Min mand og jeg er jævnaldrende, nemlig 30 år. Vi har altid haft et godt og varieret sexliv, men der kom en dag, da vi kiggede på hinanden og sagde: Nu må der ske noget nyt. Det var sidste efterår, og Henning, min mand, afslørede, at en fantasi vi længe havde haft kørende når vi elskede, ikke kun var en fantasi, men et hedt ønske om virkeliggørelse fra hans side. Fantasien gik ud på, at vi skulle have en ekstra pige i sengen, som jeg skulle elske med, sammen med Henning. Nu regner jeg mig selv for fuld-stændig normal, hvad sex angår, så derfor stejlede jeg ret meget. Jeg er nemlig ikke hverken lesbisk eller bifil, og har absolut ingen lyst til at gå i seng med en pige. Det var ok at lege med tanken under samlejet, men i virkelighe-den? – nej tak! Henning var både skuffet og sur, og sådan havde han det, da jeg et 94
par dage efter tog på et kort kursus. Kurset var noget efteruddannel-se, jeg er pædagog, og jeg er lige ved at sige, at pa kur-set var der selvfølgelig flest kvindelige deltagere. En af pigerne var på min alder,
kunne vide, hvordan jeg ville rea-gere på kvinder, hvis jeg ikke prøvede. Pludselig slog det mig, at hun vist havde prøvet. siden hun talte så godt for sin syge moster. Jeg spurgte, og hun nikkede. De brune øjne lyste frækt. – Det er lækkert, sagde hun. du bliver vild med det. Jeg var lidt or af vinen og snakken. og plud-selig vidste jeg. at Lene var pigen. der kunne virkeliggoren vores fan-tasier. Jeg sprang ud i det og spurgte hende. om hun ville med hjem efter kurset. Det ville hun. og hun ville også gerne have vi to sov sammen om natten, men jeg afslog, selv om det kriblede i mig af lyst. Den oplevelse, skulle være Henningog min i fæl-lesskab. Den næste dag gik vi så og bagte på hinan-den. Jo mere jeg så på hende, jo mere vi Id blev jeg: Den pigede, spink-le krop, de frække øjne…! Jeg ringede til Henningog sagde, at jeg havde en overraskelse med hjem, og at han skulle have lidt lækkert parat. Han lød noget des-orienteret. Søndag over middag, kørte Lene og jeg så hjem til Henning. Jeg præsenterede hende som en kollega, og Henning hilste lidt reserveret. Han lignede et stort spørgsmålstegn. -Jeg troede, vi skulle have forso-ningsmiddag, hviskede han i køk-kenet, hvad skal hun her! – Gæt! hviskede jeg tilbage.

en skæg, lille størrelse, der hed Lene. Hun var ikke særlig køn, hun havde en drenget krop, men hun var dejlig på en måde, som jeg ikke rigtig kunne definere. Vi gik godt i spænd i gruppe-arbejdet, og til »ryste-sammen-middagen“ fredag aften kom vi til at sidde ved siden af hinanden. Vi endte i en sofa i en fortrolig snak, hvor jeg, uden egentlig at ville det, fortalte om Hennings fantasi, og om hvor lidt den tændte mig i virkeligheden. Lene var megetforstående, men hun sagde også, at jeg jo ikke
– Hun er det tredie hjul i din fantasi om en trekant… Nu kom der fart på ham, han krammede mig og gik ind i stuen for at kigge nærmere på Lene. Jeg tog et bad og kunne høre livlig snak fra stuen.

– Så er badet klar til dig, sagde jeg til Lene, da jeg nøgen gik ind til dem. Hendes brune øjne var ved at spise mig. Så gik det slag i slag: Lene styrede det hele med erfaring og opfindsomhed. Hun sørgede for at Henning ikke kun koncentrerede sig om hende, der var ny og spændende. Hun provokerede ikke med for meget pigesex i begyndelsen. Hun gjorde alt »arbejdet». hun slikkede min fisse så den glødede, og jeg sprællede i en fantasisk orgasme.

Hun var »støttepædag“ og når Hennings pik var inde i mig, og hun var kærlig og medlevende, da vi, sammen fik en skøn orgasme. Da vi alle tre lå og hvilede efter det første »slag», begyndte hun at småkysse mig på munden. Hendes tunge legede drillende i mine mundvige. Det gjorde mig liderlig, og lidt efter lå hun igen mellem mine lår. Hendes drevne tunge førte mig snart op og op, og Henning lå bare og kiggede og nød det, og sagde – Hvor er I skønne!

Indtil da havde vi ikke set ret meget af Lenes krop. Jo, naturligvis de små toppede bryster og den lille røv, men en tæt, sort bevoksning af hår, gjorde hendes kusse så hemmelig. Jeg fik lyst til at studere hende nærmere, og kravlede ned i  fodenden. Jeg trak hendes ben fra hinanden, hun spredte dem villigt. Og så så jeg for første gang en anden kvindes kusse i nærbillede. Hårene dækkede en skinnede,  fugtig, lyserød revne med en opsvulmet, meget stor klitoris og små indre skamlæber. Hun stønnede, da jeg inviterede Henning til at kigge med, og især, da jeg opfordrede ham til at slik hende.

Jeg ville se det hele og havde mit hoved helt ned ved Lenes kusse. Hennings lange tunge svøbte sig om hendes klitoris, den borede sig ind i det fugtige hul, og hun begyndte at jamre. Jeg skubbede blidt Henning væk og lagde mig i hans sted. En sødlig-syrlig duft ramte mine næsebor. Jeg beqyndte forsigtigt at slikke på klitoris og der gik et stød gennem Lenes krop ved berøringen. Hun smilede. Hunvid-stedet var mig, at jeg havde over-
givet mig. Lenes dejlige duft, hendes dybe stønnen, Hennings fingre i min kusse. Det hele gik op i en højere enhed. Hennings pik inde i mig i dybe, dybe stød, mine tunge der sugede og slikkede en anden kvin-de, som om jeg aldrig havde bestilt andet. Det var utrolig frækt det her, som maskiner der arbejdede ful-dendt sammen. Lens stive brystvorter strittede, hendes mund var fugtig og og åben, da hendes krop begyndte
at ryste, og hun huggede sit under-liv opad i en lang, lang orgasme. Henning stødte til med i det samme. Pikken var stenhård og lidt efter faldt vi ned over Lene (stakkels pige) efter endnu en orgasme. Kærligt småkysseri og fælles-bad af svedige kroppe – hvor var det en skøn oplevelse! Det er ikke sidste gang, jeg vil være med til at virkeliggøre Hennings fantsier. Eller – måske skulle han gå med på en af mine..?

Published On: maj 3rd, 2017Categories: gruppesex0 Comments on En ganske almindelig trekant.Last Updated: april 26th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...