Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg havde meldt mig til forældremøde, men nu var fælden klappet og nogen havde bestemt at vi skulle mødes til en hyggelig komsammen, første gang vi mødtes, så vi rigtig kunne blive rystet sammen. Jeg kyssede konen farvel og satte mig ud i bilen og kørte afsted.

Efter at have ledt lidt, fandt jeg adressen og ringede på. Døren blev åbnet af en cirka 35-årig kvinde, der hed Heidi. En sød, pageklippet, slank kvinde med mørkt hår og dybe, mørke øjne. Lille, fast røv i de stramme jeans og små bryster i en push-up BH under den nedringede trøje. OK, det starter ikke helt skidt, tænkte jeg og gik efter Heidi ind i stuen, hvor der sad tre andre kvinder. ”Ja, Bjarne har lige meldt afbud, så vi bliver kun os”, sagde Heidi. ”Skal vi gå i gang?”.

Efter en times formaliteter og høflig snak og spørgen ind til hinanden, sætter Heidi et par flasker vin på bordet. God ide! Stemningen bliver straks lidt mere opstemt, men kort efter skal to af damerne hjem til deres børn og så sidder jeg alene med Heidi og Rikke. De to damer hælder godt i glassene og snakker om deres eksmænd; de er tilsyneladende begge to fraskilt og pt enlige. Jeg forsøger at følge med i samtalen, men bliver hægtet af og sidder mest og studerer dem og drikker lidt rødvin. Rikke er lidt buttet i det, men med smalle hofter og en dejlig røv i de stramme leggings. Langt, lyst hår og blå øjne og nogle store, bløde bryster. Også hun er meget nedringet og jeg kan se at hendes BH har svært ved at holde brysterne på plads, specielt når hun læner sig fremover og griner af noget Heidi har sagt.

”Vågn op, Martin”, griner Heidi, ”du sidder jo bare og glor på os. Hører du efter Martin, eller sidder du bare og drømmer?”. De skulle bare vide, hvad jeg tænkte på… “Vi vil vide, hvor tit du har sex med din kone”, sagde Rikke og lød pludselig lidt genert. De fniste som små skoletøser. “Øh, hvorfor vil I dog vide det”, spurgte jeg lidt undrende. Og så fik jeg hele historien om deres eksmænd. Heidis mand havde udviklet sig til psykopat og Rikkes mand havde fundet en meget yngre model på arbejdet. Nu sad de begge to og beklagede sig over, hvor lidt sex de fik. Pigerne havde drukket hvidvinen op og hældte den sidste sjat af rødvinen op og vi skålede. “Nå, men det var jeres sexliv vi kom til”, konstaterede Rikke tørt, “kører det?”. Jeg havde egentlig ikke lyst til at sidde at udlevere mit privatliv, men fortalte alligevel at vi som mange andre havde det obligatoriske onsdagssex, hun blev tilfredsstillet og jeg fik lov at gøre mig færdig i hende. Vi havde vænnet os til at det var sådan i vores travle hverdag. I samme øjeblik jeg sagde ordene, kunne jeg selv høre hvor forkert det lød. Jeg sad stille lidt og reflekterede. Det var vist på tide at komme hjem.

“Du må da ikke køre nu, med alt det vin du har drukket”, fortalte Heidi voksent. Hun havde ret. Jeg havde drukket det meste af en flaske rødvin alene. ”Shit, min kone skulle bruge bilen i morgen tidligt”, kom jeg i tanke om. Det var her at Heidi som det mest naturlige i verden foreslog at både Rikke og jeg kunne overnatte; Rikke kunne sove hos hende i dobbeltsengen og jeg kunne få sofaen. Således kunne jeg stå tidligt op i morgen og nå at køre bilen hjem, inden min kone skule bruge den. Jeg var lidt loren ved forslaget, men pigerne var allerede i gang med at finde sengetøj frem. Jeg ringede hjem. Hun var allerede faldet i søvn og det vakte ikke særlig stor begejstring at høre jeg overnattede ude, men hun forstod trods alt godt dilemmaet. Jeg undlod at fortælle at jeg skulle overnatte med to enlige kvinder, det havde nok ikke gavnet forståelsen. Da vi havde sagt godnat, sad jeg og tænkte lidt. Hvorfor var det lige at jeg undgik at sige at Rikke også sov her? Min pik kom med svaret, da den rørte lidt på sig ved tanken om de to enlige kvinder, der ikke havde fået pik i lang tid. Rolig, nu. Min fantasi måtte løbe af med mig.

Rikke kom nu ind med dyne og lagen og bukkede sig ned for at lægge det på sofaen og jeg gloede lige ned i hendes imponerende kavalergang. Hun rejste sig op, nejede kort og spurgte som en anden stuepige om der var andet hun kunne gøre for herren? Jeg smilede og takkede nej, selvom jeg tænkte ja. Heidi kom nu ud fra badeværelset kun iført små bomuldstrusser og en gammel T-shirt. Hendes bryster var ikke længere skjult af en BH og jeg kunne lige ane hendes brystvorter inde bag printet med “I love NY”. Hun havde sgu en flot krop, veltrænet, tror jeg man kunne kalde den. “Badeværelset er der, jeg har lagt en ny tandbørste frem som du gerne må bruge. Det grønne håndklæde er også til dig, sov godt!”, hun vendte sig og gik ind på soveværelset og jeg så at de små trusser var krøbet op mellem de faste balder. Pikken rørte lidt på sig igen. Jeg måtte ud på toilettet, så jeg smed mine jeans og gik i underbukser og skjorte ud for at gøre mig klar til natten.

Mens jeg stod med den nye tandbørste i munden, gik døren op og Rikke kom ind og lukkede døren efter sig. “Lige et minut, så er jeg færdig”, sagde jeg undskyldende, men hun var ligeglad. Gik bare hen og satte sig og begyndte at tisse. Jeg var chokeret. Derhjemme gik vi aldrig på toilet sammen, det var en privat sag. Da hun var færdig og kom hen for at vaske hænder, stod jeg og tørrede mig i ansigtet, da jeg lige havde plasket lidt koldt vand i ansigtet. Selvom hun var en smule buttet og ikke havde fået taget sig sammen til at smide topmaven efter den sidste fødsel, havde hun sgu en god røv i de sorte hipsters. Jeg var gået i stå med håndklædet og stod nu og betragtede hende. Hun havde lånt en T-shirt af Heidi og havde også smidt BH’en. Jeg kunne tydeligt se konturen af hendes store, bløde bryster i den til hende en smule for stramme trøje. Min pik rørte igen lidt på sig, den lille forræder! Hun stoppede op og jeg gled ud af mit dagdrømmeri, da jeg opdagede at hun betragtede mig i spejlet. Vi fastholdt hinandens blik og hun smilede genert. “Du er sød”, sagde hun stille. “Og du er dejlig”, replicerede jeg og smilede tilbage. Hun vendte sig om mod mig og trådte et skridt frem så hun stod lige foran mig og kiggede op på mig. “Mener du virkelig det, eller er det bare noget du siger for at være sød?”, spurgte hun usikkert. Jeg kunne se på hendes bryster at hun trak vejret lidt hurtigere. Det slog gnister mellem os. Jeg rakte hænderne ud og tog om hendes liv og hun gled ind i favnen på mig og vi mødtes i et langt og hedt kys. Længe stod vi sådan. Smagte på hinanden, forbudte kys.

Jeg lod mine hænder glide ned over hendes bagdel og klemte balderne, slap hendes mund og lod mine læber løbe henover hendes kind, slikkede hende i øret, kyssede hendes hals. Hun sukkede lidenskabeligt. Hendes ene hånd fandt bulen i mine tights og mærkede hvordan den voksede. “Hvor bliver den stor”, drillede hun, “er det bare på grund af lille mig?”. Mine hænder gled nu op under trøjen og fandt de dejligt store bryster. Hvor var de bløde og dejlige feminine at røre ved. Jeg nulrede hendes brystvorter lidt og mærkede, hvordan området omkring dem trak sig sammen og gjorde vorterne stive. Jeg trak hendes T-shirt op over brysterne, så jeg havde frit udsyn, bukkede mig ned og slikkede de strittende dutter. Hun stønnede. “Åårh, er du klar over, hvor lang tid siden det er at der er nogen der har gjort det der?”, gispede hun ophidset, “bliv ved!”. Jeg fik listet en hånd ned i hendes trusser og ned over hårstubbene på hendes venusbjerg. Hun undskyldte lidt febrilsk: “jeg har ikke lige fået barberet mig den sidste uges tid; jeg havde ikke lige forudset det her”. Det havde jeg heller ikke, da jeg kørte hjemmefra.

Det gav et lille stød i hende, da min finger ramte hendes klit og begyndte at lege med den og skamlæberne. Hun skælvede da jeg forsigtigt lod langemanden glide lidt ind i hendes sjaskvåde revne. “Shit, det er godt. Du er så sød og det er så lang tid siden at nogen har rørt mig. Fuck, jeg er liderlig”, hun lukkede øjnene og kyssede mig lidenskabeligt og holdt mit hoved fast med begge hænder. Jeg trak trusserne ned om knæene på hende og hun sparkede dem selv resten af vejen, satte sig op på bordkanten og spredte benene. Jeg faldt på knæ og lod igen langemanden glide ind i hendes varme fisse og begyndte blidt at gnubbe hendes spot, mens tungen gik på opdagelse lige over hendes åbning. “Åh, gud, det er godt”, jamrede hun og begyndte at ryste. Kom hun virkelig allerede? Inden jeg fik tænkt færdig, skreg hun sin orgasme ud mens hun holdt fast i håret på mig og pressede mig ind i hendes skød, så jeg næsten var ved at blive kvalt.

I samme øjeblik blev døren flået op og Heidi kom farende ind. “Hva fan…”, mere nåede hun ikke at sige, da hun opdagede Rikke siddende på bordet med vidt spredte ben og åben fisse og mig på knæ mellem hendes lår. Hende havde vi glemt alt om. Heidi stoppede og spærrede øjnene op. Hun sank en gang, stirrede på os og var et øjeblik i vildrede. Rikke var nu kommet til sig selv og samlede benene. “Det er rigtig nok, hvad jeg sagde. Han er skide sød”, sagde hun. “Ja, det kan jeg da så sandelig se”, sagde Heidi sarkastisk. Rikke tog fat om min pik uden på underbukserne igen, kiggede på Heidi og sagde indbydende: “og nu var det min tur til at være sød ved Martin. Jeg har ikke set hvad han har i godteposen endnu. Kunne du ikke tænke dig at hjælpe mig med at se efter?”. Jeg var lamslået. Stod Rikke lige der og foreslog vi havde en trekant? Det var en af mine hedeste drømme, som jeg havde pakket langt væk efter at have været gift i ni år. Skulle den virkelig blive til noget?

Der var ingen tvivl om at Rikke var blevet tændt af sin orgasme og ville have mere, nu chancen var der. Det ville jeg også. Man skal gribe de chancer man får her i livet. Jeg gik hen og tog fat i Heidi og kyssede hende, og sagde “kom, lad os gå ind på sengen alle tre”. Hun var lidt tilbageholdende og meget genert, men de fulgte begge med. Jeg lagde Heidi ned på sengen og Rikke krængede trøjen af og begyndte at kysse med hende. Det var frækt at se de to piger tungekysse med hænderne på opdagelse på hinandens kroppe. Jeg fik krænget de små bomuldstrusser af Heidi og åbenbarede en nydeligt trimmet mis, der passede godt til hendes slanke krop. Hun satte sig op, så Rikke kunne trække trøjen af hende. Jeg fik mig møvet ned imellem dem og lagde mig på ryggen med en arm om hver. Vi kyssede alle tre og deres hænder gik på opdagelse ned i mine underbukser til min nu helt stive pik. Rikke kravlede ned og trak dem af mig og min manddom sprang op i luften. Hun kiggede anerkendende på den og sendte et liderligt blik til Heidi, der stadig var lidt ængstelig ved situationen. Så lod hun tungen danse på pikhovedet og ned ad skaftet. Legede med nosserne og tog den så endelig i munden og suttede.

Imens havde jeg fået Heidi til at sætte sig hen over mig, så jeg kunne slikke hendes lille, trimmede fisse. Det hele var småt på hende, således også skamlæberne og hendes klitoris, der var gemt godt i hudfolden. Jeg glædede mig til at kneppe hendes lille fisse, specielt hvis den var lige så lille og stram som resten af hende. Det var helt fantastisk at ligge der med to kvinder omkring sig; at slikke og blive slikket. Heidi var nu også begyndt at sige lyde. Det lød nærmest som om hun peb eller klynkede lidt, men hun bestemte selv tryk og hastighed, som hun sad der på min tunge. “Stik en finger i røven på mig”, bad hun, “kun en finger”. Jeg fedtede min langemand ind i safterne fra hendes fisse og legede lidt med den frække åbning. Hun gøs og glædede sig. Langsomt lod jeg den glide ind og mærkede musklen omkring min finger. Hun hvinede nu af lyst og lider. “Knep mig med din finger, Martin, fingerknep mit forbudte hul”. Hun sad nu meget uroligt. Stille og roligt kunne jeg mærke, hvordan hendes muskler begyndte at spændes og krampe. Små, fine bevægelser, der sladrede om at orgasmen skyllede gennem hendes krop. Fingeren gled ud af hendes anus og hun lagde sig ned ved siden af Rikke og mig. Jeg var fuldstændig klistret til af fissesaft over hele ansigtet. ”Kom”, sagde jeg nu til Rikke, ”sæt dig op på min pik”. Hun adlød forventningsfuldt og mens hun sad ret op og ned fandt hendes skamlæber selv pikhovedet og sugede det til sig. ”Du må ikke komme i mig”, fik hun fremstammet idet hun gled ned over mig. Hvor var det skønt at mærke hendes varme kød omslutte pikken. “Åh, din store, stive pik gør godt i min fisse”, stønnede hun. Hun begyndte at ride med vrikkende og roterende bevægelser. Jeg kunne mærke mit pikhoved stødte på livmoderhalsen og hun stønnede tilfreds. Hendes store bryster dansede rundt i takt med bevægelserne og jeg tog om dem og trak hende ned til mig så jeg kunne sutte lidt på dem. Lidt efter lidt kunne jeg mærke min udløsning nærme sig og jeg kastede nu Rikke til siden og vente hende om på ryggen, så jeg kunne trænge op i hende med hendes ben op ad mit bryst. Jeg førte pikken i stilling og stødte til og gled helt i bund. Vi stønnede liderligt begge to og jeg begyndte at kneppe hende med lange, i starten langsomme stød, der blev hurtigere og hurtige i takt med at sædcellerne pressede på for at slippe ud. Jeg trak mig ud og tog om pikken og begyndte at spille den, men hun overtog og spillede min pik af ud over sine dejlige bryster; en enkelt klat landede på hendes kind og løb ned over halsen på hende.

”Nøj, hvor du sprøjter meget”, lød det overrasket fra Heidi, der havde sat sig op og betragtede Rikkes sædindsmurte overkrop. Hun begyndte at smøre sæden ud over Rikkes bløde bryster. ”Hvor er du dejlig at røre ved”, hviskede hun, ”jeg har aldrig rørt en anden kvinde før”. Pigerne kiggede lidt akavet på hinanden, men liderligheden overvandt usikkerheden og Heidi lagde sig ind over Rikke og de kyssede. ”Jeg vil gerne prøve at slikke dig – er det OK?”, spurgte Heidi usikkert og lod sine spinkle fingre søge ned over Rikkes mave og ned til hendes fugtige revne. Rikke svarede ikke, men stønnede bare lidt højere. Jeg ville også have taget det som et ja, og Heidi gled ned mellem hendes lår. Jeg var blevet tørstig af alt det slikkeri og gik ud i køkkenet og fandt et glas vand, som jeg tog med ind i soveværelset, hvor jeg stillede mig og betragtede pigerne, mens de hyggede sig. Heidi lå nu på maven mellem Rikkes lår og slikkede hendes hævede klit, blidt og blødt og langsomt som kun en kvinde kan gøre det og hendes lille, faste røv strittede indbydende lige hen mod mig. Som hun lå der på maven med let spredte ben var det ligesom hun løftede måsen lidt – var det en invitation? Min pik var ikke i tvivl! Langsomt rejste den sig fra sin midlertidige dvale. Jeg satte vandglasset fra mig og gik hen og tog Heidi om anklerne for at lade hende vide, hvad jeg havde tænkt mig. Røven løftede sig ganske let igen, så jeg kunne se hendes to indgange og hun vendte kort hovedet imod mig og blinkede indbydende. Den lille frækkert! Hun var så tilsyneladende genert og nu lå hun der og var så skide fræk.

Jeg lod mine hænder vandre op ad hendes lægge og længere op ad lårene, slikkede hende i knæhaserne og lod tungen danse med op ad lårene. På den lille, roterende røv kunne jeg se at det var noget hun kunne lide. Nu var mine hænder oppe ved den fristende popo og begyndte langsomt at massere den, samtidigt med at min tunge slikkede varmt, vådt og fortsat tættere på hendes åbninger. Jeg lod tommelfingeren smutte ind i fissen og mærkede, hvor våd hun var. Hun stønnede. Samme finger gled nu op og masserede blidt hendes bageste åbning med saften fra hendes fisse. Jeg lod min tunge overtage drilleriet og slikkede nu direkte hende i numsehullet. Hun gav et lille hvin fra sig; det var meget følsomt. Jeg kunne nu ikke længere holde min lyst til Heidi tilbage og satte mig op bag ved hendes dejlige røv med den stive pik strittende henover de små, faste balder. Jeg kunne høre på Rikke at Heidi var ved at nå i mål med sin behandling, hvilket bare ophidsede mig endnu mere og jeg lod pikken glide lidt ind i Heidis våde revne. Hun stoppede slikkeriet et par sekunder og gispede liderligt af nydelse, da hun mærkede min stive pik. Rikke jamrede: ”nej, du må ikke stoppe nu – jeg kommer snart, bliv ved!”. Heidi fortsatte, men nu ikke så koncentreret, da hun nød mine stød og skubbede røven bagud og op, for bedre at kunne tage imod. Det var fantastisk frækt, det her! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at min fantasi skulle gå i opfyldelse. Jeg blev modig og lod igen min tommelfinger cirkle omkring Heidis numsehul og hun gjorde ikke modstand. Jeg lod den smutte indenfor og legede med hendes sarte muskel.

Det der skete nu, havde jeg heller ikke nogensinde forestillet mig. Heidi drejede hovedet om mod mig, så direkte på mig med totalt liderlige øjne og nærmest skreg sin liderlighed ud: ”du skal kneppe mig i røven! Jeg vil have din store pik i mit lille, stramme, forbudte hul. Kom nu, pul mig!”. Den stille, generte pige havde sandelig fundet sit indre vilddyr frem! Jeg kneppede hende lidt endnu og lod tommelen klargøre hendes ringmuskel til at modtage min pik. Da jeg tog pikken ud og satte den foran hendes numsehul begyndte hun selv at lege med sin klit og jeg kunne mærke, hvordan hendes lille krop dirrede af ophidselse. Jeg masede min stive pik ind gennem ringmusklen. Masede, fordi hun var rigtig stram, men samtidigt så forsigtigt, som jeg nu kunne. Hun skreg, men stødte røven bagud for at tage imod. Jeg kneppede hende langsomt og forsigtigt i det bageste hul, som klemte helt fantastisk om min pik. Pludselig skreg hun helt vildt igen. ”Fuck, jeg kommer, jeg kommer, jajaja, fuuuuck”, hendes krop spændte og rystede; jeg kunne næsten ikke holde hende fast. Jeg kunne heller ikke selv holde ret meget længere, men fortsatte min mission i det stramme hul. Trykket i nosserne byggede sig op. Jeg trak den så lang tid jeg kunne, mens jeg kneppede Heidis bagerste hul i lange stød. Så hørte jeg Rikke stønne sin sidste orgasme ud i rummet; Heidis tunge havde gjort arbejdet færdigt. Det var mit cue. Udløsningen væltede ud gennem pikskaftet, ud af pikhovedet og ind i Heidis lille, stramme røvhul i varme sprøjt. Jeg var helt væk i et øjeblik, før jeg kom til bevidsthed igen og trak mig ud af hende, lagde mig ned på sengen og pustede ud. Pigerne puttede sig ind til mig og jeg følte mig som en fandens karl og begyndte allerede at tænke på, hvordan man skulle forklare konen at jeg også blev nødt til at overnatte næste gang, der var møde…

Skrevet af Bjørnen

Published On: november 20th, 2013Categories: analsex, fulde piger, gruppesex, lesbisk sex, utroskab13 Comments on ForældremødetLast Updated: november 20th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex