Vi havde nøje planlagt turen sammen. En uge i et dejligt beliggende sommerhus, frit for storbyens konstante afbrydelser. Udsigt over havet gennem soveværelsesvinduet og stort badekar med løvefødder.

Vi sætter os ud i bilen. Tanken om at vi skal køre 4,5 time for at komme til Jylland tiltaler mig ikke ligefrem, men samtidig ved jeg, at jeg har noget fantastisk i vente. På det seneste har jeg haft en følelse af, at vi er begyndt at vokse fra hinanden – som om du ikke ser på mig med de øjne, som du så på mig første gang. Jeg vil ikke miste dig, men savner det begær, jeg kunne vække i dig førhen. Jeg har brug for, at du igen viser mig, hvorfor det er, at det er dit bryst jeg putter mig tæt ind til hver nat og ikke en andens.

Motorvejens travle atmosfære får mig lyst til at drømme mig væk. Jeg tænder for radioen, som sender Jeff Buckleys Halleluja. Jeg kigger på dig og håber på, at få øjenkontakt med dig. Du stirrer ligeud, som stirrede du mod afgrunden. Ensomt og distanceret. Jeg beslutter mig for ikke at lade sangen gå til spilde. Jeg læner mig over mod dig, og lader et kys ramme din kind. Du kigger forundret på mig, og jeg trækker lidt på smilebåndet. Jeg lader min hånd glide hen på dit lår, blidt men bestemt. Jeg visker i dit øre, at jeg savner dig. Du slipper rattet med den ene hånd, og lader den vandre fra min nakke op til mit hår. Han ved, at jeg elsker, når han lader fingrene glide igennem mit hår. Jeg lukker øjnene for en kort stund, og drømmer mig tilbage til den tid, hvor vi var unge og sorgfrie.

Jeg slår øjnene op, og kigger forbløffet ud af mit vindue da jeg opdager, at det er blevet mørkt udenfor. Jeg må være i faldet i søvn, og du har ikke nænnet at vække mig. Jeg hører hjulene glide over en masse små sten, og jeg fornemmer at vi ikke længere er på motorvejen. I det fjerne kan jeg se en lille hvid bolig. Uden at kigge på mig siger du, at vi er her nu. Jeg retter mig op i sædet og samler mine ting. Du går ud af bilen og låser døren op. Lys bliver tændt rundt omkring i huset. Jeg tager min taske, og begiver mig ind i de uvante omgivelser. Vi passerer hinanden, idet du går fra gangen ud mod bilen for at hente din taske. Suk hvor jeg savner dig tæt på mig. Nøgen.

Jeg går ud på badeværelset og lader mit ansigt mærke det kolde vand. Jeg lyner min sorte kjole op og lader den falde til jorden. Jeg åbner min bh og blotter mine bryster. Jeg kan ikke lade vær med at stå og kigge på mig selv der i spejlet, som jeg står næsten nøgen. Jeg synes nu egentlig godt, at jeg kan være tilfreds. En rigtig kvinde skal efter min mening have former uden at være fed. Jeg synes, at jeg går ind under den kategori. Med det i tankerne tager jeg en gammel hvid skjorte på, der har været din tidligere. Jeg knapper den sirligt, og sørger for at man ikke kan se for meget af mine baller, selvom jeg godt ved, at med den længde på skjorten er det ønsketænkning. Jeg bevæger mig ind mod soveværelset så stille jeg kan, for ikke at vække dig, såfremt du skulle sove.

Da jeg vender mig om for at lukke døren inde i soveværelset, rejser du dig lidt op i sengen. ”Gå over til vinduet og træk persiennerne op”. Jeg kigger uforstående på dig, men gør det alligevel. Jeg kan se dig sidde med ryggen mod væggen i sengen i bar overkrop. ”Lad mig se på dig”, siger du stille. Jeg kan se du smiler let til mig, og jeg føler mig tryg. ”Din krops kontur er smuk”, sukker du nærmest. Jeg kan mærke jeg bliver varm indeni. Du rejser dig op fra sengen og går hen til mig. Du stiller dig tæt på mig, så tæt at vores læber næsten rører hinanden. Jeg kan mærke, at jeg begynder at blive våd ved tanken om, at jeg måske får lov til at mærke dine fingre oppe i mig. Du bliver stående sådan, tæt på mig – men ikke tæt nok. Du lader pludseligt dine hænder køre ned af siden på mig. Blidt og langsomt kører de om til min ikke særligt tildækkede røv. En stille blanding af støn og suk undslipper mine læber, da du lader dem omfavne mine baller. Du trækker mig forsigtigt ind til dig, og jeg kan mærke dit varme bryst gennem min tynde hvide skjorte. Din duft får næsten mine ben til at knække sammen under mig. Jeg kan se at du heller ikke er upåvirket af situationen. Din lækre pik har rejst sig i sin fulde magt i dine boxers. Jeg elsker den indvirkning jeg har på dig, selvom jeg ikke har rørt dig. Jeg må bare have dig, og det skal være nu! Jeg lader min hånd glide om din nakke, fugter mine læber, og lader dem derpå blidt ramme dine. Stille og prøvende kysser jeg dig. Du lader din tunge glide ind i min mund. Jeg gengælder og lader derefter min tunge glide ind i din mund. Du bliver mere krævende, og du bider blidt og forførende i min underlæbe. Du sætter dig på sengen og kigger sulten på mig. ”Tag skjorten af for mig”. Jeg knapper skjorten op knap for knap. Jeg kan mærke, hvordan du følger mig med øjnene. I det mørke rum, kun oplyst af måneskinnet udenfor vinduet med udsigt til det vilde og brusende hav, klæder jeg mig af for dig, og viser dig en krop der hungrer efter dine hænders berøring. Da jeg får øjenkontakt med dine øjne, ser jeg det begær jeg troede var væk. Jeg kan se hvor klar du er på mig, og mit hjerte synes at springe et slag over. Kun dine øjne kan gøre mig våd i sådan en grad, at jeg ikke selv kan styre det.

Jeg lader skjorten falde til jorden. Du rækker dine hænder hen mod mig. Velvilligt ligger jeg mine hænder i dine, og du trækker mig ned til dig. Jeg sætter mig på dig, og lader mine ben glide om dig. Du driller mig med din pik, løfter dit underliv så jeg kan mærke din stive pik ramme min klit gennem både boxershorts og g-streng. Jeg lukker øjnene og kan ikke lade vær med at pive lidt. Du udbryder sagte:” Du må aldrig lukke dine smukke øjne, jeg vil kigge ind i dem og forsvinde væk med dig”. Jeg åbner øjnene, og kigger nærmest bedrøvet på ham, mens jeg kysser ham som jeg aldrig har kysset ham før. Jeg har aldrig villet dig mere end dette øjeblik.

Du løfter mig op, mens jeg stadig har mine ben om dig. Åh hvor jeg trænger til at mærke dig oppe i mig, som vi står der. Du ligger mig forsigtigt på sengen og kysser mig. Følelsen af at kunne mærke din vægt ovenpå mig er fantastisk. Du kysser mig let og forsvinder så. Jeg kan mærke dine læber på mine ankler. Dine læber begiver sig op til mine knæ, og du spreder let mine ben og lader derpå dine læber ramme mine inderlår. Jeg prøver at lade vær med at ligge og vride mig for meget, men følelsen er bare for voldsom. Jeg lader min hånd glide ned i min g-streng og rører blidt ved mig selv. Du fjerner min hånd og siger, at jeg må vente lidt endnu. Jeg nærmest græder indvendigt. Ved han ikke, at jeg er ved at gå til af liderlig?! Med en fingerfærdighed der sjældent er set, trækker han min g-streng af mig. Han kigger på mig, mens han tager sine boxers af. Jeg stirrer til min fryd på verdens flotteste pik. Den står rank op af hans mave, og hans pikhoved glinser. Jeg kigger frækt op på ham og siger.” Jeg har virkelig lyst til at smage dig, må jeg gerne det, be pænt om?”. Han griner stille og går over til mig. Han stiller sig med sin pik i hånden, lige udenfor min mund. Jeg lader min tunge glide rundt på hans pikhoved. Han udstøder et tiltrængt suk:” Det er godt, jah”.  Jeg lader tungen glide om til hans streng og driller den med lette slik. Jeg lader hans stive pik glide længere og længere ind i min mund. Med rytmiske bevægelser spiller jeg hans stive pik af samtidig. Med min frie hånd klemmer jeg blidt hans boller, hvilket bliver for meget for ham. ”Jeg kommer, jeg kommer”, stønner du højt. Dette ændrer intet for mig. Jeg fortsætter mit lille show, og pludselig kan jeg mærke du kommer. Du kigger tilfreds på mig, da du kommer til dig selv. Jeg kigger på dig, synker, og lader min tunge glide over mine læber for at få hele dig med.

Du ligger dig ved siden af mig, og siger, ”Jeg elsker dig, ved du godt det? – undskyld jeg har været så uopmærksom på det seneste, jeg har bare haft alt for meget om ørene især pga. arbejdet. Jeg er ked af, at det er gået ud over dig og vores forhold”. Lykkens ord synes at ramme mig. Jeg lægger mig om på siden, og trækker dit ansigt til mig. Jeg kysser dig så der ingen tvivl er om, at jeg også elsker dig. Imens vi ligger der, mærker jeg dine fingre gnide på min klit. Du kan høre, at jeg trækker vejret tungere og tungere og automatisk spreder mine ben mere. Da du lader en finger glide op i mig, giver det et gib i min krop, og jeg lader et højt støn glide ud mellem mine læber. Med din frie hånd leger du med min klit. Kombinationen gør mig ør. Du trækker din finger ud af min våde fisse, og fokuserer nu kun på min klit. Da du fornemmer, at du har fundet det sted på min krop der kan bringe mig i paradis, fjerner du ikke din finger. Du fortsætter i den samme rytme i hvad der føles som en evighed. Jeg føler ikke, at jeg har nogen kontrol over min egen krop, og blandingen af smerte og ekstrem nydelse bliver for meget for mig, og jeg kommer. Da jeg kommer til mig selv, har du allerede lagt en dyne over mig. Du trækker mig op til dig, kysser mig ømt, og jeg ligger mit hoved på dit bryst. Det sidste jeg tænker inden jeg falder i søvn er, at i nat ved jeg hvorfor det er dit bryst jeg putter ved og ikke en andens.

Da jeg vågner næste morgen, føler jeg virkelig for et bad. Jeg vandrer ud på badeværelset nøgen med en plan. Jeg tænder for det varme vand, mens jeg børster mine tænder. Jeg smiler for mig selv, da jeg tænker på aftenen vi havde i går. Jeg hælder lidt badesalt i badekarret, og badeværelset fyldes af en fantastisk sødme og sensualitet. Jeg sætter noget akustisk afslappende musik i cd-afspilleren der står ovre i hjørnet. Jeg tænder de første 10 stearinlys der er placeret i hele rummet. Atmosfæren føles helt rigtig i forhold til min plan. Jeg lader min hånd forsvinde ned i vandet, og vandet føles perfekt på min nøgne hud.

Jeg kysser dig på næsen:” Godmorgen skønne, jeg har en overraskelse til dig”. Du slår langsomt øjnene op og kysser mig på munden. Et morgenkys som dette, var nok til at gøre mig våd. Det kriblede over hele min krop. ”Følg med mig”. Velvilligt bevæger du dig ud af sengen og tager min hånd. Som vi går der nøgne kan du ikke dy dig og klapper mig i røven. Jeg tænker kun på hvor fantastisk det bliver at begrave sig i kærlighed og badevand med dig.

Da jeg åbner døren mødes du af tonerne fra en stille saxofon, duften af vanilje og udsynet af et fyldt badekar. Jeg kigger på dig. Du står med åben mund og polypper. Jeg fører dig hen til badekarret. Du træder op i det, og der undslipper et let suk, da du sætter dig godt tilrette. Jeg finder en blød svamp, og sætter mig ved siden af badekarret. Jeg fugter den i badevandet og lader den glide omkring din nakke og dine skuldre. Du lukker øjnene. ”Du ved godt at jeg bliver nød til at have dig herop snart ikk`?” Jeg kigger forundret på ham og spørger så:” Hvorfor? Fik du ikke nok af mig i går?”. Han slår øjnene op og kigger direkte på mig. ”Ved du ikke, at jeg kunne dig hele tiden? Bare at se dig nøgen ved siden af mig lige nu, giver mig den største lyst til dig! Jeg har tænkt på dig og mig hele natten. Jeg savner at give dig pik!”.

Jeg kunne næsten ikke dy mig. Kunne jeg ikke bare smutte op til ham nu? Var blevet ekstra våd af hans ord. At se ham med morgenhår og bar røv gjorde det altså heller ikke nemmere. Men nej. Jeg smilede uden at rykke mig. Han skulle pines lidt endnu. Jeg lod svampen glide fra hans nakke og ned af hans bryst. Han lukkede igen øjnene. Hans vejrtrækning indikerede at han kunne lide det, så jeg blev mere modig. Jeg lod svampen glide ned til hans inderlår. Med stadig lukkede øjne sagde han smilende:” Det er på eget ansvar frøken, men lige om lidt river jeg dig ned til mig. Min pik vil have dig, og den har altså dens helt eget liv. Nu er du advaret”. Elsker det spil vi har mellem hinanden. Han har for længst fundet de rigtige knapper at trykke på.

Jeg trak på smilebåndet og lod fortsat svampen kredse om hans inderlår. Jeg kunne se hans pik gennem boblerne i vandet. Den var mere end stiv. Det var så svært ikke at røre ved den. Jeg følte mig som et lille barn på juleaften – Man kunne se gaverne under træet, men man måtte ikke åbne dem før vi havde spist. Jeg besluttede mig for, at jeg godt kunne strejfe den uden det ville gøre noget. Han skulle pirres så meget, at det næsten ville gå hen og blive for meget for ham. Da jeg lod den bløde svamp ramme hans pikhoved slog han øjnene op. Han sagde intet, men vendte hovedet mod mig. Jeg var dybt koncentreret om hans pik, og det var også der mine øjne var solidt placeret. Han fjernede mit hår fra mit ansigt. Han lod sin varme våde hånd køre om min nakke og trak mig ned til ham. ”Er der nogen mulighed for, at jeg måske kunne få et kys?”, viskede han mig i øret. Jeg blev blød i knæene og spurgte:” Er der nogen mulighed for, at jeg måske måtte komme ned til dig?”. Han tog mine hænder og sagde så:” Jeg har ventet på du skulle komme ned til mig, lige siden jeg satte mig her. Jeg har savnet dig”.

Jeg var solgt. Jeg lod forsigtigt det ene ben glide ned i det varme vand og derpå det andet. Jeg satte mig imellem hans ben, min ryg tæt ind til hans bryst. Han tog svampen og lod den glide ned af mine bryster, mens han kyssede mig på halsen. Følelsen af det varme vand der omsluttede min krop, og ham så tæt på mig var virkelig dejlig. Jeg kunne mærke hans stive pik imellem mine baller. Min koncentration blev svækket for hvert minut. Han lod sine fingre overtage svampens job. Han nulrede mine brystvorter som allerede stod stive efter ham. Jeg slappede af og nød det. Jeg tog hans ledige hånd og førte den ned mellem mine ben og klemte lidt sammen om den. ”Jeg elsker når du viser mig hvad du vil have, jeg skal gøre ved dig”, sagde han hæst. Han gik i gang med at røre ved min klit, og lod samtidig en finger glide op i mig. Jeg havde aldrig været sammen med nogle, som kunne give mig finger som han kunne. Jeg blev drivvåd af at have hans fingre oppe i mig – og det var en sikker vinder hver gang. Jeg kunne ikke styre mine støn, det var så dejligt.

”Jeg skal have din pik nu, lige nu!”, stønnede jeg hæst. Han smilede stort og rejste sig op. Han gik over til vasken og sagde:” Så må du komme og tage den”. Jeg rejste mig hurtigt op og gik over til ham. Jeg stillede mig tæt ind til ham og kyssede ham. Jeg lod min hånd glide ned af hans mave og ned til hans pik. Jeg spillede hans pik stille mens vi stod der. Mellem kyssene hørtes klynkelyde fra ham. Jeg var super tændt. Jeg slap taget om hans pik og stillede mig med spredte ben ved vasken. Jeg tog hans pik og førte den op i mig. Vi stønnede begge da pikken gik i bund første gang. Jeg støttede mig til vasken, og han tog et godt greb om mine hofter. ”Mere, mere”, kunne jeg ikke lade vær med at sige. Ville have hele ham lige nu. Han kneppede mig hårdt, og jeg elskede hvert øjeblik. Han lod den ene af sine hænder vandre fra min hofte og ned til min klit. Fantastisk! Var ved at dåne af nydelse.

Han var så fræk, og han var min. Jeg lod derpå en af mine hænder glide ned mellem begge vores ben og om til hans boller. Jeg klemte let på dem, og han stønnede lidt voldsommere end han havde gjort. Hans støn gik lige i fissen på mig. ”Fuck hvor er du fræk” sagde han hæst til mig. Jeg vendte mit ansigt og kyssede ham. Han satte tempoet op, og jeg troede jeg skulle dø. Vidste hverken hvad der var højre eller venstre. Pludselig kunne jeg mærke at han kom. Kaskader af sæd blev sprøjtet op i mig, og jeg følte mig lykkelig. Han faldt lidt sammen ind over mig. Han trak sig ud af mig og kyssede mig så. Jeg kiggede på ham da han puttede koldt vand i hoved, og jeg følte at jeg bare måtte smage ham en gang til. Jeg stillede mig ind foran ham og kyssede ham. Han kyssede mig krævende tilbage. ”Har jeg fået sagt at jeg elsker dig i dag”, spurgte han drillende mens han smilte. Jeg rystede på hovedet. Han lod sin mund glide op til mit øre:” Jeg elsker dig, for evigt”.

Resten af ugen forsatte vi med, at genfinde kemien og hinanden. Overraske hinanden, udforske hinandens kroppe, bruge flere timer på forspil og huske at sige til hinanden hvor meget vi holdt af den anden.

På vej hjem mod Sjælland i bilen gik det op for mig, at jeg faktisk havde en mand i mit liv der stadig elskede mig og stadig begærede mig, og et øjeblik følte jeg mig mere lykkelig end jeg nogensinde havde gjort. . .

Skrevet af TMO

Published On: november 27th, 2012Categories: ! vindernovelle !, sex2 Comments on Gammel kærlighed ruster aldrigLast Updated: marts 18th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex