Jeg var en heldig mand. Ejer af en enorm bomuldsplantage i Alabama med en kæmpe omsætning og en besætning på nærved 200 slaver. Jeg boede sammen med min kone på den store hovedgård, der var en fyrste værdig. Til at holde opsyn med ejendommen og slaverne havde jeg ansat et korps på 15 opsynsmænd. De var nogle rå børster, men de var uhyre effektive, til at motivere slaverne til deres arbejde. På hovedgården havde min kone og jeg udvalgt en 17årig slavinde, der passede huset. Hun slap derfor for det hårde arbejde i marken, og det var hun meget taknemmelig for. Til gengæld var jeg dybt frustreret over min kone. Hun var stadig kun 23, men hun var dyden selv. Hendes far var præst, og hun foretrak cølibat. Vores bryllupsnat var en katastrofe, og siden havde jeg holdt mig fra hende, da jeg kunne se, at hun væmmedes bare ved tanken om sex.

Efter en udsøgt middag en aften besluttede jeg mig for, at jeg ville have et bad. Min kone gik altid tidligt i seng, og jeg plejede at sidde oppe og lave regnskaber. Jeg bad vores husslave om at fylde karet på første sal op med vand. Baderummet lå længst væk fra soveværelset i forlængelse af mit kontor.

Jeg gik op og ordnede lidt papirer på mit kontor, indtil slavinden kom ind og meddelte, at badet var klart. I øvrigt bad hun om, om hun måtte gå i seng, da hendes pligter var gjort. ”No Im gonna need your help!” svarede jeg. ”Please follow me…” Jeg gik ind i baderummet og klædte mig hurtigt af.

Slavinden vendte ryggen til og var tydeligvis utryg ved situationen. Jeg steg ned i badekarret, og sagde: ”Rub my back!”. ”Yes master,” mumlede hun og gik hen bag mig og fandt en svamp. Hun gjorde den våd og begyndte at gnide min nakke og skuldre med svampen.

”What about the rest of my body?” spurgte jeg. ”Yes master,” mumlede hun endnu lavere og begyndte at vaske mit bryst og min mave. Hun var så tæt på mig, at jeg kunne mærke hendes uro. ”Dont forget my penis,” sagde jeg, spændt på hendes reaktion. Hun tøvede og sagde: ”No master, please… If the misses sees us like this…”

Jeg vidste den ville komme, men jeg gav ikke op. ”If you deny a direct order, Ill have to punish you!” Hun tøvede lidt endnu, men gav efter og lod den ene hånd glide ned ad min mave, indtil den nåede min pik. Hun tog fat om den, og den reagerede med det samme og blev hård. Hun gned den lidt forsigtigt, og det tændte mig. Som hun lå der på knæ ved siden af badekarret med begge hænder nede i vandet kunne jeg ikke lade være med at blive betaget af hendes smukke sorte hud.

Hun gav antræk til at stoppe, men jeg skyndte mig at sige: ”Its not clean yet… Ill decide when its clean.” Hun fortsatte med et stille suk. Begge hendes hænder var beskæftiget i vandet, men mine var helt fri. Langsomt rakte jeg hænderne frem mod hendes krave og knappede de tre øverste knapper ned på hendes kjole. Den var lavet sådan, at den kunne trækkes over hovedet, men det var ikke min intention. Forsigtigt lod jeg en hånd glide ind under kjolen ved hendes kraveben og ned mod hendes venstre bryst. Hun stivnede og sad og hviskede: ”No master please, no. What about your wife?” Hendes bønner fortsatte indtil min hånd lukkede sig om hendes bryst.

Nu blev det for meget for hende. Hun flåede hænderne op af vandet og flyttede sig uden for min rækkevidde, dog stadig siddende på knæ. Hun knappede sin kjole til igen og blev ved med at mumle: ”Im sorry master, I cant do it, please let me go now, please!” Jeg steg op af vandet og tog min kåbe på. Jeg kiggede ned på kvinden. ”I will give you a direct order… Obey or you will be punished!” sagde jeg truende. “Take off your dress!” kommanderede jeg. Hun skjulte sit ansigt med begge hænder i fortvivlelse, mens hun hulkende bad mig lade være.

Jeg gik ind på mit kontor og satte mig i stolen bag mit skrivebord. I skuffen under bordet fandt jeg en lille ridepisk. Så kaldte jeg på hende. Hun kom ind på kontoret, og var stadig forfjamsket, men virkede lettet over, at hun var sluppet for at skulle vise sig nøgen. ”I have to punish you now…” sagde jeg, med et lille smil. ”Bend over my desk,” sagde jeg. Hun tøvede lidt, så jeg rejste mig hurtigt op og hev hendes overkrop ned på skrivebordet. Dernæst placerede jeg mit knæ på hendes ryg, så hun ikke kunne bevæge sig.

Med den ene hånd trak jeg hendes kjole op til livet, så hendes slidte underbenklæder kom til syne. Jeg trak dem af hende, så de gled ned på hendes ankler. Stadig med knæet på hendes ryg, stod jeg nu og betragtede hendes fyldige sorte baller. Jeg kunne ikke lade være med at røre ved dem. Hun mumlede et eller andet. ”Shut up!” vrissede jeg og tog et fast greb i ridepisken. 10 hårde slag fik hun på ballerne. Hendes små klynk var pirrende.

Pisken efterlod røde streger på de chokoladebrune baller. Jeg smed pisken og befamlede hendes baller igen. Denne gang også imellem ballerne. Jeg fandt hendes kønslæber og gned dem. ”If you move, I will kill you,” hviskede jeg og tog knæet ned fra hendes ryg. Jeg åbnede badekåben og gik hen bag hende for at trænge op i hende. Desværre gjorde hun noget overrasket. På en eller anden måde lykkedes det hende, at hoppe hen over bordet, så hun slap fri. Hun løb ud på gangen og ned ad trappen.

Jeg var ikke påklædt, så kunne ikke følge hende, men fra vinduet kunne jeg se, at hun løb over markerne mod skoven. Jeg blev nødt til at prøve at finde hende den følgende dag, men jeg havde stadig en voldsom erektion. Jeg marcherede hen til soveværelset fast besluttet på at få sex. Lyset var slukket derinde, og min kone sov. Alt det var ligegyldigt. Det eneste jeg kunne se for mig var den sorte hud på den smukke unge slave.

Med det i tankerne flåede jeg dynen af min kone, der vågnede og satte sig forskrækket op. Jeg masede mig ned mellem hendes ben og hev hendes natkjole lidt op, så jeg kunne komme til. ”Åh nej ikke det,” bad hun. ”Du ved jeg hader det,” jamrede hun. ”Hold kæft,” råbte jeg og spyttede på min hånd. Spyttet gned jeg hendes fisse med og pressede min pik mod hendes åbning. ”Av ikke så voldsomt,” peb hun. Det tog lidt tid og komme op i hende, men endelig kom jeg i bund. Hun stirrede op i loftet og bed tænderne sammen. Jeg tog på ingen måder hensyn, men kneppede hende bare, som jeg havde lyst til. Jeg faldt i søvn med pikken i hende.

Dagen efter var min kone hurtigt i tøjet. Hun meddelte fra morgenstunden, at hun ville i kirke. Jeg sagde, at vores husslave var stukket af i løbet af natten, så jeg var nødt til at begynde en eftersøgning. Hun sendte mig et skummelt blik, men skyndte sig ud af døren. Ude på gårdspladsen samlede jeg fem af mine bedste opsynsmænd. Vi var alle til hest og havde endvidere to dygtige jagthunde med. Jeg forklarede dem, at pigen skulle fanges i live. Vi red af sted og fandt et tydeligt spor op ad formiddagen. Det var en varm dag, så vi havde en idé om, at hun ville søge ned mod floden.

Omkring frokost mistede vi sporet, men jeg insisterede på, at vi fortsatte et par timer endnu. Til vores held fandt vi en venlig handelsmand, der havde set en slavepige øst for skoven. Hun havde altså ikke fulgt floden, som vi havde troet. Mændene var trætte, men vi krydsede skoven og red langs skovbrynet i nogen tid. Endelig viste hundene synligt tegn på at have færten af noget, så vi slap dem løs. Fem minutter senere fandt vi dem. De gøede af noget oppe i et træ. Så fik jeg øje på min lille slavepige. Hun sad oppe i træet og så helt fortabt ud. Straks da hun så mig, vidste hun, at spillet var tabt. Hun råbte: ”Im sorry master, forgive me. Ill never be bad again…” Hundene blev sat I snor og fik en belønning.

Derefter råbte jeg til pigen. ”Im not sure, that I can forgive you… You will have to prove to me, that you will obey me – Come down!” Pigen skulle til at kravle ned, men fremsatte et sidste modigt krav: ”Ill come down if you let me do regular work. I dont want to touch your penis again…”

Mændene grinede, men jeg lovede pigen, at være sød ved hende. Da hun endelig var kommet ned ændrede jeg mening. ”Guys! Let´s have some fun. Rip her clothes off – I want to see what a naked slave girl looks like” De fem gutter jeg havde med, havde netop håbet på noget I den stil, så de fik lynhurtigt flået tøjet af pigen, der skreg at jeg var en løgner og en djævel. Jeg gik hen til min saddeltaske og fandt fire træpløkke og fire læderremme. ”Tie her to the ground,” beordrede jeg.

Fire af de fem gutter lagde pigen på ryggen på jorden. Hver havde fat i en arm eller et ben. Sådan blev hun spændt ud med spredte ben og armene over hovedet. Læderremmene var spændt godt fast om hendes håndled og ankler, og pløkkene blev hamret i jorden. Hun var nøgen og komplet hjælpeløs. Mændenes latter og sjofle kommentarer overdøvede næsten hendes skrig og gråd.

Da arbejdet var færdigt satte jeg mig på knæ mellem pigens ben. Hendes fisse var fuldstændig blottet. Jeg nød at have god tid. Jeg lagde mig helt ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes fisse. Mændene råbte, at jeg var for god ved hende, men jeg kunne ikke lade være. Jeg nød hendes smag og lugt. Som hun lå der i solen, var hun næsten helt våd af sved og angst. Hendes kulsorte, krøllede kønsbehåring strittede over hendes fisses bløde læber, som jeg slikkede. Jeg bevægede mig op til hendes bryster og bed og nev dem. Desuden lagde jeg mig til rette og trak pikken frem. Langsomt gled jeg op i hende. Hun spændte i hele kroppen af foragt og had, men det gjorde kun oplevelsen bedre. Hendes øjne lynede, og jeg nød hendes lugt og synet af hendes brune hud, og synet af brysterne med de sorte brystvorter, som var blevet helt hårde.

Mændene begyndte at heppe, og jeg begyndte at kneppe hårdere. Inden jeg kom, trak jeg mig ud, og satte mig overskrævs på hendes bryst. Min stive pik triumferede lige over hendes ansigt. Med venstre hånd hold jeg fast på hendes hoved, samtidig med at min tommel- og pegefinger klemte sammen om hendes næsebor. Hun åbnede munden helt op og gispede efter vejret. Med højre hånd onanerede jeg heftigt. Endelig kom jeg og lod sæden sprøjte ned i hendes åbne mund. Orgasmen var fantastisk. Den var bygget op over hele dagens jagt.

Jeg rejste mig veltilfreds op og spurgte: ”Who is next?” Mændene råbte i kor, at det ville de alle sammen. Hvis jeg kendte dem ret, ville de kaste sig over hende på én gang. ”Just remember to bring her back,” sagde jeg og gjorde mig klar til at ride hjem.

Skrevet af Anonym

Published On: april 24th, 2009Categories: gruppesex, racemix, tvang, utroskab22 Comments on GodsejerenLast Updated: april 24th, 2009
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex