Læs også: Forbidden Dreams 2 

Passion in the sky

“If a little dreaming is dangerous, the cure for it is not to dream less but to dream more, to dream all the time.”
– Citat: Marcel Proust

Han rev hendes kjole af hende, så den revnede. Lyden tændte hende. Alt ved situationen tændte hende. Hun havde altid troet hun var en forholdsvis artig pige – oprigtigt talt! Hun kunne ikke selv forstå at hun ku tænde på en situation som denne. Hun følte sig som en vildkat – næsten som en luder. Hun tændte på ordet. Hun tændte på hans pik. Hun tændte på alle de ‘uacceptable’ kælenavn han hviskede i hendes øre. Hun var hans luder, hans bitch. Han skubbede hende hårdt ned på sengen, og kastede sig over hende; han lagde sig mellem hendes spredte ben og holdt hendes hænder fast. Hun kunne mærke hans hårde lem gennem bukserne. Hun trak vejret helt dybt, og pressede underlivet op imod hans pik. Hun havde aldrig været så våd, så liderlig. Hun stønnede højt, nærmest klagende og kyssede ham på munden, men hendes vildt ophidsede tilstand gjorde at hun tværede sin læbestift ud i hele hans ansigt. Synet af dette tændte hende. Lyset fra gaden faldt på hans ansigt, så hun tydeligt kunne se hans øjne og mund, hvor hendes egen rosenrøde læbestift havde tegnet et billede af deres lidenskab. Nu ville hun mærke ham oppe i sig. Det var som om han havde læst hendes tanker; han flåede vildt g-strengen af hende og tog sine egne bukser af. Nu kunne hun se hans store, hårde pik. Han tvang hendes hænder op over hendes hoved igen, og førte pikken ned til hendes fisse. Nu pressede hans fantastiske pikhoved hendes skamlæber til hver sin side. Hendes følelser var på randen til at eksplodere.
 
“Excuse me, Miss”. “Could you please take off your coat and walk through the metal detector again?” Veronica vågnede brat fra sin frække dagdrøm, og tog jakken af, hvorpå hun drejede hovedet bort og gik tilbage. Det havde været en dejlig dagdrøm – hvor længe havde hun mon stået i sine egne tanker? Hun var ikke i humør til afbrydelser i dag – og slet ikke fra irriterende, gamle, skaldede vagter. Hun havde været i dårligt humør de sidste par dage. Hun havde set frem til at tilbringe juleferien med sin elsker, men hans kæreste havde fået fri. Nu havde hun besluttet sig for at tage på ferie. Hun var i lufthavnen. Hun havde altid drømt om at komme til Bangkok, men forventningens glæde var ikke nok til at skille hende af med irritationen over den ødelagte affære. Hun havde glædet sig til at være sammen med sin elsker – selvom det plagede hendes samvittighed en smule. Han var fantastisk. Hun havde set frem til at blive taget. De havde kun været sammen få gange, men i løbet af december havde de sendt utallige frække beskeder til hinanden. Hun havde tænkt på ham hver aften og kælet med sig selv. Hun var stadig våd fra sin dagdrøm. Hun trængte til pik. Hun var en meget seksuel kvinde, men hun var kræsen. Denne morgen havde hun gjort meget ud af sig selv. Hun havde ordnet hår og negle og kælet for enhver detalje. Hendes parfumes stærke duft af kvinde fangede alle mænds opmærksomhed, men hun følte at de var alt for “nemme”. Hun ku få hvem hun ville ha, men tanken om at hun kunne forføre enhver man i lokalet så let som ingenting, gjorde samtlige mænd hun så uattraktive. Hun havde knaldrød læbestift på og rødt neglelak. Hendes lange mørke hår strålede og matchede de sorte støvler, der slangede sig hele vejen op af hendes brune ben. Hun havde en kort rød kjole på, og en stor vinterfrakke på overkroppen.
 
“We kindly ask all travellers not to leave luggage unattended”. Lufthavnens højtalere gav ekko i Adams øre. Det havde været en lang uge. Han bar på et hav af negative følelser. Hans kæreste gennem 4 år havde forladt ham, men det var ikke det der trykkede nu. Han var blevet sendt på forretningsrejse. “Hvem fanden tror hun at hun er?” Adam hadede sin chef. Men egentlig var han glad for at komme lidt væk fra det hele. Dog føltes det befriende at have en grund til at være sur. Adam gik og bandede for sig selv, da han nåede til The Security. Køen var gået i stå, på grund af kvinden foran ham. Hun havde noget der blev ved med at få detektoren til at bippe. Han bandede lidt over det, men han tanker blev afbrudt da vagten bad damen foran ham om at tage sin store vinterfrakke af. Hun tog den af og afslørede en fantastisk krop. Hendes røv havde en perfekt form – han fik næsten helt ondt i pikken af at se på hende. “hvis hun er ligeså lækker forfra som..” hans tankestrøm blev afbrudt da hun vendte sig om.
 
Hendes lange mørke hår fløj elegant rundt om hendes hoved som silke, da hun vendte sig. Hendes ansigt udstrålede uskyldig ynde idet hun sendte Adam et genert smil. Hendes smil var umiddelbart helt uskyldigt – nærmest engleagtigt, hvilket var en mærkværdig kontrast til hendes, ellers, meget seksuelle udstråling. Adam blev lamslået af hende – og der sku meget til at slå ham ud af takt; han havde meget erfaring med skønne kvinder. Men der var noget specielt ved henne her; han fik øjenkontakt med hende og de øjne hun sendte ham var så modsat hendes smil som noget kunne være. De var låst helt fast på ham, hun kiggede på ham som om hun lige netop var vågnet op fra en drøm, hvor han havde været hendes elsker.
 
“Hvem er han?”, tænke Veronica, mens hun sendte manden, der stod 10 meter væk et genert smil. Hun fik sommerfugle i maven idet hun så ham. Hun blev aldrig genert, hun var fantastisk selvsikker når det kom til mænd; den eneste der ku give hende en følelse af spænding var hendes elsker Johan – og han var langt væk nu. Hvad var det ved ham her, der fik hende til at føle hvad hun bedst kunne beskrive som en blanding af nervøsitet og spænding? Manden hun nu smilte til var ikke særlig høj og ikke specielt godt klædt, men han havde karisma – det var som om hendes øjne ikke ville fjerne sig fra ham, men hun tvang sig selv til at vende sig om og gå tilbage gennem metaldetektoren. Denne gang gik det fint med at komme igennem; hun tog sin jakke i den ene hånd og sin Gucci taske i den anden hånd og gik væk, mens hun drejede skulderen og kiggede på Adam.
 
Adam fangede hendes øjne, men blev nødt til at vende sin koncentration mod vagten, der nu bad ham om at tage sit bælte af. Han tog bæltet af og gik igennem maskinen. Han gik hastigt videre ind i lufthavnen i håb om at finde kvinden. Han ledte efter hende ca. 15 minutter, hvorefter han gav op og gik hen til gaten, i håb om at skæbnen ville skænke ham et møde med hende oppe i flyet. Han gik op i flyet, men fandt hende ikke. Der var ikke mange ombord. “Det er vel også de færreste, der tvinges til at tage på forretningsrejse til Thailand dagen før juleaften”, surmulede Adam til sig selv, imens han fandt sin vinduesplads bagerst i flyet. Han lukkede øjnene og smækkede sin ipod i, og faldt i søvn til lyden af ‘The Cranberries’.
 
Veronica havde lige boardet, da hendes fly lettede. Begrænset ventetid i flyveren; en af de mange fordele ved første klasse. Hun havde hele første klasse for sig selv. Hun sad lidt og kedede sig, inden hun satte en film på. Efter lidt tid gik hun på wc. Der var et problem med 1-klasse toilettet, så hun var nødt til at gå ned bagi. På vejen så hun manden, fra tidligere. Hun mærkede et sus i maven – det kildede dejligt. Han lå op af vinduet; han karismatiske ansigt helt afslappet, og med de gyldne skyer i baggrunden – oplyst af solen. Han havde hullede cowboybukser på, og en sort skjorte, der stod lidt åben foroven og afslørede en sølvhalskæde, der havde et symbol hun ikke kendte. Han havde flere forskellige slags ringe på fingrene – alle sammen i sølv. Hun gik videre og håbede han ville vågne, inden hun kom tilbage forbi ham. Da hun gik forbi ham igen var han stadig ikke vågen – desværre.
 
Adam vågnede op idet han opfangede en stærk duft af kvinde. Han nåede lige at se en kvinde der virkede bekendt komme gående væk, med en rød kjole – der også virkede bekendte, dansende over hendes en perfekt formet røv. Hans pik blev stenhård med det samme; hun var en af de frækkeste kvinder han nogensinde havde set. Han blev lidt skuffet over at hun gik helt op på første klasse, men han tog sig sammen og gik op til hende. Han nåede hendes sæde og sagde: “Hej. Mit navn er Adam. Jeg så dig tidligere – du ligner en der ku være interessant at snakke med”. Han satte sig ned og rakte hånden frem. Veronica kiggede på ham gennem store godtroende, men samtidigt udfordrende øjne og sagde: “Veronica” med en blød sensuel stemme. Han satte sig ned ved siden af hende. Hun lugtede som en drøm; en uartig drøm.
 
Deres samtale var i starten meget uskyldig. De snakkede om Thailand – det var første gang de skulle derhen. De fortalte lidt om sig selv. Hun fortalte hun var danser. Tanken om hendes eksotiske krop, dansende foran ham, gik lige i pikken på Adam, selvom det slet ikke var sagt på en fræk måde. På trods af samtalens uskyldige overflade kunne Veronica mærke sin ophidselse i trusserne – og hun var sikker på at Adam havde det på samme måde. Lige idet hun tænkte: “skal jeg kysse ham?”, blev hendes tanker afbrudt da han tog sin ene store hånd om nakken på hendes og trak hende ind til sig. Hun fik gåsehud og mærkede et kæmpe sus i maven, der bredte sig til hele hendes krop, idet han – med sin dybe stemme -hviskede: “du er fantastisk – jeg var lyst til dig”. Han var selvsikker og vidste hvad han ville have; dette tændte hende mere end hun havde prøvet før. Hun bed ham i øret og hviskede: “mmm, jeg vil ha dig”, samtidig med hun førte hendes hånd fra hans brystkasse og ned til hans bukser, i en langsom, elegant bevægelse. Hans pik var hård og stor – ligesom hun havde forestillet sig. Hun blev grebet af en vild impuls – det var som om hun slet ikke var i kontrol over sine handlinger; hun havde overgivet sig til sine følelser. Nu fandtes der kun ham og hende – og deres vilde lidenskab. Hun begyndte at gnide hans pik hårdt og slikke ham vildt på nakken. Adam var blevet vildt tændt; han greb hende i hendes lange, mørke hår og trak hendes hoved tilbage med den ene hånd, mens hans anden hånd langsomt fandt vej fra hendes læg op til hendes knæ. Han kærtegnede hendes knæ, bagsiden af hendes knæ, undersiden af hendes lår og hendes inderlår. Han førte hånden op af hendes inderlår. Hun var vildt liderlig nu – hun fornemme hvordan det ville føles at mærke hans store dejlige pik oppe i sig. Hans hånd fandt vej op under hendes korte, røde kjole og begyndte at gnide hendes fisse udenpå trusserne, imens han holdt hendes hår fast og kyssede hendes nakke og hals. Hendes vejrtrækning blev dybere. Hun havde aldrig været så ophidset, hendes følelser føltes helt overvældende; for storslåede til at beskrive – som noget smukt, der er på randen til at springe i luften. Hans hånd hev hendes røde g-streng til siden, og han førte, langsomt, en finger op i hende. Hun var våd og liderlig som aldrig før; hun vidste slet ikke hvor hun sku gøre af sig selv; hun havde lyst til at stønne højt og skrige hans navn. To fingre. Hun ku ikke holde det inde; hun begyndte at stønne: “mmmn, jaah.. åhh fuck, fuck”. “Fuck hvor er du fræk”, hviskede Adam i hendes øre. Hun kunne mærke hvordan ordene øjeblikkeligt varmede hende indefra og tændte hende endnu mere. “jeg vil kneppe dig nu”, hviskede han – og hun svarede med en blanding af et ophidset støn og et lidenskabeligt suk. De rejste sig op. Adam løftede Veronica op i sine stærke arme og bar hende ud på toilettet. Han låste døren og flåede hendes elegante, røde kjole af.
 
Han kyssede hende på sin egen måde; lidenskabeligt og dyrisk. Han tog hende om hoften og løftede hende op af væggen. De forstod hinandens bevægelser, og hun svarede straks med at sprede benene for ham og tage armene om hans brede skuldre. Han førte langsomt sin store pik op i hende; det føltes som om de smeltede sammen. “Mmmmm, pres dig helt op i mig..” Gispede hun idet hendes hænder instinktivt greb ham om nakken. Hende store brune øjne strålede af ophidselse. “Arghhh ja” skreg hun! Hun havde aldrig følte noget lignende. Hun var 22 og havde haft sex mange gange – og med flere forskellige partnere. Men de var her ikke nu – hendes fortid eksisterede slet ikke nu. Nu var der kun ham og hende – her var der kun dem. “Argh FUCK”, gispede hun “ja sådan der, tag mig.. TAG MIG”. Hendes åndedræt blev hurtigere og udviklede sig nu til små støn. Hun tænkte slet ikke over det. Hun bed ham i øret, hvilket tændte ham endnu mere. Hendes hænder tog ham om røven og trak ham hårdt ind til sig så hans jernhårde pik gled helt op i hendes fantastiske, våde fisse. “Åhhhh jaaaa!” klynkede hun med fryd i stemmen. Hendes øjne lyste vildt. De viste en blanding af panik og jubel. Han trak sig ud af hende og vendte hende brutalt – nærmest voldsomt – og hans dybe, maskuline stemme hviskede hende lavt i øret: “spred benene for mig!”. Hun adlød. Hun mærkede hans store pikhoved i sig. Han førte det langsomt op i hende.
 
 “Mmmmm stønnede hun” – faktisk helt utålmodigt. Han pressede hende hårdt op af væggen og pressede sin store, jernhårde pik helt op i hendes våde, stramme fisse, i en langsom, men fast bevægelse. Hun gispede og stønnede: “jaaa fuck.. lige dér!”. Han lod pikken glide næsten helt ud og pressede den igen dybt ind i hende. Hun stønnede højt nu. Hun ku ikke undertrykke sine følelser mere. Hun var ligeglad med at alle flyets passagerer kunne høre hende: de fandtes ikke nu! Adam kneppede Veronica hårdt og godt. Han havde aldrig oplevet noget så frækt: hendes lange mørke hår blev slynget til alle sider, resterne fra hendes elegante røde kjole hang stadig på hende – og det hele blev endnu frækkere af synet af hans store pik mellem hendes runde, saftige baller. “nnmmmm ja.. fuck det er godt.. fuuuck, FUCK!” skreg hun liderligt. “la mig ride dig! La mig ride din hårde pik til jeg kommer!” stønnede hun. Han pressede pikken hårdt op i hende et par gange før han trak sig ud og satte sig på toilettet. Hun placerede sit ene lange, slanke, solbrune ben tæt ved hans ene lår, og svingede det andet ben over på hans anden side i en let, glidende bevægelse.
 
Nu stod hun nøgen foran med ryggen til ham og trak vejret dybt. Hun drejede hovedet og kiggede liderligt på ham gennem et par forventningsfulde øjne, der sagde: “ta mig hårdt nu! Så hårdt som du nogensinde har taget en kvinde. Giv mig så meget pik som jeg trænger til. Lad os elske og mødes i så vild sex, som jeg aldrig nogensinde selv har vidst at jeg drømte en hemmelig drøm om.” Hun drejede hovedet igen. Hendes forventning føltes som 100 sommerfugle i maven på hende. Det kildede dejligt. Adam sad nu med hårdt jern på – 8 km oppe i luften – på et toilet, med en den mest fantastisk lækre kvinde han nogensinde havde mødt, stående nøgen foran sig uden tøj på, ventende på vild sex. Han tog en dyb indånding og følte sig i live. Veronica Skubbede sin sexede røv helt ind til Adam, så den rørte ham på maven. Hun bøjede langsomt benene, og lod sin krop synke længere ned. Hun mærkede hans stive pik. Den føltes stor i hendes bløde, varme fisse. Hun lænede ryggen ind mod ham, og lod sig glide nedover hans pik. Helt ned, til den var helt oppe i hende. Hun mærkede ham i sig og stønnede liderligt. Adam lænede sig ind mod hende og tog sine arme under hendes arme, og førte sine hænder op, så han holdt fast om hendes skuldrer. Hun begyndte at bevæge sig rytmisk – han ku mærke hun var danser. Hun red ham fantastisk, med hårde, dybe, rytmiske ryk. Han lod sin ene hånd glide ned om hendes mave og brugte sin anden hånd til at massere hendes store, runde bryster. Hun ku mærkede hvordan hendes hjerte begyndte at banke vildt. Hun skreg sin fantasi ud i luften: “hold mig hårdt og lad mig mærke din store pik i mig”. Adam hørte det flere gange – han var ikke sikker på om hun skreg det flere gange, eller om hendes vilde, ophidsede stemme gav genklang i hans hoved. Nu tog Adam føringen, og straks vidste Veronica at han havde forstået at hun var tæt på nu. Hans store, maskuline hænder fandt, instinktivt, ned til hendes hofter og holdt fast om dem. Veronica kunne mærke hans hårde pik helt oppe i sig. Han rev hende hårdt ind til sig og førte hende op og ned – hurtigt. Hun stønnede: “åhhh ja, tag mig. Fuck, FUCK.. åhh fuck, jeg kommer om lidt..”
 
Han ku mærke at han selv var meget tæt på nu. I en vild bevægelse løftede han hende op og vendte hende, så de nu var ansigt til ansigt. Hun spredte straks benene for ham og lod sig hurtigt glide på plads, nedover hans dejlige pik igen. Hun lænede sig helt indover ham og hans hænder løftede hende vildt op og ned. Hun ku mærke hans pik så hårdt og godt nu. Nydelsen eksploderede inde i hende og hun skreg: “jaaaaa…fuuck jeg kommer nu! Åhhh!” Blandingen af det blik hun sendte ham i dette sekund, og lyden af hendes stønnende, klynkende stemme blev for meget for ham. Han kom nu, mens Veronica stadig var midt i sin vilde orgasme. Han kiggede hende dybt i øjnene og nu mærkede Veronica hans varme sperm oppe i sig. Hun lukkede øjnene og stønnede højt med fryd i stemmen – overvældet af nydelse og følelser. Hun åbnede øjnene og sendte ham et blik. Deres læber mødtes. Der sad de uden tøj på, hende på ham – i stilhed – og kyssede og snakkede indtil de landede i Bangkok, med et fantastisk minde i bagagen de aldrig ville glemme.
 
Læs også: Forbidden Dreams 2 

Feedback og kommentarer modtages gerne på [email protected].

Skrevet af Kevin

Published On: oktober 6th, 2008Categories: ! vindernovelle !, sex, utroskab13 Comments on Forbidden DreamsLast Updated: marts 1st, 2009
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex