blev fyldt med væske som løb ud mellem dem, og videre ned af hendes lår. Mine ben sitrede og jeg kunne ikke holde mig stående. Faldt forover og lod pikken glide ud.

Vi var begge helt stille i, hvad der føltes som flere minutter, men sikkert kun var sekunder. Så rejste vi os begge. Jeg tørrede min pik i min t-shirt, og tørrede også hendes lår og hendes køn. Vi sagde stadig ikke noget, men smilede til hinanden. Langsomt klædte vi os på. Hendes nederdel var plettet af bl.a. sved på forsiden, men det var sikkert kun os, der kunne se det.

Jeg greb hende om nakken og kyssede hende længe og inderligt.

Du er fantastisk”, sagde jeg og så hende dybt i øjnene.
”Det ved jeg … nu”, svarede hun og smilede. ”Det er du også, men du må gå nu”.

Jeg så sikkert skuffet ud, men forsøgte at skjule det. For det var der slet ikke nogen grund til. Dette overgik enhver drøm, jeg nogensinde havde haft, så pyt med, hvis det kun var et flygtigt møde. Jeg lynede min vindjakke og tog t-shirten i hånden.

Hun åbnede forsigtigt døren på klem og sikrede sig at der var fri bane udenfor. Åbnede den helt for mig, og jeg trådte ud.

”Kan du have det godt, Elisabeth Broager”, sagde jeg.
”Jeg hedder ikke Elisabeth”, svarede hun.
”Hvad mener du?”, spurgte jeg undrende.
”Jeg er Elisabeths sekretær, og har derfor nøgle til hendes kontor”
”Jamen … ”. Jeg var forvirret.
”Jeg håber hendes kolleger har hørt hvad hun har lavet på sit kontor i dag”, sagde hun og grinede. ”Hun er noget af det mest korrekte og kedelige”.

Jeg kunne ikke lade være med at grine højt.

”Ses vi igen?” spurgte jeg.
”Se efter uldnederdelen”, svarede hun og lukkede døren.

Uden at se mig tilbage skyndte jeg mig ned for enden af gangen, ind i elevatoren og ned i foyeren. Jeg valgte at gå samme vej tilbage gennem Fælledparken. Solen stod lavere på himlen, men mine kinder blussede i den nu kølige vind … og jeg glemte helt at se efter …

… kusser.

Skrevet af Emil Superfly

Published On: august 10th, 2012Categories: sex6 Comments on Forår!Last Updated: august 10th, 2012
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex