Det er en kold morgen. Sneen daler langsomt ned og lægger sig blidt på de nøgne træer. Du ligger under den varme dyne og kigger ud af vinduet. Du putter dig endnu mere ned i dynen og nyder varmen. Du ligger på siden og nyder det kolde vejr, især fordi at du ikke behøver at skulle ud i det.

En arm bliver lagt rundt om dig, og du putter dig ind til ham.

Selvom at du kom sent i seng så vågnede du tidligt, og uden at du egentlig føler dig træt, bare lidt bombet.

Du glæder dig til bare at skulle slappe af resten af dagen og bare nyde at blive opvartet.

Du smiler for dig selv, men føler stadig sommerfuglene i maven. Du lukker øjnene og tænker et døgn tilbage.

Fredag morgen. Hektisk som altid. Morganmaden skulle ordnes, badet skulle klares, sende ungerne afsted, arbejde osv osv. Men bare ikke for dig. Ikke den her fredag. Det var juleferie. Så ingen af børnene var hjemme, der var ikke noget der hed arbejde. Din mand skulle arbejde så det betød at du havde bilen og helt fri til hvad du havde lyst til, indtil han skulle hentes kl. 15.

Og det skulle blive en dejlig fredag. Kenneth havde lovet at tage dig i biografen, ud og spise og så en overraskelse. Måske vi skulle ud og danse lidt. Tage på diskotek.

Louise nyder morgenen. Et dejligt varmt og langt bad skulle der til. Nu var Kenneth ikke hjemme og brokke sig over hvor dyrt det varme vand var.

Hun klarer hurtigt hårvaskeriet og vasker kroppen grundigt. Missen skulle også lige barberes glat. Hun havde planlagt at overraske ham i nat. Nu plejede hun ikke at ville tage iniatativet til sex, men i aften skulle han ikke slippe.

Hun brugte lang tid på at barbere sig. Hun skulle være helt glat. Benene fik også en tur, og så lige vaske sig igen. Og så lige bare stå fem minutter mere og bare føle hvordan det varme vand kærtegnede hendes krop.

Hun glædede sig allerede. Deres sex havde altid være super dejligt, men de sidste par måneder havde deres sex været mere en super dejligt. Kenneth havde hvisket hende frække ting i øret. Han havde sat en lille fantasi i hendes hoved. En fantasi som hun prøvede at benægte ikke tændte hende, men den fik hendes skød til at gløde af lyst.

Hun viste at det også tændte ham, så i nat skulle han få lov at sige alt det han ville, og så skulle hun nok sørge for at give ham den bedste ridetur han nogensinde havde oplevet.

Nu skulle hun sørge for at holde ham vågen det meste af natten. Hun skulle nok gøre ham så liderlig som han aldrig nogensinde før havde været.

Selvom der var mange timer til at han ville komme hjem, og til at de skulle afsted, så begyndte hun allerede nu at lægge sin makeup og finde tøj frem.

Hun vidste at han elskede hendes store bryster, så de skulle lige fremhæves med en bluse der viste en god kavalergang. Men skulle hun nu tage kjole eller bukser på. Åh det evige dilemma. Hvad skal man tage på når man ikke har noget at tage på.

Hun beslutter sig for at hun skal have en kjole på. Det vil nok gøre det nemmest. Når de nu havde brugt en hel aften i byen, hvor hun ville gå og spille op til ham. Så skulle han hurtigt kunne få tøjet af hende.

Hun elskede når han blev så liderlig, for så fik hun pikken som hun helst ville have det. Hårdt og længe.

Hun smilte for sig selv. At hun ville lægge så meget op til ham skulle nok komme bag på ham. Hun glædede sig allerede, og følte spændningen i maven.

Hun fandt sin bedste BH og sine yndlings trusser og tog dem på. Hun følte sig ikke sexet i dem. Hun havde brug for noget nyt. Straks øjnede hun muligheden for at få noget nyt tøj, og uden at Kenneth ville kunne brokke sig. Det var jo for hans skyld.

Louise skyndte sig at tage tøj på, og hastede ind til byen. Nu skulle der shoppes.

Da Louise kom hjem igen, lagde hun straks sit tøj op på bordet og betragtede det. Det her skulle nok blive et hit.

Bh’en fik hendes i forvejen store bryster til at virke større og fyldigere. Trusserne var sorte med en lille sløjfe i siden, som ved en enkelt lille bevægelse kunne binde trussen op.

Selvom hun havde fundet en kjole i skabet der hjemme, havde hun alligevel købt en ny.

Den var helt sort, med en enkelt lynelås der gik fra nakken og næsten hele vejen ned til numsen. Den sad tæt til brystet og gav nærmest en invitation ned til kavalergangen. Den sad rigtig godt på hendes hofter og gik hele vejen ned til hendes fødder. I butikke havde hun stået og beundret sig selv. Hun så rigtigt godt ud i den kjole. Nu havde hun ikke den bedste selvtilid når det kom til hende selv. Men i den her kjole havde hun ingen problemer. Hun glædede sig allerede til at se hans ansigt når han så hende. Og de sorte lange handsker satte prikken over i’et.

Tiden sneglede sig afsted, og louise kunne ikke finde ro til at sidde og slappe af. Der skulle gøres rent og støvsuges. Opvasken skulle tages, og soveværelset skulle være parat til en marathon.

Bip bip. Louise kigger på sin telefon. Det er Kenneth der spørger om hun har husket at han skulle hentes kl 15.

Hun bekræfter og siger at hun er på vej ud af døren nu. Lige inden hun smutter ud til bilen, gemmer hun lige tøjet. Han skal først se det når de skal til at tage afsted.

Selvom det kun var to timer fra at hun havde hentet ham og til at de skulle køre, så følte Louise det som om at det var mange flere timer. Og for at det ikke var slemt nok, så besluttede Kenneth igen at først gøre sig færdig en halv time før at de skulle afsted. Og hun kunne ikke skifte før at han havde skiftet. Han skulle ikke have nogen chance for at gramse på hende eller smide hende på sengen før tiden var inde til det.

Louise gik ud på badeværelset hvor Kenneth stadig var i bad. Han var dybt fokuseret på sin barbering.

”Pas nu på du ikke skærer den af”, griner Louise.

”Ja du ville jo ikke kunne undvære den” griner Kenneth tilbage.

Nå han havde vist også planlagt lidt sex når vi kommer hjem tænker Louise. Det skal nok blive dejligt.

Da Louise går ud af soveværelset iført sit nye tøj, kan hun straks se på Kenneth at han kan lide det. Og straks sker det hun ved ville ske, han kommer hen og begynder at kysse hende i nakken og tager på hendes bryster. Hun nyder det, men afviser ham, med beskeden om at det må vente til senere. Han tager hende på bagdelen og siger at hun kommer til at betale for at drille ham på den måde.

”Det vil jeg glæde mig til”, siger hun og blinker til ham.

På turen ind til byen, kan Louise fornemme at Kenneth siddrt og skæver til hende hele tiden, og hver gang hans hånd nærmede sig hendes skød flyttede hun hans hånd og siger at han lige nu hellere  måtte koncentrere sig om at køre bil. Hun nød sin position. Hun følte sig godt tilpas.

Nu var det hende der styrede legen.

Middagen var dejlig afslappende, og selvom at Louise var genert anlagt, så nød hun alligevel den måde deres tjener kiggede på hende. Det var dejligt at folk syntes at man så godt ud.

“Du har nok lige scoret vores tjener, hva”, kommer der pludselig fra Kenneth.

“Mænd er for nemme”, svarer du kort, med et blink i øjet.

”Hvem ved, hvis du betaler, og viser lidt kavelergang, så får vi måske rabat”, griner Kenneth.

Under filmen er det ikke kun helten der er i fuld vigør. Kenneths hånd der ligger på hendes lår, glider lige så stille op af hendes ben. Selvom hun nyder det, er hun lidt nervøs for at andre skal se noget, så hun tager hans hånd og holder den i sin.

Louise kigger på ham, og kan se at han smiler. Han nyder at hun spiller kostbar. Hun ved at han regner med sex når de kommer hjem. Hun ved også at det bliver vildere end selv han regner med.

Efter filmen går de op langs gågaden og nyder den kolde luft. Kenneth Gør, Louise fryser under sin jakke, og vil bare ind i varmen. Pludselig dreje de af og går ned af gaden og stopper op foran en lille bar.

“Lad os få en drink og varme os på,” siger Kenneth.

De går indenfor og hun nyder allerede varmen. Louise kigger sig omkring. Det er et hyggeligt sted med lidt dæmpet belysning, baggrundsmusik og ellers en masse mennesker.

I det ene hjørne finder de et bord der i forvejen er reserveret. Louise kigger på Kenneth, da han sætter sig der. Kenneth Kigger på hende og siger at det er jer det er reserveret til.

Sofaen som de sætter sig i er blød og behagelig. de får deres drink og snakker så om løst og fast.

Efter et par drinks bliver Louise mindre afvisende over for de nysgerrige hænder. Hun ved alligevel at han ikke kan få hånden op under kjolen, da den går hele vejen ned til fødderne.

Som de sidder der og griner kommer der en mand hen og spørger om han må låne stolen ved bordet. Han takker fordi han må låne den og vender den om og sætter sig til at snakke med dem ved bordet ved siden af. Selvom han taler med dem bryder han af og til ind under jeres samtale. Efter en halvtime snakker han mere med jer end han snakker med de andre. Louise griner på livet løs. Ham den nye er rigtig sjov, og en rigtig gentelman.

Efter et stykke tid beslutter de sig for at gå over til hvor han bor, da larmen er ved at blive for meget. Han bor kun fem minutter fra baren, så de kommer hurtigt ind i varmen igen. Louise kigger sig nysgerrigt rundt i hans lejlighed. Man skulle ikke tro at det var en singel mand der boede her. Der var orden over tingene og pænt ryddet op.

Værten forlader dem kort, men kommer tilbage kort efter med en flaske rom og en flaske cola. Og så bliver der ellers hældt i glassene og stemmningen går fint.

På et tidspunkt hvor værten, Mark, er ude på toilet, læner Kenneth sig over mod Louise og hvisker, “det er måske ham der skal være din loverboy”.

Louise griner fjoget og skubber til Kenneth. Men samtidig kan hun mærke fantasien boble. Hun tænder på tanken, men ved ikke om hun tør i virkeligheden. Nu har Louise snart lyst til at komme hjem. Hjem og have sex.

Da Mark kommer tilbage, kan Louise ikke lade være med at betragte ham mere indgående. Før var det bare en de talte med, men nu når Kenneth havde sat skub i hendes fantasi, kunne hun ikke lade være med at se ham mere an.

Mark der sad i en stram t-shirt, trænede uden tvivl. Han havde en muskuløs overkrop og nogle veltrænede store arme. Som han sad der i sine stramme cowboy bukser, var der heller ingen tvivl om at han også havde muskuløse ben. Og helt uden at tænke over det, kiggede hun ham mellem benene. Men det var svært at bedømme om der var noget stort eller småt der.

Han havde kort mørkt hår og et par dejlige brune øjne.

Han var ikke af hel dansk afstammning. Der var en mild accent når han talte.

Ham kunne hun nu godt fantesere om i aften, når de var kommet hjem.

Som hun sad der og studerede ham diskret rejste Kenneth sig op og gik på toilet. For det meste havde hun svært ved at føre en samtale med folk hun ikke kendte, men Mark var utrolig nem at snakke med. De sad og snakkede lidt om løst og fast, arbejde, vejr og alle andre mulige smalltalk emner.

Mark rejste sig op og satte sig ved siden af Louise og skænkede hende en drink mere.

“Du ser super godt ud i den kjole”.

Louise rødmer let og ved slet ikke hvad hun skal sige. “Tak”, mumlet genert.

Han læner sig hen imod Louise, og Louise tror lige at han skal til at kysse hende, men han tager fat i fjernbetjeningen bag hende og sætter musik på.

Hans parfume hænger rundt om Louise. Han dufter godt, tænker Louise for sig selv.

Da Mark tager sin drink skvulper den over og der kommer noget på Louises kjole. Han undskylder med det samme, og finder med det samme et stykke papir og lægger papiret oven på Louises lår. Han lægger sin hånd oven på og lader papiret suge. Louise mærker varmen fra hans hånd på sit lår. Hun tør slet ikke at røre på sig. Det er så grænseoverskridende at en anden mand har sin hånd på hendes lår. Men samtidig kommer der et lille sug i hendes mave. Hun kan mærke at der er noget der kilder og det er ikke kun i hendes mave nu.

Mark tager papiret og går ud i køkkenet for at smide det ud. Samtidig kommer Kenneth tilbage for sit toiletbesøg.

Da han sætter sig ned ved siden af Louise læner hun sig hen mod ham, og spørger hviskende om de ikke snart skal hjem.

“Hvorfor, vi hygger jo os lige,” siger Kenneth.

“Jeg vil have dig”, hvisker Louise tilbage.

“Nå”, siger han med et frækt glimt i øjet, “det kommer nok til at koste, hvad vil du give for det”, griner Kenneth.

Louise ved godt at nu er det ham der styrer legen. Nu er hun selv blevet så liderlig, at hun vil gøre hvad som helst for at mærke hans pik.

“Hvad som helst” siger Louise og slikker sig om munden, og sender et blik ned mod hans pik. Hun ved at et blowjob altid gør lykke.

“Ok, skal nok sige at vi snart skal hjemad.”

Mark kommer tilbage og undskylder at han fik spildt på hende. Louise smiler til ham og siger at det ikke gør noget.

Louise undskylder sig og siger at hun lige skal på toilet. På vej der ud kan hun høre Kenneth sige at de nok snart skal hjemad.

Louise føler lysten brede sig for alvor. Om en ca en halv time er de hjemme, og så skal der bare dyrkes sex.

Da Louise kommer tilbage til stuen, er de begge to væk. Hun hører dem grine inde i et værelse ved siden af og stikker hovedet indenfor. Hun kigger ind i et stort soveværelse. Henne på sengen sidder de begge to og ser et eller andet i fjernsynet.

“Kom lige her skat”, siger Kenneth og vifter med hånden.

Louise sætter sig på sengekanten imellem de to mænd. På fjernsynet kører der et program med modeller der kikser til catwalk. Imens de to mænd griner over fald og vaklen fra de stakkels modeller, pifter de også over de flotte damer.

Der er ikke de komentarer de kommer med om hvor smukke de er.

Pludselig siger Mark at Louise også burde have gået model. Det giver et sæt i Louise og hun smiler forlegent til ham og siger at det egnede hun sig ikke til.

“Så smuk som du er, så burde du”, siger Mark smilende til Louise og blinker til hende.

Louise kigger på Kenneth der med et underligt ansigsudtryk kigger på Mark og spørger om han lægger an på hans kone.

Mark griner smørret og siger bare “Ja, selvfølgelig”.

“Så hvis jeg ikke var her, så ville du også have sex med hende”, spørger Kenneth.

“Ja, meget gerne”, griner han videre.

Louise kigger på Kenneth med et nervøst blik. Bare det ikke ender i et slagsmål nu.

Kenneth Rejser sig op med et sæt og siger derpå “Nå så det vil du”. Mark Rejser sig lige så hurtigt op og svarer kort “ja”.

Kenneths næve flyver over mod Mark og Mark sender sin næve afsted mod Kenneth. De giver hinanden hånden, og Kenneth siger,

“Jeg henter hende engang i morgen formiddag så”.

“Jeg skal nok tage mig godt af hende hele natten.”, svarer Mark.

Louise får pludselig en masse sommerfugle i maven. Var der lige blevet aftalt at hun skulle overnatte hos Mark i nat. Og vist ikke kun overnatte.

Kenneth kigger over på Louise og smiler stort til hende. Mark forlader rummet.

Kenneth kysser Louise langt og inderligt, “Nu går din fantasi i opfyldelse”, hvisker han i hendes øre mens han napper i hendes øre.

Louise ved ikke hvilket ben hun skal stå på. Det hun har tændt så meget på når de havde sex, er ved at skulle ske nu.

Louise føler sig ikke helt tilpas med situationen, og prøver på at sige noget. Men hun er helt rundt på gulvet.

“Du skal bare sige stop hvis du ikke vil, selvom I er midt igang med noget, så er Mark indforstået med at I skal stoppe hvis du siger det. Du ringer bare hvis der er noget.

Da Kenneth er ude af døren, står Louise pludselig og føler sig helt alene. Mark går over og spørger om der er noget hun vil have, men hun synes ikke lige hun har brug for noget lige nu.

Lad os gå ind og se en film, foreslår Mark. Louise nikker stille.

Efter lidt snakken frem og tilbage om hvad de skal se, lægger de sig tilrette i sengen. Mark har hentet lidt godt, og har lagt et tæppe hen over Louise. Louise slapper mere af, da hun ikke føler sig presset til at skulle lave noget.

Under filmen skal Louise lige lægge sig lidt til rette men bumper ind i Mark istedet. Han lægger sin arm rundt om hende, og aer hende i nakken med den anden hånd.

Selvom hun stadig føler sig lidt ved siden af sig selv, slapper hun mere af. Det er altid dejligt at blive nusset i nakken.

Pludselig kysser mark hende på halsen, og Louise bliver stiv i kroppen, men der breder sig hurtigt en varm følelse i hendes krop. Hun lægger sin arm om bag Mark, og lægger sin hånd på hans hoved.

Han kysser hendes arm og kysser sig hele vejen ned af den, og videre over til hendes udskæring i kjolen. Louise vender sig om så hun ligger helt på ryggen. Langsom kysser han hende hen over kravebenet og ned mod kavalergangen. Louise trækker vejret dybere. Hun nyder at mærke hans læber mod hendes hud. Hans bløde men stadig krævende kys.

Langsomt kysser han sig ned over hendes bryster. Napper lidt i dem, og lader sin tunge glide hen over dem. Louises hånd nusser hans hår. Hans ene hånd lægger sig tung på hendes ene bryst og begynder at kæle for den. Han lader sin hånd glide fra hendes bryst og hele vejen ned til hendes venus bjerg, men heller ikke længere. Louise nyder at mærke han store hænder på sin krop. Mark lægger sig på siden og lægger sig tæt op af hende, og kysser hendes hals op til hendes hage og videre rundt om hendes læber.

Mod Louises ben begynder hun at mærke en voksende bule i hans bukser. Louise lader sin hånd glide der ned og lægger sin hånd op af bulen, og mærker at den giver et par ryk da hun rammer den. Den bliver ved med og vokse mod hendes hånd, og hun kan mærke at lysten stiger i takt med at hans pik den vokser.

Louise giver hans pik et klem, og er overrasket over dens størrelse.

Mark fører sin arm ind under hendes ryg, og hun lyfter sig en smule. Med hjeret hamrende, mærker hun hvordan at han har fat i lynlåsen til hendes kjole og langsom åbner den op.

Louise lægger sin hånd på hans brystkasse, og er i tvivl om hun vil fortsætte. Mark kigger ind i Hendes smukke grøne øjne, med sine brune øjne, og spørger om de skal holde. Louises hjerte hamrer på livet løs. Mark læner sig over mod hende og placerer det første kys på hendes læber.

Louise lukker sine øjne og tager imod kysset. Det er blidt og varmt. Louise gengælder ham kysset og forsigtigt lader de deres tunger danse sammen i et vådt tungekys. Lystet bryder for alvor frem i dem begge. Louise svajer i sin ryg, så Mark kan lyne hendes kjole helt ned. Da han har lynet helt ned, lader han sin hånd glide ind under kjolen og aer Louises balder. Louise føler hvordan saften mellem hendes ben tager til. Marks stille, men tydelige begær efter hende, gør hende liderlig. Tanken om hvad de to skal, får hende til at glemme alt rundt om sig. Lige nu eksisterer kun de to i en hed omfavnelse. De kysser hinanden grådig og Louise fører sin hånd ned til hans bukser og begynder at knappe hans bukser op. Samtidig lirker Mark hendes kjole ned over hendes skuldere, og får hendes arme ud af kjolen. Hans øjne hviler tung på hendes store bryster.

Da den sidste knap i hans bukser er knappet op hjælper han hende med at smide bukserne. Louise lægger hånden ned til hans pik, og bliver nød til at kigge der ned. Ud mellem hans ben ligger den største pik hun nogensinde havde set. Ikke nok med at den var lang, den var også meget tyk.

Louise kigger Mark i øjnene men han forsikrer hende, imellem kyssene, at han nok skal være forsigtig.

Han åbner hendes Bh, og lægger hende ned. Louises brystvorter står stift op i luften. Det er længe siden hun har været så liderlig.

Louise begynder at ånde tungt da Marks tunge begynder at cirkle rundt om hendes brystvorter. Han napper forsigtigt i de stive vorter, og louise lægger sin hånd hårdt på hans nakke. Mark forstår hintet og bider lidt hårdere i dem. Samtidig får han lirket kjolen fri af Louise så hun nu kun ligger iført sine trusser. Langsom kysser han sig ned til hendes mave og videre ned til venusbjerget. Han lader sin tunge glide hen over hendes lyske, og videre ned til hendes ben. Han kysser hende op og ned af benene napper hende blidt på inderlåret og kysser sig faretruende tæt på hendes elskovsgrotte.

Han kysser hende uden på hendes trusser og Louise kan mærke varmen fra hans ånde mod sin mis.

Louise løfter frivilligt underlivet da Mark forsigtigt åbner og trækker hendes trusser af hende.

Der er ingen tvivl om at Louise er liderlig som aldrig før. Hele hendes krop og sind skriger efter en pik. Også selvom det er Marks.

Hun kan mærke hvordan at saften løber ned af hendes ben, og Mark lægger ikke skjul på at han elsker det. Da hans tunge rammer hendes skamlæber, kan Louise ikke andet end holde vejret. Det er så befriende dejligt at mærke hans tunge gå på opdagelse i hele hendes skød. Han løfter hendes underliv lidt op, og stikker så sin tunge så langt op i hendes fisse han kan, og lader den cirkle rundt inde i hende.

Louise kan dårligt nok trække vejret så dejligt er det. Hele hendes underliv føles som om det var flydende. Hun svæver på en sky i en tåge af liderlighed.

Lige nu er hun så liderlig at hun vil gøre alt. “Knep mig så”, stønner Louise.

Mark lader en finger glide ind i hendes fisse og vådter den grundigt. Langsomt fører han den hen mod det bagerste hul. Louise har ikke længere nogen viljestyrke, og lader hans finger massere hendes stramme hul. Hans tunge i hendes fisse og hans finger der langsomt glider ind i det bagerste hul, er lige ved at få Louise til at komme. Mark trækker sig tilbage og nyder synet af den super frække og dejlige kvinde der ligge foran ham.

Louise benytter chancen og vender rundt og kigger på hans pik. Den står flot lige ud i luften. Hun tager fat i den og vejer den i sin hånd. Den er virkelig tyk. Louise kan ikke engang lukke sin hånd rundt om den. Hun kæler lidt for hans pik inden hun lader sin tunge slikke op og ned af den. Forsigtigt planter hun blide kys fra pikkens hovede hele vejen ned til hans glatbarberede kugler som hun forsigtigt slikker. Mark læner sit hovede tilbage og stønner. Han placerer sin hånd blidt på hendes nakke og aer hende. Louise åbner munden og sluger så meget af hans pik som hun kan.

Hun laver vakum inde i sin mund og suger på hans pik. Hendes tunge snor sig rundt om hans pik. Samtidig lader hun sin hånd holde om hans store kugler og aer dem forsigtigt.

Mark tager blidt fat i Louise og lægger hende om på ryggen. Louise kan næsten ikke vente med at få hans pik ind.

Mark lægger spidsen af sin pik ind mod Louises fisse, og det giver et sæt i hende.

“Om lidt trænger hans store pik ind i mig”, tænker Louise.

Mark lægger sin muskuløse krop hen over Louise, og kysser hende krævende. Louise tager fat med begge sine hænder om hans hovede og tungekysser ham lige så krævende. Mit i et kys presser han sin pik ind i hende, i et langsomt stød. Louise stønner højt. Hun kan mærke hver eneste blodåre på hans kæmpe pik. Hun mærker hvordan hendes skedevægge bliver presset ud til siden da hans enorme lem finder vej igennem hendes ind til hendes inderste. Han glider uden besvær i hendes brandvarme og våde fisse. Han trækker pikken næsten helt ud og støder den så igen langsomt i bund.

Louise lægger sine ben rundt om hans hofter, så han kan støde helt i bund. Han kommer helt ind i hende fylder hendes lille fisse ud med sin kæmpepik, og støder helt op i hendes livmoderhals. Louise stønner højere og hurtigere for hver gang han støder ind i hende. “Knep mig så” Stønner Louise.

Han pik hamrer ud og ind af hendes fisse, og hans kugler klasker mod hendes balder.

Han trækker sig ud af hende og dykker ned til hendes fisse, og slikker hende. Da Hun er på randen til at komme banker han sin pik dybt ind i hende igen. Louise kan ikke længere stønne. Hun skriger sin liderlighed ud i rummet og støder selv imod hans stød.

Mark trækker sig ud af hende, og lægger sig på ryggen. Louise tøver ikke, men hopper med det samme op på hans pik, og lader sig synke ned over den i en hård bevægelse. Hun nyder følelsen af at blive fyldt ud til bristepunktet af en dejlig pik. Hun læner sig bagover, og lader underlivet gnide sig frem og tilbage over hans pik. Hans pik er så stor at den rammer alle de dejlige punkter inde i hende, og er ved at få hende til at komme hele tiden.

“Læg dig hen over mig”, siger Mark, og Louise lægger sig ned over hans muskuløse krop. Hun nyder at mærke han nøgne hud mod hendes. Hun lader sit underliv falde tungt ned over hans pik, og nyder bare følelsen af at have ham inde i sig. Hun ånder tungt, hun er forpustet, og meget fyld ud. Hun kigger på Mark der ligger og smiler til hende. Han lægger sine hænder på hendes kinder og trækker hende ned til et ømt kys. Et kys der hurtigt udvikler sig til et tungekys.

Hans pik pulserer inde i hendes fisse og gør hende vanvittig liderlig. Hun sætter sig op og begynder at ride ham. Han slikker og bider i hendes brystvorter, hvilket gør hende endnu mere liderlig. Mark lægger sine arme omkring Louise ryg og trækker hende ned til sig, og knepper hende hende hårdt. Louises fisse skriger efter mere og kan slet ikke få nok.

Hendes safter løber ned af hans pik, hun er ved at være tæt på at komme.

Mark trækker sig igen ud af hende og beder hende om at stille sig på alle fire.

Så skal vi parre os stønner Mark og stiller sig omme bag Louise. Louise svajer i ryggen så han kan trænge helt ind i hendes fisse.

Og det gør han. I et hårdt stød trænger han langt op i hende, så hun næsten taber pusten. Og sådan bliver han ved. Han hamrer sin pik ind i hendes forsvarsløse lille fisse, og udvider hende på det groveste.

Louise stønner pludselig “jeg kommer”.

Hendes stakkels fisse kommer i en kæmpeorgasme der malker og strammer om Marks pik. Føltes den ikke stor før, så føltes den sådan nu.

“Er du klar til at blive bedækket nu”, stønner Mark højt.

“Ja” råber Louise hvis orgasme stadig kører rundt i hendes underliv.

Lige som hendes orgasme klinger ud kommer Mark. Hans penishovede bliver pludselig meget større, og så vælter der ud med varm sæd i Louises fisse. Hun føler hvordan det strømmer ud af ham og dybt ind i hende. Han støder sig helt ind og rammer hendes livmoderhals, mens han sprøjter sin sæd der ind.

Det ene sprøjt efter det andet bliver sprøjtet langt op i hendes livmoder. Louise presser sig mod hans pik. Følelsen af hans kæmpe pik der er ved at bedække hende, gør hende fuldstændig ør af liderlighed.

De begge to vælter om på siden, og ligger og puster ud. Han pik ligger stadig inde i hende og rykker af og til. Jo mere hans pik trækker sig sammen jo mere kan hun føle hvordan sæden pibler ud af hende.

Mark trykker pikken så godt ind i hende som han kan og lægger sin arm rundt om Lousie og kysser hende blidt i nakken, mens han hvisker, “det var det bedste jeg nogensinde har prøvet”

Efter et hurtigt bad lægger de sig til at sove. Klokken er blevet rigtig mange. De sidste mange timer har stået på hed og vild sex af en anden verden. De falder begge hurtigt i søvn.

Det er en kold morgen. Sneen daler langsomt ned og lægger sig blidt på de nøgne træer. Du ligger under den varme dyne og kigger ud af vinduet. Du putter dig endnu mere ned i dynen og nyder varmen. Du ligger på siden og nyder det kolde vejr, især fordi at du ikke behøver at skulle ud i det.

En arm bliver lagt rundt om dig, og du putter dig ind til ham.

Bare tanken om nattens eventyr gør dig små liderlig igen.

Det var en oplevelse af den helt gode slags. Snart bliver du hentet igen, og så skal der hjem og kneppes forfra igen.

Skrevet af Major

Published On: januar 5th, 2013Categories: utroskab6 Comments on Fredag aftenLast Updated: januar 17th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex